Mačiau tokių yra Riki2 ir JYSK parduotuvėse, kainos panašios, įdomu, kaip kokybė? Ar nesuluš po mėnesio? Pvz. JYSK'e vieną mačiau jau su įskilusiu dangčiu... Gal kas nors pirkot ir galit papasakot, kaip vaikučiams sekasi jas naudot? Gal jų yra ir kitur pirkt, aktualesnės Kauno parduotuvės
Nežinau ar apie tokias pačias kalbam, bet mūsų dėžės pirktos JYSK, kaina po 44 Lt. Maždaug, tiksliai nepamenu.
Yra ir Maximoj po 25 LT. Panašios JYSKe po 40 LT. Tik kažin kaip laikys
Mes irgi pirktom YSKe, tik be ratukų. Raudona su mėlynu dangčiu. O kainos neatsimenu, gal apie 40 Lt
Jeigu kalba eina apie tas mėlynas raudonu dangčiu su dideliais ratais
mes irgi pirkom Jyske, kol dar mūsų dėžės šeimininė po ją nelandžioja, tai atrodo gera, o kas bus vėliau - sunku pasakyti
Aš irgi noriu pagirt tas plastmasines žaislų dėžes. Mes pirkom JYSKe prieš kokius 3 metus (dabar ten truputį kitokias pardavinėja). Ir žaislus mano vyriokai ten krauna, ir patys viens kitą joje pavežioja. Laiko puikiai. Tokių dėžių esu neperseniausiai mačiusi Senukuose, man pasirodė, kad net pigiau nei JYSKe.
Betina,o tu nenori Jyske pintos su dangčiu, mes Jonukui pirkom, kaina apie 40Lt. ,yra trijų dydžių, man labai patinka
QUOTE(Betina @ 2005 11 08, 15:04) Mačiau tokių yra Riki2 ir JYSK parduotuvėse, kainos panašios, įdomu, kaip kokybė? Ar nesuluš po mėnesio? Pvz. JYSK'e vieną mačiau jau su įskilusiu dangčiu... Gal kas nors pirkot ir galit papasakot, kaip vaikučiams sekasi jas naudot? Gal jų yra ir kitur pirkt, aktualesnės Kauno parduotuvės na jeigu tokia nelabai vaikiska deze taj galiu pasiulyt.. juske yra tokios pintos, napamenu dabar kainos bet as siaip nusipirkau ir dedu visokiu higieninius dalykus ir t.t.
o mes savo panai nupirkom is ermitazo tokia bespalve su ratukais ir dangciu 100 suvirs litru. Mum ji
gal kas žinot kur galiu rasti toki naudingą "baldą"??
ieškau ieškau visur, bet vis nesėkmingai taip norisi tuos žaisliukus tvarkingai laikyti.. kur jūs sudedat vaikių žaislus??
Mes pirkom Senukuose, apie 40 Lt kainavo. Yra įvairių dydžių, su ratukais ir dangčiu. Esu patenkinta
Pašto dėžutėje radau THOMAS PHILIPS parduotuvės bukletuką.Tos,kur vokiškom prekėm prekiauja.Ten buvo tokios dėžės,jas galima vieną ant kitos sudėti.Visai nieko ir nebrangios.
achiu, ieshkosiu..
sheip norečiau medines - "baldo" gal tokias kas kur matet?? shiaudines pintos gal kiek skystokos butu, o plastmasines, bent tos, kurias machiau, - negrazhios man QUOTE(mamalelia @ 2006 02 03, 12:04) achiu, ieshkosiu.. sheip norečiau medines - "baldo" gal tokias kas kur matet?? shiaudines pintos gal kiek skystokos butu, o plastmasines, bent tos, kurias machiau, - negrazhios man medinių Thomas Philips buvo
Thomas Philips , mačiau medinės lentynėlės su medžiaginiais stalčiais , berods apie 37Lt kainuoja . Man visai
QUOTE(mamalelia @ 2006 02 01, 11:47) gal kas žinot kur galiu rasti toki naudingą "baldą"?? ieškau ieškau visur, bet vis nesėkmingai taip norisi tuos žaisliukus tvarkingai laikyti.. kur jūs sudedat vaikių žaislus?? mes metam i paprasta deze Papildyta: QUOTE(mamalelia @ 2006 02 03, 12:04) na, pas drauge man nepasirode skysta
Aš tai Jyske gerą žaislų dėžę "nukoviau"
Graži plastmasinė dėžė su dangčiu kainavo 40Lt. Žiūriu, kad dvi tokios dėžės be dviejų ratukų. Pasikviečiau darbuotoją ir sakau: paimsiu tokią be ratukų, jei nuolaidą padarysit. Tai nuėmė ir likusius du ratukus ir pardavė už pusę kainos - 20 Lt
Seniau maciau JYSK parduotuveje.
