Sveikutė
Na, aš kai nuėjau pas gydytoją kad jis man paskirtų kontraceptikus, tai jis sakė, kad krūtinė daugeliui moterų padidėja. Bent 1 nr. Na, man kažkiek padidėjo - negaliu neigti. Bet ne taip smarkiai, kaip būčiau norėjusi
Sveikos, turbut kaip kam bet man krutine padidejo nuo KT ar tiksliau sakant papilnejo
Klausykit, gerbiamosios, jei jau giriates krutines padidejimu rysium su KT gerimu, tai parasykit, kokias geriat. As tai Regulon'a, bet man tai jis itakos jokios neturi nei krutinei nei kitoms vietoms. Teko girdeti, kad vienai pazistamai gana neblogai padidejo krutine (nors svoris, ne), bet ji man jokia drauge, tai jos klaust taip tiesiai sviesiai nesiryztu
Man tai nei vieni KT krutines dydzio neitakojo, isskyrus aisku tada, kai pradejo organizmas vandeni kaupti ir 6 kg priaugau
man buvo padidejus nuo Femodeno, bet jausmas visai nepatiko... nu gal ne tai kad padidejus, bet tokia kaip buna pries menesines skausminga... pakeiciau tabletes ir viskas susitvarke...
Man nuo kontraceptiniu padidejo bet as tuom visai nesidziaugiau nes padidejo del to kad pabrinko tapo skausminga jausmas nekoks todel as ju ir negeriu
kai geriau cilest buvo padidejusi krutine, bet svoris tikrai neaugo, sakyciau netgi nukrito siektiek
labukas.Norejau pasigirti,kad krutine zymiai padidejo,vartojant Femodena.Seniau vartojau ivairias KT,bet sulaukdavau tik pykinimus ir bloga savijauta.Odabar krutine stangri.
Man nuo Novynette krutine papilnejo.Dabas nustojau gert,nenoriu kad sumazetu...bet ka daryt
pasirodo visgi tai ne mitas
QUOTE(Padrushka @ 2005 11 13, 18:29) Klausykit, gerbiamosios, jei jau giriates krutines padidejimu rysium su KT gerimu, tai parasykit, kokias geriat. As tai Regulon'a, bet man tai jis itakos jokios neturi nei krutinei nei kitoms vietoms. Teko girdeti, kad vienai pazistamai gana neblogai padidejo krutine (nors svoris, ne), bet ji man jokia drauge, tai jos klaust taip tiesiai sviesiai nesiryztu Man padidėjo nuo Loette. Tik pirmus 2 mėnesius vargino šalutiniai poveikiai. Bet padidėjo labai fainai kaip ir norėjau QUOTE(Lizy @ 2005 11 22, 21:13) nuo Novynette buvo irgi papilnėjusios krūtys bet ne taip kaip nuo Loette. Nei nuo vienų, nei nuo kitų KT nejaučiau jokio tempimo ar šeip nemalonaus jausmo krūtyse, prisiliest irgi galima kaip ir iki tol.
As Cilest geriu, pirmus metus rodos ir nebuvo jokiu pasaliniu poveikiu, dziaugiausi...o po keliu metu ir svoris pradejo augt ir krutine padidejo. Ir taip as nesiskundziau jos dydziu, o dabar ojojoj Visai man nepatinka.
