Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sausainiai - receptai, patarimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
zuviukasnemo
šitie Šokoladiniai Pekano riešutų sausainiai gal ir skanus bet aš juos kepčiau tai tik valentino dienos proga biggrin.gif
irmulia
Sausainėliai "Arbūzas" (nekepti) - kalėdinių spalvų...


user posted image

user posted image

[IMG=http://img850.imageshack.us/img850/7018/92679622.jpg][/IMG]

Reikės:


žaliai masei:

* 120 g minkšto sviesto

* 250 g sausainių "Selga" (klasikinių)

* 100 g cukraus pudros

* 30 ml žalių maistinių dažų

* 1 arbat. š. vanilės ekstrakto

* šlakelis vandens



raudonai masei:

* 120 g minkšto sviesto

* 300 g sausainių "Selga" (klasikinių)

* 100 g cukraus pudros

* 30 ml raudonų maistinių dažų

* 2 valg. š. juodojo sezamo sėklų

* 1 arbat. š. vanilės ekstrakto

* šlakelis vandens

Gaminimo eiga:

1. Sausainius sulaužyti, sudėti į smulkintuvą ir sumalti iki smulkučių miltų. Pasverti reikiamą kiekį kiekvienai masei. Žalios masės ruošimas: Sausainių miltus bei cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą suberti į gilų indą, sudėti kubeliais supjaustytą minkštą sviestą, įpilti žalius dažus ir minkyti iki vientisos žalios masės. Jei masė per biri, įpilti šlakelį vandens.

2. Raudonos masės ruošimas: Sausainių miltus suberti bei cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą į gilų indą, sudėti kubeliais supjaustytą minkštą sviestą, įpilti raudonos spalvos dažus, įberti juodojo sezamo sėklų ir minkyti iki vientisos raudonos masės. Jei masė per biri, įpilti šlakelį vandens.

3. Iš paruoštos raudonos masės suformuoti rutulius ( man gavosi 1 didelis ir 2 mažesni, galima formuoti 1 labai didelį arbūzą arba 4 mažesnius) . Žalią masę padalinti į tiek pat dalių kaip ir raudoną, iš jos iškočioti ar rankomis suformuoti padą, kuriuo aplipinti raudonos masės rutulį. Arbūziukai paruošti.

4. paruošti arbūziukus įvynioti į maistinę plėvelę, sudėi į gilius dubenėlius ir palikti šaldytuve visai nakčiai.

5. Patiekti supjausčius lyg arbūzą - ketvirčiais ar smulkesnėmis riekelėmis.
sidrulka
sveikutės,


reikia greito patarimo.... per pusdienį ax.gif

iškepiau saausainėlius ,,šuniukus" dukros gimtadieniui :
http://www.google.lt/imgres?imgurl=https:/...EwAg&dur=86

prieš kepant patepiau citrinos sulčių ir cukraus pudros sirupėliu, bet vis vien atsiklijavo beveik visos ,,ausytės" doh.gif nes aš jas taip priglaudžiau prie sausainėlių šonų, stengiuas, net kiek ir paspasti,. kad geriau priliptų... bet va tik dabar dar kartą pasižiūrėjus toje nuorodoje pastebėjau, jog tos ausytės tieisog įsmeigtos į sausainiuką ir ,,atlėpę"...

ar įmanoma man dabar dar kažkokiais būdias priklijuoti tas ausytes prie jau iškepučių sasuainėlių????? nes naujų kepti tai jau tikria nebeturėsiu kada... doh.gif doh.gif
irmulia
QUOTE(sidrulka @ 2012 12 23, 03:55)


ar įmanoma man dabar dar kažkokiais būdais priklijuoti tas ausytes prie jau iškepučių sasuainėlių?????  nes naujų kepti tai jau tikria nebeturėsiu kada...  doh.gif  doh.gif
*



bandyk užmaišyti baltymų/cukraus pudros masę ir jos pagalba klijuoti - įprastai tokia masė puikiai meduolinių namelių sienas suklijuoja, tai ausytes- tuo labiau biggrin.gif
Fėja*
as pati, bijau baltymu, tai issilydyciau sokoladinio glaisto ir klijuociau su juo. buna ir balto glaisto ir pienisko sokolado...
mamagute
QUOTE(sidrulka @ 2012 12 23, 03:55)

