Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasileidęs vyras
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Medinis
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 13:55)
ačiū  smile.gif .. man pasisekė šiame gyvenime turbūt labiau nei Jums  smile.gif ..

Gali būti. Bet kai sėkmė baigsis - nusipirkit šunį.

QUOTE(something else @ 2010 01 05, 13:58)
Maslow teigia dalykus, kuriuos šioje diskusijoje neigiate.

Taip. Nors Maslow nėra pranašas. Ir visuomenė labai pasikeitusi nuo jo tyrinėjimų laiko.
ekutis
QUOTE(something else @ 2010 01 05, 13:58)
Skaičiau ne tik diskusiją, bet ir Maslow "Motyvacija ir asmenybė", todėl ir sakau - Jūs "pritempiate" teoriją taip, kaip naudinga Jums, nors real Maslow teigia dalykus, kuriuos šioje diskusijoje neigiate.
*

manote aš čia ieškau naudos? smile.gif parodykite nors vieną mano teiginį, kuris prieštarauja Maslow .

Būtų įdomu išgirst ,,partnerių kaitos" privalumus, arba kokios tos kaitos priežastys? Nekalbu apie tuos atvejus kai nesutapo charakteriai ir tt.. tiesiog ko ieškoma?
Medinis
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 14:12)
Būtų įdomu išgirst ,,partnerių kaitos" privalumus, arba kokios tos kaitos priežastys? Nekalbu apie tuos atvejus kai nesutapo charakteriai ir tt.. tiesiog ko ieškoma?

Ar galite pateikti vieno partnerio privalumus? Vyro akimis.
alfa159
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 14:48)

Buvo atlikti tyrimai. 20 proc gulbiukų "tėvas" - ne poros patinas. Nuorodos dabar neberasiu, buvau įdėjęs SM prieš porą metų.
*

Oho. Jei tie tyrimai- tiesa, tai NET 80 proc. tu pauksteliu yra istikimu gulbiu poru vaikai. Cia pauksciai. Laukiniai. O mes zmones.

Be abejo, kad yra nesitikimu zmonu, be abejo, gimsta "svetimu" vaiku. Ok, tegul. As nesirupsiu prissimti atsakomybes uz kazkokias neistikimas zmonas. Man jos nerupi. O jau lygiuotis i tokias- tai aciu, bet nematau cia jokios atrakcijos. blink.gif

QUOTE(something else @ 2010 01 05, 14:58)
Skaičiau ne tik diskusiją, bet ir Maslow "Motyvacija ir asmenybė", todėl ir sakau - Jūs "pritempiate" teoriją taip, kaip naudinga Jums, nors real Maslow teigia dalykus, kuriuos šioje diskusijoje neigiate.
*

Oi, Maslow siais laikais ir pirmokai zino. Tik kad interpretuoja ji zmones kaip kam patogiau. Mano supratimu- ekutis arciau tiesos.

ekutis
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 14:16)
Ar galite pateikti vieno partnerio privalumus? Vyro akimis.
*

kaip ten sakoma ? tik kvailiai atsako į klausimą klausimu smile.gif
alfa159
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 15:17)
kaip ten sakoma ? tik kvailiai atsako į klausimą klausimu  smile.gif
*

Plius, nevykes klausimas. ?Galima paklausti- kokius kas asmeniskai mato savo situacijos privalumus. Nes taisykliu tokiuose reikaluose buti negali.
Medinis
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 14:17)
Oho. Jei tie tyrimai- tiesa, tai NET 80 proc. tu pauksteliu yra istikimu gulbiu poru vaikai. Cia pauksciai. Laukiniai. O mes zmones.

Žinoma. Žmonės gali kažkiek protauti, tiesa ne visi.
Kiekviena rūšis stengiasi išgyventi. Tik tiek. Ir sužmoginti gyvūnų nereikėtų.

QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 14:17)

Aš nesu protingas. tiesiog aš bandžiau ieškoti atsakymo į mano užduotą klausimą. Ir privalumų radau labai nedaug, jie labai jau buitiniai. Tai maniau, kad gal kažko nepastebiu.

QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 14:22)
Plius, nevykes klausimas. ?Galima paklausti- kokius kas asmeniskai mato savo situacijos privalumus. Nes taisykliu tokiuose reikaluose buti negali.

Jei nėra bendrų taisyklių, tai kam užvesti temą? Ji beprasmė.
ekutis
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 14:26)

Aš nesu protingas. tiesiog aš bandžiau ieškoti atsakymo į mano užduotą klausimą. Ir privalumų radau labai nedaug, jie labai jau buitiniai. Tai maniau, kad gal kažko nepastebiu.

*

Tai jei žinote privalumus, žinote ir trūkumus . Būtų įdomu išgirst
Medinis

O kodėl jūs "nekalbate apie atvejus, kai nesutapo charakteriai"? Ar tai nerimta priežastis? Kas žmoguje yra svarbiau nei jo charakteris, nei jo asmuo, nei jo esybė?
Manau privalumas yra gyventi taip kaip tau patinka. Kai poros pradeda gyventi kartu jos kartais visiškai tarpusavyje sutaria. Tai yra puiku - žmonės gyvena taip, kaip nori, visiems gerai. Bet jei dėl kažko požiūriai išsiskiria - kodėl kažkuris žmogus turi save prievartauti ir daryti taip, kaip jis nenori? Ar dar blogiau - ieškoti kompromiso?
something else
manote aš čia ieškau naudos? 

Manau, kad ne visai gerai žinote apie ką kalbate.

QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 14:17)
As nesirupsiu prissimti atsakomybes uz kazkokias neistikimas zmonas. Man jos nerupi. O jau lygiuotis i tokias- tai aciu, bet nematau cia jokios atrakcijos. 

Oi, Maslow siais laikais ir pirmokai zino. Tik kad interpretuoja ji zmones kaip kam patogiau.

Atsakomybės, regis, niekas neprimeta. Lygiuotis neskatina. Tik supažindina su faktu. Kuris juk nėra nukritęs iš dangaus, o nūdienos realybė.

Nelabai yra ką interpretuoti. nebent - interpretuojančius smile.gif

QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 14:17)
*

Ne, ne durniai - žydai. Pabandykite spėti - kodėl? smile.gif
ekutis
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 14:29)
O kodėl jūs "nekalbate apie atvejus, kai nesutapo charakteriai"? Ar tai nerimta priežastis? Kas žmoguje yra svarbiau nei jo charakteris, nei jo asmuo, nei jo esybė?
Manau privalumas yra gyventi taip kaip tau patinka. Kai poros pradeda gyventi kartu jos kartais visiškai tarpusavyje sutaria. Tai yra puiku - žmonės gyvena taip, kaip nori, visiems gerai. Bet jei dėl kažko požiūriai išsiskiria - kodėl kažkuris žmogus turi save prievartauti ir daryti taip, kaip jis nenori? Ar dar blogiau - ieškoti kompromiso?
*

todėl, kad mano akimis tai visiškai skirtingi atvejai, kai vyras/ moteris ieško partnerio vienai nakčiai, t.y patenkinti savo instinktus ir atvejai, kai vyrai ieško rimtų santykių t.y kai , anot Jūsų, nesutapus, charakteriams, ieškomas kitas nevienadienis partneris.. Ar , atleiskite, vyrams tai visiškai lygūs dalykai? Mano akimis ne ir maniau, kad mes diskutuojam apie tą pirmą variantą.
Medinis
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 14:32)
todėl, kad mano akimis tai visiškai skirtingi atvejai, kai vyras/ moteris ieško partnerio vienai nakčiai, t.y patenkinti savo instinktus ir atvejai, kai vyrai ieško rimtų santykių t.y kai , anot Jūsų, nesutapus, charakteriams, ieškomas kitas nevienadienis partneris.. Ar , atleiskite, vyrams tai visiškai lygūs dalykai? Mano akimis ne ir maniau, kad mes diskutuojam apie tą pirmą variantą.

