Mes keliame aukštyn akis į dangų Mes einame tolyn vis į gyvenimą Pasirenkame tai, kas gal būt nelengviausia Ir kelią tą galbūt siauriausią Tačiau mes tik žmonės Juk mes tik žmonės, Kurie pripranta, net kai dega laužo liepsnoje Juk mes tik žmonės ......Su viltimi ir meile siunčiu virusiuką visoms laukiančioms savojo stebuklo...
skorpione20
2010 01 06, 16:42
QUOTE(Engle @ 2010 01 06, 17:25)
Kokie grazus nauji namuciai, Engle. Labai nuosirdziia noriu pasveikinti tave su sia dziugia naujiena. Dziaugiuosi labai uz tavo seima. O kur IVF daretes?
QUOTE(skorpione20 @ 2010 01 06, 17:42) Kokie grazus nauji namuciai, Engle. Labai nuosirdziia noriu pasveikinti tave su sia dziugia naujiena. Dziaugiuosi labai uz tavo seima. O kur IVF daretes? Aciu ir tau kuo greiciausios sekmes. VK Vilniuje pas V.
dizzy___
2010 01 06, 19:20
Saunuoles, mergytes! Kad nelaukiat ir gan anksti startuojat, as taip pat 24 pradejau intensyvias paieskas, pagalvojau, kad vis gi 23
ramushka
2010 01 06, 22:14
Vynyoge
2010 01 07, 07:39
Aciu Engle uz naujuosius namucius  jie nuostabus ir as gaudau sklindancius virusiukus
jungiuos ir as! panos, gal turit kokiu nors straipsniu apie embrionu saldyma???
Madissa
2010 01 07, 09:32
Sveikos Registruojuosi ir as naujuose namuciuose  gaudau virusiuką Kazin kur Veli dingus
dizzy___
2010 01 07, 09:33
Jei skaitai angliskai saldyti embrionaiMan labai patinka sis belgu psl, aiskiai ir trumpai viskas
RositaK
2010 01 07, 09:35
ramushka, kaip gyvenimas? Madisa, kantriai lauksi 14d?  stiprybes, lauk meskutex, kaip JUS? Engle, jamu siems metams tavo virusiuka  visom keturiom, plius dar vyro dadedu  o kur Ashley dingusi?
skorpione20
2010 01 07, 09:40
QUOTE(dizzy___ @ 2010 01 06, 20:20) Saunuoles, mergytes! Kad nelaukiat ir gan anksti startuojat, as taip pat 24 pradejau intensyvias paieskas, pagalvojau, kad vis gi 23  Sveika, Dizzy, O keliu metu buvai, kai pagavai savo gandriuka?
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 09:50
QUOTE(Engle @ 2010 01 06, 17:25) Mes keliame aukštyn akis į dangų Mes einame tolyn vis į gyvenimą Pasirenkame tai, kas gal būt nelengviausia Ir kelią tą galbūt siauriausią Tačiau mes tik žmonės Juk mes tik žmonės, Kurie pripranta, net kai dega laužo liepsnoje Juk mes tik žmonės ...... Labas rytas  na ir aš registruojuosi naujuose namučiuose Engle, Tavo sukurti namučiai tikrai nuostabūs, ačiū Tau už juos Gaudau Tavo virusiuką ir tikiuosi , kad greit pagausiu
RositaK
2010 01 07, 09:53
EnrikaB., iskart perskaicius tavo istorija taip pat pamaniau tik apie histeroskopija - ji parodys, kas trukdo jums jusu embrioniukams isitvirtinti  pas ka operuosiesi?
