Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai ir ne tik
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Temidė
Na ką, registruojamės naujoje temoje ir toliau aptarinėjame gathering.gif
Man vis dar montuoja virtuvę biggrin.gif Kol kas patenkinta esu tik spalva ir džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent tokią, o ne tamsesnę. Vizualizacjoje viskas atrodė daug gražiau, na, bet reikia sulaukti galutinio rezultato ir jau tada daryti išvadas mirksiukas.gif
Lillita
(V_0622 @ 2009 12 21, 00:16)
Sveikos merginos,
jau kuris laikas smaksodavau šioje temoje semdamasi patirties ir jau turiu pirmą savo mažos virtuvėlės (siena, kurioje išsidėstys virtuvinis tik 2,80 m.) piešinuką. Apie tai, kad kriauklė turi eiti tarp šaldytuvo ir viryklės žinau, tačiau kriauklės įvadas - prie šoninės sienos (dešinėje ir išsikišęs 0,67 m. nuo tos sienos, kurioje bus virtuvinis (tam paslėpti sugalvota butelių "saugykla", nors man ji nepatinka...).
apatinėse spintelėse viskas išdėstyta maždaug taip: šaldytuvas, indaplovė, orkaitė, stalčiai, kriauklė. visokiems rakandams nelabai lieka vietos,tačiau virtuvė sujungta su kambariu, todėl nesinori virtuvinio tęsti ant kitos sienos.
Gal jūs savo "šviežiu žvilgsniu" pažiūrėjusios galėsit ką patarti? gal yra variantas kurio aš nematau?

jei vandens įvadas tik 670 mm nuo kampo, galima būtų spręsti tokiu būdu, kad visą virtuvės sieną atitraukti per 170 mm nuo sienos, suformuojant arba naują gipso sienutę (galima su nišomis, ar akvariumu 4u.gif ) arba tiesiog pagilinant spinteles (tiek apatines, tiek viršutines, viršutinių gausite kaip "2 eilių" lentynas, kurių gylį galima panaudoti, aišku, tai ne pats patogiausias variantas). Apatinėms spintelėms galima pratęsti stalviršį (jų pločiai būna 600, 900, 1200 mm), o pratęstą dalį taip pat išnaudoti, prieskoniams, smulkiems buitiniams įrankiams ar prietaisams, ar apšvietimui, pvz.:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

jei atitraukti virtuvę nuo sienos, galima būtų ir išdėstymą pakoreguoti, pvz, iš kairės į dešinę, šaldytuvas, 400 mm stalčių spintelė, 600 mm viryklė, 600 mm indaplovė, 600 mm plautuvės spintelė. Viršutines spinteles daryčiau aukštesnes, galima iš 2 dalių, gartraukio nebūtina pakelti, jei kaitlentė ne dujinė, virš šaldytuvo vyninės nedėčiau - vistiek jos nepasieksit smile.gif tai gal tiek. 4u.gif

o dėl pilkų sienų - tai tikrai jos universalios, viskas tinka. Bet jei jau turi natūralų ąžuolą, tai ir derink medžio detales su natūraliu ąžuolu, taip pat tinka baltas, pieno, vanilės, samanų, alyvuogės, baklažano ir dauguma natūralios gamtos atspalvių..
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2009 12 23, 10:39)
Na ką, registruojamės naujoje temoje ir toliau aptarinėjame gathering.gif
Man vis dar montuoja virtuvę biggrin.gif Kol kas patenkinta esu tik spalva ir džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent tokią, o ne tamsesnę. Vizualizacjoje viskas atrodė daug gražiau, na, bet reikia sulaukti galutinio rezultato ir jau tada daryti išvadas  mirksiukas.gif
*

