Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Corel PHOTO-PAINT
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4
Aidairi
--Resize_Images_Alt_Text--
stai tokia ta programele.bandysiu paaiskinti kaip naudotis.na,sunkiai cia iziuresit,bet jei labai noresit-iziuresit biggrin.gif

jei spausit NEW IMAGE,atsidarys naujas lapas i kuri galesit paisyti,atvirukus daryti ir t.t.
jei spausit OPEN IMAGE,galesit atsidaryti bet kokia nuotraukele ir paveiksliuka esanti jusu kompiuteryje.

1.na,pirmiausiai spaudziam NEW IMAGE.

na,cia to lapo auksti,ploti galit nusistatyti su WIDTH ir HEIGHT.ir tada spaudziam OK
matom du kibiriukus.vienas vienaip dazo ,kitas kitaip.isbandykit.as pasirenku ta antraji.uzdedu ji ant virsaus ir tempiu zemyn.man labai grazu,kai fonas pereinantis gaunasi.beje,galima nusistatyti ta tempima kitoki. smile.gif

o cia dabar tas mano megstamiausias dalykelis thumbup.gif labiausiai megstu teptuka(isbandykit.labai smagu) ir sita "namuka".jis trecias is penkiu.na,spaudziat virsuje ant rodiklytes ir renkates graziausia paveiksliuka.na,si kart as pasirenku saulegrazas. rolleyes.gif

na,jei iziurit,kur nupaisiau rodyklele 1,tai ten paspaudus atsiranda daugiau visokiu nustatymu.o ten kur rodyklele 2,tai galima saulegrazu diduma pakoreguoti.na ir pripaisom kiek norim ir kaip norim. clap.gif
na,ka...atsidarykime nuotraukele is savo kompiuterio.

p.s.pratesiu veliau rolleyes.gif
pusk
kaip aciu, Daurynka, uz tokia liux tema thumbup.gif ..... man labai pravers wink.gif ...tik pradzioj noriu suzinoti is kur parsisiusti sia programele? Ar ji tinka ir win 98 ar tik XP ?
Laura_k
QUOTE (pusk @ 2004 04 22, 13:31)
kaip aciu, Daurynka, uz tokia liux tema thumbup.gif ..... man labai pravers wink.gif ...tik pradzioj noriu suzinoti is kur parsisiusti sia programele? Ar ji tinka ir win 98 ar tik XP ?

va va man ir labai idomu g.gif biggrin.gif
Aidairi

cia galima pasirinkti kokiu dydziu trinsime...turime nutrinti raudonuma nuo tu vietu,kurias norime perkelt ant savo paveiksliuko.bet reikia labai kruopsciai ta daryti.ir neatitraukus rankos... dry.gif gal galima kaip paprasciau ta padaryti? g.gif kas zinot? unsure.gif
na,kai viskas nutrinta,belieka perkelt.su desiniu peles klavisu atsidarome lentele.spaudziame COPY,o paskui PASTE.tuomet ,spaudziam pele ir tempiam paveiksliuka ant savo atviruko.

stai ir atitempeme clap.gif
Aidairi
QUOTE (pusk @ 2004 04 22, 12:31)

nu... rolleyes.gif tiesa pasakius apie tai nelabai ka zinau.. unsure.gif bet pasidomesiu rolleyes.gif
Willma
Daurynka, labai tau ACIU clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif jau net spirgu isbandyti sita programele...
Aidairi
QUOTE (Willma @ 2004 04 22, 13:15)
Daurynka, labai tau ACIU clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif jau net spirgu isbandyti sita programele...

