Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pirmas vaikiukas,pirmosios savaites
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštukių pašnekesiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
simanawiciute
sveikutes busimos mamytes,pagaliau ir as jau patekau i jusu visu gretas,laukiu nesulaukiu kada pilvukas prades dideti,o labiausiai nesulaukiu kada laikysiu savo dziaugsma ant savo ranku,kaip jauciates? 4u.gif
[COLOR=red] ieskau bendraminciu norinciu bendrauti biggrin.gif
vaida.vdu
Sveikute, as irgi vakar suzinojau, kad laukiuosi vaikelio. Negaliu atsidziaugti, negaliu patiketi ir kartu truputi bijau... blush2.gif
Bijau, kad nieko blogo neatsitiktu, kad vaikelis sveikas butu ir siaip nezinia ko bijau ax.gif
simanawiciute
tai cia labai normalu,kad pargyveni ko as tik nepersigalvoju vyras ant manes net rekti pradeda, biggrin.gif
nu ir kaip jautiesi???man kartais soniukus pamaudzia,vemti nevemiu ti papikyna doh.gif
nu bet kol kas viskas normaliai,pirmadieni pas gine einu(as Anglijoje)tai biski bijau,pirmas patikrinimas mano buvo tai pas Lietuvius ejau i privacia klinika.Kaip pas juos ejau buvo 5 sav.ir 4 dienles .o dabar turetu buti kazkr 10-11 o kiek tau laiko? nestuke.gif
maukis2
ir nebijojai pirmoma men taip toli keliauti?
nes as tai tik antroje puseje ruosiuosi su vyru i uzsieni keliaut 4u.gif

o su tais issigalvojimais, tai gyva beda..as ti sau irgi visokiu nesamoniu prisigalvojus buvau blush2.gif
vaida.vdu
Kadangi suzinojau katik (galima taip sakyti) t.y. kai nesulaukiau mm. Tai nestuke.gif 4 savaites turetu buti. O realiai tai kazkur 2 sav. Siandien jauciuosi geriau, bet kelias dienas kai turejo buti mm jauciausi nekaip: pute pilva, maude pilco apacia ir viduj rodos viskas vire, burbuliavo. blink.gif
Labai noreciau pas gydytoja nulekt, echo pasidaryt. Jauciu po svenciu teks lekt. Vyrui dar nesakiau. Padarysiu staigmena-dovana per Kaledas. ax.gif
Apelsinka
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 19, 20:07)
Kadangi suzinojau katik (galima taip sakyti) t.y. kai nesulaukiau mm. Tai nestuke.gif  4 savaites turetu buti. O realiai tai kazkur 2 sav. Siandien jauciuosi geriau, bet kelias dienas kai turejo buti mm jauciausi nekaip: pute pilva, maude pilco apacia ir viduj rodos viskas vire, burbuliavo.  blink.gif
Labai noreciau pas gydytoja nulekt, echo pasidaryt. Jauciu po svenciu teks lekt. Vyrui dar nesakiau. Padarysiu staigmena-dovana per Kaledas.  ax.gif
*

