Javinės klausimyno aptarimas
Man asmeniskai labai patinka Javines meduoliai ir javinukai
Namie visada yra duoniuku, musu seimai jie labai patinka
O man norėtųsi kokių javinukų su natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis ar be jų tiesiog, nes mano abi damos sureaguoja į tuos paskanintus dalykus, o skanauti norisi žinoma, nes lietuviškų analogų nelabai ir yra
Mūsų šeimai taip pat labai patinka Javainės gaminiai, ypač riestainiukai ir duoniukai
Perpjautas javinės riestainis ir užteptas sviestu - liuks pusryčiai
Papildyta: Ko pasigendu - tai razinų juose
Javinukai ir duoniukai
Ir mes už javinukus ir duoniukus, tik norėtųsi, kad būtų įvairesnių skonių, nes tas pats per tą patį ir kitų ženklų produktų. Mačiau kalbama apie naujieną, dar nebandėm, reiks šiandien pardei paieškoti
Aš ir pasiskaičiau apie naujieną kurios dar neragavau,tuoj kaip tik eisiu pietaut, užsuksiu į parduotuvę, reiks nupirkt, paragaut
Pas mane namie visuomet būna meduolių ir barankų bei javinukų, nes tik su jais valgant galima vaikams įsiūlyti pieno. LAAAABAI skanu....
Ragavom naujieną, skanu, bet ne stebuklai
mums duoniukai tai super produktas, labai skanu uzsitepti lydyta sureli
Sveiki,
Mes javainės produktus vartojame senokai, ypač juos mėgsta mūsų mažoji
Dažniausiai perku tik javinukus, ypač šokolado ir pieninio skonio
man l.skanus javainiai Smaliziams
aš tai jau seniai įpratau naudoti duoniukus vietoj duonos darant sumuštinius, man kažkaip skaniau ir ilgiau negenda duoniukai nei duona
Valgome tik Javinės riestainius, ir jau keli metai ant kūčių stalo tik Javines kūčiukai, o šįmet jie buvo ypatingai skanūs. Atitinka visus tradicinių kūčiukų reikalavimus.
Vien šios firmos ir perku duoniukus, meduolius, naujus javainius ("smaližiams"). Ragavom įvairių firmų, bet pasiliekam prie šitos
As labai megstu Javines avizinius sausainius,ju visada buna namuose,ir dar labai patinka naujas javines gaminys "Smaliziams" su cinamonu
Skaniausi man meduoliai,,Baltija,, nei vieni jiems neprilygsta. Visiskai tokie kaip vaikystej valgydavau su kefyru
Javinukai super
mmm, javinukai ir javainiai
mums labai patinka meduoliai, smaliziams naujieji sausainukai.
mums ir ju gaminukai
man tai duoniukai liuks
Oi mes taip pat javines gerbejai
Dukra labiausiai mego bananinius duoniukus, o ju kazkodel labai retai rasdavau parduotuvese
"Javinės" produktai - liuks
na, gal ir nebūčiau šitam forume diskutavus, bet, kad jau atkėlė čia mane, tai
javinės produktai tikrai pas mus pirmoje vietoje. Vaikams labai tinka javainiukai su skoniais (ypač šokolado), meduoliai, tėvams-naujieji smaližiams skirti gaminukai (vaikai jų nepamėgo). o kai buvo mažiukai-visai tiko duoniukus pagraužt-dabar ja netinka-nesaldu Nesu kažkokio gamintojo gerbėja, bet, kai ieškau 'pakramtymų' tikrai perku Javinės produkciją.
Mūsų šeima labiausiai mėgsta įvairių skonių javainius, riestainius. Išmėginome ir naujuosius smaližiams- labai patiko. Artimiausius kelis mėnesius kasdien reiks juos pirkti, kol atsivalgysime
Javaines produkcija perkam jau senokai, ant duoniuku tikrai labai skanu sumustiniai, sunelis budamas mazas labai mego bananinius duoniukus t.y. pries 5 metus. O dabar perkam avizinius sausainius, bandem ir ta nuajiena Smaliziams rudeni, kai tik atsirado parduotuviu lentynose, su cinamonu labai patiko ir man ir vaikams
mums irgi patinka Javines produkcija
Musu seima taip pat Javines produkcijos gerbeja, visad perkam javinukus, duoniukus mazoji megsta, beje jie buvo pirmieji pakramtymai. o ir naujiena skani ypac prie kavos tie sokoladiniai mmmm. ir dukrytei patiko nes siaip saldesiu stengiames duot kuo maziau, o sitie javines gaminiai ir skanus ir sveiki ir saldus.
