Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų mažųjų dantukai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nerutia
Senoji tema: ČIA

Kadangi senoji tema baigta,tad pradėkime naują 4u.gif
Toliau draugiškai dalinkimės patarimais, džiaugsmais susijusiais su pirmaisiais ,,perliukais'' mūsų mažųjų burnytėse mirksiukas.gif
VilijaVVK
musu sunytis turi jau 6 dantukus smile.gif bet gal mamytes zino iki keliu metu isdyksta visi pirmieji dantukai, arba turetu isdykti g.gif smile.gif
Luttuke
Apatinius 2 isigijom neturedami 6 men, o dabar kamuojames su virsutiiais. Vienoje puseje jau aiskiai matosi baltas ruozelis. LAUKIAM! Siandien pamperiu nespejam keisti, viduriukai laisvoki (o nuo kosiu pradzius buvo labai linke i kietejima). Manau, kad per savaite sulauksim dantuko virsuneles smile.gif
Kuciu diena vaikas reke iki 3 val nakties, galvojau, kad del mano suvalgytos silkes, o dabar jau tuo stipriai abejoju... Ir vel dantuku proga vaika pilvukas stipriai kamuoti pradejo. Is maisto vel labiausiai tinka MP, geriausias laiko praleidimas - vaikscioti po buta su mama, geriausias miegas - mamos glebyje... rolleyes.gif
Shatura
O mums dar niekaip neislenda dantukai ax.gif Buna, kad zyzia mazoji taip kaip niekad, bet po dienos nustoja. Net nezinau
Nerutia
QUOTE(Shatura @ 2009 12 28, 00:31)
O mums dar niekaip neislenda dantukai  ax.gif  Buna, kad zyzia mazoji taip kaip niekad, bet po dienos nustoja. Net nezinau
*

Pas mus ta pati situacija,nors mums jau 9 mėnesiai,tačiau nematyti,nei vienos dantuko viršūnėlės.Paskutiniu metu pradėjo prastai miegoti naktimis,dieną ištisai zyzia (iki to laiko buvo auksinė mergaitė), būna tik pas mane ant rankų...viską nurašome ant dantukų...
lincia_pincia
Pagaliau mes jau turime ir antra dantuka! thumbup.gif
jejegu pirmas dygo laaabai sunkiai, su daug bemiegiu naktu, siaubingom dienom, tai antras net nepastebejome kaip islindo thumbup.gif wub.gif
Luttuke
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 12 28, 14:03)
Pagaliau mes jau turime ir antra dantuka!  thumbup.gif
jejegu pirmas dygo laaabai sunkiai, su daug bemiegiu naktu, siaubingom dienom, tai antras net nepastebejome kaip islindo  thumbup.gif  wub.gif
*

tai tos bemieges naktys matyt buvo del abieju, kol jie dar nebuvo islinde..
lincia_pincia
QUOTE(Luttuke @ 2009 12 28, 15:05)
tai tos bemieges naktys matyt buvo del abieju, kol jie dar nebuvo islinde..
*

Matyt... doh.gif nes pftu pftu pftu bemieges naktys baiges su pirmu dantuku ax.gif jejgu anksciau maziuke keldavos kas pusvalandi/valanda, tai dabar atsikelia maximum 3-4- kartus thumbup.gif
daivune
mano berniukui labai sunkiai pirmieji dantukai dygo. Jau nuo ketvirto mėn. galvojau kad kalti dantukai o pirmasis išdygo kai mums jau buvo 10 mėn. Oi kaip vargom abu kol išdygo pirmieji verysad.gif
dabar mes jau turime 10 dantukų. thumbup.gif
urte484
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 12 28, 14:03)
Pagaliau mes jau turime ir antra dantuka!  thumbup.gif

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif mes dar antrojo kol kas nesulaukiam rolleyes.gif
liseklis
Mano pupa jau turi 8 dantukus thumbup.gif du paskutinius isdaigynom per Kaledas ax.gif

