Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laparoskopija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Duniu
LAPAROSKOPIJA- KELIAS IKI TIKSLO

SIUNČIU JUMS MELYNIAUSIA VIRUSIUKA wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Žinau kaip tyliai tyliai verkia miškas...
Žinau kaip jūra išsilieja iš krantų.
Žinau, kad vieną šviesų laimės rytą
Išgirsiu tavo balsą: „ATEINU“
Pačiu tyriausiu ilgesiu mane svaiginsi,
Kol mano akys tavo rankutes išvys...
Žinau, kad nieko niekada taip nemylėsiu
Kaip savo angelėlio mažojo akis...

user posted image

REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS (Vykstant į ligoninę)
1.Chalatas
2. Higienos priemones(iskaitant paketukus+ vienkartines serveteles)
3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai)
4. Du vokeliai
5. Naktinukai ( geriau nei pizama)
6. Tapkes
7. Knyga- zurnalas
8. Ranksluostukas
9. Siltos kojines

Pasiruosimas pries:
1. Tyrimai
2. Depiliacija
3. Visu aksesuaru saugus pasidejimas namie
mmazuliuke
Aciu Duniu,griebiu virusiuka wub.gif
Tai kaip supratau tave galima sveikint melynai ax.gif
user posted image
MerryJoe
Graži temukė wub.gif

QUOTE(m.kotryna @ 2010 01 03, 01:32)
As labai atsiprasau , gal kartosiuosis su klausimais, nes Tavo istorijos nesekiau MerryJoe, bet gal gali pasakyti kur dareisi laporoskopija?jei privaciai, tai kokios kainos ? ax.gif
beje, gal Tu zinai, kiek laiko turi praeiti po operacijos, kad vel galima butu bandyti nestuke.gif ?
*

Aš dariausi Baltijos Amerikos klinikoje , kaina operacijos 600 lt (jie skelbėsi, kad vykdo akciją, nes šiaip ta operacija apie tris tūkstančius, jei neklystu, kainuoja blink.gif ), aišku, dar sumokėjau už tyrimus, kadangi ten juos dariausi, bet tuos tyrimus galima pasidaryti bet kur, kad ir savo poliklinikoje manau ax.gif

Mums darbuotis leido nuo tada, kada patys užnorėsim ir, aišku, kada nebeskaudės blush2.gif Kai tik baigėsi pooperaciniai tepliojimai, mes kibome į darbus biggrin.gif

Tik aišku, vis dar rezultatų nesulaukiam doh.gif
vaikai4
Labutis visoms ir visas Jus merginos su atėjusiais 2010 metais, linkiu kad visu musu tikslai butu pasiekti kuo greiciau. Dekinga esu uz labai labai grazia temuke, fantastika.
Tik dar turiu ir klausimuka, man paskirta laparoskopija sausio 15 d. Antakalnio klinikoje, visus tyrimus kas liecia kraujo, slapimo, kardiograma ir krūtinės lastos foto pasidariau. Jau savaitės pabaigoje turėsiu atsakymus. Bet man nieko gydytoja is Vaisindumo klinikos neminejo apie jolkius miltukus ar klizmutes blush2.gif Ji tik registruodama mane laparoskopijai susake kokius tyruimus reikia buti atlikus ir liepe Vilniuje, Žirmūnų g. vaistineje nusipirkti laparoskopijai skirta ir ten parduodama paketa Nr. 3. Siandiena ji nusipirkau, kaip man paaiskino ten yra viskas kas reikalinga siai operacijai. Taciau sioje temeleje neradau nei vienos mergaites, kuriai butu to reikeja. Ir del tu bjauriu miltuku verysad.gif Nezinau, gal kas gali mane painformuoti, kad neatrodyciau visai durnai doh.gif
daivukas27
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 04, 19:32)
Labutis visoms ir visas Jus merginos su atėjusiais 2010 metais, linkiu kad visu musu tikslai butu pasiekti kuo greiciau. Dekinga esu uz labai labai grazia temuke, fantastika.
Tik dar turiu ir klausimuka, man paskirta laparoskopija sausio 15 d. Antakalnio klinikoje, visus tyrimus kas liecia kraujo, slapimo, kardiograma ir krūtinės lastos foto pasidariau. Jau savaitės pabaigoje turėsiu atsakymus. Bet man nieko gydytoja is Vaisindumo klinikos neminejo apie jolkius miltukus ar klizmutes blush2.gif  Ji tik registruodama mane laparoskopijai susake kokius tyruimus reikia buti atlikus ir liepe Vilniuje, Žirmūnų g. vaistineje nusipirkti laparoskopijai skirta ir ten parduodama paketa Nr. 3. Siandiena ji nusipirkau, kaip man paaiskino ten yra viskas kas reikalinga siai operacijai. Taciau sioje temeleje neradau nei vienos mergaites, kuriai butu to reikeja. Ir del tu bjauriu miltuku verysad.gif  Nezinau, gal kas gali mane painformuoti, kad neatrodyciau visai durnai doh.gif
*

