Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laparoskopija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Reginiukas.uk
QUOTE(damila @ 2010 02 19, 00:02)
Sveikos mergaites smile.gif
Esu dazna supermamos lankytoja- skaitytoja, nutariau siekt iek pasidalinti savo patirtimi ax.gif 
Ieskom vaikuciu dvejus metukus, man 25 metai vyrui 28, atlikti hormonu, vyro spermiuku tyrimai (viskas puiku), gimdos nuotraukos ir galiausiai laparoskopija, ko pasekoje pasalino kairy kiausintaki ir suremontavo desini, nors ir jam nesuteike daug vilciu verysad.gif
operacija dare santariskese, tai tikrai negaliu skustis, sesutes labai paslaugios,as po operacijos tikrai gerai jauciausi, net nuo skausmo vaistu nenorejau, bet atejo ir suleido, ir kad miegociau geriau pries operacija pacios pasiule.
Svarbiausia, kad tik geros naujienos po operacijos butu smile.gif
Man jau praejo 5 men po operacijos, taigi einu ryt vel nuotraukyte darytis, ziuresim ar viskas gerai ar prateka mano vienintele viltis unsure.gif
Esu pasiruosusi viskam, asros bega net zodzio neistarus verysad.gif , nuo minciu begalo sunku, gerai dar kad vyras salia supratingas ir palaikantis.
Issipleciau, bet lengviau paciai savyje...
*

Na nesijaudink tu taip,nesvarbu kad tam antram vilciu daug nedave,bet juk stebuklu buna jais reikia tik tiketi smile.gif,mes su vyru jau 6.5mtu iskom tu vaikuciu ir nieko,begale vaistu 3IVF ir vis dar nieko..bet nenuleidziu ranku,smakras aukstyn ir einam i prieki...kairtais buna tokiu dienu kad norisi kaukti nesavu balsu,o nuo minciu,asaru pakalnes,bet juk visos per ta kelia einam,svarbu tikejimas ir kad viltis mirtu paskutine!!! Sekmes tau rytoj,geru rezultatu 4u.gif
Sigeita
O ko jus bijot/bijojot pries operacija?
*

[/quote]

labuka,
labai bijojau narkozes, bijojau uzmigti ir atsikelti su ziauriais galvos skausmais ir tt, kai per Tv rodo... doh.gif
kad ne Lt darys laparask, nesusisnekesiu su daktarais del anglu k stokos ir tt.. dabar tai kai prisimenu, kai pati "dejau i kelnias" pries operac, tai nusijuokiu... ax.gif
viskas praejo liuks.. kai operavo nezinau is kur, bet galvoje grojo muzika grazi .. blink.gif po to girdziu kazkas taria mano varda... o as galvoju: oi kaip gera, silta, muzika groja, o cia mane zadina dar kazkas, nenoriu keltis.. doh.gif
tik hm, isveze i operacine tai su 2 ar 3 pledukais, mat salta labai pasidare, drebejau nerealiai, kaip epuses lapas doh.gif doh.gif o kai atsibudau buvo 4 ir dar chalatas ant virsaus... g.gif
gydytojai liuks, palaikymas gydytoju ir seseliu superinis thumbup.gif sake,kad as nesijaudinciau, kad nepaliks vienos, priziures per operacija, ramino tai nerealiai... smile.gif

damila geru tau ryt rezultatu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mergytes is Lt, kokius ir del ko jus tuos miltelius geriate? g.gif
uk nieko panasaus neduoda.. schmoll.gif
Arwena
QUOTE(Sigeita @ 2010 02 19, 01:17)
mergytes is Lt, kokius ir del ko jus tuos miltelius geriate? g.gif
uk nieko panasaus neduoda..  schmoll.gif
*

dauguma gėrė vietoj klizmos, kad žarnynas išsivalytų.
Aš nieko negėriau. tiesiog nuo vakaro jau nieko negėriau ir nevalgiau-viskas savaime išsivalė. Priklauso kurioj ligoninėj operaciją daro
damila
Labas rytas,
Zinoma viltis visada mirsta paskutine, nusisluostom asaras ir pirmyn thumbup.gif
Aciu uz palaikyma, tikiuosi vakare grysiu su gerom naujienom unsure.gif
Papildyta:
As irgi pries operacija geriau cololit miltelius, bet praktskai nieko ten nebuvo, tik paciai lengviau, nes jau diena pries operacija nieko nesinorejo valgyti.
Nebijokit mergaites operacijos, svarbu kad rezultatai butu geri smile.gif
Sigeita
QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 19, 06:28)
dauguma gėrė vietoj klizmos, kad žarnynas išsivalytų.
Aš nieko negėriau. tiesiog nuo vakaro jau nieko negėriau ir nevalgiau-viskas savaime išsivalė. Priklauso kurioj ligoninėj operaciją daro
*

