Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sagės - kuriam ir rodom
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Zmonyte
Mano pirmosios sages:
"Naktis"
user posted image
be pavadinimo
user posted image
Erikos skrynelė
Zmonyte - na, kaip pirmosios, tai tikrai vykusios sagės 4u.gif
famiglia
Zmonyte, man labai patiko tavo segė "Naktis" wub.gif gražu smile.gif
O čia mano dar viena
user posted image
Irunia
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 08, 22:15)
Visiskai pritariu Iruniai

Kažkodėl jaučiau kad mano komentaras bus ne taip suprastas ir kad atsiras, kas geriau paaiškins. Liuks Ingusia thumbup.gif
Ingusia31
QUOTE(Irunia @ 2010 01 09, 17:36)
Kažkodėl jaučiau kad mano komentaras bus ne taip suprastas ir kad atsiras, kas geriau paaiškins. Liuks Ingusia thumbup.gif
*

Ai bendraujant netiesiogiai ko tik nepasitaiko mirksiukas.gif , ir tonacija ir issireiskimai buna ne taip suprasti...
VaNilline
laaaaabai senai rodziausi, noretusi komentaru ir pastabu ax.gif

user posted image

user posted image
pulina
VaNilline, man gražu... smile.gif (tik mažokos fotkės, norėtūs geriau apžiūrėt) ax.gif

šviežios ax.gif

user posted image

user posted image
dalitavit
Vanilline- labai grazi pirmoji(man tos pastelines spalvos wub.gif )
Papildyta:
Zmonyte- pirmoji labai grazi, primena silta vasaros vakara wub.gif grazi labai 4u.gif
Papildyta:
dar keleta mano moteriskaiciu smile.gif mirksiukas.gif

secret
user posted image

Lady Red
user posted image
pulina
dalitavit, moteriškaitės labai gerai atrodo thumbup.gif
vovere74
Gal mergaitės žinot kaip vadinasi sagių užsegimai jei jų ieškot ebay? Niekaip nerandu doh.gif
Aprily
QUOTE(pulina @ 2010 01 09, 22:11)
dalitavit, moteriškaitės labai gerai atrodo  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif
dalitavit
aciu pulina wub.gif
aciu dove wub.gif
Labanakt merginos 4u.gif
Eve-line
dalilavit, sages tikrai fantastiskos.
o su kuo itrini itrukimus (pvz. sageje SECRET).?
Giagute
bandyk brooch back, brooch finding.. nors ebay nedaug jų yra.

QUOTE(vovere74 @ 2010 01 09, 22:21)
Gal mergaitės žinot kaip vadinasi sagių užsegimai jei jų ieškot ebay? Niekaip nerandu doh.gif
*

Fifux'e
QUOTE(dalitavit @ 2010 01 08, 22:12)
Papildyta:
Mijos mama-man tavo raudonoji su aguona labai grazi 4u.gif  wub.gif
*

dekui 4u.gif
vilmikes
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 09, 01:17)
o koks sagiu pagrindas? pvz sitos user posted image
*

storas popierius ir odyte - tada sages gaunasi labai lengvos, galima issisegti netgi i labai plona palaidine thumbup.gif
vovere74
QUOTE(Giagute @ 2010 01 10, 14:20)
bandyk brooch back, brooch finding.. nors ebay nedaug jų yra.
*