aš manau, kad reikia palaukti pabaigos, nes kol kas tikrai, numanau, kad nėra vaizdo mirksiukas.gif kai viskas atsistos į savo vietas, pamatysit, kad bus taip, kaip ir turi būti 4u.gif
GitaZ
Labukas. O as irgi laukiu savo virtuves, kuri turetu atsirasti tarpusventyje. Ir laukiu ir baiminuosi del spalvu, o ir apskritai koks vaizdas bus. Vakar susipirkom buitine technika - indaplove SMEG, kaitlente kombinuotą (dujos ir elktra indukcinė) BRANDT ar kazkokia negirdeta, elektrinė orkaitė SIEMENS, šladytuvas - LIBCHER (gal taip rašosi) , gartraukis (nežinau koks, bet pats brasngiausias iš visų pirkinių), dar akmens mases kriaukle pirkom ir maisytuva su istraukiama slangute. Uz tai dovanu dave dar siurbli kazkoki ax.gif dabar lauksim, kada galesim jais naudotis wub.gif
irisas
Labas vakaras 4u.gif
Gal galėtumėte padėti su virtuvės išplanavimu? Dabar su dizainere aptarėm tokį variantą, man kaip ir tinka, labai norėčiau daugiau išmanančių žmonių komentarų. Kol kas nusimato ekonomiškasis variantas, nes prie virtuvės bus tamsus kambarėlis, tai daug ir didelių spintelių buvimas nėra labai aktualus. Aktualiau turbūt patogus išdėstymas. Labai labai lauksiu patarimų bigsmile.gif
user posted image
Krisss
Laba,

Prieš porą mėnesiukų buvau įmetusi Jums savo virtuvės planelį, o dabar jau turim baldelius.. gyvai man vis tik gavosi 100 kartų geriau.. blush2.gif tiesa dar neišbaigta, trūksta stiklo ir tapeto tarp spintelių.. tapetas bus toks..
user posted image

o va čia baldeliai.. blush2.gif tik dar ne valyti, dabar jau po švenčių pilnai viskas naudojama ir sutvarkyta.. thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Baldeliais laaabai patenkinti.. blush2.gif

neinzy
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:53)
Laba,

Prieš porą mėnesiukų buvau įmetusi Jums savo virtuvės planelį, o dabar jau turim baldelius.. gyvai man vis tik gavosi 100 kartų geriau..  blush2.gif  tiesa dar neišbaigta, trūksta stiklo ir tapeto tarp spintelių.. tapetas bus toks..
Baldeliais laaabai patenkinti..  blush2.gif
*

grazu wub.gif
Krisss
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 29, 13:00)
grazu  wub.gif
*

Ačiū, iš tiesų tai viskas paprasta labai.. spalvos tokios kasdieninės, nes norėjom kad paskui nebūtų sunku ką nors pakeisti, priderinti.. tongue.gif
Plokštė mūsų apatinė Oregono pušis, o viršutinė balta su tokiais pat rėvukais kaip ir apatinė.. neblogai derinasi.. šiaip tai viskas labai paprasta.. 4u.gif
elva
Krissss, virtuvyte tikrai labai grazi thumbup.gif As irgi mastau apie tokias pat spalvas drinks_cheers.gif Ar as kazka maisau, ar anksciau planavai apatines spintutes daryti kitokios spalvos (na tokios i "ryzuma")? Kas priverte persigalvoti? blush2.gif
Tiesa, kas gamino baldelius?
Krisss
QUOTE(elva @ 2009 12 29, 13:34)
Krissss, virtuvyte tikrai labai grazi thumbup.gif As irgi mastau apie tokias pat spalvas drinks_cheers.gif Ar as kazka maisau, ar anksciau planavai apatines spintutes daryti kitokios spalvos (na tokios i "ryzuma")? Kas priverte persigalvoti?  blush2.gif
Tiesa, kas gamino baldelius?
*

Gal pirminiam planelį tos spalvos kiek kitaip atrodė, bet kažkaip nuo pat pradžių žinojau kad plokštė bus tokia.. ji ruda su tekstūra.. man super.. nesimato pirštų antspaudų.. ir dar visai netikėtai pamačiau pas draugus rankenėles, prisireikė ir man jų.. vargau kol suradau, Hettich firmos viena rankenėlė apie 60 lt kainuotų.. bet radom pigiau..
Gamino UAB Interus.. tikiuosi jie nesupyks kad čia taip reiškiuosi.. biggrin.gif baldų kokybe ir jų darbu esu patenkinta.. thumbup.gif
Temidė
Kriss, o kas per stalviršis pas Jus?
Krisss
QUOTE(Temidė @ 2009 12 29, 14:11)
Kriss, o kas per stalviršis pas Jus?
*