labuka,
mm,idomiai,o cia nieko neduoda ir nieko nereik... schmoll.gif
jei ryte operac tai jau nuo vakaro 24val negalima valgyt nieko,ojei po pietu tai ryte galima uzkast lengvai... ax.gif
Ava
Sveikos mergaites. Daznai paskaitau, bet retokai parasau i supermama. Kadangi si menesi turejau laparoskopija KMUK galvoju pasidalinti savo nuomone. O tiksliau visas labai padrasinti. Kadangi iki siol as net ligonineje nesu gulejus (nekalbant apie narkozes), suprantama jog nesidziaugiau, jog turiu gultis po peiliu, norint judeti toliau su kudikelio gaudymu. Nors pasiskaicius jusu skyreli ir gerai (šaltai) apgalvojus suvokiau, jog tai nera kazkokia labai rimta operacija. Visu pirma siuolaikines narkozes, nuo tu, kurios buvo pries 10 metu skiriasi kaip diena ir naktis. Pas mus ligonineje juokavo, kad duosi anesteziologui 50 Lt- vemsi, duosi 100- puikiai atsikelsi smile.gif Taigi nerizikavau ir neaisku del to ar ne del to, bet is tiesu prabudus nejauciau nieko- jokio sleikstulio, tarytum kuri tai laika buciau labai gerai numigus. Tik pabudusiai suleido vaistu nuo skausmo, nors tas skausmas buvo labai nedidelis. Žinoma ir man tik pabudusiai buvo salta- cia turbut narkozes issivaiksciojimo pasekme, na bet padrebejau kelias minutes ir atsilau, nieko juk baisaus clap.gif O vakare man daugiau jokiu vaistu neprireike, nes nebeskaudejo. Galejau lakstyti po koridorius!!! Taigi, kaip kazkas anksciau jau rase, tai ir man tikrai pati nemaloniausia dalis buvo tu miltuku gerimas (na ir operacijos laukimo jaudulys, ypac jei kokia "trizna" kaimyne papuola biggrin.gif ). Beje pati sugalvojau patobulinima- kadangi skysti reikejo isgerti per kelias valandas- buteli laikiau balkone, nes jis gerai atšales lengviau geriasi. Ir tuo metu kai gerdavau i burna idedavau labai rugstu citrinini saldaini, kuris kazkiek panaikindavo ta nemalonu surstelejusi skoni. Para iki laparoskopijos dar galima net lengvai pavalgyti (pvz sriubos) tai vienas saldainiukas tikrai bedos nepridarys smile.gif. clap.gif Taigi tikrai noriu visas padrasinti ir pasakyti jog tai nera taip baisu- tai juk ne viso pilvo sienos prapjovimas, o tik kelios nezymios skylutes!!! Naturalu yra kazkiek jaudintis, nes tu savo kuna kuriam tai laikui atiduodi kitiem (profesionalam beje). Bet neprotingai bijodamos mes tik sau be reikalo gadinam sveikata.
O jei dar smalsu del rezulatatu, tai jie is tiesu labai geri- abu kiausintakiai praeinami, gimda gera, kiausides irgi grazios nors ir jas pabade man siek tiek del PKS. Taigi turiu dideles vilties jog siek tiek pastimuliavus pagaliau sulauksiu pagranduko (o gal net ir keliu clap.gif ). NEBIJOKIT!!!
slavlanta
Labas visom.
Pagaliau nusprendziau daryti laparaskopija. Gydytojas nudziuge:kartu darysime histeroskopija, kad viska apziureti g.gif . Sako nebijok. Tai va, reiskia pjaus is karto? Nezinau net kaip daris, bet dabar darysiu tyrimus ir kita menesi i Spec ligonine...
Papasakokyte kas jau tenai buvo operuotas, kas operavo? Atrodo mano gydytojas Kalinauskis neoperuoja?
akilezna
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Busiukas @ 2010 02 18, 20:18)
*

Busiukas, ka tik vienas dantukas buvo, ziuriu jau du, tikiuos vienoj vietoj lotuliukas.gif sveikinu su antru dantuku 4u.gif
QUOTE(Ineza @ 2010 02 18, 20:37)
Sveikutes!!! 4u.gif  4u.gif
[O mes augam, kita savaite mums jau 5 menesiukai... biggrin.gif
Pasirodysim smile.gif[/color]
user posted image
[
*

