Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Svajone*
toliau dalinamės patirtimi ir įspūdžiais RK ligoninėje  smile.gif
ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA

ŠIEK TIEK NAUDINGOS INFO; 4u.gif

adresas Žygimantų 3..TEL.. Tel. (8-5)2629127

Raudonojo Kryžiaus rekomenduota VAISTINĖ

NA IR PATI LIGONINĖ smile.gif

user posted image

*

magic magic
Ar Raudonojo kryziaus ligonineje yra mokamos palatos tikrai? Ir kokia kaina palatos? smile.gif
Bozena83
QUOTE(magic magic @ 2009 12 27, 11:04)
Ar Raudonojo kryziaus ligonineje yra mokamos palatos tikrai? Ir kokia kaina palatos?  smile.gif
*

Tikrai yra, ir uz para tokioj palatoj reikia atiduot 200 lt smile.gif
Wild Pearl
ar yra mamyciu kuriom nusimato kita savaitele ten gultis?
Bozena83
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 28, 09:37)
ar yra mamyciu kuriom nusimato kita savaitele ten gultis?
*

Kaip cia jums atsakiu, siandien jau man 5-a diena po termino, kaip tik eisiu i apziura. Bet manau, kad ar sia, ar kita savaite, bet butinai ten atsidursiu biggrin.gif
Aisiuke
na manau, jog ir man lemtis lems arba sia arba kita savaitele atsigulti... ax.gif
Laiciuke
Na, as ir greitu laiku ten atsidurt tureciau, nes gimdyt 12.30 d. (arba kt. data 01.07 d.), tai bet kuria diena jau gali tekt ten pasisveciuot smile.gif
Monrutė
laba,

ar jau leidžia vyrams dalyvauti gimdyme?
nes per gripo epidemiją neleido unsure.gif
Bozena83
QUOTE(Monrutė @ 2009 12 28, 15:19)
laba,

*

Leidzia thumbup.gif
Laiciuke
QUOTE(Monrutė @ 2009 12 28, 16:19)
laba,

*

Tikrai leidzia, bet as sivakar norejau nulekt apsiziuret, t.y. susipazint su aplinka, kur gimdysiu, bet ar isties taip yra ar as ant tokios darbuotojos pataikiau, kad va apsiziuret neleidzia del infekcijos (praejusios ir busimos, taip man
pasake)?
Wild Pearl
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 28, 10:45)
Kaip cia jums atsakiu, siandien jau man 5-a diena po termino, kaip tik eisiu i apziura. Bet manau, kad ar sia, ar kita savaite, bet butinai ten atsidursiu biggrin.gif
*

vau tai ziurekite gal ir persilenksime kita savaitele viena su kita biggrin.gif ,nes mane kitai savaitelei guldo irgi tai visko gali buti smile.gif kolidoriai mazi bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif

o vyram kiek zinau tai tikrai leidzia...negirdejau kad neleistu dabar blink.gif g.gif
Bozena83
QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 28, 17:21)
Tikrai leidzia, bet as sivakar norejau nulekt apsiziuret, t.y. susipazint su aplinka, kur gimdysiu, bet ar isties taip yra ar as ant tokios darbuotojos pataikiau, kad va apsiziuret neleidzia del infekcijos (praejusios ir busimos, taip man
pasake)?
*

Del GN apziurejimo tai sunku ka pasakyt, nes jeigu ir aprodytu jums kur kas, tai tik tuo metu kai vyksta kursai.

Orchideja, visko gali but mirksiukas.gif , bet kai siandien buvau apziuroj, pakrapste mane, tai maudimas stipresnis prasidejo. Kad dar iki io treciadienio datempciau tongue.gif
sagyte
Planuoju gimdyti RK atsiliepimai kiek skaitau pakankamai geri ax.gif Dar tiksliai nežinau, bet manęs tikriausiai laukia planinis CP, tai mąstau, jei planinis tai čia reiškia, kad reikia tartis doh.gif Dar plius stentas yra inkste, tai sakė jie turi ten ir urologų skyrių ir vietoj man jį išimtų. Klausimas dėl palatų paprastų kiek juose būna mamų su leliukais? blush2.gif
gupija
QUOTE(sagyte @ 2009 12 28, 20:46)
Klausimas dėl palatų paprastų kiek juose būna mamų su leliukais? blush2.gif
*

Daugiausia dviviečių, yra vienviečių ir triviečių (šitų bent jau buvo vasarį).
Wild Pearl
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 28, 20:31)
Del GN apziurejimo tai sunku ka pasakyt, nes jeigu ir aprodytu jums kur kas, tai tik tuo metu kai vyksta kursai.