QUOTE(VilijaVVK @ 2009 12 27, 21:28)
musu sunytis turi jau 6 dantukus smile.gif bet gal mamytes zino iki keliu metu isdyksta visi pirmieji dantukai, arba turetu isdykti g.gif  smile.gif
*

cia yra dantuku lentele mirksiukas.gif
user posted image
lincia_pincia
QUOTE(daivune @ 2009 12 28, 17:30)
mano berniukui labai sunkiai pirmieji dantukai dygo. Jau nuo ketvirto mėn. galvojau kad kalti dantukai o pirmasis išdygo kai mums jau buvo 10 mėn. Oi kaip vargom abu kol išdygo pirmieji  verysad.gif
dabar mes jau turime 10 dantukų. thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif maniske irgi nuo 4 menesiu pradejo siaubingai nemiegoti (keldavos kas valanda,8 ir daugiau kartu, rekdavo, budavo naktu,kad visa nakti prasupi), oisdygus dantukams visas bedas kaip kad kas ranka nueme (pftu pftu pftu) blush2.gif keliasi vos pora kartu nakti, paduodi soske ir toliau parpia blush2.gif thumbup.gif
Nerutia
Mielos mamytės, ką manote apie dantenų tepimą medumi? ax.gif
Visokių nuomonių esu girdėjusi,bet dažniausia - neigiamų.
Aš asmeniškai paskutiniu metu,kartą per dieną,kai mergytei suskausta patepu. 4u.gif
limuks
Paskaicius sia temele net ramiau pasidare nes galvojau kad tik mano mazylei dantukai nedygsta nors greit bus ir 10 men...tik bijau kad keli is karto nepradedu dygti nes labai jau paburkusios dantenytes... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerutia @ 2009 12 29, 19:08)
Mielos mamytės, ką manote apie dantenų tepimą medumi?  ax.gif
Aš asmeniškai paskutiniu metu,kartą per dieną,kai mergytei suskausta patepu.  4u.gif
*

As tai nieko blogo meduje nematau, nes kai mazyle buna suirzus i pienuka ipilu pasildyto medaus kad nakti ramiau miegotu(mum tai super veikia bigsmile.gif ), beto manau kad medus sveikiau nei vaistai kurie pagaminti su visokiom chemijom... cia zinoma jei vaikui nera alergijos meduciui.
daivune
medus geras vaistas tik su juo reikia atsargiai daugelis tokio amžiaus vaikučių būna alergiški medui. Mes bandem tepti dantenas bet mums nepadėjo. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Shatura
QUOTE(Nerutia @ 2009 12 29, 20:08)
Mielos mamytės, ką manote apie dantenų tepimą medumi?  ax.gif
Aš asmeniškai paskutiniu metu,kartą per dieną,kai mergytei suskausta patepu.  4u.gif
*

Mes su vyru diskutavom ta tema. Jokiais budais medaus nekisiu mazajai dabar. Didelis alergenas. Be to, nevirtame meduje yra labai daug visokiu sporu, kurios vaikams nelabai tinkamos. Be to, as net neisivazduoju, kad jis padetu. Neteko girdet, kad medus yra skausma malsinantis. Jus nesiklaidinkit, kad jei Kamistad yra medaus skonio, tai jis medaus pagrindu padarytas. Jis padarytas ramuneliu ir spirito pagrindu. Tik paskanintas kaip medus
Luttuke
QUOTE(Shatura @ 2009 12 30, 12:15)
Mes su vyru diskutavom ta tema. Jokiais budais medaus nekisiu mazajai dabar. Didelis alergenas. Be to, nevirtame meduje yra labai daug visokiu sporu, kurios vaikams nelabai tinkamos. Be to, as net neisivazduoju, kad jis padetu. Neteko girdet, kad medus yra skausma malsinantis. Jus nesiklaidinkit, kad jei Kamistad yra medaus skonio, tai jis medaus pagrindu padarytas. Jis padarytas ramuneliu ir spirito pagrindu. Tik paskanintas kaip medus
*

Butent, kad didelis alregenas. As tai tikrai nrizikuosiu vaikui itaisyti alergijos vism gyvenimui. O del to, kad padeda medus... As manau, kad viskas labai paprasta, jis saldus, skanus ir tas skonis nukreipia vaiko demesi nuo skausmo smile.gif
Buvo kartu, kai tepem dntinox, nes galvojom, kad dantukai, padejo trumpam, o pasirode po to, kad kaltas buvo pilvukas smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(VilijaVVK @ 2009 12 27, 20:28)
musu sunytis turi jau 6 dantukus smile.gif bet gal mamytes zino iki keliu metu isdyksta visi pirmieji dantukai, arba turetu isdykti g.gif  smile.gif
*

cia kaip dievas duos smile.gif
man ir mano mamai pirmieji dantukas tik po metu isdygo doh.gif
*DonAngel*
Paskutinėmis dienomis pupa tapo nerami, o naktimis karts nuo karto pradeda gailiai verkti, kaip iš skausmo. Apačioje užčiuopiu šoninius kandžius dantukus ax.gif Bet ar gali pirmi būti jie, o ne centriniai??
Nerutia
QUOTE(DoNeila @ 2010 01 01, 22:14)
Paskutinėmis dienomis pupa tapo nerami, o naktimis karts nuo karto pradeda gailiai verkti, kaip iš skausmo. Apačioje užčiuopiu šoninius kandžius dantukus  ax.gif  Bet ar gali pirmi būti jie, o ne centriniai??
*

