Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO KLUBAS
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mil@na
Patys nuoširdžiausi sveikinimai clap.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif O vyras ir draugės - šaunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vėta
Pinciuke, sveikinu 4u.gif
user posted image
ruzava
pinciuke, labai labai sveikinu, šaunuolė tu thumbup.gif user posted image

šaunuolis ir vyras bei draugės bigsmile.gif 4u.gif
gobsiukas
noriu jusu paklausti ar normalu jei 3,6m vaikas laisvai skaiciuja iki 30 ir visus tuos skaicius pazysta , beto jis juos gali jei buna ismetyti sudelioti iseiles , ir dar nuo10 su randa skaiciukus ir sujungia teisingai aciu uz atsakyma notworthy.gif
klopedija
QUOTE(gobsiukas @ 2010 01 04, 22:23)
noriu jusu paklausti ar normalu jei 3,6m vaikas laisvai skaiciuja iki 30 ir visus tuos skaicius pazysta , beto jis juos gali jei buna ismetyti sudelioti iseiles , ir dar nuo10 su randa skaiciukus ir sujungia teisingai aciu uz atsakyma notworthy.gif
*
Na, tai nėra dažnas reiškinys, bet visiškai normalus. mirksiukas.gif
Mil@na
Nedažna, bet normalu.Yra mūsų darže toks vienas - stebina matematiniais gebėjimais nerealiai biggrin.gif
gobsiukas
aisku mat mano vaikui itaria aspergerio sindroma tai as galvoju kad tik nepasitvirtintu , nuraminot mane smile.gif nors skaiciuoti pats ismoko ax.gif
kristute123
pinciuke, tu šaunuolė smartass.gif

ruzava, atrašiau į až.
myyylda
[quote=pinciuke,2010 01 04, 22:34]
[/quote]

žodžiu, apsigyniau sėkmingai, gavau 9. thumbup.gif drinks_cheers.gif
labai tuo džiaugiuosi, nors būčiau buvusi patenkinta bet kokiu įvertinimu. smile.gif
ačiū visoms už patarimus ir palaikymą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

*

[/quote]

Šaunuolė, labai sveikinam clap.gif

Manęs šis smagumėlis pavasarį laukia doh.gif
klopedija
QUOTE(pinciuke @ 2010 01 04, 21:34)
žodžiu, apsigyniau sėkmingai, gavau 9. thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*
Vajė! Kaip galėjau pražiopsoti! bigsmile.gif doh.gif Sveikinu! oro_buckis.gif user posted image

Myyylda
, ir Tau bus viskas OK! mirksiukas.gif
kristute123
labutis 4u.gif
na reikia po švenčių ir man judėti į darbą mirksiukas.gif Ką ten veiksim tai nelabai aišku. Ryt tai posėdis, o šiandien gal tik pasiplepėjimas prie kavos puodelio gathering.gif
Gutjera
Sveikos merginos. Turiu prasyma. Mokslams reikia atlikti atminties lavinimo uzduoteliu, gal kuri jau esate tai dariusi ir galetu man pagelbeti? blush2.gif Lauksiu pasiulymu.
TEATRĖ
Sveikos,
Pinciuke - nerealu, bet akivaizdu! lotuliukas.gif Sveikinu ir aš! 4u.gif Mokslai baigti, ką veiksi toliau g.gif
sanmara
Nuoširdžiausi sveikinimai pinciuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
klopedija
QUOTE(Gutjera @ 2010 01 05, 09:04)
Sveikos merginos. Turiu prasyma. Mokslams reikia atlikti atminties lavinimo uzduoteliu, gal kuri jau esate tai dariusi ir galetu man pagelbeti?  blush2.gif  Lauksiu pasiulymu.
*
O ką tamsta gali pasiūlyti? hihihi.gif
Gutjera
QUOTE(klopedija @ 2010 01 05, 10:54)
O ką tamsta gali pasiūlyti? hihihi.gif
*