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 10:06
QUOTE(RositaK @ 2010 01 07, 10:53) EnrikaB., iskart perskaicius tavo istorija taip pat pamaniau tik apie histeroskopija - ji parodys, kas trukdo jums jusu embrioniukams isitvirtinti  pas ka operuosiesi?  Na, dar tiksliai net nežinau pas ką  nes sausio 20 eisiu pas savo ginekologę BAK'e  Ji padarys kažkokį tyrimą dėl pačios gimdos (sakė, kad nori pažiūrėt gimdą antroj fazėj ir dar kažką ištirt) ir tuomet nuspręsim kada ir pas kokį gydytoją operuosiuosi  Kadangi ja visiškai pasitikiu tai man net nesvarbu, bele kažką rastų kas trukdo, nes jei ir ten viskas bus kaip ir visame kame super tuomet net nežinau ką reiktų daryt  Bet tikiuosi, kad ras kokią zarazą  Kvailai skamba, bet matyt būčiau tikrai labai laiminga, kad galų gale atrado problemą  Manau, kad ant operacinio stalo gulsiuosi vasario pirmą savaitę, na bent jau pati taip noriu, kad neprarast daug laiko
Mergyte_82
2010 01 07, 10:26
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 11:06) Na, dar tiksliai net nežinau pas ką  nes sausio 20 eisiu pas savo ginekologę BAK'e  Ji padarys kažkokį tyrimą dėl pačios gimdos (sakė, kad nori pažiūrėt gimdą antroj fazėj ir dar kažką ištirt) ir tuomet nuspręsim kada ir pas kokį gydytoją operuosiuosi  Kadangi ja visiškai pasitikiu tai man net nesvarbu, bele kažką rastų kas trukdo, nes jei ir ten viskas bus kaip ir visame kame super tuomet net nežinau ką reiktų daryt  Bet tikiuosi, kad ras kokią zarazą  Kvailai skamba, bet matyt būčiau tikrai labai laiminga, kad galų gale atrado problemą  Manau, kad ant operacinio stalo gulsiuosi vasario pirmą savaitę, na bent jau pati taip noriu, kad neprarast daug laiko  Atsiprasau, kad isibroviau i jusu skyreli, taciau noriu paklausti taves, Enrika  As taip pat lankausi pos O.K. ir BAK'e, ir Eugenijos klinikoje. Man ji itaria polypa gleivineje, todel siunte pas Meceju pasitikrinti (i antakalni). Tai dabar ir galvoju, ar pas ji ir rekomenduos operuotis, t.y. darytis histeroskopija, ar ne Mecejus sako, kad nera labai gerai vienu metu daryti ir laparoskopija, ir histeroskopija. O kaip tu planuoji daryti? Gal zinai, ar BAK'e operacija vis dar 600 lt.? Beje, gal pameni, kaip tas gimdos tyrimas vadinasi antroje ciklo puseje? Man ji kazkodel nesiule tokio darytis
Vynyoge
2010 01 07, 10:32
QUOTE(Madissa @ 2010 01 07, 10:32) Kazin kur Veli dingus  Veli pradingus kazkur, neramu jau labai...  Tikiuosi, jai neprasidejo hiperstimuliacija QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 07, 11:26) Gal zinai, ar BAK'e operacija vis dar 600 lt.? Pries naujus metus maciau kad vis dar buvo kaina 600 lt ir BAkä tiklalapyje vis dar yra sita kaina. Man dare kartu ir laparoskopija ir histerioskopija (kaip tik pries akcijine kaina  ). Nezinau ar taip sutapo, bet operacija gavosi su komplikacijomis. Bet man siule butent kartu daryti.
