Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas 38
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
biriusa
Pirma tema
...

17 tema (čia rasite nuorodas ir į ankstesnes temas)
18tema
19 tema
20 tema
23 tema
24 tema
25 tema
26 tema
27 tema
28 tema
29 tema
30 tema
31 tema
32 tema
33 tema
34 tema
35 tema
36 tema
37 tema
Ką reikia turėti norint pradėt dirbti:
1. Daiktas, kurį norite dekoruoti.
2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t.
3. PVA klijai (lipalas)arba universalūs klijai dekupažui.
4. Akriliniai dažai.
5. Teptukai.
6. Žirklės.
7. Lakas (akrilinis ar kitoks).

NAUDINGOS NUORODOS:

Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21) ornamentai
www.senasnaujas.lt – prekės dekupažui ir įvairiems rankdarbiams (internetu),
www.daivosmene.com Rankdarbiautojų klubas, kūrybos studija, vyksta įvairių temų dekupažo bei kitų rankdarbių kursai, prekyba daiktais dekoravimui. Visoje Lietuvoje organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai.
www.puseplus.lt – prekės dekupažui (prekiauja “Stamperia“firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
www.artmanija.com – čia mes perkam priemones dekupažui - galima užsisakyti internetu, parduotuvė Klaipėdoje, Šimkaus g. 3 / Vytauto g. 30, parduotuvė-klubas VILNIUJE - Pylimo 33. Organizuojami dekupažo kursai.
www.hobbycentras.lt – prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija")
"Spalvų namai" - prekės dekupažui ir ne tik. Parduotuvė Kaune, Daukšos 22-2. Organizuojami kursai, galima gauti daug naudingų patarimų užsukus puodeliui arbatos.
www.creativa.lt-prekės dekupažui, scrapbooking ir kitoms technikoms. Internetinė prekyba.
www.menassau.lt Šv. Stepono 9, klubas, organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai
Parduotuvė Ermitaže prie kasų.
www.dekovita.lt - prekės dekupažui ir kitiems įvairiems rakdarbiams (internetu).
"Menoja" - dekoravimo studija, Šiauliuose, Dvaro 79. Dekoravimo priemonės, dovanos, kursai.
Medinukai, serveteles http://ziiz.lt/
"ĮDĖJŲ NAMAI DAIVOS MENĖ" Totorių g. 30 4u.gif

Dekupažo darbų kolekcija

Murziukų seminaras
Video pamokos:Ieškoti čia
Aprašymai su nuotraukomis:Rasite čia
Darbų galerijos internete:Žiūrėkite čia
Produktai:Taip pat čia
Forumai:Čia

Paveiksliukų lobynai:
Nuorodų į paveikslėlių lobynus ieškokite ankstesnėse temose (pirmame poste).

Forumo merginų paveikslėlių saugykla

Nuorodos i smulkesnes dekupažo temas:
Dekupažo klijai
Didelių motyvų klijavimo būdai
Dekupažas ant stiklo
Šešeliavimo pradžiamokslis
Servetėlės dekupažui
Dekupažo pagyrų puodas

DAUG FILMUKŲ APIE DEKUPAŽĄ - SPAUSK smile.gif
biriusa
Dar siulau bendrom jegom sukurti tokia lentele, kurioje irasysime dvikomponncio sendinimo lako pavadinima, kuom ji galima itrinti, kuom galima nuvayti jo pertekliu ir koki laka galima naudoti su sia priemone. Irasau kol kas tik sias 2 priemones, nes kol kas dirbau tik su jom 4u.gif Taip pat laukiu pastabu del pacios lenteles, tikiuosi bendrom jegom sukursime pagalbine priemone, kuri pades sumazinti pasikartojanciu klausimu srauta g.gif
user posted image
Gaudvilė
jei galima, sekantį kartą pataisykit "Idėjų namai..." gramatinę klaidą smile.gif
Kriste252
Sveiki,gal galite įmesti nuorodų su didesniais darbais pvz.ant durų,sienos ir pan.
Melisandra
Nežinau ar į temą, bet tie banguoti ir paprasti padėkliukai Jyske dabar po 1.99lt ax.gif
Tina Les
QUOTE(biriusa @ 2009 12 27, 12:24)
Dar siulau bendrom jegom sukurti tokia lentele, kurioje irasysime dvikomponncio sendinimo lako pavadinima, kuom ji galima itrinti, kuom galima nuvayti jo pertekliu ir koki laka galima naudoti su sia priemone. Irasau kol kas tik sias 2 priemones, nes kol kas dirbau tik su jom  4u.gif  Taip pat laukiu pastabu del pacios lenteles, tikiuosi bendrom jegom sukursime pagalbine priemone, kuri pades sumazinti pasikartojanciu klausimu srauta  g.gif