Stalviršis iš Termopalo.. standartinis.. sakė einamiausia spalva, bet mums labai patinka, iš toliau kaip baltas atrodo.. ai džiaugiuosi kaip mažas vaikas.. tongue.gif blush2.gif nes labai bijojau nusivilti.. biggrin.gif
Bufeto vedėja
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 14:34)
Stalviršis iš Termopalo.. standartinis.. sakė einamiausia spalva, bet mums labai patinka, iš toliau kaip baltas atrodo.. ai džiaugiuosi kaip mažas vaikas..  tongue.gif  blush2.gif nes labai bijojau nusivilti..  biggrin.gif
*

tikrai labai grazuuu thumbup.gif wub.gif o gal virsutines spinteles galima atidarytas pamatyti, mane tokios labai domina ax.gif
kiek sumokejot jei ne paslaptis ax.gif stalvirsis man irgi patiko, kaip lieto akmens atrodo thumbup.gif
elva
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:48)
Gal pirminiam planelį tos spalvos kiek kitaip atrodė, bet kažkaip nuo pat pradžių žinojau kad plokštė bus tokia.. ji ruda su tekstūra.. man super.. nesimato pirštų antspaudų.. ir dar visai netikėtai pamačiau pas draugus rankenėles, prisireikė ir man jų.. vargau kol suradau, Hettich firmos viena rankenėlė apie 60 lt kainuotų.. bet radom pigiau..
Gamino UAB Interus.. tikiuosi jie nesupyks kad čia taip reiškiuosi..  biggrin.gif  baldų kokybe ir jų darbu esu patenkinta..  thumbup.gif
*

Krisss, pabuvau sekliu Morka ir paieskojau tavo pirminio virtuves planelio - visgi nesuklydau, sakydama, kad sviesesne apatiniu spinteliu spalva is pradziu norejai rinktis mirksiukas.gif:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry30712445
(kazkodel tave isiminiau del to grazaus ir dar ne tokio populiaraus spalvu derinio blush2.gif , nors galutinis tavo virtuves rezultatas vistiek man gavosi grazesnis drinks_cheers.gif , todel norejau paklaust, kas butent pakeite nuomone del spalvu pasirinkimo smile.gif )
www.rrr
Kriss, baltai jau tau pavydziu rolleyes.gif

Gal kas zinote kur kokia kriaukliu ir maisytuvu parduotuve gera? Dabar tik tavyda zinau, nors dar ten nebuvau, Senukus ir bazes Kauno. Kur dar ieskot?
Temidė
Tai va, aš žiūriu ir galvoju, ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais doh.gif
korcula
Laba,
user posted image
*

ax.gif
Labai faina virtuvė, sėkmės šeimininkaujant joje.
Turiu vieną klausimą - ar yra kokia jungianti juostelė tarp sienos ir stalviršio? Aš nieko nematau, gal ir nereikia? g.gif

omg
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 13:53)
Laba,

Prieš porą mėnesiukų buvau įmetusi Jums savo virtuvės planelį, o dabar jau turim baldelius.. gyvai man vis tik gavosi 100 kartų geriau..  blush2.gif  tiesa dar neišbaigta, trūksta stiklo ir tapeto tarp spintelių.. tapetas bus toks..
*

labai gražu, tik man stalčiai labai nepatogiai atrodo rolleyes.gif aš saviškių vis dar neišmokau praktiškai panaudoti.
silver moon
QUOTE(Marcela* @ 2009 12 29, 16:44)
Kriss, baltai jau tau pavydziu  rolleyes.gif

Gal kas zinote kur kokia kriaukliu ir maisytuvu parduotuve gera? Dabar tik tavyda zinau, nors dar ten nebuvau, Senukus ir bazes Kauno. Kur dar ieskot?
*

Siaip siulyciau rinktis vokieciu Hansa, Hansgrohe, Grohe ar sveicaru firmos KWC maisytuvus. Jei tikrai kokybiski. O kas jais prekiauja galima susirasti per Google. Jeigu reiketu smulkesnes informacijos galite rasyti i az smile.gif
Papildyta:
Laba,

o va čia baldeliai..  blush2.gif tik dar ne valyti, dabar jau po švenčių pilnai viskas naudojama ir sutvarkyta..  thumbup.gif

*

Tikrai labai grazu ir modernu. Tik as nuo saldytuvo nuimciau visokius lipdukus, tuomet butu isvis super thumbup.gif
V_0622
QUOTE(Lillita @ 2009 12 23, 12:07)
... galima būtų spręsti tokiu būdu, kad visą virtuvės sieną atitraukti per 170 mm nuo sienos, suformuojant arba naują gipso sienutę arba tiesiog pagilinant spinteles ...