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Na kaip laikas bega jau 5 men. atrodo dar neseniai su pilvuziuku vaiksciuojai, bet ka noret man jau kiek laiko, tai nieko nuostabaus. Aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif

damila linkiu, kad naujienos butu geros, ir galiu pasakyt, kad mano viena drauge pastojo su vienu kiausintakiu ir stebuklu buna as pati pastojau per nepraeinama kiausintaki kuri per lapar. nebuvo galimybes sutvarkyt, taigi stiprybes ir tikejimo ir viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
damila
Sveikutes, as jau gryzau i siltus namucius. Pasidariau nuotraukyte VK jau ir be nuskausminimo daro, naujienos neblogos ax.gif mano vieninteli kiausintakis pratekamas!!! Nu aisku jis remontuotas, taciau viltis yra smile.gif Nuo kito ciklo dar biskuti pasistimuliuosim su Clostylbegit labai tikiuosi, kad pavyks.
Laikau kumstukus uz visas, sekmytes visoms smile.gif
Nenukabinkit nosyciu 4u.gif
r@mke
QUOTE(Ingutevi @ 2010 02 17, 14:12)
Matai mano ginė, iš šeimos klinikos, siuntė mane į VK, o ten E.T. paskyrė laparoskopiją. Na ir ji surašė mano šeimos gydytojui, kokius tyrimus reikia atlikti. Nuvažiuodama į KMUK operacijai, nusivešiu viską.

Sveika, tai vadinasi mums panasiai darys ir ta pati gyd. Mane guldo 0223, o operacija sekancia diena. Buvau pamirsusi apie tyrimus, ryt leksiu pasidaryti. Berysio sita savaite, pasimeciau tarp dienu smile.gif
Tai pasimatysime palatoje ? mirksiukas.gif
r@mke
QUOTE(Ava @ 2010 02 19, 12:03)
Sveikos mergaites. Daznai paskaitau, bet retokai parasau i supermama. Kadangi si menesi turejau laparoskopija KMUK galvoju pasidalinti savo nuomone.
NEBIJOKIT!!!

Aciu tau mergyt uz nuosirdu laiskuti, paskaiciau ir ramiau pasidare, nors po teisybei dar nepradejau stresuoti, kita savaite tuo uzsiimsiu lotuliukas.gif
O labiausiai norisi tiketi ir laukti nestuke.gif rezultatu po visko
to kuo labiausiai ir linkiu sio skyrelio mergytems 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(damila @ 2010 02 19, 20:03)
Sveikutes, as jau gryzau i siltus namucius. Pasidariau nuotraukyte VK jau ir be nuskausminimo daro, naujienos neblogos  ax.gif  mano vieninteli kiausintakis pratekamas!!! Nu aisku jis remontuotas, taciau viltis yra  smile.gif Nuo kito ciklo dar biskuti pasistimuliuosim su Clostylbegit labai tikiuosi, kad pavyks.
Laikau kumstukus uz visas, sekmytes visoms smile.gif
*

Svarbu geros naujienos!!! Dabar laukiam rezultatu kuo greitesniu thumbup.gif
Busiukas
QUOTE(akilezna @ 2010 02 19, 19:56)
Sveikutes  4u.gif
Busiukas, ka tik vienas dantukas buvo, ziuriu jau du, tikiuos vienoj vietoj  lotuliukas.gif sveikinu su antru dantuku  4u.gif

Aga siandien jau ir antrasis prasikale,apacioj abudu ,bus kaip zuikutis su dviem dantukais.
O kaip tu laikaisi?Kaip greit bega savaiteles,jau neuzilgo ir tu supuosi savo mazuleli.

Bet merginos musu pastukas visai apmires,pasirodykit savo pilvukus,pamazu vel imu pavydeti nestuke.gif ,ypac kai leliukas juda,nepakartojamas jausmas.