Orchideja, visko gali but mirksiukas.gif , bet kai siandien buvau apziuroj, pakrapste mane, tai maudimas stipresnis prasidejo. Kad dar iki io treciadienio datempciau  tongue.gif
*

as tai tikrai jau pirmadieni nuo pat ryto irgi guldoma esu,tai jau ten busiu geras penkias dieneles blush2.gif tiesa del kaklelio paziurejimo tai tikrai ne itin malonus jausmas,man po jo ziurejimo tepliojo dvi paras,tai maniau pagimdysiu anksciau laiko blush2.gif blink.gif gerai kad praejo wub.gif

QUOTE(sagyte @ 2009 12 28, 21:46)
Planuoju gimdyti RK atsiliepimai kiek skaitau pakankamai geri ax.gif  Dar tiksliai nežinau, bet manęs tikriausiai laukia planinis CP, tai mąstau, jei planinis tai čia reiškia, kad reikia tartis doh.gif  Dar plius stentas yra inkste, tai sakė jie turi ten ir urologų skyrių ir vietoj man jį išimtų. Klausimas dėl palatų paprastų kiek juose būna mamų su leliukais? blush2.gif
*

man irgi bus planinis,tai reiskia kad daktarai skiria tau diena kada turi pasirodyti su daikteliais ir ta diena arba kita tave operuos smile.gif o tartis nebutinai, tavo valia...as asmeniskai nesitariau nei karto,pasitikiu ten dirbanciais daktarais mirksiukas.gif
viti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 29, 07:54)

man irgi bus planinis,tai reiskia kad daktarai skiria tau diena kada turi pasirodyti su daikteliais ir ta diena arba kita tave operuos smile.gif o tartis nebutinai, tavo valia...as asmeniskai nesitariau nei karto,pasitikiu ten dirbanciais daktarais  mirksiukas.gif
*

visgi pritarčiau, kad gydytojai RK patikimi, tad tartis nebūtina, nebent sielą nuramint norisi ax.gif
Aš nesitariau (ėjau skatinimams), bet vis tiek buvo sunku nuspręsti, kam galiu pasakyti didesnį ačiū . Darbas, elgesys su manimi buvo nepriekaištingas, nors tuo metu mes gimdyklose buvome keturios. O viena pagimdė praėjus gal 10 min po manojo stebuklėlio pasirodymo mirksiukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2009 12 28, 20:55)
*

manoji dvivietė buvo ir labai normali bigsmile.gif
sagyte
QUOTE(gupija @ 2009 12 28, 22:55)
*

QUOTE(0rchideja @ 2009 12 29, 09:54)

man irgi bus planinis,tai reiskia kad daktarai skiria tau diena kada turi pasirodyti su daikteliais ir ta diena arba kita tave operuos smile.gif o tartis nebutinai, tavo valia...as asmeniskai nesitariau nei karto,pasitikiu ten dirbanciais daktarais  mirksiukas.gif
*

Ačiū už informaciją, o daktarai iš RK skiria kada jau gimdyti ar ginekologas pas kurį dabar lankausi? unsure.gif
viti
QUOTE(sagyte @ 2009 12 29, 12:19)
Ačiū už informaciją, o daktarai iš RK skiria kada jau gimdyti ar ginekologas pas kurį dabar lankausi? unsure.gif
*

atėjus gimdymo terminui pradėjau lankytis nebe pas savo ginę, bet RK, tai jie ir skyrė datą, kada skatint ax.gif
Manau, jei lankytumeis ir ten, ir ten, galutinį žodį pasakytų RK specai g.gif
gupija
QUOTE(viti @ 2009 12 29, 13:46)
Manau, jei lankytumeis ir ten, ir ten, galutinį žodį pasakytų RK specai  g.gif
*

