Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dėžė žaislams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Betina
Mačiau tokių yra Riki2 ir JYSK parduotuvėse, kainos panašios, įdomu, kaip kokybė? Ar nesuluš po mėnesio? Pvz. JYSK'e vieną mačiau jau su įskilusiu dangčiu... Gal kas nors pirkot ir galit papasakot, kaip vaikučiams sekasi jas naudot? Gal jų yra ir kitur pirkt, aktualesnės Kauno parduotuvės ax.gif
Paja
Nežinau ar apie tokias pačias kalbam, bet mūsų dėžės pirktos JYSK, kaina po 44 Lt. Maždaug, tiksliai nepamenu. ax.gif Mūsų tokios mėlynos, su raudonu dangčiu ir ratukais. Viena pas mus jau kokie 5 metai, o kita apie 2 m. Nei sulūžo, nei ką. Mergaitės viena kitą ir pavežioja toje dėžėje, atlaiko. O, be to, ir patogu, sumetei viską į dėžę, dangtį ant viršaus ir tvarka. thumbup.gif Mums jos tikras išsigelbėjimas. thumbup.gif
Žiogienė
Yra ir Maximoj po 25 LT. Panašios JYSKe po 40 LT. Tik kažin kaip laikys g.gif Nesenai brolis savo panom nupirko, tai dar neaišku su kokybe biggrin.gif Nors tos JYSKe su dydeliais ratais patikimesnės atrodo, nei su mažiukais.
Ingėnas
Mes irgi pirktom YSKe, tik be ratukų. Raudona su mėlynu dangčiu. O kainos neatsimenu, gal apie 40 Lt ax.gif Šiaip tai kaina jų ir nuo dydžio priklauso. Turim metus laiko. Normaliai tarnauja, sulūžti nė negalvoja mirksiukas.gif
Kuzia
Jeigu kalba eina apie tas mėlynas raudonu dangčiu su dideliais ratais biggrin.gif , tai mums jos tarnauja jau daugiau nei 2 metai. Turim dvi tongue.gif .
sdr
mes irgi pirkom Jyske, kol dar mūsų dėžės šeimininė po ją nelandžioja, tai atrodo gera, o kas bus vėliau - sunku pasakyti ax.gif
gri36
Aš irgi noriu pagirt tas plastmasines žaislų dėžes. Mes pirkom JYSKe prieš kokius 3 metus (dabar ten truputį kitokias pardavinėja). Ir žaislus mano vyriokai ten krauna, ir patys viens kitą joje pavežioja. Laiko puikiai. Tokių dėžių esu neperseniausiai mačiusi Senukuose, man pasirodė, kad net pigiau nei JYSKe.
mamose
Betina,o tu nenori Jyske pintos su dangčiu, mes Jonukui pirkom, kaina apie 40Lt. ,yra trijų dydžių, man labai patinka thumbup.gif
justytiaa
QUOTE(Betina @ 2005 11 08, 15:04)
Mačiau tokių yra Riki2 ir JYSK parduotuvėse, kainos panašios, įdomu, kaip kokybė? Ar nesuluš po mėnesio? Pvz. JYSK'e vieną mačiau jau su įskilusiu dangčiu... Gal kas nors pirkot ir galit papasakot, kaip vaikučiams sekasi jas naudot? Gal jų yra ir kitur pirkt, aktualesnės Kauno parduotuvės  ax.gif
*