Ačiū visoms patarusioms. Na, kuo daugiau laiko praeina mąstant, tuo aiškiau darosi:), išeitį radome paskutinę kriauklės spintelę sumanę pjauti įstrižai vienas kampas - 600, kitas - 700. Brėžinio dabar neturiu, bet kai turėsiu originalą, parodysiu. tik man neramu dėl spalvų derinimo... prie šviesiai pilkų sienų, rustic ąžuolo parketlenčių grindų kokios spintelių, darbastalio spalvos dera?
Su kuo derinat darbastalio spalvą? ar nederinat?

V.
Papildyta:
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:20)
Ačiū, iš tiesų tai viskas paprasta labai.. spalvos tokios kasdieninės, nes norėjom kad paskui nebūtų sunku ką nors pakeisti, priderinti..  tongue.gif
...

Krisss, gražu... taip santūru, todėl ir gražu:)
irisas
Kriss labai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai patinka santūrus ir lakoniškas virtuvės stilius thumbup.gif Gero šeimininkavimo nuostabioje virtuvėje thumbup.gif
mylima2007
Labai graži virtuvė.
4u.gif
Papildyta:
Mūsų dar iki galo visai nebaigta, bet maždaug galite pažiūrėti..
user posted image

user posted image
Bufeto vedėja
QUOTE(Temidė @ 2009 12 29, 16:47)
Tai va, aš žiūriu ir galvoju,  ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais doh.gif
*

ta pati pagalvojau biggrin.gif biggrin.gif
Krisss
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 29, 15:33)
tikrai labai grazuuu  o gal virsutines spinteles galima atidarytas pamatyti, mane tokios labai domina
kiek sumokejot jei ne paslaptis  stalvirsis man irgi patiko, kaip lieto akmens atrodo 
*

Jei reikės nufotografuosiu, nes neturiu dabar su atidarytom spintukėm.. bet jos paprastos, trys lentynėlės.. nieko ypatingo, bet man patogu.. tongue.gif Mūsų fasadai iš vokiškos plokštės, vidinės plokštės paprastos baltos čekiškos.. tai todėl ir kaina šiek tiek mažesnė gavosi.. mokėjom 4650Lt
Dėl stalviršio tai tikrai atrodo kaip lieto akmens.. biggrin.gif
QUOTE(elva @ 2009 12 29, 16:36)
Krisss, pabuvau sekliu Morka ir paieskojau tavo pirminio virtuves planelio - visgi nesuklydau, sakydama, kad sviesesne apatiniu spinteliu spalva is pradziu norejai rinktis (kazkodel tave isiminiau del to grazaus ir dar ne tokio populiaraus spalvu derinio  , nors galutinis tavo virtuves rezultatas vistiek man gavosi grazesnis  , todel norejau paklaust, kas butent pakeite nuomone del spalvu pasirinkimo )
*

Ačiū ačiū.. o pradžioj gal ir buvo mintis toks spalvų derinys, bet kadangi patinkančios plokštės neradom, arba jau tada reikėjo imti faneruotę, bet tam trūko pinigėlių, tai pasirinkom tą ką dabar turim.. 4u.gif

QUOTE(Marcela* @ 2009 12 29, 16:44)
Kriss, baltai jau tau pavydziu

*

Mes irgi kiek ieškojom maišytuvų ir kriauklių tai mane gazdino kainos.. blush2.gif nes neturiu tiek pinigėlių, bet kažkaip viskas išsisprendė super, kriauklę gavom su nuolaida, o kranas mūsų irgi franke, kaip ir kriauklė, o mokėjom vietoj 450lt tik 218lt.. bet pirkom senukuose, viena menesi man rodos jie buvo išmetę nuolaidas šitam kranui.. labai patenkinta aš juo bent jau kolkas.. 4u.gif

QUOTE(Temidė @ 2009 12 29, 16:47)
Tai va, aš žiūriu ir galvoju,  ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais
*

drinks_cheers.gif aš norėjau naujos virtuvės bet negalėjau mokėti dešimtim tūkstančių, bet radom iš ties pigų variantą.. turėjau beveik 5 metus baldelius gamintus iš lenkiškos plokštės, bet ar aš moku juos prižiūrėti, ar šiaip tik pasisekė, aš juo pardaviau, o stovis jų buvo beveik kaip naujų.. mirksiukas.gif