ar įmanoma man dabar dar kažkokiais būdias priklijuoti tas ausytes prie jau iškepučių sasuainėlių?????  nes naujų kepti tai jau tikria nebeturėsiu kada...  doh.gif  doh.gif
*



aš ruošiuosi kepti sausainukus "Bučkius". Išsikepa rutuliukai ir jie susiklijuoja glajumi. Tai dėl to suklijavimo ir noriu klaust- pagal receptą glajui reikia cukraus ir pieno, aišku tai šildoma, kol sutirštėja. Tai čia panašiai kaip " Ru du du" . Tai gal su tuo gatavu, tik pašildžius, klijuot? O gal dar kokių idėjų kas turit? Būkit geros, mielosios šeimininkės, patarkit 4u.gif
mamagute
suklijavau " Ru du du" smile.gif
Melancholy
Norėjau paklausti gal kas turite kitokį "dryžuotų" sausainių receptą, tokių kur būna susukta vienas baltas ir kitas kakavinis sluoksniai, keli puslapiai atgal yra vienas, bet man jie nesigavo skanūs, o ir tešla labai lipni... GAl turite kitokį?
vilka11
QUOTE(mamagute @ 2012 12 23, 11:21)
aš  ruošiuosi kepti sausainukus "Bučkius". Išsikepa rutuliukai ir jie susiklijuoja glajumi. Tai dėl to suklijavimo ir noriu klaust- pagal receptą glajui reikia cukraus ir pieno, aišku tai šildoma, kol sutirštėja. Tai čia panašiai kaip " Ru du du" . Tai gal su tuo gatavu, tik pašildžius, klijuot?  O gal dar kokių idėjų kas turit? Būkit geros, mielosios šeimininkės, patarkit 4u.gif
*


Zinau buckiu recepta gal dvidesimt metu, bet musu seimoje klijuoja kremu is baltymu , cukraus, citrinos , per nakti padedame dziuti, o rite jau valgome. smile.gif

FoxLady
Gal zinote patikima senoviniu sausainiu su majonezu recepta? 4u.gif
**Brunetė**
QUOTE(FoxLady @ 2013 01 08, 16:15)
Gal zinote patikima senoviniu sausainiu su majonezu recepta? 4u.gif
*


Ingredientai:

100 g margarino,
0,5 stikl. majonezo
1 valg. šaukštas grietinės
0,5 arbat. šaukštelis kepimo miltelių
2 stiklinės miltų
Gaminimas:

Į ištirpintą margariną, dedame išplaktą kiaušinį, stiklinę majonezo, cukrų, grietinėje nugesintus kepimo miltelius ir miltus. Iš visų produktų išminkoma tešla, kurią atšaldome 2-3 valandas šaldytuve. Tuomet tešlą paleidžiame per mėsmalę, kokias nori sausainių formeles ir kepame 170 0C orkaitėje apie 15 minučių.
viollaass
labutis visiems!gal jau yra toks receptukas bet vis vien pasidalinsiu,gal kam pravers sis labai lengvas bet ir lb skanus varskes sausainiu receptukas
100gr sviesto
200gr varskes( geriau riebesne)
150gr.miltu
ziupsnelis druskos
viska gerai isminkiti,barstant miltus iskocioti,ispjauti rutulius(su lekste)tos rutuliukus pepjauti i 4 dalis,i kekviena ideti pa arbatini sauksteli dzemo geriausiai oboliu(neisbega tada)dzema deti kur apskritimas ir suviniuoti i vidu.kepti orkaiteje 200C 20min. bet jei kas megsta labiau uzkepintus tai gali dar 5 min.pakept.Tikrai labai skanus sausainukai kaip is parduotuves.maniskiai suvalge vos spejau paragaut ir teko dar karta gamint.pabandikit:) thumbup.gif
irmulia
Sausainių temai pats tas biggrin.gif

Trapūs sausainiai iš grikių miltų su riešutais

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image



15- ai sausainėlių :

Reikės:


