Pirma tema
Moderatorė irmulia
Visai jis ne sleivas, tik man tas bantas nelabai ziurisi. O siaip grazus tavo pirmas blynas.
Sveikutes
dzese, grazus pirmas blynas ir man tas bantas
Mano katik "iskepti"
![]()
*rasa*saunus tavo medeliai
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 20, 14:22) *rasa*saunus tavo medeliai Aciukas QUOTE(asia05 @ 2009 12 20, 15:17) Labai grazu
sveikutes
Ziurint kokiu saldainiu jie ledinuku apie 1kg, jie triufeliniu 1.2 kg o tu pailgu saldainiu tai kazkur 1.5kg
Aciu visoms uz grazius atsiliepimus. Man ant sampes butelio isejo apie 50 triufeliniu saldainiu
As siandien isodinau savo medeli, puse apklijavau saldainiais, tada nusprendziau, kad nelabai ziurisi (naudojau turimus namie saldainius - triufelius su brendziu), ir kad eisiu rytoj nusipirkt kokiu spalvingesniu
Bet vistiek labai patenkinta - kad taip lengvai ir greitai pasisodino ir klijavosi Tik kazin, ar lengvai nusiims man jie dabar - kad naujus i ju vieta suklijuot?
Jei klijavai ant oazes, tai lengvai jie nusilupa.
Sveikos, labai nuostabus visu darbai, bandysiu ir as
Susirinkau visa reikiama info is praitos temos ir pagalvojau ar nevertetu jo-vita7 pamokele visad kelti i pirma naujos temos puslapiuka, nes taip sauniai viskas parodyta aisku ir su nuotraukomis, aciu tau labai Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas. Idedu bent kopijuota jos teksta: (nemoku ikelti su nuotraukomis) Pirmiausia mums reiks vazonelio, pagaliuko ir gipso. Gipsa sumaisau su vandeniu, ikisu pagaliuka ir palaukiu koki 15-20min., kad sustingtu. Kol gipsas stingo, atsipjoviau oazes gabaliuka ir ji apipjausciau, kad gauciau apvalu. Tolesniam darymui mums reiks karstu kliju, plauso, saldainiu ir papuosimui iv dalykeliu. Pirmiausia priklijuoju plausa ant gipso. Ispjauta oaze uzmaunu ant virsaus ir ispaudziu siek tiek. Ipilu i duobute kliju ir uzmaunu ant koto, prispaudus palaikau, kad klijai sustingtu. Na ir klijuoju saldainius nuo apacios i virsu (man taip patogiau, kai kas klijuoja nuo virsaus i apacia). Belieka pasipuosti medeli ir pradziuginti kitus.
Ir as jusu ikvepta graziu minciu susigundziau pasidaryti saldainiu medelius,tik nemoku iekelti foto i tema gal kas galetu pamokinti,kaip tai padaryti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 21, 02:20) As siandien isodinau savo medeli, puse apklijavau saldainiais, tada nusprendziau, kad nelabai ziurisi (naudojau turimus namie saldainius - triufelius su brendziu), ir kad eisiu rytoj nusipirkt kokiu spalvingesniu Bet vistiek labai patenkinta - kad taip lengvai ir greitai pasisodino ir klijavosi Tik kazin, ar lengvai nusiims man jie dabar - kad naujus i ju vieta suklijuot? bandziau karta daryti medeli su bonbonkem, nezinau i ka jos buvo supakuotos, bet prie oazes visai nelimpo
Na va, katik pabaigiau 3 savo saldainiu eglute, vis gaunu uzsakymu kad pagaminciau tai vienam, tai kitam dovanai
![]() Papildyta: pamirsau darasyti cia mano antras darbas ![]() cia trecias darbas,tik nuotraukos nekokibiskos , naturaliai kaskaip graziau atrodo. Papildyta: dabar paziurejau ,kad gal kokios zalumos reikejo uzdeti ,gal reis dar patobulinti
Jurg@ nu tavo drabeliai tai labai jau idialus , bet nesuprantu kaip tu padarai ant butelio kad gaunasi kaip backute o as dariau jau kelias eglutes ant butelio is bambonkiu nu man gaunasi kaip eglute, o noreciau kad iseitu kaip backute
jurga, darbeliai super, prasau brukstelk kokius saldainiukus naudojai, atrodo tai labai labai graziai
zaviuosi Jurgos darbeliais, atrodo super
o koks isradingumas
o čia mano pirmoji saldainių eglutė. [URL=
]My Webpage[/URL]
Jurgos medeliai grazus,bet ir tavo Auksreda visai nieko,ziuriu pigiai isisukai ,man kazkaip brangiau kainuoja ,gal kur pigiai papuosimus perki.