QUOTE(korcula @ 2009 12 29, 16:54)
Labai faina virtuvė, sėkmės šeimininkaujant joje.
Turiu vieną klausimą - ar yra kokia jungianti juostelė tarp sienos ir stalviršio? Aš nieko nematau, gal ir nereikia?
*

kolkas nieko nėra. doh.gif laukiam stiklo, tai tada stiklas statysis ant stalviršio ir gal kokiu silikonu užsandarinsim.. o staljuostės jokios nebus, man negražu.. blush2.gif

QUOTE(omg @ 2009 12 29, 20:30)
labai gražu, tik man stalčiai labai nepatogiai atrodo  aš saviškių vis dar neišmokau praktiškai panaudoti.
*

Ačiū.. o aš stalčiais labai patenkinta, viską matau, net ir šiukšliadėžė pas mane stalčiuj, tai visos valymo priemonės irgi ant akių.. viršutinis stalčius irgi gavosi praktiškai neišpjautas, nes labai super sifonas susimontavo prie pat sienos.. tongue.gif

QUOTE(pantherrra @ 2009 12 29, 21:01)
Tikrai labai grazu ir modernu. Tik as nuo saldytuvo nuimciau visokius lipdukus, tuomet butu isvis super
*

doh.gif nuimsim, nes ir man negražu, tik vaikas vis mėgėjas atnešt ir užklijuot.. o ir tie keli magnetukai labai daug sentimentų sukelia.. 4u.gif

QUOTE(V_0622 @ 2009 12 29, 22:16)

Krisss, gražu... taip santūru, todėl ir gražu
*

Ačiū..

QUOTE(irisas @ 2009 12 30, 00:05)
Kriss labai labai gražu  Labai patinka santūrus ir lakoniškas virtuvės stilius Gero šeimininkavimo nuostabioje virtuvėje
*

Ačiū.. 4u.gif

QUOTE(mylima2007 @ 2009 12 30, 00:32)
Labai graži virtuvė.

*

Ačiū visom.. žinau kad kiek žmonių tiek nuomonių, bet gera girdėti kad dar kažkam be manęs ji patinka.. blush2.gif
Bufeto vedėja
Kriss, nu jus fantastiskai ne daug sumokejot bigsmile.gif o kokia furnitura stalciuose?

nu tikrai as vis dar negaliu atsistebet kainu skirtumais...
Krisss
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 08:53)
Kriss, nu jus fantastiskai ne daug sumokejot  bigsmile.gif  o kokia furnitura stalciuose?

nu tikrai as vis dar negaliu atsistebet kainu skirtumais...
*

Stalčiai pas mane 7, vienas paslėptas vidinis stalčiukas įrankiams, bet jis atsidarinėja kartu su dideliu stalčiumi, norint galima jį uždaryti ir palikti tik didelį stalčių atvirą.. visi stalčiai Blum'o. thumbup.gif

Man vieni už tą patį buvo priskaičiavę 6500, kiti apie 5500.. taip ir likau nesupratusi kur čia šuo pakastas.. doh.gif
Bufeto vedėja
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:59)
Stalčiai pas mane 7, vienas paslėptas vidinis stalčiukas įrankiams, bet jis atsidarinėja kartu su dideliu stalčiumi, norint galima jį uždaryti ir palikti tik didelį stalčių atvirą.. visi stalčiai Blum'o.  thumbup.gif

Man vieni už tą patį buvo priskaičiavę 6500, kiti apie 5500.. taip ir likau nesupratusi kur čia šuo pakastas..  doh.gif
*

nu zinai, as pries keturis metus dariau virtuve su vien stalciais - ju buvo 9, visi blum'o ir salia dar indaujele tokia stiklinem durelem bei pora pakabinamu spinteliu su eiliniais mechanizmais, tai man jau tada kainavo 6000t be buitines, be kriaukles doh.gif plokstes aisku ne lenkiskos buvo, bet ir pas tave ne lenkiskos bigsmile.gif
nu zodziu tikrai is fantastikos srities cia viskas. Idomu tavo gamintojai vilnieciams gamina ka nors? biggrin.gif
just sweet
sveikutės 4u.gif

labai gražių virtuvių čia pamačiau thumbup.gif
mes šiuo metu taip pat remonto nuotaikomis gyvenam ax.gif

