Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainių medeliai -2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jo-vita7
Cia toliau dekime savo grazius medelius, kuriuos pagaminame pacios.

user posted image

Pirma tema

! 
Temos pavadinimą  rašykite lietuviškomis raidėmis !

Moderatorė irmulia
dzese
pabandziau ir as pasigaminti saldainiu medi,parodysiu ir jums,tik pazadekite kad smarkiai nesijuoksite blush2.gif nes kazkoks netoks gavosi,gal sleivas g.gif bet tai pats pirmas gaminys,o pirmas blynas visada prisviles mirksiukas.gif na ateity pasistengsiu pasitaisyt 4u.gif biggrin.gif
user posted image
jo-vita7
Visai jis ne sleivas, tik man tas bantas nelabai ziurisi. O siaip grazus tavo pirmas blynas. drinks_cheers.gif
jurg@
Sveikutes 4u.gif
dzese, grazus pirmas blynas wub.gif , na dabar pasakok, ar labai sunku pasidaryti mirksiukas.gif
ir man tas bantas schmoll.gif
*rasa*
Mano katik "iskepti" 4u.gif
user posted image
user posted image
rimoska1
*rasa*saunus tavo medeliai thumbup.gif thumbup.gif ,kiek saldainiu reikejo tavo sampes eglutei? g.gif lekiu ir as nufotkint savaji karsta.gif
*rasa*
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 20, 14:22)
*rasa*saunus tavo medeliai thumbup.gif  thumbup.gif ,kiek saldainiu reikejo tavo sampes eglutei? g.gif lekiu ir as nufotkint savaji karsta.gif
*

Aciukas 4u.gif na apie kg saldainiu man susinaudojo ant butelio, bet nervas ima, kad tie saldainiai kazkokie skirtingi, vienas didesnis, kitas mazesnis ir pan... doh.gif laukiam tavojo grozio nuotraukytes bigsmile.gif
asia05
http://images29.fotki.com/v1011/photos/6/1...cture003-vi.jpg

Stai dar mano darbeliai smile.gif
*rasa*
QUOTE(asia05 @ 2009 12 20, 15:17)

Labai grazu thumbup.gif
Renata N.
QUOTE(*rasa* @ 2009 12 20, 16:29)
Labai grazu  thumbup.gif
*

saunuoles merginos thumbup.gif grazu 4u.gif
_buterfly_
sveikutes smile.gif ruosiuosi pasidaryti saldainiu medeli dovanu, na sampano buteli apklijuoti ir kilo klausimas kiek saldainiu reikia sampes buteliui apklijuoti? smile.gif
*SIM*SIUS*
Ziurint kokiu saldainiu jie ledinuku apie 1kg, jie triufeliniu 1.2 kg o tu pailgu saldainiu tai kazkur 1.5kg
asia05
Aciu visoms uz grazius atsiliepimus. Man ant sampes butelio isejo apie 50 triufeliniu saldainiu smile.gif
Daddygirl
As siandien isodinau savo medeli, puse apklijavau saldainiais, tada nusprendziau, kad nelabai ziurisi (naudojau turimus namie saldainius - triufelius su brendziu), ir kad eisiu rytoj nusipirkt kokiu spalvingesniu smile.gif
Bet vistiek labai patenkinta - kad taip lengvai ir greitai pasisodino ir klijavosi bigsmile.gif (klijavau karstais klijais)
Tik kazin, ar lengvai nusiims man jie dabar - kad naujus i ju vieta suklijuot? smile.gif
Oksana76
Jei klijavai ant oazes, tai lengvai jie nusilupa.
dovilepp
paskaicius tema, kilo ir man nras padaryti kaledines dovanas, tai rodau savo pirmaja eglute-sampana. tik tiek, kad nebespejau jo nuftkinti kai buvo baigtas papuosimas, nes iskeliavo dovanele. na o papuosimas buvo raudonas kaspinas virsuneje...

user posted image
tastyte
Sveikos, labai nuostabus visu darbai, bandysiu ir as wub.gif
Susirinkau visa reikiama info is praitos temos ir pagalvojau ar nevertetu jo-vita7 pamokele visad kelti i pirma naujos temos puslapiuka, nes taip sauniai viskas parodyta aisku ir su nuotraukomis, aciu tau labai 4u.gif thumbup.gif iskart naujai prisijungus viskas aisku kaip ant delno, tikrai gera ir vertinga pamoka, nes per daug nauju temu, ta pamokele liks uzmarstyje g.gif
Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas.

