[COLOR=red] ieskau bendraminciu norinciu bendrauti
sveikutes busimos mamytes,pagaliau ir as jau patekau i jusu visu gretas,laukiu nesulaukiu kada pilvukas prades dideti,o labiausiai nesulaukiu kada laikysiu savo dziaugsma ant savo ranku,kaip jauciates?
[COLOR=red] ieskau bendraminciu norinciu bendrauti
Sveikute, as irgi vakar suzinojau, kad laukiuosi vaikelio. Negaliu atsidziaugti, negaliu patiketi ir kartu truputi bijau...
Bijau, kad nieko blogo neatsitiktu, kad vaikelis sveikas butu ir siaip nezinia ko bijau
tai cia labai normalu,kad pargyveni ko as tik nepersigalvoju vyras ant manes net rekti pradeda,
nu ir kaip jautiesi???man kartais soniukus pamaudzia,vemti nevemiu ti papikyna nu bet kol kas viskas normaliai,pirmadieni pas gine einu(as Anglijoje)tai biski bijau,pirmas patikrinimas mano buvo tai pas Lietuvius ejau i privacia klinika.Kaip pas juos ejau buvo 5 sav.ir 4 dienles .o dabar turetu buti kazkr 10-11 o kiek tau laiko?
ir nebijojai pirmoma men taip toli keliauti?
nes as tai tik antroje puseje ruosiuosi su vyru i uzsieni keliaut o su tais issigalvojimais, tai gyva beda..as ti sau irgi visokiu nesamoniu prisigalvojus buvau
Kadangi suzinojau katik (galima taip sakyti) t.y. kai nesulaukiau mm. Tai
Labai noreciau pas gydytoja nulekt, echo pasidaryt. Jauciu po svenciu teks lekt. Vyrui dar nesakiau. Padarysiu staigmena-dovana per Kaledas. QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 19, 20:07) Kadangi suzinojau katik (galima taip sakyti) t.y. kai nesulaukiau mm. Tai Labai noreciau pas gydytoja nulekt, echo pasidaryt. Jauciu po svenciu teks lekt. Vyrui dar nesakiau. Padarysiu staigmena-dovana per Kaledas. nestumas skaiciuojamas nuo paskutiniu mmm, tai yra tau butu keturios savaites
Ir as jungiuos prie jusu, mergaites
jauciuos gerai, tik vakarais pykina ir l.greit pavargstu as taip pat ketinau saviskiam pasakyt per kaledas, bet kai pamaciau 2 juosteles, pradejau rekt kaip isprotejus ir uzgriuvau ant jo, plaunancio indus : as nescia! as nescia! va taip juokingai gavos
Sveikutes visos neseniai nestukemis tapusios.
Beje, mamyte is Anglijos.
Oj mane tai erzina, tas naktimis begiojimas i wc
tai kad zinok as jau trys metai londone
sendien pas daktare buvau sesele juoduke pakliuvo faina tokia sausio 11 darau jau skana sendien daug tirimu dare ir kraujuka paeme. laukiu kada skanas bus.noriu pamatyti savo mazyli kad tik viskas butu gerai,nu tikiuosi taip ir bus Papildyta: mamyte is Anglijos as is Londono Plaistow rajono.o tu???
Pamenu tą jaudulį bei nerimą nėštumo pradžioje. O paskui ir viso laukimo metu. Tas laikas toooks nuostabus, toks stebuklingas
QUOTE(Esha @ 2009 12 21, 22:50) Pamenu tą jaudulį bei nerimą nėštumo pradžioje. O paskui ir viso laukimo metu. Tas laikas toooks nuostabus, toks stebuklingas Sviekutes, noriu ir as jungtis i jusu gretas:) sveikinu visas As tik vakar isitikinau,kad
Sveikos būsimo mamytės
as ir labai laukiu kol pasirodys mano pilvukas,gal tada bus biski ramiau
mergaites gal ir sioki toki juokinga klausimiuka uzduosiu...kaip reikia pasidaryti ta liniuote????kur vaikiuko sav,rodo nzn Papildyta: nebereikia,pati ismokau pasidaryti
labas
as tai jau nieko blogo stengiuosi negalvoti lb dziugu, kad mamyciu ratas vis dideja
pavydziu tom kurios taip savo mastymus gali nuvyti salin,man kartais net atrodo,kad as nebenescia,nei krutine jautri nei pykina......
