Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainių medeliai -2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
natur
labas vakaras
Nu ir as pasirodyti atejau, nors nebeturejau skaldeles uzberti tai nebaigtas ir kazko si kart labai raudonas blush2.gif biggrin.gif
user posted image

karalyste
Taip tylu ramu cia tuoj vel merginos prirodys grozybiu thumbup.gif

kad temuke truputi atgytu idedu medeli blush2.gif blush2.gif

user posted image
Liule
QUOTE(karalyste @ 2010 03 11, 21:20)
Taip tylu ramu cia tuoj vel merginos prirodys grozybiu thumbup.gif

kad temuke truputi atgytu idedu medeli blush2.gif  blush2.gif

*

Man tai nepakartojamo grozio vazonelis. Visa kita grazu.. bet jau vazonelis.. wub.gif
karalyste
Liule man ir sis vazonelis labai patinka isvis man sis medelis patink asavo rimtumu blush2.gif
zirzekle
Sveikos,pasirodau ir aš savo pirmus blynus,laukiu pastabėlių g.gif Mano akimis-man nesigauna apvaliai suklijuoti saldainius,medelis gaunasi lyg pailgas g.gif Gal pasidalinsit kokiomis klijavimo gudrybėmis g.gif Ačiū
http://public.fotki.com/gintariox/medeliai/p1030294.html
http://public.fotki.com/gintariox/medeliai/p1030289.html
http://public.fotki.com/gintariox/medeliai...0292.html#media
http://public.fotki.com/gintariox/medeliai/nr-2.html#media
*MONAMI*
nu gražu wub.gif
Liule
Zirzekle, pasiskaityk 22 - 23 puslapyje.. viskas aprasyta doh.gif
Penepopė
Sakykit, gal jūs žinot vietų, kur galima pigiau vazonų nupirkt? Noriu medelių padaryt vienai progai, ir šiuo metu strioka su pinigais blush2.gif blush2.gif
karalyste
Zirzekliuk smagu tave cia matyti thumbup.gif

gal tu klijuoji is apacios i virsu? g.gif
vaidabas
QUOTE(karalyste @ 2010 03 12, 12:04)

*

o kaip jus klijuojate? darau ir as medelius, ir tik nuo apacios i virsu klijuoju blush2.gif
gal yra kitokiu budu? g.gif
zirzekle
QUOTE(Liule @ 2010 03 12, 09:23)
Zirzekle, pasiskaityk 22 - 23 puslapyje.. viskas aprasyta  doh.gif
*

ačiū,bet nieko naujo nesužinojau-bandžiau ir iš apačios (su širdelėm medelis) ir iš viršaus klijuoti (visi kiti mano foto) ir man tas pats doh.gif na gal kiek iš viršaus klijuojant geriau gaunasi,bet apačioj saldainiai vistiek į apačią žiūri blush2.gif Jaučiu reikia daugiau įgūdžių g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 03 12, 11:04)

*

drinks_cheers.gif
atsakiau
karalyste
As tik is virsaus i apacie klijuoju saldainiukus ir visada glaudziu vienas prie pat kito jei tik bent kiek nesuglausi zirzekliuk ir viskas saldainiukas grius mirksiukas.gif i medeli visada daug saldainiu sudedu nes juos smarkiai glaudziu kad netabaluotu man jie ir svarbiausia apvalu pagrinda paimti jei neapvalus pagrindas tai ir forma bus neapvali
Liule
Pabandyk klijuoti ne ant pritvirtinto burbulo prie koto, o daryk atvirksciai.. pirma suklijuoji saldainiais burbula, is virsaus i apacia.. ir tik tada tvirtink prie koto. Bus paprasciau ir patogiau saldainiukus klijuot vienas prie kito ir tinkama tvarka..

