Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(pukiena @ 2010 02 11, 11:50)
Superine forma  bigsmile.gif
Turbut kokiam turguj tik galima isigyti?  g.gif

Tokiu metaliniu greiciausiai tik turguj yra, bet as turiu is Tupperware plastikine.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 11 vasario 2010 - 11:25
QUOTE(Nova @ 2010 02 11, 11:11)
As nebandziau sito patiekalo, bet noriu paklaust, o kas jame tokio unikalaus? Is isvaizdos tai paprasta sausa kepta vista ir ryziai. Paskaiciau ir as rusu foruma, tai visos alpsta del jo smile.gif Bet is ingridientu tai nematau, kame ten toks skanumas? Atsakykite prasau , kas darete.


As bandziau, bet mesa tikrai nesiagavo sausa, o sultinga ir ryziai birus, purus. Skonis pacio patiekalo priklauso nuo kiekvieno indvidualiai. Juk nebutina butent tokius prieskonius deti koki parasyti. As dejau kokius mes megstam ir gavosi, galiu pasakyti, puikiai thumbup.gif Ir seimynai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 02 11, 12:10)
o tai kam i siuksliu deze is karto blink.gif


tai RECEPTAS siukslynej..
o vista su ryziais su vyru apipyle padazais suvalgem.. nu gaila mest, juk produktai pinigus kainuoja.

As jokiu budu nieko nekaltinu, tiesiog man buvo sokas, kai tiek isgirtas receptas gavosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2010 02 11, 11:15)
Tokiu metaliniu greiciausiai tik turguj yra, bet as turiu is Tupperware plastikine.
[/img]http://www.tvarkoslinija.lt/uploads/images/koldunai/ko1.jpg[/img]

As tokiu formu tik plastikiniu maciau maximoj, prie plastikiniu indu, o metaliniu maciau Kauno Urmo bazeje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 02 11, 12:11)
As nebandziau sito patiekalo, bet noriu paklaust, o kas jame tokio unikalaus? Is isvaizdos tai paprasta sausa kepta vista ir ryziai. Paskaiciau ir as rusu foruma, tai visos alpsta del jo smile.gif Bet is ingridientu tai nematau, kame ten toks skanumas? Atsakykite prasau , kas darete.

As bandziau ir dabar daznai darau, kai reik kazka padaryt ilgai nesiterliojant. Man tai labai skanu ir seimyna valgo . O del ypatingumo, tai zinoma cia ne koks gurmaniskas patiekalas, tai as labai kazko super nesitikeciau smile.gif
Atsakyti
Mergaites..... Draugiskiau sakyciau reiktu bendrauti.....!!!! Jus gaminate ta patiekala pirma karta, na nepatiko jis jums ar nesigavo... Tiesiog antra karta jo negaminsite ir tiek... O galbut kazkam net labai patiko ir zmogus norejo pasidalinti tuo receptu... Tokie issireiskimai, kad receptas siukslyne, gaila produktams isleistu pinigu ir pan... Na nevisi receptai ir ne visoms iskart pasiseka... Bent jau as perskaiciusi recepta, savo nuomone susidarau apie patiekala, kas man nepatinka pakoreguoju ir pan... Taigi... jeigu ryziu neiseina isvirti biriu, cia receptas sakyciau niekuo detas.....
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2010 02 11, 12:36)
As bandziau ir dabar daznai darau, kai reik kazka padaryt ilgai nesiterliojant. Man tai labai skanu ir seimyna valgo . O del ypatingumo, tai zinoma cia ne koks gurmaniskas patiekalas, tai as labai kazko super nesitikeciau smile.gif


