"Naktis"

be pavadinimo
Mano pirmosios sages:
"Naktis" ![]() be pavadinimo
Zmonyte - na, kaip pirmosios, tai tikrai vykusios sagės
Zmonyte, man labai patiko tavo segė "Naktis"
O čia mano dar viena
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 08, 22:15) Visiskai pritariu Iruniai Kažkodėl jaučiau kad mano komentaras bus ne taip suprastas ir kad atsiras, kas geriau paaiškins. Liuks Ingusia
laaaaabai senai rodziausi, noretusi komentaru ir pastabu
![]()
VaNilline, man gražu...
šviežios ![]()
Vanilline- labai grazi pirmoji(man tos pastelines spalvos
Papildyta: Zmonyte- pirmoji labai grazi, primena silta vasaros vakara Papildyta: dar keleta mano moteriskaiciu secret ![]() Lady Red
dalitavit, moteriškaitės labai gerai atrodo
Gal mergaitės žinot kaip vadinasi sagių užsegimai jei jų ieškot ebay? Niekaip nerandu
aciu pulina
aciu dove Labanakt merginos
dalilavit, sages tikrai fantastiskos.
o su kuo itrini itrukimus (pvz. sageje SECRET).? QUOTE(vilmikes @ 2010 01 10, 15:48) storas popierius ir odyte - tada sages gaunasi labai lengvos, galima issisegti netgi i labai plona palaidine išbandžius popierių storą....... aš tai kankinuos su paveiklėlio perkėlimu
Tu kokia plevele cia sneki
Na ir cia pasirodau su savo madonom
![]()
Mano naujausias kūrinėlis
Nr. 23
nu aš gal labai senamadiška pasirodysiu, bet tokiom naujoviškom nuotraukytėm moterėlų sendinimas man nesižiūri....... nors aišku skonio reikalas
Ingusia jo su ta spec. priemone darau. Šiaip viskas gerai. Paparastom sagėm gaunas lygtai jau gerai. Bet va dar reiks bandyt plaukų sagėm, jų jau toks plotas didesnis, ir plius dar išgaubimų daug. Tik niekaip nesusikaupiu ir neprisėdu padaryt. Kažkaip pastaruoju metu viską labai užmečiau
"Mergina baltu paltuku"
![]() Apie sendinimą - kaip ir bet kas, esantis sagėje, jis turi derėti prie visumos. Ir tikrai pritariu Avijacijai - kartais jis labiau kiša koją nei padeda.. juolab kad dekupažo esmė tikrai ne sendinimas
Giagute,
[/i]oj kazkaip nebuvau anksciau pastebejus tokio grazaus apipavidalinimo. Pagal kokia schemute darai? Taip lygiai
nuostabi sage
Pritariu merginoms del nuotrauku nauju sendinimo, na galima ir beto apsieiti, bet dekupazas manau seges negadina, kaip tik man duoda ir nuotaika ir minti.. kita savo segiu kolekcija pabandysiu be sendinimo
o cia dar keleta sendintu green face ![]() young
Mergaites, uzmaciau tokias sages, man jos labai patiko....
