sweetgirl
2009 12 20, 20:05
Sveiki, noriu sužinot nuomonę ir gaut patarimų iš tų ,kuriem teko dalyvaut tokiose ar panašaus pobūdžio studentų programose Pačiai šią vasarą teko dalyvaut savanoriavimo programoje Ispanijoje,bet artėjančią vasarą noriu ne tik pakeliaut bei puikiai praleist laiką,bet ir užsidirbt.Kol kas atsiliepimų esu girdėjus tik apie Work&Travel USA,tad būtų labai naudinga informacija apie Europą
QUOTE(sweetgirl @ 2009 12 20, 21:05) .Kol kas atsiliepimų esu girdėjus tik apie Work&Travel USA,tad būtų labai naudinga informacija apie Europą  Mes su drauge sia vassara praleidome Graikijoje. Programa labai gera, nes apmoka bilietus, pragyvenima ir maitinima (cia darbdavio tokios salygos). Kaina tik 700lt. bet darbas pacioje salyje yra labai slidus dalykas...galilabai labai nepasisekti ir cia jau bus ne forma kalta, kuri is esmes garantuoja tik surasti darba ir kad butu laikomasi sutarties salygu. Mums buvo iskile keleta problemu, bet firma labai sekmingai jas issprende, priziurejo mus. Jei reiks kontaktu rasykite i az. Ta pati drauge dabar i Uk per ja isvaziavo
zvaigzdut
2009 12 27, 18:34
QUOTE(metine @ 2009 12 20, 21:45) Mes su drauge sia vassara praleidome Graikijoje. ir as labai i graikija/kipra noriu Jau ieskau, kur butu galima cv pasiuntinet
iRisiuke
2010 01 10, 15:23
Sveiki. Ar galetumet placiau papasakot apie savo patirti? ;] Ar reikejo isankstiniu dideliu lesu? Ir keliese vaziavot ir pan? Dekui ;] Kazkaip kiek teko girdet kad Work&travel labai didelius pinigus ima uz savo pagalba visame sitame, ar netiesa?
sweetgirl
2010 02 24, 16:47
planuoju vasarai isvaziuot i Graikija ir ieskau,kas noretu prisijungti.ar atsiras norinciu?
zvaigzdut
2010 02 24, 19:56
QUOTE(sweetgirl @ 2010 02 24, 17:47) planuoju vasarai isvaziuot i Graikija ir ieskau,kas noretu prisijungti.ar atsiras norinciu?  tai norinciu visada yra. Tik kaip tu isivaizduoji ta "kartu" Pirkt bilietus ir ten ieskotis darbo kartu nuskridus, ar i tuos pacius viesbucius, barus 2 ar daugiau cv kartu siust?  as pvz kur randu koki kontakta ir siunciu savo cv. Kazkaip tas kartu nelabai taip iseina
sweetgirl
2010 02 26, 14:12
as vaziuosiu per agentura,o ne pati tiesiogiai ieskau darbo.sake ,kad anketoj galima nurodyti,su kuo nori vaziuot .retas,kuris vaziuoja vienas
zvaigzdut
2010 02 26, 19:02
QUOTE(sweetgirl @ 2010 02 26, 15:12) as vaziuosiu per agentura,o ne pati tiesiogiai ieskau darbo.sake ,kad anketoj galima nurodyti,su kuo nori vaziuot .retas,kuris vaziuoja vienas a, tada kitas reikalas. Tik ad kiek snekejau su agenturom, tai siaubas siaubelis Uz "konsultacijas' ima po ~1000lt, nors nepadaro nieko. Net cv neskaito, koki jiems duodi (siunciau i persorenta ar kazkokia tai savo cv. paskambino sako, o gera cv, o kokia patirtis?  nu taigi surasyta, jomajo O ir klaidu buvau privelus angliskai rasydama -nepastebejo). Parasyk per kokia agentura vaziuosi ir kiek moket reikes. Nes jei uz agentura 1000, uz bilietus dar kokie 700, tai jau aciu. Jei tokius pinigus tureciau-nereiketu ir is LT begt
sweetgirl
2010 02 27, 22:10
asmeniskai as vaziuosiu ne del pinigu,o del patirties.esu pasiryzus net pati primoket,kad tik is cia istrukt
Loriuke
2010 03 04, 12:51
Gal kas planuoja vykti i graikija per Work&Travel Greece per plc? O gal kas jau buvo? Domina patirtis ir atsiliepimai apie šią programą. Gal ir bedraminčių čia rasiu
sweetgirl
2010 03 06, 19:45
as vaziuosiu per ewc,internship varianta
journey
2010 09 28, 22:39
sveiki,
jau ir aš pradėjau ieškotis kaip nukeliauti per šią programėlę. kas turit kokų atsiliepimų/pasiūlymų? : ) manau, kad rinksiuos Europą kaip pirmam kartui.