* 6 kupinų valg. š. grikių miltų
* 4 valg. š. kokoso palmių cukraus (galima keisti į nerafinuotą cukranendrių cukrų)
* 1 žiupsnis kepimo sodos ( galima keisti į kepimo miltelius)
* 1 žiupsnis Himalajų druskos ( tiks ir paprasta)
* 2 kupini valg. š. makadamijų kremo/sviesto ( galima keisti į migdolų piurė/sviestą)
* 1 kiaušinis
* 1 valg. š. vandens ( nebūtinai)
* lazdyno riešutų papuošimui ( galima naudoti kitus riešutus)





Gaminimo eiga:


1. Giliame inde suberti grikių miltus, kokoso palmių cukrų, druską, kepimo sodą - viską gerai išmaišyti.


2. Įmušti kiaušinį, įdėti makadamijų riešutų kremo/sviesto - viską išmaišyti. Jei masė bus per biri - įpilti 1 valg. š. šalto vandens.


3. Iš tešlos (ji neturi lipti prie rankų) suformuoti cilindro formos ritinėlį ( ~5 cm skersmens), jį supjaustyti 1 cm (ar ploniau) pločio griežinėliais.


4. Tešlos griežinėlius sudėti į kepimo skardą, ant griežinėlių paviršiaus įspausti po lazdyno riešutą.


5. Pastatyti kepti 14 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 160-180°C.

6. Atvėsinti ant grotelių.

7. Laikyti sandarioje dėžutėje.

Skanaus mirksiukas.gif
Gaske
Būsiu dėkinga, jei kas pasidalys "Vilnelės" sausainių (plokštainio) su razinomis ir šokolado glaistu receptu mirksiukas.gif 4u.gif
Ju'
Gal kas žino sausainių receptą, kuris senoj storoj knygoj "Valgių gaminimas" vadinosi "Mėnuliukai"? Ten sudėty buvo kažkiek daug margarino, indelis grietinės ir be cukraus. Kočiojama tešla, pjaustoma formelėmis ir ant viršaus barstoma cukrumi su cinamonu. Būčiau dėkinga 4u.gif
sivita
QUOTE(Ju' @ 2013 02 07, 18:33)
Gal kas žino sausainių receptą, kuris senoj storoj knygoj "Valgių gaminimas" vadinosi "Mėnuliukai"? Ten sudėty buvo kažkiek daug margarino, indelis grietinės ir be cukraus. Kočiojama tešla, pjaustoma formelėmis ir ant viršaus barstoma cukrumi su cinamonu.

Turiu šią knygą. Taigi, perrašau :
MĖNULIUKAI (iš "Valgių gaminimas" 1957 m.)
I receptas : 1 st. rūgščios grietinės,
250 g margarino,
500 g miltų,
truputis druskos ir kmynų,
0,5 a.šaukštelio sodos,
1 citrina.
II receptas : 250 g sviesto,
1 st.rūgščios grietinės,
500 g miltų,
truputis druskos į vidų.
Paviršiui apibarstyti : 50 g kristalinio cukraus ir 100 g riešutų.
III receptas : 250 g margarino,
1 st. rūgščios grietinės,
500 g miltų,
100 g kristalinio cukraus paviršiui apibarstyti.
Viską, išskiriant paviršiui apibarstyti skirtus priedus, suminkyti. Tešlą palikti per naktį arba nors porą valandų šaltame kambaryje. Po to ją iškočioti 0,5 cm storio lakštais, išspausti stiklinėle mėnuliukus arba kitokių pavidalų sausainėlius, jų paviršių patepti kiaušiniu ir apibarstyti druska su trintais kmynais arba cukrum ir kapotais riešutais, arba kristaliniu cukrum. Kepti 20 min. karštai.
Šie sausainėliai, ypač su kmynais, labai tinka prie alaus.

P.S.: Tiesą sakant, neparašyta, ką daryti su citrina g.gif
sannioks
QUOTE(irmulia @ 2013 01 17, 15:52)
Sausainių temai pats tas


O! gan sveikuoliski sausainiukai, reikes isbandyti! 4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Šokoladė
mergaites, gal kuri esate gaminusi cannoli?
irmulia
QUOTE(Šokoladė @ 2013 02 13, 14:41)
mergaites, gal kuri esate gaminusi cannoli?
*