Na ir as pabandysiu pasirodyti savo pirmuosius blyniukus
Cia pirmasis ![]() Papildyta: Cia antrasis ![]() Papildyta: Cia trecias darbelis ![]() Papildyta: O cia vakaryktis blyniukas ![]() Papildyta: Labai aciu
Laba diena
aciu merginos, as net QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2009 12 21, 21:09) Jurg@ nu tavo drabeliai tai labai jau idialus , bet nesuprantu kaip tu padarai ant butelio kad gaunasi kaip backute o as dariau jau kelias eglutes ant butelio is bambonkiu nu man gaunasi kaip eglute, o noreciau kad iseitu kaip backute as saldainiukus lipdau (net nezinau kaip papasakot QUOTE(neramuole @ 2009 12 21, 22:47) jurga, darbeliai super, prasau brukstelk kokius saldainiukus naudojai, atrodo tai labai labai graziai nieko neradau internete apie siuos saldainius, tai nuorodos nebus ![]() siemet mano paskutinis darbelis sekmes kuryboje mergaites
rodau dar viena medeli
dar norejau paklausti ,kuri daret su triufeliniais saldainiais medelius .Ar jums likdavo tarpeliai na ,kad pro plyselius matosi oaze ,ir kaip slepdavote,as bandziau smulkiu geliciu prikisti .,bet vis tiek matosi
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 23, 16:08) dar norejau paklausti ,kuri daret su triufeliniais saldainiais medelius .Ar jums likdavo tarpeliai na ,kad pro plyselius matosi oaze ,ir kaip slepdavote,as bandziau smulkiu geliciu prikisti .,bet vis tiek matosi Aha lieka tarpeliai nedideli, as juos mazesniais saldainiais uzklijavau, saldainiu poperiuku spalva atitaikiau ir pirmin. Kitos panos dziovintomis gelemis uzklijuoja.
o jums saldainiu popieriukai neaptirpsta nuo karstu kliju?ar as ne kokius saldainius nusipirkau?
sveikos ,
ilgai žiūrėjus galiausiai ryžausi pati padaryti saldainių medį ir padovanoti draugui http://s42.radikal.ru/i096/0912/41/ee6841a11774.jpg
Laura 26 visi medeliai kaip is katalogo
Manes paklause -kaip man pavyko savo medeli uz 18 litu padaryti? Taigi-brangiausi buvo saldainiai,sunaudojau tik puse kg. norfoj buvo pirkti su akcija,5lt.Vazonas senai pirktas buvo ir su akcija kazkada seniai 2lt lygtais.I vazona vyras makroplekso pripurske-tai nieko nekainavo.Pistoleta turejom seniai nusipirke,tad tik kliju nusipirkau,paskaiciavau uz 2lt.Smulkiu dirbtiniu gelyciu puokste uz 4lt.Boruzes po 0.5 ct kainavo,drugelis 1,5,tinklelis koteliui apsukti 1lt,plausa nedaug tesunaudojau,pirkau uz 2lt,bet jo dar 5 medeliam uzteks.Atrodo viskas. O siaip geliu parduotuvej kur plausa pirkau,tokia sauja parode ir manes klausia -ar 2lt nebus brangu.Tad supratau-jog ten galima deretis. SEKMES VISOM
[quote=SONATUXXX,2009 12 23, 15:29]
Papildyta: [quote=Auksreda,2009 12 23, 22:22] Laura 26 visi medeliai kaip is katalogo Vajeeetau kaip aciu Papildyta: QUOTE(tinulkaxx @ 2009 12 23, 19:01) o jums saldainiu popieriukai neaptirpsta nuo karstu kliju?ar as ne kokius saldainius nusipirkau? As tai taip neuzkaitinu to pistoleto,kai matau kad jau karstas istraukiu is rozetes ir dirbu,jie ilgai dar neatvesta.O su vesesniais ir lengviau ir greiciau prilimpa
Ar yra cia klijuojanciu saldainius kitais budai, ne vien tik karstais kliajais?
Ant sampano butelio klijavau su paprasta permatoma izoliacija
Saldainiu medeliui saldainius "kabinau" ne su klijais o su mediniais krapstukais ir puikiai laikosi ir lengvai nuimti galima, o i vazona dejau ne gipsa o paprasto cemento su vandeniu sustingo labai greit ir vazonas neskyla kaip nuo gipso
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 12 25, 20:57) Ir kaip laikosi? As jau kelis butelius padariau. Klijuoji viska su ta lipnia juostele. Bet... Pastebejau, kad daznai nukrenta vienas kitas saldainis, kol "pasiekia tiksla". As kiekviena saldaini priklijuoju ir dar ant virsaus aplink eile su juosta apvinioju. Laikosi QUOTE(tastyte @ 2009 12 26, 12:06) Saldainiu medeliui saldainius "kabinau" ne su klijais o su mediniais krapstukais ir puikiai laikosi ir lengvai nuimti galima, o i vazona dejau ne gipsa o paprasto cemento su vandeniu sustingo labai greit ir vazonas neskyla kaip nuo gipso na dėl gipso,tai aš jau supratau,kodėl man buvo suskiles pirmo medelio vazonas-buvau pasidariusi perskystą gipso ir vandens masę.kai kitiems medeliams maisiau kietesne masę, tai nei vienas vazonikas daugiau neskilinėjo
Kokie gražūs Jūsų medeliai
|