nestumas skaiciuojamas nuo paskutiniu mmm, tai yra tau butu keturios savaites mirksiukas.gif o pas gydytojus patariu neskubeti lekti be kokios 7 savaites, nes echo 4 savaiciu dar nedaro nes gali ir nepamatyti ten nieko, nebent kraujo tyrima darys patikrinti ar nescia mirksiukas.gif
asareja
Ir as jungiuos prie jusu, mergaites 4u.gif
jauciuos gerai, tik vakarais pykina ir l.greit pavargstu blink.gif biggrin.gif
as taip pat ketinau saviskiam pasakyt per kaledas, bet kai pamaciau 2 juosteles, pradejau rekt kaip isprotejus ir uzgriuvau ant jo, plaunancio indus : as nescia! as nescia! lotuliukas.gif blush2.gif
va taip juokingai gavos blush2.gif nesuprantu, Vaida, kaip tu iskenti nepasakius doh.gif rolleyes.gif
Mavis
Sveikutes visos neseniai nestukemis tapusios. mirksiukas.gif Forume reiskiuos pirma karta, tai tikiuos, kad susidraugausim. 4u.gif Mano nestumas man irgi dar labai naujas, nors po truputi jau apsiprantu. biggrin.gif Savijauta mano tai neitiketinai nuostabi, net baisu prisisneketi.. Nors ir tenka nakti kelis kartus i tualeta begioti, greitai pavargstu ir anksti i lova tipenu, bet bent jau nepykina, tik kartais apetito nera, bet siaip tai ooo... valgyciau ir valgyciau. biggrin.gif
Beje, mamyte is Anglijos. biggrin.gif As irgi Anglijoje, gal galima butu paklausti, kur joje apsigyvenusi esi? 4u.gif
asareja
Oj mane tai erzina, tas naktimis begiojimas i wc doh.gif
simanawiciute
tai kad zinok as jau trys metai londone smile.gif
sendien pas daktare buvau sesele juoduke pakliuvo faina tokia rolleyes.gif
sausio 11 darau jau skana
sendien daug tirimu dare ir kraujuka paeme.
laukiu kada skanas bus.noriu pamatyti savo mazyli nestuke.gif
kad tik viskas butu gerai,nu tikiuosi taip ir bus 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
mamyte is Anglijos as is Londono Plaistow rajono.o tu???
Esha
Pamenu tą jaudulį bei nerimą nėštumo pradžioje. O paskui ir viso laukimo metu. Tas laikas toooks nuostabus, toks stebuklingas smile.gif Svarbiausia tikėkite gražiais dalykais ir būkit laimingos 4u.gif
inguteingute
QUOTE(Esha @ 2009 12 21, 22:50)
Pamenu tą jaudulį bei nerimą nėštumo pradžioje. O paskui ir viso laukimo metu. Tas laikas toooks nuostabus, toks stebuklingas smile.gif Svarbiausia tikėkite gražiais dalykais ir būkit laimingos  4u.gif
*

Sviekutes, noriu ir as jungtis i jusu gretas:)
sveikinu visas nestuke.gif 4u.gif
As tik vakar isitikinau,kad nestuke.gif , nors testa dariau dar pries mm ir rode neryskia juostele,vakar jau turejo atkeliauti mm, bet neatkeliavo, ta proga paisdariau NT ir parode ryskias II smile.gif Tai siandien man lygiai 4 savaaiteles ax.gif Keistai labai jauciuosi, atrodo nesitiki vis.Ir jaudinuosi,kad viskas butu gerai. Skambinau gydytojai,bet uzregistravi tik sausio 18 verysad.gif , kaipo sunku bus tiek islaukti, ruoi gi man ar viskas gerai,ar tirkai gimdoje nestumas ir pan..O sausio 18 bus jau 8 savaites..Kaip jus sakot, laukti tiek,ar eiti pas kita gydytoja..? Noretusi,aisku, pas savo, labai gera ji.
Naomyte
Sveikos būsimo mamytės 4u.gif džiugu kad jungiasi vis daugiau nestuke.gif Aš pati sužinojau prieš 3 savaitėlės tai iškart padarė echo ir tyrimus smile.gif Šis nėštumas man pirmas. Jaučiuosi labai gerai, nei pykina nei i wc labai dažnai nevaikštau, tik mano hormonai labai siautėja, net baisu, vyras nesusikalba su manimi... blush2.gif Na bet jis stengiasi... Labai laukiu kad kuo greičiau pradėtų augti pilvukas (na dabar dar tik pasipūtes vos) ir pradėčiau jausti judesiukus, sako tai labai nuostabus jausmas biggrin.gif
simanawiciute
as ir labai laukiu kol pasirodys mano pilvukas,gal tada bus biski ramiau blush2.gif nestuke.gif o dbr tai vis kazka blogo pagalvoji,sendien stoviu banke prie visokiu babaju tai taip pikinti pradejo galvojau kad pirma karta apsivemsiu,nu bet ne vel praejo ax.gif lotuliukas.gif daugiau jokiu tokiu rimtu pozymiu nelabai ir jauciu thumbup.gif
mergaites gal ir sioki toki juokinga klausimiuka uzduosiu...kaip reikia pasidaryti ta liniuote????kur vaikiuko sav,rodo nzn 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
nebereikia,pati ismokau pasidaryti lotuliukas.gif
maukis2
labas nestuke.gif
as tai jau nieko blogo stengiuosi negalvoti tongue.gif ale kritinis laikotarpis jau visai nesenai praejo, tai trupuciuka lengviau atsiputus as biggrin.gif
lb dziugu, kad mamyciu ratas vis dideja 4u.gif biggrin.gif wub.gif
simanawiciute
pavydziu tom kurios taip savo mastymus gali nuvyti salin,man kartais net atrodo,kad as nebenescia,nei krutine jautri nei pykina...... verysad.gif
kazkaip vis kokiu nesamoniu liepiu sau prisigalvoti ir negaliu ju nuvyti,uzvakar kaip buvau pas daktarus paeme slapimo ir kraujo tirimus,del visokiu infekciju,tai dbr baisu kad nieko nebutu...kad kazko nerastu,nes kaip buvau pries koki puse metu tik seip pasitikrinti cia pas Anglus tai prisake visokiu brudu,o atrodo sveika buvau,aisku nieko rimto,bet viestiek unsure.gif ...
Naomyte
Pirmo apsilamkymo metu ir man darė tyrimus, tai po kelių dienų pasakė kad jie puikūs ir neturi prie ko prikibti 4u.gif Tai taip apsidziaugiau, nes budavo kad seniau tai kraujas nelabai geras, o dabar viskas puiku biggrin.gif
asareja
as dar ne kart nebuvau pas gine blush2.gif
o kai eisiu, tai ziures tik per echo ar ir reikes ant tos siaubingos kedes skiestis? doh.gif unsure.gif
simanawiciute
QUOTE(Naomyte @ 2009 12 23, 08:48)
Pirmo apsilamkymo metu ir man darė tyrimus, tai po kelių dienų pasakė kad jie puikūs ir neturi prie ko prikibti  4u.gif  Tai taip apsidziaugiau, nes budavo kad seniau tai kraujas nelabai geras, o dabar viskas puiku  biggrin.gif
*

