Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nemalonus kvapas iš tarpvietės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
SauLionGe
sveikos, norejau paklaust ar nemalonus kvapas is tarpvietes po gimdymo yra normalu? ir pas mane isskyros ne tik kraujingos bet ir kazkokios gelsvos unsure.gif gimdziau pries 15 dienu. aciu uz atsakymus
afns78
tas nemalonus kvapas normalu po gymdimo valosi organizmas bet kiek ilgaj jau ne prisimenu del gleiviu nezinau mano patarymas paskambint savo genekologej arbatai pas kuria gymdei tau viska isaiskins ir patars
aaistulis
del isskyru spalvos, tai jos turi keist spalva - nuo kraujingu iki gelsvu ir visai skaidriu - cia kol gimda issivalys, o del kvapo tai nezinau, ziurint ar labai jis negeras, kad uzdegimas koks nebutu g.gif geriausia butu su savo daktare pasikonsultuot 4u.gif
loretka
man tai isskyros buvo ivairiu spalvu ir raudonos ir rudos kol paliko skaidrios ir nemalonus kvapas buvo, buvau jau ir sunerimus, bet stengiausi kuo dazniau apsiprausti ir laikui begant dingo tas kvapas thumbup.gif
Arven
Jus turi apziuret ginekologe. Kvapas sujektyvus dalykas. Bet siaip nemalonus kvapas tikrai gali but uzdegimo simptomas.
zuika26
man nemalonus kvapas buvo kazkur menesi tas kvapas man primene kanalizacijos vandeni lotuliukas.gif ,o gelsvos isskyros dar ir dabar yra,as ir nerimavau bet kol gerai jauciuosiu tai niekur neinu blush2.gif
evelina
buvo buvo kvapelis, toks fu biški. senu krauju padavė. Atrodo prausi prausi, o kvapelis nedingsta. bet po mėnesio dingo. bet va dabar kai jau po gimdymo trys mėnesiai, kažkas prikibo, gal uždegimas, eisiu pas daktariūkštį unsure.gif
ziv
Man atrodo, neturi buti nemalonaus kvapo. As tokio neprisimenu, gal prastai uosciau lotuliukas.gif
evelina
QUOTE(ziv @ 2010 01 06, 23:26)
Man atrodo, neturi buti nemalonaus kvapo. As tokio neprisimenu, gal prastai uosciau lotuliukas.gif
*

gal nepameni, o uostyt prisikišus ir nereikia, prausiantis jaučiasi.
Vijoka
Man apie mėnesį tas labai nemalonus kvapas buvo, nors kraujavau tik savaitę. Ginė sakė, kad viskas normalu. Svarbu praustis daugiau negu 1kart per dieną 4u.gif
SauLionGe
aciu visoms uz pasisakymus 4u.gif
nulekiau pas gine nusimusus temperatura, paaiskejo pas mane gimdos uzdegimas verysad.gif tai vat, gydaus namuose su tabletem ir ukolais doh.gif
Bumer
isskiros kraujotos po 3-ju savaiciu turetu praeti,nemalonus kvapas irgi.as 2 mienesius kraujavau niegalejo nieko aptikti sake kad cia normalu kad taip buna,o poto pasirode kad mazas likutis placentos buvo likes,reikejo valyti.... .po menesio kreipkis jej niepraeis kraujavimas i ta istaiga kur gimdei.daktarai turi 3 men po gymdimo niemokamai priziuret.
user posted image
Pušūnė
buvo toks kvapas akaip gamtiniu duju, nu jau bjaurus, tai ka aszinau blink.gif . Gine sake, kad po menesio susitvarkys. Tai as daznai apsiplaudavau ir is namu nei krust doh.gif . Tai po menesio prasidejo menesines ir dingo kvapas ir visokios neaiskios iskyros.
*Clivia*
na siek tiek jauciasi, bet lb nestipriai. po kiek laiko praeis smile.gif
Mnz
Ketvirtą dieną po gimdymo, naktį, buvau net iki gimdymo namų nulėkus ax.gif Persigandau, kad siūlės trūkinėja ir nemalonus kvapas nerimą kėlė. Tai budinti gydytoja apžiūrėjo ir pasakė, kad viskas tvarkoj ir kad taip ir turi būti, juk valosi gimda smile.gif
AnDeRu*
Vat man irgi buvo stiprus kvapas kazkur praejums trims savaitems po gimdymo,veliau susitvarkė smile.gif
ledoksne
nebuvo jokio blogo kvapo g.gif
mirrra
BUVO TAS KAVAPAS ir dar net koks....dabar praeje pusantro men po gimdymo issyros jau tik skaidrios, bet jau ne gausios, o kvapas dar truputi yra.. smile.gif vakar buvau patikrinimui pas gine , tai sake viskas ok , sugije, dings ir tas kvapas smile.gif
nikitak
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 05, 15:13)
sveikos, norejau paklaust ar nemalonus kvapas is tarpvietes po gimdymo yra normalu? ir pas mane isskyros ne tik kraujingos bet ir kazkokios gelsvos  unsure.gif  gimdziau pries 15 dienu. aciu uz atsakymus
*

