Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FHM
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
given444
sveiki...kažkaip nėra temos šiam psl apie vyrams skirtus žuralas...na tokius kaip playboy, intymios paslaptys. bet turbūt populiariausias tarp jų FHM.

atsiprašau, kad įžeidžiu tuos rimtus vyrus ar nerimtus, kurie tokių žurnalų neskaito (ir nevarto smile.gif )

klausimėlis: kaip manot, ar jei tokie žurnalai egzistuoja, tai vadinasi :
a.vyrams jų reikia.
b.vyrai tiki žurnalų peršamu suvokimu apie savo vyriškumą, moteriškumą, seksą, juos pačius, moteris ir pan.
c.vyrai atsirenka kuo tikėti, nes net mitai ir melai yra permiešti tiesa smile.gif
d. vyrai netiki tuo, kas teigiama ten, bet pavarto dėl pramogos, relaxo ir tt.

ar šie žurnalai kaip komp. žaidimai kaip nors veikia vyrų mąstymą?

ar tai žurnalai tik jaunimui nuo 16-25m, vėliau jie nedomina ir nekabina?(pvz. imkim žurnalo pavadinimą: playboy. "boy" implikuoja: žaisk, berniuk. vyro čia nė kvapo. išvada: žurnalas skirtas amžiniems nesubrendėliams berniukams. ne vyrams.)

p.s. egzistuoja ir kt vyriški žurnalai: technologijų , stuff, meškeriotojas, meisteris, kelionės, foto, video. na, bet tema - apie anksčiau nurodytus žurnalus. smile.gif
Viesulas
Vaikysteje tokius zurnalus vogdavau, ziuredavau, dabar yra internetas, tad tokiems zurnalams atejo amen.
given444
koks buvo tikslas, ar taip įdomu,kad net vogti? ką ten galėtų rast vyras, kuriam... nežinau kiek jum metų būdavo....
Sukurys
gal gėda pirkt buvo smile.gif
given444
nu žiūriu nelabai plepasi šia tema, bet temos apie vyr žurnalus turbūt nebuvo, tai įsikalbėsim kai reikės. kitos temos ir po 2m atigmitsta, arba ir net per 4metus tęsias su užmetimais įvairiais. kągi. bet jei sm vyrai neskaito tų vyr žurnalų, galtikrai nieko. bigsmile.gif
Darkblue
skaiciau kai nebuvo interneto... bei budamas jaunesnis, raso beleka, lyginant su kitais zurnalais skirtais vyrams. Vieninteli dalyka isimeniau - pakankamai protingas ir idomus stilius pas redaktoriu...
daug geresniu yra zurnalu... tarkim gq.
auriukaseva
Kad ir ne vyras esu bet manau kad tokie zurnalai pasirodo kiekvieno paauglio tam tikroje fazeje.Cia tas pats kaip kad pas mus merginas pradejimas dazytis ar miniaku nesiojimas smile.gif Tevu juk nelabai visko paklausi o patirties ar bent jau ziniu reikai is kazkur gauti.Kodel vede vyrai ar tie kurie drauges turi tokius zurnalus turi tai galit atsakyti tik jus patys kam ju jum reikia g.gif
given444
QUOTE(auriukaseva @ 2010 01 03, 21:54)
manau kad tokie zurnalai pasirodo kiekvieno paauglio tam tikroje fazeje.

tai lyginat fhm ar intymias paslaptis sulig panele ar ekstra mergina panelėms? nu kažkaip įdomu...kad ir žurnalas panelė vistiek ne vien apie antrą galą...o fhm - išvien...tuomet skurdokai skurdokai aprūpina vyrukų poreikius tie žurnalai.... įdomu kaip jie išvis išsilaiko, jei viskas nete, kaip kažkas čia rašė....
auriukaseva
QUOTE(zuzu @ 2010 01 06, 12:53)
tai lyginat fhm ar intymias paslaptis sulig panele ar ekstra mergina  panelėms?
*

Bandziau pasakyti kad su amzium keiciasi zurnalai ir noras kazko is jo gauti.jei anksciau rupejo pati pradzia tai dabar iesko kazko daugiau jame g.gif o ko suauges vyras iesko tokiame zurnale-gal kazko ko neturi namie ? cia tik jus zinot ko jus ten ieskot biggrin.gif
given444
QUOTE(auriukaseva @ 2010 01 06, 20:32)
o ko suauges vyras iesko tokiame zurnale-gal kazko ko neturi namie ? cia tik jus zinot ko jus ten ieskot  biggrin.gif
*

ta vat, kad neaišku, kokiam amžiui skirti fhm, ir dar, ar vyrukai, juos skaitantys, šeimas turi...viena rašė, kad paaugliai skaito...nu kažin...paskaičius redaktoriaus skiltį, labai jau peraugęs paauglys pats redaktorius...

nu aš kažkada skaitydavau panelę draugės namuose, bet daugiau dėl kritikos, o dėl mėgavimosi.... ax.gif bent jau man tuomet taip atrodė... be to "Panelės" žurnalas nė iš tolo nelygus fhm kur pilna istorijų apie grupinius, ėmimus, apsukimus, dydžius ir ttt. ir nieko kito...per visus 40psl ar kiek ten jų.... g.gif
Goodrutis
Sveiki, aš skaitau FHM ir man patinka ten ir įdomių straipsnių yra ir humoro ir seip pezesių. Ir kolkas šiam žurnalui pakaitalo neradau.

<< a,b,c,d>>
visi yra teisingi, todėl kad visokių vyrų yra ir jaunuolių, kiekvienas atranda pats ko ieško ir ko tikisi iš jo, vieni pasiduoda žurnalo įtaigai kiti dėl bendro supratimo varto kad turėtu su savais apie ka pašnekėt nes gal darbo kolektyvas skaito vieną ar kita tokio pobudžio žurnalą. Kiti vėl gi gal taip leidžia tokiu budu laisvalaikį ir del kokiu komplėksu neišeina pasižmonet ar su priešingos lyties atstovem pabendraut smile.gif juk ivsokiu yra.
O kol yra tokių kuriuos sugeba sudomint koks žurnalas ir kol yra kas už ji mokės vieną ar kitą $$ sumą žurnalai ivsada gyvuos g.gif cool.gif
pet1kfp
berysio, bet kad geriau nelabai tera pasirinkimo
Kasaras
BBS čia ne žurnalas. Tikri vyrai skaito GQ.
Vilgaudas
Mano nuomone šitie žurnalai yra vaikiški. Na ne vaikiški, bet skirti paaugliams ar studentams, kurie nori laisvalaikiu paskaitinėt bet neturi ką biggrin.gif Man asmeniškai negaila visiškai, kad jie populiarūs, bet vis gi esu nusivylęs net ir tokia lietuviška spauda.
due drops
Pati perku kas menesi.Idomus tekstai
blondinas Nr.246
neskaitau.
Tegu daunai skaito.
Normalus zmones neskaito..
Jie raso.
due drops
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 19:41)
neskaitau.
Tegu daunai skaito.
Normalus zmones neskaito..
Jie raso.
*

O tai tie rasantys vistiek turi paskaityt ka parase
blondinas Nr.246
QUOTE(due drops @ 2010 05 07, 20:09)
O tai tie rasantys vistiek turi paskaityt ka parase
*

o kam?
Kam ziuret i suda, kuri ka tik issikai..
Kam ziuret i snargli, kuri ka tik istraukei is nosies..
due drops
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 08, 22:07)
o kam?
*

Tam,kad bent jau gramatines klaidas istaisytum
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.