Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Echoskopo tyrimas 15 savaite
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
farinelli
Seikutes mamytes 4u.gif
Norejau paklausti...gal kuri daretes echoskopo tyrima kai jums buvo 15-16 savaiciu?labai noriu suzinoti ka turesiu...tad tuo laiku gydytojas pamato lyti ar dar anksti?
maukis2
labuka 4u.gif
siaip leliuko isoriniai lytiniai organai jau yra ,,isauge,, 12sav, bet ne visi vaikiukai parodo ka ten po bambike turi biggrin.gif buna kartais ir 18sav nepasimato kas ten, o buna ir anksciau parodo savo grozybes lelius biggrin.gif lb echo nepasikliauk, nes mergaiciu lyt.lupos buna patinsta ir echo gali lyg ir berniuka parodyt, o ten bus mergyte biggrin.gif
ciuke
QUOTE(farinelli @ 2009 12 22, 12:16)
Seikutes mamytes 4u.gif
Norejau paklausti...gal kuri daretes echoskopo tyrima kai jums buvo 15-16 savaiciu?labai noriu suzinoti ka turesiu...tad tuo laiku gydytojas pamato lyti ar dar anksti?
*

Mano pirmaji ir pamate apie tas savaites (15-16), tik aisku nieko garantuoti negalejo dar. Bet pasitvirtino wub.gif
giedryte
Su antru nestumu pasake kai buvo 13 sav. ir 5 dienos, 19 savaite tai dar karta patvirtino ir 28 savaite pasake ta pati, o ziurejo skirtingos daktares, bet pirmutine neapsiriko lotuliukas.gif
lapkrituke
Man pasake echo metu, kad berniukas apie 13 sav, bet labai geru kampu pasirode kleckas biggrin.gif As nieko nesuprantanti labai gerai maciau tarp kojyciu tabaluojant biggrin.gif Pasitvirtino smile.gif Nor sveliau kai dare echo kita gydytoja, tai sakius buvo priesingai smile.gif
Esha
Kad turėsiu berniuką sužinojau 12 sav smile.gif Iškart pamačiau kas yra tarp kojyčių. Vėliau kaskart tai tik pasitvirtino smile.gif Laukiu nesulaukiu savo sūnelio smile.gif
Ritusikas
o mum nei 18sav, nei 28 savaite nepasirode...slapukas vaikiukas smile.gif manau dabar tik pries gimdyma darys echo...tai gal bent tadu zinosim smile.gif ax.gif
Mystic Sahara
Aš su pirmąja sužinojau, kad bus mergytė 16 sav. Gydytoja genetikos centre pasakė po echoskopijos, žinoma, vėliau ir kita gydytoja patvirtino. Taip ir buvo, auginame vikrią pasiutėlę.
Dabar laukiuosi antro leliaus, gyvename ne Lietuvoje. Pirmosios echoskopijos metu, kai buvo 12 sav. įtarė berniuką, bet užgarantuoti negalėjo. Dabar po Naujųjų eisiu vėl echoskopijai, tikiuosi pirmoji gydytoja nesumelavo blush2.gif
Nu labai noriu porelės..... blush2.gif
kinrozyte
QUOTE(farinelli @ 2009 12 22, 13:16)
Seikutes mamytes 4u.gif
*

eisiu ryt pas gine,paziuresim ar matys ka tarp kojyciu, zinoma jei dubcikes nebus atsukes rolleyes.gif
eglieska
musu mazylis pasirode tik 32 savaite ax.gif 20 savaite dar nesirode visai, o po to- echoskopo nedare.
Wild Pearl
Seikutes mamytes 4u.gif
*