Na jei tikrai turit ko man reikia, skoloj tikrai neliksiu. biggrin.gif
klopedija
Naaaa... Tuomet kitas klausimas: kokio amžiaus vaikams? g.gif
Gutjera
Siaip nesvarbu, bet svarbu prie kiekvienos uzduoteles parasyti kokio amziaus vaikams skirta uzduotis. Taip pat reikia aiskiai, konkreciai suformuluoti tikslus kurie yra igyvendinami ir zinoma susije su uzduotimi.
vardė
QUOTE(pinciuke @ 2010 01 04, 22:34
[/quote)
*

Net nežinau su kuo labiau sveikint - ar su apgynimu, ar su puikiais artimaisiais. Jeigu tavo magistrininis vertas 9, tai, manau, vyras ir draugės 11 biggrin.gif Šaunuolė tu 4u.gif 4u.gif Įsivaizduoju, koks geras jausmas dabar bigsmile.gif
TEATRĖ
Kaip gerai turėti pradinių klasių mokytojų draugių, pažįstamų, kolegių. Štai ką atsiuntė. Gal nematėt, viską galima persisiųsti thumbup.gif

http://pradinukai.lt/mokytojams.php
rencius
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 01 05, 15:28)
Kaip gerai turėti pradinių klasių mokytojų draugių, pažįstamų, kolegių. Štai ką atsiuntė. Gal nematėt, viską galima persisiųsti  thumbup.gif

*

Super. Man labai patiko SPM skyrimo lygių lentelė thumbup.gif Ačiū TEATRE už nuorodėlę. drinks_cheers.gif
Rhetta
Labas visoms. Su Naujaisiais!Daug kantrybės ir ištvermės nelengvam mūsų darbe.
Mums naujieji metai prasidėjo smagiai - sūnus kaktą prasiskėlė, teko vežti siūti. Dar algas numažino ir daugiau darbo užkrovė doh.gif
Pasidalinkit savo patirtim dėl priedų mokytojams už darbą su spec. poreikių mokiniais 4u.gif Pas mus mokykloje kol kas mokama tik už ad programų rašymą, bet siūloma mokėti visiems mokytojams, kurių klasėje mokosi SPM mokinys. O kaip pas jus mokyklose?
kristute123
TEATRE, puiki nuorodėlė thumbup.gif
rencius
QUOTE(Rhetta @ 2010 01 05, 16:43)
Labas visoms. Su Naujaisiais!Daug kantrybės ir ištvermės nelengvam mūsų darbe.
Mums naujieji metai prasidėjo smagiai - sūnus kaktą prasiskėlė, teko vežti siūti. Dar algas numažino ir daugiau darbo užkrovė  doh.gif
Pasidalinkit savo patirtim dėl priedų mokytojams už darbą su spec. poreikių mokiniais  4u.gif  Pas mus mokykloje kol kas mokama tik už ad programų rašymą, bet siūloma mokėti visiems mokytojams, kurių klasėje mokosi SPM mokinys. O kaip pas jus mokyklose?
*

Pas mus moka tik už sutrikimą, ne už ad.p. Juk kartais spec.paž.sutr. turintis mokinasi pagal ad.p. o už jį nemoka unsure.gif Na nežinau kaip čia šiais metais bus, nes buhalterė minėjo, kad gali būti, kad neužteks pinigėlių už šiuos mokinius mokėti priedus blush2.gif blush2.gif
rencius
Mergaitės, kur rasti nuorodoje nurodytą leidinuką: http://images.google.lt/images?hl=lt&l...t=0&ndsp=20
patį pirmąjį ax.gif
Rhetta
QUOTE(rencius @ 2010 01 05, 17:08)
Pas mus moka tik už sutrikimą, ne už ad.p. Juk kartais spec.paž.sutr. turintis mokinasi pagal ad.p. o už jį nemoka unsure.gif Na nežinau kaip čia šiais metais bus, nes buhalterė minėjo, kad gali būti, kad neužteks pinigėlių už šiuos mokinius mokėti priedus blush2.gif  blush2.gif
*

Ačiū už atsakymą, bet tuomet pas mus turėtų mokėti beveik visiems mokytojams, apie 70 žmonių unsure.gif Ir sąrašus, kam mokėti teks sudaryti man doh.gif
klopedija
QUOTE(Gutjera @ 2010 01 05, 10:04)
Siaip nesvarbu, bet svarbu prie kiekvienos uzduoteles parasyti kokio amziaus vaikams skirta uzduotis. Taip pat reikia aiskiai, konkreciai suformuluoti tikslus kurie yra igyvendinami ir zinoma susije su uzduotimi.
*
Nenorėčiau sutikti schmoll.gif .
Vaiko amžius ir turimi gebėjimai - pati ta esmė, keliant tikslą ir uždavinius.