kazkaip vis kokiu nesamoniu liepiu sau prisigalvoti ir negaliu ju nuvyti,uzvakar kaip buvau pas daktarus paeme slapimo ir kraujo tirimus,del visokiu infekciju,tai dbr baisu kad nieko nebutu...kad kazko nerastu,nes kaip buvau pries koki puse metu tik seip pasitikrinti cia pas Anglus tai prisake visokiu brudu,o atrodo sveika buvau,aisku nieko rimto,bet viestiek
Pirmo apsilamkymo metu ir man darė tyrimus, tai po kelių dienų pasakė kad jie puikūs ir neturi prie ko prikibti
as dar ne kart nebuvau pas gine
o kai eisiu, tai ziures tik per echo ar ir reikes ant tos siaubingos kedes skiestis? QUOTE(Naomyte @ 2009 12 23, 08:48) Pirmo apsilamkymo metu ir man darė tyrimus, tai po kelių dienų pasakė kad jie puikūs ir neturi prie ko prikibti tau fainiai,pavydziu Papildyta: QUOTE(asareja @ 2009 12 23, 11:29) as dar ne kart nebuvau pas gine o kai eisiu, tai ziures tik per echo ar ir reikes ant tos siaubingos kedes skiestis? as tai kaip buvau pirma karta man buvo 5 savaite tai reikejo skestis
o labai baisu ant tos kedes?
nes man vien pagalvojus siurpuliukai per kuna pereina QUOTE(asareja @ 2009 12 23, 13:11)
Kaip smagu, kad sukūrta tokia tema
Labutis visoms nestukems. Smagu, kad galiu prie jusu prisijungti
O gal tarp kalbanciu yra nestukiu is Siauliu???
Sveikos mergaites, pirmiausiai sveikinu su laukus kaledu ir visas sveikinu su ta nuostabe zinia, as ir pries pora dienu suzinojau tai su draugu buvo abiems kaledine dovana geresnes nei negali laukti
tikiuosi priimsite i savo gretas QUOTE(asareja @ 2009 12 23, 14:11) nebaisi ten ta kede Papildyta: QUOTE(simanawiciute @ 2009 12 22, 23:37) pavydziu tom kurios taip savo mastymus gali nuvyti salin,man kartais net atrodo,kad as nebenescia,nei krutine jautri nei pykina...... kazkaip vis kokiu nesamoniu liepiu sau prisigalvoti ir negaliu ju nuvyti,uzvakar kaip buvau pas daktarus paeme slapimo ir kraujo tirimus,del visokiu infekciju,tai dbr baisu kad nieko nebutu...kad kazko nerastu,nes kaip buvau pries koki puse metu tik seip pasitikrinti cia pas Anglus tai prisake visokiu brudu,o atrodo sveika buvau,aisku nieko rimto,bet viestiek viskas tau ir zirniui gerai, maziau sau streso kelk
su sventem mamytes,man sventes nekokios galva skauda 4 dienas nepraeina,ir ne kaip jauciuosi,mamytes ar nieko man blogai jei kuno temperatura 37.4 skaiciau kitur tai rase kad si temp.yra normali,taip jauciuosi lyg gripas pultu....
QUOTE(simanawiciute @ 2009 12 27, 17:54) su sventem mamytes,man sventes nekokios galva skauda 4 dienas nepraeina,ir ne kaip jauciuosi,mamytes ar nieko man blogai jei kuno temperatura 37.4 skaiciau kitur tai rase kad si temp.yra normali,taip jauciuosi lyg gripas pultu.... Sveikinu visas su praejusiom sventem Kaip jauciasi
Sveikutės
pasirodo tema truputeli perkele, o as jau issigandau, kad istryne na kaip busimos mamytes jauciasi?
Sveikutes. As taip pat jungiuosi i jusu gretas, nors labai dar bijau 100 proc.tiketi, kad jau laukiuosi.
