senoji tema
forumiečių virtuvių nuotraukos
keletas mano naudingų patarimų, gal pravers
bendrosios virtuvės baldų projektavimo nuostatos
virtuvės prietaisų instaliacijų rekomendacijos
virtuvinių stalviršių palyginimo lentelė
šventinė temukė
senoji tema forumiečių virtuvių nuotraukos keletas mano naudingų patarimų, gal pravers bendrosios virtuvės baldų projektavimo nuostatos virtuvės prietaisų instaliacijų rekomendacijos virtuvinių stalviršių palyginimo lentelė
Na ką, registruojamės naujoje temoje ir toliau aptarinėjame
Man vis dar montuoja virtuvę QUOTE (V_0622 @ 2009 12 21, 00:16) Sveikos merginos, jau kuris laikas smaksodavau šioje temoje semdamasi patirties ir jau turiu pirmą savo mažos virtuvėlės (siena, kurioje išsidėstys virtuvinis tik 2,80 m.) piešinuką. Apie tai, kad kriauklė turi eiti tarp šaldytuvo ir viryklės žinau, tačiau kriauklės įvadas - prie šoninės sienos (dešinėje ir išsikišęs 0,67 m. nuo tos sienos, kurioje bus virtuvinis (tam paslėpti sugalvota butelių "saugykla", nors man ji nepatinka...). apatinėse spintelėse viskas išdėstyta maždaug taip: šaldytuvas, indaplovė, orkaitė, stalčiai, kriauklė. visokiems rakandams nelabai lieka vietos,tačiau virtuvė sujungta su kambariu, todėl nesinori virtuvinio tęsti ant kitos sienos. Gal jūs savo "šviežiu žvilgsniu" pažiūrėjusios galėsit ką patarti? gal yra variantas kurio aš nematau? jei vandens įvadas tik 670 mm nuo kampo, galima būtų spręsti tokiu būdu, kad visą virtuvės sieną atitraukti per 170 mm nuo sienos, suformuojant arba naują gipso sienutę (galima su nišomis, ar akvariumu ![]() ![]() ![]() ![]() jei atitraukti virtuvę nuo sienos, galima būtų ir išdėstymą pakoreguoti, pvz, iš kairės į dešinę, šaldytuvas, 400 mm stalčių spintelė, 600 mm viryklė, 600 mm indaplovė, 600 mm plautuvės spintelė. Viršutines spinteles daryčiau aukštesnes, galima iš 2 dalių, gartraukio nebūtina pakelti, jei kaitlentė ne dujinė, virš šaldytuvo vyninės nedėčiau - vistiek jos nepasieksit o dėl pilkų sienų - tai tikrai jos universalios, viskas tinka. Bet jei jau turi natūralų ąžuolą, tai ir derink medžio detales su natūraliu ąžuolu, taip pat tinka baltas, pieno, vanilės, samanų, alyvuogės, baklažano ir dauguma natūralios gamtos atspalvių.. Papildyta: QUOTE(Temidė @ 2009 12 23, 10:39) Na ką, registruojamės naujoje temoje ir toliau aptarinėjame Man vis dar montuoja virtuvę aš manau, kad reikia palaukti pabaigos, nes kol kas tikrai, numanau, kad nėra vaizdo
Labukas. O as irgi laukiu savo virtuves, kuri turetu atsirasti tarpusventyje. Ir laukiu ir baiminuosi del spalvu, o ir apskritai koks vaizdas bus. Vakar susipirkom buitine technika - indaplove SMEG, kaitlente kombinuotą (dujos ir elktra indukcinė) BRANDT ar kazkokia negirdeta, elektrinė orkaitė SIEMENS, šladytuvas - LIBCHER (gal taip rašosi) , gartraukis (nežinau koks, bet pats brasngiausias iš visų pirkinių), dar akmens mases kriaukle pirkom ir maisytuva su istraukiama slangute. Uz tai dovanu dave dar siurbli kazkoki
Labas vakaras
Gal galėtumėte padėti su virtuvės išplanavimu? Dabar su dizainere aptarėm tokį variantą, man kaip ir tinka, labai norėčiau daugiau išmanančių žmonių komentarų. Kol kas nusimato ekonomiškasis variantas, nes prie virtuvės bus tamsus kambarėlis, tai daug ir didelių spintelių buvimas nėra labai aktualus. Aktualiau turbūt patogus išdėstymas. Labai labai lauksiu patarimų
Laba,
Prieš porą mėnesiukų buvau įmetusi Jums savo virtuvės planelį, o dabar jau turim baldelius.. gyvai man vis tik gavosi 100 kartų geriau.. ![]() o va čia baldeliai.. ![]() ![]() ![]() ![]() Baldeliais laaabai patenkinti.. QUOTE(indruciukas @ 2009 12 29, 13:00) Ačiū, iš tiesų tai viskas paprasta labai.. spalvos tokios kasdieninės, nes norėjom kad paskui nebūtų sunku ką nors pakeisti, priderinti.. Plokštė mūsų apatinė Oregono pušis, o viršutinė balta su tokiais pat rėvukais kaip ir apatinė.. neblogai derinasi.. šiaip tai viskas labai paprasta..
