Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: del bendravimo padekit?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
mantas5533
as net apie mirti galvoju as turiu broli bet pirmiau man ta liga uzejo zodziu taip as seniau rausdavau negaledavau bendrauti norejau pasveikti bet kaip pasveikau pradejau gerai jaustis tai man uzejo su veidu liga pradejo mintys listi blogos pvz as pagalvoju ka nors mintyse tai man i veida ipisa nu kaip paaiskinti kazkas veidui pasidaro ir po to pasimetes pasidarau neraustu bet pasimetes zvigsnio nenulaikau as nesuprantu kaip gali mintys pakeisti veida ir pvz neraustu o pasimetu as kiek zmoniu stebejau nei vienas nepasimeta nebent rausta ir galvoju blemba jusu nekamuoja tos kintys ir tie ipisimai pvz as ryte atsibundu ir prisimenu veidas ir ispisa as nzn ka daryti arba pvz anglu irgi zn kad galiu isversti bet kazka mintyse kita pagalvoju nesusikaupiu ir neisverciu nesuprantu kas man anksciau isvis buvau sveikas bed dbr negaliu bendraut uzsidares ta veida zaloja menknekiai as nzn gal ce del mokyklos nes as buvau anksciau vienoja mokyklooja kur draugai buvo normalus nesikabinejo ir viskas man buvo gerai bt kaip i kita mokykla nuejau pradejo visi lipti ir gal del to man taip pasidare kaip jus manot ir ka man patartumet fdaryti kaip gydytis as bendrauti noriu bet negaliu jauciousi menkysta
F
Jeigu jau taip blogai, kad norisi mirti, tai vadinasi, nuėjimas pas psichiatrą dar labiau negali pabloginti situacijos. Tokį sutrikimą gydytojai žino ir jiems čia ne naujiena, padėti tikrai įmanoma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.