Ir aš taip manau, nes juk guldo ir priima kūdikį būtent jie, o ne poliklinikos daktarai smile.gif
sagyte
QUOTE(gupija @ 2009 12 29, 16:19)
Ir aš taip manau, nes juk guldo ir priima kūdikį būtent jie, o ne poliklinikos daktarai smile.gif
*

Ačiū, reiks tada pasišnekėti rimčiau su savo gydytoja, ar reikalingas kažkoks siuntimas į RK, ar tiesiog nueini ir registruojies ten pas ginekologą? unsure.gif
Aisiuke
QUOTE(sagyte @ 2009 12 30, 12:48)
Ačiū, reiks tada pasišnekėti rimčiau su savo gydytoja, ar reikalingas kažkoks siuntimas į RK, ar tiesiog nueini ir registruojies ten pas ginekologą? unsure.gif
*

Na man irgi knieti siek tiek pasiklausineti. Leliukas veluoja viena dienele. blush2.gif Skambino mano ginekologe ir sake, kad dar savaitele galiu drasiai pravaikscioti, bet kazkaip dusele vis sunerimsta ir mastau, kad reiketu nulekt i RK kad ten pasiziuretu ir pasakytu kas kaip. Tik vat kamuoja klausimas: skambintis ir registruotis? (jei taip - tai ka sakyt?) ar tiesiog bandyt vaziuot ir tiek? Atstumas nera didelis smile.gif penkios minutes ir as jau ten...Tik kazkaip nelabai drasu...Vat pasiziurejau i laikrodi ir pamaciau, kad praziopsojau paskaitele...
viti
QUOTE(sagyte @ 2009 12 30, 11:48)
*

ten galima nueiti apžiūrai nuo 11.00 iki, atrodo, 15.00. O gal 13.00. Atleiskit, nepamenu.
Kai mano mažiukas vėlavo vieną dieną ir prasidėjo netikri sąrėmiai, nuėjau. Apžiūrėjo, bet paprašė, kad kitą kartą atsineščiau siuntimą (pagrindas - praėjęs gimdymo terminas). Jį išrašė mano ginė. Bet kokiu atveju po tos besiuntiminės apžiūros man paskyrė naują apsilankymo laiką.
Wild Pearl
QUOTE(viti @ 2009 12 30, 13:53)
ten galima nueiti apžiūrai nuo 11.00 iki, atrodo, 15.00. O gal 13.00. Atleiskit, nepamenu.
Kai mano mažiukas vėlavo vieną dieną ir prasidėjo netikri sąrėmiai, nuėjau. Apžiūrėjo, bet paprašė, kad kitą kartą atsineščiau siuntimą (pagrindas - praėjęs gimdymo terminas).  Jį išrašė mano ginė. Bet kokiu atveju po tos besiuntiminės apžiūros man paskyrė naują apsilankymo laiką.
*

taip siuo atveju geriau tureti savo ginekologes siuntimuka su savimi,nes kaip suprantu jiems jis butinas smile.gif
viti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 30, 13:53)
taip siuo atveju geriau tureti savo ginekologes siuntimuka su savimi,nes kaip suprantu jiems jis butinas smile.gif
*

ir jį išrašo gydytojos sesutė per kelias minutes, taigi bent jau manęs niekur nevarinėjo ax.gif
chaude*
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 30, 13:44)
Na man irgi knieti siek tiek pasiklausineti. Leliukas veluoja viena dienele.  blush2.gif  Skambino mano ginekologe ir sake, kad dar savaitele galiu drasiai pravaikscioti, bet kazkaip dusele vis sunerimsta ir mastau, kad reiketu nulekt i RK kad ten pasiziuretu ir pasakytu kas kaip. Tik vat kamuoja klausimas: skambintis ir registruotis? (jei taip - tai ka sakyt?) ar tiesiog bandyt vaziuot ir tiek? Atstumas nera didelis  smile.gif  penkios minutes ir as jau ten...Tik kazkaip nelabai drasu...Vat pasiziurejau i laikrodi ir pamaciau, kad praziopsojau paskaitele...
*