Normalu, man taip buvo apie mėnesį po gimdymo. Čia išeina lochijos - senas kraujas (kuris dvokia)
sarafea
as klausiau ginekologes del sito dalyko,nes nebeapsikenciau su tokiais kvapais kaip nudvesusio suns doh.gif verysad.gif sake,cia buna tada kai moters organizme nebuna menesiniu.O man tada kaip tik ilga laika nebuvo mmm,nes pastojau,persileidau,pastojau persileidau ir paskui vel pastojau,tuose tarpuose kai ir nebuvo,o ir nestumo metu nebuvo ir dar po nestumo nebuvo 8 menesius.Na beveik 2 metai be mmm,tai normalu organizmas neisvalytas ir smirdi.Taip dazniausiai buna senoms moterims ,kurios nebeturi mmm.
Aciui Dievui viskas susitvarke. smile.gif
raketa
Na pas mane po gimdymo irgi buvo astrokas kvapas, labai nepatiko, bet dabar jau jo nera, nors mm dar neprasidejo.
Marta 2
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 05, 15:13)
sveikos, norejau paklaust ar nemalonus kvapas is tarpvietes po gimdymo yra normalu? ir pas mane isskyros ne tik kraujingos bet ir kazkokios gelsvos  unsure.gif  gimdziau pries 15 dienu. aciu uz atsakymus
*

Visa tai yra normalu praeis kai baigsis "lochijos" isskyros po gimdymo mirksiukas.gif 4u.gif
Velgi
pas mane kvapas taip pat ne is geruju, tikrai jauciu diskomforta ir vis klausiu saves ar ir aplinkiniai uzuodzi ji g.gif
tikiuosi jis greit praeis ax.gif
Frosted
QUOTE(Bumer @ 2010 01 10, 18:51)
isskiros kraujotos po 3-ju savaiciu turetu praeti,nemalonus kvapas irgi.as 2 mienesius kraujavau niegalejo nieko aptikti sake kad cia normalu kad taip buna,o poto pasirode kad mazas likutis placentos buvo likes,reikejo valyti.... .po menesio kreipkis jej niepraeis kraujavimas i ta istaiga kur gimdei.daktarai turi 3 men po gymdimo niemokamai priziuret.
*

Nebutinai po 3 savaiciu tiri kraujavimas praeiti, as gerokai ilgiau kraujavau, kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif Jeigu del kazko nerimaujate, geriau gydytojui pasirodyti, kad nebutu kokio uzdegimo. Man kvapas buvo kaip per menesines, nestiprus labai.
~ nice to meet you~
as kalbejau su akusere, tai ji sake kad be to kvapo neapseis nei viena, sake vasara visas gimdymo skyrius buna to kvapo:(
Lapakrite
Man biski daugiau nei, po menesio praejo
aiste 35
As jau su tu kvapu vargstu jau 3su puse men . Antradieni isiprasiau pas gydytoja , saake kad ateiciau po nauju , bet as pasakiau kad ne , jei neapziuresite patys kur gimdziau , kreipsiuosi kitur ! Nervai visai nebelaiko . Pries dvi savaites buvau taip pradejusi kraujuoti , kad galvojau kad visai nukraujuosiu , tai net nesiaiskino kodel , kontraceptiku israse , tai nustojau . Dabar ir nugara maudzia , ir tas kvapas ...Parasykit pas ka tas kvapas isnyko per kiek laiko
vyykaam
Isskyros buvo ziauriai dvikiancios. Ir jos buvo visokiu spalvu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.