Tesiam tema
Aš tai nežinau kuo užsiimti, bet norėčiau kokio papildomo darbelio. Jau platinau ir Avon ir Oriflame.... bet nusivyliau.
Papildomas (ir vienintelis
QUOTE(Jamiroquai @ 2010 01 09, 00:05) Papildomas (ir vienintelis O kokiu dar kitu konsultanciu buna?
Taigi ir be platinimo yra įvairių papildomų veiklų - pvz., vertėjauti arba padėti kursinius ir diplominius rašyti. Dar, manau, sėdint namie ir korepetitorės darbelis - visai neblogas būdas papildomai užsidirbti, net ir pensininkėms (aišku, išsilavinusioms) tinka.
Mano papildomas darbelis su FM group.
labutis
toks jausmas, kad papildomas darbas tik kosmetiką platinti, jau tų platintojų daugiau nei perkančių aplink
man tai netrugdo
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 01 29, 08:51) Principas gal ir toks pat, bet ne visur tokios uždarbio galimybės. Pvz. žinau, kad vienas platina oriflame'ą jau 9 metus ir didžiuojasi, kad uždirba 2000lt komisinius, ale ten direktorius auksinis ar kažkoks.. o va pvz mano FM rėmėja po metų laiko įdėto darbo uždirba 6000lt + pardavimai. Pati netikėjau, kol nepamačiau. Bet jei realiai nori užsidirbti, turi tikrai daug darbo įdėti. QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 29, 11:54) Principas gal ir toks pat, bet ne visur tokios uždarbio galimybės. Pvz. žinau, kad vienas platina oriflame'ą jau 9 metus ir didžiuojasi, kad uždirba 2000lt komisinius, ale ten direktorius auksinis ar kažkoks.. o va pvz mano FM rėmėja po metų laiko įdėto darbo uždirba 6000lt + pardavimai. Pati netikėjau, kol nepamačiau. Bet jei realiai nori užsidirbti, turi tikrai daug darbo įdėti. nu tai va, atsiranda kokiu, kurie surenka visus uzsakymus ir kitiem,s nebelieka kur platint ps tokiu jei ir yra, tai tik vienas kitas QUOTE(Vission @ 2010 01 27, 11:12) labutis toks jausmas, kad papildomas darbas tik kosmetiką platinti, jau tų platintojų daugiau nei perkančių aplink teisybė... Paskambina draugai, sako- galim į svečius? Atsakau - žinoma, seniai besimatėm.... Atvažiuoja, pašnekam 10 min... ir kyla klausimas- gal šįkart nori žurnaliukus peržvelgti žodžiu bendravimas ieškant naudos Kažkaip tapus konsultantėmis prisimenami draugai ir pažįstami.... pabendravus keliasdešimt minučių iškart aišku kas ir su kuo valgoma.... Aš irgi tik savo nuomonę išsakiau...
Pati netikėjau, kol nepamačiau. Bet jei realiai nori užsidirbti, turi tikrai daug darbo įdėti.
[/quote] Tik ne siais laikais. Bent jau as pati sau galiu leist tik sampuna. Apie visa kita negaliu sau leist net galvot. Gaunu vos 600 is birzos. Pragyvenimui po mokesciu beveik nieko nelieka. Kokia gali but kosmetika. Turiu ir as FM. Bet siulyt neturiu kam. Visi panasioj buklej
Sveikutes
QUOTE(hadesa @ 2010 02 09, 23:16) Sveikutes o kokie tie lietuviski produktai
Turiu ir normalu darba, ir papildoma.... tai kosmetika, tik kazkaip paskaiciau, akd rasot, jog draugai tik katalogui pavartyti prisimenami... vadinasi tai nera tikri draugai....niekada vien del katalogu nesiprasau pas draugus kavos
Aš šalia pagrindinio darbo, kuris tikrai geras, dar vertėjauju ir dirbu gide. KOl aks dabar dar ne sezonas, bet kai prasidės, tai tik sukis...