O kodėl pirmas variantas prieštarauja antram? Kas tai yra - "rimti santykiai"ir kaip su jais kovoti?
ekutis
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 14:34)
O kodėl pirmas variantas prieštarauja antram? Kas tai yra - "rimti santykiai"ir kaip su jais kovoti?
*

tiesą sakant man sunku bus paaiškinti, nes tikrai retai susiduriu su tokiais , kaip čia geriau išsireiškus, itin primityvų suoprotį turinčiais individais. arba apimetinėjančiais tokį turint. smile.gif .. bandysiu pamąstyt ir suformuluot mastau.gif smile.gif
Medinis
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 14:38)
.. bandysiu pamąstyt ir suformuluot mastau.gif  smile.gif

Pabandykit. O aš papasakosiu savo šios dienos patyrimą.
Šiandien Klaipėdoje buvo nuostabi pūga. Tokia, kokios nepamenu gal 20 metų. Labai norėjau išeiti pasivaikščioti, tačiau tam reikėjo imti atostogas. Ir aš pagailėjau atostogų dienos, nors esu įsitikinęs, kad jokios atostogos neprilygs šiandienai.
Žiūrint iš Maslow piramidės aš tenkinau žemesnius poreikius (atlyginimas už darbą) vietoje aukštesnių (grožio). Aš nebuvau laisvas. Aš nebuvau pasileidęs. Man tai labai įdomi patirtis, šiandien visai dienai turiu apie ką galvoti.
alfa159
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 15:26)

Jei nėra bendrų taisyklių, tai kam užvesti temą? Ji beprasmė.
*

O kas yra SM temu prasme? Issiaiskinti TIESA? biggrin.gif Tada taip- tema beprasme, kaip ir visos kitos SM temos.
Medinis
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 14:49)
O kas yra SM temu prasme? Issiaiskinti TIESA?  biggrin.gif Tada taip- tema beprasme, kaip ir visos kitos SM temos.

Pataisysiu - kaip dauguma SM temų. Jūs tokia kategoriška...
Gabriete
Aš manau, tai priklauso nuo amžiaus, kuo vyras vyresnis, tuo mažiau šansų, kad surimtės ir pasikeis. Be to, neseniai skaičiau gerą straipsnį delfi.lt, kur buvo teigiama, kad kuo daugiau nuotykių ir partnerių asmuo (tiek vyras, tiek moteris) turėjo prieš rimtą įsipareigojimą ar santuoką su mylimu žmogumi, tuo neištikimesnis jis bus (nes juk prie daug ir gero pratęs...) bigsmile.gif. Iš savo patirties sakau, kad taip ir yra.
Medinis
QUOTE(Gabriete @ 2010 01 05, 15:19)
....tuo neištikimesnis jis bus (nes juk prie daug ir gero pratęs...) bigsmile.gif.

Esmė smulkmenose.
something else
čia taip taikliai! smile.gif
alfa159
Kas taikliai? Delfio lygio psichologija? biggrin.gif Oi, zmones zmones. Man rimtai negalima SM ilgai buti, nes nosis ima labai riestis. biggrin.gif

Daug ir gerai su mylimu zmogum yra vertybe, o visa kita- slamstas palyginus.
Medinis
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 15:49)
Daug ir gerai su mylimu zmogum yra vertybe, o visa kita- slamstas palyginus.

Ar turite su kuo palyginti?
širšė
Dauguma SM temų pasižymi kategoriškumu- begaliniu noru visus gyvenimo reiškinius sudėlioti į lentynėles ir suklasifikuoti. O ypač, kai klasifikuotojai turi geležinį argumentą- savo patirtį. Tada viskas nuspręsta- situacijos vertinimas paremiamas geležiniu argumentu "AŠ ŽINAU" smile.gif