o as labai lauksiu jusu bandymu clap.gif clap.gif smalsu.jei ka dar idomesnio atrasit ,praneskit. clap.gif clap.gif
Papildyta @ [mergetime]1082636710[/mergetime]
na,man cia dar truksta... g.gif na,pripaisykime dar tu saulegrazu... rolleyes.gif
tie lasiukai,tai is ten pat,kur ir tos saulegrazos.o ten kur geltonas toks virsuje,tai ne labai i tema,bet norejau parodyt,kad irgi fainas dalykelis.na jus gal ji panaudosit geriau.cia ji rasit kazkur ten kur tas teptukas. thumbup.gif

na ir belieka uzseivinti....taigi.einam i virsu.
FILE-Save As...(file name-tai pavadinimas.siulau ji pakeist.irasykit papildoma skaiciuka ar raidele. save as type-tai reikia pasirinkt nuotraukos uzseivinimo tipa.prasom rinktis JPG-JPEG Bitmaps)-save-OK

Strielka
ooo, liuks Daurynka clap_1.gif , reikes ir man cia atidziau pastudijuot kai bus laiko ir bandymus daryt su fotkem thumbup.gif ....
bea

nu jei jus coreli vadinat "programele", tai nu nzn.... shejp jau jos neparsisiusi taip paprastai, dideles babkes. Turiu as 11 instola jej kam reik. O vaziuoja ant XP puikiai, manau 98 irgi vezha.
pusk
bea Paskelbta Vakar 8:11 pm
kaip aciu, Daurynka, uz tokia liux tema  ..... man labai pravers  ...tik pradzioj noriu suzinoti is kur parsisiusti sia programele? Ar ji tinka ir win 98 ar tik XP ? 

nu jei jus coreli vadinat "programele", tai nu nzn.... shejp jau jos neparsisiusi taip paprastai, dideles babkes. Turiu as 11 instola jej kam reik. O vaziuoja ant XP puikiai, manau 98 irgi vezha.

tai corelas uzima daugiau vietos nei photo shopas?
o siaip, BEA, kaip pavadinsi- nepagadinsi tongue.gif
Aidairi
QUOTE (bea @ 2004 04 22, 22:11)
nu jei jus coreli vadinat "programele", tai nu nzn....

vat todėl ir vadinam "programėle",kad didelė. clap.gif clap.gif

pusk,na dėl parsisiuntimo nežinau...Aš ją gavau dovanų.Kompakte... rolleyes.gif
Smilte
thumbup.gif clap.gif clap.gif Daurynka,tu auksas clap.gif clap.gif tik va nesupratau kaip tu ten nutrini? g.gif yra toks kur su magnetu aptraukia tada uzsiraudonina tai ko nereikia ir va paskui nebemoku perkelti unsure.gif
kris
Tai kad nuo 11 versijos Corel'is nebepardavineja Corel Photo-Paint atskirai, kaip dare iki tol. Dabar si programa yra tik pilnam 'CorelDraw Graphics Suite 11', o sis malonumas kiek daugiau nei 500 euru kainuoja sad.gif
Ir siaip si programa skirta daugiau zmonems, kurie su tuo dirba. Megejams tiesiog nereikia tiek visko. O vietos tai daug kompiutery uzima g.gif

Daug paprastesnis analogas yra `CorelDRAW Essentials 2'. Ji kainuoja tik apie 50 euru. Ir yra skirta asmeniniam naudojimui. Tiek kiek reikia savo nuotraukom tvarkyti ir visokiu "pribambasu" prisigalvot, tai tikrai niekuo nenusileidzia tai "krutajai" programai.
Ir Help'as labai geras padarytas thumbup.gif
$
tai pasakykit nors adresa per kuri ta programa parsisiust ar kaip?
kris
QUOTE (*kristina* @ 2004 04 23, 21:53)
tai pasakykit nors adresa per kuri ta programa parsisiust ar kaip?

