Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kelmės vaikų darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
b.kite
sveikos kelmiskes, esu naujoke jusu mieste, gal gait patart i koki darzeli reiktu leist 2 m. mergaite ir kokios grupes ar aukletojas rekomenduotumet. is anksto dekoju uz pasisakymus 4u.gif
***Sandrita***
Sveika 4u.gif
na mum ir ateityje bus tai aktualu, as planuoju savo vesti i Azuoliuka smile.gif
***Sandrita***
tai kad nelabai yra ir is ko rinktis smile.gif
b.kite
tai kiek as zinau yra 2 darzeliai.. ar daugiau? na vistiek kas nuliamia pasirinkima smile.gif arciau namu?
sexypress
Kiek žinau, Kelmėje tėra du darželiai
luika
mano mazoji lanko azuoliuka...lopselinuku grupe...skustis ner del ko...patinka ir jai ten.. smile.gif
pjehaxxx
sveikutes 4u.gif o kuriame darzelyje daugiau uzsiemimu yra? g.gif
egzotika23
Sveikos kelmiškės. Deja, pas mus tokia situacija, kad pasirinkimo didelio nėra. Aš savo berniuką planuoju leisti į Kūlverstuką. Mono apsisprendimą nulėmė auklėtojų kvalifikacija, auklėjamosios aplinkos ergonomiškumas. Dar man labai patiko tas faktas, kad auklėtojos nuperka visai grupei vienodas priemones (spalvinimo, lipdymo ir pan.). Išvengiama diskriminacijos. Kokybiškas ir skanus valgyklos maistas. Na, čia tik mano nuomonė. Gal yra mamų, turinčių kitokių pastebėjimų.
***Sandrita***
O mes lankysim Ąžuoliuka , apie Kulverstuka ne minties nebuvo smile.gif manau kad abiejuose darzeliuose dirba kvalifikuoti darbuotojai ir aplinka gera, Kulverstuke nesu buvusi,mum arciausiai Azuoliukas,o ir pati lankiau ji,tad ir mano vaikutis lankys si darzeli ax.gif
b.kite
smagu kad gauseja pasisakymu smile.gif
as suprantu kad kelme neturis labai jau is ko rinktis, bet ikimokyklinio ugdymo istaigu tik dvi..
mes lankeme azuoliuka, bet nusivyleme ir greitu metu bandysime pereiti i kulverstuka wink.gif apie kulverstuka parasysiu savo nuomone veliau.
***Sandrita***
O kodel nusivylet Azuoliuku?
b.kite
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2011 01 17, 15:10)
O kodel nusivylet Azuoliuku?
*

sunku net nupasakoti, viskas matosi ant vaiko. gryzdavo suirzusi, nervinga, isterikuodavo, negana pradejo daryti i kelnes, prasyti tutes, buteliuko ir t.t.
kai pakeitem darzeli visa tai pasibaige.. ir kaip paaiskinti nezinau. azuoliuke su aukletojomis man pasikalbeti nepavykdavo.. kazkokios is kosmoso jos biggrin.gif tegu tik jos nesupyksta. as suprantu sunkus darbas su vaikais.. bet juk niekas nevercia dirbti nemegiamo darbo.
***Sandrita***
Gal mate kaip daro kiti vaikai,todel pati tai atkartot norejo g.gif na bus matyt kaip mum seksis Azuoliuke,bet dar blogu atsiliepimu neteko girdeti
b.kite
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2011 01 18, 17:32)
Gal mate kaip daro kiti vaikai,todel pati tai atkartot norejo  g.gif  na bus matyt kaip mum seksis Azuoliuke,bet dar blogu atsiliepimu neteko girdeti
*

bent kiek as zinau siemet daug is ten vaiku pabego.. vien is musu grupes 4.
Šarkelė:)
QUOTE(b.kite @ 2011 01 18, 18:25)
bent kiek as zinau siemet daug is ten vaiku pabego.. vien is musu grupes 4.
*