O atsakant į temos klausimą "ar gali?" atsakyčiau - "gali"- žmogaus galimybės toookios plačios... daug platesnės nei SM diskutuotojų patirtis smile.gif Ir nesvarbu, kad gal man nepasitaikė tokių "pasikeitusių" sutikti, bet juk tai nereiškia, kad esu pažįstama su viso pasaulio vyrais smile.gif Žmogų veikia prigimtis, auklėjimas, patirtis, aplinka ir patiriami jausmai bei išgyvenimai. Laikui bėgant gali nutikti bet kas.
alfa159
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 16:52)
Ar turite su kuo palyginti?
*

Ne. Bet jei tureciau "su kuo palyginti", nebetureciau isskirtiniu santykiu.
širšė
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 17:01)
Ne. Bet jei tureciau "su kuo palyginti", nebetureciau isskirtiniu santykiu.
*

čia iš serijos "aš žinau" lotuliukas.gif
Medinis
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 16:01)
Ne.

Kuom remiantis jūs tuomet darote tokias kategoriškas išvadas?
ekutis
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 16:04)
*

ar būtina nušokt nuo daugiaaukščio stogo, kad įsitikint, jog užsimuši? smile.gif

išties man itin įdomu, ką tokio praranda žmogus, kuris turi tuos ilgalaikius santykius su vienu, patikimu partneriu?
Medinis
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 16:28)
išties man itin įdomu, ką tokio praranda žmogus, kuris turi tuos ilgalaikius santykius su vienu, patikimu partneriu?

Galimybę būti savimi. Gyvenimas su kitu dažniausiai reikalauja riboti savo kažkokius poreikius ar norus. Net jei namie keletas tualetų, bet jūs norite eiti į artimiausią, o jis užimtas - tai jau problema.
ekutis
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 16:35)
Galimybę būti savimi. Gyvenimas su kitu dažniausiai reikalauja riboti savo kažkokius poreikius ar norus. Net jei namie keletas tualetų, bet jūs norite eiti į artimiausią, o jis užimtas - tai jau problema.
*

išties? labai įdomu.. o aš manau, netgi esu įsitikinusi, kad naujai sutiktas vienadienis partneris mano poreikius ribotų žymiai labiau nei mano n-metinis partneris. Ar jūs išties neribojate savo jokių norų su svetimu, tik sutiktu žmogumi?
something else
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 15:49)
Kas taikliai? Delfio lygio psichologija?  biggrin.gif  Oi, zmones zmones. Man rimtai negalima SM ilgai buti, nes nosis ima labai riestis.  biggrin.gif

Jūs paklausiate, pati atsakote ir padarote tariamas išvadas. Tiesa, dar didaktiškai palinguojate galva smile.gif
alfa159
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 17:04)
*

Logika. As niekad i karves torta nesu imynus, bet zinau, jog tai butu man nemalonu. Taip, sirse, ZINAU. smile.gif

Medini, Jus negalit suvokti mano rasymo, kaip negalit ir isijausti i mano busena. Man svetimos Jusu mintys, nes Jusu poziuris i pasauli man nepatrauklus. Zinot, koks tarp musu skirtumas? As bet kada galeciau isokti i Jusu batus, tik nenoriu. Jus i mano- jau niekada niekada gyvenime, kad ir kaip benoretumet, kad ir kaip smalsu butu- negaletumet. Viskas, basta, ismetet i bala savo sansa, i ta karves torta, tiksliau.
širšė
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 17:28)

*

priklauso nuo to, kaip susiklosto gyvenimas. kažkas nepraranda nieko, tik gauna, kažkas praranda save, kažkas praranda pažinimo galimybę, kažkas netenka laisvės, kažkas ją atranda. pasaulis margas. ir niekas nežino, kas nutiks konkrečiai jam. žinoma, yra tendencijos, yra tikimybės. bet nėra garantijų.
alfa159
QUOTE(širšė @ 2010 01 05, 18:03)
priklauso nuo to, kaip susiklosto gyvenimas. kažkas nepraranda nieko, tik gauna, kažkas praranda save, kažkas praranda pažinimo galimybę, kažkas netenka laisvės, kažkas ją atranda. pasaulis margas. ir niekas nežino, kas nutiks konkrečiai jam. žinoma, yra tendencijos, yra tikimybės. bet nėra garantijų.
*