Krissss, virtuvyte tikrai labai grazi
Tiesa, kas gamino baldelius? QUOTE(elva @ 2009 12 29, 13:34) Krissss, virtuvyte tikrai labai grazi Tiesa, kas gamino baldelius? Gal pirminiam planelį tos spalvos kiek kitaip atrodė, bet kažkaip nuo pat pradžių žinojau kad plokštė bus tokia.. ji ruda su tekstūra.. man super.. nesimato pirštų antspaudų.. ir dar visai netikėtai pamačiau pas draugus rankenėles, prisireikė ir man jų.. vargau kol suradau, Hettich firmos viena rankenėlė apie 60 lt kainuotų.. bet radom pigiau.. Gamino UAB Interus.. tikiuosi jie nesupyks kad čia taip reiškiuosi..
Kriss, o kas per stalviršis pas Jus?
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 14:34) Stalviršis iš Termopalo.. standartinis.. sakė einamiausia spalva, bet mums labai patinka, iš toliau kaip baltas atrodo.. ai džiaugiuosi kaip mažas vaikas.. tikrai labai grazuuu kiek sumokejot jei ne paslaptis QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:48) Gal pirminiam planelį tos spalvos kiek kitaip atrodė, bet kažkaip nuo pat pradžių žinojau kad plokštė bus tokia.. ji ruda su tekstūra.. man super.. nesimato pirštų antspaudų.. ir dar visai netikėtai pamačiau pas draugus rankenėles, prisireikė ir man jų.. vargau kol suradau, Hettich firmos viena rankenėlė apie 60 lt kainuotų.. bet radom pigiau.. Gamino UAB Interus.. tikiuosi jie nesupyks kad čia taip reiškiuosi.. Krisss, pabuvau sekliu Morka ir paieskojau tavo pirminio virtuves planelio - visgi nesuklydau, sakydama, kad sviesesne apatiniu spinteliu spalva is pradziu norejai rinktis http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry30712445 (kazkodel tave isiminiau del to grazaus ir dar ne tokio populiaraus spalvu derinio
Kriss, baltai jau tau pavydziu
Gal kas zinote kur kokia kriaukliu ir maisytuvu parduotuve gera? Dabar tik tavyda zinau, nors dar ten nebuvau, Senukus ir bazes Kauno. Kur dar ieskot?
Tai va, aš žiūriu ir galvoju, ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 13:53) Laba, Prieš porą mėnesiukų buvau įmetusi Jums savo virtuvės planelį, o dabar jau turim baldelius.. gyvai man vis tik gavosi 100 kartų geriau.. labai gražu, tik man stalčiai labai nepatogiai atrodo QUOTE(Marcela* @ 2009 12 29, 16:44) Kriss, baltai jau tau pavydziu Gal kas zinote kur kokia kriaukliu ir maisytuvu parduotuve gera? Dabar tik tavyda zinau, nors dar ten nebuvau, Senukus ir bazes Kauno. Kur dar ieskot? Siaip siulyciau rinktis vokieciu Hansa, Hansgrohe, Grohe ar sveicaru firmos KWC maisytuvus. Jei tikrai kokybiski. O kas jais prekiauja galima susirasti per Google. Jeigu reiketu smulkesnes informacijos galite rasyti i az Papildyta: QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:53) Laba, o va čia baldeliai.. Tikrai labai grazu ir modernu. Tik as nuo saldytuvo nuimciau visokius lipdukus, tuomet butu isvis super QUOTE(Lillita @ 2009 12 23, 12:07) ... galima būtų spręsti tokiu būdu, kad visą virtuvės sieną atitraukti per 170 mm nuo sienos, suformuojant arba naują gipso sienutę arba tiesiog pagilinant spinteles ... Ačiū visoms patarusioms. Na, kuo daugiau laiko praeina mąstant, tuo aiškiau darosi:), išeitį radome paskutinę kriauklės spintelę sumanę pjauti įstrižai vienas kampas - 600, kitas - 700. Brėžinio dabar neturiu, bet kai turėsiu originalą, parodysiu. tik man neramu dėl spalvų derinimo... prie šviesiai pilkų sienų, rustic ąžuolo parketlenčių grindų kokios spintelių, darbastalio spalvos dera? Su kuo derinat darbastalio spalvą? ar nederinat? V. Papildyta: QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:20) Ačiū, iš tiesų tai viskas paprasta labai.. spalvos tokios kasdieninės, nes norėjom kad paskui nebūtų sunku ką nors pakeisti, priderinti.. ... Krisss, gražu... taip santūru, todėl ir gražu:)
Kriss labai labai gražu
Labai graži virtuvė.
