Aidairi
2004 04 22, 10:39
stai tokia ta programele.bandysiu paaiskinti kaip naudotis.na,sunkiai cia iziuresit,bet jei labai noresit-iziuresit
jei spausit NEW IMAGE,atsidarys naujas lapas i kuri galesit paisyti,atvirukus daryti ir t.t. jei spausit OPEN IMAGE,galesit atsidaryti bet kokia nuotraukele ir paveiksliuka esanti jusu kompiuteryje.
1.na,pirmiausiai spaudziam NEW IMAGE. na,cia to lapo auksti,ploti galit nusistatyti su WIDTH ir HEIGHT.ir tada spaudziam OK matom du kibiriukus.vienas vienaip dazo ,kitas kitaip.isbandykit.as pasirenku ta antraji.uzdedu ji ant virsaus ir tempiu zemyn.man labai grazu,kai fonas pereinantis gaunasi.beje,galima nusistatyti ta tempima kitoki.
o cia dabar tas mano megstamiausias dalykelis labiausiai megstu teptuka(isbandykit.labai smagu) ir sita "namuka".jis trecias is penkiu.na,spaudziat virsuje ant rodiklytes ir renkates graziausia paveiksliuka.na,si kart as pasirenku saulegrazas. na,jei iziurit,kur nupaisiau rodyklele 1,tai ten paspaudus atsiranda daugiau visokiu nustatymu.o ten kur rodyklele 2,tai galima saulegrazu diduma pakoreguoti.na ir pripaisom kiek norim ir kaip norim.  na,ka...atsidarykime nuotraukele is savo kompiuterio.p.s.pratesiu veliau
kaip aciu, Daurynka, uz tokia liux tema ..... man labai pravers ...tik pradzioj noriu suzinoti is kur parsisiusti sia programele? Ar ji tinka ir win 98 ar tik XP ?
Laura_k
2004 04 22, 12:34
| QUOTE (pusk @ 2004 04 22, 13:31) | kaip aciu, Daurynka, uz tokia liux tema ..... man labai pravers ...tik pradzioj noriu suzinoti is kur parsisiusti sia programele? Ar ji tinka ir win 98 ar tik XP ? |
va va man ir labai idomu
Aidairi
2004 04 22, 14:06
| QUOTE (Willma @ 2004 04 22, 13:15) | Daurynka, labai tau ACIU jau net spirgu isbandyti sita programele... |
o as labai lauksiu jusu bandymu smalsu.jei ka dar idomesnio atrasit ,praneskit. Papildyta @ [mergetime]1082636710[/mergetime] na,man cia dar truksta... na,pripaisykime dar tu saulegrazu... tie lasiukai,tai is ten pat,kur ir tos saulegrazos.o ten kur geltonas toks virsuje,tai ne labai i tema,bet norejau parodyt,kad irgi fainas dalykelis.na jus gal ji panaudosit geriau.cia ji rasit kazkur ten kur tas teptukas.
na ir belieka uzseivinti....taigi.einam i virsu. FILE-Save As...(file name-tai pavadinimas.siulau ji pakeist.irasykit papildoma skaiciuka ar raidele. save as type-tai reikia pasirinkt nuotraukos uzseivinimo tipa.prasom rinktis JPG-JPEG Bitmaps)-save-OK
Strielka
2004 04 22, 21:50
ooo, liuks Daurynka  , reikes ir man cia atidziau pastudijuot kai bus laiko ir bandymus daryt su fotkem  ....
| QUOTE (pusk @ 2004 04 22, 13:31) | kaip aciu, Daurynka, uz tokia liux tema ..... man labai pravers ...tik pradzioj noriu suzinoti is kur parsisiusti sia programele? Ar ji tinka ir win 98 ar tik XP ? |
nu jei jus coreli vadinat "programele", tai nu nzn.... shejp jau jos neparsisiusi taip paprastai, dideles babkes. Turiu as 11 instola jej kam reik. O vaziuoja ant XP puikiai, manau 98 irgi vezha.
