Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainių medeliai -2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rimuselis
Man atrodo ant butelio klijuoti yra nepraktiska rolleyes.gif .O kaip ta sampana isipilti?Paziurejus yra grazu good.gif .
Laura26
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 27, 14:44)
Man atrodo ant butelio klijuoti yra nepraktiska rolleyes.gif .O kaip ta sampana isipilti?Paziurejus yra grazu good.gif .
*

Nuvalgai saldainius bent nuo virsaus ir isipilsi. thumbup.gif
jediara
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 27, 16:56)
Nuvalgai saldainius bent nuo virsaus ir isipilsi. thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
Važiuosiu rytoj pistoleto pirkti ax.gif
Oksana76
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 27, 14:44)
*

Tai nebutina klijuoti iki pat virsaus, mazdaug klijuoju iki kakliuko poperiaus, nu ir kad biski uzdengtu.
Duzgas
Nu paneles gal as ir vienas cia vyrukas bet mėgstu daryt staigmenas savo draugei tai per Kalėdas padariau tokią eglutę 4u.gif
Dideli sampanu buteli kuri apklijavau 3,5 kg saldainiais paciais skaniausiais ir papuosiau kaip eglute ir pasakiau kad iki nauju suvalgytu saldainius o 00val isautu sampana ir suvalgytu paskutini saldaini pati skaniausia tongue.gif sake gaila valgyt tai taip ir stov db biggrin.gif
user posted image
user posted image
jediara
Duzgas, labai graži dovana draugei 4u.gif wub.gif Šaunuolis thumbup.gif
Daddygirl
Dar karteli aciu visoms negailincoms vertingu patarimu 4u.gif

Ikeliu ir as savo pirmuosius bandymus blush2.gif

user posted image

ir eglute
user posted image
Aurėja*
Daddygirl, gražu 4u.gif
Rimuselis
QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 27, 21:03)
Tai nebutina klijuoti iki pat virsaus, mazdaug klijuoju iki kakliuko poperiaus, nu ir kad biski uzdengtu.
*

Ta tai as matau ax.gif .Bet paimti buteli ir pilstyt sampana g.gif .Ar pacios bandet?
TekilaSunrise
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 28, 12:54)
Ta tai as matau ax.gif .Bet paimti buteli ir pilstyt sampana g.gif .Ar pacios bandet?
*

Tai cia uzduotis - pirmiau nuvalgyti saldainius, tada gali gerti sampana lotuliukas.gif
balbetka
siemet dariau tokius ax.gif
user posted image
user posted image
balbetka
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 28, 13:04)
Ot groziai kokie thumbup.gif . Pastebejau kad graziausiai buteliai ziurisi su triufeliniais ar kokiais siaip tais forminiais saldainukais
*

dekui 4u.gif
aha, man irgi su tokios formos saldainiais graziausiai ziurisi mirksiukas.gif
b.kite
kaip viskas skaniai atrodo biggrin.gif
nerilyte
Labai gražūs visų darbeliai, ypač tie, kurie ant butelių thumbup.gif
jurg@
balbetka, laaaabai graaaazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jediara
Nepirkau klijų pistoleto, nes pigiausias buvo 60 Lt. verysad.gif Kokiomis kainomis Jūs pirkote, negi jie tokie brangūs? blush2.gif
Renata N.
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 18:11)
Nepirkau klijų pistoleto, nes pigiausias buvo 60 Lt.  verysad.gif  Kokiomis kainomis Jūs pirkote, negi jie tokie brangūs? blush2.gif
*

pati paprasciausia apie 10lt smile.gif
jediara
QUOTE(Renata N. @ 2009 12 28, 18:18)
pati paprasciausia apie 10lt smile.gif
*

Kur tokių galima rasti? ax.gif
rimoska1
as pirkausi uz 7lt ju senukuose tikrai buna
Oksana76
Ir ERMITAZE ju yra, apie 8 lt kainuoja mirksiukas.gif . O vat kliju kainos labai jau skiriasi blink.gif , bespalviai nuo 5 iki 7.5 lt (10 cm lazdeles). Gal kas kur pigiau perka? g.gif As tai senukuose bent jau kol kas radau pigiausiai (5 lt)
jediara
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 28, 19:29)
as pirkausi uz 7lt ju senukuose tikrai buna
*

Šiuo metu tokiomis kainomis nėra nei Draugystės "Senukuose", nei "Megoje" schmoll.gif Klijai mačiau kainuoja 5,44 Lt.
genovaite
Na , merginos jūs tikros "ligonės" lotuliukas.gif sveiką žmogų susargdinot lotuliukas.gif Prisižiūrėjau jūsų darbelių thumbup.gif ir susirgau ta jūsų liga wub.gif Pasirodau ir savo blynus
pirmas blynas
user posted image

iš karto antras blynas
user posted image

ir trečias blynas

user posted image

ax.gif ax.gif ax.gif

Aišku prie jūsų man dar nėra ko lygintis blush2.gif bet aš mokausi... stengiuos ... ir tikiu, kad kada nors pasieksiu jūsų lygį blush2.gif
jediara
Kaip "pirmieji blynai" tai labai gražūs thumbup.gif
genovaite
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 22:50)
Kaip "pirmieji blynai" tai labai gražūs  thumbup.gif
*