Su vyru bandem tris men., tai per ta laika labai jau nereguliarus ir ilgas ciklas buvo, maniau gal zirniukas uzsikabindavo ir pabegdavo. Bet va per kucias pasidariau testa del viso pikto pries sventes, kad zinociau ar gerti galima Nors nepasakyciau kad kokius simptomus jauciu, tik pilvuko apacia maudzia ir krutine jautri. Vyras labai laimingas, bet kitiem dar bijau sakyti...atrodo ims ir pabegs zirnis Kada jus pirma karta lanketes pas gine? Kada praneset visiems? QUOTE(Cukraus Vata @ 2009 12 28, 16:15) Sveikutes. As taip pat jungiuosi i jusu gretas, nors labai dar bijau 100 proc.tiketi, kad jau laukiuosi. Su vyru bandem tris men., tai per ta laika labai jau nereguliarus ir ilgas ciklas buvo, maniau gal zirniukas uzsikabindavo ir pabegdavo. Bet va per kucias pasidariau testa del viso pikto pries sventes, kad zinociau ar gerti galima Nors nepasakyciau kad kokius simptomus jauciu, tik pilvuko apacia maudzia ir krutine jautri. Vyras labai laimingas, bet kitiem dar bijau sakyti...atrodo ims ir pabegs zirnis Kada jus pirma karta lanketes pas gine? Kada praneset visiems? sveikinimai QUOTE(kristulea @ 2009 12 28, 17:37) sveikinimai Tai pati geriausia kaledine dovana Jums jau nedaug liko iki rizikingiausio laikotarpio pabaigos Kai sis didelis dziaugsmas pagaliau aplanko labai jau norisi visiem garsiai isrekti naujiena, tik baisu, kad nebutu per anksti. Labiausiai norisi buti 100 proc. tikra, ar triju testu (tik tos pacios firmos) dvi juosteles ir 37 temp.jau duoda bent 60 proc.? QUOTE(Cukraus Vata @ 2009 12 28, 20:28) Tai pati geriausia kaledine dovana Jums jau nedaug liko iki rizikingiausio laikotarpio pabaigos Kai sis didelis dziaugsmas pagaliau aplanko labai jau norisi visiem garsiai isrekti naujiena, tik baisu, kad nebutu per anksti. Labiausiai norisi buti 100 proc. tikra, ar triju testu (tik tos pacios firmos) dvi juosteles ir 37 temp.jau duoda bent 60 proc.? sveikinu mamyte vienam skaniukui jau dariau bet labai dar mazas zirniukas buvo,5 sav ir 4 dienu,bet kaip pamaciau ta nuotraukyte kokia as laiminga buvau,nu tikiuosi kad ir dbr sausio 11 bus viskas tas pats Papildyta: na o kaip mamytes jus jauciates???as tai pikininu kaip ir nejauciu,kartais pajauciu skausmiukus kaip ir makstyje,bet labai silpnus,gal nieko cia blogo,juk vistiek ten viskas tempiasi..... papasakokit ka jus daugiau jauciate???ar yra kokiu keistu pojuciu? QUOTE(simanawiciute @ 2009 12 28, 21:18) sveikinu mamyte vienam skaniukui jau dariau bet labai dar mazas zirniukas buvo,5 sav ir 4 dienu,bet kaip pamaciau ta nuotraukyte kokia as laiminga buvau,nu tikiuosi kad ir dbr sausio 11 bus viskas tas pats Papildyta: na o kaip mamytes jus jauciates???as tai pikininu kaip ir nejauciu,kartais pajauciu skausmiukus kaip ir makstyje,bet labai silpnus,gal nieko cia blogo,juk vistiek ten viskas tempiasi..... papasakokit ka jus daugiau jauciate???ar yra kokiu keistu pojuciu? As taip pat UK. Manau vien del to ir labiausiai nerimauju. Vistiek nesava salis, nezinau nei kada cia pas gyd.uzsiregistruoti nei kokia cia prieziura. Tu lankaisi pas savo paskirta JP, ar pasirinkai ka kita? Uz triju sav i LT atostogom skrendu. Tikiuosi skristi galima... Planuoju pirma kartai ginei pasirodyti tenai. Nes seip ar taip cia eiti dar per anksti (man apie 3 sav), o LT tiesiai po vizito - 100-aprocentinio uztikrinimo - jau