Vaiku darzelis. Ypac uzkabino "pazinimo galimybe". biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ekutis
QUOTE(širšė @ 2010 01 05, 17:03)
*

neee, nesikapstom taip giliai.. visgi laukiu konkretaus atsakymo - ko ieškoma vienadieniuose santykiuose.. mano akimis - tik fizinio pasitenkinimo. o gal aš klystu? Kaip jau minėjau, yra kategorija žmonių, kurie taip užpildo tam tikrus psichologinius ,,plyšius", kiti tiesiog yra patologiniai ligoniai - seksomanai. Kokie dar tikslai vienadienių santykių?
tiesa, dar galbūt tai ,,aštrių pojūčių" ieškojimas? g.gif .. Galbūt nežinojimas, nepažinimas veža? Daugmaž - oba o pasirodo jo kojų nagai nekarpyti, oi o ji senokai pas depiliuotoją buvo.. ohoho o pas jį ten auskaras smile.gif galbūt mastau.gif visgi manau, kad didžioji dauguma labiau rinktųsi tą kitą, ne taip šokiruojantį variantą smile.gif
širšė
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 17:55)
Logika. As niekad i karves torta nesu imynus, bet zinau, jog tai butu man nemalonu. Taip, sirse, ZINAU.  smile.gif

tikiu
Papildyta:
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 18:08)
neee, nesikapstom taip giliai.. visgi laukiu konkretaus atsakymo - ko ieškoma vienadieniuose santykiuose.. mano akimis - tik fizinio pasitenkinimo. o gal aš klystu? Kaip jau minėjau, yra kategorija žmonių, kurie taip užpildo tam tikrus psichologinius ,,plyšius", kiti tiesiog yra patologiniai ligoniai - seksomanai. Kokie dar tikslai vienadienių santykių?
*

tai kad aš ne apie vienadienius... aš apie tuos, kur "daug ir ilgai su vienu"
Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 18:08)
Vaiku darzelis.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

kažin koks kiekis vaikų leistų išlipti iš kategoriškumo rėmų? akivaizdu, kad trijų skirtingų per mažai. ar čia tas atvejis, kuris vadinamas beviltišku nepriklausomai nuo nieko lotuliukas.gif
ekutis
QUOTE(širšė @ 2010 01 05, 17:12)

tai kad aš ne apie vienadienius... aš apie tuos, kur "daug ir ilgai su vienu"
*

tai taip išeitų, kad ilgalaikiai santykiai ,,su vienu" nėra blogai, tik ne visi randa tą vienintelį? Aš manau būtent taip.. bet tikrai manau , kad yra kategorija žmonių, kurie to nelaiko vertybe.. ir tokie žmonės mano akimis vienaip ar kitaip yra ligoniai smile.gif
something else
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 17:08)
ko ieškoma vienadieniuose santykiuose.. mano akimis - tik fizinio pasitenkinimo.

Manau, tam tikromis aplinkybėmis tai nėra toks jau menkas stimulas.
valmar
Toks vyras gali surimtėti kažkuriam laikui ir dažniausiai dėl kažkokio žmogaus.
Kai jam pabos vaidinti gerą ištikimą vyrą, vėl prasidės viskas iš naujo.
Kitas dalykas, tas besitysiantis daugybės moterų šleifas ilgainiui taip pradeda atsibosti, kad nutylėti pradeda darytis sunku...
ekutis
QUOTE(something else @ 2010 01 05, 17:19)
Manau, tam tikromis aplinkybėmis tai nėra toks jau menkas stimulas.
*

ar išties? šiais technologijų laikais yra n kitokių pasitenkinimo būdų. Kaip ten sakoma - rezultatas tas pats, bet bent jau nebumba, nesimaišo po kojom, tik bataraikas pakeiti smile.gif .. jei kalbam vien apie fizinį pasitenkinimą.
Medinis
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 05, 16:55)
1. Logika. As niekad i karves torta nesu imynus, bet zinau, jog tai butu man nemalonu. Taip, sirse, ZINAU.  smile.gif

2. Medini, Jus negalit suvokti mano rasymo, kaip negalit ir isijausti i mano busena.  3. Zinot, koks tarp musu skirtumas? As bet kada galeciau isokti i Jusu batus, tik nenoriu. Jus i mano- jau niekada niekada gyvenime, kad ir kaip benoretumet, kad ir kaip smalsu butu- negaletumet.

