Nerandu vaikui siltu pirstiniu. Per savaite jau nupirkau kelias skirtingas, bet vis skundziasi, kad sala rankos, nors jai is mokyklos iki namu vos 3-5 minutes kelio. Tai kas bus kai su rogemis iseis i lauka arba sniego seni nores lipdyti Paskutine pora pirkom Lindex, su Thinsulate, neperslampas, su pamusaliuku viduje, bet ir su tom sako sala, o pirstines tikrai nepigios -50 lt., maniau jos bus superines ir siltos. Su kokiomis pirstinemis jusu vaiku rankytes lieka visada siltos po ilgu pasivaiksciuojimu lauke?
QUOTE(Chloe @ 2009 12 18, 16:47) Nerandu vaikui siltu pirstiniu. Per savaite jau nupirkau kelias skirtingas, bet vis skundziasi, kad sala rankos, nors jai is mokyklos iki namu vos 3-5 minutes kelio. Tai kas bus kai su rogemis iseis i lauka arba sniego seni nores lipdyti Paskutine pora pirkom Lindex, su Thinsulate, neperslampas, su pamusaliuku viduje, bet ir su tom sako sala, o pirstines tikrai nepigios -50 lt., maniau jos bus superines ir siltos. Su kokiomis pirstinemis jusu vaiku rankytes lieka visada siltos po ilgu pasivaiksciuojimu lauke?  Su kailinėm kumštinėm visad šiltos, bet realiai tai jos nepatogios, reikia vaikui pirma pirštines apmaut, o paskui striukę užtempt, kad laikytų pirštines  Su jom sugrabaliot ką nors ir ne kas, bet sniego seniui lipdyt idealu
Mes irgi neperslampamas nesiojam. Bet del silumos geriausia mums paprastos pirstinytes, ant virsaus uzmovus paprastas megztas tikros vilnos. Tada tikrai rankytems silta. Na, gal tik dvigubos nera patogu, ir sniego senio nenulipdysi - suslaps, bet bent jau silta bus
mes pirkome maziui stai tokias http://www.littletrekkers.co.uk/shop/index...96c4fff2c103f7drankytes tikrai labai siltos net po dvieju val lauke,gerai laikosi ir gan lankscios kaip kumstines
erikiuxxx
2009 12 26, 16:57
pakolkas nesiojam vilnones,o kai bus salciai tai neperslampamas desim
laimulka
2010 01 18, 20:41
nesiojam odines kumstines su kailiu,tai jos ne taip greit perslampa ir siltos,bet jei ilgiau sniega ima tai ir jos perslampa,irgi nusiziurejau Lindex neperslampamos fainos tokios yra,bet jei rankos sala tai nezinia  ka daryt?siaip geriausia vilnones bet su jo jau sniego nepaimsi
Pingvinukas
2010 01 20, 09:32
Aš vaikams perku vilnones pirštines  Rankytės būna šiltos
vitalija.vilke
2010 01 25, 17:50
Manasis nešioja vilnones pirštines, bet jei žaidžia su sniegu jos peršlampa, o neperšlampančių jo dydžio niekur nerandu pirkti. Gal kas žino, kur galėčiau jų nusipirkti Vilniuje 1,5 metų vaikui?
Pingvinukas
2010 01 27, 13:01
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 01 25, 18:50) Manasis nešioja vilnones pirštines, bet jei žaidžia su sniegu jos peršlampa, o neperšlampančių jo dydžio niekur nerandu pirkti. Gal kas žino, kur galėčiau jų nusipirkti Vilniuje 1,5 metų vaikui?  Lindex'e mačiau ir Čipoline mažų būna
Man irgi aktualu šiltos pirštinės  Dukrai kai šalta dedu neperšlampančias, tai tikrai rankos nesušala, vat tik viena bėda su jomis - nusmunka nuo rankyčių  Tai reikia pastoviai pataisyti  Norėčiau rasti tokias neperšlampančias ir ilgas iiilgas iki rankovių  Nu esu mačius vieną berniuką su tokiom ant striukės užeinančiomis ir dar susegtomis ar tiksliau užveržtomis su diržiukais aukščiau riešų, net nžn kaip tiksliau paaiškint... Bet pirkti tokių neradau
QUOTE(crema @ 2010 01 27, 16:36) Man irgi aktualu šiltos pirštinės  Dukrai kai šalta dedu neperšlampančias, tai tikrai rankos nesušala, vat tik viena bėda su jomis - nusmunka nuo rankyčių  Tai reikia pastoviai pataisyti  Norėčiau rasti tokias neperšlampančias ir ilgas iiilgas iki rankovių  Nu esu mačius vieną berniuką su tokiom ant striukės užeinančiomis ir dar susegtomis ar tiksliau užveržtomis su diržiukais aukščiau riešų, net nžn kaip tiksliau paaiškint... Bet pirkti tokių neradau  As irgi nupirkus is turgaus kumstines su vilna,bet jos nestoros,bet nuemus rankytes labai siltos. O turiu panasias,bet turbut be vilnos ,tai saltesnes rankos su jomis. Bet kitais metais kai jau mums bus beveik treji,manau reikes kazkokiu rimtesniu ieskot.
