QUOTE(Lalantukass @ 2006 04 19, 18:02)
Ne 200lt. tai tikrai nekainuos,mes mokejom apie 40lt.,dabar kiek kainuoja tai nezinau gal jau atpigusios,nes mes savo zaislu deze jau senai pirkom.
Mes irgi turime viena deze is Jysk parduotuves, ant ratuku, neuksta, telpa po lova, labai patvari. Planuojam dar isigyti didesniu deziu, maciau yra graziu spalvotu.
As tai nusipirkau Maximoje. 6 stalciai, daug vietos neuzima, zaislu kruva telpa
Jyske kur pirkom tokia didesne deze,ant ratuku,tai del talpos labai jau gerai,bet ratukai tai dveji jau saibom parejo...
Mums jau trejus metus atlaikė didelė mėlyna dėžė su ratukais iš Jysk
o mes pirkom is vaiku pasaulio ,turim ir dziaugiame,tikrai labai naudingas daiktas,bet maciau ju ir vaiku mieste,jysk,thomas philips
Man tai labai puiki atrodo Jysk deze su ratukais. Tik nezinau, kiek tie raukai atlaikys, kai vaikinukas juos paeksploatuos
Mes ir planuojam pirkti dėžę žaislams, todėl visur dairomės.
Jyske yra neblogų dėžių, kainuoja apie 40lt. Čia buvotokios, kurias galima pastumti po lovyte ir su ratais. Dar yra Thomas Philipse, kaina panaši, bet čia yra aukštenių su ratais ir dangčiu.
Me skaip tik turim iš TP. Balta, aukšta, su dangčiu ir ratukais, talpi
Šiap tai JYSK-e gana didelis pasirinkimas
Mes pirkome JYSK, mokėjome 25 Lt. dėžė labai talpi. Šiaip ten pasirinkimas didžiausias, kiek teko per parduotuves lakstyti ir žiūrėti.
Mes irgi Jysk'e pirkom. Kainavo apie 40 Lt. Tokia visai nieko, su ratukais. Bet kad dabar jau zaislai visi i ja nebetelpa
Mes nusipirkom tokią už 32 LT TP:
Man pas drauge patiko
kampe stovi
Mes taippat turime nemažą pintą dėžę su dangčiu.Labai patogi.
o kur ieskot kokia pinta deze su dangciu??? kur ju buna, pvz Kaune?
kaune ju buna pacioje Laisves alejoje,prekiauja pintais dirbiniais...Kazkur apie viduri ,teko matyti.
Mes turime dvi plastmasines dėžes ant ratukų, su dangčiu. Senukuose pirkom, yra įvairių spalvų.
MEs turime dvi dėžes,vieną mažesnę iš TP į kurią sudedam jau nebežaidžiamus žaisliukus,arba paslepiam,kad po kurio laiko vėl ištrauktume
O kitą pirkau NUKE tai ji didesnė ir į ją sudėti dabar naudojami žaislai,iš kurios viakas labai mielai viską iškrausto,tik ne visada nori atgal sudėti
mes tai ir dabar turim zaislu deze kurioje yra megstamiausi zaislai o seip kurie atsibosta bet gaila ismest tai vezam i kaima
Mes taip pat pirkom Tomas Philips, bet daug mažesne ir be ratukų, tokios didelės net nemačiau, o į tą kur turim beveik niekas netelpa. Reiks dar ir tokia didele pasirūpint.
As va neseniai nupirkau TP toki medziagini maisa parodyta atseit gelem bet as naudoju zaislam ir labai gerai kaina 17lt su trupuciu, nes pazejau kad tose plastmasinese man nelabai tilps tiek zaislu kiek turim...
didziause nupirkom daug telpa zislu.rikis 2.parduotuvej.45lt.
o mes turime pinta deze
Jo as vis galvoju isigyti zaislu deze, labai turetu buti liux
mano vyresnėlio žaislai taip pat įvairiai buvo išmėtyti - dalis popierinėjė dėžėje, dalis maišeliuose. Šią vasarą po ilgų apmąstymų nupirkome JYSK parduotuvėje pintas dėžes, be jokių dangčių, su rausva dryžuota medžiagyte viduje - ten yra tokios dvi skirtingo dydžio didelės ir dvi mažytės dėžutės. Į dižiąją sukroviau vyresnio žaislus, į mažesnę - mažiaus įvairius barškalus ir pirmuosius žaisliukus, o į mažytes dėžutes - įvairius kamuoliukus, mažus žaisliukus iš Kinder surprise ir pan. Pakolkas esu labai patenkinta, o rausva medžiagytė derinais prie rausvų kambarių sienų - žodžiu ir nauda ir grožis.
Aš taip pat nupirkau pintą. Norėjau, kad jinai būtų nedidelė, kad mažė pati galėtų ją iškraustyti. Pirkau Maximoj ir likau labai patenkinta.
QUOTE(ausand @ 2006 09 20, 17:13) Aš taip pat nupirkau pintą. Norėjau, kad jinai būtų nedidelė, kad mažė pati galėtų ją iškraustyti. Pirkau Maximoj ir likau labai patenkinta. O as tokia savo mazei irgi nuprikau, bet mums geriau tiko maisas (pati pasiuvau is senu dzinsu, tiesa mes juos turime du
O mano mažiui kol kas geriausia dėžė nuo batų, ji tokia didelė, tai dar viskas telpa.