Tai vat as butent to ir klausiau, kas ten tokio ypatingo, kad taip giria visi? smile.gif Nes is komentaru rusu forume, tai ten sedevras turetu buti, bet nei viena neraso, kame tas ypatingumas. Jei nieks neraso, tai galiu tik is foto spresti, kad vista su ryziais ir tiek, kaip Esprit raso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 02 11, 11:47)
Tai vat as butent to ir klausiau, kas ten tokio ypatingo, kad taip giria visi? smile.gif Nes is komentaru rusu forume, tai ten sedevras turetu buti, bet nei viena neraso, kame tas ypatingumas. Jei nieks neraso, tai galiu tik is foto spresti, kad vista su ryziais ir tiek, kaip Esprit raso  smile.gif

tai aisku,kad vista su ryziais ir tiek smile.gif ko dar galima tiketis is "vistos keptos su ryziais"? biggrin.gif manau visas ypatingumas ten paprastume...tipo lengvai pagaminamas ir skanus (tam,kas megsta vista) 4u.gif
Atsakyti
O man patinka, kad kazkas netingi vartyti rusu forumus ar isvis fotografuoti ir pasiulyti kazka naujo smile.gif Is sitos temos nemazai ideju "pasivogiu" ar pakoregavus darau. Nepatinka - nebekartoji patiekalo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 02 11, 12:40)
Mergaites..... Draugiskiau sakyciau reiktu bendrauti.....!!!! Jus gaminate ta patiekala pirma karta, na nepatiko jis jums ar nesigavo... Tiesiog antra karta jo negaminsite ir tiek... O galbut kazkam net labai patiko ir zmogus norejo pasidalinti tuo receptu...  Tokie issireiskimai, kad receptas siukslyne, gaila produktams isleistu pinigu ir pan... Na nevisi receptai ir ne visoms iskart pasiseka... Bent jau as perskaiciusi recepta, savo nuomone susidarau apie patiekala, kas man nepatinka pakoreguoju ir pan... Taigi... jeigu ryziu neiseina isvirti biriu, cia receptas sakyciau niekuo detas.....


parasiau savo nuomone.
nesiputojau, nesikeikiau ir nieko nekaltinau.
Jus destote mintis taip, as - kitaip 4u.gif

blogai mano postus supratote rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 02 10, 21:42)
Ačiū Srovei už prancūziškų batonų receptą  4u.gif

Prasom, tik ner uz ka 4u.gif

QUOTE(mamkaa @ 2010 02 11, 09:55)
Didelis aciu Srovei uz koldunu recepta, labai skanus,  vakar virem pietum


I sveikata rolleyes.gif 4u.gif

QUOTE(flamingo @ 2010 02 11, 11:56)
  tikejausi kazko ypatingo..
o cia paprasti ryziai, paprasta vista.. o isgirta jau taaaiiippp.  doh.gif
joooooo... skoniai skiriasi.


Dariau ir as si patiekaliuka, tik svogunu gerokai padauginau keptu, morku ir zirneliu, viska kepiau ant svogunu (kai jie apkepe) ir nepadauginau ryziu, dabar ir skorpionzuve sitaip kepu, nes ja sunku iskept nesuirusia, mums patinka.Ir dar galvoju, kad gaminant maista reikia tureti cinkelio ir megti tai, ka darai, nes be meiles dazniausiai visur s...s gaunasi lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 11 vasario 2010 - 11:57
QUOTE(Fea @ 2010 02 11, 12:48)
tai aisku,kad vista su ryziais ir tiek smile.gif ko dar galima tiketis is "vistos keptos su ryziais"? biggrin.gif manau visas ypatingumas ten paprastume...tipo lengvai pagaminamas ir skanus (tam,kas megsta vista) 4u.gif


sutinku... tiketis tikrai nebuvo ko. 4u.gif


QUOTE(Srove @ 2010 02 11, 12:54)
Dariau ir as si patiekaliuka, tik svogunu gerokai padauginau keptu, morku ir zirneliu, viska kepiau ant svogunu kai jie apkepe  ir nepadauginau ryziu, dabar ir skorpionzuve sitaip kepu, nes ja sunku iskept nesuirusia, mums patinka.Ir dar galvoju, kad gaminant maista reikia tureti cinkelio ir megti tai, ka darai, nes be meiles dazniausiai visur s...s gaunasi lotuliukas.gif  4u.gif


po tiekos pagyru ir svaigumu ne cinkelis,o visas cinkas buvo .. ir vistiek gavosi siaip sau..

Tik keista, kad pas tokia ase kaip Jus skorpionzuve kepama NE ant ryziu - byra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamingo: 11 vasario 2010 - 12:01