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 10:34
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 07, 11:26) Atsiprasau, kad isibroviau i jusu skyreli, taciau noriu paklausti taves, Enrika  As taip pat lankausi pos O.K. ir BAK'e, ir Eugenijos klinikoje. Man ji itaria polypa gleivineje, todel siunte pas Meceju pasitikrinti (i antakalni). Tai dabar ir galvoju, ar pas ji ir rekomenduos operuotis, t.y. darytis histeroskopija, ar ne Mecejus sako, kad nera labai gerai vienu metu daryti ir laparoskopija, ir histeroskopija. O kaip tu planuoji daryti? Gal zinai, ar BAK'e operacija vis dar 600 lt.? Beje, gal pameni, kaip tas gimdos tyrimas vadinasi antroje ciklo puseje? Man ji kazkodel nesiule tokio darytis  Jei rimtai tai net daug neklausinėjau jos  Kažkaip man viskas tinka ką ji pasako ar padaro (ji vienintelė, kuri man įtinka  ) Žiūrint su echoskopu tai man ji nieko neįtaria, bet daugiau neturiu ką daryt kai tik šias dvi lapar. ir hister.  O kartu ar ne tai nežinau, viską sužinosiu nuvažiavus pas ją sausio 20 dieną  O kaip pasakys taip ir darysiu, jei lieps atskirai tai darysiu atskirai, jei bus galima kartu per vieną kartą (su viena narkoze) tai geriau viską vienu kartu O Tu jau kalbėjai su daktaru Mečėjumi? Gal tareisi? Ar ilgos ten eilės? Jo, BAK'e dar vyksta ta akcija lapar. + hister. 600 Lt
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 07, 11:26) Atsiprasau, kad isibroviau i jusu skyreli, taciau noriu paklausti taves, Enrika  As taip pat lankausi pos O.K. ir BAK'e, ir Eugenijos klinikoje. Man ji itaria polypa gleivineje, todel siunte pas Meceju pasitikrinti (i antakalni). Tai dabar ir galvoju, ar pas ji ir rekomenduos operuotis, t.y. darytis histeroskopija, ar ne Mecejus sako, kad nera labai gerai vienu metu daryti ir laparoskopija, ir histeroskopija. O kaip tu planuoji daryti? Gal zinai, ar BAK'e operacija vis dar 600 lt.? Beje, gal pameni, kaip tas gimdos tyrimas vadinasi antroje ciklo puseje? Man ji kazkodel nesiule tokio darytis  Labas rytas, man dare kartu histeroskopija ir laparoskopija. Histeroskopijos metu nustate, kad kiausintakiai pratekami, o laparoskopijos metu pasalino miomas  Maziau narkozes  Ryte operavo, o apie 15 val jau paleido namo
euromergele
2010 01 07, 10:42
nu su sita kaina tai ziurekit - nesuklyskit...  as dariausi BAK'e lapkriti abidvi kartu, tai mokejau 600 uz abi, bet va paskui jau gruodi su merginom aiskinomes, tai specialiai paskambinau i registratura, tai uztikrino, kad uz kiekviena operacija po 600 lt..tai taip ir neaisku QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 11:34) Jo, BAK'e dar vyksta ta akcija lapar. + hister. 600 Lt 
skorpione20
2010 01 07, 10:43
QUOTE(Engle @ 2010 01 07, 11:36) Labas rytas, man dare kartu histeroskopija ir laparoskopija. Histeroskopijos metu nustate, kad kiausintakiai pratekami, o laparoskopijos metu pasalino miomas  Maziau narkozes  Ryte operavo, o apie 15 val jau paleido namo  Engle, o kame pas jus nepastojimo priezastis buvo, kad teko IVF darytis?