| QUOTE | bea Paskelbta Vakar 8:11 pm
| QUOTE | QUOTE (pusk @ 2004 04 22, 13:31) kaip aciu, Daurynka, uz tokia liux tema ..... man labai pravers ...tik pradzioj noriu suzinoti is kur parsisiusti sia programele? Ar ji tinka ir win 98 ar tik XP ? |
nu jei jus coreli vadinat "programele", tai nu nzn.... shejp jau jos neparsisiusi taip paprastai, dideles babkes. Turiu as 11 instola jej kam reik. O vaziuoja ant XP puikiai, manau 98 irgi vezha.
|
tai corelas uzima daugiau vietos nei photo shopas? o siaip, BEA, kaip pavadinsi- nepagadinsi
Aidairi
2004 04 23, 12:36
| QUOTE (bea @ 2004 04 22, 22:11) | | nu jei jus coreli vadinat "programele", tai nu nzn.... |
vat todėl ir vadinam "programėle",kad didelė.
pusk,na dėl parsisiuntimo nežinau...Aš ją gavau dovanų.Kompakte...
Daurynka,tu auksas tik va nesupratau kaip tu ten nutrini? yra toks kur su magnetu aptraukia tada uzsiraudonina tai ko nereikia ir va paskui nebemoku perkelti
Tai kad nuo 11 versijos Corel'is nebepardavineja Corel Photo-Paint atskirai, kaip dare iki tol. Dabar si programa yra tik pilnam 'CorelDraw Graphics Suite 11', o sis malonumas kiek daugiau nei 500 euru kainuoja Ir siaip si programa skirta daugiau zmonems, kurie su tuo dirba. Megejams tiesiog nereikia tiek visko. O vietos tai daug kompiutery uzima Daug paprastesnis analogas yra `CorelDRAW Essentials 2'. Ji kainuoja tik apie 50 euru. Ir yra skirta asmeniniam naudojimui. Tiek kiek reikia savo nuotraukom tvarkyti ir visokiu "pribambasu" prisigalvot, tai tikrai niekuo nenusileidzia tai "krutajai" programai. Ir Help'as labai geras padarytas
tai pasakykit nors adresa per kuri ta programa parsisiust ar kaip?
| QUOTE (*kristina* @ 2004 04 23, 21:53) | | tai pasakykit nors adresa per kuri ta programa parsisiust ar kaip? |
Paprastai Corel naujausios versijos Trial (tai reiskia, pabandymui, galioja tik tam tikra laika, 30-50 dienu) duodavo is savo puslapio nusisiurbt. Dabar atrodo neperseniausiai 12 versija pasirode, tai manau turetu irgi buti. Bandykit paziuret. Ju adresas: www.corel.com Bet tai laikina  , nebent...
Aidairi
2004 04 24, 00:32
laikinas programas galima ir apgauti kažkaip pasukt laikrodį reikėtų...
Strielka
2004 04 24, 08:41
 kazkaip nesigauna cia man su nutrynimu... tiksliau nerandu kaip nutrint, Daurynka, gal gali smulkiau paaiskint?
Aidairi
2004 04 24, 09:00
| QUOTE (Strielka @ 2004 04 24, 08:41) | kazkaip nesigauna cia man su nutrynimu... tiksliau nerandu kaip nutrint, Daurynka, gal gali smulkiau paaiskint? |
o kas, konkrečiai nesigauna? šiaip ir aš dar tobulai nemoku....na,paspaudi vieną kart.viskas pasidaro raudona.o tada paspaudus klavišą,stumdai pelę tas vietas,kurias nori išsikirpt.bet nesustodama.o tai labai sunku ir vargina gal kas kitaip moka?
Strielka
2004 04 24, 09:05
| QUOTE (daurynka @ 2004 04 24, 07:00) | o kas, konkrečiai nesigauna? šiaip ir aš dar tobulai nemoku....na,paspaudi vieną kart.viskas pasidaro raudona.o tada paspaudus klavišą,stumdai pelę tas vietas,kurias nori išsikirpt.bet nesustodama.o tai labai sunku ir vargina gal kas kitaip moka? |
tai va man ir neaisku, ka paspaust kad tas raudonumas atsirastu?