Labai gera mintis 4u.gif Galima dar įrašyti Crackle medium (viskas tas pats kaip ir su Sotile). sako, kad galima ir akriliniu laku lakuoti, bet labai atsargiai, bet gal geriau i lentele to nerasyti g.gif
gloss
Merginos prasau patarimo, noriu dekupazint kedute, ji dazyta, sveiciau ja kiek galejau, taciau jau nebegaliu, ziauriai atsibodo blush2.gif atrodo neimanoma kur sunku prieiti ... gal yra kokia priemone kuri nuima dazus, ar kokia kuri padengia ir jau gali dazyti? iskart aciu uz atsakyma 4u.gif
Nuotaikinga
QUOTE(gloss @ 2009 12 28, 15:18)
Merginos prasau patarimo, noriu dekupazint kedute, ji dazyta, sveiciau ja kiek galejau, taciau jau nebegaliu, ziauriai atsibodo  blush2.gif  atrodo neimanoma kur sunku prieiti ...  gal yra kokia priemone kuri nuima dazus, ar kokia kuri padengia ir jau gali dazyti?  iskart aciu uz atsakyma  4u.gif
*

aisku yra, ir neviena.

Pirmiausia ir geriausia priemone - statybinis fenas. Juo puciant labai karsta ora, dazai "suverda" ir karsti labai lengvai susiskuta su statybiniu spateliuku (mentele dazytojams).
Tai - paparstesnis variantas.

Bjauresnis yra spec priemones dazams nuimti - jau chemija. Smirda labai, ir gana kenksminga sveikatai. Parduoda Senukuose ir daug kur dar.

biriusa
Aciu Tina Les, tai gi atnaujinta lentele
user posted image
ohara
Tikiuosi dabar čia pataikiau... blush2.gif 4u.gif
biriusa
QUOTE(ohara @ 2009 12 28, 19:37)
Tikiuosi dabar čia pataikiau... blush2.gif  4u.gif
*

Viskas ok, cia patekai mirksiukas.gif tai klausk cia visko kas neaisku o jau padaryta darbeli lauksime kitoje temukeje tongue.gif
Tai ar jau ka esi padarius ar tik planuoji?
ohara
QUOTE(biriusa @ 2009 12 28, 18:42)
Viskas ok, cia patekai  mirksiukas.gif  tai klausk cia visko kas neaisku o jau padaryta darbeli lauksime kitoje temukeje  tongue.gif
Tai ar jau ka esi padarius ar tik planuoji?
*

esu darius auskarus vienus dėžutę papuošalam tik foto kaip gaila neturiu... unsure.gif
o dabar labai rimtai jau viską susipirkau, ir ketinu tikrai užsiimti..kaip sakoma ranką turiu (dailės mokyklą baigusi esu) nu kruopštumo irgi netrūksta,tai manau kad turėtu man čia viskas neblogai gautis...lblb to noriu..taip užsidegiau... wub.gif
Lachesė
biriusa, sotilei tinka sintetinis, vaispiritinis, vaitsiritinis-poliuretaninis ( poliuretaninio buna ir vandens pagrindo) alkoholinis ir nitro.
godzele
Sveikutes planuoju spausdintis paveiksleli anksciau skaiciau, kad spauzdinat ant serveteliu, sumustiniu, ryziniu, bei paprastu popiereliu umn.gif taciau i galva neateina ar ir ant sviestinio galima? karsta.gif Gal priminsit? 4u.gif
Frosted
Sveikos!

