Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SSSP neurologo paskirtas tyrimas?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
bbrigitukee
laba,gal kas galit parasyti kas tai per tyrimas,niekur nerandu informacijos apie toki tyrima,ir net telefonu kuriais man suteiktu tokia informacija
Loram
o del kokio susirgimo tas tyrimas?
gal neaiskiai parasyta - zinau EKSS
bbrigitukee
QUOTE(Loram @ 2010 01 02, 14:59)
o del kokio susirgimo tas tyrimas?
gal neaiskiai parasyta - zinau EKSS
*

sia del issetines sklerozes,gal as durna bet man atrodo cia stuburo punkcija???

Loram
spinaline punkcija? g.gif
gal... g.gif
siaip toks tyrimas gali buti daromas nustatant IS
bbrigitukee
QUOTE(Loram @ 2010 01 02, 15:40)
spinaline punkcija?  g.gif
gal... g.gif
siaip toks tyrimas gali buti daromas nustatant IS
*

na gal turit tikslu atsakyma,labai reikia,nes kol nevelu galeciau atsisakyti jei tai ka as galvoju
Loram
tiksliai nezinau, nes tokio zymejimo nezinau - juk gydytojas turi paaiskinti ka darys - visada galesit atsisakyti
bbrigitukee
QUOTE(Loram @ 2010 01 02, 17:07)
tiksliai nezinau, nes tokio zymejimo nezinau - juk gydytojas turi paaiskinti ka darys - visada galesit atsisakyti
*

ne ji man nieko nepaaiskino,o man iki santariskiu 100km,tai bereikalo n esinori vazinetis,o ir vaika nelabai buna kur palikti doh.gif
Magnifique
QUOTE(bbrigitukee @ 2010 01 02, 16:31)
ne  ji man nieko nepaaiskino,o man iki santariskiu 100km,tai bereikalo n esinori vazinetis,o ir vaika nelabai buna kur palikti doh.gif
*

bandykit pirmadienį pasiskambint į Santariškes ir paprašyt,kad sujungtu su gydytojos kabinetu ir galėsit ramiai išsiaiškint koks tai tyrimas.Tada nebus jokių abejonių ir bereikalingų spėjimų: o gal tai tas...o gal anas ir tt.
bbrigitukee
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 02, 18:18)
bandykit pirmadienį pasiskambint į Santariškes ir paprašyt,kad sujungtu su gydytojos kabinetu ir galėsit ramiai išsiaiškint koks tai tyrimas.Tada nebus jokių abejonių ir bereikalingų spėjimų: o gal tai tas...o gal anas ir tt.
*

taipir padarysiu tik labai nenorejau jai skambointi,ji tokia man nekalbi buvo ir napasirode labai maloni doh.gif
Magnifique
QUOTE(bbrigitukee @ 2010 01 02, 19:23)
taipir padarysiu tik labai nenorejau jai skambointi,ji tokia man nekalbi buvo ir napasirode labai maloni doh.gif
*

Tai jei nelabai kalbi ir maloni,eikit tiesiai prie reikalo.Nesukit ratais,kvadratais..tiesiog: Paskyrėt tokį tyrimą...nemoku iššifruot.kas tai per tyrimas? ir vsio mirksiukas.gif mirksiukas.gif Sėkmės.
apolonas
Greičiausiai čia somatosensorinis sukeliamo potencialo (angl. SSEP/SEP - somatosensory evoked potential) tyrimas - stebima smegenų veikla kaip atsakas į elektros stimuliaciją.
bbrigitukee
QUOTE(apolonas @ 2010 01 03, 02:51)
Greičiausiai čia somatosensorinis sukeliamo potencialo (angl. SSEP/SEP - somatosensory evoked potential) tyrimas - stebima smegenų veikla kaip atsakas į elektros stimuliaciją.
*

palengvejo...tikiuosi toks blush2.gif o ka ten daro??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.