norisi senelius pradziuginti. Be karkarcio pilvo maudimo ir jautrios krutines rodos daugiau nieko nejauciu, tik kartais minutelei uzeina kazkoks sleikstuliukas, tikriausiai dar per anksti. Beje, dziaugiuosi tik kad nebetraukia ant saldumynu, kuriu pries tai sukirstavau gan nemazai QUOTE(Cukraus Vata @ 2009 12 28, 21:07) As taip pat UK. Manau vien del to ir labiausiai nerimauju. Vistiek nesava salis, nezinau nei kada cia pas gyd.uzsiregistruoti nei kokia cia prieziura. Tu lankaisi pas savo paskirta JP, ar pasirinkai ka kita? Uz triju sav i LT atostogom skrendu. Tikiuosi skristi galima... Planuoju pirma kartai ginei pasirodyti tenai. Nes seip ar taip cia eiti dar per anksti (man apie 3 sav), o LT tiesiai po vizito - 100-aprocentinio uztikrinimo - jau norisi senelius pradziuginti. Be karkarcio pilvo maudimo ir jautrios krutines rodos daugiau nieko nejauciu, tik kartais minutelei uzeina kazkoks sleikstuliukas, tikriausiai dar per anksti. Beje, dziaugiuosi tik kad nebetraukia ant saldumynu, kuriu pries tai sukirstavau gan nemazai pirmiausia ir eikit pas savo gp,jis ir uzregistruos jus kad laukiates.... po to seks laiskas is jus priziuresiancios midfiwe(nezinau lietuvisko atitikmenio),taip jum bus paskirtas ultragarso tyrimas. QUOTE(js. @ 2009 12 29, 00:30) pirmiausia ir eikit pas savo gp,jis ir uzregistruos jus kad laukiates.... po to seks laiskas is jus priziuresiancios midfiwe(nezinau lietuvisko atitikmenio),taip jum bus paskirtas ultragarso tyrimas. Aciu js. Jeigu 4sav. cai eiti dar ne per anksti, tai galbut tikrai geriau pirmiau UK uzsiregistruoti Idomu kaip cia prieziura? QUOTE(Cukraus Vata @ 2009 12 29, 00:05) Aciu js. Jeigu 4sav. cai eiti dar ne per anksti, tai galbut tikrai geriau pirmiau UK uzsiregistruoti Idomu kaip cia prieziura? bent jau kolkas prieziura nesiskunciu,bet cia kitokia sistema... pvz kai lietuvoje echo ziuri n kartu, cia jei su nestumu viskas gerai,jokiu nusiskundimu neturesi,bus tik 3 echo.o pas savo gp tai jau dabar gali eit,nes ten tik kruva formu uzpildysi...pirmoji tikra
as pirma karta apsilankiau pas lietuvius privacioje klinikoje(anglijoje)nzn kazkaip maloniau nueiti ir lietuviskai pasikalbeti bet cia kainos nezmoniskos tai visa laukimasi tikrai nepriesi ......
nu o po to ejau i gp,pasakiau kad laukiausi,tada jie uzpilde kumpiuteri mano duomenis tai truko neilgai,ir dave mano reference number ir pasword tada kaip tju jau turi tuos duomenis skambini i savo ligonine,pavizdziui man reikejo skambinti i Newham ligonine,gavau pirma vizita pries dvi savaites,paeme slapimo,kraujo tirimus dare kruva knygu na ir ka dabar sausio 11 eisiu darys tirimus del dauno sindromo ir skaniuka pagaliau laukiu nesulaukiu gal tada nusiraminsiu,,,,,nes dbr tokios minteles kartais i galva atplaukia tai eina sau..... o tos midwife vadinamos kaikurios normalios.
Kadangi vistiek uz geru poros sav LT busiu, manau pirma karta ten pasirodysiu, nes labai norisi gyd.patvirtinimo, kad galima butu imti rimtai dziaugtis
Kokie dar pozymiai jum padejo patvirtinti, kad tikrai laukiates? Nes man rodos per gerai jauciuosi, ir jei ne tas isankstinis testas (ir dar du po to
na zinok ir manes nekankina bjaurus pojuciai,nei as vemiau,kartais papikina ir viskas,nei man krutine labai jautri palikus,biskiuka gal....jo cia per anksti eiti.cia pirma skana tik 12 sav padaro.