As padarysiu pradzia ir nusiusiu pasirodyti savo lelyte pamaivyte smile.gif .
Ineza
QUOTE(akilezna @ 2010 02 19, 19:56)
Sveikutes  4u.gif

Koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Na kaip laikas bega jau 5 men. atrodo dar neseniai su pilvuziuku vaiksciuojai, bet ka noret man jau kiek laiko, tai nieko nuostabaus. Aukit diduciai ir sveikuciai  wub.gif

damila linkiu, kad naujienos butu geros, ir galiu pasakyt, kad mano viena drauge pastojo su vienu kiausintakiu ir stebuklu buna as pati pastojau per nepraeinama kiausintaki kuri per lapar. nebuvo galimybes sutvarkyt, taigi stiprybes ir tikejimo ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Tu teisi, laikas is tiesu greitai bega, atrodo tik su pilviuku buvau, o jau 5 menesiukai.. doh.gif bigsmile.gif kiekvienas menesiadienis tikru tikriausias dziaugsmas seimoje wub.gif wub.gif
dendule
QUOTE(Ineza @ 2010 02 19, 22:25)
Tu teisi, laikas is tiesu greitai bega, atrodo tik su pilviuku buvau, o jau 5 menesiukai..  doh.gif  bigsmile.gif kiekvienas menesiadienis tikru tikriausias dziaugsmas seimoje  wub.gif  wub.gif
*

labai mielas ir fainas bernaitis... wub.gif jetus dar dabar pamenu kaip mano viltis buvai kazkaip visad pamatau tave cia ir taip gera pasidaro... wub.gif
Aukite sveikuciai 4u.gif
Idomu kaip Joletei sekasi... g.gif
akilezna
QUOTE(Busiukas @ 2010 02 19, 23:59)
Aga siandien jau ir antrasis prasikale,apacioj abudu ,bus kaip zuikutis su dviem dantukais.
O kaip tu laikaisi?Kaip greit bega savaiteles,jau neuzilgo ir tu supuosi savo mazuleli.
Bet merginos musu pastukas visai apmires,pasirodykit savo pilvukus,pamazu vel imu pavydeti  nestuke.gif  ,ypac kai leliukas juda,nepakartojamas jausmas.
As padarysiu pradzia ir nusiusiu pasirodyti savo lelyte pamaivyte  smile.gif  .
*

Na laikausi siaip normaliai nera kazkokiu sunkumu, tiesiog reikia saugotis ir viskas, gimda jautri, tonusai, kankina paruosiamieji saremiai, per daznus jie pas mane, o siandien ryte dar atsibudau ir taip pilva maudzia kaip per mmm unsure.gif
bet siaip taip super nei pykino nei ka biggrin.gif svoris auga kaip ant mieliu doh.gif biggrin.gif
O del pastuko tai tikrai reikes pilvuziuka imest smile.gif Jo judesiukai neapsakomas juasmas, man kiekviena diena kaip pirmas kartas niekaip negaliu atsidziaugt wub.gif
vaidukis
Sveikos merginos 4u.gif

Sausio 21 turejau operacija (nuo laparoskpijos, teko pereiti prie laparotomijos).
Dabar menuo po operacijos, diagnoze - arba vel uzakes kiausintakis, arba jis dar patines, pabrinkes po operacijos.
Ar kuriai nors taip buvo? Turiu omeny, kad taip ilgai laikytusi patinimas?

Labai laukiu tai patvirtinanciu komentaru biggrin.gif , nes jei tai nelabai realu, tai tiketina, kad vel uzakes ir vel laukia operacija...

Aciu!
Rute
Sveikos merginos. Ieškau atsiliepimų apie R.Žiobaką. Kokį įspūdį paliko, kaip su jo patirtim laparoskopijos srityje?
Arwena
QUOTE(Rute @ 2010 02 22, 13:18)
Sveikos merginos. Ieškau atsiliepimų apie R.Žiobaką. Kokį įspūdį paliko, kaip su jo patirtim laparoskopijos srityje?
*

mane "taisė" šis gydytojas vasario 8d. Patiko labai, labai bigsmile.gif ir kaip gydytojas-išmąnantis savo darbą ir kaip žmogus-kuris parodo dar ir dėmesingumą tiek man, tiek mano vyrui. suteikė visą man reikalingą info. Ko klausiau į tą atsakė. laporoskopijas atlieka kasdien, VGN jis vos ne vienintelis operuojantis gydytojas, jei galėčiau sau leisti-tai jis būtų mano ginius iki pat pabaigos wub.gif
Jei turi klausimų-klausk. mirksiukas.gif
Rute
QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 22, 13:50)
mane "taisė" šis gydytojas vasario 8d.
*

Aš į AŽ tau kelis klausimukus parašiau 4u.gif biggrin.gif
VIN
QUOTE(vaidukis @ 2010 02 21, 12:24)
Sveikos merginos 4u.gif

Sausio 21 turejau operacija (nuo laparoskpijos, teko pereiti prie laparotomijos).