Sveiki, mano abu vaikai eina ir i Azuoliuka... i kokia grupe jus ejot?
Papildyta:
Ir dar vienas klausimelis smile.gif jei Kelmeje butu privatus vaiku darzelis, ar vestumete vaikucius? darzelis butu savaitinis, dirbtu ir savaitgaliais ir jei reiketu butu galima palikt vaikucius nakvoti smile.gif jei vaikutis butu tik darbo valandom nuo 7 iki 18 val., kaina nelabai skirtusi nuo pilnai apmokamo valdisko darzelio ax.gif Aciu uz issakytas nuomones 4u.gif
b.kite
QUOTE(Šarkelėsmile.gif
,2011 02 07, 21:33] jei Kelmeje butu privatus vaiku darzelis, ar vestumete vaikucius?
*

sveiki, zinoma kad vesciau, nudziuginot su tokiomis naujienomis, kada ir kur jis planuoja atsidaryti? butinai informuokite.
QUOTE(b.kite @ 2011 02 07, 22:11)
sveiki, zinoma kad vesciau, nudziuginot su tokiomis naujienomis, kada ir kur jis planuoja atsidaryti? butinai informuokite.
*

Planuociau vasara, arba rugsejo 1 jau tikrai smile.gif Vieta dar renkama, nenoriu paciam centre, bet ir labai nuosali nesinori, yra vienas variantas Sviesos gatvej smile.gif
Sinera
Labuka mergikes;) mano maziukas eina i Azuoliuka,lopselinuku grupe,mums jis arciau..net nemasciau apie kulverstuka. rytine aukletoja tai labai patinka,del vakarines,tai turiu truputi abejoniu del jos..
va viena is musu draugiu gyvena prie Kulverstuko,ten vede savo berniuka,bet gavosi taip,kad dabar veda i Azuoliukair kiek zinau yra patenkinti. Nezinau kas ten tiksliai buvo,bet kazkas del aukletoju...
Janushka_
smile.gif+2011 02 07, 20:33-->
QUOTE(Šarkelėsmile.gif @ 2011 02 07, 20:33)
Sveiki, mano abu vaikai eina ir i Azuoliuka... i kokia grupe jus ejot?
Papildyta:
Ir dar vienas klausimelis smile.gif jei Kelmeje butu privatus vaiku darzelis, ar vestumete vaikucius? darzelis butu savaitinis, dirbtu ir savaitgaliais ir jei reiketu butu galima palikt vaikucius nakvoti smile.gif jei vaikutis butu tik darbo valandom nuo 7 iki 18 val., kaina nelabai skirtusi nuo pilnai apmokamo valdisko darzelio ax.gif Aciu uz issakytas nuomones 4u.gif
*

Nors mano mazius dar mazas, bet tikrai vesciau i toki bigsmile.gif
Senokai rasete, kaip vystosi veikla, ar dar neatsisakete idejos?
b.kite
jau klausiau idejos autores, atsisake sios idejos del biurokratijos, turbut par sunku siai dienai toki steigti, dideli reikalavimai..
mes ir labai norejom i ji eiti..
Janushka_
Gaila ax.gif
pjehaxxx
sveikutes
4u.gif na leidziu savo dukryte i kulverstuka ir man nepatinka ju imamas mokestis i prieky uz darzely.po to tipo jei tavo vaikas sirgo turi is ju issireikalaut atgal pinigelius.kazkokia nesamone
schmoll.gif azuoliuke irgi pirma buvo taip padare bet ir vel padare uz praeita moket.kaip jums tokia tvarka? blush2.gif
b.kite
mums daug kas nepatinka abejuose darzeliuose.. o labiausiai tai, kad ten ira didziulis virusu inkubatorius.
jau pati pradedu galvoti, gal reiktu ikurti privatu darzeli wink.gif
Janushka_
QUOTE(b.kite @ 2011 10 18, 19:28)
mums daug kas nepatinka abejuose darzeliuose.. o labiausiai tai, kad ten ira didziulis virusu inkubatorius.
jau pati pradedu galvoti, gal reiktu ikurti privatu darzeli wink.gif
*