Draugės mergytei pirmiausiai šie ir išsikalė,tik vėliau centrinukai pasirodė. 4u.gif
lincia_pincia
QUOTE(DoNeila @ 2010 01 01, 22:14)
Paskutinėmis dienomis pupa tapo nerami, o naktimis karts nuo karto pradeda gailiai verkti, kaip iš skausmo. Apačioje užčiuopiu šoninius kandžius dantukus  ax.gif  Bet ar gali pirmi būti jie, o ne centriniai??
*

Aisku kad gali buti, kiekvienam vaikiukui labai individualu 4u.gif
bet siaip manau, kad ten susiforuoja tik tokie busimuju dantuku darinukai... blush2.gif
Luttuke

Vaikas visa nakti normaliai nemiegojo, per diena tik karta nusnudo pusvalandi uzsuptas vezime, o vakarop jau niekas nebepadejo, nei nesiojimas, nei supimas, maitinti irgi negalejau, nes kanda, verkia, koses suvalge vos kelis saukstukus... Akys raudonos, zyzia istisai iki verkimo, kurio praktiskai neimanma nuraminti.
ima i burna zaislus, kanda ir pradeda klykti... Skauda maziukui. Kazkoks kosmaras tu virsutiniu dantuku dygimas... doh.gif Neapsikente net davem puse saukstuko ibufen sirupo, tada ismaudem (nes apsiramino truputi) ir dabar miega.
Nerutia
QUOTE(Luttuke @ 2010 01 01, 23:37)
Vaikas visa nakti normaliai nemiegojo, per diena tik karta nusnudo pusvalandi uzsuptas vezime, o vakarop jau niekas nebepadejo, nei nesiojimas, nei supimas, maitinti irgi negalejau, nes kanda, verkia, koses suvalge vos kelis saukstukus... Akys raudonos, zyzia istisai iki verkimo, kurio praktiskai neimanma nuraminti.
ima i burna zaislus, kanda ir pradeda klykti... Skauda maziukui. Kazkoks kosmaras tu virsutiniu dantuku dygimas...  doh.gif  Neapsikente net davem puse saukstuko ibufen sirupo, tada ismaudem (nes apsiramino truputi) ir dabar miega.
*

Kantrybės Jums 4u.gif
ausra11
Labutis. paskaiciau kaip sekasi su dantukais kitiem vaikuciam. tai apsiraminau ir as nes jau buvau susijaudinus, kad mano suneliui prastai dantukai dygsta. 6men isdygo du ir daugiau nematyt kad dygtu. paskutinem dienom piktas gal jau dygs vis laukiam bet nematyt g.gif bet matau ne tik mes dar tik 2 turim ;0 laukiam kitu dantuku biggrin.gif
sekmes ir jum smile.gif
auksoriene
Mano vaikuciui 11 menesiu,turim astuonis dantis smile.gif visi sunkiai dygo,naktimis kas valanda prabusdavo,dienomis zyzdavo,tepiau dentinox,bet padedavo tik trumpam verysad.gif atrode sunku,bet kai dabar pradejo iltiniai augti,supratau,kad palyginus lengvai augo unsure.gif dabar temperatura 39,dedu paracetamolio zvakutes,duodu ibufen'o siaip ne taip nukrenta iki 38,2 prasidejo sloga ir taip jau antra diena,tikiuosi greitai isaugs,nes beprotiskai sunku ziureti i vaikiuka kai jis taip kankinasi.Buvom pas daktare,sake,kad iltiniai ir kruminiai auga sunkiausiai,tad net baisu pagalvoti,kad taip ir kiti augs g.gif Beja,daktare rekomendavo dantenas tepti medumi smile.gif
lincia_pincia
QUOTE(Nerutia @ 2010 01 01, 23:48)
Kantrybės Jums  4u.gif
*