Sveika,tai gal tau tu miltuku nereiks,gal nereikia valyt zarnyno.Nes man tai nieko nereikejo,ta pacia diena pagulde ir dare operacija.Man reikejo nusipirkt ir ten kazka operacijai,net tiksliai nezinau ka,bet apie 100lt.sumokejau.tave ta pacia diena guldo ir operuos?
Glimer
Sveikos,
aciu Duniu uz grazia temuke 4u.gif
buvo liudna, kai nbuvo nauju namuku ax.gif
vaikai4
Tikrai taip, Daivukas27. Mane Sausio 15d. guldo, liepe atvykti nieko nevalgius ir negerus 7.30 val, nes ta pacia diena ir operuos gydytojas O.Tamošauskas. O ta komplekta as jau nusipirkau, tai sumokejau beveik 190 lituku, vaistininkas sake, kad ten iranga operacijai. Nezinau, verysad.gif kaip ten bus blink.gif
rota
Sveikos mergaites! mirksiukas.gif
Linkiu, kad sie nauji Duniu virusuoti namuciai atnestu ne viena maziuka! mirksiukas.gif
As irgi prisidesiu su savo maziuoju zirniuku! rolleyes.gif

user posted image
regata
ačiū už gražius namelius 4u.gif labia jaukūs 4u.gif

ačiū už virusiukus 4u.gif ši temelė bus ypač vaisinga - aš tuo tikiu 4u.gif
Streamy
Duniu, aciu uz temute oro_buckis.gif
MerryJoe
Niu kaip faina, draugiškai virusiukais dalinatės bigsmile.gif Bandau ir aš užsikrėsti, tikiuosi pavyks 4u.gif

Auginu folikuliukus...Kitą savaitę, jei viskas gerai, leisiuos vaistukus ir planuosimės smileysex.gif
Nirida
Aciukas uz grazius namucius 4u.gif uz virusiukus, kuri ir as gaudau iskestom rankom smile.gif
Visom SEKMES! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vaikai4
Sveikos mergytės,

as kazkaip uzsipergyvenau, kaip ir rasiau man sausio 15 d. numatyta atlikti laparoskopija- jau ir iranga nusipirkau tongue.gif Bet nesuprantu kaip taip galejo atsitikti siandien jau sausio 9 d. o mano dieneles veluoja schmoll.gif Pilva maudzia atrodo tuoj tuoj bus, ir bijau kad neatsitiktu taip jog reikes daryti operacija , o mm dar nebus pasibaige...Gal kas gali priminti del dienukes, kuria ciklo geriausia daryti laparoskopija? Vaje vaje ir dar trecia diena sirguliuoju, su temperatura, atrodo nei vaistai nepadeda unsure.gif Nezinau kas cia man darosi, tik bijau kad netektu dar ilgesniam laikui nukelti operacijos, blink.gif Nes tas laukimas mane zudo... Dieve, kaip noreciau kiekvienai is musu palinketi su didziausiu pildymosi kaupu 2010 sulaukti po svajones issipildymo nestuke.gif Labai to linkiu kiekvienai mergytei, svajojanciai apie savo leliuka
Nirida
vaikai4,
Zinai rekomenduojama daryti ciklo pradzioje, bet man dare ir 20 c.d. aisku antroje puseje bijo, kad nebutum pastojus, as ta menesi saugojaus nors ir skamba juokingai, kai tiek laiko nesisagojau ir kazko tikejaus. Viskas bus gerai dar yra laiko iki 15d. viskas suitvarkys 4u.gif
Sekmes!!!!
vaikai4
oi aciu tai Nirida uz palaikyma. Kazkaip tikrai tik siame forume stiprybes gauni tiek daug, testi pramintus kelius ax.gif Aciu
vaikai4
Nirida, o tau seniai dare ta operacija? Ir po jos dar buvo kokiu proceduru, ar tiesiog savarankiskas ,,darbas'' seimoje blush2.gif
Pacifica
QUOTE(MerryJoe @ 2010 01 04, 17:30)
Aš dariausi Baltijos Amerikos klinikoje , kaina operacijos 600 lt (jie skelbėsi, kad vykdo akciją, nes šiaip ta operacija apie tris tūkstančius, jei neklystu, kainuoja  blink.gif ),
*