Turiu Decomania Waxed Paste praskiesti. Beveik pilnas indelis, bet sukietejo (tikriausiai blogai uzsuktas buvo), mesti gaila, o ka daryti su ja nezinau. Gal kas turi minciu? gal kas patars kokiu cia pagrindu sitas daiktas??
Va tokia pasta:
user posted image

Ir dar... Maciau, kad kelios auksarankes dekoravo tokias dezutes:
user posted image
Gal kas man gali patarti, kaip jas ismontuoti? Nelabai isivaizduoju, kaip kitaip nudazyti galima, nes dangtelio krastai ties kniedemis nelabai pasiekiami, be to ir uz dangtelio esancios ertmes nezinau kaip pasiekti dazymui. Atrodo, kad geriau patraukus issiimtu vidines dalys ir ramiai nudazyciau, bet bijau su replem sugadinti, nes nezinau, kiek stiprai jos ten pritvirtintos... Help! user posted image
gloss
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 28, 17:58)
*Pirmiausia ir geriausia priemone - statybinis fenas. Juo puciant labai karsta ora, dazai "suverda" ir karsti labai lengvai susiskuta su statybiniu spateliuku (mentele dazytojams).
Tai - paparstesnis variantas.

*Bjauresnis yra spec priemones dazams nuimti - jau chemija. Smirda labai, ir gana kenksminga sveikatai. Parduoda Senukuose ir daug kur dar.
*

*tai cia kazkoks aparatas? brangus? g.gif

*uoj namie kai yra mazas vaikas tokia bjaurastim nesinoretu uzssimti ax.gif ...

aciu tau uz atsakyma 4u.gif
Lachesė
turiu toki uz 30 lt, tai veikia puikiausiai, bet yra ir už 300 tokių, tai kaina labai toks salyginis dalykas.
biriusa
QUOTE(ohara @ 2009 12 28, 19:59)
esu darius auskarus vienus dėžutę papuošalam tik foto kaip gaila neturiu... unsure.gif
o dabar labai rimtai jau viską susipirkau, ir ketinu tikrai užsiimti..kaip sakoma ranką turiu (dailės mokyklą baigusi esu) nu kruopštumo irgi netrūksta,tai manau kad turėtu man čia viskas neblogai gautis...lblb to noriu..taip užsidegiau... wub.gif
*

Nu tai tikrai pagrindas yra ispudingas, tad tikiuos greit jau mus nustebinsi mus savo kurinukais. Greiciau kibk i darbelius 4u.gif Sirgti kartu gerokai smagiau tongue.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 12 28, 20:07)
biriusa, sotilei tinka sintetinis, vaispiritinis, vaitsiritinis-poliuretaninis ( poliuretaninio buna ir vandens pagrindo) alkoholinis ir nitro.
*

Aciu, Lachese 4u.gif Skubu papildyti lentele.
O gal bruksteltum ir del kitu dvikomponenciu, kuriu nera lenteleje, nes isivaizdiuoju, kad teko isbandyti ne tik sitas g.gif

user posted image
Glidė
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 00:42)
Nu tai tikrai pagrindas yra ispudingas, tad tikiuos greit jau mus nustebinsi mus savo kurinukais. Greiciau kibk i darbelius  4u.gif Sirgti kartu gerokai smagiau  tongue.gif
Aciu, Lachese  4u.gif  Skubu papildyti lentele.
O gal bruksteltum ir del kitu dvikomponenciu, kuriu nera lenteleje, nes isivaizdiuoju, kad teko isbandyti ne tik sitas  g.gif

user posted image
*

Puiki ideja, saunuole thumbup.gif

Dar gali irasyti kad akriliniais blizgiais itrinti trukiu negalima, paprasti dazai tinka, o va auksas ir pan - ne. Cia patyrusios paporino kazkada mirksiukas.gif

O va as turiu poliuretanini laka vandens pagrindu hibrida su aliejiniu. Kazi ar viska galiu lakuoti, nes del tavo dezutes abejoniu kyla lotuliukas.gif