Na kai as vaziavau,kad paziuretu,pamenu,tai uzteko man tos formos nestukiu ir nieko daugiau neprase...bet kada tai buvo:)Zinau,kad kai kurios nuvaziavusios paprasciausiai pasako,kad pamaudzia ar paskauda ir jie iskart apziuri ir viska pasako;)Tuo paciu kortele uzveda:)Ir geriausia vaziuot vakare,kai poliklinikos nedirba jau:D
slyva
Gimdziau RK prie 10 dienu. Esu labai patenkinta personalu thumbup.gif Gimdem pas Domza, tai tikrai jokiu nusiskundimu. Tik tyliai sneka, ne visada nugirsti iseina ka pasako blush2.gif Su niekuo nesitarem, niekam kysiu nedavem, tik iseinant saldainiu nunesem blush2.gif
Gulejom savaite del igimtos infekcijos (cia turbut del pernesiojimo g.gif), tai naujagimiu skyrius superinis, bet kada gali eit klausti ir pades, visos malonios. Realiai nei vienos raganos nesutikau biggrin.gif Net Suckel kad ir grieztoka, bet pasirupino irgi gerai, nes man pirmom dienom labai sunku buvo...
O mokamos palatos tikrai yra, bet ne visada gali gauti, mes paemem trecia buvimo diena, buvo laisvu, o sekancia jau visos uzimtos doh.gif
nioninka
QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 12:15)
Gimdziau RK prie 10 dienu. Esu labai patenkinta personalu  thumbup.gif Gimdem pas Domza, tai tikrai jokiu nusiskundimu. Tik tyliai sneka, ne visada nugirsti iseina ka pasako  blush2.gif Su niekuo nesitarem, niekam kysiu nedavem, tik iseinant saldainiu nunesem  blush2.gif
Gulejom savaite del igimtos infekcijos (cia turbut del pernesiojimo  g.gif), tai naujagimiu skyrius superinis, bet kada gali eit klausti ir pades, visos malonios. Realiai nei vienos raganos nesutikau biggrin.gif Net Suckel kad ir grieztoka, bet pasirupino irgi gerai, nes man pirmom dienom labai sunku buvo...
O mokamos palatos tikrai yra, bet ne visada gali gauti, mes paemem trecia buvimo diena, buvo laisvu, o sekancia jau visos uzimtos doh.gif
*

del domzos tylaus kalbejimo tai sutinku lotuliukas.gif tiesiog jis toks ramus, ji nemanau ar butu galima supykint ax.gif
Aisiuke
Vakar buvau nuvaziavusi apziurai smile.gif ten priima nuo 11 iki 14val. Pasiskambinau pries vaziuojant, paaiskinau, kad veluoja viena dienele - liepe atvaziuot. Nulekiau, ten pataikiau ant afigienai malonios moterytes,kuri pririso pasiklausyti leliuko sirdeles. Vis mamytuku vadino. vardo deja nepasakysiu, nes neturejo jokios korteles. Veliau atejo kaip supratau gydytoja (tokia jauna, plaukai ant peciu, jaunute) patikrino pakrapstinejo, pasake, kad viskas yra gerai. ir atvaziuoti tik sausio 2d. aisku jei iki to laiko jausiuos gerai, nenubegs vandenys ir leliukas toliau intensyviai judes.
Super:) isejau pakyletos nuotaikos.
Aisku kol kas susiduriau tik su dviem sitom personalo moteriskaitem, bet joms didziausi mano komplimentai.
Visa nestuma lankiaus privacioj klinikoj, ir mokejau tikrai nemazus pinigelius, bet po vakar kazkaip paalvojau, kad kai bus antras - jokiu privaciu...ir pinigeliu sutaupysiu ir i klausimus bus atsakyta.
Reikejo paso ir sodros, nes iskart uzvede kortele. pasiklause ar pas juos ruosiuos gimdyt. Dabar net nebeabejoju, kad tikrai TAIP.
Tarp kitko - prase siuntimo, bet as jo neturejau, tai sake, kad jei bus galimybe gauti - butu super, nes pas juos ten kazkaip istatymiskai nustatyta.
g.gif