Man tai kažko trūksta g.gif - ne tokie turėtų būti blink.gif Dar reikia išmokti apvalius daryti - man jie be galo gražūs. Bet va niekaip neįsivaizduoju kaip ten pačioj viršūnėj taip gražiai suklijuoti ( kai daroma ne iš triufelių). smile.gif
Na, o šiaip pasinaudojau jūsų pamokėlėm
darbinis varjantas
user posted image
susukau tris top sop reklaminius katalogėlius smile.gif dirbau taupiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 22:50)
Kaip "pirmieji blynai" tai labai gražūs  thumbup.gif
*

Atsiprašau ax.gif pamiršau padekoti už pagyrimą ir įvertinimą blush2.gif
Tikiuosi greit nepasveiksiu nuo šios jūsų ligos smile.gif
balbetka
Dekui merginos uz pagyrimus, eglutes apsipatenkinusios blush2.gif biggrin.gif Jusu eglutes irgi grazios, kiekviena savaip smile.gif
Sian viena padovanojau draugui, laabai jam patiko, tai geriausias ivertinimas wub.gif

QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 28, 20:58)
Gal kas kur pigiau perka?  g.gif  As tai senukuose bent jau kol kas radau pigiausiai (5 lt)
*

kas del kliju, tai permatomus nedidukus, turbut 5cm perku ermitaze arba senukuose po 1lt smile.gif
Laura26
thumbup.gif genovaites eglutes.O kiek ant ju saldainuku suklijavai?Jauciu ant tokiu daugiau reikia nei ant bumbulo,ar kaip tik atvirksciai ax.gif ? O kaip tu vazonelius papuosi?Taip suprantu kad su plausu o kaip ji pritvirtini? ax.gif
jo-vita7
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 19:11)
Nepirkau klijų pistoleto, nes pigiausias buvo 60 Lt.  verysad.gif  Kokiomis kainomis Jūs pirkote, negi jie tokie brangūs? blush2.gif
*

as lygtai 7Lt ar 9 Lt mokejau senukuose
jediara
QUOTE(genovaite @ 2009 12 29, 00:11)

Tikiuosi greit nepasveiksiu nuo šios jūsų ligos smile.gif
*

O aš, dėl pistoleto, negaliu "susirgti" šia liga doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 29, 12:50)
as lygtai 7Lt ar 9 Lt mokejau senukuose
*

Tikriausiai prieš šventes pigesnius ir išpirko verysad.gif Nieko, palauksiu, kol atveš naujų rolleyes.gif
Laura26

kas del kliju, tai permatomus nedidukus, turbut 5cm perku ermitaze arba senukuose po 1lt smile.gif
*

[/quote]
O tai cia uz viena lazdele tiek moki ar uz pakuote?Jei uz pakuote kiek ten ju buna?
As tai perku po 5lt dezute ten yra 10cm 5 lazdeles.
Papildyta:
jediara pabandyk paieskot kokioj kitoj parduotuvej kur prekiauja ukinemis prekemis.Gal kokioj ''Jupojoj'' arba ''Moki vezi'' ir tt. As tai irgi neradau senukuose bet radau pas mus tokioj vietinej ukiniu prekiu parduotuvelej buvo ir po 7lt ir po 10lt ir po 13lt. thumbup.gif
Rimuselis
O kam skirti klijuoti balti ,zali ,raudoni klijai? Ant pakuociu nera informacijos.
Lietaus lasas
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 29, 15:34)
O kam skirti klijuoti balti ,zali ,raudoni klijai? Ant pakuociu nera informacijos.
*

manau, gal pagal kompozicijos spalva, kad labiau maskuotusi g.gif
BabyGrite
Mano saldainiu medeliai

user posted image
user posted image
user posted image
Oksana76
*

[/quote]
As tai perku po 5lt dezute ten yra 10cm 5 lazdeles.
Papildyta:
*

[/quote]
As tai perku uz 5 lt 10 cm 12 lazdeliu
omg
QUOTE(BabyGrite @ 2009 12 29, 18:04)
Mano saldainiu medeliai

*

pirmasis man labai patiko thumbup.gif
jediara
Gražūs medeliai thumbup.gif
balbetka
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 29, 14:29)
O tai cia uz viena lazdele tiek moki ar uz pakuote?Jei uz pakuote kiek ten ju buna?

pakuoteje 12 lazdeliu po 5cm smile.gif
Aprily
QUOTE(jediara @ 2009 12 29, 19:35)
Gražūs medeliai  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif
Aniutik
pagaliau ir as prisiruosiau "issikepti" nauju blynu ax.gif biggrin.gif

user posted image

ir

user posted image
Laura26
Aniutik thumbup.gif blyniukai.Labai grazus ypac pirmutinis labai ispudingai atrodo thumbup.gif
Liule
[quote=BabyGrite,2009 12 29, 17:04]
Mano saldainiu medeliai

pirmas medelis labai grazus...