Va taip vadinasi "ZAR ULTRA MAX aliejumi modifikuotas vandens pagrindo lakas" g.gif
bus_ka
Sveikos, merginos, visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm 4u.gif
Taip gražiai čia bendraujat, skaitinėju, mokausi, nes pradėjau neseniai.Noriu paklausti kur rasti info apie taip vadinamus "murzinimus", pvz., kaip Džiugos dėžutės būna nudažytos keliom spalvom. Ačiu iš anksto.
P S parodysiu keleta darbeliu, idomu jusu nuomonę išgirsti blush2.gif
Vaza
user posted image
Retro pakaba
user posted image
Gėlių vazonėlis
user posted image
Dėžutė biriems produktams
user posted image
Dėžė rankdarbiams
user posted image
Frosted
QUOTE(bus_ka @ 2009 12 29, 12:19)
P S parodysiu keleta darbeliu, idomu jusu nuomonę išgirsti blush2.gif
Vaza
user posted image
*

wub.gif bus_ka, kuo taip graziai ta sona ir virsu apklijavai? Virsus - kazkokie grudai, ar ne? O sonas? bigsmile.gif
riozyte
Gavau dovanele dekupazo rinkinuka, tai dabar noriu paklausti nudazius daikta suskilinejmo ta skysti tepti dazams isdziuvus ar kaip??
Glidė
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 14:01)
Gavau dovanele dekupazo rinkinuka, tai dabar noriu paklausti nudazius daikta suskilinejmo ta skysti tepti dazams isdziuvus ar kaip??
*

skilinejimo skysti? lotuliukas.gif pralinksminai lotuliukas.gif rasyk koki konkreciai turi, nes ju tikrai ne vienas ir ne du yra wink.gif
agners
Sveikos,

Turiu toki klausima wub.gif siame reikale esu naujoke ir man idomu kaip ant juodo fono uzklijuoja servetele ir ji puikiausiai matosi? g.gif

Taip pat dalinuosi ir Jusu teismui atiduodu savo pirmus darbus blush2.gif

My Webpage
My Webpage
My Webpage kolkas graziausias is mano darbu man wub.gif
Osera
labas merginos

reikia labai pagalbos verysad.gif
darau dezute , pradejau tepti dvikomponenti ANTIK 1 ir man jis mozojas ,i gumuliukus tepasi doh.gif
tai gerai kad viduje pradejau ,tai ant virsaus dabar uzklijavau paveiksliuka
bet vistike noriu dezutes sonus issendinti ,bet jau bijau....gal tepti ne pirstu o sepeteliu?o gal per mazai tepu?
Glidė
QUOTE(agners @ 2009 12 29, 15:15)
Sveikos,

Turiu toki klausima  wub.gif  siame reikale esu naujoke ir man idomu kaip ant juodo fono uzklijuoja servetele ir ji puikiausiai matosi? g.gif

Taip pat dalinuosi ir Jusu teismui atiduodu savo pirmus darbus  blush2.gif

My Webpage
My Webpage
My Webpage kolkas graziausias is mano darbu man  wub.gif
*

Yra bent jau man zinomi du budai:
Nudazyti servetele baltai is blogosios puses ir tada klijuoti ant tamsiai dazyto pavirsiaus, bet nesinau kaip tai igyvendinti didesniam motyvui, nes servettele gavusi dregmes pleciasi g.gif
Kitas budas ant balto fono uzklijuoti servetele ir tada aptapyti juodai.

Pastebejau tavo darbukuose kad ne ant balto klijuoji. Na kol sviesus fonas tai dar nieko, bet jei kokios kitokios spalvos, jos labai iskraipo serveteles motyvo atspalvius, o tai jau nelabai grazu ir gerai wink.gif
laisla
Su kokiais klijais įklijuojate dirbtinį veltinį? 4u.gif
agners
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 15:46)
Yra bent jau man zinomi du budai:
Nudazyti servetele baltai is blogosios puses ir tada klijuoti ant tamsiai dazyto pavirsiaus, bet nesinau kaip tai igyvendinti didesniam motyvui, nes servettele gavusi dregmes pleciasi g.gif
Kitas budas ant balto fono uzklijuoti servetele ir tada aptapyti juodai.