čia tie įdaryti sausainiai , kur ant įstrižų vamzdelių tešlos kvardratėliai arba apskirtimai užvyniojami

user posted image

nors ir ant medinukų įsigudrina kepti

user posted image
foto šaltinis

o galima ir namie patiems pasidaryti tokius a lia vamzdelius iš aliuminio folijos , tik sutvirtintus:

eiga
user posted image


ir taip vėliau įprastai verdami aliejuje (nors galima bandyti kepti ir orkaitėje, tada bus ne tokie riebūs) , o po to kokiu nors įdaru ( dažniausiai rikotos sūriu) įdaromi? mirksiukas.gif
AAI
Noriu issikepti sausainiu ar gal greiciau pyragaiciu-du trapus sausainiai sulipdyti dzemu ir ant virsaus graziu boksteliu kremas smile.gif Prisimenu is senu laiku smile.gif
Tai prasymas:gal kuri zinote ta senaji tarybini recepta rolleyes.gif
BouncY
Nesu tikra, ar apie tai kalbate, bet nebus kažkas panašaus? http://tangosuhelena.blogspot.co.uk/2011/0...i-su-kremu.html
Vietoj krepšelių būtų galima sausainius kepti ir lipdyti džemu.
leglute
Kaip skaniai atrodo smile.gif
Ju'
QUOTE(sivita @ 2013 02 08, 17:39)
Turiu šią knygą. Taigi, perrašau :
MĖNULIUKAI (iš "Valgių gaminimas" 1957 m.)
---------
*


Labai jums AČIŪ! 4u.gif
axioma
Sveikos panos smile.gif


ateinu prašyti jūsų pasvarstymų kas per sausainiai tai galėtų būti.

Receptas bent 30 metų senumo. į tešlą nesideda kiaušiniai ( arba tik tryniai) ir cukrus, sausainiai yra iš kočiojamos tešlos, kurią prieš kepant aptepa kiaušinio baltymu ir pabarsto cukrumi. patc sausainis gana smarkiai pakyla, iškorija. lyg būtų sluoksuota tešla, bet tie kokiukai smulkūs. sausainis tik atvėsęs jau būna tvirtas paimti, bet kandant baisiausiai trupa, yra visiškai sausas- galima sakyti net spangus.

kai močiutė juos kepdavo, dar nerūpėjo paklausti recepto, o dabar jau nebėra pas ką konsultuotis.

būčiau labai dėkinga, jei žinančios receptą jį parašytų 4u.gif
eliss
QUOTE(axioma @ 2013 03 12, 17:50)
Sveikos panos smile.gif
ateinu prašyti jūsų pasvarstymų kas per sausainiai tai galėtų būti.

*


Kepu panašius sausainius , tik dar aguonose pavolioju. Receptas labai senas smile.gif

3 kiaušiniai, 2 šaukštai vandens, 2 šaukštai lydyto sviesto, 2 šaukštai grietinės, keli lašai acto, žiupsnelis druskos, miltų. Plonai iškočiojam, supjaustom lazdelėm, pavoliojam išplaktuose baltymuose, cukruje ir auguonose.
Leksa
QUOTE(axioma @ 2013 03 12, 16:50)
Sveikos panos smile.gif
ateinu prašyti jūsų pasvarstymų kas per sausainiai tai galėtų būti.

*


gal su varske?

1,5 st.miltu
150 g varskes
150 g sviesto
1 kiausinis
cukrus

varske istrint per sieteli (as tingiu, tai tik sakute patrinu blush2.gif ), del sviesta, imust kiausinio tryni, viska gerai isminkyt. Iskocioti, supjaustyti juostelemis. Sausaini is vienos puses pamerkt i plakta baltyma, o po to i cukru.
Kepti karstoj orkaitej kol pagels (as kepu 180 laipsniu)
axioma
Dėkui už atsakymus 4u.gif , bandysiu abu variantus. mažum pasiseks smile.gif
Perfect
Aš kepiau iš čia
http://www.sonatinos-receptai.lt/2012/12/m...sausainiai.html

Patiko. Rekomenduoju.
Fėja*
laba diena.
Radau receptą, gal greičiau idėją. Pati gal žadu išbandyti su savo mergytėm.

Manau galima tiesiog savo mėgstamų sausainių tešlą paimt ir va štai taip pažaisti.