1. Aš esu įmynęs ir ne kartą. Nieko baisaus, žinokit.
2. Na nesu tikras, kad galiu labai smarkiai įsijausti į jūsų būseną. Bet truputi galiu. Jūsų rašymą aš suvokiu. Nesuvokiu bukumo.
3. Žinau. Skirtumas toks, kad aš jūsų gyvenimą gyvenau. Jūsų mintis mąsčiau. Jūsų moralė buvo mano moralė. Jūsų žodžiai buvo mano žodžiais. O jūs niekada nemąstėte taip, kaip aš. Gal kada nors mąstysit. Vat toks ir skirtumas tarp mūsų.

QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 17:17)
1. tai taip išeitų, kad ilgalaikiai santykiai ,,su vienu" nėra blogai, tik ne visi randa tą vienintelį?
2. Aš manau būtent taip.. bet tikrai manau , kad yra kategorija žmonių, kurie to nelaiko vertybe.. ir tokie žmonės mano akimis vienaip ar kitaip yra ligoniai  smile.gif

1. O kiek vienintelių gali būti per žmogaus gyvenimą?
2. Čia jūs neklystate. Sveikų nėra, čia kiekvienas psichiatras pasakys.

QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 17:22)
ar išties? šiais technologijų laikais yra n kitokių pasitenkinimo būdų. Kaip ten sakoma - rezultatas tas pats, bet bent jau nebumba, nesimaišo po kojom, tik bataraikas pakeiti  smile.gif .. jei kalbam vien apie fizinį pasitenkinimą.

O sakykite - ko jūs tikitės iš "vienintelio"? Punktais, jei nesunku.
something else
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 17:22)
ar išties? šiais technologijų laikais yra n kitokių pasitenkinimo būdų. Kaip ten sakoma - rezultatas tas pats, bet bent jau nebumba, nesimaišo po kojom, tik bataraikas pakeiti  smile.gif .. jei kalbam vien apie fizinį pasitenkinimą.
*

Jums, kaip moteriai, kas asocijuojasi su didesniu malonumu: guminė falo imitacija ar real Jus glamonėjantis vyras?
ekutis
QUOTE(something else @ 2010 01 05, 19:23)
Jums, kaip moteriai, kas asocijuojasi su didesniu malonumu: guminė falo imitacija ar real Jus glamonėjantis vyras?
*

aš kaip moteris, galių drąsiai pasakyt, kad man malonumo daugiau suteiks n-kartų pačios naudotas guminis falas, nei pirmą kartą mane glamonėjantis vyras .. smile.gif ir tai manau patvirtintų ne viena moteris.. smile.gif visai kas kita jei mane glamonėtų tas vienintelis, turimas partneris su kuriuo ,,kalnai verčiami" n metų, kuris žino kada kokiu laiku kur paspaust, kur ne. Geras kokybiškas seksas turi būti išnešiotas, išgimdytas, ,,išlaikytas" daug metų . Čia kaip tas geras senas vynas, kuo brandesnis tuo brangesnis ir sodresnis.. Bet kaip apie vyną ne visi išmano, taip ir toks dalykas kaip brandus seksas duotas suprast ne kiekvienam. Ir matyt tai natūralu - vieniems užtenka butelio pigaus ,,Šilelio", kad tik apsvaigt, kiti tuo tarpu vyną geria ne tik dėl cvinktelėjimo į galvą
something else
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 21:04)
aš kaip moteris, galiu drąsiai pasakyt, kad man malonumo daugiau suteiks n-kartų pačios naudotas guminis falas, nei pirmą kartą mane glamonėjantis vyras ..  smile.gif

Kalbate iš praktinio patyrimo ar tai teorinės prielaidos?
ekutis
QUOTE(something else @ 2010 01 05, 21:17)
Kalbate iš praktinio patyrimo ar tai teorinės prielaidos?
*

tokios patirties greičiausiai turite ir Jūs.. niekada nesimasturbavote jaunystėje? Ar iššokote iš tos didžiosios daugumos? smile.gif
something else
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 21:21)
tokios patirties greičiausiai turite ir Jūs..

