Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sagės - kuriam ir rodom
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Giagute
Sveikos, sagių gamintojos ir gerbėjos, jau 8-oje temoje! biggrin.gif

user posted image

Buvusios temos:

7 tema
6 tema
5 tema
4 tema
3 tema
2 tema
1 tema

SM merginų parodytos/rastos sagių gamybos pamokos:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=26350830
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...t&p=9679690
http://www.pcpolyzine.com/0202feb/brooch.html
http://www.lapidaryjournal.com/jj/jun01jj.cfm

Kabošono apsiuvimas biseriu:

http://community.livejournal.com/ru_crafts/515648.html
*

Laukiam nuostabių darbų! bigsmile.gif
pulina
Giagute, čia tavo šedevrai bigsmile.gif bigsmile.gif
Vetute
user posted image
Giagute
Oj ne, neturiu žalio supratimo kaip sages su emale daryt, čia greičiau juvelyrės papasakotų hihihi.gif

foto čia iš vieno vintage krautuvėlės puslapio... kažkaip manau tiko temai pradėti ax.gif

QUOTE(pulina @ 2010 01 05, 15:26)
Giagute, čia tavo šedevrai  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

Papildyta:
Vetute, pasakok - kas viduriuky?
Vetute
Ogi ten fimo molis( tamsiai melynas su auksiniu) smile.gif man labai tas derinukas patiko
vilmaamliv
rodausi naujoje temoje thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
pulina
Vetute, tigrui patiks thumbup.gif

vilmaamliv, gražios, ypač vidurinė bigsmile.gif

Giagute, metus akį pasirodė kad modelino šedevrai... tongue.gif
Ingusia31
Vetute viskasbutu visai saunu jei akiu nebadytu biseris nelygus ax.gif ir tiksliai nezinau bet foto man parinkta biseriuko spalva prie melyno ir auksinio kazkaip nesiziuri bet gal cia foto kalta, nes as net modelina matau labiau rusva su juodu, tai gal ir tie sviesus ne visai realiai tokie kaip matos.

Vilma balti karoliukai ir storas juodas siulas unsure.gif reiktu naudoti spec siula, bespalvis siuo atveju tiktu labiausiai.
cindy
QUOTE(vovere74 @ 2010 01 05, 15:30)
Atrodo lyg ir supratau g.gif Tas siūlas labai toks slidus, jo mazgelis atsilaisvina ir pabėga tada visas siūlas. Va tą norėjau pasakyt, kad net mazgelis nesilaiko, jis išsileidžia. Panašiai kaip iš plaukų bandant surišt mazgą jie tuoj pat pasileidžia.
*

Nesuprantu kaip užmegztas mazgelis gali atsilaisvinti unsure.gif

Jei čia kalbama apie ta permatomą siūlą, tai.. Bant man padarius kelis mazgiukus niekas neatsiriša. Užtektų ir vieno, bet aš kad būtų tvirčiau ir antrą užmezgu.
Vetute
Na as dar pradedancioji, tai gal ne viskas ir lygu pas mane smile.gif o spalvos nuotraukoj kazkaip pasikeite, pats fimo patamsejo o tie karoliukai nusviesejo. ralybeje graziau atrodo smile.gif
Oksiukas
Laba diena, aš ir norėčiau pasirodyti savo pirma sage blush2.gif visada žiūrėdavau į jūsų kuriamus grožius , nusprendžiau ir aš pabandyti smile.gif [user posted image
Vetute
Oksiukas, grazi sage
Oksiukas
Labai ačiū 4u.gif užsikabinau blush2.gif , ir noris daryti ir daryti smile.gif
laukine
QUOTE(Mijos mama @ 2010 01 05, 14:43)
dekui...vakar tik va vakare sugalvojau,kad karoliukus reikia aplik uzdeti,tai biski patiuningavau jas biggrin.gif
*

as tik pamacius foto norejau pasiulyti dar apsiuti karoliukais smile.gif

rodykis kaip galutinis variantas atrodo bigsmile.gif
Vetute
Cia dar vienas mano bandymas

user posted image
vilmaamliv
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 05, 15:05)
Vilma balti karoliukai ir storas juodas siulas  unsure.gif reiktu naudoti spec siula, bespalvis siuo atveju tiktu labiausiai.
*

zinau, kad tas judas siulas truputi maiso doh.gif o kur jus perkat bespalvius siulus? nes savo miestelyje tokio neaptikau. galbut yra pirkti kurioje nors internetineje parduotuveje?
Giagute
O tu pabandyk valo žvejybinio pasieškot 0,14-1,16 mm storio - bus tas pats, jei tik ne stipriau nei tas a la siūlas, nes abu jie yra nailoniniai mirksiukas.gif

QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 05, 18:11)
zinau, kad tas judas siulas truputi maiso doh.gif  o kur jus perkat bespalvius siulus? nes savo miestelyje tokio neaptikau. galbut yra pirkti kurioje nors internetineje parduotuveje?
*

vilmaamliv
QUOTE(Giagute @ 2010 01 05, 17:45)
O tu pabandyk valo žvejybinio pasieškot 0,14-1,16 mm storio - bus tas pats, jei tik ne stipriau nei tas a la siūlas, nes abu jie yra nailoniniai mirksiukas.gif
*

reikes kuria diena pasizvalgyt po zveju parduotuves 4u.gif
Vika852
vilmaamliv, labai simpatisko seges, tokios elegantiskos smile.gif suzaveta mirksiukas.gif
jurga...a
nu darbstuoles, rodausi ir as.. pabandziau truputi kitaip verti karoliukus.. sunkoka prilygt giagutei ir kitoms profems 4u.gif
user posted image
user posted image
Ingusia31
Antroji labai simpatiska bet va pirmojoje vel perdaug visko matau doh.gif siulas juodas
Ingusia31
Rozinio kvarco "eziukas"

user posted image
Erikos skrynelė
jurga...a - o man labai patiko tavo abi sagės wub.gif tikrai pati nešiočiau tokias 4u.gif
Irunia
Sagė meškiomanei lotuliukas.gif

user posted image
Giagute
Irunia, čia gal kryželiu siuvinėtas vidurėlis? bigsmile.gif
Ingusia31
Irunia jau kaip miela wub.gif be zodziu... bigsmile.gif
vovere74
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 06, 16:09)
Rozinio kvarco "eziukas"
...
*

Oho bigsmile.gif Kiek čia biserio sunaudota bigsmile.gif Kiek valandų užtrukai?

QUOTE(Irunia @ 2010 01 06, 16:46)
Sagė meškiomanei  lotuliukas.gif
...
*

Labai miela, tokia švelni, kaip kūdykiams skirti rūbeliai būna - tokie švelnūs, mieli, šilti wub.gif
Irunia
QUOTE(Giagute @ 2010 01 06, 15:48)
Irunia, čia gal kryželiu siuvinėtas vidurėlis?  bigsmile.gif
*

Nu baik bajerius. Neturiu tam laiko. Net prie kompo su palyda sėdžiu o apie siuvinėjimą tik pasvajot lotuliukas.gif
Čia spauda ant drobės mirksiukas.gif

Patiko palyginimas su kūdikio drabužėliais thumbup.gif
Erikos skrynelė
Irunia - kokia įdomi sagė bigsmile.gif
Vika852
Irunia, labai jau simpatiska sege thumbup.gif
Ingusia31
QUOTE(vovere74 @ 2010 01 06, 17:10)
Oho bigsmile.gif Kiek čia biserio sunaudota bigsmile.gif Kiek valandų užtrukai?

Sumoje gal apie 7 valandas bet realiai tai vos per tris dienas damusiau, ziauriai uzknisantis reikalas, siulai tie plonyciai kabinas ant spygliu, trukineja, velias, siula reikia nauja vertis kas 1cm doh.gif ir t.t. Cia jau antras mano ezys, todel zinojau ka pradedu biggrin.gif ale jauciu kad paskutinis bus biggrin.gif geriau ju "kepti blynus"
lukasta
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 06, 15:09)
Rozinio kvarco "eziukas"
*

tobulas ežiukas thumbup.gif ,šaunuolė 4u.gif ,

bet aš, primesdama kiek tai painiojimosi pareikalaus, nepasirašyčiau tokiam darbeliui schmoll.gif , bijočiau kad paliksiu pusfabrikačio stadijoje blush2.gif
Aprily
Irunia labai grazi wub.gif
dalitavit
Na ir cia pasirodysiu smile.gif

Lady Brown
user posted image

Lady black
user posted image

Lady pink
user posted image
vovere74
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 06, 18:19)
Sumoje gal apie 7 valandas bet realiai tai vos per tris dienas damusiau, ziauriai uzknisantis reikalas, siulai tie plonyciai kabinas ant spygliu, trukineja, velias, siula reikia nauja vertis kas 1cm  doh.gif ir t.t. Cia jau antras mano ezys, todel zinojau ka pradedu  biggrin.gif ale jauciu kad paskutinis bus  biggrin.gif geriau ju "kepti blynus"
*

Oho, tai tada dvigubai bravo thumbup.gif
Giagute
Man tik įdomu koks ten siūlas kad tiek trūkinėja g.gif
esu darius tokį ežį, tik ant kaklo, tai jo, kantrybės marių jūrų reikia, ir mest pro langą darbą visą minimum kokius penkis kartus užsinori... hihihi.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 06, 17:19)
Sumoje gal apie 7 valandas bet realiai tai vos per tris dienas damusiau, ziauriai uzknisantis reikalas, siulai tie plonyciai kabinas ant spygliu, trukineja, velias, siula reikia nauja vertis kas 1cm  doh.gif ir t.t. Cia jau antras mano ezys, todel zinojau ka pradedu  biggrin.gif ale jauciu kad paskutinis bus  biggrin.gif geriau ju "kepti blynus"
*

Irunia
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 06, 23:38)
Irunia labai grazi  wub.gif
*

