mano suniukui vakar ir uzvakar uzkilo temperatura, kuri buvo net 38,8
Labas mamytes,
mano suniukui vakar ir uzvakar uzkilo temperatura, kuri buvo net 38,8 QUOTE(Editukass @ 2010 05 08, 18:07) Labas mamytes, mano suniukui vakar ir uzvakar uzkilo temperatura, kuri buvo net 38,8 Mano mažylis, kai dantukai dygo, keletą kartų vėmė... Tie dantukai kai kuriems mažyliams didelis išbandymas, ir temperatūra gali pakilti, ir imunitetas susilpnėja ir t.t. jau nekalbant apie skausmą.. Mano mažylis tai 3,5 mėn. kankinosi, kol 2 dantukai prasikalė. Išdygo poros dienų bėgyje, buvo 8,5mėn. Dar tik tuos 2 dantukus ir teturi. Ir temperatūra buvo pora kartų pakilusi, dantenos išburkusios, skausmingos, būdavo naktų, kad keldavosi po keletą kartų, verkdavo, o ankščiau naktimis miegodavo puikiai... Žodžiu, buvo rimtas išbandymas, ne tik mažyliui, bet ir tėveliams.. Kai išdygo, vėl gyvenimas grįžo į ankstesnes vėžes. O dabar dantenos išburkę viršuje, kartojasi panašus scenarijus.. Na, žodžiu, sunkiai mes čia su tais dantukais.. QUOTE(audine @ 2010 05 08, 13:04) Manau neverta labai jaudintis.Nors mums taip dar nebuvo,bet mano draugės mergytei tai buvo taip nutikę.Pati mačiau,smegenėlės visos mėlynos,lyg kokia kraujosrūva būtų.Bet ji nieko nedarė ir viskas susitvarkė,sakė vaikams taip būna.Žinoma,mums mamoms skauda širdelę dėl savo mažylių,bet šiuo atveju,manau labai jaudintis nereikėtų. Tai va, kad sirdi skauda, matant kaip skauda maziukui...
mums pirmasis dantuka isdygo 7men,kitas po keliu dienu,ir dabar mums 9men-turim 8 dantukus
QUOTE(Editukass @ 2010 05 08, 18:07) Labas mamytes, mano suniukui vakar ir uzvakar uzkilo temperatura, kuri buvo net 38,8 Gal ir dantukai, o gal koksnors virusas panasus i roto... Nenurasykit visu ligu dantukams.
Mano mažiukui 6 men ryt,dar neturime dantuku.Vis kaisioju nagus burnyten
QUOTE(Luttuke @ 2010 05 09, 22:48) As taip pat pamaniau, kad gali buti koks virusas... Tai net ir nezinau kas cia kaltas del tokios buvusios jo bukles
Pagaliau ir mes turim dantuka
Sveikos mamytes, nzn ka daryti..mano suneliui 2men 2sav ir virsuje kaireje puseje ant danteneliu atsirade du guziukai vienas baltas zirnio dydzio mazdaug o kitas mazesnis..bet ne toje vietoje kur dantukas turi dygti o ant paciu danteneliu..
mes jau turim sesis dantukus:) pirmas isdygo per kucias, buvo jau 6.5men.
Mes ankstyvi su dantukais, abu vienas po kito keliu dienu skirtumu prasikale 4.5 men... dabar jau laukiam sekanciu, nes labai jau suverkinejam naktim
QUOTE(virgioija @ 2010 05 12, 15:52) Sveikos mamytes, nzn ka daryti..mano suneliui 2men 2sav ir virsuje kaireje puseje ant danteneliu atsirade du guziukai vienas baltas zirnio dydzio mazdaug o kitas mazesnis..bet ne toje vietoje kur dantukas turi dygti o ant paciu danteneliu.. o temperaturos jusu leliukas neturi ? gal jus visa vaikiuko burnyte apziurekit ar nera daugiau ??? nes jeigu daugiau yra gali buti koks uzdegimas, ar pienlige ar stomatitas, atidziai paziurekit, o gal ir is tikruju duntukas per dantenas matosi, nenoriu tiesiog jusu gasdinti.. bet musu pediatre per kiekviena apsilankyma apiuri burnos ertme. QUOTE(virgioija @ 2010 05 12, 14:52) Sveikos mamytes, nzn ka daryti..mano suneliui 2men 2sav ir virsuje kaireje puseje ant danteneliu atsirade du guziukai vienas baltas zirnio dydzio mazdaug o kitas mazesnis..bet ne toje vietoje kur dantukas turi dygti o ant paciu danteneliu.. Man tai čia panašu į dantukus QUOTE(virgioija @ 2010 05 12, 14:52) Sveikos mamytes, nzn ka daryti..mano suneliui 2men 2sav ir virsuje kaireje puseje ant danteneliu atsirade du guziukai vienas baltas zirnio dydzio mazdaug o kitas mazesnis..bet ne toje vietoje kur dantukas turi dygti o ant paciu danteneliu.. Sveika Analogiska situacija buvo ir mums... Kai mano suneliui buvo 2 men. o po 2 sav. vietoj tu dvieju burbuliuku ant dantenu burnytej prasikale datnukai...