Mergaites,busimos mamytes as kartais labai nerimauju,kartais jauciu idomius skausmiukus maksties srytise,kas man gali buti?labai del to jaudinuosi....labai.....visko prisigalvoju, QUOTE(simanawiciute @ 2009 12 31, 01:07) na zinok ir manes nekankina bjaurus pojuciai,nei as vemiau,kartais papikina ir viskas,nei man krutine labai jautri palikus,biskiuka gal....jo cia per anksti eiti.cia pirma skana tik 12 sav padaro. Mergaites,busimos mamytes as kartais labai nerimauju,kartais jauciu idomius skausmiukus maksties srytise,kas man gali buti?labai del to jaudinuosi....labai.....visko prisigalvoju, na manau , kad tiesiog tavo kūne db vyksta dideli pokyčiai, dėl to jauti tuos skausmus nes man pačiai būna, kad dar vis pamaudžia pilvuko apačia bet aš nesijaudinu, manau tai naturalu o šiaip dar dažnai jaučiu šleikštulį ir nuotaika labai greit keičias, maniškis jau nebekreipia dėmesio į mano kaprizus ir nesinervuoja, tik šypsos kai pradedu kokias nesąmones šnekėt eisiu po naujų pas gine, tikiuos viskas bus gerai Beja,visas su artėjančiais p.s. tik jokio alkoholio
kai pirmas
man visokie skausmeliai,pamaudimai,truputi tepliojimo(pora dienu)tesesi gal iki 12-13 sav...logiskai mastant(kas
Sveikos mergytes....as irgi laukiuosi ir labai pergyvenu ir bijau,kad tik viskas butu gerai....nes jau turejau viena nesivystanti nestuma...papasakokit kaip jauciates?ar pykina?mane labai pykino,neturejau apetito,o db viskas dingo ir pykinimas,ir apetitas atsirado...to ir bijau
aciu mamytes,kad nors biskiuka nuraminat,,,,,
as tokia durnike visokiu nesamoniu prisigalvoju,gerai ...kad jus cia esat salia
Na mane kuo toliau tuo maziau pykina
o valgau kaip ir visada , tik dabar gal kiek kitoki maista ir dar va kas - spuogu daug atsirado, nors anksciau neturejau su jais problemos QUOTE(asareja @ 2010 01 02, 11:01) Na mane kuo toliau tuo maziau pykina o valgau kaip ir visada , tik dabar gal kiek kitoki maista ir dar va kas - spuogu daug atsirado, nors anksciau neturejau su jais problemos spuogai mane irgi aplanko dazniau nei visada budavo...daugiau prakaituoju, ziauriai slenka plaukai, karts nuo karto pykina, bet be rezultatu
Na ir as dabar jau supratau ka reiskia nuotaiku svyravimai: uzvakar du kartus per diena verkiau apie visai del menku priezasciu, ir lygiai po 10 min nesustabdomo zliumbimo tiesiog eme ir grizo puiki nuotaika
O ar gali buti kad taip anksti jau apetitas labai kyla? QUOTE(Cukraus Vata @ 2010 01 04, 02:30) Na ir as dabar jau supratau ka reiskia nuotaiku svyravimai: uzvakar du kartus per diena verkiau apie visai del menku priezasciu, ir lygiai po 10 min nesustabdomo zliumbimo tiesiog eme ir grizo puiki nuotaika O ar gali buti kad taip anksti jau apetitas labai kyla? apetitas tik dideja, uzkandziauk dazniau, nebus tokiu problemu....tarkim turek jogurto, vaisiu....jei nenori sunkaus maisto...bet zinai kaip buna ne nesciom lengviau atsisakyti maisto, nei nestukem.....
Tu teisi, reikia geriau su savimi tureti kokio sveiko maistelio, negu is begalinio alkio jau visoki slamsta kisti. Ka sveiko jus dazniausiai valgote pusryciams? As dazniausiai koses stengiuosi virtis... Ka pietums sveiko susigalvojate?
as pusrytukas sumustinukus megstu,su varske man patinka,nes pilvukui kalcio reikia o varskytes jo turi daug,na o seip iviriai valgau,organizmas kazkaip nereikalauja daugiau nei kaip buvau nenescia.pietus seip ka nors uzkandu,o vakarienei ka vyrui pagaminu ta ir valgau
ideja pietum-sriuba.man ziema kai salta labai patinka-is sulyla organizmas,ir sotu
|