na jeigu tokia nelabai vaikiska deze taj galiu pasiulyt.. juske yra tokios pintos, napamenu dabar kainos bet as siaip nusipirkau ir dedu visokiu higieninius dalykus ir t.t. thumbup.gif thumbup.gif
linaj
o mes savo panai nupirkom is ermitazo tokia bespalve su ratukais ir dangciu 100 suvirs litru. Mum ji thumbup.gif ir pupa pasivazineja ir katina 12kg pavezina ir nezada luzti biggrin.gif mirksiukas.gif
mamalelia
gal kas žinot kur galiu rasti toki naudingą "baldą"??
ieškau ieškau visur, bet vis nesėkmingai unsure.gif
taip norisi tuos žaisliukus tvarkingai laikyti.. g.gif kad būt ir gražu pažiūrėt, ir funkcionalu panaudot..smile.gif
kur jūs sudedat vaikių žaislus??
Skirma
Mes pirkom Senukuose, apie 40 Lt kainavo. Yra įvairių dydžių, su ratukais ir dangčiu. Esu patenkinta thumbup.gif
adrija
Pašto dėžutėje radau THOMAS PHILIPS parduotuvės bukletuką.Tos,kur vokiškom prekėm prekiauja.Ten buvo tokios dėžės,jas galima vieną ant kitos sudėti.Visai nieko ir nebrangios.
LT saulele
QUOTE(Skirma @ 2006 02 01, 15:00)
Mes pirkom Senukuose, apie 40 Lt kainavo. Yra įvairių dydžių, su ratukais ir dangčiu. Esu patenkinta thumbup.gif
*

mes kai rinkomės, tai už tą pačią kainą JYSK buvo didesnės dėžės nei Senukuose, labai neblogos dėžės, turim dvi, susideda viena ant kitos smile.gif
mamalelia
achiu, ieshkosiu.. 4u.gif
sheip norečiau medines - "baldo" ax.gif
gal tokias kas kur matet??
shiaudines pintos gal kiek skystokos butu, o plastmasines, bent tos, kurias machiau, - negrazhios man blush2.gif
LT saulele
QUOTE(mamalelia @ 2006 02 03, 12:04)
achiu, ieshkosiu..  4u.gif
sheip norečiau medines - "baldo"  ax.gif
shiaudines pintos gal kiek skystokos butu, o plastmasines, bent tos, kurias machiau, - negrazhios man  blush2.gif
*

medinių Thomas Philips buvo smile.gif Aišku, geriausia pasidaryt patiems, daug tvirtesnės būtų ax.gif
eimė
Thomas Philips , mačiau medinės lentynėlės su medžiaginiais stalčiais , berods apie 37Lt kainuoja . Man visai thumbup.gif
bizyte
QUOTE(mamalelia @ 2006 02 01, 11:47)
gal kas žinot kur galiu rasti toki naudingą "baldą"??
ieškau ieškau visur, bet vis nesėkmingai  unsure.gif
taip norisi tuos žaisliukus tvarkingai laikyti..  g.gif kad būt ir gražu pažiūrėt, ir funkcionalu panaudot..smile.gif
kur jūs sudedat vaikių žaislus??
*

mes metam i paprasta deze blush2.gif bet man ji labai nepatinka. O tos, kur Senukuose buna, girdejau, kad nepatvarios g.gif maciau pas drauge labai gera varianta, tiesiog nupinta didele deze...kaip buna skalbiniu dezes, tokio tipo, tik, zinoma, zema ir plati, labai gerai atrodo thumbup.gif ir kazkas idomesnio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamalelia @ 2006 02 03, 12:04)
shiaudines pintos gal kiek skystokos butu
*

na, pas drauge man nepasirode skysta g.gif ten is tvirtu vyteliu 4u.gif
Jurgytė
Aš tai Jyske gerą žaislų dėžę "nukoviau" biggrin.gif
Graži plastmasinė dėžė su dangčiu kainavo 40Lt. Žiūriu, kad dvi tokios dėžės be dviejų ratukų. Pasikviečiau darbuotoją ir sakau: paimsiu tokią be ratukų, jei nuolaidą padarysit. Tai nuėmė ir likusius du ratukus ir pardavė už pusę kainos - 20 Lt thumbup.gif
Alaja
Seniau maciau JYSK parduotuveje.
fleita
Mes taippat pirkom Jysk su dideliais ratais žaislų dėžę, bet, nežinau, man ji didesnė galėtų būti, dabartiniams žaislams sudėti jau kokių 3 mažiausiai reikėtų doh.gif
asera
mes tai pirkom erbi parduotuvej ten uz paprasta sulankstoma deze mokejau 5 lt. mums kaip tik po dviaukste lovyte telpa 3 dezes, nes parduodamos su ratukais yra per aukstos tai reiktu vidury kambario laikyt. Senukuose tokia pati kainavo apie 12lt. kiek atsimenu
ugniuke
Mes pirkome nuke, su dangciu, ratukais... mokejome apie 40 tongue.gif
Lalantukass
Kas turit plastmasines dezes su ratukais,ar jos patvarios?ar tie ratukai tvirtai laikosi,nenulaksto?Kiek teko girdeti,tai vaikai i jas isilipe varineja.... bicycle.gif
cool-mama
Jysk parduotuvėje Akropoly, didelis pasirinkimas, prieinamos kainos.
tule
QUOTE(Lalantukass @ 2006 02 06, 11:53)
Kas turit plastmasines dezes su ratukais,ar jos patvarios?ar tie ratukai tvirtai laikosi,nenulaksto?Kiek teko girdeti,tai vaikai i jas isilipe varineja.... bicycle.gif
*