O akuserijos priemimo skyriaus tel.: 2610492
slyva
Aisiuke, net neabejok, kad visas personalas ten toks thumbup.gif Na gal pasitaiko viena kita grieztesne moteriske, bet tai niekis palygint su personalu, kur vien niurzgancios bobos biggrin.gif
viti
QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 15:28)
Aisiuke, net neabejok, kad visas personalas ten toks thumbup.gif Na gal pasitaiko viena kita grieztesne moteriske, bet tai niekis palygint su personalu, kur vien niurzgancios bobos biggrin.gif
*

čia kalbama apie RK, bet palyginimui pasidalinsiu ir apie VGN. Ten gimdžiau pirmą sūnų. Nuvažiavom, tokia jau ragana pasitiko, tarsi "dar viena trukdo man šeštadienio vakarą g.gif schmoll.gif ". Tada paklausė, ar tariausi su kuo nors. Kai pasakiau, kad taip, pasidarė šilkinė doh.gif
O RK niekas nieko panašaus neklausė. Apžiūrom ėjau 3 kartus, visus kartus kuo normaliausiai elgėsi. Ir rašiau anksčiau, kad ir gimdant, ir po gimdymo personalas buvo nepriekaištingas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 15:28)
*

galų gale kai kada gal būna žmogus pavargęs ar ne tokios nuotaikos - tai žmogiška. Ar biolaukai nesutampa mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 11:15)
Gimdziau RK prie 10 dienu. Esu labai patenkinta personalu  thumbup.gif Gimdem pas Domza, tai tikrai jokiu nusiskundimu.
*

o ir tau, Slyva, nuskilo pas Domžą gimdyt. Aš ir likau juo patenkinta ax.gif
Bozena83
Sveikos 4u.gif
Mes vakar irgi grizom is RK jau su suneliu. Praleidome lygiai 2 paras.
Siais GN esu visiskai patenkinta, personalas puikus. Nuvaziavoma nakti su saremiais, prieme gyd. Volochovic. Is karto pagulde i gimdykla. Pagimdziau pasikeitus jau pamainai, bet deja gyd. pavardes nezinau, neuzmaciau, bet tokia jauna, tamsiais iki peciu plaukais. LAbai maloni thumbup.gif wub.gif
Tuo metu kai gimdziau, visos gmdyklos buvo perpildytos, ir viena moteri net nespejo nuvezt iki gimdyklos, pagimde palatoj.
Prieziura po gimdymo irgi super 4u.gif Ateina, pasiteirauja, apziuri thumbup.gif
Demesio sulauki ne tik is gyd., ar akuseriu bet net ir is valytojos smile.gif
Nelly_K
QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 12:15)
Gimdziau RK prie 10 dienu. Esu labai patenkinta personalu  thumbup.gif Gimdem pas Domza, tai tikrai jokiu nusiskundimu. Tik tyliai sneka, ne visada nugirsti iseina ka pasako  blush2.gif Su niekuo nesitarem, niekam kysiu nedavem, tik iseinant saldainiu nunesem  blush2.gif
Gulejom savaite del igimtos infekcijos (cia turbut del pernesiojimo  g.gif), tai naujagimiu skyrius superinis, bet kada gali eit klausti ir pades, visos malonios. Realiai nei vienos raganos nesutikau biggrin.gif Net Suckel kad ir grieztoka, bet pasirupino irgi gerai, nes man pirmom dienom labai sunku buvo...
*

na slyva jau ir 11d. kaip matau, sveikinu 4u.gif 4u.gif
alia ir vel pernesiojimas, del ko tau nepamenu?

va dziaugiasi visos personalu, o as butent del pernesiojimo daugiau ten negimdysiu. tiksliau del ju datu keitimo.
slyva
QUOTE(Nelly_K @ 2010 01 01, 18:15)
na slyva jau ir 11d. kaip matau, sveikinu  4u.gif  4u.gif
alia ir vel pernesiojimas, del ko tau nepamenu?