Papildyta: Mūsų dar iki galo visai nebaigta, bet maždaug galite pažiūrėti.. QUOTE(Temidė @ 2009 12 29, 16:47) Tai va, aš žiūriu ir galvoju, ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais ta pati pagalvojau QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 29, 15:33) tikrai labai grazuuu o gal virsutines spinteles galima atidarytas pamatyti, mane tokios labai domina kiek sumokejot jei ne paslaptis stalvirsis man irgi patiko, kaip lieto akmens atrodo Jei reikės nufotografuosiu, nes neturiu dabar su atidarytom spintukėm.. bet jos paprastos, trys lentynėlės.. nieko ypatingo, bet man patogu.. Dėl stalviršio tai tikrai atrodo kaip lieto akmens.. QUOTE(elva @ 2009 12 29, 16:36) Krisss, pabuvau sekliu Morka ir paieskojau tavo pirminio virtuves planelio - visgi nesuklydau, sakydama, kad sviesesne apatiniu spinteliu spalva is pradziu norejai rinktis (kazkodel tave isiminiau del to grazaus ir dar ne tokio populiaraus spalvu derinio , nors galutinis tavo virtuves rezultatas vistiek man gavosi grazesnis , todel norejau paklaust, kas butent pakeite nuomone del spalvu pasirinkimo ) Ačiū ačiū.. o pradžioj gal ir buvo mintis toks spalvų derinys, bet kadangi patinkančios plokštės neradom, arba jau tada reikėjo imti faneruotę, bet tam trūko pinigėlių, tai pasirinkom tą ką dabar turim.. QUOTE(Marcela* @ 2009 12 29, 16:44) Kriss, baltai jau tau pavydziu Gal kas zinote kur kokia kriaukliu ir maisytuvu parduotuve gera? Dabar tik tavyda zinau, nors dar ten nebuvau, Senukus ir bazes Kauno. Kur dar ieskot? Mes irgi kiek ieškojom maišytuvų ir kriauklių tai mane gazdino kainos.. QUOTE(Temidė @ 2009 12 29, 16:47) Tai va, aš žiūriu ir galvoju, ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais QUOTE(korcula @ 2009 12 29, 16:54) Labai faina virtuvė, sėkmės šeimininkaujant joje. Turiu vieną klausimą - ar yra kokia jungianti juostelė tarp sienos ir stalviršio? Aš nieko nematau, gal ir nereikia? kolkas nieko nėra. QUOTE(omg @ 2009 12 29, 20:30) labai gražu, tik man stalčiai labai nepatogiai atrodo aš saviškių vis dar neišmokau praktiškai panaudoti. Ačiū.. o aš stalčiais labai patenkinta, viską matau, net ir šiukšliadėžė pas mane stalčiuj, tai visos valymo priemonės irgi ant akių.. viršutinis stalčius irgi gavosi praktiškai neišpjautas, nes labai super sifonas susimontavo prie pat sienos.. QUOTE(pantherrra @ 2009 12 29, 21:01) Tikrai labai grazu ir modernu. Tik as nuo saldytuvo nuimciau visokius lipdukus, tuomet butu isvis super QUOTE(V_0622 @ 2009 12 29, 22:16) Ačiū.. QUOTE(irisas @ 2009 12 30, 00:05) Kriss labai labai gražu Labai patinka santūrus ir lakoniškas virtuvės stilius Gero šeimininkavimo nuostabioje virtuvėje Ačiū.. QUOTE(mylima2007 @ 2009 12 30, 00:32) Ačiū visom.. žinau kad kiek žmonių tiek nuomonių, bet gera girdėti kad dar kažkam be manęs ji patinka..