tau fainiai,pavydziu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(asareja @ 2009 12 23, 11:29)
as dar ne kart nebuvau pas gine  blush2.gif
o kai eisiu, tai ziures tik per echo ar ir reikes ant tos siaubingos kedes skiestis?  doh.gif  unsure.gif
*

as tai kaip buvau pirma karta man buvo 5 savaite tai reikejo skestis lotuliukas.gif nestuke.gif as buvau pas Lieuvius privaciai,nes pas Anglus nelabai norejau eiti pirmam patikrinimui
asareja
o labai baisu ant tos kedes? blush2.gif
nes man vien pagalvojus siurpuliukai per kuna pereina help.gif
Naomyte
QUOTE(asareja @ 2009 12 23, 13:11)
o labai baisu ant tos kedes?  blush2.gif
nes man vien pagalvojus siurpuliukai per kuna pereina  help.gif
*

lotuliukas.gif nieko ten baisaus juk ginekologų toks darbas jiems visai nerūpi kas ir kaip pas tave... Nesinervuok. Mane pirmą kartą žiūrėjo tik per echo, nes prieš 2 mėnesius lipau ant kėdės tai todėl ir nežiūrėjo smile.gif
tercija
Kaip smagu, kad sukūrta tokia tema smile.gif visos kartu dabar galesime dalinintis nėštumo problemomis ir džiaugsmais thumbup.gif Aš pati tik vakar sužinojau kad nestuke.gif . Labai kvailai man gavosi su tuo nėštumu, nes testai nerodė ( na pora iš šešių darytų testų parodė po paros kažkur antra juostelę), tai labai nervinausi, kad nesergu mm ir testas neigiamas, bet viltis nežlugo, kai jau mm vėlavo dešimt dienu nuejau pas gydytoja, ji pamaige pilvą, pažiūrėjo per ekoskopą, žirniuko dar nematė, bet pasakė, kad pagal viską nestuke.gif tik laiko dar mažai, kad leliuką pamatytų, tad liepė už dviejų savaičių ateit. Taigi, man to, kad patikėčiau kad nestuke.gif tikrai užteko smile.gif tai dabar laukiu sausio pradžios, kada galėsiu eiti vėl pas gydytoją smile.gif
agni82
Labutis visoms nestukems. Smagu, kad galiu prie jusu prisijungti smile.gif .As jau 14 savaiciu laukiuosi, tyrimai rodo, kad viskas gerai. Tai visa ta laika, kai suzinojau, skraidau, kaip ant sparnu, toks nerealus jausmas thumbup.gif O ir pykinimas ir nuovargis kazkaip neerzina, nes vis galvoju, vadinasi tikrai, tikrai esu nestuke.gif
O gal tarp kalbanciu yra nestukiu is Siauliu???
PinkySun
Sveikos mergaites, pirmiausiai sveikinu su laukus kaledu ir visas sveikinu su ta nuostabe zinia, as ir pries pora dienu suzinojau tai su draugu buvo abiems kaledine dovana geresnes nei negali laukti biggrin.gif
tikiuosi priimsite i savo gretas blush2.gif
maukis2
QUOTE(asareja @ 2009 12 23, 14:11)
o labai baisu ant tos kedes?  blush2.gif
nes man vien pagalvojus siurpuliukai per kuna pereina  help.gif
*