va dziaugiasi visos personalu, o as butent del pernesiojimo daugiau ten negimdysiu. tiksliau del ju datu keitimo.
*

Aciu 4u.gif
Mes pagal mano gines termina velavom savaite, pagal RK kokias 4 d. Bet to uzteko, vandenys jau buvo zali. Dziaugiuosi kad pati pradejau gimdyt, nes pagal RK dar buciau galejus savaite laukti doh.gif Kai pagalvoji, tai baisoka kaip ten lelius pilve turetu gyvent dar ta savaite... doh.gif Nors kortelej tai irase, kad vaikas isnesiotas g.gif
Kitakart jei iki termino gimdysiu, tai butinai i RK vaziuosiu. Jei veluosim, tai bus matyt, gal tikrai reikes kazkur kitur gimdyti.

Bozena, smagu kad jums viskas ok ir neuztrukot GN thumbup.gif Nors ir tiek ilgai teko laukti tos akimirkos 4u.gif
Bozena83
QUOTE(slyva @ 2010 01 01, 18:54)
Aciu  4u.gif
Mes pagal mano gines termina velavom savaite, pagal RK kokias 4 d. Bet to uzteko, vandenys jau buvo zali. Dziaugiuosi kad pati pradejau gimdyt, nes pagal RK dar buciau galejus savaite laukti  doh.gif Kai pagalvoji, tai baisoka kaip ten lelius pilve turetu gyvent dar ta savaite... doh.gif Nors kortelej tai irase, kad vaikas isnesiotas  g.gif
Kitakart jei iki termino gimdysiu, tai butinai i RK vaziuosiu. Jei veluosim, tai bus matyt, gal tikrai reikes kazkur kitur gimdyti.

Bozena, smagu kad jums viskas ok ir neuztrukot GN  thumbup.gif  Nors ir tiek ilgai teko laukti tos akimirkos  4u.gif
*

Del terminu tai taip, jie skaiciuoja savaip. Bet aciu D, viskas baigiasi gerai. Pas mane kaip sake, vandenukai buvo grazus, bet pernesiojimo tai jau buvo savaite
magic magic
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 31, 15:30)
Vakar buvau nuvaziavusi apziurai smile.gif ten priima nuo 11 iki 14val. Pasiskambinau pries vaziuojant, paaiskinau, kad veluoja viena dienele - liepe atvaziuot. Nulekiau, ten pataikiau ant afigienai malonios moterytes,kuri pririso pasiklausyti leliuko sirdeles. Vis mamytuku vadino. vardo deja nepasakysiu, nes neturejo jokios korteles. Veliau atejo kaip supratau gydytoja (tokia jauna, plaukai ant peciu, jaunute) patikrino pakrapstinejo, pasake, kad viskas yra gerai. ir atvaziuoti tik sausio 2d. aisku jei iki to laiko jausiuos gerai, nenubegs vandenys ir leliukas toliau intensyviai judes.
Super:) isejau pakyletos nuotaikos.
Aisku kol kas susiduriau tik su dviem sitom personalo moteriskaitem, bet joms didziausi mano komplimentai.
Visa nestuma lankiaus privacioj klinikoj, ir mokejau tikrai nemazus pinigelius, bet po vakar kazkaip paalvojau, kad kai bus antras - jokiu privaciu...ir pinigeliu sutaupysiu ir i klausimus bus atsakyta.
Reikejo paso ir sodros, nes iskart uzvede kortele. pasiklause ar pas juos ruosiuos gimdyt. Dabar net nebeabejoju, kad tikrai TAIP.
Tarp kitko - prase siuntimo, bet as jo neturejau, tai sake, kad jei bus galimybe gauti - butu super, nes pas juos ten kazkaip istatymiskai nustatyta.
  g.gif