Kriss, nu jus fantastiskai ne daug sumokejot
nu tikrai as vis dar negaliu atsistebet kainu skirtumais... QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 08:53) Kriss, nu jus fantastiskai ne daug sumokejot nu tikrai as vis dar negaliu atsistebet kainu skirtumais... Stalčiai pas mane 7, vienas paslėptas vidinis stalčiukas įrankiams, bet jis atsidarinėja kartu su dideliu stalčiumi, norint galima jį uždaryti ir palikti tik didelį stalčių atvirą.. visi stalčiai Blum'o. Man vieni už tą patį buvo priskaičiavę 6500, kiti apie 5500.. taip ir likau nesupratusi kur čia šuo pakastas.. QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:59) Stalčiai pas mane 7, vienas paslėptas vidinis stalčiukas įrankiams, bet jis atsidarinėja kartu su dideliu stalčiumi, norint galima jį uždaryti ir palikti tik didelį stalčių atvirą.. visi stalčiai Blum'o. Man vieni už tą patį buvo priskaičiavę 6500, kiti apie 5500.. taip ir likau nesupratusi kur čia šuo pakastas.. nu zinai, as pries keturis metus dariau virtuve su vien stalciais - ju buvo 9, visi blum'o ir salia dar indaujele tokia stiklinem durelem bei pora pakabinamu spinteliu su eiliniais mechanizmais, tai man jau tada kainavo 6000t be buitines, be kriaukles nu zodziu tikrai is fantastikos srities cia viskas. Idomu tavo gamintojai vilnieciams gamina ka nors?
sveikutės
labai gražių virtuvių čia pamačiau mes šiuo metu taip pat remonto nuotaikomis gyvenam gal šiek tiek ne į temą paklausiu, bet labai reikia patarimo, dėl virtuvės sienų praktiškiausia turbūt viską plytelėmis iškloti, bet nusprendėm, kad nelabai gražiai atrodys, tai viena dalis (kur prie kriauklės ir viryklės) bus plytelėm išklota, o kita - dažyta arba tapetuota arba dailylentėm gal kokiom dekoruoti jei dažyti, turbūt blizgiais dažais, kad galima būtų plauti, nes kambariuose dažai nr 7 nepasakyčiau kad plaunami labai laukių nuomonių iš jūsų patirties QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 09:05) nu zinai, as pries keturis metus dariau virtuve su vien stalciais - ju buvo 9, visi blum'o ir salia dar indaujele tokia stiklinem durelem bei pora pakabinamu spinteliu su eiliniais mechanizmais, tai man jau tada kainavo 6000t be buitines, be kriaukles nu zodziu tikrai is fantastikos srities cia viskas. Idomu tavo gamintojai vilnieciams gamina ka nors? Gamina gamina.. QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:21) Gamina gamina.. tai suprantama, kad be tu irenginiu cia kaina, bet ir tai sakau, kad skiriasi kainos gerokai QUOTE(just sweet @ 2009 12 30, 09:20) sveikutės labai gražių virtuvių čia pamačiau mes šiuo metu taip pat remonto nuotaikomis gyvenam gal šiek tiek ne į temą paklausiu, bet labai reikia patarimo, dėl virtuvės sienų praktiškiausia turbūt viską plytelėmis iškloti, bet nusprendėm, kad nelabai gražiai atrodys, tai viena dalis (kur prie kriauklės ir viryklės) bus plytelėm išklota, o kita - dažyta arba tapetuota arba dailylentėm gal kokiom dekoruoti jei dažyti, turbūt blizgiais dažais, kad galima būtų plauti, nes kambariuose dažai nr 7 nepasakyčiau kad plaunami labai laukių nuomonių iš jūsų patirties Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man.. Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma.. ![]() Papildyta: QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 09:23) tai suprantama, kad be tu irenginiu cia kaina, bet ir tai sakau, kad skiriasi kainos gerokai QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:27) Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man.. Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma.. Labai smagiai atrodo QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:28) pagarba uz toki sugebejima issirinkti (sukomplektuoti) baldus - taip solidziai, net prabangiai atrodo ir jokio chaoso Man beje patinka, kad prie tokios virtuves panorejus galima derinti tiek klasikinius, tiek modernius valgomojo ar svetaines baldus. Tiesiog negaliu atsizaveti kai kuriu merginu skoniu QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:28) Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man.. Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma.. nu liux atrodo dar man apie virsutines spinteles papasakokit ir jau busiu laiminga kokiu budu jos atsidarineja? i sona? i virsu? ju fasadai gal prailginti kad butu galima uz ju atidarineti? QUOTE(vida777 @ 2009 12 30, 10:35) pagarba uz toki sugebejima issirinkti (sukomplektuoti) baldus - taip solidziai, net prabangiai atrodo ir jokio chaoso Man beje patinka, kad prie tokios virtuves panorejus galima derinti tiek klasikinius, tiek modernius valgomojo ar svetaines baldus. Tiesiog negaliu atsizaveti kai kuriu merginu skoniu QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 10:41) nu liux atrodo dar man apie virsutines spinteles papasakokit ir jau busiu laiminga kokiu budu jos atsidarineja? i sona? i virsu? ju fasadai gal prailginti kad butu galima uz ju atidarineti? Jos labai jau paprastos.. atsidarinėja į šoną, QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 11:02) Jos labai jau paprastos.. atsidarinėja į šoną, aisku, taip ir galvojau del tu nuleistu fasadu, pas mane lygiai tokia pati mintis, tik del atsidarinejimo i sona nepagalvojau
Krisss, tas tapetas tai tikrai cia labai labai tinka!