*

Čia tipo kiausintakiu pratekamuma tau tvarke atveriant pilvo erme normaliu pjuviu dare? a kodel taip dare, o ne laparoskopija?
Vyturiukė
Noriu paklausti tų, kurioms darė laparoskopiją ir histeroskopiją (vienu metu) Antakalnio klinikose. Ar namo išleidžia tą pačią dieną, ar dar kažkiek palaiko ligoninėje? Man operacija planuojama tik po kokio pusantro mėnesio, tai iki to laiko daugybė klausimų kils, spėsiu įkyrėti blush2.gif
Streamy
QUOTE(Rute @ 2010 02 22, 13:18)
*

Simpatulka jis biggrin.gif Mane operavo kitas gydytojas, bet ir jis super wink.gif Mano gine sake, kad tik keliems gydytojams atiduoda savo pacientes, o jis vienas is ju smile.gif Ale koks jis man simpatiskas blink.gif
Rute
mano ginė irgi šypsojosi ir sakė: Velnias koks vyras simpatiškas biggrin.gif Pagalvojau - dzin kaip jis atrodo, svarbu išoperuotų gerai, kad tik daugiau nebejausčiau skausmo.. lotuliukas.gif
Ačiū už informaciją. Supratau, kad atsiliepimai jo adresu gan neblogi. 4u.gif
Rute
Dar klausimukas. Kaip paipaliojotės po narkozės? iki išleidžiant namo pilnai spėjat atsigauti? bijau, kad vyras kartu nebus, o galės tik atvažiuoti pasiimti po operacijos; tai su baime mąstau ar būsiu savam prote, kad su vyru susikalbėt telefonu? ir ar būtinai reikalingas artimas žmogus (atsigaunant po operacijos)?
Žinau, kad klausimai kvailoki, bet nebūnu ir nesioperuoju ligoninėse kiekvieną dieną.. biggrin.gif
vaidukis
QUOTE(VIN @ 2010 02 22, 16:46)
Čia tipo kiausintakiu pratekamuma tau tvarke atveriant pilvo erme normaliu pjuviu dare? a kodel taip dare, o ne laparoskopija?
*

Tikslas buvo daryti laparoskopija, kad issiaiskinti is vidaus kiausides ir kiausintakio bukle. Pradejo laparoskopija, bet pamate, kad visas pilvas priauges saaugu ir negalima prieiti prie organu kitaip kaip tik padarius atvira pjuvi schmoll.gif
Mergyte_82
QUOTE(Rute @ 2010 02 22, 20:11)
Dar klausimukas. Kaip paipaliojotės po narkozės?
*

Sveikute 4u.gif
As po narkozes labai gerai atsigavau. Daviau anesteziologei vokeli, tai atsibudau lengvai biggrin.gif
MB net neleido i ta dienos palata po operacijos, tai mes telefonu kalbejom (jis buvo koridoriuj, o as palatoj). As po narkozes po 2 val jau namo vaziavau, bet man dare tik histeroskopija (namo vaziuojant jau busi pilnai atsigavusi). Jei tau ir laparoskopija darys, tuomet truputi sudetingiau gali buti, kad vakare ir namo neisleis, kad reikes ir likti ligonineje nakciai.
Manau, kad puikiai apsieisi be TB, telefonu tikrai galesi susikalbeti biggrin.gif
O tu BAK'e planuoji darytis? Jei nemaisau, tai Ziobakas ir Antakalnyje operacijas daro 4u.gif
Rute
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 02 22, 19:24)
O tu BAK'e planuoji darytis? Jei nemaisau, tai Ziobakas ir Antakalnyje operacijas daro  4u.gif
*
Ačiū už išsamią info. Aš ryt varau į gimdymo namus (nesakyk, kad nejuokingai skamba lotuliukas.gif ).. pasirodo jis ten laparaskopijas daro. Ginė išrašė siuntimą ir pati su juo viską suderino, man tik reikia susirinkt asmens dokumentus ir save pristatyti biggrin.gif
Mergyte_82
QUOTE(Rute @ 2010 02 22, 20:30)
Ačiū už išsamią info. Aš ryt varau į gimdymo namus (nesakyk, kad nejuokingai skamba  lotuliukas.gif ).. pasirodo jis ten laparaskopijas daro. Ginė išrašė siuntimą ir pati su juo viską suderino, man tik reikia susirinkt asmens dokumentus ir save pristatyti  biggrin.gif
*

Ai, tiesa, sumaisiau, jo, jis Tyzenhausuose dirba doh.gif
Na tai saunu, kad gine viska suderino thumbup.gif
O tai kada tu planauoji, kad tau laparoskopija darys? Tau ta cista nori isoperuoti prie kiausides, ar siaip diagnostine darys?
urtike955
Sveikutes 4u.gif .