kainoraštyje parašyta, jei su TLK tai irgi 600lt kainuoja. Man klausimas iškilo kaip tą TLK gaut? Gal žinot kuri? Ar čia paprastą siuntimą turi omenyje?

Ir dar klausimas, ar gydantis BAK galima siuntimo laparoskopijai prašyt į valdišką ligononę? Nes prieš tris metus dariausi raudonam kryžiui, dabar visai būčiau neprieš vėl tendarytis.
Nirida
vaikai4,na juk turim viena kita palaikyti ir stiprybes pasisemti kazkur, butent cia mirksiukas.gif
Dare man sakyciau nesenai 12.14, o dabar teisingai pastebejai darbas seimoje, dar ir vizitas pas savo gina laukia mirksiukas.gif
Glimer
QUOTE(Pacifica @ 2010 01 09, 15:57)
kainoraštyje parašyta, jei su TLK tai irgi 600lt kainuoja. Man klausimas iškilo kaip tą TLK gaut? Gal žinot kuri? Ar čia paprastą siuntimą turi omenyje?

Ir dar klausimas, ar gydantis BAK galima siuntimo laparoskopijai prašyt į valdišką ligononę? Nes prieš tris metus dariausi raudonam kryžiui, dabar visai būčiau neprieš vėl tendarytis.
*

labukas, TLK reiskia teritorine ligoniu kasa, jei esi soc. drausta ir matomai turesi siuntima, tai tau kainuos 600 litu, jei nesi drausta soc. draudimu, tai tada kainuos zymiai daugiau g.gif

pataisykit kas jei mane klystu g.gif ax.gif
vaikai4
Nirida nuosirdziai linkiu sekmes, ir kad kuo greiciau leliukas pasibelstu 4u.gif Tik gal gali dar parasyti kaip ten po laparoskopijos su nedarbingumu reikalai, ar galima kuri laika gauti atleidima nuo darbo?
Siap Pacifika, as gydausi Vilniaus VK ir siuntima dave is cia, i Antakalnio klinika, ten pati gydytoja mane registravo ir viska suderinusi liepe tik savo poliklinikoj pasidaryti visus butinus operacijai tyrimus, nes tai nekainuos. O kadangi esu dirbanti, tai bent jau man kol kas reikejo sumoketi tik uz ta rinkini operacijai apie 200 lituku. Ir laukiu
Pacifica
Dėkui marginos už atsakymus smile.gif Taip nenori aš tos lapo, bet pagal mane pas mane endo atsirado doh.gif Nu dar su daktare pasitarsiu, bet jaučiu neišvengsiu aš jos. O ir ta nežinomybė iš proto veda
Nirida
[quote=vaikai4,2010 01 09, 20:22]
Aciu, tau, uz grazius palinkejimus 4u.gif
Nirida nuosirdziai linkiu sekmes, ir kad kuo greiciau leliukas pasibelstu 4u.gif Tik gal gali dar parasyti kaip ten po laparoskopijos su nedarbingumu reikalai, ar galima kuri laika gauti atleidima nuo darbo?
Siaip tai duoda is pradziu savaite biuleteni, o po to pas savo gina kreipiesi ir ziuri pagal situacija mirksiukas.gif as tai visai neimiau biuletenio pavyko darbo grafika suderinti tirint savite poilsio, man to visai pakako .
Sekmes 4u.gif
Rimulytė
Sveikos mergaitės 4u.gif
Ateinu ir aš pas jus, man laparokopija jau greit, pirmadienį - 01.11
Baugina ne tiek pati operacija, kiek tai, ką išgirsiu po jos, balandį darė histeroskopiją ir jos metu nerado kairėj pusėj kiaušintakio angos, lygi sienele toj vietoj... kadangi per 5 stimuliacijas taip ir nepavyko pastoti, nenori mano organizmas reaguot į vaistus nors tu ką, trys stimuliacijos su clost be rezultatų, o nors per 4 stimuliaciją kabinosi, bet pabėgo...o per 5 jau vėl dominiuojančio nebuvo, nors puregono dideles dozes naudojau, taigi diagnostinės laparoskopijos metu žiūrės, ar turima kiaušidė ir kiašintakis normalūs doh.gif Tikiuosi, kad nieko labai blogo neras 4u.gif
MerryJoe
QUOTE(l'orage @ 2010 01 09, 19:01)
labukas, TLK reiskia teritorine ligoniu kasa, jei esi soc. drausta ir matomai turesi siuntima, tai tau kainuos  600 litu, jei nesi drausta soc. draudimu, tai tada kainuos zymiai daugiau  g.gif 