QUOTE(sigitac @ 2005 12 01, 18:33) As Cilest geriu, pirmus metus rodos ir nebuvo jokiu pasaliniu poveikiu, dziaugiausi...o po keliu metu ir svoris pradejo augt ir krutine padidejo. Ir taip as nesiskundziau jos dydziu, o dabar ojojoj Visai man nepatinka. turbut cia laikinai, iseitu su truputeliu dietos QUOTE(Shindila @ 2005 12 01, 23:29) Kai buvau nustojus gert kontr. svoris savaime krito, sveriau net maziau nei pradedama. O kai vel pradejau, tada ir prasidejo man problemos, ir menstruacijos po keliolika dienu, ir svoris augt pradejo, ir krutine, o dabar isvis problemos su krutine QUOTE(sigitac @ 2005 12 02, 09:14) Kai buvau nustojus gert kontr. svoris savaime krito, sveriau net maziau nei pradedama. O kai vel pradejau, tada ir prasidejo man problemos, ir menstruacijos po keliolika dienu, ir svoris augt pradejo, ir krutine, o dabar isvis problemos su krutine jo, su kontraceptikais nereikia juokauti
Geriu Logest, man krutine padidejo nuo jo, nors pries tai geriau Cilesta tai krutine irgi buvo padidejus.
Sveikos. As geriau YARINA ir krutine buvo padidejus nuo B iki C
Butu gerai, kad nuo KT krutine nors truuuputuka padidetu, bet...deja. Geriu KT 6 m.
Man padidejo, bet negaliu taip labai teigt, kad nuo KT. Visos formos suapvalejo, pries tai ziauriai kuda buvau. Kita vertus, kiti teigia, kad ir krutine padideja, ir formos suapvaleja emus gyvent pastovu, pilnaverti lytini gyvenima
O gal kuri vartojo vienas KT ir nepadidejo o pradejus vartoti kitas- padidejo?
geriu femina 35, tai krutine GEROKAI padidejo, o svoris kaip buvo, taip ir liko 43 kg...
mano kontraceptikai jeanine,tai svoris nepakito,o krūtys tikrai padidėjo
na man tai tikrai padidejo! geriu yarina. jau po pirmos pakuotes nebetilpau i senesnes liemeneles!
o del svorio tai man rodos ne nuo KT priklauso. buvau ir priaugus (nuo kazkaip padidejusio potraukio sokoladui
geriu kontraceptikus 2 metus, krutine padidejo 1,5 dydzio, bet geriant ir priaugau 8kg, su kuo gali buti susijes krutines padidejimas
Aš kai pradėjau gerti KT, po poros mėnesių svoris nukrito (nes praradau apetitą), o krūtinė padidėjo maždaug vienu dydžiu. rezultatas buvo gražus
Dabar kai nebevartoju KT, krūtinė kiek apmažėjo - gal mažiau standi pasidarė.
Man nuo KT irgi krutinė pagražėjo. Pasidarė standesnė ir šiek tiek didesnė
as geriu logest ,,,gal kiek pastandejo bet kad didesnes tai tikrai nera pastebima... gal reikia keisti kt?
Turejau rimtu problemu del krutines, net itare vezy...buvo prasti tyrimai, nustojau vartot kontr. tabletes po keliu sav pakartojo tyrimus - viskas tvarkoj. Pirmi gyd. onkologes zodziai buvo - gerai, kad nustojai gert tabletes. Nenoriu nieko gasdint, bet as dabar labai pries konr. nusistacius. Manau ginekologai jas tik gina, o kai priveda problemos iki onkologu, jie kaltina tik kontr.
QUOTE(Shindila @ 2006 01 04, 19:10) as geriu logest ,,,gal kiek pastandejo bet kad didesnes tai tikrai nera pastebima... gal reikia keisti kt? nepyk bet tai visiskai idiotiska mintis KT skirtos apsisaugoti nuo nestumo o ne krutinei padidinti krutines padidejimas priskiriamas prie salutiniu KT poveikiu jei nera salutiniu kam keisti KT? su ginekologe pasikalbek taip man padidejo dviem dydziais (svoris nepadidejo), bet as tuo pernelg nesidziaugiu 75D dar negimdziusiai
tada gal as idiote
QUOTE(Shindila @ 2006 01 05, 21:10) tada gal as idiote KT nera skirtas vien tik toms kurios gyvena hyper aktyvu lytini gyvenima vienoms ju skiria gydytojas, kitos pacios negaledamos naudotis prezervatytvais (alergiska), zele, kremais, zvakutem ir kitom kontraceptinem priemonem, bet turi viena pastovu partneri, mylisis pakankamai daznai, renkasi KT, aisku pries tai pasitare su ginekologu nu bet kad gerti KT del krutines
as minejau kad tai buvo viena is prizasciu bet tikrai ne pati pagrindine, man tas forumas ir nepatinka kad tik perskaito viena sakini ir jau puola visaip kaip vadinti. jokios tolerancijos jokios pagarbos kitam zmogui.
