Labai grazu
Temelė šiaip tai ne 4, o gal jau kokia 24, todėl ir nenumeruojama jau seniai
Norėjau pagirti praeitoje temoje buvusius darbelius, bet, kad jų buvo nemažai, tai atskirai jau ir nebesuminėsiu. Imkite visos po balionėlį Po paros bus Naujieji Metai, tai noriu ateinančiais visoms palinkėti daug gražių darbų, taip pat ir dekoruojant daiktus...
šiandieniniai blynai.. nu dar prisvile tokie..
rėžkit kritikos moteros..padėkit į teisingas vėžias atsistot... ************************************************** ![]() ![]() ![]() ![]() O čia MB darė
Kristule666 na ir nustebinai
Pre padekliuk dar ir atvirute priderinau ![]() QUOTE(ohara @ 2009 12 31, 01:48) šiandieniniai blynai.. nu dar prisvile tokie.. rėžkit kritikos moteros..padėkit į teisingas vėžias atsistot... Visu pirma butu saunu kad bent viena foto butu ryski Pirmos dezutes gaila virsus nesimato Katinelis tai jei toks uzmanymas buvo tai kaip ir tvarkingai papuostas Na o TB saunuolis, mazai kas imtusi tokio amato isbandyti QUOTE(Tornadziukas @ 2009 12 31, 08:25) Keli pirmi mano darbeliai, aišku, su Jūsų nėra net kuo lyginti, bet norėjau išgirsti kitų nuomonę apie juos na nereikia jau taip, gi kuo graziausi darbeliai QUOTE(Midnattssola @ 2009 12 31, 09:53) Labas rytas vakar pamiršau parodyti dar vienus auskariukus, kuriuos dariausi sau http://i673.photobucket.com/albums/vv93/mi...th_P1010208.jpg[/img][/url] Jega,taip ir norisi atsikasti
Tornadziukai, antra dezute grazi, o dar man "knyga" patiko
VISAS SU ARTĖJANČIAIS! TEGUL SVAJONĖS PILDOSI, O SUMANYMAI BŪNA REALIZUOTI!
Nu pirmieji darbeliai tai kaip ne pirmieji..labai patiko visi
auskariukai "apelsino griežinėliai" nerealūs
Ačiū visoms už pagyrimus mano apelsinimiams auskariukams
čia jums QUOTE(Midnattssola @ 2009 12 31, 08:53) Labas rytas vakar pamiršau parodyti dar vienus auskariukus, kuriuos dariausi sau Super..
Ačiū labai
nelabai ten man kaip gavosi, bet dar pasimokysiu, turiu dar keletą dėžučių ir žvakidžių, reikės ką nors sugalvoti Dar kartelį ačiū visoms Linksmų, gražių ir džiaugsmingų švenčių visoms
fsio, db diena n akti darysiu mokysiuos kol graziai daryt ismoksiu...
Tornadziuko darbai superiniai
pasirodysiu aš savo darbo kalendorių:
Grite, nereali...
QUOTE(Tornadziukas @ 2009 12 31, 08:25) Keli pirmi mano darbeliai, aišku, su Jūsų nėra net kuo lyginti, bet norėjau išgirsti kitų nuomonę apie juos Labai faini darbeliai, man labai patiko su afrikietiskais motyvais QUOTE(Midnattssola @ 2009 12 31, 09:53) Labas rytas vakar pamiršau parodyti dar vienus auskariukus, kuriuos dariausi sau niu kokie skanus QUOTE(Brigita* @ 2009 12 31, 14:34) labai mielas skirtukas, bet noretusi ir daugiau darbeliu QUOTE(grite @ 2009 12 31, 14:42) niu koks faaainaaas
Ačiū mergaitės
Klijuoju paprastai kaip ir visa kitą.Neturiu jokios įpatingos technikos....tik atsargiai,švelniai ir vualia priklijuota
grite labai grazus kalendorius
Su Naujais metais
Mano Kaledine dovanele mamytei
![]() ![]() SU 2010-AISIAIS VISAS DEKUPAZO MYLETOJAS!!!
Isties gal reikejo ne tokio tamsaus pirmojo pagrindo. Aciu uz komentara
Man irgi patiko šepetys
taip. cia perskubejima nufotografuota. Padovanota buvo jau nuvalius
grite kalendorius
sobieska labai grazi dezute
Sobieska, na dezute tikrai ciki, na negi ir tuos dryzius atspauzdinai? nes tokiu spalvu nemaciau
Sobieska nuostabi dezute
Sobieska labai grazus spalvu derinys
sobieska, labai grazi dezute
o auksines remeliai kaip kad is tikruju dalmantinas butu su kojytemis prabeges
sobieska, tikrai dėžutė labai graži, jauki, šilta, tik truputį perkrauta. Darbo buvo matau nemažai... Man per daug 2 motyvų dėžutės viduje (būtų pakakę vieno) ir dryželių spalvų (būtų kaip ir vienos spalvos gana). Kažkaip man truputį pjaunasi dryželiai, nors mintį tai aš supratau - prie ko jie derinti.
grite, man patiko kalnendorius, gražiai įtrinta auksine, gražiai išgavai faktūrą visa darbelio nuotaika net jaučiasi Papildyta: QUOTE(ataner.s @ 2010 01 02, 00:24) Šaunuolė
Auksine, labai mielas zaismingas remelis
Sakes koks fainas remelis
|