Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bijo būt "bjaurusis ančiukas"
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pabaigos.Pradzia
Labas vakaras mamytės. smile.gif
Tai va, iškilo tokia problemelė mums. Maniškė nešioja briketus, bet tikrai atrodo simpatiškai, ir jau kaip nori būt panelė, dažosi, telefonas non-stop visą dieną ryt va į diskoteką susiruošė thumbup.gif žinoma išleidau, nes žinau su kuriom draugėm eis ir visą kitą daugmaž. Pasitikiu ja, niekada dar nebuvo nuvylus. Na, bet problema tokia: šiandien dukrelė lankėsi sporto dispanserį ir paaiškėjo, jog panelė turi labai blogas akis ir tikrai nepakenktų akiniai. Grįžus pradėjo isterikuot, jog tikrai nebus "bjaurusis ančiukas" ir nenešios akinių, nebent tada kada nuims briketus (laukt liko tikrai nemažai, metai o gal net daugiau.) Ir ką man su šita namų princese daryt? rolleyes.gif ieškot kompromiso? Jai taip tai kokio?
Kimberli
na gi jei tikrai reikia nueikit pas gydytoja aisku ir kai israsys i optika tai netingekit paieskokit kad remeliai butu grazus madingi tegu pati issirenka jai grazius ir kurie jai tinka...juk dabar ir su swarowskiais yra remeliu o manau kiekvienai mergaitei patinka blizguciai...o kiek jai metu?
Pangasija
tegu nesioja kontaktines linzes
Padrushkyte
Tagu nešioja lindzes, o bent man žmonės su akiniais atrodo visai gražiai, bet reikia išsirinkt tinkamus 4u.gif
Kol kas man nereikia akinių, akys puikios (tfu tfu tfu) smile.gif
Daniela.
na, pritariu, jeigu jau tikrai nepatinka akiniai, tegu su lindzem buna.. na, kaip man pasake,kad man reiks akiniu, tai man svente buwo drinks_cheers.gif labai ju visada norejau.. nors mane klasej pravardziuoja del akiniu ir ne tik, bet man vienodai doh.gif as sau esu savotiskai grazi ax.gif
Pabaigos.Pradzia
QUOTE(kramtoškė @ 2009 12 22, 21:20)
na gi jei tikrai reikia nueikit pas gydytoja aisku ir kai israsys i optika tai netingekit paieskokit kad remeliai butu grazus madingi tegu pati issirenka jai grazius ir kurie jai tinka...juk dabar ir su swarowskiais yra remeliu o manau kiekvienai mergaitei patinka blizguciai...o kiek jai metu?
*

Užsispyrus ji kaip nežinau kas doh.gif jai nesvarbu ar gražūs remeliai ar negražūs vistiek niekada nenešios jų. Jai 13 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pangasija @ 2009 12 22, 21:31)
tegu nesioja kontaktines linzes
*

Dėkui, reiks pašnekėt su ja apie jas 4u.gif
F=ma
Pažadėkit kai sulauks 21, kad už lazerinę akių operaciją sumokėsit lotuliukas.gif Jei rimtai, tai tegul iš pradžių namie nešioja, skaitant, prie kompo ar pan. paskui gal įpras ar pripras. Ir aišku nepatingėkit keletą optikų pereit, gražių remelių paeškot. Ir gal dar kartą akis patikrinkit su tais visais dugnų tyrimais, vyzdžiu plėtimu... Kiek pamenu dispanceryje labiau dėmesį į širdį kvėpavimą ir pan atkreipia, o akis kaip poliklinikoj su reklamine skrajute liepia uždengt blink.gif 4u.gif
Pabaigos.Pradzia
QUOTE(F=ma @ 2009 12 23, 10:52)
Pažadėkit kai sulauks 21, kad už lazerinę akių operaciją sumokėsit lotuliukas.gif  Jei rimtai, tai tegul iš pradžių namie nešioja, skaitant, prie kompo ar pan. paskui gal įpras ar pripras. Ir aišku nepatingėkit keletą optikų pereit, gražių remelių paeškot. Ir gal dar kartą akis patikrinkit su tais visais dugnų tyrimais, vyzdžiu plėtimu... Kiek pamenu dispanceryje labiau dėmesį į širdį kvėpavimą ir pan atkreipia, o akis kaip poliklinikoj su reklamine skrajute liepia uždengt blink.gif  4u.gif
*

