Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainių medeliai -2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jujuste
QUOTE(karalyste @ 2010 02 24, 16:46)
Na nesu brangininke visi medelia pas mane realiom kainom blush2.gif
*

na kai dirbi darba kuris kelia malonuma tai manau nepinigai esme bent man taip butu thumbup.gif o tavo medeliai pasaka thumbup.gif
Altejosmamyte
Sveikos mamytes noreciau pasidaryti megeli is saldainiu,bet esu zalia nezianu ka kaip daryti. 4u.gif gal galetumete papasakoti kaip darosi sitokie grazumai? tiek ant butelio tiek ir ant kotelio blush2.gif
kitkat
Pasiskaitykite visa tema nuo pradziu doh.gif ten viskas ir isdestyta kaip tokie groziai gaminami, nejau vel is naujo rasyti 4u.gif
drugqueen
o kieklaiko mazdaug uztrunka vieno medelio gamyba? smile.gif
jujuste
QUOTE(drugqueen @ 2010 02 24, 20:12)
o kieklaiko mazdaug uztrunka vieno medelio gamyba? smile.gif
*

na man kazkur apie 1,5 val uztruko mirksiukas.gif
Rciukas
Pagal mane tai ilgiau-vien gipso misinys mano kol suketėja iki 2-3 val ax.gif bet jei viska protingai susidelioji užtenka 3 valandu, bet tikrai nevisada schmoll.gif Dažniausiai vieną dieną gipsuoju, o kitą puošyba užsiiminėju ax.gif
user posted image

jujuste
QUOTE(Rciukas @ 2010 02 25, 16:39)
Pagal mane tai ilgiau-vien gipso misinys mano kol suketėja iki 2-3 val  ax.gif  bet jei viska protingai susidelioji užtenka 3 valandu, bet tikrai nevisada  schmoll.gif Dažniausiai vieną dieną gipsuoju, o kitą puošyba užsiiminėju  ax.gif
user posted image
*

tai jo as ir viena diena itvirtinu kota kita diena puosiu tai puosybai kokiu 1,5 val sugaistu mirksiukas.gif
Nansy
QUOTE(karalyste @ 2010 02 17, 18:11)
user posted image
paskutinis darbukas
*

Tavo darbeliai nuostabus ax.gif kur perki plausa? smile.gif ir dar turiu klausimuka... Darydama geles - medelius, ka dedi ziedo pagrinde? ax.gif
jediara
Mano gipso mišinys per 0,5 valandos sukietėja ax.gif
Jerda
Pirma medeli sodinti ir auginti mirksiukas.gif gali uztrukti ir savaite. Kol susirandi informacija, susiperki reikalingas medziagas ir tt... Paskui daug greiciau.
Jei reikia skubiai medelio tai greiciau ant butelio, ar kitokio pagrindo( namuose gerai paieskojus daug ko galima atrasti)
Guotė
KARALYSTE, nuostabios gėlelės...neįprastas darbas.
karalyste
QUOTE(amri @ 2010 02 26, 00:56)
KARALYSTE, nuostabios gėlelės...neįprastas darbas.
*

Labai aciu visom blush2.gif

Nansy - ziedo viduje yra saldainiai tongue.gif saldainiu apacioje dedu flizelina kad atrodytu tikroviskai ,ziedo virsuje kartais saldainiukus slepiu plausu visaip kaip ismastau:) plausa perku ir visa kita '' Sigutes floristika"

artejant savaitgaliui pavasariniui prasom jum medelis pavasariskas
user posted image
jujuste
QUOTE(karalyste @ 2010 02 26, 15:53)

Nansy  - ziedo viduje yra saldainiai  tongue.gif  saldainiu apacioje dedu flizelina kad atrodytu tikroviskai ,ziedo virsuje kartais saldainiukus slepiu plausu visaip kaip ismastau:) plausa perku ir visa kita '' Sigutes floristika" 

user posted image
*

pasaka wub.gif
Nansy
QUOTE(karalyste @ 2010 02 26, 16:53)

