Norejau paklausti...gal kuri daretes echoskopo tyrima kai jums buvo 15-16 savaiciu?labai noriu suzinoti ka turesiu...tad tuo laiku gydytojas pamato lyti ar dar anksti?
Seikutes mamytes
Norejau paklausti...gal kuri daretes echoskopo tyrima kai jums buvo 15-16 savaiciu?labai noriu suzinoti ka turesiu...tad tuo laiku gydytojas pamato lyti ar dar anksti?
labuka
siaip leliuko isoriniai lytiniai organai jau yra ,,isauge,, 12sav, bet ne visi vaikiukai parodo ka ten po bambike turi QUOTE(farinelli @ 2009 12 22, 12:16) Seikutes mamytes Norejau paklausti...gal kuri daretes echoskopo tyrima kai jums buvo 15-16 savaiciu?labai noriu suzinoti ka turesiu...tad tuo laiku gydytojas pamato lyti ar dar anksti? Mano pirmaji ir pamate apie tas savaites (15-16), tik aisku nieko garantuoti negalejo dar. Bet pasitvirtino
Su antru nestumu pasake kai buvo 13 sav. ir 5 dienos, 19 savaite tai dar karta patvirtino ir 28 savaite pasake ta pati, o ziurejo skirtingos daktares, bet pirmutine neapsiriko
Man pasake echo metu, kad berniukas apie 13 sav, bet labai geru kampu pasirode kleckas
Kad turėsiu berniuką sužinojau 12 sav
o mum nei 18sav, nei 28 savaite nepasirode...slapukas vaikiukas
Aš su pirmąja sužinojau, kad bus mergytė 16 sav. Gydytoja genetikos centre pasakė po echoskopijos, žinoma, vėliau ir kita gydytoja patvirtino. Taip ir buvo, auginame vikrią pasiutėlę.
Dabar laukiuosi antro leliaus, gyvename ne Lietuvoje. Pirmosios echoskopijos metu, kai buvo 12 sav. įtarė berniuką, bet užgarantuoti negalėjo. Dabar po Naujųjų eisiu vėl echoskopijai, tikiuosi pirmoji gydytoja nesumelavo Nu labai noriu porelės..... QUOTE(farinelli @ 2009 12 22, 13:16) Seikutes mamytes Norejau paklausti...gal kuri daretes echoskopo tyrima kai jums buvo 15-16 savaiciu?labai noriu suzinoti ka turesiu...tad tuo laiku gydytojas pamato lyti ar dar anksti? eisiu ryt pas gine,paziuresim ar matys ka tarp kojyciu, zinoma jei dubcikes nebus atsukes
musu mazylis pasirode tik 32 savaite
QUOTE(farinelli @ 2009 12 22, 12:16) Seikutes mamytes Norejau paklausti...gal kuri daretes echoskopo tyrima kai jums buvo 15-16 savaiciu?labai noriu suzinoti ka turesiu...tad tuo laiku gydytojas pamato lyti ar dar anksti? as manau kad dar ankstoka,o jei ir spetu tai butu nemaza paklaida ir jau tikrai negarantuotu kad taip ir bus...manau kad visada lieka nemaza paklaida kad iki gimdymo gali dar viskas pasikeisti...
Praejusi antradieni mums buvo
sveikos.
buvau 13+ savaiciu pas savo gine,tai sakau gal jau matosi kas tame ekranelyje,tai sako,kad nematau,nes kojas suglaudes guli,dar nenori pasirodyti slapukas tai tikiuosi isgirsti kai sekanti karta eisiu kas pilvelyje gyvena
jau dvi savaites is eiels darant echoskopija teiraujuosi, gal jau matosi
Papildyta: jau dvi savaites is eiels darant echoskopija teiraujuosi, gal jau matosi
Mums genetike 13-ta savaite nemate kas yra tarp kojyciu.. po keliu dienu eisime vel ziuretis (23ia savaite) tai labai tikiuosi, kad pamatysim
na as pamaciau 17 sav kai man dare ultragarsa tada visu groziu pasirode
genetikė 15sav sakė bus mergytė, bet 20-sav mano ginė pamatė kad bus berniukas
mano ginekologas atsisake nustatyt vaiko lyti. vien del to, kd gali suklysti ir bijo, kad po to as ji pirstais badysiu visa gyvenima
Na toje knygeleje, kur mano daktare dave man nestumo kalendoriu, ten yra parasyta kad 12ta savaite jau galima suzinoti ko laukiesi ar berniuko ar megaites.