as manau kad dar ankstoka,o jei ir spetu tai butu nemaza paklaida ir jau tikrai negarantuotu kad taip ir bus...manau kad visada lieka nemaza paklaida kad iki gimdymo gali dar viskas pasikeisti...
konica
Praejusi antradieni mums buvo nestuke.gif lygiai 14 sav ir kaip tik ejom pas genetike. Atsargiai paklausiai gal kartais matosi, kas ten ekrane mojuoja rankute. Tai aiskiai matesi tarp kojyciu pumpuriukas biggrin.gif
ausra37
sveikos. 4u.gif
buvau 13+ savaiciu pas savo gine,tai sakau gal jau matosi kas tame ekranelyje,tai sako,kad nematau,nes kojas suglaudes guli,dar nenori pasirodyti slapukas doh.gif wub.gif
tai tikiuosi isgirsti kai sekanti karta eisiu kas pilvelyje gyvena nestuke.gif beje mums jau 18 savaiciu wub.gif
uItra
jau dvi savaites is eiels darant echoskopija teiraujuosi, gal jau matosi biggrin.gif Bet vienam gydytojui nepatogioje padetyje buvo, o siandien genetikas kazkodel pasake, kad laikas per mazas (pagal dydi 15+ savaiciu) ir nustatyti neimanoma unsure.gif
Papildyta:
jau dvi savaites is eiels darant echoskopija teiraujuosi, gal jau matosi biggrin.gif Bet vienam gydytojui nepatogioje padetyje buvo, o siandien genetikas kazkodel pasake, kad laikas per mazas (pagal dydi 15+ savaiciu) ir nustatyti neimanoma unsure.gif
Susapnuota
QUOTE(uItra @ 2010 01 05, 01:40)
... o siandien genetikas kazkodel pasake, kad laikas per mazas (pagal dydi  15+ savaiciu) ir nustatyti neimanoma  unsure.gif

*

ane? g.gif o man sian 16.3 sav, tai jau genetike pasake kas ax.gif Aisku galejo ir suklysti - paziuresim rolleyes.gif
Sagre
Mums genetike 13-ta savaite nemate kas yra tarp kojyciu.. po keliu dienu eisime vel ziuretis (23ia savaite) tai labai tikiuosi, kad pamatysim smile.gif
agnieska240
na as pamaciau 17 sav kai man dare ultragarsa tada visu groziu pasirode biggrin.gif
Žm@nytė
genetikė 15sav sakė bus mergytė, bet 20-sav mano ginė pamatė kad bus berniukas bigsmile.gif berniukas ir gimė biggrin.gif
*Clivia*
mano ginekologas atsisake nustatyt vaiko lyti. vien del to, kd gali suklysti ir bijo, kad po to as ji pirstais badysiu visa gyvenima biggrin.gif na, suprantu, pagyvenes jis, gal nepripazista naujoviu smile.gif bet nesipriesinau tam... is dalies dar geriau, kai lauki stebuklo ir nezinai, kas gims... dvigubas laukimas smile.gif 4u.gif
_Irmutee20_
Na toje knygeleje, kur mano daktare dave man nestumo kalendoriu, ten yra parasyta kad 12ta savaite jau galima suzinoti ko laukiesi ar berniuko ar megaites. ax.gif Na bet nevisada echoskopija tai parodo. g.gif Kas gims tas, svarbu sveikas ir stiprus thumbup.gif nestuke.gif
traske
mums 15.3 sav genetikai viska kuo pukiausiai pamate, cia turbut priklauso nuo gydytojo profesionalumo ir noro truputeli pasizaist ir paziuret kas pilvelyje gyvena
Becel
nustatė lytį, kai buvo 15 sav. ir 2 dienos ax.gif
Unregistered
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 23, 15:47)
genetikė 15sav sakė bus mergytė, bet 20-sav mano ginė pamatė kad bus berniukas  bigsmile.gif  berniukas ir gimė biggrin.gif