o kur tu tokiu saldainiu pirkai? 4u.gif ax.gif labai grazu wub.gif
Papildyta:
o stai mano medeliai smile.gif

blush2.gif http://public.fotki.com/liulele/saldainiu-medziai/ 4u.gif
genovaite
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 29, 10:00)
thumbup.gif  genovaites eglutes.O kiek ant ju saldainuku suklijavai?Jauciu ant tokiu daugiau reikia nei ant bumbulo,ar kaip tik atvirksciai ax.gif ? O kaip tu vazonelius papuosi?Taip suprantu kad su plausu o kaip ji pritvirtini? ax.gif
*

Tiesiog nesvėriau, bet kažkur tai nuo 1,2 kg iki 1,8 kg ( Pvz baltai eglutei sunaudojau kažkur tai 1,8 kg , nes patys saldainiai sunkūs, raudonai sunaudojau mažiausiai, nes nedidelis vazonėlis buvo, mėlynai - kažkur tai apie 1,5 kg)
Vazonėlius puošiu plaušu, klijuoju karštais klijais ( aišku ne visą vazonėlį apklijuoju, bet tarpais) vėliau dar apvynioju raityta vielute ( spalvą stengiuosi parinkti pagal saldainių popieriukus, o jei tokios neturiu - tai vynioju auksinės arba sidabrinės spalvos) Vielutę vynioju retokai tik, kad prilaikytų plaušą. Paskui dar paklijuoju karoliukų. Na, o vazonėlio kraštelius apklijavau kuo turėjau - karoliukais , plastikinėm eglutės šakytėm ( prisikarpiau nuo kalėdinių papuošimų), nes kraštelis labai ryškiai matėsi - taupiau plaušą.
Tikiuosi aiškiai paaiškinau , nes labai nemoku aiškinti, geriau kai mane moko ir aiškina ax.gif
jediara
Pagaliau šiandien vyras nupirko klijų pistoletą už 9,50 Lt ir klijų lazdelių - galėsiu medelius daryti clap.gif
genovaite
QUOTE(jediara @ 2009 12 30, 20:36)
Pagaliau šiandien vyras nupirko klijų pistoletą už 9,50 Lt ir klijų lazdelių - galėsiu medelius daryti  clap.gif
*

Tai dabar jau "galas" - liga garantuota. Aš net negaliu daugiau apie nieką galvot - nespėju vieno užbaigti, jau suku galvą kokį sekantį darysiu smile.gif
jediara
QUOTE(genovaite @ 2009 12 30, 22:06)
Tai dabar jau "galas" - liga garantuota. Aš net negaliu daugiau apie nieką galvot - nespėju vieno užbaigti, jau  suku galvą kokį sekantį darysiu smile.gif
*

Tikrai taip drinks_cheers.gif , tik gaila, kad jau šiemet nespėsiu doh.gif biggrin.gif
jo-vita7
Jei labai darbais neapsikrovus iki 24val, siemet dar spetum biggrin.gif
jediara
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 31, 13:17)
Jei labai darbais neapsikrovus iki 24val, siemet dar spetum  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif Tai, kad mišraines gaminu doh.gif
Aniutik
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 30, 16:38)
Aniutik  thumbup.gif blyniukai.Labai grazus ypac pirmutinis labai ispudingai atrodo thumbup.gif
*

aciu ax.gif ir man pirmasis labiausiai patinka blush2.gif smile.gif
tastyte
Saldainiu medis Rodau ir as pirmaji savo darba smile.gif
Vaidosee
Su Naujaisiais Metais !!!
Kokiu groziu merginos pridare wub.gif ,o kad tai liga,patyriau ant saves lotuliukas.gif
Kaip smagu,kad radau jusu temuke,tai gi ir as pries naujus metus uzsikreciau saldainiu medeliu darymu,oi kiek as ju pridariau,gal 15 doh.gif ,kas pamato,tiems reikia,lauktuviu visiems veziau,zodziu dirbau is peties,kaip pirmam kartui,sakyciau,gaminasi gana lengvai ir paprastai,rutuli dariau is zurnalu,klijavau-karstais klijais,kotai ivarus,bambukiniai,plasmasiniai,net sluotos kota pirkau senukuose lotuliukas.gif ,vazoneliai pagrinde plasmasiniai,dejau akmenuku i dugna,gipso ir viskas thumbup.gif
Stai vieni is pirmuju,visus pakavau,taip,kaip matosi foto,tik keisdavau kaspineliu spalvas ir popieriu,litu jau nefotografavau,vistik daug maz visi panasus,tiesa,saldanes dejau,tik lietuviskas,brangias,vienas medelis sverdavo apie 3-5 kg blink.gif ,nes vien saldainiu sudedavau nuo 2-4 kg doh.gif
user posted image

Tiesa dar nepaminejau,kad visus dar papuosdavau kaspineliais,raudonais ir auksiniai,pirkta senukuose.
Liule
Kai prisnigo su akmenim truputi liudna pasidare lotuliukas.gif kaip zibuciu po sniegu ieskoti reikia ax.gif o liga nereali drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.