Reiktų siaurint "problemą" ir apriboti vaikų amžių: iki/priešmokyklinis, pradinis mokyklinis, pagrindinis/vidurinis mokyklinis.

Taip pat svarbu žinoti darbo apimtį ir paskirtį: referatas, kursinis, šiaip pranešimas; tėvams, mokytojams, dėstytojams? g.gif Terminas?!

Nemanyk, kad dėl "sportinio įdomumo" tardau. Vaikas ir 3, ir 9, ir 12 metų yra vaikas, bet užduotys gali labai skirtis. O ir šiaip... atmintis - intelekto sudedamoji dalis - labiau psichologų darbo objektas. mirksiukas.gif

Aš apsiimčiau paruošti tik iki/priešmokyklinukų užduotis. mirksiukas.gif
rencius
QUOTE(klopedija @ 2010 01 05, 18:25)
Nenorėčiau sutikti  schmoll.gif .
Vaiko amžius ir turimi gebėjimai - pati ta esmė, keliant tikslą ir uždavinius.

Reiktų siaurint "problemą" ir apriboti vaikų amžių: iki/priešmokyklinis, pradinis mokyklinis, pagrindinis/vidurinis mokyklinis.

Taip pat svarbu žinoti darbo apimtį ir paskirtį: referatas, kursinis, šiaip pranešimas; tėvams, mokytojams, dėstytojams?  g.gif  Terminas?!

Nemanyk, kad dėl "sportinio įdomumo" tardau. Vaikas ir 3, ir 9, ir 12 metų yra vaikas, bet užduotys gali labai skirtis. O ir šiaip... atmintis - intelekto sudedamoji dalis - labiau psichologų darbo objektas.  mirksiukas.gif

Aš apsiimčiau paruošti tik iki/priešmokyklinukų užduotis.  mirksiukas.gif
*

Klopedija, tu šaunuolė, tavo patirtis tai ištisi lobynai first.gif
TEATRĖ
QUOTE(rencius @ 2010 01 05, 15:00)
Super. Man labai patiko SPM skyrimo lygių lentelė thumbup.gif Ačiū TEATRE už nuorodėlę. drinks_cheers.gif
*

QUOTE(kristute123 @ 2010 01 05, 16:03)
TEATRE, puiki nuorodėlė thumbup.gif
*

Nėr už ką, merginos! friends.gif čia gi ir dalinamės "lobiais".
Varau jau namo! Pabodooooooooo
klopedija
QUOTE(rencius @ 2010 01 05, 16:38)
Klopedija, tu šaunuolė, tavo patirtis tai ištisi lobynai first.gif
*
Ačiū, ačiū! aciuks.gif hihihi.gif

Čia jau ir man pačiai įdomu bigsmile.gif . Kai paruošiu užduotis, pirmiausia "aprobuosiu" SM lotuliukas.gif . Aš pati naudoju visokius "fintus" dėmesio ir atminties lavinimui pratybose, bet nesu apiforminus raštiškai. biggrin.gif
daiste
QUOTE(rencius @ 2010 01 05, 16:39)
Mergaitės, kur rasti nuorodoje nurodytą leidinuką: http://images.google.lt/images?hl=lt&l...t=0&ndsp=20
patį pirmąjį ax.gif
*

šituos leidinius (patikrinimo testus) turi ir naudoja tik psichologinių pedagoginių tarnybų spec. pedagogai, tirdami spec. poreikių mokinių žinias ir gebėjimus
rencius
gaila unsure.gif, kad tik PPT prieinama. Taip norėčiau ir aš "viena akelę užmesti" blush2.gif
sanmara
QUOTE(Gutjera @ 2010 01 05, 12:04)
*