drinks_cheers.gif Reikia bendraminčių 4u.gif
b.kite
QUOTE(Janushka_ @ 2011 10 18, 21:09)
drinks_cheers.gif  Reikia bendraminčių  4u.gif
*

bendraminiciu ar partneriu, kazko reikia wink.gif
neringa67
Sveikos,mamos:) Ar kanors galite pasakyti apie Azuoliuke dirbancias aukletojas Alma ir Justina?Gal kas vedete pas jas savo mazylius?
b.kite
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 16, 09:09)
Sveikos,mamos:) Ar kanors galite pasakyti apie Azuoliuke dirbancias aukletojas Alma ir Justina?Gal kas vedete pas jas savo mazylius?
*

ar cia lopselio grupeje?
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 16, 09:09)
*

Kiek zinau ta grupe zaliam namuki smile.gif aukletojos geros, dag uzsiima, tikrai geri atsiliepimai mirksiukas.gif
***Sandrita***
Sveikutes 4u.gif
Taip zaliam namuke ta grupe,ne lopselinukai smile.gif Kodel Neringa klausi,vakar gi susitikom toje pacioje grupeje lotuliukas.gif Puikios aukletojos tikrai thumbup.gif
neringa67
Matai,as dar zaliai kepta;)Kaip ir visos geros mamos taip ir as noriu,jog mano vaikas jaustusi gerai ir saugiai 4u.gif aciu uz issakytas jusu nuomones lotuliukas.gif
neringa67
Sveikos;)ar girdejote kokiu atsiliepimu apie ''Azuoliuke''veikiancia ''Montessori''grupele? Ir dar butu smagu jei kas issakytu savo nuomone kas vedate lelkas i Kulverstuka.
b.kite
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 18, 18:40)
Sveikos;)ar girdejote kokiu atsiliepimu apie ''Azuoliuke''veikiancia ''Montessori''grupele? Ir dar butu smagu jei kas issakytu savo nuomone kas vedate lelkas i Kulverstuka.
*

as vediau savaja is pradziu i lopselio grupe azuoliuke, paskui pabegom i kulverstuka, o dabar ir to nebelankom.. ner cia darzeliu normaliu, todel ir sakau kad reik privatu steigt.
dabar as klausiu kiek butu norinciu vest savo vaikucius i kitoki darzeli?
***Sandrita***
I Montesori priima nuo 3metuku smile.gif
O as nieko pries neturiu pries Azuoliuka, lankem ir lopseli biskeli,ir dabar nesiskundziam smile.gif O Kulverstukas mums per toli,tad ne nesidomejom,o ir reikalo nebuvo ax.gif
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 18, 18:40)
*

As vedu savo damute i montesori grupe smile.gif esu labai patenkinta thumbup.gif Superines aukletojos smile.gif
neringa67
Laba,Sarkele,sakai vedi i ''Montessori ''grupe? iki kokio menesio pradedant nuo rugsejo jis veikia ir t.t.jei gali papasakok placiau man idomu.Tiesiog labai geru atsiliepimu girdejau ir noriu apsisviesti. 4u.gif
Papildyta:
laba,b.kite sakai ir is kulverstuko pabegote.O kas nutiko?ar del aukletoju?
b.kite
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 19, 23:49)
laba,b.kite sakai ir is kulverstuko pabegote.O kas nutiko?ar del aukletoju?
*

ne del aukletuju, nors tiesa teko 3 grupese pabuti, tai tik 1 patiko aukletojos..
baisus virusu inkubatoriai tie darzeliai.. kazkokios dezinfekcijos turbut truksta..
o ir maistas ne koks, kiek teko pastebeti atvaza i darzeli maista tai jau tik 2 rusies.. zodziu jau nelabai tinkamas vaikams..
kadangi mes namie stengiames sveikiau maitintis ir ziurim ka perkam, tai man darzelio maistas baisiai nepriimtinas..
neringa67
Sveika,k.bite 4u.gif kuris darzelis,bei atmosfera tau labiau prie sirdies?beje,gal aukletojas galetumei kokias rekomenduoti ir kokiame darzelyje?Ziuriu,cia kitos mamos labai nedrasiai kalba sitomis temomis.Butu didelis tau aciu uz atsakymus lotuliukas.gif
b.kite
QUOTE(neringa67 @ 2011 11 20, 18:25)
Sveika,k.bite 4u.gif kuris darzelis,bei atmosfera tau labiau prie sirdies?beje,gal aukletojas galetumei kokias rekomenduoti ir kokiame darzelyje?Ziuriu,cia kitos mamos labai nedrasiai kalba sitomis temomis.Butu didelis tau aciu uz atsakymus lotuliukas.gif
*