Mes turim plastmasine deze is Jysk su ratukais, musu vaikis joje vazineja, kolkas tie ratukai laiko visai neblogai:)
KAMANĖ

Ir mes turim žaislų dėžę,l kurią pirkom prieš 3 metus Jyske(mėlyna su raudonu dangčiu). Esam labai patenkinti. Kartais vaikai vieni kitus vežioja, bet laiko puikiai.
Soni
Mes irgi turim plastmasinę dėžę, bet jau seniai niekas netelpa. Tai dabar nupirkom JYSKE paprastą komodą, radau su trim giliais stalčiais. Ir prie vaiko baldų tinka, ir nesimato kas į ją pridėta.
ostė
Gal galit pasakyt kur JYSKE parduotuvė Kaune
LaWita
Kaune JYSK parduotuve yra Mole Barsausko gatveje.
Mes vaiku zaislus irgi laikome plasmasineje dezeje,ji telpa po lova - tai visai neblogai.Tik mes nedengiame su dangciu,nes tada mazai zaislu telpa. 4u.gif
ostė
[quote=ina',2006 02 11, 13:02]
Kaune JYSK parduotuve yra Mole Barsausko gatveje.

Ačiū, kažkaip niekad nepastebėjau

ciocia
senukuose teko matyti, tik va kainos nepažiūrėju g.gif
kristukas78
Mes irgi ieskosim, o kol kas aplipdziau kartonine dovanu popierium ir metam viska ten ax.gif biggrin.gif
Uliuliuska
QUOTE(mamalelia @ 2006 02 03, 13:04)
achiu, ieshkosiu..  4u.gif
sheip norečiau medines - "baldo"  ax.gif
shiaudines pintos gal kiek skystokos butu, o plastmasines, bent tos, kurias machiau, - negrazhios man  blush2.gif
*

Paziurek Thomas Phillips, berods ten maciau kazka panasaus.
SUNO
4u.gif Mes tai pat turim zaislu deze is JYSK,parduotuves pirkta,ir vaikui patogi nes ji su ratukais,ir pats retkarciais atsiseda ant jos pavazineja.Tokiu pat zaislu deziu maciau ir senukuose pirkti. 4u.gif
Gyvenimas yra gražus
Mes irgi JYSKe pirkom už 20lt tokią a la piratų skrynią, pakankamai didelė ir patvari- žodžiu esam patenkinti thumbup.gif
Kaliteja
QUOTE(SUNO @ 2006 03 07, 12:48)
4u.gif Mes tai pat turim zaislu deze is JYSK,parduotuves pirkta,ir vaikui patogi nes ji su ratukais,ir pats retkarciais atsiseda ant jos pavazineja.Tokiu pat zaislu deziu maciau ir senukuose pirkti. 4u.gif
*