nebaisi ten ta kede biggrin.gif atsiguli, issiskieti, atsipalaiduoji ir po poros sekundziu viskas baigta biggrin.gif ant kedes reik gult, kad daktare paimtu bendra tepineli, kad paziuretu ar ten nera kokiu bakteriju ir pns smile.gif na visos mane turbut suprato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simanawiciute @ 2009 12 22, 23:37)
pavydziu tom kurios taip savo mastymus gali nuvyti salin,man kartais net atrodo,kad as nebenescia,nei krutine jautri nei pykina......  verysad.gif
kazkaip vis kokiu nesamoniu liepiu sau prisigalvoti ir negaliu ju nuvyti,uzvakar kaip buvau pas daktarus paeme slapimo ir kraujo tirimus,del visokiu infekciju,tai dbr baisu kad nieko nebutu...kad kazko nerastu,nes kaip buvau pries koki puse metu tik seip pasitikrinti cia pas Anglus tai prisake visokiu brudu,o atrodo sveika buvau,aisku nieko rimto,bet viestiek unsure.gif ...
*

viskas tau ir zirniui gerai, maziau sau streso kelk doh.gif as irgi kasdian galvoju ar gerai valgau, ar neserga mano zirnis, ar viskas bu gerai ir pns, bet veliau tiesiog nusiteikiu pozityviai.. tyliai pasakau ,,DIEVULI PRASAU,, kiekviena ryta ir tyliai padekoju kiekviena vakara..siaip nesu nei pamaldi nei lb jau stipriai tikinti, bet sie zodziai kazkiek padeda..gal pati save taip itikinau, o gal tikrai kazkas ten aukstai atsako i mano prasyma ir padeka blush2.gif
simanawiciute
su sventem mamytes,man sventes nekokios galva skauda 4 dienas nepraeina,ir ne kaip jauciuosi,mamytes ar nieko man blogai jei kuno temperatura 37.4 skaiciau kitur tai rase kad si temp.yra normali,taip jauciuosi lyg gripas pultu.... verysad.gif verysad.gif
inguteingute
QUOTE(simanawiciute @ 2009 12 27, 17:54)
su sventem mamytes,man sventes nekokios galva skauda 4 dienas nepraeina,ir ne kaip jauciuosi,mamytes ar nieko man blogai jei kuno temperatura 37.4 skaiciau kitur tai rase kad si temp.yra normali,taip jauciuosi lyg gripas pultu.... verysad.gif  verysad.gif
*

Sveikinu visas su praejusiom sventem 4u.gif
Kaip jauciasi nestuke.gif ? Man rytoj jau baigiasi 5 savaite, prasides sestoji.Dar nepykina (tikiuosi ir nepykins),bet pilvuka praejusiais vakarais labai maude sad.gif O vakar atsigulus taip pradejo nugaros apacioje, bet tik vienoje puseje skaudeti,akd nagelejau nei uzmigti,varciausi varciausi,arodo truks ten kazkas.Diena tarpais praena,bet ilgiau pasedziu ir viskas, nebegaliu kaip skauda.Jums nieko? Galvoju gal man koks slankstelis pasislinko ir spaudzia koki nerva,nes pas mane yra kazkokia skolioze stuburo,bet neikada tai neskaudejo..Turbut dar per anksti dubens kaulams kazkaip keistis..Bijau del nestuke.gif verysad.gif
asareja
Sveikutės 4u.gif
pasirodo tema truputeli perkele, o as jau issigandau, kad istryne doh.gif ax.gif
na kaip busimos mamytes jauciasi? nestuke.gif
Cukraus Vata
Sveikutes. As taip pat jungiuosi i jusu gretas, nors labai dar bijau 100 proc.tiketi, kad jau laukiuosi. nestuke.gif

Su vyru bandem tris men., tai per ta laika labai jau nereguliarus ir ilgas ciklas buvo, maniau gal zirniukas uzsikabindavo ir pabegdavo.