Mums nuo 4 men kalesi dantukas apacioj,o jau beveik sesi ir islindo iskarto du apatiniai...Jie jau matosi labai gerai,jauciasi,bet iki galo neislenda,baigiam rubus nuo seiliu sunesiot
Mums jau 9 menesiukai turim cielus 7 dantukus:)
Sveikos mamytes
QUOTE(joniene @ 2010 05 15, 11:32) Sveika Analogiska situacija buvo ir mums... Kai mano suneliui buvo 2 men. o po 2 sav. vietoj tu dvieju burbuliuku ant dantenu burnytej prasikale datnukai... bet pas mus tie burbuliukai kaireje puseje ir virsuj jie ne pirmieji turi dygti o paskutiniai
O as girdejau, kad sakoma, jog ankstyvi dantukai nera gerai, nes tada jie buna silpnesni ir prastesni. Ir realybeje tai pasitvirtina
QUOTE(laura_mazoji @ 2010 05 18, 14:37) O as girdejau, kad sakoma, jog ankstyvi dantukai nera gerai, nes tada jie buna silpnesni ir prastesni. Ir realybeje tai pasitvirtina Mes pirmuju sulaukem 6 menesiu dabar dar 2 virsuje.Bet nz nemanau kad jei anksti isdyge buna silpnesni QUOTE(laura_mazoji @ 2010 05 18, 13:37) O as girdejau, kad sakoma, jog ankstyvi dantukai nera gerai, nes tada jie buna silpnesni ir prastesni. Ir realybeje tai pasitvirtina As irgi girdejau ta pati... bet ka jau padarysi, atgal gi nesukisiu
Tai taip, visad reikia tiketis, kad viskas bus gerai. As manau, kad 6menesiai yra pats tas dantukams, tikrai neturetu buti per anksti. Mano anytai ir 4men isdygo, tai labai silpni jos dantys. Nors gal viskas daugiau nuo genu priklauso
Kai as uzklausiau daktares del ankstyvu dantuku, tai ji man atsake labai paprastai: Tai jei vaikiukas gimsta su daug plauku, tai juk nereiskia kad jis anksti prapliks
QUOTE(rugiu_pieva @ 2010 05 19, 09:29) Kai as uzklausiau daktares del ankstyvu dantuku, tai ji man atsake labai paprastai: Tai jei vaikiukas gimsta su daug plauku, tai juk nereiskia kad jis anksti prapliks Tai taip, plaukiukai parktiskai visiems vaikuciams nuslenka. Musu kai gime, tai ojoj, kokios kaseles buvo
o mes smarkiai naktim verkiam kaip skauda
Na, nezinau kiek cia tiesos del ankstyvu dantuku gedimo, nes turiu pavyzdziu, kai isdygo anksti dantukai, o dantys kuo sveikiausi. Viena mergina is viso dar nei vieno gedimo neturi
QUOTE(laura_mazoji @ 2010 05 18, 13:37) O as girdejau, kad sakoma, jog ankstyvi dantukai nera gerai, nes tada jie buna silpnesni ir prastesni. Ir realybeje tai pasitvirtina Mano sunui pirmas dantukas isdygo 4 menesiu, 6 menesiu turejom 6
Sveikutes
O staigi temperatura is niekur nieko 38.6 gali buti tuoj islysianciu perliuku pozymis ar nelabai QUOTE(Ferula @ 2010 05 26, 10:20) Sveikutes O staigi temperatura is niekur nieko 38.6 gali buti tuoj islysianciu perliuku pozymis ar nelabai Mano dukrytei buvo lygiai tas pats. Temperatūra 38,4 laikėsi lygiai vieną dieną, naktį jau miegojo be temperatūros, ryte pabudo žvali su išlindusiu nauju perliuku Nors prieš tai turejo jau du dantukus, kurie beje taip pat su temperatūra ėjo
mano vyriausiai pirmi dantukai pasirode 4 men., tai dabat jos dantys labai prasti
Tikiuosi musu pupai si taisykle nepasitvirtins... Dantuku sulaukem gerokai per anksti
Šis pranešimas yra skelbiamas daugelyje forumo temų, čia informacija apie pasikeitusią tvarką, ir būsimą parašų tvarkymosi akciją.