Šaltmėte, o jūs firmoj gide dirbat ar pati sau, ar savo firmą turit? įdomu
o šiuo metu užsiimu su Mary Kay kosmetika (JAV, veido odos priežiūra, dekoratyvinė kosmetika, kūno priežiūra, aromatai). QUOTE(*Jūra* @ 2010 02 28, 15:46) Šaltmėte, o jūs firmoj gide dirbat ar pati sau, ar savo firmą turit? įdomu Ne, neturiu savo firmos. Mano duomenys yra keliose turizmo firmose, kurios užsiima atvykstamuoju turizmu, o taip pat ir Vilniaus TIC, taigi, tam kam reikia pravest ekskursiją ta kalba, kuria aš vedu, tas ir kreipiasi... QUOTE(Šaltmėtė @ 2010 02 21, 22:29) Aš šalia pagrindinio darbo, kuris tikrai geras, dar vertėjauju ir dirbu gide. KOl aks dabar dar ne sezonas, bet kai prasidės, tai tik sukis... O sakykit kaip su vertejavimu? Zodziu verciat ar rastu? Kazin ar imanoma skiriant tam visa diena uzsidirbti pragyvenimui ( sakykim 1000, 1200 lt)? QUOTE(perfekta @ 2010 03 01, 09:13) O sakykit kaip su vertejavimu? Zodziu verciat ar rastu? Kazin ar imanoma skiriant tam visa diena uzsidirbti pragyvenimui ( sakykim 1000, 1200 lt)? Aš raštu pagrinde vertėjauju. Yra tekę vertėjaut ir sinchroniškai kažkada. O užsidirbt įmanoma, jei tai būtų pagrindinis darbas, bet labai priklauso nuo kalbos. Mane neseniai viena firma pati susirado, pasiūlė visos dienos darbą, bet atsisakiau, nes esu patenkinta tuo, ką turiu dabar. Tai bendradarbiausim projektų pagrindu.
As pradejau su Xooma dirbt, kol kas visai sauniai viskas svieciasi
Neismes manes is cia uz reklama jeigu placiai papasakosiu?
QUOTE(carnitaster @ 2010 04 12, 22:06) Na bandysiu gal cia, platesniai auditorijai. Tikiuosi negausiu velniu Taigi. Įmonė. Kompanija Xooma Worldwide užregistruota 2005 m. gegužės 5 d. Pagrindinis kompanijos Xooma Worldwide ofisas yra Hampton mieste, Virdžinijos valstijoje. Kompanija turi išvystytą, stabilią infrastruktūrą ir stiprią atsakingų vadybininkų komandą turinčių didelę patirtį savo darbo srityje. Kompanija rūpinasi savo reputacija ir daro viską, kad verslas klestėtų bei palaiko produkcijos kokybę aukščiausiame lygyje. Xooma Worldwide dirba jau daugiau nei 50 pasaulio šalių ir toliau plečia realizacijos rinką. Pagrindinis produktas: Xtreme X2O yra natūralus organinių mineralų kompleksas gautas iš švarių vandenyno ištakų prie Okinava salų. Surinktas savo natūralioje formoje. Prieš pakuodami šį galingą produktą į pakuotes, mes naudojame patentuotą rinkimo procesą, kad išgautume patį aukščiausią skaidrumo ir saugumo lygį . Pakeisk savo vandenį! Padaryk X2O savo kasdieniu sveikatos ir atsigaivinimo šaltiniu! Tai lengva kaip 1-2-3! Žingsnis Nr1: Imesti vieną X2O pakelį į 600-800ml vandens. Žingsnis Nr2: Plakti apie 10-15 sekundžių. Žingsnis Nr3: Leisti apie 5 minutes pastovėti, kad X2O pakeistų Jūsų vandenį. Šiandien, kai vis blogėja mūsų geriamas vanduo, visi žmonės renkasi vandenį buteliuose. Vanduo buteliuose yra daug sveikesnis nei iš krano,bet tai vis tiek paprastas vanduo. Kam gerti paprastą vandenį, jei galima gerti labai priturtintą vandenį? Tik vienas pakelis Xtreme X2O ir Jūsų vanduo bus prisotintas įvairiais mineralais ir elektrolitais. Hydratacija: X2O ištikrųjų padaro vandenį "šlapesnį", nes vandens molekulės tampa elastingesnes. Tai itin padidina vandens galimybę sudrėkinti jūsų kūną molekolių lygyje. pH: pH reikšmė yra nuo 0 iki 14, kur pH<7 rūgštiniams tirpalams, ph=7 neutraliems tirpalams ir ph>7 šarminiams tirpalams. Vieno taško nukritimas, tai 10 kartų daugiau rūgšties. Mineralizacija: Viename pakelyje X2O yra kalcio, magnio ir dar 70 įvairių mineralų. X2O yra gryname jonų pavidale. Tai reiškia, jog Jūsų organizmas iš karto viską įsisavina. X2O taip pat gali padėti jūsų kūnui: Absorbuoti vitaminus ir mineralus iš jūsų valgio bei maisto papildų Kovoja su artritu bei širdies lygomis Valo kepenis, inkstus ir žarnyną Saugo jūsų kūną nuo radikalių lastelių irimo Padidina raumenų ir sąnarių lankstumą Padidina deguonies lygį Sutvarko virškinimo problemas Sureguliuoja cukrų kraujyje Sutvarko kraujo spaudimą Neutralizuoja žalingas rūgštis Video kaip neutralizuojamas chloras vandenyje. Video2 kaip teisingai naudoti. Mano asmeniniai įspūdžiai apie prekę: Dažnai tenka gerti vandenį iš krano, todėl man tas paketėlis tikras išsigelbėjimas. Be jau minėtų punktų X2O pagalba atsikračiau siaubingų bėrimų kaktos, dekoltė ir nugaros srityje (dermatologė visada sakydavo, kad jie dėl užteršto organizmo), pripratau kasdien išgerti privalomą kiekį vandens, nes prieš akis nuolat žiba ryškus buteliukas Beje, darbą labai palengvina tai, kad žmonės nuolat būtent į tą buteliuką atkreipia dėmesį Žinau, kad darbas skamba kaip painiai, bet viskas labai greitai paaiškėja pradėjus QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 12, 21:57) Na bandysiu gal cia, platesniai auditorijai. Tikiuosi negausiu velniu Kokie mokslininkai atliko visus tuos tyrimus dėl vandens mineralizacijos, žmogaus organizmo poreikių? Kokios organizacijos patvirtino tuos tyrimus? Kodėl kompanija nėra legali Lietuvoje?