Mums ir labai patinka ypač pusryčiams
Patys megstamiausi
Man ju produkcija skani, bet brangoka...
mes labai pamegom duoniukus
Labai patinka jų produkcija, mes perkame duoniukus, pieninius javainius, riestainius, traškučius-sausučius, taip likome labai patenkinti ir jų nauja produkcija "Smaližiams"
" JAVINES '' duoniukai - nr. 1
Musu seimai taip pat patinka javines produkcija. Aisku ji nera pigi ir as dazniau pati kepu, nei perku saldesius parduotuveje, bet javinukai- puikus ,,kramstukas,,. Ypac patogu keliaujant: mazai trupa, nera labai saldus. Ju tikrai paltus gaminiu spektras, malonu kad vis bando i rinka ,,ivesti,, naujus produktus.
Mano seimyna megsta "javinukus" ir "duoniukus" .
Pritariu, kad javinukai ir duoniukai
Javinukai - sveikas skanėstas! Labiausiai mums patinkantys jogurto skonio.
na, kur skanesnis gaminys, tai sudetis knibzdete knibzda visokiu dalykeliu, javinuku pieninio skonio sudetis is 11 ingredientu
o taip noretusi kazkaip, kad viskas butu paprasciau, be to isganingojo lecitino ir kt dalyku. tas skonis jau toks nenaturalus. tiesa apie duoniukus, tik labai retai uztaikom ant tokiu normalaus kietumo duoniuku. pries kelis metus jie tikrai minksteni budavo.
MUSU SEIMAI PATINKA JU PRODUKCIJA,YPAC DUONIUKAI,SAKES NIAM NIAM
QUOTE(sposa @ 2009 12 29, 09:35) Laba diena, smagu, kad valgote Javines gaminius. Bananinius duoniukus gaminame, bet del prekybos centru ribojamo asortimento ( truksta vietos lentynose:), juos galite rasti tik didziosiose Maximose (PC) arba Javines firminiuose skyriuose, kurie yra abiejose Klaipedos miesto turgavietese ir Viniaus Haleje prie Stoties. Geros dienos, Vitalija Freitakaite, UAB "Javine" direktore QUOTE(Cole @ 2009 12 21, 21:41) Perpjautas javinės riestainis ir užteptas sviestu - liuks pusryčiai Papildyta: Ko pasigendu - tai razinų juose Laba diena, Džiugu, kad patinka "Javinės" riestainiai Geros dienos Pagarbiai, Virginijus Dubauskis UAB "Javinė" Pardavimų sk. vadovas QUOTE(Mur mur @ 2010 01 08, 23:02) na, kur skanesnis gaminys, tai sudetis knibzdete knibzda visokiu dalykeliu, javinuku pieninio skonio sudetis is 11 ingredientu o taip noretusi kazkaip, kad viskas butu paprasciau, be to isganingojo lecitino ir kt dalyku. tas skonis jau toks nenaturalus. tiesa apie duoniukus, tik labai retai uztaikom ant tokiu normalaus kietumo duoniuku. pries kelis metus jie tikrai minksteni budavo. Laba diena, Džiaugiamės, kad ragaujate mūsų gaminius.Pieninių javinukų sudėtyje tikrai 11 ingredientų, bet tik tam, kad išgauti subalansuotą produkto skonį (juk ir namie kepant ką nors skanaus, neapsieinama be įvairių komponentų).Manau, kad svarbiausia tai, kad javinukų sudėtyje nėra jokių konservantų.O lecitinas naudojamas dėl technologinių ypatumų ir yra tikrai nemodifikuotas. Duoniukai yra sausas produktas.Siūlome paragauti naujų duoniukų 'Spelta".Turėtų Jums patikti Pagarbiai, Jūratė Godelienė UAB"Javinė" Vyr.technologė |