drinks_cheers.gif 4u.gif

Pabandykite uzdeti gintaro karoliukus arba gabaliuka gintaro.. ors ir zabmbonas bet maniske kurkas ramesne buvo... blush2.gif
daivune
kai dantukai dygsta ir vaikutis labai neramus arba verkia pabubudes iš skausmo mes naudojam "Vibrukol" žvakutes jos yra homeopatinės skausmo malšinimui mums tikrai padeda. smile.gif
atide1985
mums dabar kalasi pirmieji dantukai, tai zyzliuke mergyte yra.. vienas jau kaip ir prasikale iki galo smile.gif
ingulka35
o mano mazylei pirmieji apatiniai kandziai dygo 5.5 men ir abu is karto ,tai vargsele kankinosi. O kai suejo 6 men ir savaite pradejo vel verkslenti ir to pasekoje turime du virsutinius'antrukus' nezinau kaip vadinasi blush2.gif na tie prie iltiniu. ACIU DIEVUI KOL KAS RAMU ,IR KUDIKELIS PILNAS PUIKIOS NUOTAIKOS thumbup.gif LAUKIAME VIRSUTINIU CENTRINIU KANDZIUKU unsure.gif
KANTRYBES JUMS MAMYTES IR JU MAZOMS ATZAYTEMS wub.gif
wfr
Rytoj mums sueis metukai,ilgai laukusios sulaukem pirmuju dantuku smile.gif kazkodel labai jau ilgai jie nelindo... Turim du dantukus apacioje wub.gif pirmasis islindo be jokiu vargu,o va su antruoju truputi vargome..kelias dienas temperatura buvo 38 ir net aukstesne..aciu dievui siandien jau nukrito temperatura... Kaip jusu maziukai reaguoja i dantuku dygima? Taip pat temperatura sukyla,irzlus buna, ar priesingai-labai ramiai ir sklandziai praeina sitas etapas?
*DonAngel*
QUOTE(Nerutia @ 2010 01 01, 21:40)
Draugės mergytei pirmiausiai šie ir išsikalė,tik vėliau centrinukai pasirodė.  4u.gif
*

QUOTE(lincia_pincia @ 2010 01 01, 22:15)
Aisku kad gali buti, kiekvienam vaikiukui labai individualu  4u.gif
bet siaip manau, kad ten susiforuoja tik tokie busimuju dantuku darinukai...  blush2.gif
*

Aišku ax.gif Bet gali būti, kad dar negreit išlys ax.gif

Stiprybės mamytėms ir leliukams thumbup.gif
Lelytes
Mano angeliukui pirmieji du dantukai isdygo 4 men,dabar 9 men ir turim septynis dantukus. Istverti padejo Dentinox,labai geras vaistukas thumbup.gif
Medaus bijojau,nes dauguma alergizuoja verysad.gif
atide1985
QUOTE(wfr @ 2010 01 02, 17:27)
Rytoj mums sueis metukai,ilgai laukusios sulaukem pirmuju dantuku smile.gif  kazkodel labai jau ilgai jie nelindo... Turim du dantukus apacioje  wub.gif  pirmasis islindo be jokiu vargu,o va su antruoju truputi vargome..kelias dienas temperatura buvo 38 ir net aukstesne..aciu dievui siandien jau nukrito temperatura... Kaip jusu maziukai reaguoja i dantuku dygima? Taip pat temperatura sukyla,irzlus buna, ar priesingai-labai ramiai ir sklandziai praeina sitas etapas?
*

na mano mazutei tai temperaturos nera, tik zirzliuke yra. Mes tepame su kamistad tepaliuku, tai kazkiek padeda, o nakciai viburcol zvakute vakar ikisau, tai ismiegojom thumbup.gif
gegne2
QUOTE(atide1985 @ 2010 01 03, 13:34)
na mano mazutei tai temperaturos nera, tik zirzliuke yra. Mes tepame su kamistad tepaliuku, tai kazkiek padeda, o nakciai viburcol zvakute vakar ikisau, tai ismiegojom thumbup.gif
*