pataisykit kas jei mane klystu  g.gif  ax.gif
*

Teisingai sakai umn.gif

QUOTE(Rimulytė @ 2010 01 09, 23:46)
Tikiuosi, kad nieko labai blogo neras  4u.gif
*

Labai linkiu, kad nerastų 4u.gif

Nors aš, tiesą sakant, norėjau, kad kažką (aišku, nelabai blogo blush2.gif ) rastų, nes užkniso tas nežinojimas, kodėl tris metus nepastoju doh.gif Visus įmanomus tyrimus darėmės, po laporoskopijos rado I stadijos endo, nors abejoju, kad I stadija turi įtakos vaisingumui...Jei per tris mėnesius nepastosiu, vėl atsidursiu pradiniame nežinojimo taške doh.gif
Streamy
Merginos sekmes jums, ir tikiuosi po operacijos jus isgirsite tik geras naujienas 4u.gif
vaikai4
mergytes, jau klausiau kitoje temukeje, tai gal pasikartosiu, gal kas zino, kaip ten su laparoskopija jeigu dar buna neiskeliavusi raudonoji armija? blush2.gif Nes kaip suprantu tai pas mane, taip ir bus kadangi jau antra diena kaip veluoja, o jos uzsibuna sveciuose 5 d.--blogai, nes laparoskopija jau 15d. ankstu ryta. Blin ka daryti reikes tai nezinau, ar yra taip kam nors buve verysad.gif
kutosas
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 13:59)
mergytes, jau klausiau kitoje temukeje, tai gal pasikartosiu, gal kas zino, kaip ten su laparoskopija jeigu dar buna neiskeliavusi raudonoji armija? blush2.gif  Nes kaip suprantu tai pas mane, taip ir bus kadangi jau antra diena kaip veluoja, o jos uzsibuna sveciuose 5 d.--blogai, nes laparoskopija jau 15d. ankstu ryta. Blin ka daryti reikes tai nezinau, ar yra taip kam nors buve verysad.gif
*

hm, neteko girdeti.. g.gif o tu gal gyd pamegink pasiskambinti?
vaikai4
Jo, gerai tu sakai, reikes jau rytoj jeigu nepasirodys mm skambinti gydytojai ir klausti ka daryti. schmoll.gif Nes pilvo maudimas, kad tuoj tuoj bus...Blin, kaip visada atsiranda kokiu nors netiketumu unsure.gif Zinai ir dar temperatura 4 diena laikosi 37.2-37.5, geriu vaistus bet nei kiek nekrenta, kazkoks didelis nesusipratimas cia su manimi verysad.gif
kutosas
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 14:59)
Jo, gerai tu sakai, reikes jau rytoj jeigu nepasirodys mm skambinti gydytojai ir klausti ka daryti.  schmoll.gif  Nes pilvo maudimas, kad tuoj tuoj bus...Blin, kaip visada atsiranda kokiu nors netiketumu unsure.gif Zinai ir dar temperatura 4 diena laikosi 37.2-37.5, geriu vaistus bet nei kiek nekrenta, kazkoks didelis nesusipratimas cia su manimi verysad.gif
*

