idomu buvo paskaityti sia tema, nes mane ruputi nugasdino daugiau, nei pradziugino, vaiko sliauzimas ant pilvo 3men. persliauzia visa lovyte laisvai, kai pabundu nakti maitinti, tai pastoviai randu ji kur nors gale koju kojom i prieki vietoj galvos... va taip va sliauziojam...turbut kalti masazai, kuriu turejom piora seansu del rachito...
QUOTE(spanguoline @ 2011 08 30, 08:58) idomu buvo paskaityti sia tema, nes mane ruputi nugasdino daugiau, nei pradziugino, vaiko sliauzimas ant pilvo 3men. persliauzia visa lovyte laisvai, kai pabundu nakti maitinti, tai pastoviai randu ji kur nors gale koju kojom i prieki vietoj galvos... va taip va sliauziojam...turbut kalti masazai, kuriu turejom piora seansu del rachito... Uzmaciau tave cia Ohoho, koks Ignukas stipruolis, nu jus pavarot. Maniskiui savo mase isjudinti taip dar be sansu
6menesiu pradejome sliauzti atgal, i prieki - niekaip. Tada po dvieju atsistojom ropot keturiom - is pradziu atgal, paskui i prieki
mano mergina druta
Mano mažiui irgi neužilgo 11 mėn., o šliaužti ar ropoti jis nemoka. Beje, jau beveik vaikšto (už vieno pirštuko laikosi). Tiesa, dabar jau sugalvojo, kad reikia atsistoti ant keturių ir siūbuoti. Bet kas įdomiausia, kai pasodini ant grindų, tai kažkaip vistie ko kambarį migruoja.
Bet žinau tikrai nemažai vaikų, kurie apskritai nešliaužė, neropopjo arba ropot pradėdavo tik vaikščiodami/
mano sunukas pradejo vaikscio lygiai desimt su puse menesio jau savaite kaip vaiksto jau kokius du metrus nueina vienas
viska pats ismoko nieko nemokinau specialiai,vaikstynes nenaudojome,netgi sodyt nesodinau,nes buvo per anksti,bet pats pradejo saunuolis
sveikos,
jau buvau sunerimusi, kad maniškė 8 mėn dar nešliuažioja ir neropoja, atsisėda pati su menku mano prilaikymu, stotis ir dar tik tik bandom .... bet kai paskaičiua šį forumiuką, nusiraminua, jog būna labai įvairiai... taip kad belieka intesnyviai ir toliau mankštintis ir laukti naujų paisiekimų gal kas turit kokių nuorodėlių, kaip mokitni ropoti/ šliuažioti?
maniskis tik atgal sliauzia,kiek mokinau i prieki ropoti,be sansu,israse mums masazus privaciai eisime
QUOTE(bonasera @ 2012 01 29, 21:21) maniskis tik atgal sliauzia,kiek mokinau i prieki ropoti,be sansu,israse mums masazus privaciai eisime o kokio amžaiaus Jūsų vaikelis? nes mūsų tai tik ką tvirčiau sėdi ir jau jau beveik atsissėda pati po masažų, o ropojimą, nors ir mokino, mankštino, bet dar nelabai... atsistojimas dar irgi nelabai tvirtas, bet manau reikia ir man pačiai pratęsti kasdien tuos pagrindinius pratimukus, ir viskas tuoj bus ok- tuoj nepagausim savo mažės
mano dukrytei 8men, nuo 7men pradejo sliauzti, pati atsisedo lygiai 8men, ropoti dar nemoka bet jau stovi ant keturiu ir siubuoja
Sveikos, mano mergyte beveik 8.5 men.. mes nemokam nei sliauzti nei ropoti.. nei stotis norim. kazin ar jau susirupinti man ar dar laukti??
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 01 30, 15:39) Sveikos, mano mergyte beveik 8.5 men.. mes nemokam nei sliauzti nei ropoti.. nei stotis norim. kazin ar jau susirupinti man ar dar laukti?? na, paskaitinėkit šią temą šiek tiek atgalios- aš paskaitinėjus nusiraminau, kad yra vaikučių neropojančių ir nešliaužiojančių, o iškart vaikščiojančių.... tačiau pati turėdama laiko pamankštinu dukrytę (jei tik leidžia vyresnėlė, nes ir tai būtinai reikia tem[pti, traukti sesę tik niekaip neprieinu pasižiūrėti youtube rusiškų mankštų filmukų, o kiek žinau, ten yra neblogų- kažkada žiūrinėjua vertimosi pratimų o Jūs pasikonsultuokit su savo daktare- aš pati pasikviečiau masažistę savo nuožiūra, tai daktarė tik pagyrė- sako, mankštos ir masažai dar nė vienam nepakenkė QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 01 30, 17:39) Sveikos, mano mergyte beveik 8.5 men.. mes nemokam nei sliauzti nei ropoti.. nei stotis norim. kazin ar jau susirupinti man ar dar laukti?? Aisku, kad dar laukit
Mano sunelis irgi dar nesliauzioja ir neropoja..Jis taip keistai atsisedes per kambari "keliauja"..
Abu pradejo ropoti nuo 7men
valiooooo
QUOTE(sidrulka @ 2012 02 17, 14:10) Šaunumėlis mums 7 mėn, mes bandom po truputį pašliaužti, nors kartais atrodo kad ji norėtų ropoti, taip aukštai iškelia užpakaliuką lyg atrodo tuoj atsiklaups, vartytis irgi sunkiai sekasi, gal dėl to, kad esam ne pačios smulkiausios, o gal ir pritingim truputį Manau, kad viskam savas laikas, nereikia pergyventi ir vaikų prievartauti. Pasiridinėjam ant kamuolio, pasimankštinam karts nuo karto, bet iš esmės, pats vaikas padarys kiekvieną veiksmą tada, kai bus tam pasiruošęs
Sveikos
Gal turit ir galit įmest kokių nuorodų, kaip ir kokias mankšteles ar masažiukus, kokio amžiaus kūdikiams galima pasidaryti Nepykit jei jau buvo kur, neturiu laiko visų temų perskaityt, tai gal kas pakartos
Mano mazyle pradejo ropoti desimties menesiu.
Maniskis dar neropoja ir nesliauzioja... Net neatsiseda pats, nors labai stengiasi. Tik sedi jau koks menesis su puse pats, tvirtai. Gavom db masaziuku, tikiuosi pades ir ismoksim greitu metu viska
Ropot ismokom 5 men, stotis taip pat, ir sedet
o maniskis 8men.pats atsiseda, slaiuzioti pradejo neatsimenu tiksliai bet nuo kokiu 7men...o daba jau po truputuka, dar negreitai atropoja iki manes, kai sedziu prie kompo
Kol buvo mazutis, mokejo pilvuku sliauzti, o paskui keturiom sliauzdavo
Musiskis sliauzot pradejo 7 menesiu. Buvo padetos nuotraukos, o jis buvo toliau, pamates vaikiukas jomis laabai susidmejo ir pradejoo sliauzti link savo tikslo
|