Paprastai Corel naujausios versijos Trial (tai reiskia, pabandymui, galioja tik tam tikra laika, 30-50 dienu) duodavo is savo puslapio nusisiurbt. Dabar atrodo neperseniausiai 12 versija pasirode, tai manau turetu irgi buti. Bandykit paziuret. Ju adresas: www.corel.com
Bet tai laikina sad.gif , nebent...
Aidairi
laikinas programas galima ir apgauti rolleyes.gif kažkaip pasukt laikrodį reikėtų... rolleyes.gif
Strielka
g.gif kazkaip nesigauna cia man su nutrynimu... tiksliau nerandu kaip nutrint, Daurynka, gal gali smulkiau paaiskint?
Aidairi
QUOTE (Strielka @ 2004 04 24, 08:41)
g.gif kazkaip nesigauna cia man su nutrynimu... tiksliau nerandu kaip nutrint, Daurynka, gal gali smulkiau paaiskint?

o kas, konkrečiai nesigauna?
šiaip ir aš dar tobulai nemoku....na,paspaudi vieną kart.viskas pasidaro raudona.o tada paspaudus klavišą,stumdai pelę tas vietas,kurias nori išsikirpt.bet nesustodama.o tai labai sunku ir vargina unsure.gif gal kas kitaip moka? g.gif
Strielka
QUOTE (daurynka @ 2004 04 24, 07:00)
šiaip ir aš dar tobulai nemoku....na,paspaudi vieną kart.viskas pasidaro raudona.o tada paspaudus klavišą,stumdai pelę tas vietas,kurias nori išsikirpt.bet nesustodama.o tai labai sunku ir vargina unsure.gif gal kas kitaip moka? g.gif

tai va man ir neaisku, ka paspaust kad tas raudonumas atsirastu?
Smilte
QUOTE (daurynka @ 2004 04 24, 09:00)

As moku wink.gif Atsidarai toj eilutej kur kirpimas toki sniura su magnetu,tada ta vieta kuria nori iskirpti apvedi(tas magnetas padeda tiksliau apvesti)ir tada enter or biskas! clap.gif
Aidairi
QUOTE (Strielka @ 2004 04 24, 09:05)
QUOTE (daurynka @ 2004 04 24, 07:00)

tai va man ir neaisku, ka paspaust kad tas raudonumas atsirastu?

štai čia bandyk įžiūrėti.čia visi tie padaro raudonuma,jei neklystu...pasirenki patogiausia.aš apibrėžiau tą,kurį aš renkuosi.
Aidairi
QUOTE (Smilte @ 2004 04 24, 09:06)
As moku wink.gif Atsidarai toj eilutej kur kirpimas toki sniura su magnetu,tada ta vieta kuria nori iskirpti apvedi(tas magnetas padeda tiksliau apvesti)ir tada enter or biskas! clap.gif

nesigauna... unsure.gif g.gif
$
na va parisiunciau siunte 5 val ohmy.gif .BET kaip ja paleist?????????????
$
paleidau...bet kaip iseivint?
Taurė
QUOTE (bea @ 2004 04 22, 22:11)

man reikia unsure.gif
$
na va ,parsisiunciau,jau modeliuoju nuotraukas,bet kaip iseivint nezinau,na tipo iseivinu,bet kur jos randasi niekaip nerandu...
bet programele tai super.
daurinka,su tavim reiks kada gerai alc.gif uz ta programele..
Aidairi
QUOTE (*kristina* @ 2004 04 25, 11:15)
na va ,parsisiunciau,jau modeliuoju nuotraukas,bet kaip iseivint nezinau,na tipo iseivinu,bet kur jos randasi niekaip nerandu...
bet programele tai super.
daurinka,su tavim reiks kada gerai alc.gif uz ta programele..

tai kai seivini pažiūrėk kur seivini laugh.gif laugh.gif aš ,tai turiu savo vietele.My documents-my picture.
o dėl šito alc.gif ,tai būtinai reiks laugh.gif clap.gif clap.gif clap.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
nu va, ir as jau siunciuosi, tik kazin kas gausis, nes labai ilgai sius, o man kartais kantrybe pasibaigt gali kol sulauksiu. O kaip su tuo laikrodziu ten reik daryt, kad programa veiktu visa laika? jeigu atsuksiu kokius 5 metus atgal ar gerai bus?
Aidairi
QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 25, 11:55)
nu va, ir as jau siunciuosi, tik kazin kas gausis, nes labai ilgai sius, o man kartais kantrybe pasibaigt gali kol sulauksiu. O kaip su tuo laikrodziu ten reik daryt, kad programa veiktu visa laika? jeigu atsuksiu kokius 5 metus atgal ar gerai bus?