Mes ir tai darėme, kai mokiausi. Pasižiūrinėk knygelėse:
1. http://www.patogupirkti.lt/book/book.asp?ISBN=9789955221845
yra ir 4,5,6 metų vaikams.
Taip pat daug užduotėlių įvairuose vaikiškuose žurnaliukuose thumbup.gif

QUOTE(TEATRĖ @ 2010 01 05, 15:28)
Kaip gerai turėti pradinių klasių mokytojų draugių, pažįstamų, kolegių. Štai ką atsiuntė. Gal nematėt, viską galima persisiųsti  thumbup.gif

*

oho koks adresiukas thumbup.gif ačiū 4u.gif

o ar matėte www.lavinantys.lt ?? Aš tik šiandien aptikau ax.gif
vardė
QUOTE(sanmara @ 2010 01 05, 18:33)
o ar matėte www.lavinantys.lt ?? Aš tik šiandien aptikau ax.gif
*

Geras, reiks pastudijuot thumbup.gif
Va, kodėl aš nemėgstu technologijų vaikų amžiuje: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/zmog...amp;l=2&p=1
Gutjera
QUOTE(vardė @ 2010 01 05, 18:55)
Va, kodėl aš nemėgstu technologijų vaikų amžiuje: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/zmog...amp;l=2&p=1
*

Geras... blink.gif
klopedija
QUOTE(vardė @ 2010 01 05, 17:55)
*
Čia tai joooaaaa... Jau skaičiau. doh.gif

Aš tai labai myliu technologijas, bet visada pabrėžiu, kad jos turi būti naudojamos saikingai, ypač mažiukams.

Ką gi gali vaikas gali išmokt, jei aplink girdi tik triukšmą? Kaip ir neprigirdintys vaikai - beveik nieko! doh.gif
brasta
Nu taip stropiai atostogavau iki pirmadienio, kad net į mūsų temą nelindau... bijojau, kad apie darbą galit kalbėt... lotuliukas.gif
Gal ryt pasidomėsiu, kuo gyvenot... biggrin.gif
rencius
QUOTE(vardė @ 2010 01 05, 19:55)
Geras, reiks pastudijuot  thumbup.gif
*

Aš taipogi nemėgstu doh.gif , tačiau gyvename 2 kambarių bute, taip vadinami "pereinami kambariai" ir vyras tik grįžęs įsijungia ir išjungia kai eina miegoti. Ačiū dievui, po vaiko gymimo išgyvendinau televizorių iš miegamojo poster_offtopic.gif
Pati nemėgstu to šurmulio, mane erzina ir vargina, tas televizoriaus šurmulys doh.gif rolleyes.gif Negerai, pati žinau, ir vyro prašau, kad mažiau žiūrėtų.
Televizorius ne tik kenkia vaiko kalbai, bet ir emocijas, jų vystymąsi bei dažna iš hiperaktyvumą lemiančių priežasčių unsure.gif
kristute123
ko gero dabar aktualiausia tema yra atlyginimai rolleyes.gif tai kaip su jais: ar labai sumažėjo jums po naujųjų metų?
ruzava
aš jau dalį darbų atidirbau... nuvežiau vaikus į tarnybą vertinimui ir ką jūs manot? pasiūlė darbą man bigsmile.gif dabar ten dirbanti logopedė išeina nuo rugsėjo vaiko auginimo atostogų, tai pasiūlė man dviems metams ją pavaduoti pusę etato... pinigai nedideli, bet patirtis būtų neįkainuojama tai visiškai susimėčiau doh.gif viena pusė labai nori, o kita- liepia ramintis ir atsipeikėt unsure.gif
klopedija
QUOTE(ruzava @ 2010 01 06, 09:51)
aš jau dalį darbų atidirbau... nuvežiau vaikus į tarnybą vertinimui ir ką jūs manot? pasiūlė darbą man  bigsmile.gif  dabar ten dirbanti logopedė išeina nuo rugsėjo vaiko auginimo atostogų, tai pasiūlė man dviems metams ją pavaduoti pusę etato... pinigai nedideli, bet patirtis būtų neįkainuojama  tai visiškai susimėčiau  doh.gif  viena pusė labai nori, o kita- liepia ramintis ir atsipeikėt  unsure.gif
*
Jei įmanoma susidėlioti laiką, tai bandyk mirksiukas.gif . Pinigai ant žemės nesimėto mirksiukas.gif . Gal ir pačiai dar prireiks... biggrin.gif mirksiukas.gif
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2010 01 06, 10:10)
Jei įmanoma susidėlioti laiką, tai bandyk  mirksiukas.gif . Pinigai ant žemės nesimėto  mirksiukas.gif . Gal ir pačiai dar prireiks...  biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