Labai ačiū 4u.gif
vaiwulee
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 05, 17:39)
rodausi naujoje temoje thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
*

labai super wub.gif
Avijacija
QUOTE(vilmikes @ 2010 01 10, 15:48)
storas popierius ir odyte  - tada sages gaunasi labai lengvos, galima issisegti netgi i labai plona palaidine  thumbup.gif
*

išbandžius popierių storą....... schmoll.gif dėl lengvumo tik tame visas gėris..... pabandžius modeliną prie popieriaus negrįžčiau ax.gif modelinas taip pat pakankamai lengvas. Tos va sagės iš akmenukų tai taip jau turi svorį.....
aš tai kankinuos su paveiklėlio perkėlimu doh.gif bandau tą plėvelę jau užklijuot be burbuliukų. Nu koks vienas visvien išlenda...... nieko per kančias į žvaogždes..... bandysiu toliau smile.gif labai jau noris kad gautųs, o tai plaukų sagių užsimaniau padaryt kelias. O tokiam paviršiui kaip sagė plaukam kolkas tiko tik servetėlė ir pritapymai. Nes yra visokie išgaubtumai ir tt. Nu per kokį mėnesį ką nors sukonstruosiu ir išlysiu trupučiuką gal vėl lotuliukas.gif
Ingusia31
Tu kokia plevele cia sneki g.gif ? Ar tik ne ta paveiksleliam perkelti skirta? Bereikalo tada vargsti nes as su paprastu laku perkeliau ant kaledinio burbulo nuotraukas o tai ju tikrai aukstasis pilotazas bet tikrai ne maziausiu problemu, dvi nuotraukas is vieno karto ir labai neblogai mirksiukas.gif
Zmonyte
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 01 09, 12:54)
Zmonyte - na, kaip pirmosios, tai tikrai vykusios sagės  4u.gif
*

QUOTE(famiglia @ 2010 01 09, 14:15)
Zmonyte, man labai patiko tavo segė "Naktis" wub.gif  gražu  smile.gif

QUOTE(dalitavit @ 2010 01 09, 21:25)
Zmonyte- pirmoji labai grazi, primena silta vasaros vakara wub.gif grazi labai 4u.gif

dekui smile.gif
dalitavit
Na ir cia pasirodau su savo madonom smile.gif

user posted image

user posted image
Erikos skrynelė
Mano naujausias kūrinėlis ax.gif

Nr. 23
user posted image
Avijacija
nu aš gal labai senamadiška pasirodysiu, bet tokiom naujoviškom nuotraukytėm moterėlų sendinimas man nesižiūri....... nors aišku skonio reikalas mirksiukas.gif aš iš vis pradėjau retokai naudot sendinimą ax.gif
Ingusia jo su ta spec. priemone darau. Šiaip viskas gerai. Paparastom sagėm gaunas lygtai jau gerai. Bet va dar reiks bandyt plaukų sagėm, jų jau toks plotas didesnis, ir plius dar išgaubimų daug. Tik niekaip nesusikaupiu ir neprisėdu padaryt. Kažkaip pastaruoju metu viską labai užmečiau doh.gif
Giagute
"Mergina baltu paltuku" ax.gif

user posted image

Apie sendinimą - kaip ir bet kas, esantis sagėje, jis turi derėti prie visumos. Ir tikrai pritariu Avijacijai - kartais jis labiau kiša koją nei padeda.. juolab kad dekupažo esmė tikrai ne sendinimas mirksiukas.gif
Eve-line
Giagute,

user posted image[/i]

oj kazkaip nebuvau anksciau pastebejus tokio grazaus apipavidalinimo. Pagal kokia schemute darai? Taip lygiai wub.gif
vududu
nuostabi sage wub.gif
dalitavit
Pritariu merginoms del nuotrauku nauju sendinimo, na galima ir beto apsieiti, bet dekupazas manau seges negadina, kaip tik man duoda ir nuotaika ir minti.. kita savo segiu kolekcija pabandysiu be sendinimo smile.gif ziuresim kaip ziuresis:)

o cia dar keleta sendintu mirksiukas.gif
green face
user posted image

young
user posted image
masiania
Mergaites, uzmaciau tokias sages, man jos labai patiko....
Gal ir jums patiks smile.gif Idomu, kiek jos galetu kainuoti?
user posted image
Cia dar skelbimas del mokymu http://www.kulturpolis.lt/main.php/id/535/lang/1/nID/2669
dalitavit
Giagute- grazi paskutinioji drinks_cheers.gif
Giagute
vududu, dalitavit - ačiū 4u.gif