taip.turėtu veikt penkis metus clap.gif bet tu dar nesuk iškart.gal ir taip veiks. clap.gif

p.s. kas moka angliškai,siūlau užsukti čia pamokėlė ir dar čia rėmelių pamokėlė Tik čia yra 8 versija.bet reikia pasikapstyt,gal ką galima ir 11 versijai pritaikyt? rolleyes.gif nors tų medinių rėmeliu nerandu savojoj programoj unsure.gif

Papildyta @ [mergetime]1082888653[/mergetime]
radau radau clap.gif yra ir čia clap.gif bet dar tik įpusėjau...žiūrėsim kas gausis rolleyes.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Faina programikė, labai gražiai viskas gaunasi, tik bėda ta, kad kompe nuotraukų neturiu sad.gif
Papildyta @ [mergetime]1082903907[/mergetime]
Nu bet rėmelių tai jokių nerandu, perskaičiau visas instrukcijas, viską pagal aprašymą bandžiau daryt, bet vistiek nerandu. g.gif
$
programa tai SUPER GALINGA! uzsikabinau,nuotrauku dailinimu...atsidarysiu foto galerija laugh.gif laugh.gif
dabar sakykit kaip laika atsukt
Aidairi
na,rodos corel 11 neturi to ką turi corel 8 dry.gif nėra rėmelių medinių... dry.gif
Aidairi
QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 25, 16:14)
Faina programikė, labai gražiai viskas gaunasi, tik bėda ta, kad kompe nuotraukų neturiu sad.gif

tai dėk į kompą nuotraukytes greičiau clap.gif clap.gif clap.gif
Pipeika
kazka praziopsojau, is kur jus cia siunciates? sad.gif blink.gif
Agnytė
QUOTE (katia @ 2004 04 26, 11:06)

Va, man adresiukas irgi idomus...
Cheburashka
Nu tikrai,pasakykit is kur gaut sad.gif Bandziau is ftp parsisiust corel 12 ar kazkas panasaus,bet neleido atidaryt,rase,kad this file is corrupted sad.gif O is kur ta ne corrupted gaut? g.gif
Aidairi

aš tai nežinau iš kur jos siunčiasi.nes aš gavau dovanų su kompaktu rolleyes.gif čia yra brangi programa.ir jei norit nemokamai,tai gal kur internete ir yra koks bandomasis arba nelegalus... rolleyes.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE (daurynka @ 2004 04 25, 23:42)
QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 25, 16:14)

tai dėk į kompą nuotraukytes greičiau clap.gif clap.gif clap.gif

Tai kad ir nuotraukų dar tinkamų nėra, leliaus tai dar neturiu, o kai turėsiu tai galėsiu dėt clap.gif
Ašsiunčiaus tą programėlę iš čia www.corel.com, ten buvo jos pabandymas nemokamas, 15 dienų lygtais galioja. O tą laikrodį paprasčiausiai paimi ir atsuki, tikriausiai,nes aš tai tiksliai nežinau ir nemoku, pirmą kartą darau tokį dalyką.
Cheburashka
o KOKI CIA LAIKRODI REIK ATSUKT? g.gif
Aidairi
QUOTE (Cheburashka @ 2004 04 26, 18:05)
o KOKI CIA LAIKRODI REIK ATSUKT? g.gif

kompiuterio laikrodį... biggrin.gif čia tas kur dešiniam šone,kapme,apačioje... smile.gif
Aidairi
QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 26, 17:02)
Tai kad ir nuotraukų dar tinkamų nėra, leliaus tai dar neturiu, o kai turėsiu tai galėsiu dėt clap.gif