šią vasarą dirbau savanoriškai Turkijoje, tad šiek tiek praktikėlės turiu.: )
zhiogo_sese
2010 10 03, 19:28
Sveiki, ir as noreciau sia vasara isvaziuot padirbeti. Kazkaip man patikimiausiai atrodo PLC, tai per ten ir zadu vaziuoti. tik svarstau, kur geriau vaziuoti. Kazkaip i USA baisoka kaip pirmam kartui, juolab, kai nzn ar kompanijos turesiu, o vienai nesinori. Tai dabar neapsisprendziu, ar geriau i UK ar i Graikija? Graikija vilioja tuo, kad ten imoka mazesne, bet suprantu, kad ten ir neuzsidirbsi tiek, kiek UK, bet gal siaip patirtis ir ispudziai tokioj saly daug verti. Idomu butu suzinot, kitu nuomone ar patirti
Diana24
2010 10 18, 19:03
Sveikos, Gal galit aprašyt įspūdžius ir patirtį Graikijoje,kurios buvo išvykusios?
pukiukas
2011 01 13, 19:46
Labuks, gal kas buvote Italijoje arba Portugalijoje?
Egliukasz
2011 01 17, 17:55
Mano drauge praeitais metais buvo isvaziavusi y Skotija per PLC. Liko labai patenkinta viskuo ir netgi pasiliko pasibaigus kontraktui tame paciame darbe. Taip kad jeigu domites sia agentura, is keliu zmoniu esu girdejusi, kad pakankamai patikima. Bet aisku, reikia suprasti toky dalyka - kad partneriu uzsienyje jie iesko skambindami, bendraudami internetu, tad ne visada zino realia situacija, ar darbdavys patikimas, kai zmones ten vyksta pirma karta. Tad buna yvairiausiu situaciju. Kuo daugiau zmones isvyke ir gryze palieka atsiliepimu paciai agenturai, kas tiko/nepatiko, tuo daugiau informacijos ir isvykstantiems, tad visada reikia dalintis ziniomis, patirtimi
zhiogo_sese
2011 01 17, 18:41
As kazkaip irgi apie PLC vien gerus atsiliepimus girdejus. Bet va is keliu pazistamu issiklausinejau, kad i geriau i Anglija, o ne i Skotija butu pakliuti, nes Skotijoj darbdaviai tiek neisipareigoja, kiek Anglijoj ir anglijoj pavyksta daugiau uzsidirbti. bet kogero cia irgi nuo konkrecios situacijos priklauso.
dewofsoul
2011 01 23, 21:33
Sveikos, Domiuosi ir as uzsieniu. Niekaip neapsisprendziu i kuria sali vykti. Labiausiai traukia Graikija, Rodo sala. Noreciau vaziuoti su kuo nors va bank, vietoje ieskotis darbo. Bet kaip pirmam kartui, manau tai kiek per rizikinga, tad teks pasikliauti agentura. Ar PLC ir EWC yra tas pats? Kuri agentura patikimesne? Gal kas nors ieskote darbo partneres?
zhiogo_sese
2011 01 23, 22:38
QUOTE(dewofsoul @ 2011 01 23, 22:33) Sveikos, Domiuosi ir as uzsieniu. Niekaip neapsisprendziu i kuria sali vykti. Labiausiai traukia Graikija, Rodo sala. Noreciau vaziuoti su kuo nors va bank, vietoje ieskotis darbo. Bet kaip pirmam kartui, manau tai kiek per rizikinga, tad teks pasikliauti agentura. Ar PLC ir EWC yra tas pats? Kuri agentura patikimesne? Gal kas nors ieskote darbo partneres?  Sveika, PLC ir EWC yra skitingos agenturos, bet negaleciau pasakyt kuri geresne, nes neesu domejusis apie EWC per daug. As taip pat norejau vaziuoti i Graikija labai, bet buvau nuejus pasiklausineti i PLC, tai kaip supratau is jos pasakojimu, UK yra daugiau sansu uzsidirbti, be to Grakijoj dabar tie visokie neramumai sunkina padeti... Bet kitas dalykas tas, jog UK i lietuvius ziuriu daugiau kaip i antrarusius, o Graikijoj kaip i normalius Bet kadangi man yra svarbu uzsidirbti, o ne tik keliones islaidas padengti, tai kolkas pasilieku prie W&T UK varianto...
