Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Javinės Diskusijos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2
Javinė
Javinės klausimyno aptarimas smile.gif
akire123
Man asmeniskai labai patinka Javines meduoliai ir javinukai thumbup.gif Super produktai mano nuomone smile.gif
Baranka
Namie visada yra duoniuku, musu seimai jie labai patinka thumbup.gif Avizinius sausainius taip pat perkame tik Javines. Neseniai nusipirkau ir javainiu- valgome ir vienus, ir uzpiltus pienu thumbup.gif Galiu atsiliepti apie siuos produktus tik laaabbbaaaaiiii gerai 4u.gif
Čili
O man norėtųsi kokių javinukų su natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis ar be jų tiesiog, nes mano abi damos sureaguoja į tuos paskanintus dalykus, o skanauti norisi žinoma, nes lietuviškų analogų nelabai ir yra smile.gif 4u.gif
orchidejaa
Mūsų šeimai taip pat labai patinka Javainės gaminiai, ypač riestainiukai ir duoniukai thumbup.gif
Cole
Perpjautas javinės riestainis ir užteptas sviestu - liuks pusryčiai smile.gif .
Papildyta:
Ko pasigendu - tai razinų juose rolleyes.gif .
Driskyte
Javinukai ir duoniukai thumbup.gif Vienus valgai ir laižaisi... o dar plius sveika thumbup.gif
ciuncia
Ir mes už javinukus ir duoniukus, tik norėtųsi, kad būtų įvairesnių skonių, nes tas pats per tą patį ir kitų ženklų produktų. Mačiau kalbama apie naujieną, dar nebandėm, reiks šiandien pardei paieškoti ax.gif

Miledi.N
Aš ir pasiskaičiau apie naujieną kurios dar neragavau,tuoj kaip tik eisiu pietaut, užsuksiu į parduotuvę, reiks nupirkt, paragaut rolleyes.gif
martyynyyte333
Pas mane namie visuomet būna meduolių ir barankų bei javinukų, nes tik su jais valgant galima vaikams įsiūlyti pieno. LAAAABAI skanu.... lotuliukas.gif
mylu-mylu
Ragavom naujieną, skanu, bet ne stebuklai smile.gif o šiaip man aktualiausia, kad produktai būtų be E, nes maniškę nuo jų beria. Tad pagal tai ir renkuosi ką kramsnoti smile.gif
Reniss
mums duoniukai tai super produktas, labai skanu uzsitepti lydyta sureli thumbup.gif net ir mazasis gerai valgo ax.gif
Laimir
Sveiki,

Mes javainės produktus vartojame senokai, ypač juos mėgsta mūsų mažoji smile.gif vasarą išvažiavus laukutin geriausias užkandis duoniukai arba Popietėlės gruzdučiai thumbup.gif na o man sausučiai šalna ax.gif
Blah
Dažniausiai perku tik javinukus, ypač šokolado ir pieninio skonio thumbup.gif galbūt kitąkart jau išbandysiu naujuosius javainius. smile.gif
*Vetrunge*
man l.skanus javainiai Smaliziams thumbup.gif Tik dydziu galetu buti mazesni. man idealiausi pusryciai: tie javainiai+jogurtas smile.gif
jul-ija
aš tai jau seniai įpratau naudoti duoniukus vietoj duonos darant sumuštinius, man kažkaip skaniau ir ilgiau negenda duoniukai nei duona thumbup.gif Duona praktiškai peku vien dėl vyro, pati tikrai išsiversčiau tik su duoniukais.
Rozynas
Valgome tik Javinės riestainius, ir jau keli metai ant kūčių stalo tik Javines kūčiukai, o šįmet jie buvo ypatingai skanūs. Atitinka visus tradicinių kūčiukų reikalavimus.
aleksiuke
Vien šios firmos ir perku duoniukus, meduolius, naujus javainius ("smaližiams"). Ragavom įvairių firmų, bet pasiliekam prie šitos wub.gif Sekmės "Javinei" 4u.gif
Celeste
As labai megstu Javines avizinius sausainius,ju visada buna namuose,ir dar labai patinka naujas javines gaminys "Smaliziams" su cinamonu blush2.gif blush2.gif
simbarela
Skaniausi man meduoliai,,Baltija,, nei vieni jiems neprilygsta. Visiskai tokie kaip vaikystej valgydavau su kefyru rolleyes.gif . Kol ju dar nbuvau radusi buvau nusivylusi meduoliais tai per kieti, tai saldumo truksta ir t.t., o mazasis tai javainius pieninius lapnoja, tai buvo geras atradimas kai ieskojau kuo galetu pasmaguriaut mazais ir kad butu kuo maziau E. O naujiena tai labai pradziugino galesiu duot vaikui nesibaimindama del E kas man labai aktualu thumbup.gif
daluze1
Javinukai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kristabelly
mmm, javinukai ir javainiai wub.gif
ingela
mums labai patinka meduoliai, smaliziams naujieji sausainukai.
b.kite
mums ir ju gaminukai thumbup.gif
skurdas
man tai duoniukai liuks thumbup.gif , perkam ir javinukus, skanu ir beigialiukai
laurikeee
Oi mes taip pat javines gerbejai thumbup.gif ,mazyle jau nuo 6men.juos kramsnoja,jie mums labiau tiko nei visos tos barankytes,ir dabar kai mergina saukia kru kru,tai iduodu duoniuka,vaikas patenkintas nulekia toliau uzsiimti savais reikaliukais,riestainius beje taip pat labai megsta 4u.gif ,o as javinukais pasmaliziauju prie kavos ar arbatos puodelio rolleyes.gif
sposa
Dukra labiausiai mego bananinius duoniukus, o ju kazkodel labai retai rasdavau parduotuvese g.gif
bela
"Javinės" produktai - liuks thumbup.gif labiausiai mūsų šeimyna mėgsta javinukus. Jau susipažinom ir su naujuosju produktu "Smaližiams" - laaaaaaabai patiko 4u.gif
LARISA 74
QUOTE(b.kite @ 2009 12 28, 21:25)
mums ir ju gaminukai  thumbup.gif
*