gal šiek tiek ne į temą paklausiu, bet labai reikia patarimo, dėl virtuvės sienų unsure.gif
praktiškiausia turbūt viską plytelėmis iškloti, bet nusprendėm, kad nelabai gražiai atrodys, tai viena dalis (kur prie kriauklės ir viryklės) bus plytelėm išklota, o kita - dažyta arba tapetuota arba dailylentėm gal kokiom dekoruoti g.gif
jei dažyti, turbūt blizgiais dažais, kad galima būtų plauti, nes kambariuose dažai nr 7 nepasakyčiau kad plaunami doh.gif

labai laukių nuomonių iš jūsų patirties 4u.gif 4u.gif
Krisss
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 09:05)
nu zinai, as pries keturis metus dariau virtuve su vien stalciais - ju buvo 9, visi blum'o ir salia dar indaujele tokia stiklinem durelem bei pora pakabinamu spinteliu su eiliniais mechanizmais, tai man jau tada kainavo 6000t be buitines, be kriaukles  doh.gif plokstes aisku ne lenkiskos buvo, bet ir pas tave ne lenkiskos  bigsmile.gif
nu zodziu tikrai is fantastikos srities cia viskas. Idomu tavo gamintojai vilnieciams gamina ka nors?  biggrin.gif
*

Gamina gamina.. biggrin.gif tikrai žinau ne vieną vilnietį kam gamino.. na man virtuvė aišku irgi be buitinės kainavo.. kriauklę, kraną pirkom atskirai.. 4u.gif
Bufeto vedėja
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:21)
Gamina gamina..  biggrin.gif tikrai žinau ne vieną vilnietį kam gamino..  na man virtuvė aišku irgi be buitinės kainavo.. kriauklę, kraną pirkom atskirai..  4u.gif
*

tai suprantama, kad be tu irenginiu cia kaina, bet ir tai sakau, kad skiriasi kainos gerokai doh.gif o as jau net nesitikejau, kad imanoma rasti uz kaina kuri buvo pries 4 metus blink.gif o pasirodo ir dar pigiau gamina bigsmile.gif
Krisss
QUOTE(just sweet @ 2009 12 30, 09:20)
sveikutės  4u.gif 

labai gražių virtuvių čia pamačiau  thumbup.gif
mes šiuo metu taip pat remonto nuotaikomis gyvenam  ax.gif 

gal šiek tiek ne į temą paklausiu, bet labai reikia patarimo, dėl virtuvės sienų unsure.gif
praktiškiausia turbūt viską plytelėmis iškloti, bet nusprendėm, kad nelabai gražiai atrodys, tai viena dalis (kur prie kriauklės ir viryklės) bus plytelėm išklota, o kita - dažyta arba tapetuota arba dailylentėm gal kokiom dekoruoti  g.gif
jei dažyti, turbūt blizgiais dažais, kad galima būtų plauti, nes kambariuose dažai nr 7 nepasakyčiau kad plaunami  doh.gif

labai laukių nuomonių iš jūsų patirties  4u.gif  4u.gif
*

Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man.. blush2.gif
Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma.. doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 09:23)
tai suprantama, kad be tu irenginiu cia kaina, bet ir tai sakau, kad skiriasi kainos gerokai  doh.gif o as jau net nesitikejau, kad imanoma rasti uz kaina kuri buvo pries 4 metus  blink.gif  o pasirodo ir dar pigiau gamina  bigsmile.gif
*

biggrin.gif aha kainos tai skiriasi.. net ir man nesitikėjo kad galiu už tiek gauti.. bet galutiniam variante esam patenkinti tiek tuo kaip susiprojektavom baldelius, tiek tuo kaip juos pagamino, sumontavo.. o ypač kaina.. mirksiukas.gif
just sweet
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:27)
Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man..  blush2.gif
Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma..  doh.gif