o tu savų nuotraukų įdėk clap.gif clap.gif
kris
Na, kazkaip sunku patiketi, kad Corel taip paprastai persukus laikrodi vis veiktu g.gif
Vistik tokiai programai per daug jau nesolidu...
Butu labai idomu suzinoti ar is tiesu pavyko. Pasidalinkit patirtim tos kas nusisiurbe trial versija. Paprastai tokios badomosios versijos atidarant programa ismeta uzrasa, tipo jums liko dar 10 dienu ar pan. Ar jums dienu nebeskaiciuoja kai kasdien atidarot sia programa?
Tiesiog idomu smile.gif
$
QUOTE (daurynka @ 2004 04 25, 23:39)
na,rodos corel 11 neturi to ką turi corel 8 dry.gif nėra rėmelių medinių... dry.gif

mano 12 versija tongue.gif
bet kur tie remeliai?
g.gif g.gif g.gif g.gif
ir dar neina savo fotkiu prisegt kai noriu fotkes idet...ko cia taip?
$

aS PArsisiunciau is interneto www.corel.lt bet jinai laaabai didele 180 MB ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif siaubas,ir siunte net 5 val.
bet kai parsisiunciau,tai UZSIKABINAU neraliai.

SUPER PROGRAMA!!!SUPER SUPER,negaliu atsidziaugt,na bet niekaip negaliu fotkes ikelt parodyt,man taip graziai gavosi padaryt,ale nesigauna nors tu ka... g.gif g.gif g.gif g.gif
Aidairi
QUOTE (*kristina* @ 2004 04 26, 20:37)
aS PArsisiunciau is interneto www.corel.lt bet jinai laaabai didele 180 MB ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif siaubas,ir siunte net 5 val.
bet kai parsisiunciau,tai UZSIKABINAU neraliai.

SUPER PROGRAMA!!!SUPER SUPER,negaliu atsidziaugt,na bet niekaip negaliu fotkes ikelt parodyt,man taip graziai gavosi padaryt,ale nesigauna nors tu ka... g.gif g.gif g.gif g.gif

tai gal jos ne JPG ? o gal didesnės ,nei 30kb (ar mb,ko ten tokių... rolleyes.gif )
Aidairi
QUOTE (*kristina* @ 2004 04 26, 20:06)
mano 12 versija tongue.gif
bet kur tie remeliai?
g.gif g.gif g.gif g.gif
ir dar neina savo fotkiu prisegt kai noriu fotkes idet...ko cia taip?

nežinau...aš irgi nerandu toj versijoj kur 11... dry.gif bet gi negali būt,kad 8 versijoj yra,o jau 11 ir 12 nėra... dry.gif
$
na jo..idomu...gal nerandam..

bet dabar galvoju,gal tikrai mano nuotraukos didesnes apimties,kad neleidzia sudet... g.gif
Svajoklyte
Gal galit man čiukčiai parašyti ką ir kur spausti norint atsisiųsti šią programą . Įlendu į

http://www.corel.com/servlet/Satellite?pagename=Corel2/Home

ir ten rašo , prašo , siųlo , o aš anglų k. nelabai . wink.gif wink.gif wink.gif
Būkit geros, parašykit ir kaip tą laikrodį atsukti . Labai ačiū .
smile.gif smile.gif smile.gif
kris
Spaudi ant 'DOWNLOADS' (pilka eilute virsuje).
Tada ant 'CorelDRAW Graphics Suite 12 Trial'.
Tada reikia uzsiregistruoti, t.y. spausti ant 'Do you wish to create an account?' ir uzpildyti laukelius. Uzpildyt reikia visus laukelius pazymetus zvaigzdutem. Visur gali "pievas" rasyti, isskyrus savo email'a, nes i ji taus atsius slaptazodi. Dar nuimk visas zalias varneles, o tai sius kruvas reklamos.
Gavus slaptazodi vel eini iki tos vietos kur reikejo registruotis, tik tada jau nebesiregistruoji, o suvedi savo slaptazodi.

Svajoklyte
Labai ačiū , KRIS . Jau gavau slaptažodį . Rytoj pabandysiu siųsti , nes , kaip supratau , siunčia apie 5 valandas. O kaip su tuo laikrodžiu ? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.