Pastebejau tavo darbukuose kad ne ant balto klijuoji. Na kol sviesus fonas tai dar nieko, bet jei kokios kitokios spalvos, jos labai iskraipo serveteles motyvo atspalvius, o tai jau nelabai grazu ir gerai wink.gif
*

Tai ant sviesaus fono tai matosi, bet ant tamsaus uzklijuosi ir nieno nematysi, bet man atrasis tavo pasiulymas visai sudomino, reikes pabadyti ant ko nors ismeginti aciu drinks_cheers.gif
bus_ka
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 13:49)
wub.gif bus_ka, kuo taip graziai ta sona ir virsu apklijavai? Virsus - kazkokie grudai, ar ne? O sonas?  bigsmile.gif
*

Ačiu už įvertinimą, Frosted,bigsmile.gif , pagaliau turiu nors vieną vazą namie, nes visos kitos nukentėjo nuo sūnelio ir katino lotuliukas.gif O dariau šonus su kiaušinio lukštu.Sendinimą juk galima daugeliu būdu išgauti, nebūtinai lakais, štai ir nusprendžiau išbandyt.
kristule666
bandziau ant serveteles uztepti baltus dazus, kad galeciau ant tamsaus fono priklijuoti, bet kazko neisejo, servetele persigere dazais ir gera puse, tai kaip cia atliekama? g.gif

radau atsakyma:

http://public.fotki.com/dekupazas/bbb/darb...aymasbaltu.html
riozyte
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 14:17)
skilinejimo skysti?  lotuliukas.gif  pralinksminai lotuliukas.gif  rasyk koki konkreciai turi, nes ju tikrai ne vienas ir ne du yra wink.gif
*

Na ligtai "DECO"
Betukas
Sveikutės 4u.gif

Gal galite pasakyti, kur galėčiau rasti plačiau aprašyta, kaip dekupuoti medinius auskarus? Ačiū. 4u.gif
agners
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 29, 16:13)
bandziau ant serveteles uztepti baltus dazus, kad galeciau ant tamsaus fono priklijuoti, bet kazko neisejo, servetele persigere dazais ir gera puse, tai kaip cia atliekama? g.gif

radau atsakyma:

http://public.fotki.com/dekupazas/bbb/darb...aymasbaltu.html
*

g.gif Man daba iskilo klausimas kokiu laku? g.gif

PS ACIU kristule666 4u.gif
biriusa
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 12:00)
Puiki ideja, saunuole thumbup.gif

Dar gali irasyti kad akriliniais blizgiais itrinti trukiu negalima, paprasti dazai tinka, o va auksas ir pan - ne. Cia patyrusios paporino kazkada mirksiukas.gif

O va as turiu poliuretanini laka vandens pagrindu hibrida su aliejiniu. Kazi ar viska galiu lakuoti, nes del tavo dezutes abejoniu kyla lotuliukas.gif

Va taip vadinasi "ZAR ULTRA MAX aliejumi modifikuotas vandens pagrindo lakas" g.gif
*

O kodel negalima su akriliniais blizgiais? g.gif Kelis kartus ant Antika tepiau auksinius ir nieko nepastebejau ax.gif ar tu cia apie kas kokius kitus blizgius ar ant kito sendinimo gal g.gif
O del tavo lako tai nieko negirdejau. manau jei be sendinimo darysi tai gali ir purksti, kodel ne...o kaip ilgai jis dziuna? nebandei ant kokio kaertono? As tai paskutiniu metu kaifuoju nuo Efauto pasiulyto ARS akrilinio lako automobiliams. Niu koks pavyrsius buna lygus, malonus rankai ir dziuna momentaliai bigsmile.gif

QUOTE(laisla @ 2009 12 29, 16:01)
Su kokiais klijais įklijuojate dirbtinį veltinį?  4u.gif
*

Skaiciau, kad priklijuoja ir su PVA. As asmeniskai klijuoju ant lako. Nulakuoju ir kai biski padziuvo bet dar lipnus priklijuoju 4u.gif
laisla
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 17:32)
Skaiciau, kad priklijuoja ir su PVA. As asmeniskai klijuoju ant lako. Nulakuoju ir kai biski padziuvo bet dar lipnus priklijuoju 4u.gif
*

