biriusa
2009 12 27, 09:33
Pirma tema... 17 tema (čia rasite nuorodas ir į ankstesnes temas)18tema19 tema20 tema23 tema24 tema25 tema26 tema27 tema28 tema29 tema30 tema31 tema32 tema33 tema34 tema35 tema36 tema37 temaKą reikia turėti norint pradėt dirbti:1. Daiktas, kurį norite dekoruoti. 2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t. 3. PVA klijai (lipalas)arba universalūs klijai dekupažui. 4. Akriliniai dažai. 5. Teptukai. 6. Žirklės. 7. Lakas (akrilinis ar kitoks). NAUDINGOS NUORODOS:Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21) ornamentaiwww.senasnaujas.lt prekės dekupažui ir įvairiems rankdarbiams (internetu), www.daivosmene.com Rankdarbiautojų klubas, kūrybos studija, vyksta įvairių temų dekupažo bei kitų rankdarbių kursai, prekyba daiktais dekoravimui. Visoje Lietuvoje organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai. www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperiafirmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18) www.artmanija.com čia mes perkam priemones dekupažui - galima užsisakyti internetu, parduotuvė Klaipėdoje, Šimkaus g. 3 / Vytauto g. 30, parduotuvė-klubas VILNIUJE - Pylimo 33. Organizuojami dekupažo kursai. www.hobbycentras.lt prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija") "Spalvų namai" - prekės dekupažui ir ne tik. Parduotuvė Kaune, Daukšos 22-2. Organizuojami kursai, galima gauti daug naudingų patarimų užsukus puodeliui arbatos. www.creativa.lt-prekės dekupažui, scrapbooking ir kitoms technikoms. Internetinė prekyba. www.menassau.lt Šv. Stepono 9, klubas, organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai Parduotuvė Ermitaže prie kasų. www.dekovita.lt - prekės dekupažui ir kitiems įvairiems rakdarbiams (internetu). "Menoja" - dekoravimo studija, Šiauliuose, Dvaro 79. Dekoravimo priemonės, dovanos, kursai. Medinukai, serveteles http://ziiz.lt/"ĮDĖJŲ NAMAI DAIVOS MENĖ" Totorių g. 30 Dekupažo darbų kolekcijaMurziukų seminarasVideo pamokos:Ieškoti čiaAprašymai su nuotraukomis:Rasite čiaDarbų galerijos internete:Žiūrėkite čiaProduktai:Taip pat čiaForumai:ČiaPaveiksliukų lobynai:Nuorodų į paveikslėlių lobynus ieškokite ankstesnėse temose (pirmame poste). Forumo merginų paveikslėlių saugyklaNuorodos i smulkesnes dekupažo temas:Dekupažo klijaiDidelių motyvų klijavimo būdaiDekupažas ant stikloŠešeliavimo pradžiamokslisServetėlės dekupažuiDekupažo pagyrų puodasDAUG FILMUKŲ APIE DEKUPAŽĄ - SPAUSK
biriusa
2009 12 27, 11:24
Dar siulau bendrom jegom sukurti tokia lentele, kurioje irasysime dvikomponncio sendinimo lako pavadinima, kuom ji galima itrinti, kuom galima nuvayti jo pertekliu ir koki laka galima naudoti su sia priemone. Irasau kol kas tik sias 2 priemones, nes kol kas dirbau tik su jom  Taip pat laukiu pastabu del pacios lenteles, tikiuosi bendrom jegom sukursime pagalbine priemone, kuri pades sumazinti pasikartojanciu klausimu srauta
Gaudvilė
2009 12 27, 18:53
jei galima, sekantį kartą pataisykit "Idėjų namai..." gramatinę klaidą
Kriste252
2009 12 27, 19:10
Sveiki,gal galite įmesti nuorodų su didesniais darbais pvz.ant durų,sienos ir pan.