Idedu bent kopijuota jos teksta: (nemoku ikelti su nuotraukomis)

Pirmiausia mums reiks vazonelio, pagaliuko ir gipso.

Gipsa sumaisau su vandeniu, ikisu pagaliuka ir palaukiu koki 15-20min., kad sustingtu.

Kol gipsas stingo, atsipjoviau oazes gabaliuka ir ji apipjausciau, kad gauciau apvalu.

Tolesniam darymui mums reiks karstu kliju, plauso, saldainiu ir papuosimui iv dalykeliu.

Pirmiausia priklijuoju plausa ant gipso.

Ispjauta oaze uzmaunu ant virsaus ir ispaudziu siek tiek. Ipilu i duobute kliju ir uzmaunu ant koto, prispaudus palaikau, kad klijai sustingtu.

Na ir klijuoju saldainius nuo apacios i virsu (man taip patogiau, kai kas klijuoja nuo virsaus i apacia).

Belieka pasipuosti medeli ir pradziuginti kitus.
Daddygirl
QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 21, 07:53)
Jei klijavai ant oazes, tai lengvai jie nusilupa.
*

irgi dariau is zurnalu ir lipnios juosteles. bet viena pabandziau nutraukt - nusilupo.
Laura26
Ir as jusu ikvepta graziu minciu susigundziau pasidaryti saldainiu medelius,tik nemoku iekelti foto i tema gal kas galetu pamokinti,kaip tai padaryti blush2.gif
Aniutik
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 21, 02:20)
As siandien isodinau savo medeli, puse apklijavau saldainiais, tada nusprendziau, kad nelabai ziurisi (naudojau turimus namie saldainius - triufelius su brendziu), ir kad eisiu rytoj nusipirkt kokiu spalvingesniu smile.gif
Bet vistiek labai patenkinta - kad taip lengvai ir greitai pasisodino ir klijavosi  bigsmile.gif (klijavau karstais klijais)
Tik kazin, ar lengvai nusiims man jie dabar - kad naujus i ju vieta suklijuot? smile.gif
*

bandziau karta daryti medeli su bonbonkem, nezinau i ka jos buvo supakuotos, bet prie oazes visai nelimpo g.gif , tad apklijavau oaze laikrastiniu popierium doh.gif . tiesa, medelis man visai nepatiko ir nusprendziau perdaryti - saldainiai labai gerai ir lengvai nusilupo ax.gif
*Raganiuke*
Na va, katik pabaigiau 3 savo saldainiu eglute, vis gaunu uzsakymu kad pagaminciau tai vienam, tai kitam dovanai biggrin.gif

user posted image
rimoska1
user posted image
Papildyta:
pamirsau darasyti cia mano antras darbas ax.gif
rimoska1
user posted image
cia trecias darbas,tik nuotraukos nekokibiskos , naturaliai kaskaip graziau atrodo.
Papildyta:
dabar paziurejau ,kad gal kokios zalumos reikejo uzdeti ,gal reis dar patobulinti g.gif
Rimuselis
QUOTE(*rasa* @ 2009 12 20, 16:15)
Aciukas  4u.gif na apie kg saldainiu man susinaudojo ant butelio, bet nervas ima, kad tie saldainiai kazkokie skirtingi, vienas didesnis, kitas mazesnis ir pan...  doh.gif laukiam tavojo grozio nuotraukytes  bigsmile.gif
*

Gal popieriukai skirtingo ilgio g.gif ,saldainis negali buti skirtingo dydzio ax.gif .
jurg@
Sveikutes 4u.gif
cia mano melynukas
user posted image

dar vienas melynukas
user posted image
*SIM*SIUS*
Jurg@ nu tavo drabeliai tai labai jau idialus , bet nesuprantu kaip tu padarai ant butelio kad gaunasi kaip backute o as dariau jau kelias eglutes ant butelio is bambonkiu nu man gaunasi kaip eglute, o noreciau kad iseitu kaip backute g.gif
neramuole
jurga, darbeliai super, prasau brukstelk kokius saldainiukus naudojai, atrodo tai labai labai graziai wub.gif
Auksreda
Sveikutes.pasirodysiu savo pirmaji kurini,labai smagu libdyti buvo ir viskas kainavo tik 18 litu.Aisku jis nublanksta pries jurg@s melynukus,tiesiog nuostabus 4u.gif