Aidairi
2004 04 24, 09:12
| QUOTE (Strielka @ 2004 04 24, 09:05) | | QUOTE (daurynka @ 2004 04 24, 07:00) | o kas, konkrečiai nesigauna? šiaip ir aš dar tobulai nemoku....na,paspaudi vieną kart.viskas pasidaro raudona.o tada paspaudus klavišą,stumdai pelę tas vietas,kurias nori išsikirpt.bet nesustodama.o tai labai sunku ir vargina gal kas kitaip moka? |
tai va man ir neaisku, ka paspaust kad tas raudonumas atsirastu?
|
štai čia bandyk įžiūrėti.čia visi tie padaro raudonuma,jei neklystu...pasirenki patogiausia.aš apibrėžiau tą,kurį aš renkuosi.
Aidairi
2004 04 24, 13:28
| QUOTE (Smilte @ 2004 04 24, 09:06) | As moku Atsidarai toj eilutej kur kirpimas toki sniura su magnetu,tada ta vieta kuria nori iskirpti apvedi(tas magnetas padeda tiksliau apvesti)ir tada enter or biskas! |
nesigauna...
na va parisiunciau siunte 5 val  . BET kaip ja paleist?????????????
paleidau...bet kaip iseivint?
| QUOTE (bea @ 2004 04 22, 22:11) | | nu jei jus coreli vadinat "programele", tai nu nzn.... shejp jau jos neparsisiusi taip paprastai, dideles babkes. Turiu as 11 instola jej kam reik. O vaziuoja ant XP puikiai, manau 98 irgi vezha. |
man reikia
na va ,parsisiunciau,jau modeliuoju nuotraukas,bet kaip iseivint nezinau,na tipo iseivinu,bet kur jos randasi niekaip nerandu... bet programele tai super. daurinka,su tavim reiks kada gerai  uz ta programele..
Aidairi
2004 04 25, 11:36
| QUOTE (*kristina* @ 2004 04 25, 11:15) | na va ,parsisiunciau,jau modeliuoju nuotraukas,bet kaip iseivint nezinau,na tipo iseivinu,bet kur jos randasi niekaip nerandu... bet programele tai super. daurinka,su tavim reiks kada gerai uz ta programele.. |
tai kai seivini pažiūrėk kur seivini aš ,tai turiu savo vietele.My documents-my picture. o dėl šito ,tai būtinai reiks
~♥KaipTaiKaip♥~
2004 04 25, 11:55
nu va, ir as jau siunciuosi, tik kazin kas gausis, nes labai ilgai sius, o man kartais kantrybe pasibaigt gali kol sulauksiu. O kaip su tuo laikrodziu ten reik daryt, kad programa veiktu visa laika? jeigu atsuksiu kokius 5 metus atgal ar gerai bus?
~♥KaipTaiKaip♥~
2004 04 25, 16:14
Faina programikė, labai gražiai viskas gaunasi, tik bėda ta, kad kompe nuotraukų neturiu Papildyta @ [mergetime]1082903907[/mergetime] Nu bet rėmelių tai jokių nerandu, perskaičiau visas instrukcijas, viską pagal aprašymą bandžiau daryt, bet vistiek nerandu.
programa tai SUPER GALINGA! uzsikabinau,nuotrauku dailinimu...atsidarysiu foto galerija dabar sakykit kaip laika atsukt
Aidairi
2004 04 25, 23:39
na,rodos corel 11 neturi to ką turi corel 8 nėra rėmelių medinių...
Aidairi
2004 04 25, 23:42
| QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 25, 16:14) | Faina programikė, labai gražiai viskas gaunasi, tik bėda ta, kad kompe nuotraukų neturiu |
tai dėk į kompą nuotraukytes greičiau
Pipeika
2004 04 26, 11:06
kazka praziopsojau, is kur jus cia siunciates?
| QUOTE (katia @ 2004 04 26, 11:06) | kazka praziopsojau, is kur jus cia siunciates? |
Va, man adresiukas irgi idomus...
Cheburashka
2004 04 26, 11:17
Nu tikrai,pasakykit is kur gaut  Bandziau is ftp parsisiust corel 12 ar kazkas panasaus,bet neleido atidaryt,rase,kad this file is corrupted  O is kur ta ne corrupted gaut?