Melisandra
2009 12 27, 23:10
Nežinau ar į temą, bet tie banguoti ir paprasti padėkliukai Jyske dabar po 1.99lt
Tina Les
2009 12 28, 10:36
QUOTE(biriusa @ 2009 12 27, 12:24) Dar siulau bendrom jegom sukurti tokia lentele, kurioje irasysime dvikomponncio sendinimo lako pavadinima, kuom ji galima itrinti, kuom galima nuvayti jo pertekliu ir koki laka galima naudoti su sia priemone. Irasau kol kas tik sias 2 priemones, nes kol kas dirbau tik su jom  Taip pat laukiu pastabu del pacios lenteles, tikiuosi bendrom jegom sukursime pagalbine priemone, kuri pades sumazinti pasikartojanciu klausimu srauta Labai gera mintis  Galima dar įrašyti Crackle medium (viskas tas pats kaip ir su Sotile). sako, kad galima ir akriliniu laku lakuoti, bet labai atsargiai, bet gal geriau i lentele to nerasyti
Merginos prasau patarimo, noriu dekupazint kedute, ji dazyta, sveiciau ja kiek galejau, taciau jau nebegaliu, ziauriai atsibodo  atrodo neimanoma kur sunku prieiti ... gal yra kokia priemone kuri nuima dazus, ar kokia kuri padengia ir jau gali dazyti? iskart aciu uz atsakyma
Nuotaikinga
2009 12 28, 16:58
QUOTE(gloss @ 2009 12 28, 15:18) Merginos prasau patarimo, noriu dekupazint kedute, ji dazyta, sveiciau ja kiek galejau, taciau jau nebegaliu, ziauriai atsibodo  atrodo neimanoma kur sunku prieiti ... gal yra kokia priemone kuri nuima dazus, ar kokia kuri padengia ir jau gali dazyti? iskart aciu uz atsakyma  aisku yra, ir neviena. Pirmiausia ir geriausia priemone - statybinis fenas. Juo puciant labai karsta ora, dazai "suverda" ir karsti labai lengvai susiskuta su statybiniu spateliuku (mentele dazytojams). Tai - paparstesnis variantas. Bjauresnis yra spec priemones dazams nuimti - jau chemija. Smirda labai, ir gana kenksminga sveikatai. Parduoda Senukuose ir daug kur dar.
biriusa
2009 12 28, 18:16
Aciu Tin a Les, tai gi atnaujinta lentele
Tikiuosi dabar čia pataikiau...
biriusa
2009 12 28, 18:42
QUOTE(ohara @ 2009 12 28, 19:37) Tikiuosi dabar čia pataikiau...  Viskas ok, cia patekai  tai klausk cia visko kas neaisku o jau padaryta darbeli lauksime kitoje temukeje Tai ar jau ka esi padarius ar tik planuoji?
QUOTE(biriusa @ 2009 12 28, 18:42) Viskas ok, cia patekai  tai klausk cia visko kas neaisku o jau padaryta darbeli lauksime kitoje temukeje Tai ar jau ka esi padarius ar tik planuoji? esu darius auskarus vienus dėžutę papuošalam tik foto kaip gaila neturiu... o dabar labai rimtai jau viską susipirkau, ir ketinu tikrai užsiimti..kaip sakoma ranką turiu (dailės mokyklą baigusi esu) nu kruopštumo irgi netrūksta,tai manau kad turėtu man čia viskas neblogai gautis...lblb to noriu..taip užsidegiau...
Lachesė
2009 12 28, 19:07
biriusa, sotilei tinka sintetinis, vaispiritinis, vaitsiritinis-poliuretaninis ( poliuretaninio buna ir vandens pagrindo) alkoholinis ir nitro.
godzele
2009 12 28, 20:33
Sveikutes planuoju spausdintis paveiksleli anksciau skaiciau, kad spauzdinat ant serveteliu, sumustiniu, ryziniu, bei paprastu popiereliu  taciau i galva neateina ar ir ant sviestinio galima?  Gal priminsit?
Frosted
2009 12 28, 20:50
Sveikos! Turiu Decomania Waxed Paste praskiesti. Beveik pilnas indelis, bet sukietejo (tikriausiai blogai uzsuktas buvo), mesti gaila, o ka daryti su ja nezinau. Gal kas turi minciu? gal kas patars kokiu cia pagrindu sitas daiktas?? Va tokia pasta:  Ir dar... Maciau, kad kelios auksarankes dekoravo tokias dezutes:  Gal kas man gali patarti, kaip jas ismontuoti? Nelabai isivaizduoju, kaip kitaip nudazyti galima, nes dangtelio krastai ties kniedemis nelabai pasiekiami, be to ir uz dangtelio esancios ertmes nezinau kaip pasiekti dazymui. Atrodo, kad geriau patraukus issiimtu vidines dalys ir ramiai nudazyciau, bet bijau su replem sugadinti, nes nezinau, kiek stiprai jos ten pritvirtintos... Help!