Mergyte_82
2010 01 07, 10:50
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 11:34) O Tu jau kalbėjai su daktaru Mečėjumi? Gal tareisi? Ar ilgos ten eilės? Jo, BAK'e dar vyksta ta akcija lapar. + hister. 600 Lt  Oi, aciu, Vynuoge, Engle, Enrika, kad taip greitai ir maloniai atsakote i klausimus  Labai malonu Jo, as jau buvau pas Meceju, bet buvo ciklo galas, tai mate tik dideli geltonkuni, o polypo tuo metu neiziurejo, tik minejo, kad desineje puseje gleivine storesne, tai itaria, kad ten ir galetu tas polypas buti. Dabar eisiu pas ji antradieni, bus 11 c.d. Jei jis patvirtins, kad polypas yra, tuomet reikes daryti histeroskopija. As turiu pasidariusi ir GN dar, kuri parode, kad desine puse nepratekama  Taciau Mecejus sako, kad tos GN labai neinfomatyvios, per laparoskopija ar histeroskopija geriau ir tiksliau viska nustato. Siandien skambinsiuos O. K. ir klausiu, ar su juo tartis del operacijos, ar geriau BAK'e darytis  As linkusi labaiu i BAK'a, tuo labiau, kad kaina dabar labai gera... Kiek zinau, ten Vildaite dirba, o ji labai gera siu operaciju spece. Vynuoge, o kokios tau komplikacijos buvo po histeroskopijso ir laparoskopijos kartu? Man Mecejus minejo, kad darant abi kartu, svarbu yra leisti antibijotikus, nes histeroskopija atliekama per maksti, o ten gausybe bakteriju. Baisu uznesti infekcija. Na ir pkalode prirasiau
skorpione20
2010 01 07, 10:58
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 07, 11:50) Oi, aciu, Vynuoge, Engle, Enrika, kad taip greitai ir maloniai atsakote i klausimus  Labai malonu Jo, as jau buvau pas Meceju, bet buvo ciklo galas, tai mate tik dideli geltonkuni, o polypo tuo metu neiziurejo, tik minejo, kad desineje puseje gleivine storesne, tai itaria, kad ten ir galetu tas polypas buti. Dabar eisiu pas ji antradieni, bus 11 c.d. Jei jis patvirtins, kad polypas yra, tuomet reikes daryti histeroskopija. As turiu pasidariusi ir GN dar, kuri parode, kad desine puse nepratekama  Taciau Mecejus sako, kad tos GN labai neinfomatyvios, per laparoskopija ar histeroskopija geriau ir tiksliau viska nustato. Siandien skambinsiuos O. K. ir klausiu, ar su juo tartis del operacijos, ar geriau BAK'e darytis  As linkusi labaiu i BAK'a, tuo labiau, kad kaina dabar labai gera... Kiek zinau, ten Vildaite dirba, o ji labai gera siu operaciju spece. Vynuoge, o kokios tau komplikacijos buvo po histeroskopijso ir laparoskopijos kartu? Man Mecejus minejo, kad darant abi kartu, svarbu yra leisti antibijotikus, nes histeroskopija atliekama per maksti, o ten gausybe bakteriju. Baisu uznesti infekcija. Na ir pkalode prirasiau  Mergyte_82 as laparoskopija praeitais metais dariausi BAK'e, ai6ku, nuolaidu ir akciju tada nebuvo, bet galiu pasakyti - prieziura ideali. mane operavo mano ginekologes tos pacios O.K. vyras T.K. Jei yra galimybe, operuokis ten
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 10:58
QUOTE(Vynyoge @ 2010 01 07, 11:32) Veli pradingus kazkur, neramu jau labai...  Tikiuosi, jai neprasidejo hiperstimuliacija Pries naujus metus maciau kad vis dar buvo kaina 600 lt ir BAkä tiklalapyje vis dar yra sita kaina. Man dare kartu ir laparoskopija ir histerioskopija (kaip tik pries akcijine kaina  ). Nezinau ar taip sutapo, bet operacija gavosi su komplikacijomis. Bet man siule butent kartu daryti. VELI būtinai parašys kai tik prisijungs
QUOTE(skorpione20 @ 2010 01 07, 11:43) Engle, o kame pas jus nepastojimo priezastis buvo, kad teko IVF darytis? Pas mane kaip kad vienintele problema amzius  Va pas vyra tai spermiukai prasti. 50 proc D garantuota visada, nes viena kiauside nebrandina ju. A nerasta visiskai.  Tik po atplovimo pasireiksdavo vienas kitas  Vasara dareme 3 IUI (be rezultatu), tai gyd. patare daugiau nezaisti, o daryti IVF.