Gal ir jums patiks ![]() Cia dar skelbimas del mokymu http://www.kulturpolis.lt/main.php/id/535/lang/1/nID/2669
Giagute- grazi paskutinioji
vududu, dalitavit - ačiū
Eve-line - kad neturiu schemų, iš kurių verčiau
dalitavit, grazios tavo sages, kurias maciau visos
giagute, ner uz ka - teisybe sakau QUOTE(vududu @ 2010 01 12, 12:01) dalitavit, grazios tavo sages, kurias maciau visos giagute, ner uz ka - teisybe sakau aciu na man irgi graziai tas sendinimas, tik istikro ne prie visu nuotrauku tinka,isitikinau bedarant, priklausomai nuo moteriskaites, kokia nuotaika , koloritas ir pan... QUOTE(Avijacija @ 2010 01 12, 10:44) nu aš gal labai senamadiška pasirodysiu, bet tokiom naujoviškom nuotraukytėm moterėlų sendinimas man nesižiūri....... nors aišku skonio reikalas Ingusia jo su ta spec. priemone darau. Šiaip viskas gerai. Paparastom sagėm gaunas lygtai jau gerai. Bet va dar reiks bandyt plaukų sagėm, jų jau toks plotas didesnis, ir plius dar išgaubimų daug. Tik niekaip nesusikaupiu ir neprisėdu padaryt. Kažkaip pastaruoju metu viską labai užmečiau Maziau vargo butu jei naudotum paprasta akrilini laka (as beceri naudojau) uztepiau 4 kartus skirtingom kryptim, isdziovinau, nuploninau ir ta plevele dar dregna ir lengviau tystancia mankstinau ant isgaubto bumbulo, kita paveiksliuka truputi perdziovinau tai jis ne taip gerai klause, bet siltas vanduo ir viskas vel buvo gerai. Lako perkelti paveiksliukai gali buti per delna dydzio ir jie visai nelinke plysti (su ta priemone zinau kad ne tu viena daug vargo esi apturejus)
Pasivaidenu ir aš su savo naujausiu darbeliu
"Laimės akmuo" - Lietuvos pajūrio akmenėlis, pavirtęs prabangia sage ![]() P.S. Del biserio nepeikit, žinau, kad nekokybiškas...
Zivivi nu tikrai labai labai idomi tavo sage
Zivivi-laaabai nuostabi sege, ir ta lietuviska akmenuka graziai dekoravai...super.saunuole
Vienos is paskutiniuju sio reizo
light blue ![]() texas lady ![]() lady gold ![]()
Zivivi labai grazi sage
Sveikos auksarankės
visų sagės nerealios aš su klausimukų Ačiū QUOTE(inesak @ 2010 01 13, 11:24) Sveikos auksarankės visų sagės nerealios aš su klausimukų Ačiū Laba, pasidariusi pagrinda modelino ar medini klijuoji prie veltinio pagrindo- 0,5 cm.didesnio nei pagrindas. Tada ant likusio 0,5 veltinio(tinka ir paltine medziaga) siuvineji karoliukus.Paskui jei reikia-siuvi kaspinukus is apacios:)
ačiū už paaiškinimą
QUOTE(inesak @ 2010 01 13, 10:24) Sveikos auksarankės visų sagės nerealios aš su klausimukų Ačiū Sveika na jau kažkas paskubėjo prieš mane informuoti
Arba klijuojasi ant to modelino/medinuko tiesiai
QUOTE(dalitavit @ 2010 01 13, 11:40) Laba, pasidariusi pagrinda modelino ar medini klijuoji prie veltinio pagrindo- 0,5 cm.didesnio nei pagrindas. Tada ant likusio 0,5 veltinio(tinka ir paltine medziaga) siuvineji karoliukus.Paskui jei reikia-siuvi kaspinukus is apacios:) Sakyciau logiskai darbu eiga nelabaitinkamai isvardinta. pirma turetum issimatuoti ir issikirpti reikiamo dydzio filciuka (0,5 cm sakyciau daugoka tada prie to filco prisiuvi is blogosios puses juosteles visokias (blogoji puse pasirenkama todel kad paskui butu lengviau karoliukus lygiai apsiuti nes jei darytum klosteles is juosteliu tai tos klosteles butu storesnes ir iskiltotu karoliukus bangelem) prie filco, su prisiuta juostele, tik dabar klijuoji viduriuka ant gerosios filco puses (juk daug sunkiau butu prisiuti juosteles graziai kai viduriukas buna jau uzklijuotas), palygini ir graziai istampai filca kad butu lygiai viskas uzklijavus viduriuka pradedi dekoruoti karoliukais aplinkui pagal ivairias shemas arba tiesiog siaip eilute. |