Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KT ir krūtinės dydis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3
Shindila
4u.gif na va, beveik pradedu kompleksuoti del savo mazos krutines (palyginus su kitu blush2.gif ) tai pasnekejus su drauge sako gerk kt ,man padidejo, kita- taip pat sneka. suprantu kad pradejus gert kt priaugi kazkiek svorio ir automatiskai "ikrenta" siek tiek ir ten, bet... nea schmoll.gif geriau mercilon tai pati priaugau, nenoriu nei prisimint cry.gif
Kirameki
Sveikutė smile.gif
Na, aš kai nuėjau pas gydytoją kad jis man paskirtų kontraceptikus, tai jis sakė, kad krūtinė daugeliui moterų padidėja. Bent 1 nr. Na, man kažkiek padidėjo - negaliu neigti. Bet ne taip smarkiai, kaip būčiau norėjusi wink.gif O dėl svorio... reikia reguliuoti mitybą. Kai ryju kaip žvėris - sustorėju. Kai valgau normaliai - vėl sulieknėju. Nematau čia ryšio su KT smile.gif
Lizy
Sveikos, turbut kaip kam bet man krutine padidejo nuo KT ar tiksliau sakant papilnejo smile.gif
Padrushka
Klausykit, gerbiamosios, jei jau giriates krutines padidejimu rysium su KT gerimu, tai parasykit, kokias geriat. As tai Regulon'a, bet man tai jis itakos jokios neturi nei krutinei nei kitoms vietoms. Teko girdeti, kad vienai pazistamai gana neblogai padidejo krutine (nors svoris, ne), bet ji man jokia drauge, tai jos klaust taip tiesiai sviesiai nesiryztu blush2.gif . nes dabar galvoju, kad po dvieju vaiku tikrai darysiuos krutines didinimo operacija, bo tas juokingas liemenuko dydis atsibodo sad.gif
googa
Man tai nei vieni KT krutines dydzio neitakojo, isskyrus aisku tada, kai pradejo organizmas vandeni kaupti ir 6 kg priaugau cry.gif, po to 3 m. KT jokiu pokyciu, bet man didesnes ir nereikia - prie 59 kg turiu 75 C ir taip kartais perdaug akis bado. blush2.gif Be to maniskis sake, jam didesnes tikrai nereikia schmoll.gif
Avietele
man buvo padidejus nuo Femodeno, bet jausmas visai nepatiko... nu gal ne tai kad padidejus, bet tokia kaip buna pries menesines skausminga... pakeiciau tabletes ir viskas susitvarke...
tulpe
Man nuo kontraceptiniu padidejo bet as tuom visai nesidziaugiau nes padidejo del to kad pabrinko tapo skausminga jausmas nekoks todel as ju ir negeriu sad.gif
^^liutuke
kai geriau cilest buvo padidejusi krutine, bet svoris tikrai neaugo, sakyciau netgi nukrito siektiek 4u.gif taciau nebegeriu nes viena karta labai buvo spaudimas pakiles, jauciu kad nuo ju blink.gif
Alaja
labukas.Norejau pasigirti,kad krutine zymiai padidejo,vartojant Femodena.Seniau vartojau ivairias KT,bet sulaukdavau tik pykinimus ir bloga savijauta.Odabar krutine stangri.
bantukas
QUOTE(tulpe @ 2005 11 16, 16:46)
Man nuo kontraceptiniu padidejo bet as tuom visai nesidziaugiau nes padidejo del to kad pabrinko tapo skausminga
*

va man tas pats - dažnai krūtinę pamaudžia ir prisilietus nelabai malonu sad.gif bet KT tebegeriu blush2.gif o kuo tu pakeitei KT?
Lizy
Man nuo Novynette krutine papilnejo.Dabas nustojau gert,nenoriu kad sumazetu...bet ka daryt
Shindila
pasirodo visgi tai ne mitas biggrin.gif
Fay
QUOTE(Padrushka @ 2005 11 13, 18:29)
Klausykit, gerbiamosios, jei jau giriates krutines padidejimu rysium su KT gerimu, tai parasykit, kokias geriat. As tai Regulon'a, bet man tai jis itakos jokios neturi nei krutinei nei kitoms vietoms. Teko girdeti, kad vienai pazistamai gana neblogai padidejo krutine (nors svoris, ne), bet ji man jokia drauge, tai jos klaust taip tiesiai sviesiai nesiryztu  blush2.gif . nes dabar galvoju, kad po dvieju vaiku tikrai darysiuos krutines didinimo operacija, bo tas juokingas liemenuko dydis atsibodo  sad.gif
*