Bet va per kucias pasidariau testa del viso pikto pries sventes, kad zinociau ar gerti galima smile.gif ir taip netiketai dvi juosteles. Dar du testai ta pati rode. thumbup.gif
Nors nepasakyciau kad kokius simptomus jauciu, tik pilvuko apacia maudzia ir krutine jautri. Vyras labai laimingas, bet kitiem dar bijau sakyti...atrodo ims ir pabegs zirnis blush2.gif

Kada jus pirma karta lanketes pas gine? Kada praneset visiems?
kristulea
QUOTE(Cukraus Vata @ 2009 12 28, 16:15)
Sveikutes. As taip pat jungiuosi i jusu gretas, nors labai dar bijau 100 proc.tiketi, kad jau laukiuosi. nestuke.gif

Su vyru bandem tris men., tai per ta laika labai jau nereguliarus ir ilgas ciklas buvo, maniau gal zirniukas uzsikabindavo ir pabegdavo.

Bet va per kucias pasidariau testa del viso pikto pries sventes, kad zinociau ar gerti galima  smile.gif  ir taip netiketai dvi juosteles. Dar du testai ta pati rode.  thumbup.gif
Nors nepasakyciau kad kokius simptomus jauciu, tik pilvuko apacia maudzia ir krutine jautri. Vyras labai laimingas, bet kitiem dar bijau sakyti...atrodo ims ir pabegs zirnis  blush2.gif

Kada jus pirma karta lanketes pas gine? Kada praneset visiems?
*

sveikinimai drinks_cheers.gif su nestumu...pas gine man patare eiti mazdaug nuo 9-12 sav. tai kai nuejau pas gine man buvo 9 sav ir 2 d...o del pranesimo artimiesiems, tai laukiau kol sventes atejo, ir per kaledas pasakem uosviam..db laukiam kol sukaks 12 sav biggrin.gif
Cukraus Vata
QUOTE(kristulea @ 2009 12 28, 17:37)
sveikinimai drinks_cheers.gif su nestumu...pas gine man patare eiti mazdaug nuo 9-12 sav. tai kai nuejau pas gine man buvo 9 sav ir 2 d...o del pranesimo artimiesiems, tai laukiau kol sventes atejo, ir per kaledas pasakem uosviam..db laukiam kol sukaks 12 sav biggrin.gif
*

Tai pati geriausia kaledine dovana thumbup.gif

Jums jau nedaug liko iki rizikingiausio laikotarpio pabaigos mirksiukas.gif , manau tik nuo 12 sav. ir as realiai dziaugtis pradesiu nestuke.gif

Kai sis didelis dziaugsmas pagaliau aplanko labai jau norisi visiem garsiai isrekti naujiena, tik baisu, kad nebutu per anksti. wub.gif

Labiausiai norisi buti 100 proc. tikra, ar triju testu (tik tos pacios firmos) dvi juosteles ir 37 temp.jau duoda bent 60 proc.? blush2.gif
simanawiciute
QUOTE(Cukraus Vata @ 2009 12 28, 20:28)
Tai pati geriausia kaledine dovana  thumbup.gif 

Jums jau nedaug liko iki rizikingiausio laikotarpio pabaigos  mirksiukas.gif , manau tik nuo 12 sav. ir as realiai dziaugtis pradesiu  nestuke.gif

Kai sis didelis dziaugsmas pagaliau aplanko labai jau norisi visiem garsiai isrekti naujiena, tik baisu, kad nebutu per anksti.  wub.gif

Labiausiai norisi buti 100 proc. tikra, ar triju testu (tik tos pacios firmos) dvi juosteles ir 37 temp.jau duoda bent 60 proc.?  blush2.gif
*