skorpione20
2010 01 07, 11:04
QUOTE(Engle @ 2010 01 07, 12:02) Pas mane kaip kad vienintele problema amzius  Va pas vyra tai spermiukai prasti. 50 proc D garantuota visada, nes viena kiauside nebrandina ju. A nerasta visiskai.  Tik po atplovimo pasireiksdavo vienas kitas  Vasara dareme 3 IUI (be rezultatu), tai gyd. patare daugiau nezaisti, o daryti IVF.  Aisku tuomet. Na dziugu, dziugu, labai dziugu, kad jusu seima laukiasi stebuklo
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 07, 11:50) Oi, aciu, Vynuoge, Engle, Enrika, kad taip greitai ir maloniai atsakote i klausimus  Labai malonu Jo, as jau buvau pas Meceju, bet buvo ciklo galas, tai mate tik dideli geltonkuni, o polypo tuo metu neiziurejo, tik minejo, kad desineje puseje gleivine storesne, tai itaria, kad ten ir galetu tas polypas buti. Dabar eisiu pas ji antradieni, bus 11 c.d. Jei jis patvirtins, kad polypas yra, tuomet reikes daryti histeroskopija. As turiu pasidariusi ir GN dar, kuri parode, kad desine puse nepratekama  Taciau Mecejus sako, kad tos GN labai neinfomatyvios, per laparoskopija ar histeroskopija geriau ir tiksliau viska nustato. Siandien skambinsiuos O. K. ir klausiu, ar su juo tartis del operacijos, ar geriau BAK'e darytis  As linkusi labaiu i BAK'a, tuo labiau, kad kaina dabar labai gera... Kiek zinau, ten Vildaite dirba, o ji labai gera siu operaciju spece. Vynuoge, o kokios tau komplikacijos buvo po histeroskopijso ir laparoskopijos kartu? Man Mecejus minejo, kad darant abi kartu, svarbu yra leisti antibijotikus, nes histeroskopija atliekama per maksti, o ten gausybe bakteriju. Baisu uznesti infekcija. Na ir pkalode prirasiau  O man Antakalnio klinikos labai patiko. Viskas nauja  Kai prisimenu VGN operacine, kai dare cezari, tai net siurpas purto. Langai tokie kaip senu mokyklu sporto saliu, ledaunycia visiska. Baisu.
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 11:06
QUOTE(euromergele @ 2010 01 07, 11:42) nu su sita kaina tai ziurekit - nesuklyskit...  as dariausi BAK'e lapkriti abidvi kartu, tai mokejau 600 uz abi, bet va paskui jau gruodi su merginom aiskinomes, tai specialiai paskambinau i registratura, tai uztikrino, kad uz kiekviena operacija po 600 lt..tai taip ir neaisku  Na, tai ką pasiskambinau ir aš į BAK'ą tai ką Jūs galvojat? Akcijos jau nebėra, o tinklalapyje dar yra ir dar plius tai kiekviena po 600 Lt buvo  O rašė kaip kartu sujungus, na reklaminis triukas Euromergele, Tu buvai teisi
RositaK
2010 01 07, 11:27
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 12:06) Na, tai ką pasiskambinau ir aš į BAK'ą tai ką Jūs galvojat? Akcijos jau nebėra, o tinklalapyje dar yra ir dar plius tai kiekviena po 600 Lt buvo  O rašė kaip kartu sujungus, na reklaminis triukas Euromergele, Tu buvai teisi  dar maniau suspesiu vasariui lauksim VELI Engle, o tu irgi BAK dareisi? pas ka? ir taip greit paleido namo
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 11:31
QUOTE(RositaK @ 2010 01 07, 12:27) dar maniau suspesiu vasariui lauksim VELI Engle, o tu irgi BAK dareisi? pas ka? ir taip greit paleido namo  Ir aš manaiu, kad spėsiu, bet  Bet, kad ten su TLK tai kiekviena ši operacija tiek pat kaip ir su akcija kainavo po 600 Lt http://www.bak.lt/kainorastis/  O, jei ką tai kaip Engle Antakalnio klinikose galima, juk sakė, kad ten viskas sutvarkyta ir super Papildyta:O jei  ką matau prisijungusią pliuske, kaip Tu? Kaip laikaisi?  Na, jei dar pameni mane?