Gražios ir geros dežės žaislams dar yra parduodamos parduotuvėse LIMPOPO. Jų yra keturių spalvų - geltonos, raudonos, žalios ir mėlynos, su spalvotais dangteliais ir spalvotais ratukais. Nesu mačiusi, kokios yra parduodamos JYSK'e, tačiau šios dangteliuose turi specialias įdubas (ratukams), kad būtų galima sudėti vieną ant kitos - labai praktiškai, neužima daug vietos. Be to, dangteliuose yra spec. fiksatoriai, kad neatsidarytų bet kada. Vienos dėžes kaina - 39,90 Lt. Tikrai fainos
Mes pirkom labai simpatišką dėžę žaislams SENUKUOSE
Šiaip visur pasidairėm, ir LIMPOPO, ir net YSKE, visur tokios dėžės kainuoja apie 40 Lt, bet SENUKUOSE man pati gražiausia pasirodė.
Neįsivaizduoju, kokia dėžė turi būti, kad visi žaislai sutilptų
Aha,pas mus irgi ta pati problema,turim 2 dezes ir dar zaisliukai lentynose sudelioti,bet vis tiek netelpa.Matyt,zaislu per daug
Mano vaikui tik 7 menesiai, todel mazi zaisliukai telpa i viena didele deze.
Bet nieko nuostabaus, kad dvieju metuku vaikui reikia daugiau deziu. Jauciu, kad ir mes jau po poros menesiu pirksim dar viena deze arba pradesim ispardavineti senus zaislus P.S. Vaikysteje as savo zaislus laikydavau po sofa - dezeje. QUOTE(korcula @ 2006 09 19, 23:30) mano vyresnėlio žaislai taip pat įvairiai buvo išmėtyti - dalis popierinėjė dėžėje, dalis maišeliuose. Šią vasarą po ilgų apmąstymų nupirkome JYSK parduotuvėje pintas dėžes, be jokių dangčių, su rausva dryžuota medžiagyte viduje - ten yra tokios dvi skirtingo dydžio didelės ir dvi mažytės dėžutės. Į dižiąją sukroviau vyresnio žaislus, į mažesnę - mažiaus įvairius barškalus ir pirmuosius žaisliukus, o į mažytes dėžutes - įvairius kamuoliukus, mažus žaisliukus iš Kinder surprise ir pan. Pakolkas esu labai patenkinta, o rausva medžiagytė derinais prie rausvų kambarių sienų - žodžiu ir nauda ir grožis. Aciu uz ideja, mums tos pintos dezes irgi labai tiko
O mūsų žaislų dėžė - tai didelė kartoninė dėžė, apklijuota tapetais su žuvytėmis. Derinasi ir prie kambario interjero, nes tais pačiais tapetais išklijuotas ir jų kambarys. Manau kad graži žaislų dėžė būtų apklijuota vaikų piešinėliais.
Pritariu ir pintos dėžės idėjai.
Mes ir turim pinta deze ir jau pora metu ji mums tarnauja,tik jau dar vienos reiktu,o tokios jau niekur nerandu...
mes turim pinta.... nemaza.... kaip cia pasakyti...nu pufika....jis labai talpus....bet visi zaislai i ji nebetelpa ...tai galvojam nauja zaislu deze
Pirkom Jonelio kieme Disney žaislų dėžę tik be daktčio.Ji medinė sunki ir vienoj pusėj ratukai.Labai daug žaisliuku telpa ir super atrodo mokėjau 50lt,o nauja 245lt
pas mus zaislu dezes atstoja kartonones dezes,tik jos vis keiciamos i didesnio dydzio ir ju daugiau vis reikia.ir atrodo kas menesi atrenkam dali zaisliuku ir isnesam i labdara.jos yra lengvos gerai vaikui ja isversti,gali patys ilipti pasedeti nama pasidarytri
QUOTE(Betina @ 2005 11 08, 14:04) Mačiau tokių yra Riki2 ir JYSK parduotuvėse, kainos panašios, įdomu, kaip kokybė? Ar nesuluš po mėnesio? Pvz. JYSK'e vieną mačiau jau su įskilusiu dangčiu... Gal kas nors pirkot ir galit papasakot, kaip vaikučiams sekasi jas naudot? Gal jų yra ir kitur pirkt, aktualesnės Kauno parduotuvės Po daugiau nei metai naudojimo, galiu pasakyt kad mums ta žaislų dėžė nelabai pasiteisino: pirma žaislai į ją senai netelpa, o antra - smagiau žaisti, kai žaisliukai surūšiuoti ir lentynėlėse sudėti. O dėžės turinį tik išverčia ir žaidimas baigtas
mes tai iš Jysko naudojam - labai geros dėžės
mes pirkom TomasPHilipps pora deziu, labai patenkinti. Jos storo--storo kartono, apsiutos medziagyte, su rankenelem. Mes turim oranzines, yra ir kitokiu spalvu. Gan dideles 45/45, o kainavo viena ~ 12lt.
mes zaislam turim kol kas martonine deze
Neseniai nupirkau "Senukuose" oranžinę žaislų dėžę su ratukais tai jau mažė kokia patenkinta, nes tėtis ją toje dėžėje pavežioja.
mes tai Jyske pirkom zaislu deze ant ratuku o paskui dar viena kur viena ant kitos susideda tai manau is tos serijos dar viena reikes pirkt biski mazesne neszaislu tai
Pirkom Jyske. Tą mėlyną su raudonu dangčiu ir ratukais
QUOTE(ausand @ 2007 02 25, 17:51) Neseniai nupirkau "Senukuose" oranžinę žaislų dėžę su ratukais tai jau mažė kokia patenkinta, nes tėtis ją toje dėžėje pavežioja. Mes turim tokią pat tik mėlynos spalvos pirkom taip pat senukuose, bet tai buvo prieš 3m. na nuo važinėjimosi joje vienas ratukas nulūžo |