QUOTE(bambooce @ 2010 02 08, 22:09)
o kas domina?
bambooce - na gal google platybėse paieškok ko nors panašaus, kokios sagės nori ir parodyk, manau daug kas iš mūsų čia galėtų priimti tavo užsakymą
islendu vel as su savo sagem
![]() ![]()
Dar viena mano sege
oi kokie miela sege
QUOTE(Zmonyte @ 2010 02 09, 10:37) islendu vel as su savo sagem Antroji labai
Zmonyte - na ir grožių prikūrei
O čia manoji Nr. 26
Juodakatyte, koks mėlynumas
QUOTE(ice-tee @ 2010 02 09, 12:59) Antroji labai QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 02 09, 13:28) Zmonyte - na ir grožių prikūrei aciu
Merginos, kur perkat kabošonus (jei perkat)?
QUOTE(Verstkuliuke @ 2010 02 05, 14:34) Mijos mama nediduke ta sagele, kazkur 7x5cm aisku sveikos, tuiru kalusimely.manes prase padaryti sages su nuotrauka.meginau klijuoti nereikalinga paprasau,prisiklijavo,viskas lyg ir tvarkoj,bet ar galima ja ant kazko kito atsispauzdinti
Ačiū Taniuta, kokybe nenusivylei?turiu omeny akmeninius kabošonus.
Adatėle - ačiū už įvertinimą
Žadėtoji sagė, dvelkianti nostalgija pavasariui
Nr. 27
JudaKatyte----jau zaluma
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 02 10, 14:24) Žadėtoji sagė, dvelkianti nostalgija pavasariui
Uch JuodaKatyte, įnešei čia pavasarinį vėją
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 02 10, 14:24) Žadėtoji sagė, dvelkianti nostalgija pavasariui Nr. 27 Labai pavasariška
Juoda katyte- grazi vasariska segyte
Kokia pavasariška sagė...super:)
Taip darbai užpuolė, nebelieka šiam pomėgiui laiko
Paskutinioji (tik labai atsiprašau už nekokybišką foto)
Mijos mama, Adatėle, Zmonyte, grite, ice-tee, dalitavit, Capricorn - ačiū merginos
QUOTE(jurga...a @ 2010 02 10, 20:51) Taip darbai užpuolė, nebelieka šiam pomėgiui laiko Paskutinioji (tik labai atsiprašau už nekokybišką foto) grazi sage
Mamka, parašiukas tavo
OHO
Graži sagė. Mano dukra dabar kaip tik mokykloje per darbų pamokas mokosi padaryti sagę. Nėra taip lenga kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio:)
Mergaites, kurios dalyvauja mugese ar taip sventese ir prekiaujate sagemis, ant ko jas susegate?mane labai sudomino tai, bet nzn ka cia sugalvot ir pasigaminti
Norėčiau ir aš kada išmėginti sagių gaminimo meno..bet pakolkas reikia įminti visas modelino meno paslaptis, o jau tada kibiti į sages
QUOTE(tesulka @ 2010 02 11, 17:48) Norėčiau ir aš kada išmėginti sagių gaminimo meno..bet pakolkas reikia įminti visas modelino meno paslaptis, o jau tada kibiti į sages nusiperki kokio nori modelino(kancialerinese) ir pasidarai is jo norima sages forma...palieki kelioms dienoms isdziuti. paskui jau klijuoji nat jos norima paveiksliuka
Manau, ne apie ore džiūstantį tesulka kalba, o apie FIMO - ten žyyyyymiai daugiau ką yra veikt nei su paprastuoju
![]()
na, jei tau tik dekupažint tereikia, tai gal skirtumo ir nepajusi - apart to kad reiks kepti, o ne džiovinti ir kad šlifuosis n kartų sunkiau.. bet jei nori iš FIMO padaryti kažką daugiau - permesk pirmą puslapį FIMO temos ir pamatysi kas ten sunkaus
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 11, 18:22) mmm,gal Papildyta: o kas ten sunkaus su juo? maciau,bet kakziap nieko neispudingas QUOTE(Giagute @ 2010 02 11, 18:34) na, jei tau tik dekupažint tereikia, tai gal skirtumo ir nepajusi - apart to kad reiks kepti, o ne džiovinti ir kad šlifuosis n kartų sunkiau.. bet jei nori iš FIMO padaryti kažką daugiau - permesk pirmą puslapį FIMO temos ir pamatysi kas ten sunkaus na as juo lasiuka domejaus,tikrai geras ir idomus reikalas
truputi atsiprašau, kad pokalbi nutraukiau, bet noriu pasakyt kaip skaudžiai "ndegiau", užsisakiau karoliukų ir užsegimų internetų, pinigus pervedžiau, o gaunu siuntini su tuščiu voku.gal kas žinot kur kreiptis man reikėtų?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|