Nansy  - ziedo viduje yra saldainiai  tongue.gif  saldainiu apacioje dedu flizelina kad atrodytu tikroviskai ,ziedo virsuje kartais saldainiukus slepiu plausu visaip kaip ismastau:) plausa perku ir visa kita '' Sigutes floristika" 

user posted image
*

bet uztad darbeliai tavo tai fantastiski ax.gif o tu gal gali mane apsviesti kas tas flizelinas? g.gif
karalyste
flizelinas tai jo yra pirkti geliu pardese tokia plona plona kaip medzegele ja plesyt galima nemoku net paaiskint blush2.gif
Liule
QUOTE(karalyste @ 2010 02 26, 22:21)
flizelinas tai jo yra pirkti geliu pardese tokia plona plona kaip medzegele ja plesyt galima nemoku net paaiskint blush2.gif
*

flizelino dar galima nusipirkti siuvimo reikmenu parduotuvese, nes flizelino tikroji paskirtis audiniu pakietinimas. Jis prisilygina is blogosios puses. ax.gif

O tavo nauji medeliai fantastiski.. tikri pavasario saukliai thumbup.gif
Nansy
QUOTE(karalyste @ 2010 02 26, 23:21)
*

Hm... na meginsiu internete pasizvalgyti g.gif
karalyste
user posted image

sveikutes toki lietinga ora prasom jum mano kregzduciukas
jediara
Nuostabūs medeliai thumbup.gif
šarlotė
pradejau siandien gamint saldainiu medeli - nebaigiau lotuliukas.gif Kaip sove mano pistoletas blink.gif Ismuse elektros skaitliukus, dingo elektra ne tik mano name, bet ir uosviu unsure.gif Teko net i gatve eit, pagrindini skaitliuka tvarkyt, nes naminiai skaitliukai liko negyvi lotuliukas.gif Uosviene isbego issigandus, sake uzsiimu velniava doh.gif lotuliukas.gif

Tai kuo man dabar tvirtint bombonkes g.gif Turiu kazkaip pabaigt, jau daugiau kaip puse iveikiau ax.gif
Liule
QUOTE(šarlotė @ 2010 02 27, 21:23)
pradejau siandien gamint saldainiu medeli - nebaigiau lotuliukas.gif Kaip sove mano pistoletas blink.gif Ismuse elektros skaitliukus, dingo elektra ne tik mano name, bet ir uosviu unsure.gif Teko net i gatve eit, pagrindini skaitliuka tvarkyt, nes naminiai skaitliukai  liko negyvi lotuliukas.gif Uosviene isbego issigandus, sake uzsiimu velniava doh.gif  lotuliukas.gif

Tai kuo man dabar tvirtint bombonkes g.gif Turiu kazkaip pabaigt, jau daugiau kaip puse iveikiau ax.gif
*

superiu arba lipnia juosta.. bet labai idomu suzinot kokiu pistoletu naudojais,,kad tokie fejervekai buvo lotuliukas.gif
karalyste
oi ,man jau trys dproge buvo rankose ,bet taip kad sviesa dingtu nebuvo tik mirkteledavo lotuliukas.gif cia jau buvo tikras fejerverkas thumbup.gif bent prisiminsi linksma daryma 4u.gif
jujuste
QUOTE(karalyste @ 2010 02 27, 23:21)
oi ,man jau trys dproge buvo rankose ,bet taip kad sviesa dingtu nebuvo tik mirkteledavo lotuliukas.gif  cia jau buvo tikras fejerverkas thumbup.gif  bent prisiminsi linksma daryma 4u.gif
*

dar ir taip buna doh.gif ?? tongue.gif
karalyste
Buna visko kai visa istisai diena dirbi:) KLIJU TIUBELE NET PAJUODUOJA PO SPROGIMO lotuliukas.gif
šarlotė
QUOTE(Liule @ 2010 02 27, 21:19)
superiu arba lipnia juosta.. bet labai idomu suzinot kokiu pistoletu naudojais,,kad tokie fejervekai buvo  lotuliukas.gif
*

klijavau lipnia juosta, bet saldainiai baigesi doh.gif Rytoj reiks vaziuot pirkt biggrin.gif
O pistoletas toks, kaip nuotraukose is SM instrukcijos