RositaK
2010 01 07, 11:34
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 12:30) Ir aš manaiu, kad spėsiu, bet  Bet, kad ten su TLK tai kiekviena ši operacija tiek pat kaip ir su akcija kainavo po 600 Lt  O, jei ką tai kaip Engle Antakalnio klinikose galima, juk sakė, kad ten viskas sutvarkyta ir super  tai kad su TLK kainuoja cituoju ''Diagnostinė laparoskopija ir histeroskopija nevaisingumo ištyrimui (su TLK) 1.900,00'' is kur tu ta suma radai? as galvoju pas Ziobaka, bet jis tik BAK arba VGN dirba  beje, reiktu mums i laparoskopijos skyreli kraustytis, kad jau pradejom sia kalba
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 11:36
QUOTE(RositaK @ 2010 01 07, 12:34) tai kad su TLK kainuoja cituoju ''Diagnostinė laparoskopija ir histeroskopija nevaisingumo ištyrimui (su TLK) 1.900,00'' is kur tu ta suma radai? as galvoju pas Ziobaka, bet jis tik BAK arba VGN dirba  Čia dabar?  Aš tai į jų kainoraštį žiūrau  ir matau, kad su TLK po 600 Lt http://www.bak.lt/kainorastis/ Nu, dar pažiūrėsiu, o tai aš blondinė, jeigu ką  Bet dabar pati matau, kad ''Diagnostinė laparoskopija ir histeroskopija nevaisingumo ištyrimui (su TLK) 2.100,00''  Tai ir ko gi ji jau taip skiriasi nuo tų paprastų?  Matyt, tik pinigine prasme
skorpione20
2010 01 07, 11:41
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 12:36) Čia dabar?  Aš tai į jų kainoraštį žiūrau  ir matau, kad su TLK po 600 Lt http://www.bak.lt/kainorastis/ Nu, dar pažiūrėsiu, o tai aš blondinė, jeigu ką  Bet dabar pati matau, kad ''Diagnostinė laparoskopija ir histeroskopija nevaisingumo ištyrimui (su TLK) 2.100,00''  Tai ir ko gi ji jau taip skiriasi nuo tų paprastų?  Matyt, tik pinigine prasme  As taip pat matau ta pati, ka ir Enrika.
RositaK
2010 01 07, 11:41
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 12:36) Čia dabar?  Aš tai į jų kainoraštį žiūrau  ir matau, kad su TLK po 600 Lt http://www.bak.lt/kainorastis/ Nu, dar pažiūrėsiu, o tai aš blondinė, jeigu ką  Bet dabar pati matau, kad ''Diagnostinė laparoskopija ir histeroskopija nevaisingumo ištyrimui (su TLK) 2.100,00''  Tai ir ko gi ji jau taip skiriasi nuo tų paprastų?  Matyt, tik pinigine prasme  as ir nesuprantu  bardakas galiu pasakyti ten pas juos su tom kainom, nes tai 600lt, tai abi 2100lt, tai abi 1900lt - kuri teisinga?  pasirink, vadinasi  o jei rimtai, tai pirmadieni viska issiaiskinsiu gyvai, nes vaziuoju konsultuotis
Vynyoge
2010 01 07, 11:44
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 07, 11:50) Vynuoge, o kokios tau komplikacijos buvo po histeroskopijso ir laparoskopijos kartu? Man Mecejus minejo, kad darant abi kartu, svarbu yra leisti antibijotikus, nes histeroskopija atliekama per maksti, o ten gausybe bakteriju. Man operacijos metu negalejo sustabdyti kraujavimo, tai viskas uztruko kelis kart ilgiau nei planuota ir dar pora dienu paslika gulejau, nors tikejomes, kad jau ta pacia diena pakilsiu is patalo. Ir lyginant su pirmaja laparoskopija, po sitos operacijos reikejo daug daugiau laiko, kad atsigauciau...tris savaites isvis niekam tikusi buvau... oi, tikiuosi neprigasdinau  viskas bus gerai, pamatysit  tik is manes jau nuo vaikstes daktarai juokesi, kad kai nesergu tai nesergu, bet jeigu jau ka pasigaunu- tai isskirtinio