Aš??? lotuliukas.gif Oi ačiū ačiū tongue.gif

dalitavit, gražios mergaitės. Rudoji - pati pati thumbup.gif
jurga...a
Ingusia31, pritariu tavo pastabai, tiesiog neturiu galimybiu geresniam siului.. beje pastebejau, kad kai nufotkini darba is arti, visi trukumai ima ir islenda doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 01 06, 16:26)
jurga...a - o man labai patiko tavo abi sagės  wub.gif tikrai pati nešiočiau tokias 4u.gif
*

Dekui, dziugu girdeti pagyrima, nors man iki jusu ojojoj kiek dar tobulet rolleyes.gif

Paskutinis mano darbelis:
user posted image
Fifux'e
sveikutes 4u.gif

linkejimai visoms darbininkems bigsmile.gif

va as ikeliu ir kelias fotkes jums pavaidenti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia senosios patiuninguotos smile.gif

user posted image

user posted image
Erikos skrynelė
QUOTE(jurga...a @ 2010 01 07, 11:37)
Ingusia31, pritariu tavo pastabai, tiesiog neturiu galimybiu geresniam siului.. beje pastebejau, kad kai nufotkini darba is arti, visi trukumai ima ir islenda doh.gif  lotuliukas.gif
Dekui, dziugu girdeti pagyrima, nors man iki jusu ojojoj kiek dar tobulet  rolleyes.gif

tai čia visoms manau tobulėti dar yra kur, bet tavo darbai man jau dabar labai gražūs 4u.gif
dalitavit
Lady dalitavit mirksiukas.gif
user posted image
Irunia
QUOTE(dalitavit @ 2010 01 08, 20:10)

Skanu.
Man tik kliūna geltonų karoliukų skirtingi dydžiai ax.gif
Kai tokie nelygūs karoliukai, tai ir siuvinėjimo norisi chaotiškesnio. O kai taip apvaliai lygiai gražiai, tai jau prašosi preciziškiau. bigsmile.gif
dalitavit
Na karoliuku dydziai specialiai nevienodi , o apsiuvineta irgi chaotiskai ..tik gal foto netaip matosi:)maniau padariau taip kaip norejau ir pavyko smile.gif
bet aciu uz pastabas:) wub.gif

Papildyta:
Beje grazus tavo auskarai:))
Irunia
QUOTE(dalitavit @ 2010 01 08, 21:50)
maniau padariau taip kaip norejau ir pavyko smile.gif

thumbup.gif
dalitavit

Papildyta:
Mijos mama-man tavo raudonoji su aguona labai grazi 4u.gif wub.gif
Ingusia31
QUOTE(Irunia @ 2010 01 08, 22:39)
Skanu.
Man tik kliūna geltonų karoliukų skirtingi dydžiai ax.gif
Kai tokie nelygūs karoliukai, tai ir siuvinėjimo norisi chaotiškesnio. O kai taip apvaliai lygiai gražiai, tai jau prašosi preciziškiau. bigsmile.gif
*

Visiskai pritariu Iruniai ir nereik cia ieskoti ironijos tai tiesiog kritika ir ji sakyciau visai pagrysta. Geltonas apvedimas is nelygiu karoliuku padarytas apvaliai-lygiai labai akcentuoja nekokybiskuma, va jei jie butu ismetyti betvarkiskai gal tas karoliuku kreivumasgaletu buti traktuojamas ir kiek kitaip nei prasta kokybe.
As kadangi turiu savo truputi kitoki isivaizdavima apie sendinima paveiksleliu tai nieko nekomentavau ir niekam nepirsau savo nuomones, nors pati niekada nesendiciau fotoportretu, nes man atrodo tai nelogiska. Sendinti galeciau tik piestinius paveikslelius ar portretus. Tavo paveikslelius gal labiau noreciau vertinti ne kaip sendinima bet kaip kazkoki stiklo skilima, jis gan idomiai atrodo pas tave... Grazus juosteliu kompoziciniai sprendimai ir kruopsciai tai padaryta, bet va karoliukai tikrai prasos kokybes...
dalitavit
oj ,netaip supratau as ,Irunia,tave maniau apie tuos soninius(dekoro)kalbi...atsiprasau uz nesupratinguma...joooooo...del griezto apvedimo pritariu,Ingusia, -man jis irgi nelabai nes biseriuka dar kokybisko neisigijau;)manau butu persvieciamas-tai netaip kristu i aki ta nekokybe??ane?
o kas del sendinimo, man grazu sendintos nuotraukos, bet kaip tu, Ingusia, sakai gal geriau izvelkim tai kaip stiklo skilima smile.gif irgi mintis drinks_cheers.gif
vilmikes
o cia mano sages :)
http://public.fotki.com/pagaminovilmosrankos/sages/
Eve-line
QUOTE(vilmikes @ 2010 01 09, 00:04)

o koks sagiu pagrindas? pvz sitos user posted image
Aprily
QUOTE(dalitavit @ 2010 01 08, 20:10)
user posted image
*

labai wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.