sveikos,mes irgi perkames restainius,javinukus,ir šemet kučiukus paragavom ,labai patiko :s drinks_cheers.gif uper ,man nestuke.gif tai dabar pastoviai duoniuku truksta sumuštiniams,ir į darbą patogu pasiimti mirksiukas.gif
pirmune
na, gal ir nebūčiau šitam forume diskutavus, bet, kad jau atkėlė čia mane, tai smile.gif
javinės produktai tikrai pas mus pirmoje vietoje. Vaikams labai tinka javainiukai su skoniais (ypač šokolado), meduoliai, tėvams-naujieji smaližiams skirti gaminukai (vaikai jų nepamėgo). o kai buvo mažiukai-visai tiko duoniukus pagraužt-dabar ja netinka-nesaldu tongue.gif lotuliukas.gif
Nesu kažkokio gamintojo gerbėja, bet, kai ieškau 'pakramtymų' tikrai perku Javinės produkciją.
mildux
Mūsų šeima labiausiai mėgsta įvairių skonių javainius, riestainius. Išmėginome ir naujuosius smaližiams- labai patiko. Artimiausius kelis mėnesius kasdien reiks juos pirkti, kol atsivalgysime biggrin.gif
dajolu
Javaines produkcija perkam jau senokai, ant duoniuku tikrai labai skanu sumustiniai, sunelis budamas mazas labai mego bananinius duoniukus t.y. pries 5 metus. O dabar perkam avizinius sausainius, bandem ir ta nuajiena Smaliziams rudeni, kai tik atsirado parduotuviu lentynose, su cinamonu labai patiko ir man ir vaikams thumbup.gif bet sausi. Javinukai labai liuks uzkandziai kelioneje arba vaikams vasara bunant lauke.
ingauk
mums irgi patinka Javines produkcija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jaukuciukas
Musu seima taip pat Javines produkcijos gerbeja, visad perkam javinukus, duoniukus mazoji megsta, beje jie buvo pirmieji pakramtymai. o ir naujiena skani ypac prie kavos tie sokoladiniai mmmm. ir dukrytei patiko nes siaip saldesiu stengiames duot kuo maziau, o sitie javines gaminiai ir skanus ir sveiki ir saldus. thumbup.gif
agnmac
Mums ir labai patinka ypač pusryčiams 4u.gif
*finy*
Patys megstamiausi bigsmile.gif thumbup.gif Niekuomet pro sali nepraeiname 4u.gif
Kvakuska
Man ju produkcija skani, bet brangoka...
JOLKA999
mes labai pamegom duoniukus 4u.gif skani produkcija 4u.gif thumbup.gif
~Gitana~
Labai patinka jų produkcija, mes perkame duoniukus, pieninius javainius, riestainius, traškučius-sausučius, taip likome labai patenkinti ir jų nauja produkcija "Smaližiams" smile.gif
krugile
" JAVINES '' duoniukai - nr. 1 4u.gif 4u.gif
jutyte
Musu seimai taip pat patinka javines produkcija. Aisku ji nera pigi ir as dazniau pati kepu, nei perku saldesius parduotuveje, bet javinukai- puikus ,,kramstukas,,. Ypac patogu keliaujant: mazai trupa, nera labai saldus. Ju tikrai paltus gaminiu spektras, malonu kad vis bando i rinka ,,ivesti,, naujus produktus.
mamkaa
Mano seimyna megsta "javinukus" ir "duoniukus" . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif produkcija 4u.gif 4u.gif
Irincik
Pritariu, kad javinukai ir duoniukai thumbup.gif 4u.gif
anastra
Javinukai - sveikas skanėstas! Labiausiai mums patinkantys jogurto skonio.
Mur mur
na, kur skanesnis gaminys, tai sudetis knibzdete knibzda visokiu dalykeliu, javinuku pieninio skonio sudetis is 11 ingredientu blink.gif ...jei pastudijuoti kai kurias sudedamasias dalis, tai ne tokios jau jos ir ne kaltos, nors ir nemirga uzrasu E.
o taip noretusi kazkaip, kad viskas butu paprasciau, be to isganingojo lecitino ir kt dalyku. tas skonis jau toks nenaturalus.