sveikinu mamyte drinks_cheers.gif kas is mano puse pirmas be tevelio suzinojo tai mano mama,o daugiau visi suzinojo va gal pries savaitele smile.gif ir tai kazkaip kartais pagalvoju kad biski ankstokai nes tik va pas daktarus (as Anglijoje) eisiu sausio 11 skanui,tai zinai....
vienam skaniukui jau dariau bet labai dar mazas zirniukas buvo,5 sav ir 4 dienu,bet kaip pamaciau ta nuotraukyte kokia as laiminga buvau,nu tikiuosi kad ir dbr sausio 11 bus viskas tas pats
Papildyta:
na o kaip mamytes jus jauciates???as tai pikininu kaip ir nejauciu,kartais pajauciu skausmiukus kaip ir makstyje,bet labai silpnus,gal nieko cia blogo,juk vistiek ten viskas tempiasi..... g.gif
papasakokit ka jus daugiau jauciate???ar yra kokiu keistu pojuciu? doh.gif nestuke.gif
Cukraus Vata
QUOTE(simanawiciute @ 2009 12 28, 21:18)
sveikinu mamyte drinks_cheers.gif  kas is mano puse pirmas be tevelio suzinojo tai mano mama,o daugiau visi suzinojo va gal pries savaitele smile.gif  ir tai kazkaip kartais pagalvoju kad biski ankstokai nes tik va pas daktarus (as Anglijoje) eisiu sausio 11 skanui,tai zinai....
vienam skaniukui jau dariau bet labai dar mazas zirniukas buvo,5 sav ir 4 dienu,bet kaip pamaciau ta nuotraukyte kokia as laiminga buvau,nu tikiuosi kad ir dbr sausio 11 bus viskas tas pats
Papildyta:
na o kaip mamytes jus jauciates???as tai pikininu kaip ir nejauciu,kartais pajauciu skausmiukus kaip ir makstyje,bet labai silpnus,gal nieko cia blogo,juk vistiek ten viskas tempiasi..... g.gif
papasakokit ka jus daugiau jauciate???ar yra kokiu keistu pojuciu? doh.gif  nestuke.gif
*

As taip pat UK. Manau vien del to ir labiausiai nerimauju. Vistiek nesava salis, nezinau nei kada cia pas gyd.uzsiregistruoti nei kokia cia prieziura. Tu lankaisi pas savo paskirta JP, ar pasirinkai ka kita?
Uz triju sav i LT atostogom skrendu. Tikiuosi skristi galima... unsure.gif
Planuoju pirma kartai ginei pasirodyti tenai. Nes seip ar taip cia eiti dar per anksti (man apie 3 sav), o LT tiesiai po vizito - 100-aprocentinio uztikrinimo - jau norisi senelius pradziuginti.
Be karkarcio pilvo maudimo ir jautrios krutines rodos daugiau nieko nejauciu, tik kartais minutelei uzeina kazkoks sleikstuliukas, tikriausiai dar per anksti. Beje, dziaugiuosi tik kad nebetraukia ant saldumynu, kuriu pries tai sukirstavau gan nemazai tongue.gif
js.
QUOTE(Cukraus Vata @ 2009 12 28, 21:07)
As taip pat UK. Manau vien del to ir labiausiai nerimauju. Vistiek nesava salis, nezinau nei kada cia pas gyd.uzsiregistruoti nei kokia cia prieziura. Tu lankaisi pas savo paskirta JP, ar pasirinkai ka kita?
Uz triju sav i LT atostogom skrendu. Tikiuosi skristi galima... unsure.gif
Planuoju pirma kartai ginei pasirodyti tenai. Nes seip ar taip cia eiti dar per anksti (man apie 3 sav), o LT  tiesiai po vizito  - 100-aprocentinio uztikrinimo - jau norisi senelius pradziuginti.
Be karkarcio pilvo maudimo ir jautrios krutines rodos daugiau nieko nejauciu, tik kartais minutelei uzeina kazkoks sleikstuliukas,  tikriausiai dar per anksti. Beje, dziaugiuosi tik kad nebetraukia ant saldumynu, kuriu pries tai sukirstavau gan nemazai  tongue.gif
*

pirmiausia ir eikit pas savo gp,jis ir uzregistruos jus kad laukiates.... po to seks laiskas is jus priziuresiancios midfiwe(nezinau lietuvisko atitikmenio),taip jum bus paskirtas ultragarso tyrimas.
Cukraus Vata
QUOTE(js. @ 2009 12 29, 00:30)
pirmiausia ir eikit pas savo gp,jis ir uzregistruos jus kad laukiates.... po to seks laiskas is jus priziuresiancios midfiwe(nezinau lietuvisko atitikmenio),taip jum bus paskirtas ultragarso tyrimas.
*