na, laiko nebelabai ir susidėliosi, tektų dalies atsisakyt mokykloje...

man čia svarbiausia ne tai, ar aš sutiksiu, ar ne, bet tai, kad buvau įvertinta, kad būtent man, jaunai kvailai, kai aplink tiek jau patyrusių žmonių... blush2.gif
klopedija
QUOTE(ruzava @ 2010 01 06, 10:20)
*
Tai neapsiimk irnesakyk.gif
O kad įvertino, tai liux thumbup.gif
TEATRĖ
Labas,
QUOTE(ruzava @ 2010 01 06, 11:20)

man čia svarbiausia ne tai, ar aš sutiksiu, ar ne, bet tai, kad buvau įvertinta, kad būtent man, jaunai kvailai, kai aplink tiek jau patyrusių žmonių...  blush2.gif
*

Kitiems visada geriau įvertinti sekasi, nei pačiam save mirksiukas.gif O iš kitos pusės, jei pasiūlė, vadinasi tinki! Tik gerai pagalvok, kad atsisakius nuolatinio darbo mokykloje (jeigu ten tikrai nuolatinis)-eini tik 2 metam į laikiną!
Vėta
Sveikos 4u.gif .
Ružava, sveikinu, bet pritariu TEATREI - nemesk kelio dėl takelio. Ką prarasi, gali nebeatgauti. Ateis nuolatinė kolegė į tavo dalį vietos ir viskas.
ruzava
klopedija, Teatre, Vėta, visiškai su jumis sutinku 4u.gif
rencius
QUOTE(Rhetta @ 2010 01 05, 18:14)
Ačiū už atsakymą, bet tuomet pas mus turėtų mokėti beveik visiems mokytojams, apie 70 žmonių  unsure.gif Ir sąrašus, kam mokėti teks sudaryti man  doh.gif
*

Pamenu, kai atėjau dirbti, pasakė, kad reiks sąrašus buhalterei padaryti už kuriuos mokinius mokės doh.gif . Siaubas kažkoks, kaip suvargau kol atpainiojau pas ką tas mokinys mokosi užsienio kalbos ir t.t. Rašiau aišku blink.gif visiems mokytojams, pagrindinių dalykų, kurie mokina ad. mokinius. Tik šiais metais jau rašiau tik pagal sutrikimą. Pas mus moka tik pagrindinių dalykų mokytojams, nemoka nei kūno k., nei muzikos, nei dailės ir t.t. schmoll.gif
zilvine
Laba diena. Noriu paklaust dirbanciu darzelyje logopedziu, ar kai vaika atleidziate nuo logopediniu pratybu duodate tevams pasirasyt koki dokumenta? Jei taip, tai koki? Aciu labai 4u.gif
diasaja
QUOTE(rencius @ 2010 01 04, 15:04)
Matematikos mokytoja atsisako su ja "užsiimti" sako aš jos nemačiau, nežinau. O sakykit gal jums buvo tokia situacija. Įdomu kiek moką už valandą, už tą papildomą darbą?
*

Nieko nemoka. Neapsimk svetimų darbų.
rencius
unsure.gifo man sakė mokytoja, kad moka už tai blush2.gif Tai nežinau kaip čia bus g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.