Pas mane yra tokios bedeles kad mano mazoji netokia ji jau ir maza 9m. Bet niekaip negalima iklat i galva kad nelystu i mamos rankinuka su lubdaziais zaidzia arba nagus bande nusilakuot tai kavosi visos rankos buvo ruzavos nes nagu lakas buvo ruzavas plius drabuzius ismozojo.Tai patarkit ka daryt?
nieko nedarau. tik neleidžiu daiktų gadint ar bardako daryt. tiesiog kalu į galvą -- pačiupinėjai -- padedi į vietą.
o devynmetei panelei galima jau būtų ir nuosavos kosmetikos suvairuot QUOTE(linuteka @ 2009 12 20, 12:23) Pas mane yra tokios bedeles kad mano mazoji netokia ji jau ir maza 9m. Bet niekaip negalima iklat i galva kad nelystu i mamos rankinuka su lubdaziais zaidzia arba nagus bande nusilakuot tai kavosi visos rankos buvo ruzavos nes nagu lakas buvo ruzavas plius drabuzius ismozojo.Tai patarkit ka daryt? cia tas pats kas drausti vaikui rukyt, nors as pats rukau. Ismesk visus lupdazius ir lakus. Papildyta: QUOTE(sena niekšė @ 2009 12 21, 19:11) o zinai kam sugalvota kosmetika? Nu pagalvok biski... Teisingai. Prisivilioti priesingos lyties atstova. QUOTE(linuteka @ 2009 12 20, 11:23) Pas mane yra tokios bedeles kad mano mazoji netokia ji jau ir maza 9m. Bet niekaip negalima iklat i galva kad nelystu i mamos rankinuka su lubdaziais zaidzia arba nagus bande nusilakuot tai kavosi visos rankos buvo ruzavos nes nagu lakas buvo ruzavas plius drabuzius ismozojo.Tai patarkit ka daryt? O gal imtis tradicinio metodo? Yra draudimas kazko nedaryti, jei to nesilaiko, skiriama bausme. Paprasta ir suprantama. QUOTE(linuteka @ 2009 12 20, 11:23) Pas mane yra tokios bedeles kad mano mazoji netokia ji jau ir maza 9m. Bet niekaip negalima iklat i galva kad nelystu i mamos rankinuka su lubdaziais zaidzia arba nagus bande nusilakuot tai kavosi visos rankos buvo ruzavos nes nagu lakas buvo ruzavas plius drabuzius ismozojo.Tai patarkit ka daryt? Nematau jokios problemos-eikit kartu į parduotuvę, tegul pati išsirenka vaikiškos kosmetikos ir nupirkit. Kas čia blogo? |