Aciu js. Jeigu 4sav. cai eiti dar ne per anksti, tai galbut tikrai geriau pirmiau UK uzsiregistruoti g.gif
Idomu kaip cia prieziura?
js.
QUOTE(Cukraus Vata @ 2009 12 29, 00:05)
Aciu js. Jeigu 4sav. cai eiti dar ne per anksti, tai galbut tikrai geriau pirmiau UK uzsiregistruoti  g.gif
Idomu kaip cia prieziura?
*

bent jau kolkas prieziura nesiskunciu,bet cia kitokia sistema... pvz kai lietuvoje echo ziuri n kartu, cia jei su nestumu viskas gerai,jokiu nusiskundimu neturesi,bus tik 3 echo.o pas savo gp tai jau dabar gali eit,nes ten tik kruva formu uzpildysi...pirmoji tikra nestuke.gif apziura bus paskirta ligoninej kai jau bus 10-12 sav.beje,cia ant jokiu kedciu nesodina mirksiukas.gif
simanawiciute
as pirma karta apsilankiau pas lietuvius privacioje klinikoje(anglijoje)nzn kazkaip maloniau nueiti ir lietuviskai pasikalbeti bet cia kainos nezmoniskos tai visa laukimasi tikrai nepriesi ...... doh.gif biggrin.gif
nu o po to ejau i gp,pasakiau kad laukiausi,tada jie uzpilde kumpiuteri mano duomenis tai truko neilgai,ir dave mano reference number ir pasword tada kaip tju jau turi tuos duomenis skambini i savo ligonine,pavizdziui man reikejo skambinti i Newham ligonine,gavau pirma vizita pries dvi savaites,paeme slapimo,kraujo tirimus dare kruva knygu nestuke.gif tongue.gif tai nzn kada jas perskaitysiu.... doh.gif
na ir ka dabar sausio 11 eisiu darys tirimus del dauno sindromo ir skaniuka pagaliau laukiu nesulaukiu gal tada nusiraminsiu,,,,,nes dbr tokios minteles kartais i galva atplaukia tai eina sau..... doh.gif
o tos midwife vadinamos kaikurios normalios.
Cukraus Vata
Kadangi vistiek uz geru poros sav LT busiu, manau pirma karta ten pasirodysiu, nes labai norisi gyd.patvirtinimo, kad galima butu imti rimtai dziaugtis 4u.gif , o cia dabar eiti gal dar bus per anksti blush2.gif
Kokie dar pozymiai jum padejo patvirtinti, kad tikrai laukiates? Nes man rodos per gerai jauciuosi, ir jei ne tas isankstinis testas (ir dar du po to smile.gif ), gal dar nei nekiltu minciu kad laukiuos, nes ciklas labai nereguliarus pastaruoju metu buvo, tai snd dar tik 38 d...
simanawiciute
na zinok ir manes nekankina bjaurus pojuciai,nei as vemiau,kartais papikina ir viskas,nei man krutine labai jautri palikus,biskiuka gal....jo cia per anksti eiti.cia pirma skana tik 12 sav padaro.

Mergaites,busimos mamytes as kartais labai nerimauju,kartais jauciu idomius skausmiukus maksties srytise,kas man gali buti?labai del to jaudinuosi....labai.....visko prisigalvoju, verysad.gif verysad.gif
asareja
QUOTE(simanawiciute @ 2009 12 31, 01:07)
na zinok ir manes nekankina bjaurus pojuciai,nei as vemiau,kartais papikina ir viskas,nei man krutine labai jautri palikus,biskiuka gal....jo cia per anksti eiti.cia pirma skana tik 12 sav padaro.

Mergaites,busimos mamytes as kartais labai nerimauju,kartais jauciu idomius skausmiukus maksties srytise,kas man gali buti?labai del  to jaudinuosi....labai.....visko prisigalvoju, verysad.gif  verysad.gif
*