user posted image

rinkausi saldainius ne pagal skoni,o pagal popieriuku spalva
Aniutik
zaviuosi Jurgos darbeliais, atrodo super thumbup.gif
o koks isradingumas thumbup.gif ir originalumas thumbup.gif smile.gif
Faustyte
o čia mano pirmoji saldainių eglutė. [URL=user posted image]My Webpage[/URL]
rimoska1
Jurgos medeliai grazus,bet ir tavo Auksreda visai nieko,ziuriu pigiai isisukai ,man kazkaip brangiau kainuoja ,gal kur pigiai papuosimus perki.
Laura26
Na ir as pabandysiu pasirodyti savo pirmuosius blyniukus smile.gif
Cia pirmasis
user posted image
Papildyta:
Cia antrasis
user posted image
Papildyta:
Cia trecias darbelis
user posted image
Papildyta:
O cia vakaryktis blyniukas
user posted image
Papildyta:
Labai aciu aciuks.gif visoms merginoms uz patarimus idejas ir t.t. Bus saunios dovaneles sventem thumbup.gif .O kaip azartas sueme su siais dalykeliais norisi daryti ir daryti juos thumbup.gif
jurg@
Laba diena 4u.gif
aciu merginos, as net blush2.gif blush2.gif blush2.gif , ir jusu visu darbeliai grazus wub.gif

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2009 12 21, 21:09)
Jurg@ nu tavo drabeliai tai labai jau idialus , bet nesuprantu kaip tu padarai ant butelio kad gaunasi kaip backute o as dariau jau kelias eglutes ant butelio is bambonkiu nu man gaunasi kaip eglute, o noreciau kad iseitu kaip backute g.gif
*

as saldainiukus lipdau (net nezinau kaip papasakot blush2.gif ) nuo apacios viena salia kito, kad nesigautu tarpeliu ir istiesinu pries lipdant ta popierelio krasta kuris buna isorej ir taip iki virsaus

QUOTE(neramuole @ 2009 12 21, 22:47)
jurga, darbeliai super, prasau brukstelk kokius saldainiukus naudojai, atrodo tai labai labai graziai  wub.gif
*

nieko neradau internete apie siuos saldainius, tai nuorodos nebus schmoll.gif , ant popierelio raso ''Pieniska karamele'' (man jos labai skanios blush2.gif )
jurg@
dar pora melynu backuciu ant brendzio buteliu
user posted image

user posted image
labai sunku nufotkint doh.gif darbelius is situ saldainiu
rimoska1
user posted image

siemet mano paskutinis darbelis 4u.gif ir tas bus skirtas dovanu 4u.gif
sekmes kuryboje mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vilmaamliv
rodau dar viena medeli 4u.gif
user posted image
rimoska1
dar norejau paklausti ,kuri daret su triufeliniais saldainiais medelius .Ar jums likdavo tarpeliai na ,kad pro plyselius matosi oaze ,ir kaip slepdavote,as bandziau smulkiu geliciu prikisti .,bet vis tiek matosi g.gif
Oksana76
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 23, 16:08)
dar norejau paklausti ,kuri daret su triufeliniais saldainiais medelius .Ar jums likdavo tarpeliai na ,kad pro plyselius matosi oaze ,ir kaip slepdavote,as bandziau smulkiu geliciu prikisti .,bet vis tiek matosi g.gif
*

Aha lieka tarpeliai nedideli, as juos mazesniais saldainiais uzklijavau, saldainiu poperiuku spalva atitaikiau ir pirmin. Kitos panos dziovintomis gelemis uzklijuoja.
tinulkaxx
o jums saldainiu popieriukai neaptirpsta nuo karstu kliju?ar as ne kokius saldainius nusipirkau? doh.gif nes vos uzlasinu lasa tuoj skylute pasidaro blush2.gif
miulena
sveikos ,
ilgai žiūrėjus galiausiai ryžausi pati padaryti saldainių medį ir padovanoti draugui 4u.gif kadangi tai pirmasis mano darbas tai labai nesijuokit 4u.gif

http://s42.radikal.ru/i096/0912/41/ee6841a11774.jpg
Auksreda
Laura 26 visi medeliai kaip is katalogo thumbup.gif