Sausainiai "Margučiai"
user posted image

200g margarino
100 g cukraus
1 kiaušinis
300 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1a.š. vanilinio cukraus
žiupsnelio malto muskato
150 g miltinio cukraus
3-4 šaukštai citrinų sulčių
spalvotų pabarstukų papuošimui

Gaminimas:

Išsukame minkštą margariną su cukrum, kiaušiniu, vaniliniu ir likusiais biriais produktais.

Tada iškočiojame 0,7 cm storio lakštą ir formuojame kiaušinių formos sausainėlius.

Kepame 150-170C temperatūros orkaitėje ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos apie 20min.

Glajui: miltinį cukrų išsukame su citrinos sultimis. Juo aptepame sausainius. Viršų papuošiame pabarstukais ir/ar tirpintu šokoladu.

http://gyvenimas.delfi.lt/receptai/velykin...3#ixzz2OBEikbvK

Bridz :)
dievinu ''Panevezio egles'' gamybos sausainius ''neris'', gal kuri zinot recepguka?
Leksa
QUOTE(axioma @ 2013 03 14, 10:58)
Dėkui už atsakymus  4u.gif  , bandysiu abu variantus. mažum pasiseks smile.gif
*


ar isbandet? Ar kuris receptas tai TAS?
nekava
Gal kas zinot sausainiu "Vilnius" recepta????

Sausainiai VILNIUS
Nanita
Sveiki,
Gal kas pasidalins,kokosiniu sausainiu,receptuku?Pries keleta dienu ragavau sausainukus,per vaiko gimtadieni,net dabar prisiminus ju skoni,seiles tysta.Sausainiai gan riebus ir saldus."netusti"speju ar tai miltu ar tai krakmolo buvo ideta,taip pat jautiesi kondensotas pienas,nors kiti kas ragavo,sake,kad jiems skonis labiau sviestinis.Sausainuku virsus buvo apletas juodo sokoladu.
Is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif
bichter
Labas,gal kuri turite varskes sausainuku su dzemo idaru 4u.gif
user posted image
suntea7
Gal kas nors galit pasiūlyti skanių nesudėtingų sausainiųkų receptą, kad būtų trapūs, gali būti su kokiu džemu-uogiene, nes nemažai visokių turim smile.gif
tarškaliukas
Laba diena, esu labai dėkinga šio forumo dalyviams, visuomet man padėjusems ir padedantiems patarimais/pastabomis/patirtimi. Jausdama dėkingumą prašau vėl patarimo smile.gif noriu pavaišinti kolegas kokiu nors skanėstu prie kavos. Norisi kažko ypatingo, sumišusio skonio su saldumų, minimaliai jaučiamu aštrumu, ar sūrumu ir kremine konsistencija - biggrin.gif noriu daug, ar ne?
Išties ragavau, kaip man sakė, maximoje, pirktu skanėstu - eklerai su ant viršaus pelėsinio sūrio ir maskarponės kepurėle. Tobulas desertas.
Gal kas pastebėjote kažkokį skanėstą, atitikmenį mano minėtajam.

Gal kas galite pasiūlyti kokį nors įstabų, sužavėjusi jus ir jūsų aplinkinius receptą?
vilma099
sveikos, ieškau paprasto receptuko sausainiams, kad su formelėmis išpjaučiau, bet reiktų be sviesto ar margarino, tai su aliejumi, vieną savo perdarytą iš sviesto turiu, bet gal turite kokį kitą ir galite pasidalinti
ačiū 4u.gif 4u.gif
linutea03
sveikos, norejau paklausti, nusipirkau Delimano Clarity rinkini sausainiams formuoti, bet dabar tokia dilema iskilo, kokia gi geriausiai tesla butu naudoti su siuo irankiu. Gal kuri turite toki ar panasu iranki nusipirkusi ir gali pasidalinti patarimais? O gal tiesiog siaip zinote kaip pasigaminti tinkama tesla, kad pavyktu pasigaminti sausainuku su siuo irankiu?
JOLKA999
Sūrio sausainukai

user posted image


400gr miltų ir šiek tiek kočiojimui
2a.š kepimo miltelių
1a.š rukytos paprikos miltelių
100 gr tarkuoto permezano sūrio[aš naudojau džiugo]
150gr šalto sviesto
3/4 stiklinės kefyro.truputis druskos
keletas/pagal skonį smulkiai pjaustytų saulėje džiovintų pomidorų