labiau priimtinesnis darzelis kulverstukas.. aukletoju negaliu rekomenduoti nes kiekvienam savo.. man 2 patiko.
o jus apie darzelio grupe ar lopselio domites?
as nieko nebijau todel ir kalbu wink.gif drasiai
***Sandrita***
O kas cia ko bijo? biggrin.gif
Mes su broliu lankem ta pati azuoliuka ir sveiki gyvi, viska ismokom ka mokino, per savaite nereikia noret stebuklu ax.gif Vaikui ir stresas kai metomas is vienos i kita vieta doh.gif Reikia vaikui laiko kad adaptuotusi naujoj aplinkoj smile.gif
Apie privatu ne minties nera, o kazin ar Kelmej jis toks sulauktu daug vaikuciu ax.gif
b.kite
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 11 20, 18:38)
O kas cia ko bijo?  biggrin.gif 
Mes su broliu lankem ta pati azuoliuka ir sveiki gyvi, viska ismokom ka mokino, per savaite nereikia noret stebuklu  ax.gif Vaikui ir stresas kai metomas is vienos i kita vieta  doh.gif Reikia vaikui laiko kad adaptuotusi naujoj aplinkoj  smile.gif
Apie privatu ne minties nera, o kazin ar Kelmej jis toks sulauktu daug vaikuciu  ax.gif
*

o daug vaikuciu ir nereikia, tam ir yra privatus darzelis, kad vaikuciu butu nedaug ir jiems butu skiriamas pats didziausias demesys wink.gif
***Sandrita***
Bet kazin ar atsipirktu investicijos i toki darzeli smile.gif
neringa67
b.kite as tau pritariu(privatus darzelis super)
Sandrut,taip reikia vaikui adaptuotis tas tiesa,bet kai is po darzelio vaikas pradejo visur sysioti kur papuola,nebezinau,nei ka sakyti.
Papildyta:
b.kite,pasakyk nors vardus ''Kulverstuke''aukletoju,kurios vertos tavo demesio buvo.Noretusi,tokiu,kurios yra atsidavusios savo darbui,myli vaikucius ir tai matosi,nevengia kontakto su tevais ir galima susikalbeti kaip su zmonemis.
***Sandrita***
Gal jam taip del permainu, juk ne visi lengvai pripranta prie darzelio smile.gif
Kazin ar Kelme tas miestelis,kur tevai gali nemazus pinigus uz privatu darzeli moketi smile.gif Jei norit kad visas demesys butu tik jusu vaikui,tada samdykites aukles smile.gif
b.kite
jei pasidare taip blogai tai tikrai, kad kazkas negerai..
va maniske pvz saukdavo naktimis kai i darzeli ejo, tik nebeinam, pasibaige viskas.. kaip tai paaiskinti.. kazkas negerai buvo..
o manojio tai labai nori eiti i darzeli, ner kad per prievarta.
Papildyta:
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 11 20, 20:50)
Gal jam taip del permainu, juk ne visi lengvai pripranta prie darzelio  smile.gif
Kazin ar Kelme tas miestelis,kur tevai gali nemazus pinigus uz privatu darzeli moketi  smile.gif Jei norit kad visas demesys butu tik jusu vaikui,tada samdykites aukles  smile.gif
*