Mes greit irgi turėsime dantukus. Mažoji pradėjo naktimis keltis kas valandą, užmiega tik man ant rankų. Tai nuėjom pas gydytoją ir ji patvirtino sakė, kad maksimum iki sausio mėn. galo bus dantukai. jau ir matosi baltuoja kažkas. O kai sukyla temperatūra nuo dantukų ar galima eit įlauką, balkoną ir ar galima maudytis? Mano jau ir sunkiai valgyt pardėjo. Tai duodu sušaldytą kramtuką po to šaukštą, ir taip kaitalioju kol pavalgom. Gydytoja sakė, kad tie tepalai nieko nepadeda.
Luttuke
Jau islindo virsutinio dantuko virsunele... Dilina mazylis ja su apatiniais dantukais, net kauksi, kartais isikanda net taip bedarydamas... Vaikas pastarosiomis dienomis visiskas rankinukas. Kazkoks kosmaras. Praso mp vos tik mama pasirodo horizonte, o maitinti ji baisiai sudetinga, nes kandziojasi kaip velniukstis. Uzmiega nakciai sunkiai, kelaisi daznai, diena miega tik, jei vaziuojam masina ar lauke su vezimu (o tokiu oru kaip siandien vel nesigavo). Zodziu, vargstam toliau.... doh.gif Vel daviau ibufen sirupuko truputi, tai bent kiek geriau vaikuciui.

Gintaro nebndem dar, bet reiks matyt pabandyti...
wfr
QUOTE(labukas @ 2010 01 03, 15:37)
Mes greit irgi turėsime dantukus. Mažoji pradėjo naktimis keltis kas valandą, užmiega tik man ant rankų. Tai nuėjom pas gydytoją ir ji patvirtino sakė, kad maksimum iki sausio mėn. galo bus dantukai. jau ir matosi baltuoja kažkas. O kai sukyla temperatūra nuo dantukų ar galima eit įlauką, balkoną ir ar galima maudytis? Mano jau ir sunkiai valgyt pardėjo. Tai duodu sušaldytą kramtuką po to šaukštą, ir taip kaitalioju kol pavalgom. Gydytoja sakė, kad tie tepalai nieko nepadeda.
*

Girdejau ir as,kad tie tepaliukai nepadeda..tam kartui nuramina,pasaldo danteneles ir viskas..mes net nepirkom ju.. Gal nelabai gerai su temperatura i lauka eiti,bet mums teko vaziuoti per sventes ir nepablogejo. Temperatura tai sukilo,tai nebera ir taip kaitaliodavosi.. Geriau pabukit namuose jei nera skubiu reikalu isejimui.. Maniske taip pat nelabai ka valge,tik arbateles labai daug gere.tai per prievarta nekisome.. O ismaudyti manau galima,tik neuzsibuti ilgai vandenyje kaip iprastai..
*DonAngel*
QUOTE(auksoriene @ 2010 01 02, 00:59)
kai jis taip kankinasi.Buvom pas daktare,sake,kad iltiniai ir kruminiai auga sunkiausiai,tad net baisu pagalvoti,kad taip ir kiti augs g.gif Beja,daktare rekomendavo dantenas tepti medumi smile.gif
*

Mums irgi patarė pediatras tepti medumi, mat jis ištraukia karštį, o be to pasak jo tie tepaliukai pagaminti medaus pagrindu g.gif
tundriukas
mes vat irgi vargstam su pirmais dantukais doh.gif
o prasidejo viskas nuo aukstos temperaturos ( 39,2 ), kuri isbuvo tik 2 dieneles. dabar vaikas labai irzlus, atsisako valgyt. mums labiausiai padeda viburcol zvakutes, dentinox tepalas, kartais naudoju meduti, bei pastoviai kazkas turi buti burnyteje t.y. dziuveselis, soske, baranke, sausainukas, zaisliukas.....ojojoj, jau taip laukiu, kad greiciau isdygtu tie dantukai, jau taip pasiilgaui savo gerucio meskucio 4u.gif
Incikas81
Mano mergytei netrukus sukaks 8 mėn,tačiau dantuku dar neturime.naktimis pradeda šaukti,verkti.Tikėkimės greitai sulauksime pirmuju dantuku smile.gif
jula123
sulaukem pirmo dantuko valio 4u.gif
linosska
mes turim 5 dantukus.
mettta
Pagaliau ir mums pasirode pirmasis dantukas, po pusantro menesio dygimo. per ta laika buvo visko: ir temperatura neauksta, ir viduriavo, ir visa laika buvo nerami, ypac vakarais. nors dantukas pasirode, bet vis dar nerami dukryte, gal del to, kad pilnai dar neislindo, nzn!? ax.gif
@Helena@
Mums pirmasis dantukas isdygo 3 menesiu. bigsmile.gif O siuo metu jau turime 8 perliukus tongue.gif Pirmasis isdygo labai neskausmingai, net nesitikejau rasti dantuko... O vat skausmingiausiai dygo virsutiniai, kadangi visi keturi vienu metu dygo. oi buvo nemigo nektys doh.gif
miix
QUOTE(DoNeila @ 2010 01 04, 11:25)
Mums irgi patarė pediatras tepti medumi, mat jis ištraukia karštį, o be to pasak jo tie tepaliukai pagaminti medaus pagrindu  g.gif
*

