sveikos, super mamytės
o gal blogai padariau kad lygiu raštu varau
Šiemet labai madinga karoliukai ir žvyneliai, įvairūs blizgučiai, akmenukai, taip, kad gali drąsiai papuošti
bandžiau nete ieškot ko nors bet
Dar madinga įvairios nertos gėlės.
Paskutinėj "Rankdarbių kraitelėj" puikus juodos machieros megztukas (lygiu raštu) su raudonomis nertomis rožėmis
Dar gali nerti pyneles ir jomis išvarstyti savo mezginį, man tai gražu.
mano megztas tai oranžinis,,, galvoju dekoruot salotine, kažkaip visai gražiai ž-iūrisi,,,
galvojau apie gėles, bet patiko idėja su tom nertom juostelėm, kaip jas suvarstyt? galima paprastai kaip tik sauna į galvą?
Gal taip
Ar taip
Va pasipuošiau pirktinį megztuką. Prisiuvau aplikaciją ir gal nelabai matosi, bet viduriukas dar ir karoliukais siuvinėtas
geras, supermamytės,
kaip gražiai atrodo, ir as labai norėčiau išmokt nert tas gėlytes
O gal galit konkrečiau pasakyt, kokias gėlytes norit išmokt nert?
Va tokiomis labai gražiai galima megztuką pasipuošti
Pagal šitą pavyzdį galima nerti.
Ypatingos schemos čia ir nereikia. Aš iš akies dariau.
Ir va kaip man gavosi
Irunia, labai gražu, tikrai
Irunia, labai gražu, o iš kokio siūlo tą šaliką mezgei?
Irunia
o man labai idomu kaip tu krasta sutvarkei
Oi mergytės, kažkurioj temoj jau rašiau, kad šitas šalikas Maximinis...
Tai kad ir jūs galit puoštis, nes visam šalikui ar megztiniui reikia laiko, o pasipuošti galima per vieną vakarą
Laba diena, labai jau norėčiau nusimegzti tokias gėlytes iš pusvilnės. Tik va, nežinau kokio numerio vašelį reikėtų pirkti?
QUOTE(Jurta @ 2005 11 13, 14:03) Laba diena, labai jau norėčiau nusimegzti tokias gėlytes iš pusvilnės. Tik va, nežinau kokio numerio vašelį reikėtų pirkti? as dažniausia pažiūriu ant siūlų būna parašyta kokio nr. virbalus ir kokio nr. vašelį imti, bet jei nėra etiketės ar nurodymų žiūriu pagal siūlo storį, manau, kad pusvilnei kokio 3-3,5 turėtų pakakt, dar kažkur skaičiau, kad vašeliu reik popieriuje pradurt skylutę ir jei telpa siūlas, tada tinka... Prisapaliojau čia Sėkmės
Irune, kokiu raštu tas tavo šalikiukas numegztas, nelabai įžiuriu ar viena gera viena bloga ar tuo vadinamu švedišku stulpeliu, kuris iš abieju pusiu gaunasi toks pats ir labai purus
esu nusimezgus tokį megztukėlį, jis man labai patinka, bandžiau nufotkint ir parodyt,(bet dingsta tas visas grožis) nes jį esu papuošus karoliukais, na ten kur kiauraraštis: rankogaliai ir priekyje, atrodo tikrai gerai, nes tie karoliukai taip blizga, o ypač prie kažkokio dirbtinio šviesos šaltinio,,, na dar pabandysiu nufotkint, gal pavyks
Saulegraza, laukiam
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 11 13, 14:40) Irune, kokiu raštu tas tavo šalikiukas numegztas, nelabai įžiuriu ar viena gera viena bloga ar tuo vadinamu švedišku stulpeliu, kuris iš abieju pusiu gaunasi toks pats ir labai purus Tas šalikas yra mocherinis ir numegztas gerom akim gerojoj pusėj, blogom - blogojoje. Žodžiu, elementariausiu raštu QUOTE(Jurta @ 2005 11 13, 14:03) Laba diena, labai jau norėčiau nusimegzti tokias gėlytes iš pusvilnės. Tik va, nežinau kokio numerio vašelį reikėtų pirkti? Na aš dažniausiai imu siūlą ir bandau nerti. Ta prasme nusinešk tą siūlą į parduotuvę ir paprašyk kelių numerių vašelius. Pabandyk nerti ir suprasi, kuris tinkamas
Noretusi jusu pagalbos.
Įdėsiu čia visai neblogą idėją paprasčiausiai trikotažinei maikutei papuošti:
Va
siaip puiki ideja:).Reiks kokiai kitai palaidinei ka nors panasaus pritaikyt:)
Dar vienas golfas ir dar vienas...
Labai geras dalykas perdaryti sena daikta. Jus tikros saunuoles. Kai tik pasiziuriu tokiu geru dalykeliu tai ir paciai uzsinori ko nors imtis.
Įdedu čia neblogą idėją papuošti ką nors juostelėmis:
![]() ![]() ![]()
Nusibodusiam džinsui:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]()
![]()
![]()
Šalikėlis ar skarelė irgi gali papuošti:
![]()
Atnaujintas paltas:
Nusibodęs džinsinis sijonėlis - kaip naujas!
Labai
aš irgi nesuprantu .Susienos dinsinį sijonuką matau o prieš tai dviejų nuotraukų nematau .O šiaip patiko golfo rankovių idėja
![]() aš taip puošiau dukrytės džinsus - siuvinėjau karoliukais. labai nesimato nuotraukoje
imesiu cia savo pora megztuku mergaitems, puostu rozyte
![]() ![]() Papildyta: ir dar vienas ![]() ![]()
Labai grazios rozytes.
|