Konkrečiai tokios ("man malonumo daugiau suteiks n-kartų pačios naudotas guminis falas....") neturiu.
ekutis
QUOTE(something else @ 2010 01 05, 21:46)
Konkrečiai tokios ("man malonumo daugiau suteiks n-kartų pačios naudotas guminis falas....") neturiu.
*

nesikabinėkite prie žodžių.. esmės tai nekeičia.
something else
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 21:50)
nesikabinėkite prie žodžių.. esmės tai nekeičia.
*

Nesikabinėju. Tik klausiu, kas geriau - imitacija ar vyras/moteris?
ekutis
QUOTE(ekutis @ 2010 01 05, 21:04)
aš kaip moteris, galių drąsiai pasakyt, kad man malonumo daugiau suteiks n-kartų pačios naudotas guminis falas, nei pirmą kartą mane glamonėjantis vyras ..  smile.gif ir tai manau patvirtintų ne viena moteris.. smile.gif visai kas kita jei mane glamonėtų tas vienintelis, turimas partneris su kuriuo ,,kalnai verčiami" n metų, kuris žino kada kokiu laiku kur paspaust, kur ne. Geras kokybiškas seksas turi būti išnešiotas, išgimdytas, ,,išlaikytas" daug metų . Čia kaip tas geras senas vynas, kuo brandesnis tuo brangesnis ir sodresnis.. Bet kaip apie vyną ne visi išmano, taip ir toks dalykas kaip brandus seksas duotas suprast ne kiekvienam. Ir matyt tai natūralu - vieniems užtenka butelio pigaus ,,Šilelio", kad tik apsvaigt, kiti tuo tarpu vyną geria ne tik dėl cvinktelėjimo į galvą
*

QUOTE(something else @ 2010 01 05, 21:52)
Nesikabinėju. Tik klausiu, kas geriau - imitacija ar vyras/moteris?
*

something else
Išvedžiojate irnesakyk.gif
alfa159
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 20:08)
1. Aš esu įmynęs ir ne kartą. Nieko baisaus, žinokit.
2. Na nesu tikras, kad galiu labai smarkiai įsijausti į jūsų būseną. Bet truputi galiu. Jūsų rašymą aš suvokiu. Nesuvokiu bukumo.
3. Žinau. Skirtumas toks, kad aš jūsų gyvenimą gyvenau. Jūsų mintis mąsčiau. Jūsų moralė buvo mano moralė. Jūsų žodžiai buvo mano žodžiais. O jūs niekada nemąstėte taip, kaip aš. Gal kada nors mąstysit. Vat toks ir skirtumas tarp mūsų.

*

1. Pajutot malonuma? Rasiau- man butu nemalonu, o Jus perrrasot i "baisu". Ne, nebaisu. Meslas, neistikimybe- tai ner baisu, tik nemalonu ir nehigieniska.

3. Jus gyvenote gyvenima, mintis mastet ir morale turejot ne mano siandienines, o mano pries dvidesimt metu- kiek paikos, nesubrendusios, nepatyrusios. O siandien mano mintys turi visai kita svori- trys vaikai, penkiolika metu santuokos ir jokio antsvorio. biggrin.gif biggrin.gif Ir vis del to, as turiu atvira galimybe nusivaziuoti iki Jusu lygio (tik nenoriu), o Jus i mano batus neisoksit. As apskritai megeja 12 cm kulniuku, jei ka. biggrin.gif biggrin.gif
Medinis
Panašu, kad jūs norite kažkuo su manim pasimatuoti. Manau tai kvaila.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.