Man siandien buvo atlikta laparaskopija ir vakare as jau namie!! Man subade kiausides ir palinkejo greito pastojimo!! Buvo visai nebaisu, tai noriu padrasinti mergytes, kuriu dar tik laukia si operacija!!
Po narkozes atsipaipaliojau tik grizusi i palata is operacines, manau, suleido vaistuku pasibaigus operacijai ir mane isbudino!!
Dabar va sedim su vyru ir vyneli gurksnojam drinks_cheers.gif .
Rute
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 02 22, 19:35)
O tai kada tu planauoji, kad tau laparoskopija darys? Tau ta cista nori isoperuoti prie kiausides, ar siaip diagnostine darys?
*

Rytoj ir darys laparaskopiją. Cistą pašalinau su KT (ji išsivalė su braškėm), bet praeitą savaitę per skausmus atradau miomą. Įtariu bešokinėdama sporte aš ją kažkokiu būdu sugebėjau pasukti ir ji užspaudė maitinančią kraujagyslę. Atsikankinau savaitgalį lovoj, o šiandien jau prašiausi kad mane operuotų. Rytoj turbūt pirma būsiu prie durų ir rėksiu mane pirmą operuokit. biggrin.gif Gera juoktis kai vaistų prilakiau, o dar prieš valandą meldžiausi kad vidury nakties greitukės neprireiktų - ot graži planinė operacija būtų .. biggrin.gif
Mergyte_82
QUOTE(Rute @ 2010 02 22, 20:48)
Rytoj ir darys laparaskopiją. Cistą pašalinau su KT (ji išsivalė su braškėm), bet praeitą savaitę per skausmus atradau miomą. Įtariu bešokinėdama sporte aš ją kažkokiu būdu sugebėjau pasukti ir ji užspaudė maitinančią kraujagyslę. Atsikankinau savaitgalį lovoj, o šiandien jau prašiausi kad mane operuotų. Rytoj turbūt pirma būsiu prie durų ir rėksiu mane pirmą operuokit. biggrin.gif Gera juoktis kai vaistų prilakiau, o dar prieš valandą meldžiausi kad vidury nakties greitukės neprireiktų - ot graži planinė operacija būtų .. biggrin.gif
*

Jau rytoj bigsmile.gif Na ir operatyvi tu thumbup.gif
Tai kai atsigausi, lauksim naujienu is taves 4u.gif
Viskas bus gerai 4u.gif

O tai kurioje vietoje tau ta mioma? As kiek esu girdejusi, tai jos gimdoje buna g.gif Bet turbut gali ir kitur buti blush2.gif Ar echo metu ja aptiko?
Rute
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 02 22, 19:52)
Viskas bus gerai  4u.gif

O tai kurioje vietoje tau ta mioma? As kiek esu girdejusi, tai jos gimdoje buna  g.gif  Bet turbut gali ir kitur buti  blush2.gif Ar echo metu ja aptiko?
*

Viskas turi būti gerai. Net neabejoju tuo 4u.gif

Jio aptikom miomą echoskopu. Pas mane ji ne gimdoje, o prisitvirtinusi prie kažkokios kojelės, todėl ją laparoskopijos būdu labai nesunku pašalinti.
Skaičiau, kad miomų būna kelių rūšių, ir daug kas priklauso nuo miomos lokalizacijos vietos (Kaip išsiaiškinom vilniečių skyrelyje - kartais net gimdoje esančių miomų gydytojai neliečia). Turėjau ilgą savaitgalį lovoj, tai ir informacijos prisiskaitinėjau smile.gif