mums 15.3 sav genetikai viska kuo pukiausiai pamate, cia turbut priklauso nuo gydytojo profesionalumo ir noro truputeli pasizaist ir paziuret kas pilvelyje gyvena
nustatė lytį, kai buvo 15 sav. ir 2 dienos
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 23, 15:47) genetikė 15sav sakė bus mergytė, bet 20-sav mano ginė pamatė kad bus berniukas Teko girdėti, kad klysta genetikai
pirmojo nestumo metu suzinojome kad berniukas 18 sav. maziukas visu grazumu rodesi ir net abejoniu nebuvo kad sunelis gims... dabar laukiuosi antro, pas gine eisiu jau eis 16-oji sav tai jau klausiu ar matosi kas ten gyvena... tikiuosi pamatys
Man jau taip pat nestumas 15 savaiciu. Ir kaip noriu greiciau nueiti issitirti echoskopu...
18 sav negarantavo kad mergaitė,bet pasakė kad berniuo neranda
Kai
man 15 sav. genetike pasake ir pataikė
15 -16 sav genetikai pasake kad berniukas, bet pasirode ne ishkarto, tik jau i echo pabaiga atsisuko kad viska pamate. Ryt einu pakartotinai echoskopijai, manau kad patvirtins ta pati..
Dazniausiai ir lengviausiai (anksti) nustatomi bahuriukai:) Tik aiksu priklauso nuo padeties. Man sunu parode 14 sav.
QUOTE(farinelli @ 2009 12 22, 12:16) Seikutes mamytes Norejau paklausti...gal kuri daretes echoskopo tyrima kai jums buvo 15-16 savaiciu?labai noriu suzinoti ka turesiu...tad tuo laiku gydytojas pamato lyti ar dar anksti? Sveikute! man 16savaite pasake,kad berniukas..paskui kai 20savaite dare tai pasake mergaite
man lytį pasakė 14 sav.
man 15 savaiciu nemate dar
na mums 23 savaites,ir dar nzn kas bus , nes kaip ziurejo sako dar per mazas,apsiriksiu,tai manau 15 savaiciu dar per anksti matyti kas bus... kai pirmojo laukiau tik 30 savaite suzinojau kad bus berniuks
man 16 savaitę genetikė pasakė, jog bus berniukas,net vyrui parodė kas kur,o aš ten nieko nesupratau
man beveik 17 savaiciu ir mazylio kampas negeras, todel nepamate ka turi tarp kojyciu
Su pirmu 13 savaiciu pasake, kad 95% uz berniuka - taip ir yra. Su antru 16,5 savaiteliu net parode vyriska pasididziavima
Man su pirmu pasakė, kad mato mergyte, bet nebuvo labai užtikrinantis atsakymas, bet gimė visdėlto mergytė
na su pirmom dviem nesuklydo gan anksti pasake kad mergaites
Su dukryte pasakė,kai iki gimdymo buvo likes mėnuo,ankščiau nesakė,gal kad suklysti bijojo
Dabar echo man darys po mėnesio tai matysim ką pasakys,nors mano gydytoja nelinkus anksti pasakyti
Mums sake, kad berniukas, o dabar 34 savaites ir jau mato mergyte
Nelabai tiksliai nustato
Su pirmu lygiai 30sav. pasake,kad turesim vyruka,o va si nestuma buvau pas genetike,kuri pasake,kad 98%,kad turesim sese,nestumas buvo lygiai 13sav.,kaip bus istikruju parodys laikas
o kada lyti jau pradeda matyti paprastu ekoskopu? (aišku jei vaikas neužsidengia)
man visa nestuma nemate lyties
mano draugei pamate jau 12sav
Sveikutes. Su pirmais dviem berniukais daktarai ekoskopu teisingai nustate lyti. Bet tai buvo senokai, todel nustate apie 5-aji nestumo menesi. Dabar tikiuosi suzinoti anksciau kas pilvelyje gyvena.
Dabar man eina 18 savaitė. Pirmą echo darė, kai buvau 14, tai apie lytį nei žodžio nepasakė. Dabar eisiu 20-tą savaitę, tai tikiuosi, kad pasakys, aišku, jei mažylis rodysis
Su pirmu nestumu man nebuvo jokio skirtumo kas gims, tai ir neklausiau. Su antru, 18 savaite kai dare echo sake, kad bus berniukas, kaip bus is tikruju pamatysim, bet manau jie jei jau mato tai ir mato
|