Mes taippat pirkom Jysk su dideliais ratais žaislų dėžę, bet, nežinau, man ji didesnė galėtų būti, dabartiniams žaislams sudėti jau kokių 3 mažiausiai reikėtų
mes tai pirkom erbi parduotuvej ten uz paprasta sulankstoma deze mokejau 5 lt. mums kaip tik po dviaukste lovyte telpa 3 dezes, nes parduodamos su ratukais yra per aukstos tai reiktu vidury kambario laikyt. Senukuose tokia pati kainavo apie 12lt. kiek atsimenu
Mes pirkome nuke, su dangciu, ratukais... mokejome apie 40
Kas turit plastmasines dezes su ratukais,ar jos patvarios?ar tie ratukai tvirtai laikosi,nenulaksto?Kiek teko girdeti,tai vaikai i jas isilipe varineja....
Jysk parduotuvėje Akropoly, didelis pasirinkimas, prieinamos kainos.
QUOTE(Lalantukass @ 2006 02 06, 11:53) Kas turit plastmasines dezes su ratukais,ar jos patvarios?ar tie ratukai tvirtai laikosi,nenulaksto?Kiek teko girdeti,tai vaikai i jas isilipe varineja.... Mes turim plastmasine deze is Jysk su ratukais, musu vaikis joje vazineja, kolkas tie ratukai laiko visai neblogai:) Ir mes turim žaislų dėžę,l kurią pirkom prieš 3 metus Jyske(mėlyna su raudonu dangčiu). Esam labai patenkinti. Kartais vaikai vieni kitus vežioja, bet laiko puikiai.
Mes irgi turim plastmasinę dėžę, bet jau seniai niekas netelpa. Tai dabar nupirkom JYSKE paprastą komodą, radau su trim giliais stalčiais. Ir prie vaiko baldų tinka, ir nesimato kas į ją pridėta.
Gal galit pasakyt kur JYSKE parduotuvė Kaune
Kaune JYSK parduotuve yra Mole Barsausko gatveje.
Mes vaiku zaislus irgi laikome plasmasineje dezeje,ji telpa po lova - tai visai neblogai.Tik mes nedengiame su dangciu,nes tada mazai zaislu telpa.
[quote=ina',2006 02 11, 13:02]
Kaune JYSK parduotuve yra Mole Barsausko gatveje. Ačiū, kažkaip niekad nepastebėjau
senukuose teko matyti, tik va kainos nepažiūrėju
Mes irgi ieskosim, o kol kas aplipdziau kartonine dovanu popierium ir metam viska ten
Mes irgi JYSKe pirkom už 20lt tokią a la piratų skrynią, pakankamai didelė ir patvari- žodžiu esam patenkinti
QUOTE(SUNO @ 2006 03 07, 12:48) Ir mes tokią turime,kaip traukinio vagonas.Super daiktas,esu labai patenkinta kad įsigyjome.O mažesnį ir vežiojome dėžėje.Pirkome <SENUKUOSE> berods 32lt su akcija buvo.
Mačiau tokį "ale" vežimaitį su dviem ratukais ir rankena. Medinis, mėlynas ir su Vini Puchu. Galima panašų ir patiems pasigaminti (jei vyras geras ir nagingas
QUOTE(nes @ 2006 04 12, 12:25) Mačiau tokį "ale" vežimaitį su dviem ratukais ir rankena. Medinis, mėlynas ir su Vini Puchu. Galima panašų ir patiems pasigaminti (jei vyras geras ir nagingas jo, machiau ir ash tiksliai nepamenu, bet apie 200 lt kainuoja kaip zhaislu dezhei, tai sakychiau, daugokokoka na, bet ash dar neprarandu vilties, blogiausiu atveju, uoshvio prashysiu dezhe sukalt "ale" vaisiu ar darzhoviu
man labai gražu didelės pintos dėžės, na dėžėm gal nepavadinsi, bet nežinau, kaip išsireikšt
Aišku, dėžės ir tvirtos su dangčiais labai gerai ir gražu. Tačiau jei reikia kokio pradinio pigaus ir greito varianto, tai tam tinka pripučiamas baseinėlis. Vis žaislai nesimėto bet kur.
QUOTE(nes @ 2006 04 12, 13:25) Mačiau tokį "ale" vežimaitį su dviem ratukais ir rankena. Medinis, mėlynas ir su Vini Puchu. Galima panašų ir patiems pasigaminti (jei vyras geras ir nagingas as irgi manau kad jei vyras geras ir nagingas tai viska padarys
O tai JYSK ir senukuose tokia pati kaina?
Tikiuosi nekainuos 200lt?
Mes tai gavom dovanų pintą krepšį su dangčiu.
Mums taip pat jau reikia dėžės pirmosios, tik va mąstau kuri geresnė
Isigijom,Jyske,superine.Didele,kainavo 40lt.
Mes tai 4jom paprastesniu keliu. Turėjom didelę kartoninę dėžę, nupirkom klijuojamos nežinau kaip pavadinti, ta kur galima ant baldų klijuoti plėvelės ir apklijavom. Dėžė gavosi tikrai originali, nes tos plėvelės yra visokios ( mūsų atveju ji su animacinių filmų herojais), ir labai aptvari. Dukrai jau 10 metų, o dėžė dar gyva ir sveika, nors būdavo, kad ir sulipdavo abi sesės į dėžę ne tik žaislus laikydavom
Tiesa tos klijuojamos plėvelės būna pirkti Senukuose. |