Manes paklause -kaip man pavyko savo medeli uz 18 litu padaryti?
Taigi-brangiausi buvo saldainiai,sunaudojau tik puse kg. norfoj buvo pirkti su akcija,5lt.Vazonas senai pirktas buvo ir su akcija kazkada seniai 2lt lygtais.I vazona vyras makroplekso pripurske-tai nieko nekainavo.Pistoleta turejom seniai nusipirke,tad tik kliju nusipirkau,paskaiciavau uz 2lt.Smulkiu dirbtiniu gelyciu puokste uz 4lt.Boruzes po 0.5 ct kainavo,drugelis 1,5,tinklelis koteliui apsukti 1lt,plausa nedaug tesunaudojau,pirkau uz 2lt,bet jo dar 5 medeliam uzteks.Atrodo viskas.
O siaip geliu parduotuvej kur plausa pirkau,tokia sauja parode ir manes klausia -ar 2lt nebus brangu.Tad supratau-jog ten galima deretis.
SEKMES VISOM
TekilaSunrise
Sveikos! Buvau pametus temute... ax.gif

Kaledom ir as pabandziau buteliukus padaryt, o tai kol kas buvau bandzius tik medelius, o jiems ir laiko daugiau reikia, ir sanaudu... Zodziu, sikart trys dovanytes su sampanu rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Laura26
[quote=SONATUXXX,2009 12 23, 15:29]
bigsmile.gif visi trys thumbup.gif

Papildyta:
[quote=Auksreda,2009 12 23, 22:22]
Laura 26 visi medeliai kaip is katalogo thumbup.gif
Vajeeetau kaip aciu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tinulkaxx @ 2009 12 23, 19:01)
o jums saldainiu popieriukai neaptirpsta nuo karstu kliju?ar as ne kokius saldainius nusipirkau? doh.gif nes vos uzlasinu lasa tuoj skylute pasidaro blush2.gif
*

As tai taip neuzkaitinu to pistoleto,kai matau kad jau karstas istraukiu is rozetes ir dirbu,jie ilgai dar neatvesta.O su vesesniais ir lengviau ir greiciau prilimpa thumbup.gif
Ntu-Kpi
Ar yra cia klijuojanciu saldainius kitais budai, ne vien tik karstais kliajais? blush2.gif
Oksana76
Ant sampano butelio klijavau su paprasta permatoma izoliacija mirksiukas.gif
Ntu-Kpi
QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 24, 16:28)
Ant sampano butelio klijavau su paprasta permatoma izoliacija  mirksiukas.gif
*

Ir kaip laikosi?
As jau kelis butelius padariau. Klijuoji viska su ta lipnia juostele.
Bet... Pastebejau, kad daznai nukrenta vienas kitas saldainis, kol "pasiekia tiksla". verysad.gif
tastyte
Saldainiu medeliui saldainius "kabinau" ne su klijais o su mediniais krapstukais ir puikiai laikosi ir lengvai nuimti galima, o i vazona dejau ne gipsa o paprasto cemento su vandeniu sustingo labai greit ir vazonas neskyla kaip nuo gipso g.gif
Oksana76
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 12 25, 20:57)
Ir kaip laikosi?
As jau kelis butelius padariau. Klijuoji viska su ta lipnia juostele.
Bet... Pastebejau, kad daznai nukrenta vienas kitas saldainis, kol "pasiekia tiksla". verysad.gif
*

As kiekviena saldaini priklijuoju ir dar ant virsaus aplink eile su juosta apvinioju. Laikosi mirksiukas.gif
SONATUXXX
QUOTE(tastyte @ 2009 12 26, 12:06)
Saldainiu medeliui saldainius "kabinau" ne su klijais o su mediniais krapstukais ir puikiai laikosi ir lengvai nuimti galima, o i vazona dejau ne gipsa o paprasto cemento su vandeniu sustingo labai greit ir vazonas neskyla kaip nuo gipso  g.gif
*

na dėl gipso,tai aš jau supratau,kodėl man buvo suskiles pirmo medelio vazonas-buvau pasidariusi perskystą gipso ir vandens masę.kai kitiems medeliams maisiau kietesne masę, tai nei vienas vazonikas daugiau neskilinėjo tongue.gif
jediara
Kokie gražūs Jūsų medeliai thumbup.gif , jau ir aš užsinorėjau pabandyti blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.