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 28, 17:58) *Pirmiausia ir geriausia priemone - statybinis fenas. Juo puciant labai karsta ora, dazai "suverda" ir karsti labai lengvai susiskuta su statybiniu spateliuku (mentele dazytojams). Tai - paparstesnis variantas. *Bjauresnis yra spec priemones dazams nuimti - jau chemija. Smirda labai, ir gana kenksminga sveikatai. Parduoda Senukuose ir daug kur dar. *tai cia kazkoks aparatas? brangus? *uoj namie kai yra mazas vaikas tokia bjaurastim nesinoretu uzssimti  ... aciu tau uz atsakyma
Lachesė
2009 12 28, 21:00
turiu toki uz 30 lt, tai veikia puikiausiai, bet yra ir už 300 tokių, tai kaina labai toks salyginis dalykas.
biriusa
2009 12 28, 23:42
QUOTE(ohara @ 2009 12 28, 19:59) esu darius auskarus vienus dėžutę papuošalam tik foto kaip gaila neturiu... o dabar labai rimtai jau viską susipirkau, ir ketinu tikrai užsiimti..kaip sakoma ranką turiu (dailės mokyklą baigusi esu) nu kruopštumo irgi netrūksta,tai manau kad turėtu man čia viskas neblogai gautis...lblb to noriu..taip užsidegiau...  Nu tai tikrai pagrindas yra ispudingas, tad tikiuos greit jau mus nustebinsi mus savo kurinukais. Greiciau kibk i darbelius  Sirgti kartu gerokai smagiau QUOTE(Lachesė @ 2009 12 28, 20:07) biriusa, sotilei tinka sintetinis, vaispiritinis, vaitsiritinis-poliuretaninis ( poliuretaninio buna ir vandens pagrindo) alkoholinis ir nitro. Aciu, Lachese  Skubu papildyti lentele. O gal bruksteltum ir del kitu dvikomponenciu, kuriu nera lenteleje, nes isivaizdiuoju, kad teko isbandyti ne tik sitas 
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 00:42) Nu tai tikrai pagrindas yra ispudingas, tad tikiuos greit jau mus nustebinsi mus savo kurinukais. Greiciau kibk i darbelius  Sirgti kartu gerokai smagiau Aciu, Lachese  Skubu papildyti lentele. O gal bruksteltum ir del kitu dvikomponenciu, kuriu nera lenteleje, nes isivaizdiuoju, kad teko isbandyti ne tik sitas   Puiki ideja, saunuole Dar gali irasyti kad akriliniais blizgiais itrinti trukiu negalima, paprasti dazai tinka, o va auksas ir pan - ne. Cia patyrusios paporino kazkada O va as turiu poliuretanini laka vandens pagrindu hibrida su aliejiniu. Kazi ar viska galiu lakuoti, nes del tavo dezutes abejoniu kyla  Va taip vadinasi "ZAR ULTRA MAX aliejumi modifikuotas vandens pagrindo lakas"
Sveikos, merginos, visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm Taip gražiai čia bendraujat, skaitinėju, mokausi, nes pradėjau neseniai.Noriu paklausti kur rasti info apie taip vadinamus "murzinimus", pvz., kaip Džiugos dėžutės būna nudažytos keliom spalvom. Ačiu iš anksto. P S parodysiu keleta darbeliu, idomu jusu nuomonę išgirsti Vaza  Retro pakaba  Gėlių vazonėlis  Dėžutė biriems produktams  Dėžė rankdarbiams
Frosted
2009 12 29, 12:49
QUOTE(bus_ka @ 2009 12 29, 12:19) P S parodysiu keleta darbeliu, idomu jusu nuomonę išgirsti Vaza   bus_ka, kuo taip graziai ta sona ir virsu apklijavai? Virsus - kazkokie grudai, ar ne? O sonas?
riozyte
2009 12 29, 13:01
Gavau dovanele dekupazo rinkinuka, tai dabar noriu paklausti nudazius daikta suskilinejmo ta skysti tepti dazams isdziuvus ar kaip??
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 14:01) Gavau dovanele dekupazo rinkinuka, tai dabar noriu paklausti nudazius daikta suskilinejmo ta skysti tepti dazams isdziuvus ar kaip?? skilinejimo skysti?  pralinksminai  rasyk koki konkreciai turi, nes ju tikrai ne vienas ir ne du yra
Sveikos, Turiu toki klausima  siame reikale esu naujoke ir man idomu kaip ant juodo fono uzklijuoja servetele ir ji puikiausiai matosi? Taip pat dalinuosi ir Jusu teismui atiduodu savo pirmus darbus My WebpageMy WebpageMy Webpage kolkas graziausias is mano darbu man
labas merginos reikia labai pagalbos darau dezute , pradejau tepti dvikomponenti ANTIK 1 ir man jis mozojas ,i gumuliukus tepasi tai gerai kad viduje pradejau ,tai ant virsaus dabar uzklijavau paveiksliuka bet vistike noriu dezutes sonus issendinti ,bet jau bijau....gal tepti ne pirstu o sepeteliu?o gal per mazai tepu?