QUOTE(elva @ 2009 12 30, 11:22) Krisss, tas tapetas tai tikrai cia labai labai tinka! Na šiaip visų laurų prisiimti negaliu pati.. Pirminis variantas buvo mano, paskui merginos iš šitos temos pametėjo minčių.. ir dar baldininkas kuris gamino baldus mestelėjo mintį dėl vienos spintelės.. tai šiaip kaip ir bendras projektas.. O tapetas čia ir liks.. tik reikės jį priklijuotii ir stiklas turėtų po naujų būti.. pasirodysim po visko.. Dar kartą didelis ačiū.. QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 12:23) Na šiaip visų laurų prisiimti negaliu pati.. Pirminis variantas buvo mano, paskui merginos iš šitos temos pametėjo minčių.. ir dar baldininkas kuris gamino baldus mestelėjo mintį dėl vienos spintelės.. tai šiaip kaip ir bendras projektas.. O tapetas čia ir liks.. tik reikės jį priklijuotii ir stiklas turėtų po naujų būti.. pasirodysim po visko.. Dar kartą didelis ačiū.. Labai grazi jusu virtuve. As noreciau paklausti, kur jus uzsakinejot stikla tarp spinteliu?
Krisss, labai grazi virtuvyte
Man irgi pasakiskai grazus Krisss virtuves baldai
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:28) Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man.. Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma.. ![]() Gražu O kokio aukšio viršutinės spintelės pas jus?
Sveikos, parodysiu ir mūsų virtuvę, manau daugumai nepatiks dėl šaltumo įspūdžio, man pradžioje nepatiko juodos-baltos derinys, lyg nebūtų gyvumo, bet apsitačius viskas tvarkoj
p.s projektavome ne patys, jau pirkome su tokia virtuve, ir kaip jau minėjau, pradžioje virtuvė patiko mažiausiai....
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 17:14) nu man tai smagi atrodo labai - gal grindys ir medines zaluzes susildo aplinka, todel visai neatrodo saltai Na kai sujungi apšvietimą, tada tikrai pakankamai jaukiai atrodo ir apskritai man čia taip patogiai viskas sudėstyta Tik va patarimas mamoms su mažais vaikais-nedėti spintelių su stiklo durelėm, nes valyti reikia 3kart dienoj QUOTE(freimule @ 2009 12 30, 16:12) Sveikos, parodysiu ir mūsų virtuvę, manau daugumai nepatiks dėl šaltumo įspūdžio, man pradžioje nepatiko juodos-baltos derinys, lyg nebūtų gyvumo, bet apsitačius viskas tvarkoj p.s projektavome ne patys, jau pirkome su tokia virtuve, ir kaip jau minėjau, pradžioje virtuvė patiko mažiausiai.... ![]() freimule, nesuprantu, kodel turetu buti saltumo ispudis, jei sienos - siltos kremines, grindys, zaliuzes - rudos? Atrodo netgi labai QUOTE(elva @ 2009 12 30, 18:55) freimule, nesuprantu, kodel turetu buti saltumo ispudis, jei sienos - siltos kremines, grindys, zaliuzes - rudos? Atrodo netgi labai Ačiū už gerą įvertinimą Ok, nufotkinsiu, bet gal rytoj, pakrausiu bateriją fotiko ir apsitvarkysiu bardaką, nes jau ruošiames naujiesiems, tai....
Sveikos mamytes,
Visu pirma noriu pasakyti, kad visu virtuves labai grazios, o pamacius Krisss virtuvele is viso Mes taip pat bandome isikurti savo virtuvele, susidureme su tokia problema. Dujininkas pasake, kad negalima slepti duju skaitliuku!
ką sakė, viskas tiesa, bet pas daugumą yra jie paslėpti.
aš tai esu girdėjus, kad negalima daryti spintelių iki lubų, nes kažkaip priešgaisrinė baudą gali dėt.
Bet tai sužinojau jau pasidarius... |