QUOTE(karalyste @ 2010 03 12, 13:32)
As tik is virsaus i apacie klijuoju saldainiukus ir visada glaudziu vienas prie pat kito jei tik bent kiek nesuglausi zirzekliuk ir viskas saldainiukas grius mirksiukas.gif  i medeli visada daug saldainiu sudedu nes juos smarkiai glaudziu kad netabaluotu man jie ir svarbiausia apvalu pagrinda paimti jei neapvalus pagrindas tai ir forma bus neapvali
*

ačiū,atkreipsiu dėmesį
Papildyta:
QUOTE(Liule @ 2010 03 12, 13:53)
Pabandyk klijuoti ne ant pritvirtinto burbulo prie koto, o daryk atvirksciai.. pirma suklijuoji saldainiais burbula, is virsaus i apacia.. ir tik tada tvirtink prie koto. Bus paprasciau ir patogiau saldainiukus klijuot vienas prie kito ir tinkama tvarka..

nu dar tada man blondiniškas klausimas kyla doh.gif blush2.gif o tai gal saldainius reikia klijuoti iš viršaus į apačią eilute žemyn (tik nžn ar taip įmanoma)ar aplink ratu?na aš aplink ratu klijuoju g.gif
karalyste
As taip pat pirma ratu apklijuoju po to tik tvirtinu prie koto. mirksiukas.gif tik vaisinius drau jau pirma tvirtinu o poto klijuoju mirksiukas.gif
Laura26
QUOTE(Penepopė @ 2010 03 12, 11:37)
Sakykit, gal jūs žinot vietų, kur galima pigiau vazonų nupirkt? Noriu medelių padaryt vienai progai, ir šiuo metu strioka su pinigais  blush2.gif  blush2.gif
*

as tai radau 1euro parduotuvej labai neblogu ir didesniu ir mazesniu thumbup.gif
Liule
QUOTE(zirzekle @ 2010 03 12, 15:32)

Na ir as ratuku klijuoju, o kaip kitaip.. nors butu idomu pabandyti kitaip.. turetu gautis kitoks rezultatas.. manau galima ir reikia eksperimentuoti, ir galiausiai pasirinkti tau tinkamiausia klijavimo buda bigsmile.gif

is netradiciniu klijavimu, syki bandziau suklijuoti dvispalvia spyrale.. pirmas blynas gavosi neblogas. bet zinoma dar yra kur tobuleti ax.gif
karalyste
idesiu paskutini darbuka velykini ( pupa saldainiai, kotukas is gyvasakiu,jog butu velykiskas daugiau naturalumo
user posted image
Liule
QUOTE(karalyste @ 2010 03 12, 19:26)
idesiu paskutini darbuka velykini ( pupa saldainiai, kotukas is gyvasakiu,jog butu velykiskas daugiau  naturalumo

*

o galima koteli is arciau parodyt ax.gif
karalyste
Liule ten dziovinto vinvycio sakos bet rytoj galesiu nufotuografuoti:)
Penepopė
Ačiū mamytėms mirksiukas.gif
natur
laba diena,
Nu va mano pacios 4 pagamintas ne tik saldainiu bet ir pinigu medis ax.gif
user posted image
jediara
QUOTE(natur @ 2010 03 14, 13:45)
laba diena,
Nu va mano pacios 4 pagamintas ne tik saldainiu bet ir pinigu medis  ax.gif

Įdomiai sugalvota thumbup.gif
123OPA
Laba diena,

Prisiziurejus labai graziu saldainiu medeliu wub.gif , emiau ir padariau savo sunaus gimtadieniui toki medi smile.gif Pasinaudojau patarimais ir va kas gavosi biggrin.gif

user posted image
jediara
QUOTE(123OPA @ 2010 03 14, 16:49)
Pasinaudojau patarimais ir va kas gavosi  biggrin.gif

Puikiai gavosi thumb_yello.gif
karalyste
Labai graziai gavosi , o vazonelis su masinele toks pirktas ar cia dekupazas? g.gif
*MONAMI*
QUOTE(karalyste @ 2010 03 12, 18:26)
idesiu paskutini darbuka velykini ( pupa saldainiai, kotukas is gyvasakiu,jog butu velykiskas daugiau  naturalumo
*

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif koks gražus

QUOTE(natur @ 2010 03 14, 11:45)
Nu va mano pacios 4 pagamintas ne tik saldainiu bet ir pinigu medis  ax.gif
*

bigsmile.gif irgi kaip įdomiai bigsmile.gif
čia kaip suprantu dovanų medelis su pinigais ax.gif