O akuserijos priemimo skyriaus tel.: 2610492
*

As norejau del sodros pazymejimo paklausti ,o pas jus ten irasyta jusu dabartine darboviete ir pareigos ir t.t ,nes man tai darbe sake ,kad niekas ten dabar nieko neraso i tuos pazymejimus,viskas kompiuteriuose yra.
Kačia
QUOTE(magic magic @ 2010 01 02, 11:48)
As norejau del sodros pazymejimo paklausti ,o pas jus ten irasyta  jusu dabartine darboviete ir pareigos ir t.t ,nes man tai darbe sake ,kad niekas ten dabar nieko neraso i tuos pazymejimus,viskas kompiuteriuose yra.
*

Pagal visas tasykles kompe viska turetu matyti drinks_cheers.gif , bet pasirodo ar jos nemoka naudotis ar kas , bet reikia veztis ir sodos knygele. As jos vaziuojant gimdyt nesiveziau, paprase kita diena atvezti, bet vyras pamirso tai taip ir liko blush2.gif
viti
QUOTE(magic magic @ 2010 01 02, 10:48)
As norejau del sodros pazymejimo paklausti ,o pas jus ten irasyta  jusu dabartine darboviete ir pareigos ir t.t ,nes man tai darbe sake ,kad niekas ten dabar nieko neraso i tuos pazymejimus,viskas kompiuteriuose yra.
*

kai išleidžia nėštumo gimdymo atostogų, poklinikoj prašo. Gimdymo įstaiga taip pat biggrin.gif
Neraitė
QUOTE(slyva @ 2010 01 01, 19:54)
Aciu  4u.gif
Mes pagal mano gines termina velavom savaite, pagal RK kokias 4 d. Bet to uzteko, vandenys jau buvo zali. Dziaugiuosi kad pati pradejau gimdyt, nes pagal RK dar buciau galejus savaite laukti  doh.gif Kai pagalvoji, tai baisoka kaip ten lelius pilve turetu gyvent dar ta savaite... doh.gif Nors kortelej tai irase, kad vaikas isnesiotas  g.gif
*

drinks_cheers.gif
Man parašė, kad gimdžiau 41-ą savaitę, nors pagal mano gydytojos nustatytą gimdymo datą jau buvo 41 savaitė ir 6 dienos.
Aš taip pat jei iki termino tai rinkčiausi gimdyti čia, bet jei pernešiočiau tai į VGN unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(magic magic @ 2010 01 02, 11:48)
*

Seniau rašydavo į darbo knygutes, dabar išduoda pažymėjimus, juose nieko nerašo apie darbovietę. Manęs paklausė kur dirbu, pasakiau ir jos užsirašė smile.gif
kaktusyte
Gruodzio 18 gimdziau RK ligoninej, tikrai nustebina demesys ir paslaugumas, tikrai ateina vis i palata ir akuseres ir gydytojos ir seseles, kaip ir minejai net valytojos malonios ir paslaugios. Na o as tai tariausi isanksto su gydytoja Raguckiene, superine gydytoja, dziaugiuosi kad gimdziau pas ja nerealiai profesionali gydytoja ir pirma ir antra dukryte pas ja gimdziau, pirmuoju atveju tai dare extra cezari, nes virkstele buvo apsivijusu aplink kakla, o antruoju pagimdziau pati ir kadangi klausiau jos nurodymu tai pagimdziau palyginus greit, tikrai rekomenduoju sita gydytoja, nesitrauke nuo manes nei minutei, visada buvo salia, as nusirdziai jai esu dekinga, taip pat ir visam personalui.
Wild Pearl
merginos noriu jusu paklausti kai yra numatyta planine operacija kada jus mazdaug vaziuojate ryte i priemima?nes kazkaip mastau 8val.bet sakau gal reikia anksciau pasirodyti?kaip jus manote?
viti
QUOTE(0rchideja @ 2010 01 03, 10:46)
merginos noriu jusu paklausti kai yra numatyta planine operacija kada jus mazdaug vaziuojate ryte i priemima?nes kazkaip mastau 8val.bet sakau gal reikia anksciau pasirodyti?kaip jus manote?
*

