ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA
ŠIEK TIEK NAUDINGOS INFO;
adresas Žygimantų 3..TEL.. Tel. (8-5)2629127
Raudonojo Kryžiaus rekomenduota VAISTINĖ
NA IR PATI LIGONINĖ

Ar Raudonojo kryziaus ligonineje yra mokamos palatos tikrai? Ir kokia kaina palatos?
ar yra mamyciu kuriom nusimato kita savaitele ten gultis?
na manau, jog ir man lemtis lems arba sia arba kita savaitele atsigulti...
Na, as ir greitu laiku ten atsidurt tureciau, nes gimdyt 12.30 d. (arba kt. data 01.07 d.), tai bet kuria diena jau gali tekt ten pasisveciuot
laba,
ar jau leidžia vyrams dalyvauti gimdyme? nes per gripo epidemiją neleido QUOTE(Monrutė @ 2009 12 28, 16:19) Tikrai leidzia, bet as sivakar norejau nulekt apsiziuret, t.y. susipazint su aplinka, kur gimdysiu, bet ar isties taip yra ar as ant tokios darbuotojos pataikiau, kad va apsiziuret neleidzia del infekcijos (praejusios ir busimos, taip man pasake)? QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 28, 10:45) Kaip cia jums atsakiu, siandien jau man 5-a diena po termino, kaip tik eisiu i apziura. Bet manau, kad ar sia, ar kita savaite, bet butinai ten atsidursiu vau tai ziurekite gal ir persilenksime kita savaitele viena su kita o vyram kiek zinau tai tikrai leidzia...negirdejau kad neleistu dabar QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 28, 17:21) Tikrai leidzia, bet as sivakar norejau nulekt apsiziuret, t.y. susipazint su aplinka, kur gimdysiu, bet ar isties taip yra ar as ant tokios darbuotojos pataikiau, kad va apsiziuret neleidzia del infekcijos (praejusios ir busimos, taip man pasake)? Del GN apziurejimo tai sunku ka pasakyt, nes jeigu ir aprodytu jums kur kas, tai tik tuo metu kai vyksta kursai. Orchideja, visko gali but
Planuoju gimdyti RK atsiliepimai kiek skaitau pakankamai geri
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 28, 20:31) Del GN apziurejimo tai sunku ka pasakyt, nes jeigu ir aprodytu jums kur kas, tai tik tuo metu kai vyksta kursai. Orchideja, visko gali but as tai tikrai jau pirmadieni nuo pat ryto irgi guldoma esu,tai jau ten busiu geras penkias dieneles QUOTE(sagyte @ 2009 12 28, 21:46) Planuoju gimdyti RK atsiliepimai kiek skaitau pakankamai geri man irgi bus planinis,tai reiskia kad daktarai skiria tau diena kada turi pasirodyti su daikteliais ir ta diena arba kita tave operuos QUOTE(0rchideja @ 2009 12 29, 07:54) man irgi bus planinis,tai reiskia kad daktarai skiria tau diena kada turi pasirodyti su daikteliais ir ta diena arba kita tave operuos visgi pritarčiau, kad gydytojai RK patikimi, tad tartis nebūtina, nebent sielą nuramint norisi Aš nesitariau (ėjau skatinimams), bet vis tiek buvo sunku nuspręsti, kam galiu pasakyti didesnį ačiū . Darbas, elgesys su manimi buvo nepriekaištingas, nors tuo metu mes gimdyklose buvome keturios. O viena pagimdė praėjus gal 10 min po manojo stebuklėlio pasirodymo Papildyta: QUOTE(gupija @ 2009 12 28, 20:55) manoji dvivietė buvo ir labai normali QUOTE(gupija @ 2009 12 28, 22:55) QUOTE(0rchideja @ 2009 12 29, 09:54) man irgi bus planinis,tai reiskia kad daktarai skiria tau diena kada turi pasirodyti su daikteliais ir ta diena arba kita tave operuos Ačiū už informaciją, o daktarai iš RK skiria kada jau gimdyti ar ginekologas pas kurį dabar lankausi? QUOTE(sagyte @ 2009 12 29, 12:19) Ačiū už informaciją, o daktarai