*

Labai smagiai atrodo wub.gif man tapetai net labiau patiktų, negu dažyta siena, bet čia turbūt reiktų paieškoti labai kokybiškų ir lengvai plaunamų g.gif
vida777
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:28)
user posted image
*

pagarba uz toki sugebejima issirinkti (sukomplektuoti) baldus - taip solidziai, net prabangiai atrodo ir jokio chaoso wub.gif (apie lipdukus jau viskas aisku).
Man beje patinka, kad prie tokios virtuves panorejus galima derinti tiek klasikinius, tiek modernius valgomojo ar svetaines baldus.
Tiesiog negaliu atsizaveti kai kuriu merginu skoniu 4u.gif .
Bufeto vedėja
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:28)
Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man..  blush2.gif
*

nu liux atrodo thumbup.gif
dar man apie virsutines spinteles papasakokit ir jau busiu laiminga biggrin.gif
kokiu budu jos atsidarineja? i sona? i virsu? ju fasadai gal prailginti kad butu galima uz ju atidarineti?
Krisss
QUOTE(vida777 @ 2009 12 30, 10:35)
pagarba uz toki sugebejima issirinkti (sukomplektuoti) baldus - taip solidziai, net prabangiai atrodo ir jokio chaoso  wub.gif  (apie lipdukus jau viskas aisku).
Man beje patinka, kad prie tokios virtuves panorejus galima derinti tiek klasikinius, tiek modernius valgomojo ar svetaines baldus.
Tiesiog negaliu atsizaveti kai kuriu merginu skoniu  4u.gif .
*

blush2.gif Ačiū.. Iš tiesų kai dėjau foto tikėjausi daug daugiau kritikos bus.. Džiaugiuosi labai.. 4u.gif ačiū dar kartelį.. wub.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 10:41)
nu liux atrodo  thumbup.gif
dar man apie virsutines spinteles papasakokit ir jau busiu laiminga  biggrin.gif
kokiu budu jos atsidarineja? i sona? i virsu? ju fasadai gal prailginti kad butu galima uz ju atidarineti?
*

Jos labai jau paprastos.. atsidarinėja į šoną, biggrin.gif mechanizmai ten paprasti.. apačioj palikta kokia 0,5cm kad būtų už kur paimti.. mirksiukas.gif
Bufeto vedėja
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 11:02)
Jos labai jau paprastos.. atsidarinėja į šoną,  biggrin.gif  mechanizmai ten paprasti.. apačioj palikta kokia 0,5cm kad būtų už kur paimti..  mirksiukas.gif
*

aisku, taip ir galvojau del tu nuleistu fasadu, pas mane lygiai tokia pati mintis, tik del atsidarinejimo i sona nepagalvojau g.gif gal reikes ir man taip isspresti problema bigsmile.gif
elva
Krisss, tas tapetas tai tikrai cia labai labai tinka! thumbup.gif Man tavo virtuvytes stilius labai skandinaviska stiliu primena - toks tarpinis stilius tarp moderno ir klasikos thumbup.gif Tiesa, o kas projektuka sukure - ta firma, ar gal pati? mirksiukas.gif
Krisss
QUOTE(elva @ 2009 12 30, 11:22)
Krisss, tas tapetas tai tikrai cia labai labai tinka! thumbup.gif Man tavo virtuvytes stilius labai skandinaviska stiliu primena - toks tarpinis stilius tarp moderno ir klasikos thumbup.gif  Tiesa, o kas projektuka sukure - ta firma, ar gal pati? mirksiukas.gif
*

Na šiaip visų laurų prisiimti negaliu pati.. Pirminis variantas buvo mano, paskui merginos iš šitos temos pametėjo minčių.. ir dar baldininkas kuris gamino baldus mestelėjo mintį dėl vienos spintelės.. tai šiaip kaip ir bendras projektas..
O tapetas čia ir liks.. tik reikės jį priklijuotii ir stiklas turėtų po naujų būti.. pasirodysim po visko..

Dar kartą didelis ačiū.. mirksiukas.gif
mia-laura
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 12:23)
Na šiaip visų laurų prisiimti negaliu pati.. Pirminis variantas buvo mano, paskui merginos iš šitos temos pametėjo minčių.. ir dar baldininkas kuris gamino baldus mestelėjo mintį dėl vienos spintelės.. tai šiaip kaip ir bendras projektas..
O tapetas čia ir liks.. tik reikės jį priklijuotii ir stiklas turėtų po naujų būti.. pasirodysim po visko..