dewofsoul
2011 01 24, 15:37
O is kokio tu miesto? Kompanijos neieskai? Gal buvau nuejusi pakalbeti i PLC biura tiesiogiai?
zhiogo_sese
2011 01 24, 16:16
QUOTE(dewofsoul @ 2011 01 24, 16:37) O is kokio tu miesto? Kompanijos neieskai? Gal buvau nuejusi pakalbeti i PLC biura tiesiogiai?  as is kauno, taip buvau nuejusi pati i PLC pasiklausineti  o kompanija tikrai nepamaisytu
QUOTE(zhiogo_sese @ 2011 01 23, 23:38) Sveika, PLC ir EWC yra skitingos agenturos, bet negaleciau pasakyt kuri geresne, nes neesu domejusis apie EWC per daug. As taip pat norejau vaziuoti i Graikija labai, bet buvau nuejus pasiklausineti i PLC, tai kaip supratau is jos pasakojimu, UK yra daugiau sansu uzsidirbti, be to Grakijoj dabar tie visokie neramumai sunkina padeti... Bet kitas dalykas tas, jog UK i lietuvius ziuriu daugiau kaip i antrarusius, o Graikijoj kaip i normalius Bet kadangi man yra svarbu uzsidirbti, o ne tik keliones islaidas padengti, tai kolkas pasilieku prie W&T UK varianto... del Graikijos tai tikrai galiu pasakyt, kad jiems pasakius Lietuva, jie geriausiu atveju net nezino ar tai Europoj, o daznai atsako "aaa.. Rusija", o tai vos ne lygu "aaa.. k***a" (laisvo elgesio mergina).. o be to dabar ten tikrai suprastejus situacija, nemazai baru, kaviniu uzsidarineja (ne tik ziemai - su visam), paciu graiku bedarbiu padaugejo, taip kad rizikuot ir vaziuot va bank tai nesiulyciau.. beje, ir nesitikekit kad darbas ten bus legalus, t.y. su visais mokesciais, vienetai ten dirba pilnai iforminti..
zhiogo_sese
2011 01 31, 20:45
QUOTE(ankata @ 2011 01 26, 00:58) del Graikijos tai tikrai galiu pasakyt, kad jiems pasakius Lietuva, jie geriausiu atveju net nezino ar tai Europoj, o daznai atsako "aaa.. Rusija", o tai vos ne lygu "aaa.. k***a" (laisvo elgesio mergina).. o be to dabar ten tikrai suprastejus situacija, nemazai baru, kaviniu uzsidarineja (ne tik ziemai - su visam), paciu graiku bedarbiu padaugejo, taip kad rizikuot ir vaziuot va bank tai nesiulyciau.. beje, ir nesitikekit kad darbas ten bus legalus, t.y. su visais mokesciais, vienetai ten dirba pilnai iforminti.. tai vat ir PLC nepatare i graikija vaziuoti. nebent yra didesnis noras pamatyt, o ne uzsidirbt
pukiukas
2011 02 05, 17:23
O gal iš jūsų draugų kas nors buvo Italijoje ar Ispanijoje dirbti per plc?
Queenie
2011 02 12, 17:00
Sveikos mergaites as irgi domiuosi Work and Travel UK programa, bandysiu padirbeti truputeli... (beje, gal kas noretu prisijungi? gautusi pigiau ir smagiau keliauti kartu  nors dar tiksliai nezinau kada galeciau isvykt, bet manau kazkur nuo balandzio pabaigos...  ) perziurejau pasiulymus/kainas/salygas ir t.t. EWC ir PLC puslapiuose. ten beveik viskas tas pats ir kainos panasios. uztikau dar viena puslapiuka, kur siuloma Work and Travel UK/Ireland programa per extratravel. Cia info: http://www.extratravel.lt/pages/work_UK.htm Gal kas esate keliave per sia agentura? nieko nesu apie ja girdejus, o ir programos kainos kiek supratau mazesnes nei PLC ar EWC. Be to, leidzia pasirinkti norima darba is keliu pasiulymu, ko negalima PLC ir EWC Mergaites, kurios jau esate dirbusios per Work and Tavel UK, gal isduosit paslapti kiek mazdaug isejo parsivezti namo pinigeliu?
|
|