Aš neoperatyvi. Man skauda, ir situacija su ta mioma blogėja. Gaunasi laparaskopija iš reikalo 4u.gif biggrin.gif
VikC
Sveikos paneles victory.gif
noreciau jusu pagalbos smile.gif bukit geros parekomenduokit kokioje ligonineje geriau daryti laparaskopija? Ir butu malonu jei parasytumete pas kokius daktarus darete ir ar likote jais patenkintos ax.gif
Lauksiu ziniu!!! Aciu smile.gif
Arwena
QUOTE(aistejukas @ 2010 02 22, 17:19)
Simpatulka jis  biggrin.gif  Ale koks jis man simpatiskas blink.gif
*

pritariu thumbup.gif tokio giniaus net nesibijau blush2.gif
QUOTE(Rute @ 2010 02 22, 19:11)
Dar klausimukas. Kaip paipaliojotės po narkozės? iki išleidžiant namo pilnai spėjat atsigauti? bijau, kad vyras kartu nebus,  o galės tik atvažiuoti pasiimti po operacijos;
*

tai labai priklausys nuo tavo operacijos, nes man jis iškart pasakė pirmą parą pacientes pasiliekam stebėjimui, man irgi buvo pirma operacija gyvenime, paskui jau kaip jausiesi. mirksiukas.gif o šiaip be cirkų budinausi, tik į tualetą norėjau ir nosim šalta gulėjau lotuliukas.gif
QUOTE(Rute @ 2010 02 22, 19:30)
Ačiū už išsamią info. Aš ryt varau į gimdymo namus (nesakyk, kad nejuokingai skamba  lotuliukas.gif ).. pasirodo jis ten laparaskopijas daro.
*

kuri čia ginė tokia rūpestinga? bigsmile.gif o jis TAIP: dirba BAK'e ir VGN
Sorry, kad vėjavua su až-MB nenuvijau nuo kompo doh.gif

Vikc, aš tik vieną kartą ir tik vienoj ligoninėj operavausi: Vilniaus Gimdymo Namai: Rolandas Žiobakas mirksiukas.gif
Rute
QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 22, 21:44)
kuri čia ginė tokia rūpestinga?  bigsmile.gif 
*
Danutė Kanapeckienė. Kol kas ja nesiskundžiu. Ji manim ir savaitgaliais rūpinasi, jei reikia. Šį šeštadienį pati nedirbo, tai operatyviai suorganizavo man echoskopiją, kad kita gydytoja apžiūrėtų.

Ačiū visoms už informaciją 4u.gif Labai malonu, kad netingite dalintis patirtimi 4u.gif
Arwena
QUOTE(Rute @ 2010 02 22, 22:00)
Ačiū visoms už informaciją  4u.gif Labai malonu, kad netingite dalintis patirtimi  4u.gif
*

o kas belieka. visos čia ateinam nepatyrę, po savaitės tu žarstysi patarimus mirksiukas.gif
r@mke
QUOTE(urtike955 @ 2010 02 22, 19:38)
Man siandien buvo atlikta  laparaskopija ir vakare as jau namie!! Man subade kiausides ir palinkejo greito pastojimo!! Buvo visai nebaisu, tai noriu padrasinti mergytes, kuriu dar tik laukia si operacija!!
Po narkozes atsipaipaliojau tik grizusi i palata is operacines, manau, suleido vaistuku pasibaigus operacijai ir mane isbudino!!

Sveikute
O geras, kad isleido ta pacia diena? ! Gal ir mane tada isleis, buvau nusiteikusi,kad pora dienu palaikys. Pradziuginai 4u.gif
Mane ryt guldo,tai toks nerimas ima, naktineju smile.gif

Rute
QUOTE(r@mke @ 2010 02 22, 22:20)
Sveikute
O geras, kad isleido ta pacia diena? ! Gal ir mane tada isleis, buvau nusiteikusi,kad pora dienu palaikys. Pradziuginai  4u.gif
Mane ryt guldo,tai toks nerimas ima, naktineju smile.gif
*

likimo draugė, nesipergyvenk.. blogiau nebus. Geriau pasistenk ramiai pailsėti smile.gif gal ir tu į gimdymo namus važiuoji? lotuliukas.gif susitiktumėm mirksiukas.gif biggrin.gif
slavlanta
o grizus namo po laparaskopijos ir histeroskopijos galima i darba eiti kita diena, ar duoda biuleteni? Net nezinau kada geriau gultis, pries savaitgali gal?
Vyturiukė
QUOTE(slavlanta @ 2010 02 23, 11:07)
o grizus namo po laparaskopijos ir histeroskopijos  galima i darba eiti kita diena, ar duoda biuleteni? Net nezinau kada geriau gultis, pries savaitgali gal?
*

Ir man tas pats rūpi. O gal ir ligoninėje reikės pasilikti?
vaikai4
QUOTE(Vyturiukė @ 2010 02 23, 10:10)
Ir man tas pats rūpi. O gal ir ligoninėje reikės pasilikti?
*