QUOTE(karalyste @ 2010 02 27, 22:21)
oi ,man jau trys dproge buvo rankose ,bet taip kad sviesa dingtu nebuvo tik mirkteledavo lotuliukas.gif   cia jau buvo tikras fejerverkas thumbup.gif   bent prisiminsi linksma daryma 4u.gif
*

blink.gif negasdinkit. Vyras sake nenusimink - duos savo pistoleta, kur darbe naudoja, ta branguji, uz pora stukeliu. Sakiau nu jau ne - jei ir ta susprogdinsiu - galva man nusuksi lotuliukas.gif Bandysiu nauja pirkt, pigesni, bet dabar bijosiu toki daikta naudot unsure.gif
Is pradziu pagalvojau, kad pistoletas perkaito. Ijungem skaitliukus, atausinau pistoleta ir dar karta bandziau jungt lotuliukas.gif Nespejau net iki galo ijungt, antrakart kaip ziebe, tai elektra net uosviu name isjungiau blink.gif Ot buvo uosvienei strioko, net spaudimas pakilo lotuliukas.gif

O su tuo pistoletu ne pirmas nuotykis biggrin.gif Vyras dave pistoleta, galvoju reiks kliju lazdeliu nusipirkt, iki miesto 3 km, neprisiruosiu su maziuku islekt. Laukiu laukiu. Vyrui sakau reiktu kliju, nuvaziuok, nupirk, o vyras - "o tai kas cia, ne klijai" lotuliukas.gif Beveik savaite stovejo pistoletas su klijais, o as vista to nesupratau doh.gif Kibau su sunum i darbus ir se tau - fejerverkai
jediara
"Linksmai" Jūs čia dirbate - bus ką prisiminti lotuliukas.gif
karalyste
Gal griebk vyro brangu pistoleta gal jis nesprogs mirksiukas.gif
Liule
O jo si veikla pasirodo gali buti ir pavojinga blink.gif lotuliukas.gif reiks pradet ispet kaimynus kai sedu daryt medelius, kad visko gali but... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jujuste
QUOTE(karalyste @ 2010 02 28, 13:57)
javascript:emoticon(':geda2:')
Gal griebk vyro brangu pistoleta gal jis nesprogs mirksiukas.gif
*

o kai sprogsta neskauda rankos? blush2.gif
šarlotė
maniskis sprogo, kai buvo ant stalo, o as klijavau saldaini. Kazin koks jausmas, kai rankoj sprogsta blink.gif
karalyste
CIUT NEINFARKTAS KAD NUO GARSO ISMECIAU IS RANKU BET NESUSIZEIDZIAU KAIP IR tongue.gif
karalyste
Merginos kur jus visos dingusios gal medelius darot oi laukiu laukiu as grozybiu laukiu 4u.gif pasirodykit ka slepiat mirksiukas.gif
*MONAMI*
savaitgalis ilsisi visos biggrin.gif o rytoj jau gal ir vaizdų bus bigsmile.gif
karalyste
Monami rimtai gi savaitgalis doh.gif na dasigyvenau nebezinau dienu
vaidabas
Sveikutes, kadangi nuo nauju ir as uzsikreciau sia liga, gal priimsite ir mane i savo palata lotuliukas.gif
Vis smagiau kai gali su kuo pasitart.., tik va pistoleto dabar bijau prisiskaicius blush2.gif
šarlotė
bijau ir as pistoleto, bet pusplikio medelio nepaliksiu, teks pabaigt lotuliukas.gif BAndziau izoliacija, bet negraziai susiklijuoja, bijau, kad nesilaikys g.gif Teks ryt vaziuot naujo pistoleto ieskot scare.gif o ir saldainiu pritrukau, suklijavau 1,2 kg bombonkiu unsure.gif Mislijau dar liks...
agni0901
QUOTE(karalyste @ 2010 02 22, 18:17)
Pasirodau su savo naujaja gelele

user posted image
*

karalyste, labai grazus tavo medeliai, bet man iskilo klausimas: prie ko klijavai saldainius siame medelyje, negi prie burbulo? Labai ispudingai atrodo...
Nuokata
Padariau ir aš medelį (brolis pas draugus į įkurtuves važiavo), radau iš kinderio tokį namą, priklijavau su karštais klijais, drugelį pati iš biserio dariau, indelis plastmasinis namie voliojosi lotuliukas.gif . Nuotrauka prasta, jau kai iš namų brolis išėjo, paskambinau, sakau nufotografuok, pamiršau namie, tai jis telefonu fotografavo ant mašinos lauke smile.gif Saldainiai mini griliažas apie 800 gr.

user posted image
jujuste
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 01, 11:52)
Padariau ir aš medelį (brolis pas draugus į įkurtuves važiavo), radau iš kinderio tokį namą, priklijavau su karštais klijais, drugelį pati iš biserio dariau, indelis plastmasinis namie voliojosi  lotuliukas.gif . Nuotrauka prasta, jau kai iš namų brolis išėjo, paskambinau, sakau nufotografuok, pamiršau namie, tai jis telefonu fotografavo ant mašinos lauke smile.gif Saldainiai mini griliažas apie 800 gr.