Eve-line - kad neturiu schemų, iš kurių verčiau schmoll.gif
vududu
dalitavit, grazios tavo sages, kurias maciau visos wub.gif ir bent jau man, tai sendinimas graziai atrodo thumbup.gif as nelabai igudusi su dekupazu, bet jei daryciau sages, tai irgi sendinciau, man taip graziau ax.gif
giagute, ner uz ka - teisybe sakau 4u.gif
dalitavit
QUOTE(vududu @ 2010 01 12, 12:01)
dalitavit, grazios tavo sages, kurias maciau visos wub.gif ir bent jau man, tai sendinimas graziai atrodo thumbup.gif as nelabai igudusi su dekupazu, bet jei daryciau sages, tai irgi sendinciau, man taip graziau ax.gif
giagute, ner uz ka - teisybe sakau 4u.gif
*

aciu wub.gif
na man irgi graziai tas sendinimas, tik istikro ne prie visu nuotrauku tinka,isitikinau bedarant, priklausomai nuo moteriskaites, kokia nuotaika , koloritas ir pan... ax.gif
Aprily
QUOTE(Giagute @ 2010 01 12, 09:59)
[i]"Mergina baltu paltuku"  ax.gif

*

Giagute tiesiog nuostabi sage bigsmile.gif ir as jau tokios uzsinorejau wub.gif
*Amura*
QUOTE(Giagute @ 2010 01 12, 10:59)
"Mergina baltu paltuku"  ax.gif

user posted image

*

Grazus darbelis 4u.gif
Ingusia31
QUOTE(Avijacija @ 2010 01 12, 10:44)
nu aš gal labai senamadiška pasirodysiu, bet tokiom naujoviškom nuotraukytėm moterėlų sendinimas man nesižiūri....... nors aišku skonio reikalas  mirksiukas.gif  aš iš vis pradėjau retokai naudot sendinimą  ax.gif
Ingusia jo su ta spec. priemone darau. Šiaip viskas gerai. Paparastom sagėm gaunas lygtai jau gerai. Bet va dar reiks bandyt plaukų sagėm, jų jau toks plotas didesnis, ir plius dar išgaubimų daug. Tik niekaip nesusikaupiu ir neprisėdu padaryt. Kažkaip pastaruoju metu viską labai užmečiau  doh.gif
*

Maziau vargo butu jei naudotum paprasta akrilini laka (as beceri naudojau) uztepiau 4 kartus skirtingom kryptim, isdziovinau, nuploninau ir ta plevele dar dregna ir lengviau tystancia mankstinau ant isgaubto bumbulo, kita paveiksliuka truputi perdziovinau tai jis ne taip gerai klause, bet siltas vanduo ir viskas vel buvo gerai. Lako perkelti paveiksliukai gali buti per delna dydzio ir jie visai nelinke plysti (su ta priemone zinau kad ne tu viena daug vargo esi apturejus)
Zivivi
Pasivaidenu ir aš su savo naujausiu darbeliu wub.gif

"Laimės akmuo" - Lietuvos pajūrio akmenėlis, pavirtęs prabangia sage biggrin.gif

user posted image

P.S. Del biserio nepeikit, žinau, kad nekokybiškas... doh.gif
Ingusia31
Zivivi nu tikrai labai labai idomi tavo sage 4u.gif
Zivivi
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 12, 15:43)
Zivivi nu tikrai labai labai idomi tavo sage  4u.gif
*

Didelis ACIU blush2.gif 4u.gif
dalitavit
Zivivi-laaabai nuostabi sege, ir ta lietuviska akmenuka graziai dekoravai...super.saunuole wub.gif MAN PATIKO. thumbup.gif
Zivivi
QUOTE(dalitavit @ 2010 01 12, 16:05)
Zivivi-laaabai nuostabi sege, ir ta lietuviska akmenuka graziai dekoravai...super.saunuole wub.gif  MAN PATIKO. thumbup.gif
*

