Sveikos
Mane irgi labai domintu atsiliepimai apie ta gydytoja
na mane irgi domina si gydytoja. nes Kaip jau minejo Jurgita, mano gydytoja taip pat isejo, o apie sita niekas nieko nezino ...
tad stengiausi nesureiksminti jos pasakytu zodziu.. galvoju apie kita gydytoja ... QUOTE(mildziuxp @ 2010 01 06, 17:16) bet susidariau ispudi, kad ji neismano savo darbo tad stengiausi nesureiksminti jos pasakytu zodziu.. galvoju apie kita gydytoja ... Tai dėl to ir aš domėjausi ja, nes internete buvau radus informacijos, jog ji dar tik rezidentė, o bandomuoju triušeliu nenoriu būti
na, kiek as zinau, tai ji nebe rezidente, o gydytoja, neseniai pabaigusi
na matyt ne kokia gydytoja, jei pareiske, kad as nevaisinga ir mano kiausides policistines ir pan, o buvau jau kelios savaites nestume
gerai, kad gydymo jokio neskyre, o tai butu mano maziukui pakenkusi
geras
na negaliu nieko sakyti, visi mes zmones, visi mes klystam... bet nematyti nestumo, tai sorry. ir gydyti, nuo dalyku, kurie neegzistuoja...
o gydytojos zodziai "ir toliau sersim hormonais" , manau yra ir netaktiskas ir tiesiog netinkantys gydytojai. QUOTE(snekute @ 2010 05 08, 17:22) Na, vadinasi internetas ne visagalis ir pateikia ne pačią naujausią info, o gal aš pati per mažai ieškojau QUOTE(mildziuxp @ 2010 05 12, 18:17) na negaliu nieko sakyti, visi mes zmones, visi mes klystam... bet nematyti nestumo, tai sorry. ir gydyti, nuo dalyku, kurie neegzistuoja... o gydytojos zodziai "ir toliau sersim hormonais" , manau yra ir netaktiskas ir tiesiog netinkantys gydytojai. Labai džiaugiuosi, jog vis dėl to, nenuėjau pas ją- gal ir mano nėštumą ji prižiūrėtų nekompetetingai- vis dėl to patirties stoka daro savo
Pas gydytoją Eglę Savukynę lankiausi savo gydytojos atostogų metu ir tikrai likau labai patenkinta. Gydytoja labai maloni, švelni, atsakinga. Tikrai nieko blogo net negalėčiau pagalvoti apie ją
sveikos, gal yra daugiau atsiliepimų apie šią gydytoją? ir gal žinot gal ji kokiam Kauno gimdymo skyriuje dirba?
QUOTE(rosebud1 @ 2012 01 08, 18:43) sveikos, gal yra daugiau atsiliepimų apie šią gydytoją? ir gal žinot gal ji kokiam Kauno gimdymo skyriuje dirba? Šiuo metu nedirba jokiame gimdymo skyriuje, tik Medgintro poliklinikoje. Šiaip maloni, rūpestinga, viską aiškiai paaiškina, bet kad dar kai kada pritrūksta žinių taip pat šiek tiek matos, bet stengias viską išsiaiškinti ir pateikia tikslius atsakymus kad ir vėliau, o ne kalba apie tai, ko nežino...
teko ekstra atveju kreiptis pas šią gydytoją, tai negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio...apžiūra buvo visapusiška, kad įsitikinti ar viskas gerai
|