aukle pasamdyt visam menesiui reik apie tukstanti litu tam skirt, o privaciam darzeliui puses uztektu..
neringa67
Sandrut,kiekviena mama turi savo nuomone.Man uzteko ka tu man issakei,tad veliau pasirode is tikro.As vaiko netraumuosiu,nes savo kailiu esu patyrusi ka tai reiskia ir po sia diena prisimenu,lyg buvo vakar,tad...paprasta sakyti. 4u.gif
Papildyta:
Beje,Justina SUPER ZMOGUS! Bet gaila buvo,jog ji trumpa laiko dali tedirba.
***Sandrita***
Na maniskiui ir is pradziu nebuvo lengva,bet dabar eina su mielu noru smile.gif
As pvz kad ir puse tukst uz darzeli negaleciau sau leist moket ax.gif Ir tokiu Kelmej tikrai didzioji dauguma ir reikia tik dziaugtis,kad bent tie 2 darzeliai dar yra ir aukletojas suprasti,kurios dirba ne su 5vaikais smile.gif
neringa67
Aisku tavo zodziuose taip pat yra tiesos,bet man uzteko to,kas mane sokiravo!

Papildyta:
b.kite,as kalbu apie darzelio grupes:) tiesa,kas atu nepatiko ''Azuoliuke''?
Papildyta:
Galbut,as per karstai reaguoju smile.gif(bijau traumuoti vaika) na,laikas parodys 4u.gif
Papildyta:
pvz.mano vienos drauges mergaite baisiai nenoredavo i darzeli su asaromis ja palikdavo ir pati mama verkdavo isejusi.Po sia diena ji gailisi,suprato,jog vaika traumavo ir pacioj pradzioj nujaute,kad aukletoja nemegsta jos mergaites,(sakydavo:tavo vaikas ta,ana ir t.t)bet..gavosi taip kaip gavos.Kosmaras baigesi,kai pakeite darzeli.Mergyte su didziausiu dziaugsmu keliasi,daug ka moka(ir dainuoti,ir deklamuoti)ko pas kita aukletoja nemokejo.Ir pati mama vaika darzelyje palieka ramut ramutele sazine.Aukletojos palaiko su tevais abipusius santykius kaip ir priklauso 4u.gif
Papildyta:
To ir as noreciau smile.gif NEDAUG smile.gif Tik kruopelytes ZMOGISKUMO 4u.gif
***Sandrita***
Labutis 4u.gif
Na kiekvienos mamos reikalas kur vesti vaika,bet paskui pacios mamos pasidaro sau problemele, nes sokinet pagal vaiko dudele pradeda smile.gif Vaikas turi suprasti kad jam darzelis taip pat kaip ir tevam ejimas i darbus smile.gif Zinau viena pvz, kai teveliai bande vaika vesti i lopseli,bet vos vaikui pradejus verkt,jo nebevede,mat jis budavo tik su seneliais arba mama, o dabar jam 3 su virs, bande vel eiti,o jis rodo savo principus,sedi grupej susiraukes,su niekuo nebendrauja ir ka ir vel tevai nusileido jam,viena savaite jis pas vienus senelius,kita pas kitus, tai ka taip iki mokyklos doh.gif
b.kite
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 11 21, 13:17)
Labutis  4u.gif
Na kiekvienos mamos reikalas kur vesti vaika,bet paskui pacios mamos pasidaro sau problemele, nes sokinet pagal vaiko dudele pradeda  smile.gif Vaikas turi suprasti kad jam darzelis taip pat kaip ir tevam ejimas i darbus  smile.gif Zinau viena pvz, kai teveliai bande vaika vesti i lopseli,bet vos vaikui pradejus verkt,jo nebevede,mat jis budavo tik su seneliais arba mama, o dabar jam 3 su virs, bande vel eiti,o jis rodo savo principus,sedi grupej susiraukes,su niekuo nebendrauja ir ka ir vel tevai nusileido jam,viena savaite jis pas vienus senelius,kita pas kitus, tai ka taip iki mokyklos  doh.gif
*

jei tevai turi tokia galimybe ir jei tik vaikui nuo to geriau, kodel gi ne!!!
argi mes nenorim visa ko geriausio savo vaikams..
neringa67
SveikOS smile.gif
Šarkele,sakai tavoji eina i montessori grupele.Kiek tavo panelei metuku dabar?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.