m@muk@s
2010 02 06, 22:47
Kai šalčiau dedu turgines natūralaus kailio kumštines  Arba neperšlampamas turgines, bet nešalo rankos dar kažkaip
jarulia
2010 11 08, 17:40
ir mes turgines nesiojam
QUOTE(crema @ 2010 01 27, 18:36) Man irgi aktualu šiltos pirštinės  Dukrai kai šalta dedu neperšlampančias, tai tikrai rankos nesušala, vat tik viena bėda su jomis - nusmunka nuo rankyčių  Tai reikia pastoviai pataisyti  Norėčiau rasti tokias neperšlampančias ir ilgas iiilgas iki rankovių  Nu esu mačius vieną berniuką su tokiom ant striukės užeinančiomis ir dar susegtomis ar tiksliau užveržtomis su diržiukais aukščiau riešų, net nžn kaip tiksliau paaiškint... Bet pirkti tokių neradau  tokiu pirstiniu Lindex yra kumstines neperslampamos
antanina22
2010 12 01, 17:26
mes turim neperslampamas, bet labai prastos, vaiko rankos net prie pliusines temperaturos yra saltos. dabar ieskosiu pirkt kailiniu gal geriau bus
Pilkvilk
2010 12 06, 16:14
Kumštinės, neperšlampamos su kailiu  Jos dar kragais vadinamos, nes turi manketukus iki alkūnių.
Mes ir kumstines,pastebejau,kad tikrai rankytems su jomis silciau.
ciku_caku
2010 12 10, 21:21
turim ir megztu ir neperslampamas, db ieskom neperslampamu su ilgesnem "rankovem"  nes sniegu prilenda po kombiu
QUOTE(Velma @ 2010 12 01, 10:09) tokiu pirstiniu Lindex yra kumstines neperslampamos  O kur tokiu pirkti yra? Lab\ai ieskau tokiu neperslampamu kumstiniu pirstiniu su pasiltinimu. Esu is provincijos tai pas mus tokiu is vis niekur nera pirkti. Gal galit parasyti kuri kur nors Kaune gal matete pirkti? Kokiose parduotuvese ir kur? Papildyta:Ir kur tu "Kragu" matete pirkti?
Nejaugi niekas nepagelbes  . Rytoj vaziuosim i Kauna, kaip tik galeciau savo merginai ir nupirkti, jeigu zinociau kur tokiu yra
Turim dukrai Columbia pirštines kumštines va tokias.Jokių nusiskundimų.Didelis pliusas-jos su užtrauktuku,patogu uždėti.O kad nepamestų,tai rengdama pirmiausia uždedu pirštines,o tik paskui striukę.Taip dalis pirštinės lieka rankovėj,kuri prilaiko ją ir neleidžia sniegui prikrist. Vienžo šitom pirštinėm duodu 10 balų
*caffe macchiato*
2010 12 29, 17:32
Šiemet pirkau sūneliui H&M kumštines neperšlampamas pirštines iki alkūnių ir turguje dvigubas vilnones, tai esu patenkinta tiek vienom, tiek kitom, rankytės visada šiltos būna
Mano vaikui 5.5 m.-tai teko pirkti jau ne vienas ziemines neperslampamas pirstines. Bet visada tos neperslampamos mums krenta nuo rankos, nors ir maunu pirma pirstines po to striuke. Esu pirkusi tikrai geru firmu, deja... tai siemet sakiau butinai ieskosiu, kad butu tokios prailgintos. O va ka radau vienoje internetineje parduotuveje, kazin gal ir vertas demesio dalykelis, kaip manot? https://www.snowstoppers.com/store/item.php?id_prd=23
|
|