Man padidėjo nuo Loette. Tik pirmus 2 mėnesius vargino šalutiniai poveikiai. Bet padidėjo labai fainai kaip ir norėjau smile.gif thumbup.gif Kūno svoris auga, nes ėdu, o ne valgau, nors būna dienų kai nieko nesinori tai ir nukrenta tie keli kg

QUOTE(Lizy @ 2005 11 22, 21:13)
Man nuo Novynette krutine papilnejo.Dabas nustojau gert,nenoriu kad sumazetu...bet ka daryt
*

nuo Novynette buvo irgi papilnėjusios krūtys bet ne taip kaip nuo Loette. Nei nuo vienų, nei nuo kitų KT nejaučiau jokio tempimo ar šeip nemalonaus jausmo krūtyse, prisiliest irgi galima kaip ir iki tol.
tulpe
QUOTE(-sandi- @ 2005 11 21, 23:25)
va man tas pats - dažnai krūtinę pamaudžia ir prisilietus nelabai malonu  sad.gif bet KT tebegeriu  blush2.gif o kuo tu pakeitei KT?
*

bigsmile.gif ne as ju nebegeriu nes bevisu situ nemaloniu simtomu gerdama KT buvau pikta kaip monstras su didele krutine lotuliukas.gif
sigitac
As Cilest geriu, pirmus metus rodos ir nebuvo jokiu pasaliniu poveikiu, dziaugiausi...o po keliu metu ir svoris pradejo augt ir krutine padidejo. Ir taip as nesiskundziau jos dydziu, o dabar ojojoj Visai man nepatinka. blush2.gif
Shindila
QUOTE(sigitac @ 2005 12 01, 18:33)
As Cilest geriu, pirmus metus rodos ir nebuvo jokiu pasaliniu poveikiu, dziaugiausi...o po keliu metu ir svoris pradejo augt ir krutine padidejo. Ir taip as nesiskundziau jos dydziu, o dabar ojojoj Visai man nepatinka.  blush2.gif
*

turbut cia laikinai, iseitu su truputeliu dietos mirksiukas.gif
sigitac
QUOTE(Shindila @ 2005 12 01, 23:29)
turbut cia laikinai, iseitu su truputeliu dietos  mirksiukas.gif
*

Kai buvau nustojus gert kontr. svoris savaime krito, sveriau net maziau nei pradedama. O kai vel pradejau, tada ir prasidejo man problemos, ir menstruacijos po keliolika dienu, ir svoris augt pradejo, ir krutine, o dabar isvis problemos su krutine doh.gif mat is vienos kruties geltonas lipnus skystis bega, tai daro tyrimus, kurie nieko gero nerodo. Liko man dar dvi tabletes, nebegersiu as tu kontraceptiku, manau viskas susitvarkys savaime. Vistik daugiau nei 5metus geriau, diena is dienos, juk net vitaminu negeriam be jokios pertraukos!!! g.gif
Shindila
QUOTE(sigitac @ 2005 12 02, 09:14)
Kai buvau nustojus gert kontr. svoris savaime krito, sveriau net maziau nei pradedama. O kai vel pradejau, tada ir prasidejo man problemos, ir menstruacijos po keliolika dienu, ir svoris augt pradejo, ir krutine, o dabar isvis problemos su krutine  doh.gif  mat is vienos kruties geltonas lipnus skystis bega, tai daro tyrimus, kurie nieko gero nerodo. Liko man dar dvi tabletes, nebegersiu as tu kontraceptiku, manau viskas susitvarkys savaime. Vistik daugiau nei 5metus geriau, diena is dienos, juk net vitaminu negeriam be jokios pertraukos!!!  g.gif
*