QUOTE(RositaK @ 2010 01 07, 12:27) dar maniau suspesiu vasariui lauksim VELI Engle, o tu irgi BAK dareisi? pas ka? ir taip greit paleido namo  Ne, as dariausi Antakalnio klinikose, pas O.Tamasauska is Mecejau skyriaus. Man ji rekomendavo Visockiene . Ten pas juos dienos stacionaras - po operacijos paguldo i pooperacine palata, atsibundi, sulasina laselines, jei viskas gerai (nera tempo, nebludiji) nieko rimtesnio jei neranda ir israso, o jei blogai kas are rimtesne operacija perkelia i palata. Buvau ikisusi nosi ir tenai - geros su WC ir dusais  Padare man du pjuvelius, trecio neprireike, pasalino mioma kuri buvo prilipusi prie kiausintakio ir tris nuo gimdos dugno.
skorpione20
2010 01 07, 11:47
Rosita K ir Enrika merginos, jus dar viena dalyka issiaiskintit, kokia laparoskopija jums darys, juk yra diagnostine ir ginekologine  Kainos skiriasi
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 11:47
QUOTE(RositaK @ 2010 01 07, 12:41) as ir nesuprantu  bardakas galiu pasakyti ten pas juos su tom kainom, nes tai 600lt, tai abi 2100lt, tai abi 1900lt - kuri teisinga?  pasirink, vadinasi  o jei rimtai, tai pirmadieni viska issiaiskinsiu gyvai, nes vaziuoju konsultuotis  Kad bardakas tai tikrai, nes kainų milijonai, o kuri ta, kurios reikia neaišku  Na, nebent dar pasižiūroi kaip ir kas apsirengęs gal ir tada kainą pasako  bet čia tai riebiai pajuokavau  Na, kaip supratau, ten parašyta, kad lapar. 600 Lt su TLK ir hister. 600 Lt su TLK tik šiaip kas darosi, o kai liečia nevaisingumo ištyrimui tuomet visos kainos dvigubai, o kartais net trigubai pakyla  ne tik šių procedūrų, bet visko ir echo, ir tyrimai, ir t.t. ... Kai išsiaikinsi mums papasakosi, o kai aš išsiaiškinsiu Jums pranešiu, nes info vėl gali skirtis
QUOTE(skorpione20 @ 2010 01 07, 12:47) Rosita K ir Enrika merginos, jus dar viena dalyka issiaiskintit, kokia laparoskopija jums darys, juk yra diagnostine ir ginekologine  Kainos skiriasi  Enrikai, kaip supratau - dianostine. Mano beje buvo irgi diagnostine, o gavosi pusiau ginekologine Beje jokiu vaistu ar priemoniu man pirktis nereikejo
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 11:52
QUOTE(skorpione20 @ 2010 01 07, 12:47) Rosita K ir Enrika merginos, jus dar viena dalyka issiaiskintit, kokia laparoskopija jums darys, juk yra diagnostine ir ginekologine  Kainos skiriasi  Tai matyt tą, kuri brangesnė  diagnostinė, nes mes juk dėl nevaisingumo  Nueisim ir išsiaiškinsim, tada bus kiekvienai aišku, kuri kuriai Papildyta:QUOTE(Engle @ 2010 01 07, 12:50) Enrikai, kaip supratau - dianostine. Mano beje buvo irgi diagnostine, o gavosi pusiau ginekologine Beje jokiu vaistu ar priemoniu man pirktis nereikejo  Taip taip, diagnostinė
skorpione20
2010 01 07, 11:56
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 12:52) Tai matyt tą, kuri brangesnė  diagnostinė, nes mes juk dėl nevaisingumo  Nueisim ir išsiaiškinsim, tada bus kiekvienai aišku, kuri kuriai Papildyta:Taip taip, diagnostinė  Tai va, as kai dariausi BAK, man irgi ne 600 LT kainavo, o ta brangesne  Siaip jusu ginekologas turi isaiskinti viska, kuo tos laparoskopijos skiriasi. Man tai pamenu nuodugniai isaiskino, kas kaip kame. Sekmes mergytes.