iš RK skiria kada jau gimdyti ar ginekologas pas kurį dabar lankausi? atėjus gimdymo terminui pradėjau lankytis nebe pas savo ginę, bet RK, tai jie ir skyrė datą, kada skatint Manau, jei lankytumeis ir ten, ir ten, galutinį žodį pasakytų RK specai QUOTE(sagyte @ 2009 12 30, 12:48) Ačiū, reiks tada pasišnekėti rimčiau su savo gydytoja, ar reikalingas kažkoks siuntimas į RK, ar tiesiog nueini ir registruojies ten pas ginekologą? Na man irgi knieti siek tiek pasiklausineti. Leliukas veluoja viena dienele. QUOTE(sagyte @ 2009 12 30, 11:48) Ačiū, reiks tada pasišnekėti rimčiau su savo gydytoja, ar reikalingas kažkoks siuntimas į RK, ar tiesiog nueini ir registruojies ten pas ginekologą? ten galima nueiti apžiūrai nuo 11.00 iki, atrodo, 15.00. O gal 13.00. Atleiskit, nepamenu. Kai mano mažiukas vėlavo vieną dieną ir prasidėjo netikri sąrėmiai, nuėjau. Apžiūrėjo, bet paprašė, kad kitą kartą atsineščiau siuntimą (pagrindas - praėjęs gimdymo terminas). Jį išrašė mano ginė. Bet kokiu atveju po tos besiuntiminės apžiūros man paskyrė naują apsilankymo laiką. QUOTE(viti @ 2009 12 30, 13:53) ten galima nueiti apžiūrai nuo 11.00 iki, atrodo, 15.00. O gal 13.00. Atleiskit, nepamenu. Kai mano mažiukas vėlavo vieną dieną ir prasidėjo netikri sąrėmiai, nuėjau. Apžiūrėjo, bet paprašė, kad kitą kartą atsineščiau siuntimą (pagrindas - praėjęs gimdymo terminas). Jį išrašė mano ginė. Bet kokiu atveju po tos besiuntiminės apžiūros man paskyrė naują apsilankymo laiką. taip siuo atveju geriau tureti savo ginekologes siuntimuka su savimi,nes kaip suprantu jiems jis butinas QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 30, 13:44) Na man irgi knieti siek tiek pasiklausineti. Leliukas veluoja viena dienele. Na kai as vaziavau,kad paziuretu,pamenu,tai uzteko man tos formos nestukiu ir nieko daugiau neprase...bet kada tai buvo:)Zinau,kad kai kurios nuvaziavusios paprasciausiai pasako,kad pamaudzia ar paskauda ir jie iskart apziuri ir viska pasako;)Tuo paciu kortele uzveda:)Ir geriausia vaziuot vakare,kai poliklinikos nedirba jau:D
Gimdziau RK prie 10 dienu. Esu labai patenkinta personalu
Gulejom savaite del igimtos infekcijos (cia turbut del pernesiojimo O mokamos palatos tikrai yra, bet ne visada gali gauti, mes paemem trecia buvimo diena, buvo laisvu, o sekancia jau visos uzimtos QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 12:15) Gimdziau RK prie 10 dienu. Esu labai patenkinta personalu Gulejom savaite del igimtos infekcijos (cia turbut del pernesiojimo O mokamos palatos tikrai yra, bet ne visada gali gauti, mes paemem trecia buvimo diena, buvo laisvu, o sekancia jau visos uzimtos del domzos tylaus kalbejimo tai sutinku
Vakar buvau nuvaziavusi apziurai
Super:) isejau pakyletos nuotaikos. Aisku kol kas susiduriau tik su dviem sitom personalo moteriskaitem, bet joms didziausi mano komplimentai. Visa nestuma lankiaus privacioj klinikoj, ir mokejau tikrai nemazus pinigelius, bet po vakar kazkaip paalvojau, kad kai bus antras - jokiu privaciu...ir pinigeliu sutaupysiu ir i klausimus bus atsakyta. Reikejo paso ir sodros, nes iskart uzvede kortele. pasiklause ar pas juos ruosiuos gimdyt. Dabar net nebeabejoju, kad tikrai TAIP. Tarp kitko - prase siuntimo, bet as jo neturejau, tai sake, kad jei bus galimybe gauti - butu super, nes pas juos ten kazkaip istatymiskai nustatyta. O akuserijos priemimo skyriaus tel.: 2610492