Teko girdėti, kad klysta genetikai rolleyes.gif . Vat ir nerimauju dabar kiek, kad nebūtų genetikė apsirikusi (nors, aišku - koks skirtumas, kad tik - sveikas vaikas wub.gif ). Lytį įvardino konkrečiai/tiesiai šviesiai/be jokių "gal", "lyg ir" biggrin.gif , kai pilviniui buvo 16 sav. ir 4d. (pagal mane dar ir kokia savaitėle mažiau mirksiukas.gif ) . O poliklinikos gyd. 22 sav. ir 4d. lyg ir patvirtino genetikės prognozes g.gif , tad gal nebus apsirikusi bigsmile.gif ? Šiaip viskas gerai, kaip bus taip bus, bet garderobą teks keisti kardinaliai lotuliukas.gif , nes į unisex rūbelius net žiūrėti nenoriu tongue.gif ... O ir vardas nenumatytas tai, kitai lyčiai, nes nelimpa - nors tu ką unsure.gif .
_simfa_
pirmojo nestumo metu suzinojome kad berniukas 18 sav. maziukas visu grazumu rodesi ir net abejoniu nebuvo kad sunelis gims... dabar laukiuosi antro, pas gine eisiu jau eis 16-oji sav tai jau klausiu ar matosi kas ten gyvena... tikiuosi pamatys smile.gif
omsone
Man jau taip pat nestumas 15 savaiciu. Ir kaip noriu greiciau nueiti issitirti echoskopu... ax.gif Tiesiog nekantrauju, gal jau galetu pasakyti kas bus ax.gif Neisivaizduoju kai kitos mamytes visai nenori suzinoti kas gims ir islaukia iki pat gimdymo nezinioje. As tai jau labai nekantri. Pirmaja turiu mergaite, tai dabar noreciau labiau berniukio, kazkaip jau labai norisi auginti porele blush2.gif . Aisku ir mergaite antra nepamaisytu smile.gif . Tad jau labai nekantrauju suzinoti, gal kartais jau ir pavyktu pamatyti kas tame pilvukyje gyvena ax.gif
stebukliukas13
18 sav negarantavo kad mergaitė,bet pasakė kad berniuo neranda lotuliukas.gif 22sav kita gyd pareiškė garantuotai kad berniukas lotuliukas.gif 26 sav pasakė taip "iš viršaus mergaitė,o iš šono žiūrint berniukas" lotuliukas.gif žiūrėsim ką pasakys rytoj wub.gif
Martusik
Kai nestuke.gif buvo 4,5 men. tai dariau echo ir pamatem kas ten auga berniukas ar mergaite. Dabar 28 sav nestuke.gif vel dare echo, tai vaikelis atsisuke ir neparode nieko. Tikiuosi dar tiksliai pamatysim. Buna kad ir klysta tie daktarai. Nors ir retai. ax.gif
Destiny73
man 15 sav. genetike pasake ir pataikė tongue.gif
lidijat
15 -16 sav genetikai pasake kad berniukas, bet pasirode ne ishkarto, tik jau i echo pabaiga atsisuko kad viska pamate. Ryt einu pakartotinai echoskopijai, manau kad patvirtins ta pati.. bigsmile.gif
charmante
Dazniausiai ir lengviausiai (anksti) nustatomi bahuriukai:) Tik aiksu priklauso nuo padeties. Man sunu parode 14 sav.
ashatre
Seikutes mamytes 4u.gif
*

