Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: shampoodle rūbeliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
gresa
sveikos, happeak.lt pamačiau labai gražius rūbelius švedų firmos Shampoodle, gal perkat? gal kas kur kitur matėt?
user posted image
user posted image
user posted image
gresa
tai tik as viena gerbeja busiu biggrin.gif
PostFactum
QUOTE(gresa @ 2010 01 04, 13:22)
tai tik as viena gerbeja busiu  biggrin.gif
*

Gražūs atrodo drabužėliai, stilingi tokie. Ydomu kaip kokybė jų g.gif
gresa
QUOTE(PostFactum @ 2010 01 04, 16:15)
Gražūs atrodo drabužėliai, stilingi tokie. Ydomu kaip kokybė jų g.gif
*

manau vien pagal kaina turetu but nebloga ax.gif nes pvz Happeak treningucio kaina apie 165 ax.gif
man tai labai grazus rubeliai, gaila nieko panasaus nerandu g.gif
erikiuxxx
QUOTE(gresa @ 2010 01 05, 01:04)
manau vien pagal kaina turetu but nebloga  ax.gif  nes pvz Happeak treningucio kaina apie 165  ax.gif
man tai labai grazus rubeliai, gaila nieko panasaus nerandu  g.gif
*

nu kaina gerule tokia biggrin.gif
gresa
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 14:46)
*

bet niekur nerandu kazko panasaus... radau lindexe baltas vasarines haremo kelnes dukrytei, bet tu treniguciu niekur nieko panasaus schmoll.gif
Rusnee
Man tie treninguciai tai nerealus wub.gif Gal tikrai kas nors zino kur gauti pigiau?
medlink
Šios firmos tai ir negirdėjus dar ... blush2.gif Bet atrodo labai gražiai wub.gif
ingadom
Mano dukriukas nesioja shampoodle treningiukus, timpas, maikutes - labai patinka. Kokybe pagal kaina smile.gif
viska pirkom happeak. ten juk ir akcijos buna, mamytes, kartais ir pigiau galima nusipirkt!
KasVasa
jo, produkcija ziauriai faina...
o kaina tikrai atitinka kookybe, be to juk jei gerai supratau, tai treningiukai "auga" kartu su vaiku??? jei jie gerai nesiojasi, o kaina padalini is keliu metu, nes nepasidaro capri kelnes ar midi rankoves, tai netaip jau ir brangu...

as uz tai, kad geriau pirtkt maziau, bet kokybiskas prekes...

Redaguota moderatoriaus: pašalintas įžeidžiančio turinio pasisakymas
rapoja
thumbup.gif
mėtutė
QUOTE(gresa @ 2010 01 04, 14:22)
tai tik as viena gerbeja busiu  biggrin.gif
*

na gal ne viena smile.gif
siaip turiu ir as ir mano dukriukas. Uzsakinejau is ju ir happeak nebeprekiauja jais...yra dar viena mergaite kuri siuncia...bet kol kas nepirkau per ja. Kokybe gera, ypac patinka vasariniai, nes labai plonos medvilnes.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 15:46)
*

na kaina nera maza, bet treningai auga su vaiku, todel is tiesu apsimoka pirkti.
O tokio stiliaus rubu siam laikui yra laaabai daug, lietuviskuose "butikuose" lietuvaiciai ziauriai gerai pasiuna irgi. Galesiu paplatinti info jai bus susidomejimas smile.gif
agpa
QUOTE(mėtutė @ 2011 06 20, 09:01)
...yra dar viena mergaite kuri siuncia...bet kol kas nepirkau per ja. Kokybe gera, ypac patinka vasariniai, nes labai plonos medvilnes.
*

noriu info, kuri uzsiima siuntimu? bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.