laba,gal kas galit parasyti kas tai per tyrimas,niekur nerandu informacijos apie toki tyrima,ir net telefonu kuriais man suteiktu tokia informacija
o del kokio susirgimo tas tyrimas?
gal neaiskiai parasyta - zinau EKSS
spinaline punkcija?
gal... siaip toks tyrimas gali buti daromas nustatant IS
tiksliai nezinau, nes tokio zymejimo nezinau - juk gydytojas turi paaiskinti ka darys - visada galesit atsisakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2010 01 02, 16:31) ne ji man nieko nepaaiskino,o man iki santariskiu 100km,tai bereikalo n esinori vazinetis,o ir vaika nelabai buna kur palikti bandykit pirmadienį pasiskambint į Santariškes ir paprašyt,kad sujungtu su gydytojos kabinetu ir galėsit ramiai išsiaiškint koks tai tyrimas.Tada nebus jokių abejonių ir bereikalingų spėjimų: o gal tai tas...o gal anas ir tt. QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 02, 18:18) bandykit pirmadienį pasiskambint į Santariškes ir paprašyt,kad sujungtu su gydytojos kabinetu ir galėsit ramiai išsiaiškint koks tai tyrimas.Tada nebus jokių abejonių ir bereikalingų spėjimų: o gal tai tas...o gal anas ir tt. taipir padarysiu tik labai nenorejau jai skambointi,ji tokia man nekalbi buvo ir napasirode labai maloni QUOTE(bbrigitukee @ 2010 01 02, 19:23) taipir padarysiu tik labai nenorejau jai skambointi,ji tokia man nekalbi buvo ir napasirode labai maloni Tai jei nelabai kalbi ir maloni,eikit tiesiai prie reikalo.Nesukit ratais,kvadratais..tiesiog: Paskyrėt tokį tyrimą...nemoku iššifruot.kas tai per tyrimas? ir vsio
Greičiausiai čia somatosensorinis sukeliamo potencialo (angl. SSEP/SEP - somatosensory evoked potential) tyrimas - stebima smegenų veikla kaip atsakas į elektros stimuliaciją.
|