O gal tai ka nors labai gero ir stebuklingo reiskia? bigsmile.gif pasidaryk testuka rolleyes.gif
vaikai4
turbut butu per daug gerai doh.gif Manau turesiu kantrybes iki rytojaus, o rytoj, jeigu dar pas mane nesisveciuos raudonoji armija, po darbu nusipirksiu NT. Turbut kiekviana ta pati isgyvena kai labai labai lauki, tai minciu atsiranda begalybe biggrin.gif Sekmes jums visoms siekiant musu bendro tikslo nestuke.gif
Streamy
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 12:59)
mergytes, jau klausiau kitoje temukeje, tai gal pasikartosiu, gal kas zino, kaip ten su laparoskopija jeigu dar buna neiskeliavusi raudonoji armija? blush2.gif  Nes kaip suprantu tai pas mane, taip ir bus kadangi jau antra diena kaip veluoja, o jos uzsibuna sveciuose 5 d.--blogai, nes laparoskopija jau 15d. ankstu ryta. Blin ka daryti reikes tai nezinau, ar yra taip kam nors buve verysad.gif
*

nedarys schmoll.gif Pas mane buvo, atvykau i ligonine, kita diena buvo paskirta laporoskopija, o mano armija atzingsniavo dienom per anksti..., tai nieko nepesus vaziavau namo, ir atidejo dienom ja.

QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 13:59)
Jo, gerai tu sakai, reikes jau rytoj jeigu nepasirodys mm skambinti gydytojai ir klausti ka daryti.  schmoll.gif  Nes pilvo maudimas, kad tuoj tuoj bus...Blin, kaip visada atsiranda kokiu nors netiketumu unsure.gif Zinai ir dar temperatura 4 diena laikosi 37.2-37.5, geriu vaistus bet nei kiek nekrenta, kazkoks didelis nesusipratimas cia su manimi verysad.gif
*

Manau nekisk vaistu, o geriau NT pasidarys, gal cia  nestuke.gif temperaturra  cool.gif

vaikai4
Blin, mergytes, greiciau jau tas rytojus, arba taip, arba taip blink.gif Kad tik butu aiskumo g.gif
stygele

Nors aš, tiesą sakant, norėjau, kad kažką (aišku, nelabai blogo blush2.gif ) rastų, nes užkniso tas nežinojimas, kodėl tris metus nepastoju doh.gif Visus įmanomus tyrimus darėmės, po laporoskopijos rado I stadijos endo, nors abejoju, kad I stadija turi įtakos vaisingumui...Jei per tris mėnesius nepastosiu, vėl atsidursiu pradiniame nežinojimo taške doh.gif
*

[/quote]

Zinai, as irgi norejau, kad bent kokia priezasti rastu, nes jau 2,5 metu laukiam ir visi gydytojai tik kartojo, kad esam jauni ir sveiki. O, pasirodo, visai ne - rado II stadijos endo.Dabar geriu borovaja matka ir laukiu rezultatu smile.gif
Rimulytė
Sveikos, mano atveju, be radimo, neradimo, svarbu ir tai, kad mano turima viena kiaušidė būtų normali blush2.gif Nes priešingu atveju liks tik taupyt pinigėlius, kuriu ir taip nėra ir tikėtis, kad IVF padės... pas mane neatsiranda dominuojantis folikulas nors tu ką, per trys stimuliacijas clost, organizmas visai jokios reakcijos neparodė... ketvirtą kartą bandžiau su puregon, lyg ir pavyko, net dvi juosteles mačiau, bet pabėgo... per penktą stimuliaciją ir į puregon nesureagavo... taiva, gydytoja už tat ir patarė pasidaryt lapar. nes vyrui viskas Ok, o gimdos nuotrauka sakė, ne viską parodo, taigi žiūrėsim ką pasakys po lapar. Kankinames nuo vestuvių 2007-06-30 ir jau beveik metai kaip vaikštom į VK, ir vis laukiam stebuklo doh.gif Na bet tikiu, kad šiemet mums visoms pasiseks sulaukti stebuklo ir tam nereikia, nei kalėdų, nei šiaip kokios šventės, tegul ateina bet kada, visada pasitiksim drinks_cheers.gif
vaikai4
Tau rytojui Rimulyte kuo diziausios sekmes ir stiprybes, mes visos tikime, kad po sio zingsnio jau pasiseks 4u.gif Buk stipri, mes su tavimi, vardan nestuke.gif mazojo, mes galime daug ka istverti. Kai jau tik galesi pasijung ir duok zinoti apie save thumbup.gif Laikykis wub.gif
Rimulytė
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 20:54)
Tau rytojui Rimulyte kuo diziausios sekmes ir stiprybes, mes visos tikime, kad po sio zingsnio jau pasiseks 4u.gif Buk stipri, mes su tavimi, vardan nestuke.gif mazojo, mes galime daug ka istverti. Kai jau tik galesi pasijung ir duok zinoti apie save thumbup.gif Laikykis wub.gif
*