QUOTE(123OPA @ 2010 03 14, 14:49)
Prisiziurejus labai graziu saldainiu medeliu  wub.gif , emiau ir padariau savo sunaus gimtadieniui toki medi  smile.gif Pasinaudojau patarimais ir va kas gavosi  biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif

na ka reiks ir man pirkt vazoną,saldainius ir bandyt thumbup.gif
natur
Taip merginos mano saldainiu medelis iskeliavo dovanu. 4 padariau, ir 3 padovanojau. Liko namie vienas pats 1-asis.
Bet jau ruosiuosi kaupiuosi kitam ziurineju saldainius ir vazonelius, patiko daryti ax.gif pries akis kriksto sunaus gimtadienis.
123OPA
QUOTE(karalyste @ 2010 03 14, 18:04)
Labai graziai gavosi , o vazonelis su masinele toks pirktas ar cia dekupazas? g.gif
*

Aciu visoms uz grazius zodzius aciuks.gif
Tai ne dekupazas, piesta teptuku ir dazais, skirtais keramikai ir stiklui smile.gif
karalyste
na va temuke atgijo dedu paskutinius darbukus gelyte jau iskeliaus rytoj user posted image
o pupa kadangi iskeliavo labai greit tai dar viena pupa orchideju myletojui mirksiukas.gif
user posted image
jediara
QUOTE(karalyste @ 2010 03 14, 21:47)
na va temuke atgijo dedu paskutinius darbukus gelyte jau iskeliaus rytoj

Tos Tavo gėlytės tai wub.gif wub.gif wub.gif
Laura26
QUOTE(karalyste @ 2010 03 14, 20:47)
na va temuke atgijo dedu paskutinius darbukus gelyte jau iskeliaus rytoj user posted image
o pupa kadangi iskeliavo labai greit tai dar viena pupa orchideju myletojui  mirksiukas.gif
user posted image
*

Pasakiski medeliai wub.gif wub.gif wub.gif ypac gelytes wub.gif .Tik niekaip as neikandu kaip ir ant ko tuos saldainukus taip suklijuojat g.gif .Karalyste gal gali biskiuka paaiskint,arba gal kokia fotke darbo eigoj ikelti blush2.gif ?
jujuste
karalyste thumbup.gif kaip visada
jo-vita7
Super karalystes gelytes.As irgi noriu paprasyt, kad ikeltum kokia pamokele su darbo eiga ir fotkem.
karalyste
na kad jau taip prasot tai rytoj darysiu gelyte ir papozuosiu as jum xi xi mirksiukas.gif

bet aciu kaip visada jus nerealios pagyrunes
jo-vita7
oj laukiam laukiam, mes gelytes laukiam drinks_cheers.gif
millagra
sveikutes,
noriu pasirodyti su dar vienu medeliu kuri dovanosiu smile.gif tikiuosi labai nepeiksite ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
jujuste
nu kur jau cia MILLAGRA peiksi toki miela medeli
millagra
aciu 4u.gif tik kazkaip labai is arti nuotraukos gavosi blush2.gif antras blynas manyciau geresnis gavosi pas mane smile.gif vyras net pagyre,o tai jau vadinasi neblogai lotuliukas.gif
Guotė
Karalyste, gėlytės superinės...
Nuokata
Nuo šiandienos Maximoje nuolaidos vazonams 40 % thumbup.gif
pinciukas
labas vakaras.prisižiūrėjau jūsų grožių ir pati pabandžiau.pirmas blynas
user posted image
millagra
pinciukas labai labai grazu ir miela 4u.gif
pinciukas
QUOTE(millagra @ 2010 03 16, 20:44)
pinciukas labai labai grazu ir miela  4u.gif
*

ačiū.patiko daryt jau dairausi kokių gražių saldainių sekančiam medeliui
dinokis
QUOTE(karalyste @ 2010 03 15, 20:50)
na kad jau taip prasot tai rytoj darysiu gelyte ir papozuosiu as jum  xi xi  mirksiukas.gif

bet aciu kaip visada jus nerealios pagyrunes
*

labai laukiam blush2.gif
jujuste
pinciukas labai fainas medukas.as kazkaip apsileidau blush2.gif neprisedu prie medeliu.vis kokiu reikalu atsiranda
karalyste
Ir as merginos labai plusu su gelemis (pikuoju ) nespeju gelytes jum padaryt pafotografuot doh.gif
*Pavasarė*
O kur perkate gipsą ir ar užtenka vandens įpilti, sumaišyti ir leisti sustingti? Ar proporcijos būna parašytos ant pakelio, ar jūs jas žinote?
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.