tiesa apie duoniukus, tik labai retai uztaikom ant tokiu normalaus kietumo duoniuku. pries kelis metus jie tikrai minksteni budavo.
lurdi
MUSU SEIMAI PATINKA JU PRODUKCIJA,YPAC DUONIUKAI,SAKES NIAM NIAM thumbup.gif
Javinė
QUOTE(sposa @ 2009 12 29, 09:35)
Dukra labiausiai mego bananinius duoniukus, o ju kazkodel labai retai rasdavau parduotuvese  g.gif
*

Laba diena,
smagu, kad valgote Javines gaminius. Bananinius duoniukus gaminame, bet del prekybos centru ribojamo asortimento ( truksta vietos lentynose:), juos galite rasti tik didziosiose Maximose (PC) arba Javines firminiuose skyriuose, kurie yra abiejose Klaipedos miesto turgavietese ir Viniaus Haleje prie Stoties.

Geros dienos,
Vitalija Freitakaite,
UAB "Javine" direktore
Javinė
QUOTE(Cole @ 2009 12 21, 21:41)
Perpjautas javinės riestainis ir užteptas sviestu - liuks pusryčiai  smile.gif .
Papildyta:
Ko pasigendu - tai razinų juose  rolleyes.gif .
*

Laba diena,

Džiugu, kad patinka "Javinės" riestainiai smile.gif. Gaminome riestainius su razinomis ir prekiavo IKI prekybos centrai, bet dėl mažos paklausos buvo išimti iš asortimento.

Geros dienos
Pagarbiai, Virginijus Dubauskis
UAB "Javinė" Pardavimų sk. vadovas
Javinė
QUOTE(anastra @ 2010 01 07, 11:22)
Javinukai - sveikas skanėstas! Labiausiai mums patinkantys jogurto skonio.
*

Javinė
QUOTE(Mur mur @ 2010 01 08, 23:02)
na, kur skanesnis gaminys, tai sudetis knibzdete knibzda visokiu dalykeliu, javinuku pieninio skonio sudetis is 11 ingredientu  blink.gif ...jei pastudijuoti kai kurias sudedamasias dalis, tai ne tokios jau jos ir ne kaltos, nors ir nemirga uzrasu E.
o taip noretusi kazkaip, kad viskas butu paprasciau, be to isganingojo lecitino ir kt dalyku. tas skonis jau toks nenaturalus.

tiesa apie duoniukus, tik labai retai uztaikom ant tokiu normalaus kietumo duoniuku. pries kelis metus jie tikrai minksteni budavo.
*

Laba diena,
Džiaugiamės, kad ragaujate mūsų gaminius.Pieninių javinukų sudėtyje tikrai 11 ingredientų, bet tik tam, kad išgauti subalansuotą produkto skonį (juk ir namie kepant ką nors skanaus, neapsieinama be įvairių komponentų).Manau, kad svarbiausia tai, kad javinukų sudėtyje nėra jokių konservantų.O lecitinas naudojamas dėl technologinių ypatumų ir yra tikrai nemodifikuotas.
Duoniukai yra sausas produktas.Siūlome paragauti naujų duoniukų 'Spelta".Turėtų Jums patikti
Pagarbiai,
Jūratė Godelienė
UAB"Javinė"
Vyr.technologė
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.