Tai va, iškilo tokia problemelė mums. Maniškė nešioja briketus, bet tikrai atrodo simpatiškai, ir jau kaip nori būt panelė, dažosi, telefonas non-stop visą dieną ryt va į diskoteką susiruošė
Labas vakaras mamytės.
Tai va, iškilo tokia problemelė mums. Maniškė nešioja briketus, bet tikrai atrodo simpatiškai, ir jau kaip nori būt panelė, dažosi, telefonas non-stop visą dieną ryt va į diskoteką susiruošė
na gi jei tikrai reikia nueikit pas gydytoja aisku ir kai israsys i optika tai netingekit paieskokit kad remeliai butu grazus madingi tegu pati issirenka jai grazius ir kurie jai tinka...juk dabar ir su swarowskiais yra remeliu o manau kiekvienai mergaitei patinka blizguciai...o kiek jai metu?
tegu nesioja kontaktines linzes
Tagu nešioja lindzes, o bent man žmonės su akiniais atrodo visai gražiai, bet reikia išsirinkt tinkamus
Kol kas man nereikia akinių, akys puikios (tfu tfu tfu)
na, pritariu, jeigu jau tikrai nepatinka akiniai, tegu su lindzem buna.. na, kaip man pasake,kad man reiks akiniu, tai man svente buwo
QUOTE(kramtoškė @ 2009 12 22, 21:20) na gi jei tikrai reikia nueikit pas gydytoja aisku ir kai israsys i optika tai netingekit paieskokit kad remeliai butu grazus madingi tegu pati issirenka jai grazius ir kurie jai tinka...juk dabar ir su swarowskiais yra remeliu o manau kiekvienai mergaitei patinka blizguciai...o kiek jai metu? Užsispyrus ji kaip nežinau kas Papildyta: QUOTE(Pangasija @ 2009 12 22, 21:31) Dėkui, reiks pašnekėt su ja apie jas
Pažadėkit kai sulauks 21, kad už lazerinę akių operaciją sumokėsit
QUOTE(F=ma @ 2009 12 23, 10:52) Pažadėkit kai sulauks 21, kad už lazerinę akių operaciją sumokėsit Na taip, ir uždengė ji tą akį su ta skrajute, bet ir esmė, kad net didesnių raidžių nematė.
Aš tai pat su viena akimi labai,labai prastai matau.Nesenai išrašė akinius,aišku labai jų nenoriu.Bet žinau,kad tikrai reikia ir mokykloje sukelia nepatogumų,sėdint toliau,nes beveik nieko nematau,ta geroji akis ne ką tegelbėja:D,tenka prisimerkus mėginti "prispitryti" kas parašyta ant lentos.Todėl greitu metu žadu išsirinkti sau tinkančius ir patinkančius rėmelius.Kadangi akinukai man išrašyti nuotoliniai tai tikiuosi nejausti didelio diskomforto:].Labai tikiuosi,kad akys pasitaisys ir nereiks visą gyvenimą akinukų nešioti
dabar yra labai graziu remeliu
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 12 25, 12:55) dabar yra labai graziu remeliu Pilnai sutinku.
na as tai suprantu kad cia beda ne akiniuos,ne remeliuos,o butent derinyje-akiniai+briketai=bjaurusis anciukas..nu kaip filme tam
Kiek suprantu išrašyti tik nuotoliniai akiniai, ar ne? Tokiu atveju juk nebūtina juos nuolat nešioti (nebent ji pati jaučia diskonfortą nematydama), užteks užsidėti žiūrint į lentą ir namie žiūrint televizorių. Taip jai ir pasakykit. Dar galit pagasdinti, kad jei žiūrės į lentą be akinių prisimerkusi - labai anksti atsiras raušlėlių aplink akis, o kuri mergina to norėtų
Nueikit i normalią optiką ir leiskit pasimatuot ką tik norės. Sakykit - neprivalom nusipirkti šiandien, tik pažiūrėk. Ir jokiu būdu nepirškit savo nuomonės - tegul renkasi ką nori. QUOTE(F=ma @ 2009 12 23, 10:52) Pažadėkit kai sulauks 21, kad už lazerinę akių operaciją sumokėsit Turint nuotolinius akinius negalima jų dėvėt nei skaitant nei žiūrint į kompiuterį (nebent labai daug dioprijų ir kitaip nematai).
prašau prabalsuoti peticijoje už Prienų Revuonos mokyklos nusižudžiusį mokinį, kad mokyklose mokiniai būtų saugesni ir kad mokytojai mūsų vaikus bent jau matytų.
Gal kas žino apie nuotolinio mokymo mokyklas ? Nerandu niekur informacijos.... Būna gi taip, kad "geriau lai tėvai kalėjime , nei kur kaime gyvena"... Kas liečia "kalbėjimąsi " su mokytojais ir smurtautojų tėvais, nieko nepasieksite, tik blogiau bus. Mūsų vaikai tai žino geriau už mus, todėl nesipasakoja dauguma. Mano dukra vyresnių kl. mokinė ir daug susirašinėja ir šiaip vaikai jai pasiskundžia, bet tėvams pasipasakoti VISI atsisako... na dėl akinių bjaurusis antukas tikrai nebus, o šiaip, mamyte, mada domėkitės...galbūt rasite bendrą nuomonę dėl atrodymo. Man, asmeniškai, akinukai gražūs-labai gražu.
O aš siūlyčiau nueiti pas gerą gydytoją, kuri paaiškintų jai dėl ko akinius reikia nešioti. Dažnai būna, kad akys pasitaiso ir akinius reikia nešioti ne visą gyvenimą, o tik laikinai -metus, ar kiek, žiūrint kas yra akims. Gal paguostų mergaitę, kad čia laikina.
Gal dar vaiko spausti nereikia, pasakykit kad aš tai taip daryčiau, o tu kaip nori, jei nori akis susigadinti, tai prašom...maniškė paprastai po to apsigalvoja, jei būna kokių klausimų |