Nei Dentinox, nei Kamistad nepagaminti medaus pagrindu. Labai paprasta ta patikrinti - perskaityti tepaliuko sudeti. Ten medaus ne kvapo nerasite, greiciau ramuneliu trinktura biggrin.gif
Iki vieneriu metu vaikams medus nerekomenduojamas, nes gali sukelti alergini soka. Be to, ne vienas odontologas nerekomenduoja medaus, kaip pagalbines priemones dantuku dygimo skausmui malsinti.
Mamos glebys ir rupestis - geriausi skausmo malsintojai wub.gif
angelu kalva
QUOTE(DoNeila @ 2010 01 04, 09:25)
Mums irgi patarė pediatras tepti medumi, mat jis ištraukia karštį, o be to pasak jo tie tepaliukai pagaminti medaus pagrindu  g.gif
*

Karsti istraukia... Tas medus nubega suskystejes nuo dantenu po 2 sekundziu. Juk seiles skystina bet koki maista. Tai ka jis gali padeti? Be to, iki metu nerekomenduojama duoti medaus, nes is tikruju yra didele alergiju tikimybe. Isvis supazindinti su saldziais dalykais vaiku nereikia - patys atras. Ir karieso maziau tures paskui. O jei vaikas aprimsta po medaus, tai cia visai ne del to, kad jis kaip stebuklu lazdele mostelejus istrauke karsti. Gave saldumyno vaikai aprimsta, nes pakyla gliukozes kiekis kraujyje ir jie pasidaro labai patenkinti.Naujagimiai isvis reaguoja zaibiskai - pora lasu koncentruotois gliukozes ant liezuviuko ir is reksnio pavirsta i tylu leliuka. Efektas aisku, labai laikinas, bet toks metodas labai gelbsti kudikiams imant kraujo tyrimus pvz arba jei reikia neilgai ramiai paguleti. Taip kad nedavinekit medaus vaikams be reikalo. Jokio karscio jis is niekur neistraukia, tik bereikalingai kasa apkrauna siuo atveju.
jurda
manajam pirmas dantukas prasikalė N. Metų išvakarėse,t.y. 6,5mėn. Tai buvo visiems Naujametinė dovana
svaja27
Maniskiui pirmieji dantukai pradeo dygti, kai tik suejo 4 men., nei viduriavimo, nei temperaturos nebuvo. Taciau naktimis jau taip ramiai nemiegojo kaip anksciau, tenka keltis po 4 ar 5 kartus, tai gert nori, tai soske iskrito, tai ant kito sono neapsivercia. Bandem Dentinox tepaliuku tepti, taciau tik veltui, tik patepam dantenas, o maziukas is karto ir nulaizo. Kol kas tai tik tokios problemeles.
Labai jau laukem kitu dvieju, vis su vyru ziurinejom ar virsuje dar nedygsta. Vakar vyras zaide su maziuku ir pasisauke mane, pasirodo, kad ne virsuj dygsta, o dar du apacioj. bigsmile.gif
As neziuriu tu lenteliu, kur knygose, nei ugio, nei svorio, nei kada kokie dantukai turi isdygti. Kiekvienam vaikui skirtingai. Net gydytoja man pasake, kad mano vaikas neatitinka lentelese nurodytu duomenu pagal savo amziu. Kaip gali atitikti, jei gime nemazas. g.gif
Ende
Aš 3men buvau apsirikus, kad dantukas isdygo, pasirodo dantenyteje pulinga puslyte buvo., Visiem pasigyriau, kad dantukas, bet deja... doh.gif Dabar 6,5 men dar be dantuku. Broliu 7 men ir 3 sav. isdygo pirmas, tai galvoju kad ir mazgei taip bus..
Luttuke
Vakar galutinai prasireze virsutinis dantukas, bet vaikas nakti ne kiek geriau nemiegojo...
urte484
pagaliau sulaukem antro dantuko thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif

sveikinam ir kitus maziukus ir maziukes susilaukus perliuku 4u.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.