Dėkui už atsakymą, biriusa 4u.gif
_buterfly_
sveikutes girdejau apie murzinima bei dazyma kava ar arbata? gal kuri galite placiau papasakoti apie tai smile.gif
user posted image
user posted image
o cia mano pakabos, tik dar nenulakuotos smile.gif
godzele
Tai va kartojuos bet labai reikia frusty.gif Ar galima spausdinti paveiksliuka dekupazui ant sviestinio popieriaus?? Ar tam labiau tinka sumustiniu? listen.gif lens.gif
ohara
Padėkit... kai aš dar tokia žalia reik pagalbos... blush2.gif

Pradėjau daryt padėkliukus po puodukais, tai va.. nudažiau pirma spalva nudziuvo užtepiau kraklio laukiu kol nudzius td tepsiu antra spalva o kaip man geles priklijuot ar jas uzdejus kai nudzius viskas lakuojant prilips..padėkit ir nesijuokit iš neišmanėlės... blush2.gif 4u.gif
ikea
QUOTE(ohara @ 2009 12 29, 18:54)
Padėkit... kai aš dar tokia žalia reik pagalbos... blush2.gif

Pradėjau daryt padėkliukus po puodukais, tai va.. nudažiau pirma spalva nudziuvo užtepiau kraklio laukiu kol nudzius td tepsiu antra spalva o kaip man geles priklijuot ar jas uzdejus kai nudzius viskas lakuojant prilips..padėkit ir nesijuokit iš neišmanėlės... blush2.gif  4u.gif
*

klijuok tada kai jau nudzius sutrukinejas antras dazu sluoksnis. klijuok su spec. klijais arba su skiestu lipalu, nezinau su kuo tu dirbi.
lakuok visa darba tik tada kai jau priklijuosi geles
ohara
QUOTE(ikea @ 2009 12 29, 19:04)
klijuok tada kai jau nudzius sutrukinejas antras dazu sluoksnis. klijuok su spec. klijais arba su skiestu lipalu, nezinau su kuo tu dirbi.
lakuok visa darba tik tada kai jau priklijuosi geles
*

ačiū labai... turiu lipalo ryt važiuosiu klijų nusipirkt.. 4u.gif
inesak
Sveikos mergaites
noriu pasiteirauti ar yra kas dirba su HOBBY LINE.CRAQUEL MEDIUM (ressilack auf wasserbasis) Mane domintu kokiu santykiu ji reik skiesti nes nikaip neatitaikau, o skilinejimai matomi tik kita diena normaliai
ir dar noreciau suzinoti kokius vienkomponencius lakus Jus naudojat

Aciu uz atsakyma
biriusa
QUOTE(godzele @ 2009 12 29, 19:51)
Tai va kartojuos bet labai reikia  frusty.gif Ar galima spausdinti paveiksliuka dekupazui ant sviestinio popieriaus?? Ar tam labiau tinka sumustiniu? listen.gif  lens.gif
*

neteko girdeti nieko del sviestinio g.gif manau greiciau isbandysi pati nei sualuksi atsakymo doh.gif gal net nieks ir nebande...o tai kame problema? neturi sumustiniu popieriaus? pagal mano logika sviestinis nors ir plonas bet ji bus sunkoka priklijuoti g.gif gal pabadyk seip priklijuoti kur gabala, ar guls graziai?
riozyte
Gal galite papasakoti kaip ka daryti su sendinimo priemone, nes as nudazau spalva paskui sendinima ir man nieko nesigauna . Ar as ten per mazai dazu dedu ar kas ten yra "suskilinejimo efetka gauti naudoju DECO FIRMA " jei neklystu
biriusa
QUOTE(inesak @ 2009 12 29, 20:41)
Sveikos mergaites 
noriu pasiteirauti ar yra kas dirba su HOBBY LINE.CRAQUEL MEDIUM (ressilack auf wasserbasis)  Mane domintu kokiu santykiu ji reik skiesti  nes nikaip neatitaikau, o skilinejimai matomi tik kita diena normaliai 
ir dar noreciau suzinoti kokius vienkomponencius lakus Jus naudojat 