Ir mes tokią turime,kaip traukinio vagonas.Super daiktas,esu labai patenkinta kad įsigyjome.O mažesnį ir vežiojome dėžėje.Pirkome <SENUKUOSE> berods 32lt su akcija buvo. 4u.gif
nes
Mačiau tokį "ale" vežimaitį su dviem ratukais ir rankena. Medinis, mėlynas ir su Vini Puchu. Galima panašų ir patiems pasigaminti (jei vyras geras ir nagingas showoff.gif ). Kainos nežinau, bet tikra daugiau nei plastikinės dėžutės. SBA balduose "Senukuose", Draugystės g.. Bet tokia dėžutė, manau, papuoštų kambarį vaikui. sunglasses2.gif
mamalelia
QUOTE(nes @ 2006 04 12, 12:25)
Mačiau tokį "ale" vežimaitį su dviem ratukais ir rankena. Medinis, mėlynas ir su Vini Puchu. Galima panašų ir patiems pasigaminti (jei vyras geras ir nagingas showoff.gif ). Kainos nežinau, bet tikra daugiau nei plastikinės dėžutės. SBA balduose "Senukuose", Draugystės g.. Bet tokia dėžutė, manau, papuoštų kambarį vaikui. sunglasses2.gif
*

jo, machiau ir ash ax.gif
tiksliai nepamenu, bet apie 200 lt kainuoja bigsmile.gif
kaip zhaislu dezhei, tai sakychiau, daugokokoka biggrin.gif
na, bet ash dar neprarandu vilties, blogiausiu atveju, uoshvio prashysiu dezhe sukalt "ale" vaisiu ar darzhoviu ax.gif
Veitė
man labai gražu didelės pintos dėžės, na dėžėm gal nepavadinsi, bet nežinau, kaip išsireikšt blush2.gif Žodžiu pintinės tokios- ir praktiškos ir puošia thumbup.gif
nes
QUOTE(mamalelia @ 2006 04 12, 13:41)
jo, machiau ir ash  ax.gif
tiksliai nepamenu, bet apie 200 lt kainuoja  bigsmile.gif
kaip zhaislu dezhei, tai sakychiau, daugokokoka  biggrin.gif
na, bet ash dar neprarandu vilties, blogiausiu atveju, uoshvio prashysiu dezhe sukalt "ale" vaisiu ar darzhoviu  ax.gif
*

mirksiukas.gif
SANTA
QUOTE(Veitė @ 2006 04 12, 16:58)
man labai gražu didelės pintos dėžės, na dėžėm gal nepavadinsi, bet nežinau, kaip išsireikšt  blush2.gif Žodžiu pintinės tokios- ir praktiškos ir puošia thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi grazu tokios .Maciau rankdarbiu skyrelyje pina tokias thumbup.gif
jurena
Aišku, dėžės ir tvirtos su dangčiais labai gerai ir gražu. Tačiau jei reikia kokio pradinio pigaus ir greito varianto, tai tam tinka pripučiamas baseinėlis. Vis žaislai nesimėto bet kur. smile.gif
waidoolka_
QUOTE(nes @ 2006 04 12, 13:25)
*

as irgi manau kad jei vyras geras ir nagingas tai viska padarys wub.gif
Lalantukass
O tai JYSK ir senukuose tokia pati kaina?
Tikiuosi nekainuos 200lt? ax.gif mirksiukas.gif
sssaule
Mes tai gavom dovanų pintą krepšį su dangčiu.
majule
Mums taip pat jau reikia dėžės pirmosios, tik va mąstau kuri geresnė g.gif
Lalantukass
Isigijom,Jyske,superine.Didele,kainavo 40lt.
Bitė Plius
Mes tai 4jom paprastesniu keliu. Turėjom didelę kartoninę dėžę, nupirkom klijuojamos nežinau kaip pavadinti, ta kur galima ant baldų klijuoti plėvelės ir apklijavom. Dėžė gavosi tikrai originali, nes tos plėvelės yra visokios ( mūsų atveju ji su animacinių filmų herojais), ir labai aptvari. Dukrai jau 10 metų, o dėžė dar gyva ir sveika, nors būdavo, kad ir sulipdavo abi sesės į dėžę ne tik žaislus laikydavom tongue.gif .
Tiesa tos klijuojamos plėvelės būna pirkti Senukuose.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.