Aidairi
2004 04 26, 12:18
| QUOTE (katia @ 2004 04 26, 11:06) | kazka praziopsojau, is kur jus cia siunciates? |
aš tai nežinau iš kur jos siunčiasi.nes aš gavau dovanų su kompaktu čia yra brangi programa.ir jei norit nemokamai,tai gal kur internete ir yra koks bandomasis arba nelegalus...
~♥KaipTaiKaip♥~
2004 04 26, 17:02
| QUOTE (daurynka @ 2004 04 25, 23:42) | | QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 25, 16:14) | Faina programikė, labai gražiai viskas gaunasi, tik bėda ta, kad kompe nuotraukų neturiu |
tai dėk į kompą nuotraukytes greičiau |
Tai kad ir nuotraukų dar tinkamų nėra, leliaus tai dar neturiu, o kai turėsiu tai galėsiu dėt Ašsiunčiaus tą programėlę iš čia www.corel.com, ten buvo jos pabandymas nemokamas, 15 dienų lygtais galioja. O tą laikrodį paprasčiausiai paimi ir atsuki, tikriausiai,nes aš tai tiksliai nežinau ir nemoku, pirmą kartą darau tokį dalyką.
Cheburashka
2004 04 26, 18:05
o KOKI CIA LAIKRODI REIK ATSUKT?
Aidairi
2004 04 26, 18:28
| QUOTE (Cheburashka @ 2004 04 26, 18:05) | o KOKI CIA LAIKRODI REIK ATSUKT? |
kompiuterio laikrodį... čia tas kur dešiniam šone,kapme,apačioje...
Aidairi
2004 04 26, 18:32
| QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 26, 17:02) | Tai kad ir nuotraukų dar tinkamų nėra, leliaus tai dar neturiu, o kai turėsiu tai galėsiu dėt |
o tu savų nuotraukų įdėk
Na, kazkaip sunku patiketi, kad Corel taip paprastai persukus laikrodi vis veiktu Vistik tokiai programai per daug jau nesolidu... Butu labai idomu suzinoti ar is tiesu pavyko. Pasidalinkit patirtim tos kas nusisiurbe trial versija. Paprastai tokios badomosios versijos atidarant programa ismeta uzrasa, tipo jums liko dar 10 dienu ar pan. Ar jums dienu nebeskaiciuoja kai kasdien atidarot sia programa? Tiesiog idomu
| QUOTE (daurynka @ 2004 04 25, 23:39) | na,rodos corel 11 neturi to ką turi corel 8 nėra rėmelių medinių... |
Aidairi
2004 04 26, 21:33
| QUOTE (*kristina* @ 2004 04 26, 20:37) | aS PArsisiunciau is interneto www.corel.lt bet jinai laaabai didele 180 MB siaubas,ir siunte net 5 val. bet kai parsisiunciau,tai UZSIKABINAU neraliai.
SUPER PROGRAMA!!!SUPER SUPER,negaliu atsidziaugt,na bet niekaip negaliu fotkes ikelt parodyt,man taip graziai gavosi padaryt,ale nesigauna nors tu ka... |
tai gal jos ne JPG ? o gal didesnės ,nei 30kb (ar mb,ko ten tokių... )
na jo..idomu...gal nerandam.. bet dabar galvoju,gal tikrai mano nuotraukos didesnes apimties,kad neleidzia sudet...
Spaudi ant 'DOWNLOADS' (pilka eilute virsuje). Tada ant 'CorelDRAW Graphics Suite 12 Trial'. Tada reikia uzsiregistruoti, t.y. spausti ant 'Do you wish to create an account?' ir uzpildyti laukelius. Uzpildyt reikia visus laukelius pazymetus zvaigzdutem. Visur gali "pievas" rasyti, isskyrus savo email'a, nes i ji taus atsius slaptazodi. Dar nuimk visas zalias varneles, o tai sius kruvas reklamos. Gavus slaptazodi vel eini iki tos vietos kur reikejo registruotis, tik tada jau nebesiregistruoji, o suvedi savo slaptazodi.
Svajoklyte
2004 04 28, 22:22
Labai ačiū , KRIS . Jau gavau slaptažodį . Rytoj pabandysiu siųsti , nes , kaip supratau , siunčia apie 5 valandas. O kaip su tuo laikrodžiu ?
|
|