jo, su kontraceptikais nereikia juokauti 4u.gif linkiu kad viskas susitvarkytu mirksiukas.gif
Nerytė
Geriu Logest, man krutine padidejo nuo jo, nors pries tai geriau Cilesta tai krutine irgi buvo padidejus.
TiMa
Sveikos. As geriau YARINA ir krutine buvo padidejus nuo B iki C smile.gif o svorio nepriaugau kitose vietose thumbup.gif
Skruzdeliukas
Butu gerai, kad nuo KT krutine nors truuuputuka padidetu, bet...deja. Geriu KT 6 m.
liepsnele
Man padidejo, bet negaliu taip labai teigt, kad nuo KT. Visos formos suapvalejo, pries tai ziauriai kuda buvau. Kita vertus, kiti teigia, kad ir krutine padideja, ir formos suapvaleja emus gyvent pastovu, pilnaverti lytini gyvenima smile.gif
Shindila
O gal kuri vartojo vienas KT ir nepadidejo o pradejus vartoti kitas- padidejo?
Mitsė
geriu femina 35, tai krutine GEROKAI padidejo, o svoris kaip buvo, taip ir liko 43 kg... unsure.gif o norejau bent kelis kg priaugti... verysad.gif o krutine tapo ne tik didesne, bet ir nepaprastai jautri. gal is patirties galit pasakyti, ar pakeitus tabletes, krutine nebebus skausminga?
TerrorisTe69
mano kontraceptikai jeanine,tai svoris nepakito,o krūtys tikrai padidėjo thumbup.gif
Taistė
na man tai tikrai padidejo! geriu yarina. jau po pirmos pakuotes nebetilpau i senesnes liemeneles! thumbup.gif
o del svorio tai man rodos ne nuo KT priklauso. buvau ir priaugus (nuo kazkaip padidejusio potraukio sokoladui biggrin.gif ) o dabar numetus taip kad be dirzo kelnes nebesilaiko (nuo kruvos rasto darbu ir egzu). taigi.. smile.gif
stirniuke
geriu kontraceptikus 2 metus, krutine padidejo 1,5 dydzio, bet geriant ir priaugau 8kg, su kuo gali buti susijes krutines padidejimas
bride
Aš kai pradėjau gerti KT, po poros mėnesių svoris nukrito (nes praradau apetitą), o krūtinė padidėjo maždaug vienu dydžiu. rezultatas buvo gražus smile.gif, bet laikinas doh.gif Nes svoris atsistatė.

Dabar kai nebevartoju KT, krūtinė kiek apmažėjo - gal mažiau standi pasidarė.
Nilka
Man nuo KT irgi krutinė pagražėjo. Pasidarė standesnė ir šiek tiek didesnė ax.gif
Shindila
as geriu logest ,,,gal kiek pastandejo bet kad didesnes tai tikrai nera pastebima... gal reikia keisti kt?
sigitac
Turejau rimtu problemu del krutines, net itare vezy...buvo prasti tyrimai, nustojau vartot kontr. tabletes po keliu sav pakartojo tyrimus - viskas tvarkoj. Pirmi gyd. onkologes zodziai buvo - gerai, kad nustojai gert tabletes. Nenoriu nieko gasdint, bet as dabar labai pries konr. nusistacius. Manau ginekologai jas tik gina, o kai priveda problemos iki onkologu, jie kaltina tik kontr. doh.gif
tyritityri
QUOTE(Shindila @ 2006 01 04, 19:10)
as geriu logest ,,,gal kiek pastandejo bet kad didesnes tai tikrai nera pastebima... gal reikia keisti kt?
*

nepyk bet tai visiskai idiotiska mintis mad.gif !
KT skirtos apsisaugoti nuo nestumo o ne krutinei padidinti umn.gif
krutines padidejimas priskiriamas prie salutiniu KT poveikiu book.gif
jei nera salutiniu kam keisti KT? su ginekologe pasikalbek listen.gif

taip man padidejo dviem dydziais (svoris nepadidejo), bet as tuo pernelg nesidziaugiu 75D dar negimdziusiai doh.gif blink.gif
Shindila
tada gal as idiote frusty.gif nes tai buvo viena is minciu paskatiniusiu mane pradeti gerti kadangi mano aktai nebuna kasdieniniai o zymiai retesni...
tyritityri
QUOTE(Shindila @ 2006 01 05, 21:10)
tada gal as idiote  frusty.gif nes tai buvo viena is minciu paskatiniusiu mane pradeti gerti kadangi mano aktai nebuna kasdieniniai o zymiai retesni...
*