Aciu uz atsakyma
*

Dar niekad negirdejau, kad kas skiestu vienkomponencius g.gif as naudoju artmanijos vienkomponenti
Frosted
QUOTE(bus_ka @ 2009 12 29, 16:03)
Ačiu už įvertinimą, Frosted,bigsmile.gif , pagaliau turiu nors vieną vazą namie, nes visos kitos nukentėjo nuo sūnelio ir katino lotuliukas.gif O dariau šonus su kiaušinio lukštu.Sendinimą juk galima daugeliu būdu išgauti, nebūtinai lakais, štai ir nusprendžiau išbandyt.
*

Geras biggrin.gif is pradziu pagalvojau, kad makaronai, bet butu visi vienodos formos smile.gif Puikus krizinis sprendimas thumbup.gif

QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 29, 18:32)
sveikutes girdejau apie murzinima bei dazyma kava ar arbata? gal kuri galite placiau papasakoti apie tai smile.gif
...
o cia mano pakabos, tik dar nenulakuotos smile.gif
*

Nuotrauku dydis doh.gif Ant mano laptopo vos 1/4 nuotraukos matosi...

QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 20:45)
Gal galite papasakoti kaip ka daryti su sendinimo priemone, nes as nudazau spalva paskui sendinima ir man nieko nesigauna . Ar as ten per mazai dazu dedu ar kas ten yra "suskilinejimo efetka gauti naudoju DECO FIRMA " jei neklystu
*

As taip ir nesupratau, kokia ta priemone - vienkomponente, dvikomponente? DECO yra firma, o DECO sendinimo priemoniu ivairiu yra doh.gif Siaip ant buteliuko instrukcija turetu buti wink.gif
_buterfly_
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 21:49)
Geras biggrin.gif is pradziu pagalvojau, kad makaronai, bet butu visi vienodos formos smile.gif Puikus krizinis sprendimas  thumbup.gif
Nuotrauku dydis  doh.gif Ant mano laptopo vos 1/4 nuotraukos matosi...
As taip ir nesupratau, kokia ta priemone - vienkomponente, dvikomponente? DECO yra firma, o DECO sendinimo priemoniu ivairiu yra  doh.gif  Siaip ant buteliuko instrukcija turetu buti wink.gif
*

tai kad as pati nesupratau kodel tokiso dideles man jos gavosi... g.gif
biriusa
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 20:45)
*

O tai cia dvikomponentis sendintojas? ten kur yra du buteliukai? ar tiukrai nera skilimo? gal neiziuri jo
Gaudvilė
QUOTE(godzele @ 2009 12 29, 18:51)
Tai va kartojuos bet labai reikia  frusty.gif Ar galima spausdinti paveiksliuka dekupazui ant sviestinio popieriaus?? Ar tam labiau tinka sumustiniu? listen.gif  lens.gif
*

dar yra, kas ant popieriaus spausdina, kurio būna batų dėžėse. Toks baltas, plonas. Reiks kurią dieną pabandyt ax.gif O sviestinis, kurio pati turiu kepimui skirto, nelabai įsivaizduoju. Gal jų yra kelių rūšių. Nepabandysi, nesužinosi wink.gif
riozyte
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 20:51)
O tai cia dvikomponentis sendintojas? ten kur yra du buteliukai? ar tiukrai nera skilimo? gal neiziuri jo
*

Ne vienas buteliukas, nu kad tikrai nesimato dejau ant baltos spalvos na galvoju cia ant baltos nesimato uzdejau ant melynos tasiai ten ir nieko, tai nieko nebesuprantu kas cia yra
biriusa
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 21:06)
Ne vienas buteliukas, nu kad tikrai nesimato dejau ant baltos spalvos na galvoju cia ant baltos nesimato uzdejau ant melynos tasiai ten ir nieko, tai nieko nebesuprantu kas cia yra
*

tai pasakok tada kaip ka darei, aiskinsimes mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.