na manau , kad tiesiog tavo kūne db vyksta dideli pokyčiai, dėl to jauti tuos skausmus g.gif
nes man pačiai būna, kad dar vis pamaudžia pilvuko apačia doh.gif
bet aš nesijaudinu, manau tai naturalu rolleyes.gif
o šiaip dar dažnai jaučiu šleikštulį ir nuotaika labai greit keičias, maniškis jau nebekreipia dėmesio į mano kaprizus ir nesinervuoja, tik šypsos kai pradedu kokias nesąmones šnekėt lotuliukas.gif ax.gif
eisiu po naujų pas gine, tikiuos viskas bus gerai wub.gif
Beja,visas su artėjančiais drinks_cheers.gif 4u.gif
p.s. tik jokio alkoholio gun_bandana.gif nono.gif
js.
kai pirmas nestuke.gif tiek klausimu,nezinai kas yra normalu,del ko jau pergyvent,baimes akys dideles.....
man visokie skausmeliai,pamaudimai,truputi tepliojimo(pora dienu)tesesi gal iki 12-13 sav...logiskai mastant(kas nestuke.gif turbut neimanoma biggrin.gif ) organizmas keiciasi,viskas viduj tempiasi ir auga kad leliukui butu vietos
staniule
Sveikos mergytes....as irgi laukiuosi ir labai pergyvenu ir bijau,kad tik viskas butu gerai....nes jau turejau viena nesivystanti nestuma...papasakokit kaip jauciates?ar pykina?mane labai pykino,neturejau apetito,o db viskas dingo ir pykinimas,ir apetitas atsirado...to ir bijau
simanawiciute
aciu mamytes,kad nors biskiuka nuraminat,,,,,
as tokia durnike visokiu nesamoniu prisigalvoju,gerai ...kad jus cia esat salia ax.gif tai yra kas biskuti nuramina nestuke.gif aciu jums
asareja
Na mane kuo toliau tuo maziau pykina smile.gif thumbup.gif
o valgau kaip ir visada , tik dabar gal kiek kitoki maista smile.gif
ir dar va kas - spuogu daug atsirado, nors anksciau neturejau su jais problemos doh.gif ir dar kartais vakarais pradeda visa kuna niesteti ax.gif doh.gif
kristulea
QUOTE(asareja @ 2010 01 02, 11:01)
Na mane kuo toliau tuo maziau pykina smile.gif  thumbup.gif
o valgau kaip ir visada , tik dabar gal kiek  kitoki maista  smile.gif
ir dar va kas - spuogu daug atsirado, nors anksciau neturejau su jais problemos  doh.gif  ir dar kartais vakarais pradeda visa kuna niesteti  ax.gif  doh.gif
*

spuogai mane irgi aplanko dazniau nei visada budavo...daugiau prakaituoju, ziauriai slenka plaukai, karts nuo karto pykina, bet be rezultatu smile.gif tad i viska ziuriu kaip i naujove, nes cia viska tvarko organizmas del mazylio, kuris reikalauja...susitaikiau ir paciai ramybes reikia kuo daugiau... lotuliukas.gif
Cukraus Vata
Na ir as dabar jau supratau ka reiskia nuotaiku svyravimai: uzvakar du kartus per diena verkiau apie visai del menku priezasciu, ir lygiai po 10 min nesustabdomo zliumbimo tiesiog eme ir grizo puiki nuotaika rolleyes.gif
O ar gali buti kad taip anksti jau apetitas labai kyla? essen.gif Geriau jau papykintu negu tapciau bomba doh.gif
kristulea
QUOTE(Cukraus Vata @ 2010 01 04, 02:30)
Na ir as dabar jau supratau ka reiskia nuotaiku svyravimai: uzvakar du kartus per diena verkiau apie  visai del menku priezasciu, ir lygiai po 10 min nesustabdomo zliumbimo tiesiog eme ir grizo puiki nuotaika  rolleyes.gif
O ar gali buti kad taip anksti jau apetitas labai kyla? essen.gif  Geriau jau papykintu negu tapciau bomba  doh.gif
*

apetitas tik dideja, uzkandziauk dazniau, nebus tokiu problemu....tarkim turek jogurto, vaisiu....jei nenori sunkaus maisto...bet zinai kaip buna ne nesciom lengviau atsisakyti maisto, nei nestukem..... smile.gif maisto reikalauja organizmas, ir lelius smile.gif
Cukraus Vata
Tu teisi, reikia geriau su savimi tureti kokio sveiko maistelio, negu is begalinio alkio jau visoki slamsta kisti. Ka sveiko jus dazniausiai valgote pusryciams? As dazniausiai koses stengiuosi virtis... Ka pietums sveiko susigalvojate?
simanawiciute
as pusrytukas sumustinukus megstu,su varske man patinka,nes pilvukui kalcio reikia o varskytes jo turi daug,na o seip iviriai valgau,organizmas kazkaip nereikalauja daugiau nei kaip buvau nenescia.pietus seip ka nors uzkandu,o vakarienei ka vyrui pagaminu ta ir valgau mirksiukas.gif ...aisku vaisiu stengiuosi kuo daugiau valgyti nestuke.gif
js.
ideja pietum-sriuba.man ziema kai salta labai patinka-is sulyla organizmas,ir sotu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.