Dubenyje sumaišyti miltus,kepimo miltelius,papriką,žiupsnelį druskos ir tarkuotą sūrį.Sutarkuoti sviestą ir rankomis sutrinti su miltais,supilti kefyrą ir suminkyti tešlą.
Ant miltuoto stalo iškočioti tešlą,ir iš jos išspausti nedidelius sausainukus[aš juos spaudžiau taurele].
Kepti 180c apie 12 min.kol gražiai pagels.Tešla gerai ir greitai susiminko,lengvai kočiojasi.Nuo pradžios iki galutinio rezultato užtrukau apie 30min.
Šitie sausainukai maloniai nustebino savo skoniu...puikiai tinka prie taurės vyno...pradėjus valgyt,sunku sustoti...
Mėlynė**
QUOTE(bichter @ 2013 10 07, 17:51)
Labas,gal kuri turite varskes sausainuku su dzemo idaru  4u.gif
user posted image
*



Ir man praverstų 4u.gif
pusk
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 01 02, 19:51)
Sūrio sausainukai

user posted image
400gr miltų ir šiek tiek kočiojimui
2a.š kepimo miltelių
1a.š rukytos paprikos miltelių
100 gr tarkuoto permezano sūrio[aš naudojau džiugo]
150gr šalto sviesto
3/4 stiklinės kefyro.truputis druskos
keletas/pagal skonį smulkiai pjaustytų saulėje džiovintų pomidorų

Dubenyje sumaišyti miltus,kepimo miltelius,papriką,žiupsnelį druskos ir tarkuotą sūrį.Sutarkuoti sviestą ir rankomis sutrinti su miltais,supilti kefyrą ir suminkyti tešlą.
Ant miltuoto stalo iškočioti tešlą,ir iš jos išspausti nedidelius sausainukus[aš juos spaudžiau taurele].
Kepti 180c apie 12 min.kol gražiai pagels.Tešla gerai ir greitai susiminko,lengvai kočiojasi.Nuo pradžios iki galutinio rezultato užtrukau apie 30min.
Šitie sausainukai maloniai nustebino savo skoniu...puikiai tinka prie taurės vyno...pradėjus valgyt,sunku sustoti...
*



sudomino sie sausainiai, bet pasimeciau del rukytos paprikos milteliu - kur juos gauti, cia saldi ar aitri turi buti paprika ?
JOLKA999
rukytos paprikos milteliu yra prieskoniu parduotuvese.galite ju ir nedeti,galit deti megstamas zoleles,kmynus...arba tik dziovintus pomidorus,,,
Renata123
QUOTE(bichter @ 2013 10 07, 17:51)
Labas,gal kuri turite varskes sausainuku su dzemo idaru  4u.gif
*



QUOTE(Mėlynė** @ 2014 01 02, 22:28)
Ir man praverstų  4u.gif
*


Kazkada kepiau varskinius ragelius. Tikrai skanus, tik geriausiai naudoti kepiniu dzema, jis neisbega is sausainiu taip, kaip naminis dzemas.
JOLKA999
Sviestiniai sausainiai su levandomis

user posted image

210g minkšto sviesto

3/4 stiklinės cukraus pudros

1 kiaušinio trinys

1 v.š džiovintų levandų žiedelių

1 citrinos nutarkuota žievelė

300 gr miltų

3 v.š bulvių krakmolo,žiupsnelis druskos

Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra,suberti levandas,nutarkuotą citrinos žievelę,druską ir kiaušinio trynį.Viską maišant supilti persijotus miltus su krakmolu.Suminkyti tešlą,iš jos suformuoti nestorą /dešrą/maždaug 5cm skersmens ir padėti į šaldytuvą 1h.Atšalusią tešlą supjaustyti maždaug 5mm storio griežinėliais,ir sudėti i kepimo popierium išklotą skardą.Kepti 170c apie 12-15 min.[receptą radau Neringos bloge].Skanaus...
*alice*
Vaškės sausainiai su kakava 4u.gif
Masiania*
QUOTE(*alice* @ 2014 04 02, 19:33)

Vaikystes sausainiai. bigsmile.gif Tik forma kitokia darydavom.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.