nemanau kad tai rodiklis anksti ar velai dantukai isdygsta
QUOTE(krisle159 @ 2010 05 31, 07:55) nemanau kad tai rodiklis anksti ar velai dantukai isdygsta Pritariu, kad tai nėra rodiklis. Turiu gyvus pavyzdžius, tai mano ir sesers vaikai. Bet manau, kad dantukų stiprumui didelę reikšmę turi paveldėjimas ir dantukų priežiūra
pas mus dar dantuku nera, bet ar priziurite danteneles kazkaip, radau toki daikta sepetukas - ar jis geras, tinkamas...?
Norime ir mes pasigirti , mes pagaliau turime du dantukus apacioje nors dar tik visai truputuka islinde - mums 5 men , bet kol ju sulaukiame tai oj oj . Mano katiniukas buvo toks ramus o kai dantukai pradejo digti - visai pasikeite ir nedave ramybes nei diena nei nakti , temperaturos neturejome, bet buvo labai skystas kakutis . Bandem tepti su Kamistad Baby - bet nelabai ka padejo . Gal kas zino koki geresni vaistuka jug dar turesime daugiau dantuku .
Labai Aciu .
Na va o mes Vaikų dienelę paženklinom
QUOTE(liudaskamilana @ 2010 06 03, 11:26) Norime ir mes pasigirti , mes pagaliau turime du dantukus apacioje nors dar tik visai truputuka islinde - mums 5 men , bet kol ju sulaukiame tai oj oj . Mano katiniukas buvo toks ramus o kai dantukai pradejo digti - visai pasikeite ir nedave ramybes nei diena nei nakti , temperaturos neturejome, bet buvo labai skystas kakutis . Bandem tepti su Kamistad Baby - bet nelabai ka padejo . Gal kas zino koki geresni vaistuka jug dar turesime daugiau dantuku . Labai Aciu . tikrai geras dalykas tik as savo miesto vaistinej mokejau kur kas brangiau nei 6 lt,buvo su dantu pasta.beto dar yra toks sepetuku rinkinys manyciau tyretu buti irgi gana geras,uzeik i manospinta.lt gal patiks. QUOTE(Spicyy @ 2010 06 02, 22:24) pas mus dar dantuku nera, bet ar priziurite danteneles kazkaip, radau toki daikta sepetukas - ar jis geras, tinkamas...? O šitas šepetukas labai geras. Mes turime visai nedirgina dantenų yra švelnus ir puikiai tinka vaikučiui kuris dar neturi visų savo dantukų. Vienas iš geresnių, kuriuos išbandėme
Mes metuku suauksime panasu kad su 8 dantukais
Patine ir virsuje ir apacioje jau nuo 7 men, bet po 8-unto dantuko isdygimo niekas nesirodo... QUOTE(Dalija23 @ 2010 06 03, 14:15) tikrai geras dalykas tik as savo miesto vaistinej mokejau kur kas brangiau nei 6 lt,buvo su dantu pasta.beto dar yra toks sepetuku rinkinys manyciau tyretu buti irgi gana geras,uzeik i manospinta.lt gal patiks. Aciu pameginsim surasti ir pasiskaititi apie ta nuostabu sepetuka
MUMS PIRMASIS DANTUKAS ISDYGO 2.5MEN.DABAR MUMS 9MENESIUKAI IR MES GALIME PASIGIRTI JAU TURIME 12 DANTUKU,O DANTUKU SEPETELIS KURI MAMYTES APTARINEJE TIESIOG
Papildyta: QUOTE(Dalija23 @ 2010 06 03, 16:49) SEPETELIS
sunui 9 menuo eina bet dar nei vieno dantuko neturime
Pagaliau ir mums isdygo pirmasis dantukas
Mums 6,5men jau 2 turime
Mums jau 5,5 mėn. ir jau turime dantuką
|