Aisiuke, net neabejok, kad visas personalas ten toks
QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 15:28) Aisiuke, net neabejok, kad visas personalas ten toks čia kalbama apie RK, bet palyginimui pasidalinsiu ir apie VGN. Ten gimdžiau pirmą sūnų. Nuvažiavom, tokia jau ragana pasitiko, tarsi "dar viena trukdo man šeštadienio vakarą O RK niekas nieko panašaus neklausė. Apžiūrom ėjau 3 kartus, visus kartus kuo normaliausiai elgėsi. Ir rašiau anksčiau, kad ir gimdant, ir po gimdymo personalas buvo nepriekaištingas Papildyta: QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 15:28) Aisiuke, net neabejok, kad visas personalas ten toks galų gale kai kada gal būna žmogus pavargęs ar ne tokios nuotaikos - tai žmogiška. Ar biolaukai nesutampa Papildyta: QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 11:15) Gimdziau RK prie 10 dienu. Esu labai patenkinta personalu o ir tau, Slyva, nuskilo pas Domžą gimdyt. Aš ir likau juo patenkinta
Sveikos
Mes vakar irgi grizom is RK jau su suneliu. Praleidome lygiai 2 paras. Siais GN esu visiskai patenkinta, personalas puikus. Nuvaziavoma nakti su saremiais, prieme gyd. Volochovic. Is karto pagulde i gimdykla. Pagimdziau pasikeitus jau pamainai, bet deja gyd. pavardes nezinau, neuzmaciau, bet tokia jauna, tamsiais iki peciu plaukais. LAbai maloni Tuo metu kai gimdziau, visos gmdyklos buvo perpildytos, ir viena moteri net nespejo nuvezt iki gimdyklos, pagimde palatoj. Prieziura po gimdymo irgi super Demesio sulauki ne tik is gyd., ar akuseriu bet net ir is valytojos QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 12:15) Gimdziau RK prie 10 dienu. Esu labai patenkinta personalu Gulejom savaite del igimtos infekcijos (cia turbut del pernesiojimo O mokamos palatos tikrai yra, bet ne visada gali gauti, mes paemem trecia buvimo diena, buvo laisvu, o sekancia jau visos uzimtos na slyva jau ir 11d. kaip matau, sveikinu alia ir vel pernesiojimas, del ko tau nepamenu? va dziaugiasi visos personalu, o as butent del pernesiojimo daugiau ten negimdysiu. tiksliau del ju datu keitimo. QUOTE(Nelly_K @ 2010 01 01, 18:15) na slyva jau ir 11d. kaip matau, sveikinu alia ir vel pernesiojimas, del ko tau nepamenu? va dziaugiasi visos personalu, o as butent del pernesiojimo daugiau ten negimdysiu. tiksliau del ju datu keitimo. Aciu Mes pagal mano gines termina velavom savaite, pagal RK kokias 4 d. Bet to uzteko, vandenys jau buvo zali. Dziaugiuosi kad pati pradejau gimdyt, nes pagal RK dar buciau galejus savaite laukti Kitakart jei iki termino gimdysiu, tai butinai i RK vaziuosiu. Jei veluosim, tai bus matyt, gal tikrai reikes kazkur kitur gimdyti. Bozena, smagu kad jums viskas ok ir neuztrukot GN QUOTE(slyva @ 2010 01 01, 18:54) Aciu Mes pagal mano gines termina velavom savaite, pagal RK kokias 4 d. Bet to uzteko, vandenys jau buvo zali. Dziaugiuosi kad pati pradejau gimdyt, nes pagal RK dar buciau galejus savaite laukti Kitakart jei iki termino gimdysiu, tai butinai i RK vaziuosiu. Jei veluosim, tai bus matyt, gal tikrai reikes kazkur kitur gimdyti. Bozena, smagu kad jums viskas ok ir neuztrukot GN Del terminu tai taip, jie skaiciuoja savaip. Bet aciu D, viskas baigiasi gerai. Pas mane kaip sake, vandenukai buvo grazus, bet pernesiojimo tai jau buvo savaite QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 31, 15:30) Vakar buvau nuvaziavusi apziurai Super:) isejau pakyletos nuotaikos. Aisku kol kas susiduriau tik su dviem sitom personalo moteriskaitem, bet joms didziausi mano komplimentai. Visa nestuma lankiaus privacioj klinikoj, ir mokejau tikrai nemazus pinigelius, bet po vakar kazkaip paalvojau, kad kai bus antras - jokiu privaciu...ir pinigeliu sutaupysiu ir i klausimus bus atsakyta. Reikejo paso ir sodros, nes iskart uzvede kortele. pasiklause ar pas juos ruosiuos gimdyt. Dabar net nebeabejoju, kad tikrai TAIP. Tarp kitko - prase siuntimo, bet as jo neturejau, tai sake, kad jei bus galimybe gauti - butu super, nes pas juos ten kazkaip istatymiskai nustatyta. O akuserijos priemimo skyriaus tel.: 2610492 As norejau del sodros pazymejimo paklausti ,o pas jus ten irasyta jusu dabartine darboviete ir pareigos ir t.t ,nes man tai darbe sake ,kad niekas ten dabar nieko neraso i tuos pazymejimus,viskas kompiuteriuose yra. QUOTE(magic magic @ 2010 01 02, 11:48) As norejau del sodros pazymejimo paklausti ,o pas jus ten irasyta jusu dabartine darboviete ir pareigos ir t.t ,nes man tai darbe sake ,kad niekas ten dabar nieko neraso i tuos pazymejimus,viskas kompiuteriuose yra. Pagal visas tasykles kompe viska turetu matyti QUOTE(magic magic @ 2010 01 02, 10:48) As norejau del sodros pazymejimo paklausti ,o pas jus ten irasyta jusu dabartine darboviete ir pareigos ir t.t ,nes man tai darbe sake ,kad niekas ten dabar nieko neraso i tuos pazymejimus,viskas kompiuteriuose yra. kai išleidžia nėštumo gimdymo atostogų, poklinikoj prašo. Gimdymo įstaiga taip pat QUOTE(slyva @ 2010 01 01, 19:54) Aciu Mes pagal mano gines termina velavom savaite, pagal RK kokias 4 d. Bet to uzteko, vandenys jau buvo zali. Dziaugiuosi kad pati pradejau gimdyt, nes pagal RK dar buciau galejus savaite laukti Kitakart jei iki termino gimdysiu, tai butinai i RK vaziuosiu. Jei veluosim, tai bus matyt, gal tikrai reikes kazkur kitur gimdyti. Man parašė, kad gimdžiau 41-ą savaitę, nors pagal mano gydytojos nustatytą gimdymo datą jau buvo 41 savaitė ir 6 dienos. Aš taip pat jei iki termino tai rinkčiausi gimdyti čia, bet jei pernešiočiau tai į VGN Papildyta: QUOTE(magic magic @ 2010 01 02, 11:48) As norejau del sodros pazymejimo paklausti ,o pas jus ten irasyta jusu dabartine darboviete ir pareigos ir t.t ,nes man tai darbe sake ,kad niekas ten dabar nieko neraso i tuos pazymejimus,viskas kompiuteriuose yra. Seniau rašydavo į darbo knygutes, dabar išduoda pažymėjimus, juose nieko nerašo apie darbovietę. Manęs paklausė kur dirbu, pasakiau ir jos užsirašė
Gruodzio 18 gimdziau RK ligoninej, tikrai nustebina demesys ir paslaugumas, tikrai ateina vis i palata ir akuseres ir gydytojos ir seseles, kaip ir minejai net valytojos malonios ir paslaugios. Na o as tai tariausi isanksto su gydytoja Raguckiene, superine gydytoja, dziaugiuosi kad gimdziau pas ja nerealiai profesionali gydytoja ir pirma ir antra dukryte pas ja gimdziau, pirmuoju atveju tai dare extra cezari, nes virkstele buvo apsivijusu aplink kakla, o antruoju pagimdziau pati ir kadangi klausiau jos nurodymu tai pagimdziau palyginus greit, tikrai rekomenduoju sita gydytoja, nesitrauke nuo manes nei minutei, visada buvo salia, as nusirdziai jai esu dekinga, taip pat ir visam personalui.