Dar kartą didelis ačiū..  mirksiukas.gif
*

Labai grazi jusu virtuve. As noreciau paklausti, kur jus uzsakinejot stikla tarp spinteliu?
mikaela
Krisss, labai grazi virtuvyte wub.gif thumbup.gif firma sudomino ax.gif greitu laiku reiks ir mums darytis baldus, bet virtuves planas toks ne lb patogus isdestyt ka nors doh.gif
ValSve
Man irgi pasakiskai grazus Krisss virtuves baldai thumbup.gif
Braita
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:28)
user posted image
*

Gražu mirksiukas.gif
O kokio aukšio viršutinės spintelės pas jus?
freimule
Sveikos, parodysiu ir mūsų virtuvę, manau daugumai nepatiks dėl šaltumo įspūdžio, man pradžioje nepatiko juodos-baltos derinys, lyg nebūtų gyvumo, bet apsitačius viskas tvarkoj smile.gif

p.s projektavome ne patys, jau pirkome su tokia virtuve, ir kaip jau minėjau, pradžioje virtuvė patiko mažiausiai....

user posted image
Bufeto vedėja
QUOTE(freimule @ 2009 12 30, 17:12)
p.s projektavome ne patys, jau pirkome su tokia virtuve, ir kaip jau minėjau, pradžioje virtuvė patiko mažiausiai....
*

nu man tai smagi atrodo labai - gal grindys ir medines zaluzes susildo aplinka, todel visai neatrodo saltai schmoll.gif
freimule
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 17:14)
nu man tai smagi atrodo labai - gal grindys ir medines zaluzes susildo aplinka, todel visai neatrodo saltai  schmoll.gif
*

Na kai sujungi apšvietimą, tada tikrai pakankamai jaukiai atrodo ir apskritai man čia taip patogiai viskas sudėstyta smile.gif
Tik va patarimas mamoms su mažais vaikais-nedėti spintelių su stiklo durelėm, nes valyti reikia 3kart dienoj doh.gif
elva
QUOTE(freimule @ 2009 12 30, 16:12)
Sveikos, parodysiu ir mūsų virtuvę, manau daugumai nepatiks dėl šaltumo įspūdžio, man pradžioje nepatiko juodos-baltos derinys, lyg nebūtų gyvumo, bet apsitačius viskas tvarkoj smile.gif

user posted image
*

freimule, nesuprantu, kodel turetu buti saltumo ispudis, jei sienos - siltos kremines, grindys, zaliuzes - rudos? Atrodo netgi labai thumbup.gif O jeigu norisi kazkokiu spalvu, tai galima virs baro ant sienos gal koki paveiksla pakabint mirksiukas.gif Tiesa, gal galetum nufotografuoti savo virtuve is kitos puses - t.y. taip, kad matytusi, kaip ten tas baras nuo saldytuvo puses atrodo? blush2.gif
freimule
QUOTE(elva @ 2009 12 30, 18:55)
freimule, nesuprantu, kodel turetu buti saltumo ispudis, jei sienos - siltos kremines, grindys, zaliuzes - rudos? Atrodo netgi labai thumbup.gif O jeigu norisi kazkokiu spalvu, tai galima virs baro ant sienos gal koki paveiksla pakabint mirksiukas.gif Tiesa, gal galetum nufotografuoti savo virtuve is kitos puses - t.y. taip, kad matytusi, kaip ten tas baras nuo saldytuvo puses atrodo? blush2.gif
*

Ačiū už gerą įvertinimą mirksiukas.gif Sienos tai baltos, apšvietimas tokį įspūdį sudaro ir foto apskritai kažkokia patamsinta... Apie paveikslą jau galvojom, bet turbūt kabinsiu didelį laikrodį savos gamybos-dekupažintą...
Ok, nufotkinsiu, bet gal rytoj, pakrausiu bateriją fotiko ir apsitvarkysiu bardaką, nes jau ruošiames naujiesiems, tai.... doh.gif biggrin.gif
*Ciau ciau*
Sveikos mamytes,

Visu pirma noriu pasakyti, kad visu virtuves labai grazios, o pamacius Krisss virtuvele is viso ohmy.gif wub.gif netekau amo, kaip sakoma... taip grazu...
Mes taip pat bandome isikurti savo virtuvele, susidureme su tokia problema. Dujininkas pasake, kad negalima slepti duju skaitliuku! blink.gif g.gif Kaip yra pas jus? Ar slepiate juos ar ne? Slepimas - yra idejimas i spintute. Sake, galima uz tai gauti bauda g.gif Kazin kiek tame tiesos? g.gif
linnn
ką sakė, viskas tiesa, bet pas daugumą yra jie paslėpti.
mylima2007
aš tai esu girdėjus, kad negalima daryti spintelių iki lubų, nes kažkaip priešgaisrinė baudą gali dėt.
Bet tai sužinojau jau pasidarius...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.