sveikos, happeak.lt pamačiau labai gražius rūbelius švedų firmos Shampoodle, gal perkat? gal kas kur kitur matėt?
![]() ![]()
tai tik as viena gerbeja busiu
Man tie treninguciai tai nerealus
Šios firmos tai ir negirdėjus dar ...
Mano dukriukas nesioja shampoodle treningiukus, timpas, maikutes - labai patinka. Kokybe pagal kaina
viska pirkom happeak. ten juk ir akcijos buna, mamytes, kartais ir pigiau galima nusipirkt!
jo, produkcija ziauriai faina...
o kaina tikrai atitinka kookybe, be to juk jei gerai supratau, tai treningiukai "auga" kartu su vaiku??? jei jie gerai nesiojasi, o kaina padalini is keliu metu, nes nepasidaro capri kelnes ar midi rankoves, tai netaip jau ir brangu... as uz tai, kad geriau pirtkt maziau, bet kokybiskas prekes... Redaguota moderatoriaus: pašalintas įžeidžiančio turinio pasisakymas QUOTE(gresa @ 2010 01 04, 14:22) na gal ne viena siaip turiu ir as ir mano dukriukas. Uzsakinejau is ju ir happeak nebeprekiauja jais...yra dar viena mergaite kuri siuncia...bet kol kas nepirkau per ja. Kokybe gera, ypac patinka vasariniai, nes labai plonos medvilnes. Papildyta: QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 15:46) na kaina nera maza, bet treningai auga su vaiku, todel is tiesu apsimoka pirkti. O tokio stiliaus rubu siam laikui yra laaabai daug, lietuviskuose "butikuose" lietuvaiciai ziauriai gerai pasiuna irgi. Galesiu paplatinti info jai bus susidomejimas |