Ir man ji labai labai prie sirdies kazkaip, visdelto mano rastas akmenukas, mazu laime man atnes?.... wub.gif
dalitavit
Vienos is paskutiniuju sio reizo ax.gif lauksiu ikvepimo sekanciam smile.gif ir visom kurybinio pasisekimo taip pat 4u.gif

light blue
user posted image

texas lady
user posted image

lady gold
user posted image

Aprily
Zivivi labai grazi sage wub.gif
Zivivi
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 13, 00:35)
Zivivi labai grazi sage  wub.gif
*

Dėkui 4u.gif
inesak
Sveikos auksarankės 4u.gif
visų sagės nerealios bigsmile.gif wub.gif
aš su klausimukų blush2.gif Jei sagės viduriuką darote iš modelino ar medinio pagrinduko, tai prie ko Jūs tvirtinat kaspinukus blush2.gif ?

Ačiū blush2.gif
dalitavit
QUOTE(inesak @ 2010 01 13, 11:24)
visų sagės nerealios bigsmile.gif  wub.gif
aš su klausimukų blush2.gif Jei sagės viduriuką darote iš modelino ar medinio pagrinduko, tai prie ko Jūs tvirtinat kaspinukus blush2.gif ?

Ačiū blush2.gif
*

Laba, pasidariusi pagrinda modelino ar medini klijuoji prie veltinio pagrindo- 0,5 cm.didesnio nei pagrindas. Tada ant likusio 0,5 veltinio(tinka ir paltine medziaga) siuvineji karoliukus.Paskui jei reikia-siuvi kaspinukus is apacios:)
inesak
ačiū už paaiškinimą
Erikos skrynelė
QUOTE(inesak @ 2010 01 13, 10:24)
visų sagės nerealios bigsmile.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif
*

Sveika mirksiukas.gif nors pati nedarau sagių su modelino viduriuku, bet vistiek manau, kad tas viduriukas klijuojasi ant kažkokio tai pagrindo, o kaspiniukai taip pat siuvasi prie to pagrindo rolleyes.gif
na jau kažkas paskubėjo prieš mane informuoti blush2.gif
Giagute
Arba klijuojasi ant to modelino/medinuko tiesiai smile.gif
Ingusia31
QUOTE(dalitavit @ 2010 01 13, 11:40)
Laba, pasidariusi pagrinda modelino ar medini klijuoji prie veltinio pagrindo- 0,5 cm.didesnio nei pagrindas. Tada ant likusio 0,5 veltinio(tinka ir paltine medziaga) siuvineji karoliukus.Paskui jei reikia-siuvi kaspinukus is apacios:)
*

Sakyciau logiskai darbu eiga nelabaitinkamai isvardinta.
pirma turetum issimatuoti ir issikirpti reikiamo dydzio filciuka (0,5 cm sakyciau daugoka g.gif -reiktu rinktis tiek didesni kokio dydzio karoliukais planuoji aplink apsiuti ta ratuka).
tada prie to filco prisiuvi is blogosios puses juosteles visokias (blogoji puse pasirenkama todel kad paskui butu lengviau karoliukus lygiai apsiuti nes jei darytum klosteles is juosteliu tai tos klosteles butu storesnes ir iskiltotu karoliukus bangelem)
prie filco, su prisiuta juostele, tik dabar klijuoji viduriuka ant gerosios filco puses (juk daug sunkiau butu prisiuti juosteles graziai kai viduriukas buna jau uzklijuotas), palygini ir graziai istampai filca kad butu lygiai viskas
uzklijavus viduriuka pradedi dekoruoti karoliukais aplinkui pagal ivairias shemas arba tiesiog siaip eilute.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.