Pradejus vartoti kontraceptines tabletes, vartojimo pradzioje, krutine padidejo, bet tikrai ne tiek, kad galima butu sias tabletes vartoti vietoj plastiniu operaciju. Rezultatas tikrai nezymus. Nemanau, kad krutine padideja, nes priaugi svorio. Ir informacijos lapelyje prie tableciu parasyta "pabringsta krutys". Tik tiek. Svorio galima ir nepriaugti. Vartojant tabletes siek tiek suleteja medziagu apykaita. Maziau valgykim ir nieko mes ten nepriaugsim.
o kaip krutines dydis keiciasi su Levonorgestrelum 20 mcg (GS)
[COLOR=blue]
Nius o as va naudoja harmonet'a ,bet svorio kaip nepriaugu taip,nors keista,to labai noreciau
na ir as pastebejau, kad krutine padidejo
QUOTE(inside @ 2006 03 09, 20:13) na ir as pastebejau, kad krutine padidejo Nu man irgi panašiai, dabar irgi geriu Femine. Svoris šiek tiek nukrito, bet krūtinė tai dviguba, o prieš dienas dar ir skausminga. Dar mėnesiuką pagersiu ir mesiu, tikiuosi susigražinsiu savo normalų krūtinės dydį
As zadu pradeti gerti KT tik del to, kad galeciau sureguliuoti menesiniu laika, nes be KT ispuola tos dienos kaip tik per vestuves
QUOTE(solerna @ 2006 03 15, 12:07) As zadu pradeti gerti KT tik del to, kad galeciau sureguliuoti menesiniu laika, nes be KT ispuola tos dienos kaip tik per vestuves deja tepliojimai bus ir nieko cia nepadarysi.. bent jau nuo silpnesniu naujausiu KT tikrai teplios.. na aisku tas tepliojimas gal kiek paprastesis nei mmm bet kadangi man pvz tepliojo visa menesi tai jau mmm gal ir geriau per vestuves nei per visa medaus menesi sveikimu QUOTE(solerna @ 2006 03 15, 12:07) As zadu pradeti gerti KT tik del to, kad galeciau sureguliuoti menesiniu laika, nes be KT ispuola tos dienos kaip tik per vestuves Sianden kaip tik is ginekologo kabineto, turiu menesiniu sutrikima. Mane irgi interesoja DIDIS
As geriau Diane35 ir naujos kartos mazu doziu Yarina. Krutine padidejo gal 1,5 dydzio. Ir taip pries tai jau "dziaugiausi" D dydziu. Taip pat ir papilnejau, nors, rodos, labai daug ir nevalgiau
Aš 3 mėn. gydymo tikslais irgi gėriau KT, krūtinė padidėjo
O man buvo taip, kol nebuvau gimdziusi nuo KT padidedavo krutine, gal 1 dydziu mazdaug, bet ne daugiau. O po gimdymu nedideja
Pries metus vartojau kontraceptikus, (tik nepamenu kokius), tai toki negera ispudi man paliko...
Visai netikėtai šią temą pamačiau
Geriu aš taipogi Yarina ir esu patenkinta. Nors čia pasiskaičius apie tuos krūtinės didėjimus, nejučia vis tiek peršasi mintis: ar tas visas grožis neatsilieps kaip nors blogai sveikatai ateityje? |