QUOTE(agners @ 2009 12 29, 15:15) Sveikos, Turiu toki klausima  siame reikale esu naujoke ir man idomu kaip ant juodo fono uzklijuoja servetele ir ji puikiausiai matosi? Taip pat dalinuosi ir Jusu teismui atiduodu savo pirmus darbus My WebpageMy WebpageMy Webpage kolkas graziausias is mano darbu man  Yra bent jau man zinomi du budai: Nudazyti servetele baltai is blogosios puses ir tada klijuoti ant tamsiai dazyto pavirsiaus, bet nesinau kaip tai igyvendinti didesniam motyvui, nes servettele gavusi dregmes pleciasi Kitas budas ant balto fono uzklijuoti servetele ir tada aptapyti juodai. Pastebejau tavo darbukuose kad ne ant balto klijuoji. Na kol sviesus fonas tai dar nieko, bet jei kokios kitokios spalvos, jos labai iskraipo serveteles motyvo atspalvius, o tai jau nelabai grazu ir gerai
Su kokiais klijais įklijuojate dirbtinį veltinį?
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 15:46) Yra bent jau man zinomi du budai: Nudazyti servetele baltai is blogosios puses ir tada klijuoti ant tamsiai dazyto pavirsiaus, bet nesinau kaip tai igyvendinti didesniam motyvui, nes servettele gavusi dregmes pleciasi Kitas budas ant balto fono uzklijuoti servetele ir tada aptapyti juodai. Pastebejau tavo darbukuose kad ne ant balto klijuoji. Na kol sviesus fonas tai dar nieko, bet jei kokios kitokios spalvos, jos labai iskraipo serveteles motyvo atspalvius, o tai jau nelabai grazu ir gerai  Tai ant sviesaus fono tai matosi, bet ant tamsaus uzklijuosi ir nieno nematysi, bet man atrasis tavo pasiulymas visai sudomino, reikes pabadyti ant ko nors ismeginti aciu
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 13:49)  bus_ka, kuo taip graziai ta sona ir virsu apklijavai? Virsus - kazkokie grudai, ar ne? O sonas?  Ačiu už įvertinimą, Frosted,  , pagaliau turiu nors vieną vazą namie, nes visos kitos nukentėjo nuo sūnelio ir katino  O dariau šonus su kiaušinio lukštu.Sendinimą juk galima daugeliu būdu išgauti, nebūtinai lakais, štai ir nusprendžiau išbandyt.
kristule666
2009 12 29, 15:13
bandziau ant serveteles uztepti baltus dazus, kad galeciau ant tamsaus fono priklijuoti, bet kazko neisejo, servetele persigere dazais ir gera puse, tai kaip cia atliekama?  radau atsakyma: http://public.fotki.com/dekupazas/bbb/darb...aymasbaltu.html
riozyte
2009 12 29, 16:13
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 14:17) skilinejimo skysti?  pralinksminai  rasyk koki konkreciai turi, nes ju tikrai ne vienas ir ne du yra  Na ligtai "DECO"
Betukas
2009 12 29, 16:25
Sveikutės Gal galite pasakyti, kur galėčiau rasti plačiau aprašyta, kaip dekupuoti medinius auskarus? Ačiū.