Ačiū už palaikymą 4u.gif
MerryJoe
QUOTE(stygele @ 2010 01 10, 18:50)
Dabar geriu borovaja matka ir laukiu rezultatu smile.gif
*

thumbup.gif Niekaip aš neprisiruošiu tos matkos nusipirkt doh.gif
Mergyte_82
Labutis smile.gif
Kreipiuosi i tas, kam dare histeroskopija (+ laparoskopija) Antakalnio klinikose Vilniuje.
Man greiciausiai ja darys gyd. Mecejus (itariamas polypas gleivineje). Kiek jus davete gydytojui uz operacija ir kiek anesteziologui? Gal kas daretes neseniai ir turite kokiu pastebejimu unsure.gif
Domiuosi, nes neuzilgo laukia tas ,,malonumas'' blink.gif
Aciu 4u.gif
vaikai4
Labas vakaras,visoms jau esancioms namuciuose,
Galiu is savo patirties pasakyti, kad pavasari Antakalni man dare histeroskopija, kurios metu pasalino gimdos polypus. Dare labai fainas gydytojas O.Tamasauskas(berods). Kiek as buvau girdejusi apie ji iki tol, kad jis jauciasi labai nejaukiai jeigu jam moteris pasiulo lituku kaip atlygi uz operacija. Tai zinai man nebuvo kazkaip smagu duoti tokiam fainam gydytojui pinigu, as ir nedaviau,jis papasakojo apie operacija ir sake kad pas mane yra kazkokiu dar ten darbeliu ir lyg tarp kitko pasake, kad galbut dar teks susimatyti. Ir tikrai kad taip. Jeigu ciklas nebutu issiderines tai sausio 15 butu dare laparoskopija, kadangi iki siol nera mm, o ir temperatura vis dar laikosi 37.2 tai siandiena atskambinau i klinikas ir savo laparoskopija nukeliau i 21 d.
Mergyte_82, o kada tavo operacijos numatytos.
allisa
Laba.Įsiterpsiu į Jūsų skyrelį. 4u.gif Šiandien darė gimdos nuotrauką,išvada,vienas kiaušintakis pratekamas,bet sunkiai,ne iš karto (kito neturiu).Rekomenduojama lapraskopija,ką reiškia sunkiai pratekamas,sąaugų yra,ar kaip?Kas trukdo jam būti lengvai pratekamam? g.gif
Gal kas susidūrę su tokia problema?
Mergyte_82
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 11, 19:02)
Labas vakaras,visoms jau esancioms namuciuose,
Galiu is savo patirties pasakyti, kad pavasari Antakalni man dare histeroskopija, kurios metu pasalino gimdos polypus. Dare labai fainas gydytojas O.Tamasauskas(berods). Kiek as buvau girdejusi apie ji iki tol, kad jis jauciasi labai nejaukiai jeigu jam moteris pasiulo lituku kaip atlygi uz operacija. Tai zinai man nebuvo kazkaip smagu duoti tokiam fainam gydytojui pinigu, as ir nedaviau,jis papasakojo apie operacija ir sake kad pas mane yra kazkokiu dar ten darbeliu ir lyg tarp kitko pasake, kad galbut dar teks susimatyti. Ir tikrai kad taip. Jeigu ciklas nebutu issiderines tai sausio 15 butu dare laparoskopija, kadangi iki siol nera mm, o ir temperatura vis dar laikosi 37.2 tai siandiena atskambinau i klinikas ir savo laparoskopija nukeliau i 21 d.
Mergyte_82, o kada tavo operacijos numatytos.
*

Aciu uz pasidalinima informacija smile.gif
Na as siandien einu i Antakalni pas Meceju, tada ir tarsiuosi, kada butu galima tas operacijas pasidaryti.
O tu gal NT bandei daryti? Nes tai kaip ir nera temperatura, daznai tokia nestuke.gif buna smile.gif
Beje, o tai kodel dabar tau darys laparoskopija? Del saaugeliu, ar del ko? Ar darys tas pats Tamasauskas?
RositaK
sveikos 4u.gif gal kam pravers info
vakar suzinojau, jog akcija lapar. ir hister. operacijoms BAK tebevykdoma, t.y. ATSKIRAI kiekviena is ju kainuoja po 600lt, net jei ir daraisi kartu abi, jos kainuotu viso 1200lt 4u.gif
vasario 2d. ten jau suplanavau kiausintakiu 'nukirpima' ir histeroskopija rolleyes.gif
Mergyte_82
QUOTE(RositaK @ 2010 01 12, 12:00)
sveikos  4u.gif gal kam pravers info
vakar suzinojau, jog akcija lapar. ir hister. operacijoms BAK tebevykdoma, t.y. ATSKIRAI kiekviena is ju kainuoja po 600lt, net jei ir daraisi kartu abi, jos kainuotu viso 1200lt  4u.gif
vasario 2d. ten jau suplanavau kiausintakiu 'nukirpima' ir histeroskopija  rolleyes.gif
*