KT nera skirtas vien tik toms kurios gyvena hyper aktyvu lytini gyvenima schmoll.gif
vienoms ju skiria gydytojas, kitos pacios negaledamos naudotis prezervatytvais (alergiska), zele, kremais, zvakutem ir kitom kontraceptinem priemonem, bet turi viena pastovu partneri, mylisis pakankamai daznai, renkasi KT, aisku pries tai pasitare su ginekologu umn.gif listen.gif lens.gif ..

nu bet kad gerti KT del krutines doh.gif
wacko.gif cia tai jau totali nesamone blink.gif ...
Shindila
as minejau kad tai buvo viena is prizasciu bet tikrai ne pati pagrindine, man tas forumas ir nepatinka kad tik perskaito viena sakini ir jau puola visaip kaip vadinti. jokios tolerancijos jokios pagarbos kitam zmogui.
Rasa Barulytė
Pradejus vartoti kontraceptines tabletes, vartojimo pradzioje, krutine padidejo, bet tikrai ne tiek, kad galima butu sias tabletes vartoti vietoj plastiniu operaciju. Rezultatas tikrai nezymus. Nemanau, kad krutine padideja, nes priaugi svorio. Ir informacijos lapelyje prie tableciu parasyta "pabringsta krutys". Tik tiek. Svorio galima ir nepriaugti. Vartojant tabletes siek tiek suleteja medziagu apykaita. Maziau valgykim ir nieko mes ten nepriaugsim.
Mirtishe
o kaip krutines dydis keiciasi su Levonorgestrelum 20 mcg (GS) ax.gif ? Jei yra kokiu pokyciu parasykit..
giesa
4u.gif man irgi atrodo,kad mano krutine pastandejus,gal ir didesne,nes po dvieju vaiku maitimo,ne kas buna like. verysad.gif nors man tai jokios reiksmes nevaidina,svarbiausia sveikata,kaip busi ligota vyrui tikrai nebusi reikalinga.prisikaiciau cia visko dabar nezinau ka daryti su tais kontraceptikais g.gif
Gituliukas
[COLOR=blue]
Nius o as va naudoja harmonet'a ,bet svorio kaip nepriaugu taip,nors keista,to labai noreciau biggrin.gif
EDITAFNGRL
QUOTE(Gituliukas @ 2006 01 11, 14:17)
[COLOR=blue]
Nius o as va naudoja harmonet'a ,bet svorio kaip nepriaugu taip,nors keista,to labai noreciau biggrin.gif
*

Gal ir yra kokiu kontraceptiku kad ka nors keicia, bet labai abejoju
inside
na ir as pastebejau, kad krutine padidejo rolleyes.gif gal sutapimas, bet svoris nukrito. tik vat vienas minusas - krutine kartais buna skausminga. naudoju femine35. Noriu paklaust ar ir jum taip buna?
Vicious Vici
QUOTE(inside @ 2006 03 09, 20:13)
na ir as pastebejau, kad krutine padidejo rolleyes.gif  gal sutapimas, bet svoris nukrito. tik vat vienas minusas - krutine kartais buna skausminga. naudoju femine35. Noriu paklaust ar ir jum taip buna?

Nu man irgi panašiai, dabar irgi geriu Femine. Svoris šiek tiek nukrito, bet krūtinė tai dviguba, o prieš dienas dar ir skausminga. Dar mėnesiuką pagersiu ir mesiu, tikiuosi susigražinsiu savo normalų krūtinės dydį rolleyes.gif
solerna
As zadu pradeti gerti KT tik del to, kad galeciau sureguliuoti menesiniu laika, nes be KT ispuola tos dienos kaip tik per vestuves verysad.gif Gal galit pasakyti kurios KT lengiausiai prisitaiko prie organizmo? Ta prasme kad nebutu ten jokiu tepimu ir pan?
Taistė
QUOTE(solerna @ 2006 03 15, 12:07)
As zadu pradeti gerti KT tik del to, kad galeciau sureguliuoti menesiniu laika, nes be KT ispuola tos dienos kaip tik per vestuves  verysad.gif  Gal galit pasakyti kurios KT lengiausiai prisitaiko prie organizmo? Ta prasme kad nebutu ten jokiu tepimu ir pan?
*