Sveikos, mergaites,
Skaitineju jusu puslapius ir kai jau pati esu po siu operaciju, tai atrodo nieko cia baisaus. Bet tikrai tai pries savo oper. ir pati tiek pat kaip ir jus drebejau. Man Antakalnio kl. dare hister. ir lapar. Labai fainas ir geras daktaras, ir beja jeigu nekyla temperatura ir mergaites savijauta po oper. buna gera, jie israso ta pacia diena. Kai mane operavo tai visas ta pacia diena ir paleido. Savijauta liuks thumbup.gif , dabar galiu pasakyti nera ten ko ir bijoti. Sekmes visoms 4u.gif
Arwena
QUOTE(slavlanta @ 2010 02 23, 09:07)
o grizus namo po laparaskopijos ir histeroskopijos  galima i darba eiti kita diena, ar duoda biuleteni? Net nezinau kada geriau gultis, pries savaitgali gal?
*

Man nei temperatūra, nei spaudimas nekilo, bet VGN vistiek parą patys savo ramumui laiko. Biuletenį davė maksimaliai kiek leidžiama ligoninei. Šiaip savaitės tikrai reikėjo kad atsistatyčiau, nors nuo operacijos iki atėjimo į darbą praėjo 10 dienų unsure.gif Dėl gulimosi prieš savaitgalį nežinau g.gif man palatos "draugė" patarė negult-gi savaitgaliais lieka ten koks nabagas budintis gydytojas bei sesutės

Va čia: ATMINTINĖ yra panaši info kurią aš turiu savo informaciniame lankstinuke mirksiukas.gif
VIN
QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 23, 10:38)
Dėl gulimosi prieš savaitgalį nežinau  g.gif  man palatos "draugė" patarė negult-gi savaitgaliais lieka ten koks nabagas budintis gydytojas bei sesutės

*

Man opreacija dare 4dieni - labai gera diena rolleyes.gif jei sugalvos per nakti palaikyti, vsi tiek pries savaitgali grisit smile.gif kadangi mano sedimas ramus darbas, tai as 1dieni jau ir i darba ejau, biuletenio net neemiau, užteko 4 dienu atsigauti.
Arwena
QUOTE(VIN @ 2010 02 23, 10:02)
Man opreacija dare 4dieni - labai gera diena rolleyes.gif jei sugalvos per nakti palaikyti, vsi tiek pries savaitgali grisit smile.gif kadangi mano sedimas ramus darbas, tai as 1dieni jau ir i darba ejau, biuletenio net neemiau, užteko 4 dienu atsigauti.
*

nu vat, o aš kadangi dėstytoja, tai viskas ant kojų, ašku aš išnaudojau ilgąjį savaitgalį ax.gif
akilezna
QUOTE(VikC @ 2010 02 22, 22:43)
Sveikos paneles victory.gif
noreciau jusu pagalbos smile.gif  bukit geros parekomenduokit kokioje ligonineje geriau daryti laparaskopija? Ir butu malonu jei parasytumete pas kokius daktarus darete ir ar likote jais patenkintos ax.gif
Lauksiu ziniu!!! Aciu smile.gif
*

Sveika, koks miestas domina?
Ineza
QUOTE(dendule @ 2010 02 20, 09:49)
labai mielas ir fainas bernaitis... wub.gif jetus dar dabar pamenu kaip mano viltis buvai kazkaip visad pamatau tave cia ir taip gera pasidaro... wub.gif
Aukite sveikuciai 4u.gif
Idomu kaip Joletei sekasi... g.gif
*

Aciu, aciu... mirksiukas.gif
Prasytume i pastuka nuotraukytes tavo su pilviuku smile.gif
dendule
QUOTE(Ineza @ 2010 02 23, 13:23)
Aciu, aciu...  mirksiukas.gif
Prasytume i pastuka nuotraukytes tavo su pilviuku smile.gif
*

aga reikes namie susikaupti ir kokia neaiskia atsiust nes graziu dar neturiu... blush2.gif
m.kotryna
QUOTE(akilezna @ 2010 02 23, 12:43)
*

Sveika,
as dariausi ir laparotomija ir laparoskopija Kaune pas gyd, P. Vanaga, labai geras spec. labai nedaugzodziauja, bet sisip savo darba gerai nusimano. as savaite kaip po laporoskopijos , tai vat tinginiauju , gulineju, gali tikrai nebijoti, viskas bus gerai thumbup.gif sekmes 4u.gif
Pusaite
QUOTE(akilezna @ 2010 02 23, 11:43)
*

kaune dariausi krikscioniskuose,pas vanaga
Busiukas
As irgi Krikscioniskuose pas Vanaga smile.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.