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 29, 16:13) bandziau ant serveteles uztepti baltus dazus, kad galeciau ant tamsaus fono priklijuoti, bet kazko neisejo, servetele persigere dazais ir gera puse, tai kaip cia atliekama?  radau atsakyma: http://public.fotki.com/dekupazas/bbb/darb...aymasbaltu.html  Man daba iskilo klausimas kokiu laku?  PS ACIU kristule666
biriusa
2009 12 29, 16:32
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 12:00) Puiki ideja, saunuole Dar gali irasyti kad akriliniais blizgiais itrinti trukiu negalima, paprasti dazai tinka, o va auksas ir pan - ne. Cia patyrusios paporino kazkada O va as turiu poliuretanini laka vandens pagrindu hibrida su aliejiniu. Kazi ar viska galiu lakuoti, nes del tavo dezutes abejoniu kyla  Va taip vadinasi "ZAR ULTRA MAX aliejumi modifikuotas vandens pagrindo lakas"  O kodel negalima su akriliniais blizgiais?  Kelis kartus ant Antika tepiau auksinius ir nieko nepastebejau  ar tu cia apie kas kokius kitus blizgius ar ant kito sendinimo gal O del tavo lako tai nieko negirdejau. manau jei be sendinimo darysi tai gali ir purksti, kodel ne...o kaip ilgai jis dziuna? nebandei ant kokio kaertono? As tai paskutiniu metu kaifuoju nuo Efauto pasiulyto ARS akrilinio lako automobiliams. Niu koks pavyrsius buna lygus, malonus rankai ir dziuna momentaliai QUOTE(laisla @ 2009 12 29, 16:01) Su kokiais klijais įklijuojate dirbtinį veltinį?  Skaiciau, kad priklijuoja ir su PVA. As asmeniskai klijuoju ant lako. Nulakuoju ir kai biski padziuvo bet dar lipnus priklijuoju
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 17:32) Skaiciau, kad priklijuoja ir su PVA. As asmeniskai klijuoju ant lako. Nulakuoju ir kai biski padziuvo bet dar lipnus priklijuoju  Dėkui už atsakymą, biriusa
_buterfly_
2009 12 29, 17:32
godzele
2009 12 29, 18:51
Tai va kartojuos bet labai reikia  Ar galima spausdinti paveiksliuka dekupazui ant sviestinio popieriaus?? Ar tam labiau tinka sumustiniu?
Padėkit... kai aš dar tokia žalia reik pagalbos... Pradėjau daryt padėkliukus po puodukais, tai va.. nudažiau pirma spalva nudziuvo užtepiau kraklio laukiu kol nudzius td tepsiu antra spalva o kaip man geles priklijuot ar jas uzdejus kai nudzius viskas lakuojant prilips..padėkit ir nesijuokit iš neišmanėlės...
QUOTE(ohara @ 2009 12 29, 18:54) Padėkit... kai aš dar tokia žalia reik pagalbos... Pradėjau daryt padėkliukus po puodukais, tai va.. nudažiau pirma spalva nudziuvo užtepiau kraklio laukiu kol nudzius td tepsiu antra spalva o kaip man geles priklijuot ar jas uzdejus kai nudzius viskas lakuojant prilips..padėkit ir nesijuokit iš neišmanėlės...  klijuok tada kai jau nudzius sutrukinejas antras dazu sluoksnis. klijuok su spec. klijais arba su skiestu lipalu, nezinau su kuo tu dirbi. lakuok visa darba tik tada kai jau priklijuosi geles
QUOTE(ikea @ 2009 12 29, 19:04) klijuok tada kai jau nudzius sutrukinejas antras dazu sluoksnis. klijuok su spec. klijais arba su skiestu lipalu, nezinau su kuo tu dirbi. lakuok visa darba tik tada kai jau priklijuosi geles ačiū labai... turiu lipalo ryt važiuosiu klijų nusipirkt..
Sveikos mergaites noriu pasiteirauti ar yra kas dirba su HOBBY LINE.CRAQUEL MEDIUM (ressilack auf wasserbasis) Mane domintu kokiu santykiu ji reik skiesti nes nikaip neatitaikau, o skilinejimai matomi tik kita diena normaliai ir dar noreciau suzinoti kokius vienkomponencius lakus Jus naudojat
Aciu uz atsakyma
biriusa
2009 12 29, 19:43
QUOTE(godzele @ 2009 12 29, 19:51) Tai va kartojuos bet labai reikia  Ar galima spausdinti paveiksliuka dekupazui ant sviestinio popieriaus?? Ar tam labiau tinka sumustiniu?  neteko girdeti nieko del sviestinio  manau greiciau isbandysi pati nei sualuksi atsakymo  gal net nieks ir nebande...o tai kame problema? neturi sumustiniu popieriaus? pagal mano logika sviestinis nors ir plonas bet ji bus sunkoka priklijuoti  gal pabadyk seip priklijuoti kur gabala, ar guls graziai?