manes visa tai kazkaip irgi neitikino
QUOTE(ezra @ 2010 04 13, 00:34) Kokie mokslininkai atliko visus tuos tyrimus dėl vandens mineralizacijos, žmogaus organizmo poreikių? Kokios organizacijos patvirtino tuos tyrimus? Kodėl kompanija nėra legali Lietuvoje? Visa informacija yra ju tinklalapyje Lietuvoje kompanija seniai veikia, yra nemazai sekmingai dirbanciu. carnitaster, na zinoma galima uzsiblokuoti ir netiketi kuo nenori, bet jei placiau pasidomesi (galu gale paziuresi youtube idetus video) - nuomone keisis. As jau ir iki sitos prekes domejausi vandeniu, jo sudetimi, ne karta esu pirkusi PH juosteles, kad palyginciau pokycius. Man veikia O del apgavimo... As pati anksciau grieztai nusistacius buvau pries taip dirbancias firmas, bet siuo atveju nera ka prarasti. Pasiimi pradzios paketa ir jei dirbi greit gauni pinigus atgal, o jei nedirbi tiesiog lieka tos vertes preke (pusei metu). QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 13, 09:34) Visa informacija yra ju tinklalapyje Lietuvoje kompanija seniai veikia, yra nemazai sekmingai dirbanciu. carnitaster, na zinoma galima uzsiblokuoti ir netiketi kuo nenori, bet jei placiau pasidomesi (galu gale paziuresi youtube idetus video) - nuomone keisis. As jau ir iki sitos prekes domejausi vandeniu, jo sudetimi, ne karta esu pirkusi PH juosteles, kad palyginciau pokycius. Man veikia O del apgavimo... As pati anksciau grieztai nusistacius buvau pries taip dirbancias firmas, bet siuo atveju nera ka prarasti. Pasiimi pradzios paketa ir jei dirbi greit gauni pinigus atgal, o jei nedirbi tiesiog lieka tos vertes preke (pusei metu). labai jau brangus tas pradinis paketas QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 13, 09:34) Visa informacija yra ju tinklalapyje Lietuvoje kompanija seniai veikia, yra nemazai sekmingai dirbanciu. Dėkui, paskaičiau. Kodėl sakot, kad seniai veikia? Juk užregistruota tik 2005 m., tai labai mažas laiko tarpas. O Lietuvoje jų veikla nelegali. QUOTE(ezra @ 2010 04 13, 16:31) Dėkui, paskaičiau. Kodėl sakot, kad seniai veikia? Juk užregistruota tik 2005 m., tai labai mažas laiko tarpas. O Lietuvoje jų veikla nelegali. Na kaip kam tas seniai O siaip nepersu jum nieko, kol nesinori dirbti tai viskas klius ir nepatiks, kai noresis dirbti darbas atsiras QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 13, 17:09) Na kaip kam tas seniai O siaip nepersu jum nieko, kol nesinori dirbti tai viskas klius ir nepatiks, kai noresis dirbti darbas atsiras tai tikrai labai nedaug. Va, kai kompanija ateis, ir išsilaikys bent 10 metų, tada galėsit sakyt ilgai. Nors ir vėl, legalumo klausimas. Ir visai ne esmė, norėsi dirbt, nenorėsi. QUOTE(ezra @ 2010 04 13, 23:48) tai tikrai labai nedaug. Va, kai kompanija ateis, ir išsilaikys bent 10 metų, tada galėsit sakyt ilgai. Nors ir vėl, legalumo klausimas. Ir visai ne esmė, norėsi dirbt, nenorėsi. O vat tas dalykas, 10 metu ar 2 menesiai - gincinytas reikalas... Viena vertus, gerai, kai kompanija jau sena ir isitvirtinus, atsiranda kazkokios saugumo garantijos. Kita vertus, gerai, kai kompanija nauja ir gali isokti i pirma vagona. Taigi, rinkdamasi kompanija i gyvavimo laiko kriteriju nusprendziau nekreipti demesio. QUOTE(sauliuxxx @ 2010 04 19, 13:52) O vat tas dalykas, 10 metu ar 2 menesiai - gincinytas reikalas... Viena vertus, gerai, kai kompanija jau sena ir isitvirtinus, atsiranda kazkokios saugumo garantijos. Kita vertus, gerai, kai kompanija nauja ir gali isokti i pirma vagona. Taigi, rinkdamasi kompanija i gyvavimo laiko kriteriju nusprendziau nekreipti demesio. Na, dėmesį kreipti vien į gyvavimo laiką, tai tikrai būtų nelogiška. Visada yra daug niuansų, į kuriuos reikia kreipti dėmesį. O su tuo pirmu vagonu, tai kaip čia pasakius - tik tam tikrais atvejais jis svarbus.