aš gimdžiau su skatinimu, tai kaip ir planuotai. Man liepė atvažiuoti 7.00 ryte. Kadangi ten nelabai kas laksto akis išdegęs, tai popierių tvarkymas, manęs apžiūrėjimas, tonusų tikrinimas užtruko beveik pusantros valandos. Tai manau, kad gali pasirodyti po septynių, kokią pusę aštuonių biggrin.gif
Wild Pearl
QUOTE(viti @ 2010 01 03, 15:51)
aš gimdžiau su skatinimu, tai kaip ir planuotai. Man liepė atvažiuoti 7.00 ryte. Kadangi ten nelabai kas laksto akis išdegęs, tai popierių tvarkymas, manęs apžiūrėjimas, tonusų tikrinimas užtruko beveik pusantros valandos. Tai manau, kad gali pasirodyti po septynių, kokią pusę aštuonių  biggrin.gif
*

aciu labai :)turesiu minty,nes tikrai dvejojau ir kogero reikes pasistengti nuvaziuoti anksciau nes dar kamsciai 7val.... doh.gif nesinori ant ju pakliuti schmoll.gif unsure.gif
viti
QUOTE(0rchideja @ 2010 01 03, 16:31)
aciu labai :)turesiu minty,nes tikrai dvejojau ir kogero reikes pasistengti nuvaziuoti anksciau nes dar kamsciai 7val.... doh.gif nesinori ant ju pakliuti  schmoll.gif  unsure.gif
*

tikrai gali, nes mačiau, kad nė viena nebuvo užsimiegojusi mirksiukas.gif Jų gi turbūt ir pamaina prasideda kai tik septintą smile.gif Nes ir akušerė, kai klausiau, ar ji priiminės gimdymą, sakė, kad taip, jei pagimdysiu iki kito ryto septintos lotuliukas.gif
Laiciuke
Sveikos,
Turiu toki klausimuka:) Atvykus gimdyti, kur ten auto pasistatyti-yra kokia aikstele salia?
Bozena83
QUOTE(Laiciuke @ 2010 01 04, 11:38)
Sveikos,
Turiu toki klausimuka:) Atvykus gimdyti, kur ten auto pasistatyti-yra kokia aikstele salia?
*

Prie pat skyriu yra mokama aikstele, arba jeigu pasisektu, ir butu pakeltas uztvaras, tai galima ivaziuoti i ligonines kiema, ir tenai palikti automobili (visada atidaryta nakti) 4u.gif
Auksinė
As taip pat planuoju gimdyti sioje ligonineje ir beskaitant iskilo toks klausimas: kai atvaziuoji gimdyti reikia eiti i bendra priemima, kur is kiemo puses ar cia kur is gatves puses yra priemimas atrodo akuserijos vadinasi g.gif
gupija
QUOTE(Auksinė @ 2010 01 04, 14:09)
As taip pat planuoju gimdyti sioje ligonineje ir beskaitant iskilo toks klausimas: kai atvaziuoji gimdyti reikia eiti i bendra priemima, kur is kiemo puses ar cia kur is gatves puses yra priemimas atrodo akuserijos vadinasi  g.gif
*

Eini į akušerijos priėmimą.
Auksinė
QUOTE(gupija @ 2010 01 04, 14:11)
Eini į akušerijos priėmimą.
*

Aciukas uz atskayma 4u.gif
slyva
QUOTE(Bozena83 @ 2010 01 04, 11:55)
Prie pat skyriu yra mokama aikstele, arba jeigu pasisektu, ir butu pakeltas uztvaras, tai galima ivaziuoti i ligonines kiema, ir tenai palikti automobili (visada atidaryta nakti) 4u.gif
*

MB pastate kiemely, i kuri ivaziavimas nuo tilto berods gatves (kur pro pat ligonine vienpusis eismas). Ten nemokamai, bet kai reikejo isvaziuoti doh.gif Masinu pristato ten labai daug, teko bordiurais vaziuoti kad vaika namo parsiveztume doh.gif
Monrutė
klausykit, o dabar vyrui dalyvauti gimdyme leidžiama?
nes gruodį, kol dar gripas buvo, neleido
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.