Na taip, ir uždengė ji tą akį su ta skrajute, bet ir esmė, kad net didesnių raidžių nematė. verysad.gif Daktarė, sakė jog tokioj situacijoj tikrai prireiks akinių. O jau pas ją baimės tai pilnos kelnės lotuliukas.gif grįžus namo apsiverkė, isterikuot pradėjo ir rėkavo, kad tikrai nenešios akinių. Na nieko, po atostogų eisim pas okulstę. Žiūrėsim kaip ten viskas bus ir ką gyditojas pasakys smile.gif
Blizgutė
Aš tai pat su viena akimi labai,labai prastai matau.Nesenai išrašė akinius,aišku labai jų nenoriu.Bet žinau,kad tikrai reikia ir mokykloje sukelia nepatogumų,sėdint toliau,nes beveik nieko nematau,ta geroji akis ne ką tegelbėja:D,tenka prisimerkus mėginti "prispitryti" kas parašyta ant lentos.Todėl greitu metu žadu išsirinkti sau tinkančius ir patinkančius rėmelius.Kadangi akinukai man išrašyti nuotoliniai tai tikiuosi nejausti didelio diskomforto:].Labai tikiuosi,kad akys pasitaisys ir nereiks visą gyvenimą akinukų nešioti bigsmile.gif
Bonbonke...
dabar yra labai graziu remeliu mirksiukas.gif tegu tik pabando pasimatuot patinkancius... iskart pasikeis nuomone biggrin.gif o su linzem pernelyg neskubeciau... jos reikalauja prieziuros antraip visokie akiu uzdegimai gresia, o vaikai daznai nesugeba tinkamai jomis rupintis mirksiukas.gif o ir nupirkit akinukus neaikcentuodama, jog ji tures juos nesioti visa laika... kada nori, tada tegu ir dedasi, bet ji pati ju nebenores nusiimti, pamaciusi, kaip isties atrodo pasaulis biggrin.gif biggrin.gif
*Amila*
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 12 25, 12:55)
dabar yra labai graziu remeliu  mirksiukas.gif tegu tik pabando pasimatuot patinkancius... iskart pasikeis nuomone  biggrin.gif o su linzem pernelyg neskubeciau... jos reikalauja prieziuros antraip visokie akiu uzdegimai gresia, o vaikai daznai nesugeba tinkamai jomis rupintis  mirksiukas.gif o ir nupirkit akinukus neaikcentuodama, jog ji tures juos nesioti visa laika... kada nori, tada tegu ir dedasi, bet ji pati ju nebenores nusiimti, pamaciusi, kaip isties atrodo pasaulis  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Pilnai sutinku. drinks_cheers.gif Remeliu pasirinkimas tikrai platus,o su linzem sakyciau susilaikyti.
BOMBONKE :)
na as tai suprantu kad cia beda ne akiniuos,ne remeliuos,o butent derinyje-akiniai+briketai=bjaurusis anciukas..nu kaip filme tam biggrin.gif ir kiek supratau ji nesiotu akinius jei nebut su briketais ir atvirksciai..tada tikrai telieka ipratint priziuret linzes,bent tol kol briketus issiims..
Taistė
Kiek suprantu išrašyti tik nuotoliniai akiniai, ar ne? Tokiu atveju juk nebūtina juos nuolat nešioti (nebent ji pati jaučia diskonfortą nematydama), užteks užsidėti žiūrint į lentą ir namie žiūrint televizorių. Taip jai ir pasakykit. Dar galit pagasdinti, kad jei žiūrės į lentą be akinių prisimerkusi - labai anksti atsiras raušlėlių aplink akis, o kuri mergina to norėtų mirksiukas.gif
Nueikit i normalią optiką ir leiskit pasimatuot ką tik norės. Sakykit - neprivalom nusipirkti šiandien, tik pažiūrėk. Ir jokiu būdu nepirškit savo nuomonės - tegul renkasi ką nori.

QUOTE(F=ma @ 2009 12 23, 10:52)
Pažadėkit kai sulauks 21, kad už lazerinę akių operaciją sumokėsit lotuliukas.gif  Jei rimtai, tai tegul iš pradžių namie nešioja, skaitant, prie kompo ar pan. paskui gal įpras ar pripras. Ir aišku nepatingėkit keletą optikų pereit, gražių remelių paeškot. Ir gal dar kartą akis patikrinkit su tais visais dugnų tyrimais, vyzdžiu plėtimu... Kiek pamenu dispanceryje labiau dėmesį į širdį kvėpavimą ir pan atkreipia, o akis kaip poliklinikoj su reklamine skrajute liepia uždengt blink.gif  4u.gif
*

Turint nuotolinius akinius negalima jų dėvėt nei skaitant nei žiūrint į kompiuterį (nebent labai daug dioprijų ir kitaip nematai).
Sate
prašau prabalsuoti peticijoje už Prienų Revuonos mokyklos nusižudžiusį mokinį, kad mokyklose mokiniai būtų saugesni ir kad mokytojai mūsų vaikus bent jau matytų.
Gal kas žino apie nuotolinio mokymo mokyklas ? Nerandu niekur informacijos....
Būna gi taip, kad "geriau lai tėvai kalėjime , nei kur kaime gyvena"...
Kas liečia "kalbėjimąsi " su mokytojais ir smurtautojų tėvais, nieko nepasieksite, tik blogiau bus. Mūsų vaikai tai žino geriau už mus, todėl nesipasakoja dauguma. Mano dukra vyresnių kl. mokinė ir daug susirašinėja ir šiaip vaikai jai pasiskundžia, bet tėvams pasipasakoti VISI atsisako...

na dėl akinių bjaurusis antukas tikrai nebus, o šiaip, mamyte, mada domėkitės...galbūt rasite bendrą nuomonę dėl atrodymo. Man, asmeniškai, akinukai gražūs-labai gražu. ax.gif
ilivit4u
QUOTE(Pabaigos.Pradzia @ 2009 12 22, 20:32)

*

suprantu dukrą. manyčiau, tikrai geriausia išeitis kontaktiniai lešiai. o akinukai gal kam gražu, bet kaip mergaitė jausis su jais, taip ir atrodys. mirksiukas.gif
Snieguro@ka
O aš siūlyčiau nueiti pas gerą gydytoją, kuri paaiškintų jai dėl ko akinius reikia nešioti. Dažnai būna, kad akys pasitaiso ir akinius reikia nešioti ne visą gyvenimą, o tik laikinai -metus, ar kiek, žiūrint kas yra akims. Gal paguostų mergaitę, kad čia laikina.
Gal dar vaiko spausti nereikia, pasakykit kad aš tai taip daryčiau, o tu kaip nori, jei nori akis susigadinti, tai prašom...maniškė paprastai po to apsigalvoja, jei būna kokių klausimų biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.