merginos noriu jusu paklausti kai yra numatyta planine operacija kada jus mazdaug vaziuojate ryte i priemima?nes kazkaip mastau 8val.bet sakau gal reikia anksciau pasirodyti?kaip jus manote?
QUOTE(0rchideja @ 2010 01 03, 10:46) merginos noriu jusu paklausti kai yra numatyta planine operacija kada jus mazdaug vaziuojate ryte i priemima?nes kazkaip mastau 8val.bet sakau gal reikia anksciau pasirodyti?kaip jus manote? aš gimdžiau su skatinimu, tai kaip ir planuotai. Man liepė atvažiuoti 7.00 ryte. Kadangi ten nelabai kas laksto akis išdegęs, tai popierių tvarkymas, manęs apžiūrėjimas, tonusų tikrinimas užtruko beveik pusantros valandos. Tai manau, kad gali pasirodyti po septynių, kokią pusę aštuonių QUOTE(viti @ 2010 01 03, 15:51) aš gimdžiau su skatinimu, tai kaip ir planuotai. Man liepė atvažiuoti 7.00 ryte. Kadangi ten nelabai kas laksto akis išdegęs, tai popierių tvarkymas, manęs apžiūrėjimas, tonusų tikrinimas užtruko beveik pusantros valandos. Tai manau, kad gali pasirodyti po septynių, kokią pusę aštuonių aciu labai :)turesiu minty,nes tikrai dvejojau ir kogero reikes pasistengti nuvaziuoti anksciau nes dar kamsciai 7val.... QUOTE(0rchideja @ 2010 01 03, 16:31) aciu labai :)turesiu minty,nes tikrai dvejojau ir kogero reikes pasistengti nuvaziuoti anksciau nes dar kamsciai 7val.... tikrai gali, nes mačiau, kad nė viena nebuvo užsimiegojusi
Sveikos,
Turiu toki klausimuka:) Atvykus gimdyti, kur ten auto pasistatyti-yra kokia aikstele salia? QUOTE(Laiciuke @ 2010 01 04, 11:38) Prie pat skyriu yra mokama aikstele, arba jeigu pasisektu, ir butu pakeltas uztvaras, tai galima ivaziuoti i ligonines kiema, ir tenai palikti automobili (visada atidaryta nakti)
As taip pat planuoju gimdyti sioje ligonineje ir beskaitant iskilo toks klausimas: kai atvaziuoji gimdyti reikia eiti i bendra priemima, kur is kiemo puses ar cia kur is gatves puses yra priemimas atrodo akuserijos vadinasi
QUOTE(Bozena83 @ 2010 01 04, 11:55) Prie pat skyriu yra mokama aikstele, arba jeigu pasisektu, ir butu pakeltas uztvaras, tai galima ivaziuoti i ligonines kiema, ir tenai palikti automobili (visada atidaryta nakti) MB pastate kiemely, i kuri ivaziavimas nuo tilto berods gatves (kur pro pat ligonine vienpusis eismas). Ten nemokamai, bet kai reikejo isvaziuoti
klausykit, o dabar vyrui dalyvauti gimdyme leidžiama?
nes gruodį, kol dar gripas buvo, neleido |