Sveikute! man 16savaite pasake,kad berniukas..paskui kai 20savaite dare tai pasake mergaite smile.gif kai buwo 33savaites,tai berniukas pasake,kad bus smile.gif niu ziuresim,ziuresim..
Becel
man lytį pasakė 14 sav. ax.gif
vanesa9
man 15 savaiciu nemate dar verysad.gif dabar eisiu treciadieni, busim 21savaite pradeja, tai manau jau matys jei nesisleps bigsmile.gif ax.gif
Masiuke
na mums 23 savaites,ir dar nzn kas bus , nes kaip ziurejo sako dar per mazas,apsiriksiu,tai manau 15 savaiciu dar per anksti matyti kas bus... kai pirmojo laukiau tik 30 savaite suzinojau kad bus berniuks smile.gif nors labai knieti suzinoti kas pilvelyje gyvena tad kantriai laukiu kada matysis 4u.gif
*Lina*
man 16 savaitę genetikė pasakė, jog bus berniukas,net vyrui parodė kas kur,o aš ten nieko nesupratau blush2.gif pažiūrėsim ar 28 savaitę mano ginė patvirtins biggrin.gif
egllute
man beveik 17 savaiciu ir mazylio kampas negeras, todel nepamate ka turi tarp kojyciu 2.gif Be to 13 savaiciu taip pat dare echo, bet tada mazius is vis neiko nenorejo demonstruoti, tik lakste visur nuo bangu wub.gif
Sati
Su pirmu 13 savaiciu pasake, kad 95% uz berniuka - taip ir yra. Su antru 16,5 savaiteliu net parode vyriska pasididziavima wub.gif O dabar 17 ir 19 sav ziurejo, bet lialius nusprende palikti mums siurpriza wub.gif
aurute1
Man su pirmu pasakė, kad mato mergyte, bet nebuvo labai užtikrinantis atsakymas, bet gimė visdėlto mergytė 4u.gif o šį kartą, darant echoskopiją 14 savaitę, gydytoja iš karto pasakė, kad mato berniuką, tad laukiame dabar rudens ir žiūrėsime rezultatą ar pataikė, ar nė biggrin.gif
spongebob
na su pirmom dviem nesuklydo gan anksti pasake kad mergaites smile.gif na o dabar 14sav sake labai panasu i berniuka,paskui 20sav na lygtais vel berniukas g.gif o stai vakar pavirto jau i mergaite biggrin.gif na truputi su vyru gavom soka blush2.gif nes tikrai abu tikejom kad bus berniukas ir mazute mus apgavo hihihi.gif daugiau savo nuojauta nepasitikesiu schmoll.gif
Linušiukė
Su dukryte pasakė,kai iki gimdymo buvo likes mėnuo,ankščiau nesakė,gal kad suklysti bijojo biggrin.gif
Dabar echo man darys po mėnesio tai matysim ką pasakys,nors mano gydytoja nelinkus anksti pasakyti g.gif O jau taip įdomu ax.gif
Lotos'ik
Mums sake, kad berniukas, o dabar 34 savaites ir jau mato mergyte 4u.gif
Nelabai tiksliai nustato 4u.gif
super_wife
Su pirmu lygiai 30sav. pasake,kad turesim vyruka,o va si nestuma buvau pas genetike,kuri pasake,kad 98%,kad turesim sese,nestumas buvo lygiai 13sav.,kaip bus istikruju parodys laikas smile.gif
savitre
o kada lyti jau pradeda matyti paprastu ekoskopu? (aišku jei vaikas neužsidengia)
Elfinėja
QUOTE(savitre @ 2010 12 28, 17:17)
o kada lyti jau pradeda matyti paprastu ekoskopu? (aišku jei vaikas neužsidengia)
*

Gal jau tiksliau nuo 6 menesio 4u.gif
ADREV
man visa nestuma nemate lyties biggrin.gif , o ziurejo 6 kartus
avietia
mano draugei pamate jau 12sav bigsmile.gif o mano mazyte iki pat 30sav kojas suglaudus laike ir nieko nerode-tikra mergaite thumbup.gif
porfyra
Sveikutes. Su pirmais dviem berniukais daktarai ekoskopu teisingai nustate lyti. Bet tai buvo senokai, todel nustate apie 5-aji nestumo menesi. Dabar tikiuosi suzinoti anksciau kas pilvelyje gyvena. bigsmile.gif Vaziuosiu i klinikas sausio 20d. daryti genetiniu tyrimu,tuo metu man bus 12 su puse savaiciu kazkur g.gif. Gal tokie tyrimai tiksliai prodys?? g.gif
Lore_ta
Dabar man eina 18 savaitė. Pirmą echo darė, kai buvau 14, tai apie lytį nei žodžio nepasakė. Dabar eisiu 20-tą savaitę, tai tikiuosi, kad pasakys, aišku, jei mažylis rodysis smile.gif
MissMartini
Su pirmu nestumu man nebuvo jokio skirtumo kas gims, tai ir neklausiau. Su antru, 18 savaite kai dare echo sake, kad bus berniukas, kaip bus is tikruju pamatysim, bet manau jie jei jau mato tai ir mato mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.