O gal kurios mamytes bande internetu uzsidirbti? Siuo metu labai paplite... Nzn... man po truputi sekasi, nes ka uz vaikus moka, tai vos pragyvent iseina. O cia sau sedziu namie ir po kelias valandas per diena paminkau reklamas ar laiskus perverciu... po truputi kapsi.
Gal dar kas bande?
Mačiau apie vandenį kalbėjot, tai aš irgi susigundžiau, tik kitos firmos ir kitokiom kainom. Joje yra koralinis vanduo, vitaminai ir t.t. Aš daugiau sau ne kiek uždarbiui, bors užsidirbti irgi galima, o kai sveikata geresnė, nereikia vaistų tai ir sutaupyti galima
As papildomai prie savo darbo is tinklinio marketingo uzsidirbu daugiau nei 1000lt. O dar nei metai nera. O pajamos kas menesi auga. Kompanija atradau, nes turejo vaikas sveikatos problemu. O kai pamaciau, kad dar ir uzdirbt eina ta,i o kodel neprisidurus prie algos. Ir niekada per tuos nepilnus metus nebuvo kilusi mintis, kad mesti, ar blogai apie tinklini marketinga. Priesingai, jei produktai geri, jei papildomai dar neblogai galima uzsidirbti. Tai tik gerai. Seminaruose sutinku tiek paprastu zmoniu. Tiek ir zymiu mediku. Ir farmacininku. ir teisininku, ir verslininku turinciu dideles imones. Kai pakalbi su jais, tai abejoniu nekyla. Jie irgi imasi sio verslo. O apie tinklini marketinga zmones kalba nezinodami kaip jis veikia. Arba mazai zinodami. Kas kazka pasake, kazkam nepasiseke. Taip, yra ir nelegaliu kompaniju ar kazka panasaus. Bet visur visko yra. Reikia zmogui dometis ir paciam atsirinkti. As niekad nebuvau is tu zmoniu, kur klausyciau kas kazka sako. As pati nuejau pati pirmaji karta i seminara. Kas neaisku buvo issiaiskinau. Apie kompanijos legaluma ir teisiskuma issaiskinau. Ir viskas tvarkoj. O papildomai dirbti tai skiriu laika tikrai kada jo turiu. Kartais per svaite skiriu daugiau nei 10 valandu, o kartais tik kelias valandas.
Yra tokiu, kurie tik sneka ir nieko nedaro ir megejai kritikuoti kitus. O yra, kuriems papildomi pinigai yra reikalingi ir jie pasidaro sau tai. Zmogui reikia tik noro, nesvarbu kokioj srityje dirbtu ar noretu papildomai uzsidirbti. Ir niekad nereikia galvoti, o ka kiti pasakys. Jug kiti musu gyvenima negyvena. Ir visad reikia zengti pirma zingsni. Nes jo nezengus nezengsim nei antro nei trecio. O klysti yra zmogiska. Pvz ir pats Trumpas yra bankrutaves. Jei butu sustojes tai ir nebutu isbrides is bankroto. QUOTE(Adeliukas @ 2010 06 27, 23:03) As papildomai prie savo darbo is tinklinio marketingo uzsidirbu daugiau nei 1000lt. O dar nei metai nera. Visiškai sutinku
Papildomas darbas gali buti gidavimas. Savaitgaliais ir per atostogas. 3 val papasakoji visokias butas ir nebutas istorijas - ir, sast, tau 100 - 200 Lt i kisene
|