Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Adenoma, silpnokas organizmas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
jore_e
Sveiki,

Sveiki noreciau pakeisti vartojama kontraceptini pleistra, zemiau bandysiu parasyti priezastis kodel, i kokia kita alternatyva, galbut rinkciaus spermicidines priemones. Noreciau suzinoti toki dalyka: ar spermicidines priemones neisteka ar jos veikia jei mylejimosi poza yra kitokia ant sono, ar moteris ant virsaus kaip tada jos poveikis, jei naudoji pagal taisykles? Nes apie tai niekur negirdejau.

Man tai labai svarbu suzinoti, nes vartoju kontraceptini pleistra daugiau nei metai ir nusibodo varginantys salutiniai reiskiniai (galva skauda, pilvo toks kaip paputimas, nuovargis, apetitas padidejes ir t.t.). Galiausiai pradejo skaudeti krutis, nepraeina jau beveik antras menuo, toks deginantis, kaitinantis skausmas, as isitikinusi, kad tai del KP, nes niekada nera nieko panasaus buve, o tik pradejus vartoti KP pasireske visokie salutiniai poveikiai. Laukiu eiles i onkologini.
Noreciau nutraukti KP, nes jauciu, kad jis negerai mane veikia, be to yra paausio adenoma ir organizmas toks jautrokas.

1) Yra adenoma paausio
2) Santykiai yra tikrai reti su vyru (1-2k. savaiteje)
3) Neseniai istekejau (man 31 m), galbut po kokiu 3 metu planuosim vaikeli, pastojus niekada nebuvau, gydytoja sako, gal isvis sunku bus pastoti. Anksciau men. budavo nereguliarios ir l. skausmingos, net vemdavau
4) Gimdos kaklelyje yra nemaza zaizdele vadinama, del to vargina nuolatiniai tokie, kaip uzdegimai (deginimas, perstejimas, sake, kad ir KP naudojant itakoja tai). Nemazai gydziaus, bet nieko nepraeina.
5) Ir dar ar masciau gal apie kontraceptini zieda, ar galima naudoti zieda, jei yra nemaza zaizdele?

Atsiprasau bandziau isdestyti ir daug prirasiau
Pagarbiai

Rita Matulionytė
Kontraceptinį žiedą Jūs naudoti galėtumėte, tačiau tai tai taip pat hormoninis kontraceptikas, ir pašalinės reakcijos gali būti tokios pačios(nors nebūtinai, nes skiriasi viena iš sudedamųjų dalių).
Jei spermicidus laiko prasme naudojate taip, kaip rašoma informaciniame lapelyje, jie neištekės mylintis bet kokia poza.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.