deja tepliojimai bus ir nieko cia nepadarysi.. bent jau nuo silpnesniu naujausiu KT tikrai teplios.. na aisku tas tepliojimas gal kiek paprastesis nei mmm bet kadangi man pvz tepliojo visa menesi tai jau mmm gal ir geriau per vestuves nei per visa medaus menesi ax.gif nors visas sitas dziaugsmas tik 1 cikla, tad jei tavo vestuves veliau - no problem! mirksiukas.gif
sveikimu 4u.gif
Chikipiki
QUOTE(solerna @ 2006 03 15, 12:07)
As zadu pradeti gerti KT tik del to, kad galeciau sureguliuoti menesiniu laika, nes be KT ispuola tos dienos kaip tik per vestuves  verysad.gif  Gal galit pasakyti kurios KT lengiausiai prisitaiko prie organizmo? Ta prasme kad nebutu ten jokiu tepimu ir pan?
*

Sianden kaip tik is ginekologo kabineto, turiu menesiniu sutrikima. verysad.gif Pasake kad turesiu KT gert, paprasiau israsiti gerus ir nuo kuriu svoris neaugtu. Rezultatas : Regulavit. Niuuu ziuresim, pirma diena praeina sklandziai, pasakiciau net gi labai gerai jaucios.
Mane irgi interesoja DIDIS ax.gif Gal kam nuo regulavito padidejo krutine?
Orune
As geriau Diane35 ir naujos kartos mazu doziu Yarina. Krutine padidejo gal 1,5 dydzio. Ir taip pries tai jau "dziaugiausi" D dydziu. Taip pat ir papilnejau, nors, rodos, labai daug ir nevalgiau verysad.gif Vienintelis privalumas, kad nuo Diane35 pagrazejo oda smile.gif Bet i KT ne is tolo nenoriu ziureti schmoll.gif
Vicious Vici
Aš 3 mėn. gydymo tikslais irgi gėriau KT, krūtinė padidėjo rolleyes.gif tai dabar dar liko du vakarus išgerti ir lllllaaaabbbaaaiii tikiuosi, kad krūtinė atsistos į savo vietą ax.gif aną vasarą tik mėnesį pagėriau ir tai krūtinę išdidino, bet greitai viskas atsistatė, dabar 3 mėn. gėrimo buvo, bet irgi labai optimistiškai lauksiu atsistatymo smile.gif
vuka
O man buvo taip, kol nebuvau gimdziusi nuo KT padidedavo krutine, gal 1 dydziu mazdaug, bet ne daugiau. O po gimdymu nedideja schmoll.gif aisku geriu apsisaugojimo tikslais, bet vis tiek idomu kodel taip g.gif Nes kalbu apie tas pacias tabletes
patrakusi
Pries metus vartojau kontraceptikus, (tik nepamenu kokius), tai toki negera ispudi man paliko... doh.gif vyrui taip pat! laugh.gif krutine pabrinkusi buvo, bet uztat labai skaudejo...po gimdymo galvojau gal pagerti Diane35, kad oda susitvarkytu, bet kazkaip nesiryzau, o ir vyras labai priestaravo...neleido trutintis... biggrin.gif
Saulyčiukas
Visai netikėtai šią temą pamačiau bigsmile.gif man irgi padidėjo krūtinė - dabar tokią pilna ir graži, neskausminga, žodžiu, viskas puiku. Tik aš nelabai žinojau, kad taip gali atsitikti nuo kontraceptikų, jau biskiuką išsigandus pradėjau įtart, kad gal laukiuosi (man krūtinės padidėjimas buvo pirmasis nėštumo požymis) rolleyes.gif
Geriu aš taipogi Yarina ir esu patenkinta. Nors čia pasiskaičius apie tuos krūtinės didėjimus, nejučia vis tiek peršasi mintis: ar tas visas grožis neatsilieps kaip nors blogai sveikatai ateityje? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.