Aciu uz info.
Pas koki gydytoja daryti histeroskopija?
RositaK
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 12, 12:30)
Aciu uz info.
Pas koki gydytoja daryti histeroskopija?
*

pas gin. Žiobaka rolleyes.gif darysiu ne tik histero., bet ir laparo. mirksiukas.gif
Mergyte_82
QUOTE(RositaK @ 2010 01 12, 12:35)
pas gin. Žiobaka  rolleyes.gif darysiu ne tik histero., bet ir laparo.  mirksiukas.gif
*

O cia tavo gydytoja ji rekomendavo?
Tai tau darys abi kartu - histeroskopija + laparoskopija?
Ziuriu, kad ir Vildaite ten dirba, kiek zinau ji irgi gera spercialiste sioje srityje.
Na kaina gal ir nelabai baisi gaunasi (1200 lt.-), bet valstybineje istaigoje turbut vis tiek pigiau gautusi (apie kokius 500 lt kartu sudejus g.gif , bent jau as tiek planuoju smile.gif)
Nors BAK'e patogumas visai kas kita thumbup.gif O uz palata nereikes papildomai moketi?
RositaK
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 12, 12:40)
O cia tavo gydytoja ji rekomendavo?
Tai tau darys abi kartu - histeroskopija + laparoskopija?
Ziuriu, kad ir Vildaite ten dirba, kiek zinau ji irgi gera spercialiste sioje srityje.
Na kaina gal ir nelabai baisi gaunasi (1200 lt.-), bet valstybineje istaigoje turbut vis tiek pigiau gautusi (apie kokius 500 lt kartu sudejus  g.gif , bent jau as tiek planuoju smile.gif)
Nors BAK'e patogumas visai kas kita  thumbup.gif  O uz palata nereikes papildomai moketi?
*

ne, as galima sakyti pati organizuojuosi gydyma ax.gif aisku, rekomendaciju ieskojausi rolleyes.gif taip, darys abi - lapar. metu nukirps kiausintakius o histero. - ivertins gimdos padeti (gal kas trukdo embrionams isitvirtinti pas mus unsure.gif )
kiek supratau, cia kaina su viskuo, palata iskaiciuota tep iseina rolleyes.gif
vaikai4
sveikos visos mergaiciukes,

o mano organizmas ir toliau tesia isdaigas, mes vis dar neturime mm (veluoja jau 3 d) ir turime ta pati temperaturu svyravima 37.2-37.5. Tik matomai nerviskai del nezinios jau ir galva pradeda skaudeti.
Mergyte82, tikrai taip laparoskopija Antakalnyje man darys tas pats Tamasauskas, dabar jau nukelta data i 21 d. lotuliukas.gif Anekdotai, ane? Nezinau, kodel jus mergickos, sakote, kad valdiskoje kainuoja hist ir lapar, kazkur po 500--man dare hister, o dabar lapoar--jokiu oficialiu mokesciu
Mergyte_82
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 12, 14:48)
dare hister, o dabar lapoar--jokiu oficialiu mokesciu
*

Tai taip, oficialiai jokiu mokesciu, bet zinai, kaip buna...
Galbut pati ramiau jausiuosi, jei atsilyginsiu gydytojui ax.gif
Bet zinoma, galima nieko neduoti smile.gif
vaikai4
Gal kas girdejo kaip ten Rimulytei vakar laparoskopija praejo? blink.gif
juroszuvedra
Sveikutes smile.gif Esu jau savaite po laporoskopijos ir hysteroskopijos ir gal kas zinot,ar gali po sios operacijos mazdaug 9dienom anksciau prasideti menesines? Nes buvusi kraujavima priskyriau kraujavimui po operacijos,bet dabar pradejau abejoti...Ir neramu,nes prasidejus m.turejau pradet gert kontraceptines t.,kad sugytu kiausides.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.