user posted image
*

nu labai grazu thumbup.gif
Liule
user posted image
o kitas nuotraukytes galima pazuireti cia http://public.fotki.com/liulele/saldainiu-medziai/

tik gaila, kad nenufotografavau su zvakute, prisiminiau kai supakavom doh.gif tai galutinio varijanto ir nesimato.. cia buvo vienam berniukui dovana ax.gif
karalyste
kaip visada smagu kad temuke atsigavo , nes savaitgali labai jau ramu buvo:(

staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku
user posted image

saldainiu gele saldainius klijavau nei ant butelio , nei ant nieko lotuliukas.gif saldainiukas vienas prie kita priklijuoti ir padaromas toks kaip gaubtas o tada prie koto pritvirtinu:) ir visa paslaptis smile.gif 4u.gif

jujuste labai grazus medelis man saldainiai sie patinka thumbup.gif
millagra
Sveikutes,
prisiskaiciau ir prisiziurejau jusu grozybiu ir nusprendziau kad ir man laikas imtis tokio meno...na bent jau pabandyti smile.gif vakara buvo mano tetes gimtadienis tai as jam prie dovanos pridejau saldainiu medeli smile.gif galbut pirmas blynas gavosi prisviles,bet dabar kai kuriuos dalykus daryciau kitaip ir manau gautusi dar geriau. Nors dabar kas mate si mano pirmaji medeli sake kad labai grazus smile.gif 4u.gif ax.gif na bandau parodyti ir jums smile.gif labai nepeikit,as dar sioje srityje visai zalia 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Landrita
millagra, labai grazus medelis, net nepasakyciau, kad cia pirmas blynas 4u.gif
Ir ziogelis simpatiskas biggrin.gif
jujuste
QUOTE(karalyste @ 2010 03 01, 15:59)
kaip visada smagu kad temuke atsigavo , nes savaitgali labai jau ramu buvo:(

staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku

saldainiu gele saldainius klijavau nei ant butelio , nei ant nieko lotuliukas.gif  saldainiukas vienas prie kita priklijuoti ir padaromas toks kaip gaubtas o tada prie koto pritvirtinu:) ir visa paslaptis  smile.gif  4u.gif

jujuste labai grazus medelis man saldainiai sie patinka  thumbup.gif
*

karalyste ten ne mano medelis paziurek truputuka auksciau jei turi galvoj is tu mini griliaziniu blush2.gif o noreciau kova turesiu labai daug progu tai pasorodysiu kokiu prilibdysiu rolleyes.gif rolleyes.gif
karalyste
jujuste na bet ir apsizioplinau doh.gif blush2.gif
*MONAMI*
bigsmile.gif thumbup.gif kiek grožybių pridėjot bigsmile.gif
jujuste
QUOTE(karalyste @ 2010 03 01, 20:58)
jujuste na bet ir apsizioplinau doh.gif  blush2.gif
*

nieko buna...ypac kai cia tu grozybiu daug mirksiukas.gif ale ka daryt kaip reiks medelius libdyt jei isigijau fobija pistoletui...bijau kad nesprogtu blush2.gif lotuliukas.gif reiks is naujo susidraugaut
karalyste
jujuste hmm daryk vaisiu medelius nereiks pistoleto thumbup.gif rytoj turiu uzsakyma padaryt valgomu vaisiu medi doh.gif o taip megstu vaisius blush2.gif
*SIM*SIUS*
Labutis 4u.gif

Karalyste butinai pasirodyk kaip atrodo tas vaisiu medis bigsmile.gif

Na ir as prisiruosiau pabandyt padaryt ta grozi ax.gif tai va mano pirmas blynas mirksiukas.gif
user posted image
jujuste
QUOTE(karalyste @ 2010 03 02, 14:58)
jujuste hmm daryk vaisiu medelius nereiks pistoleto thumbup.gif    rytoj turiu uzsakyma padaryt valgomu vaisiu medi  doh.gif  o taip megstu vaisius blush2.gif
*

gal gali placiau papasakot kaip daryt is vsisiu?as tai ziuriu ir man toks vaizdas kad jie tuoj nulakstys(vaisiai) mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.