riozyte
2009 12 29, 19:45
Gal galite papasakoti kaip ka daryti su sendinimo priemone, nes as nudazau spalva paskui sendinima ir man nieko nesigauna . Ar as ten per mazai dazu dedu ar kas ten yra "suskilinejimo efetka gauti naudoju DECO FIRMA " jei neklystu
biriusa
2009 12 29, 19:49
QUOTE(inesak @ 2009 12 29, 20:41) Sveikos mergaites noriu pasiteirauti ar yra kas dirba su HOBBY LINE.CRAQUEL MEDIUM (ressilack auf wasserbasis) Mane domintu kokiu santykiu ji reik skiesti nes nikaip neatitaikau, o skilinejimai matomi tik kita diena normaliai ir dar noreciau suzinoti kokius vienkomponencius lakus Jus naudojat Aciu uz atsakyma Dar niekad negirdejau, kad kas skiestu vienkomponencius  as naudoju artmanijos vienkomponenti
Frosted
2009 12 29, 19:49
QUOTE(bus_ka @ 2009 12 29, 16:03) Ačiu už įvertinimą, Frosted,  , pagaliau turiu nors vieną vazą namie, nes visos kitos nukentėjo nuo sūnelio ir katino  O dariau šonus su kiaušinio lukštu.Sendinimą juk galima daugeliu būdu išgauti, nebūtinai lakais, štai ir nusprendžiau išbandyt. Geras  is pradziu pagalvojau, kad makaronai, bet butu visi vienodos formos  Puikus krizinis sprendimas QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 29, 18:32) sveikutes girdejau apie murzinima bei dazyma kava ar arbata? gal kuri galite placiau papasakoti apie tai  ... o cia mano pakabos, tik dar nenulakuotos  Nuotrauku dydis  Ant mano laptopo vos 1/4 nuotraukos matosi... QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 20:45) Gal galite papasakoti kaip ka daryti su sendinimo priemone, nes as nudazau spalva paskui sendinima ir man nieko nesigauna . Ar as ten per mazai dazu dedu ar kas ten yra "suskilinejimo efetka gauti naudoju DECO FIRMA " jei neklystu As taip ir nesupratau, kokia ta priemone - vienkomponente, dvikomponente? DECO yra firma, o DECO sendinimo priemoniu ivairiu yra  Siaip ant buteliuko instrukcija turetu buti
_buterfly_
2009 12 29, 19:51
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 21:49) Geras  is pradziu pagalvojau, kad makaronai, bet butu visi vienodos formos  Puikus krizinis sprendimas Nuotrauku dydis  Ant mano laptopo vos 1/4 nuotraukos matosi... As taip ir nesupratau, kokia ta priemone - vienkomponente, dvikomponente? DECO yra firma, o DECO sendinimo priemoniu ivairiu yra  Siaip ant buteliuko instrukcija turetu buti  tai kad as pati nesupratau kodel tokiso dideles man jos gavosi...
biriusa
2009 12 29, 19:51
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 20:45) Gal galite papasakoti kaip ka daryti su sendinimo priemone, nes as nudazau spalva paskui sendinima ir man nieko nesigauna . Ar as ten per mazai dazu dedu ar kas ten yra "suskilinejimo efetka gauti naudoju DECO FIRMA " jei neklystu O tai cia dvikomponentis sendintojas? ten kur yra du buteliukai? ar tiukrai nera skilimo? gal neiziuri jo
Gaudvilė
2009 12 29, 20:04
QUOTE(godzele @ 2009 12 29, 18:51) Tai va kartojuos bet labai reikia  Ar galima spausdinti paveiksliuka dekupazui ant sviestinio popieriaus?? Ar tam labiau tinka sumustiniu?  dar yra, kas ant popieriaus spausdina, kurio būna batų dėžėse. Toks baltas, plonas. Reiks kurią dieną pabandyt  O sviestinis, kurio pati turiu kepimui skirto, nelabai įsivaizduoju. Gal jų yra kelių rūšių. Nepabandysi, nesužinosi
riozyte
2009 12 29, 20:06
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 20:51) O tai cia dvikomponentis sendintojas? ten kur yra du buteliukai? ar tiukrai nera skilimo? gal neiziuri jo Ne vienas buteliukas, nu kad tikrai nesimato dejau ant baltos spalvos na galvoju cia ant baltos nesimato uzdejau ant melynos tasiai ten ir nieko, tai nieko nebesuprantu kas cia yra
biriusa
2009 12 29, 20:08
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 21:06) Ne vienas buteliukas, nu kad tikrai nesimato dejau ant baltos spalvos na galvoju cia ant baltos nesimato uzdejau ant melynos tasiai ten ir nieko, tai nieko nebesuprantu kas cia yra tai pasakok tada kaip ka darei, aiskinsimes
|
|