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 12:00
QUOTE(skorpione20 @ 2010 01 07, 12:56) Tai va, as kai dariausi BAK, man irgi ne 600 LT kainavo, o ta brangesne  Siaip jusu ginekologas turi isaiskinti viska, kuo tos laparoskopijos skiriasi. Man tai pamenu nuodugniai isaiskino, kas kaip kame. Sekmes mergytes. Ačiū Jo, jos skiriasi pagal kainą, na ir pagal aprašymą, bet pats atlikimas manau, kad nelabai, bet koks skirtumas  svarbu, kad tik padėtų ir viskas užsibaigtų
skorpione20
2010 01 07, 12:04
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 13:00) Ačiū Jo, jos skiriasi pagal kainą, na ir pagal aprašymą, bet pats atlikimas manau, kad nelabai, bet koks skirtumas  svarbu, kad tik padėtų ir viskas užsibaigtų  Gal tu ir teisi, man kai aiskino O.K. tai kazkaip, atset viena yra, kada tau ja padaro ir paraso diagnoze, o kita, kai tau padaro ja ir dar sutvarko ten ka nors, kas yra negerai, ataugos ir pan. Nu zo... suprasi cia juos.
QUOTE(skorpione20 @ 2010 01 07, 13:04) Gal tu ir teisi, man kai aiskino O.K. tai kazkaip, atset viena yra, kada tau ja padaro ir paraso diagnoze, o kita, kai tau padaro ja ir dar sutvarko ten ka nors, kas yra negerai, ataugos ir pan. Nu zo... suprasi cia juos.  Manes pries operacija klause, jei pasitvirtina gynes itarimai (itarinejo polypus), ka darome, sakiau gydome iskarto, tai rado miomas ir pasalino.
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 12:17
QUOTE(Engle @ 2010 01 07, 13:13) Manes pries operacija klause, jei pasitvirtina gynes itarimai (itarinejo polypus), ka darome, sakiau gydome iskarto, tai rado miomas ir pasalino.  Tai ir aš taip sakiau, kad jei ką tik ras tai iškart teu ir tvarko  Tikiuosi, kad ir ras kažką  Nes kitaip ir būti negali  Viskas "ale" gerai, o rezultatų 0 Na, ką mergaitės, visom skanių pietų  O čia desertui, kad gyvenimas būtų dar saldesnis...
Vynyoge
2010 01 07, 12:18
QUOTE(Engle @ 2010 01 07, 13:13) Manes pries operacija klause, jei pasitvirtina gynes itarimai (itarinejo polypus), ka darome, sakiau gydome iskarto, tai rado miomas ir pasalino.  Butent, gi jeigu jau prapjove, nepaliks saaugu ar kitu bjaurasciu, tik jas apziureje. Pas mane buvo diagnostine laparoskopija, tai ir saaugas ir endo pasalino. Kaip sakant "viskas iskaiciuota"
Labutis merginos Senai cia esu rasius, bet stebet Jusu pokalbius stebiu Sveikinu visas, kuriom pavyko sugaut gandriuka Ir labai pergyvenu del tu, kuriom nepasiseke...  Biski, Jums leidus, isiterpsiu i Jusu pokalbi del lapar ir hister proceduru kainu. O kodel Jus darotes privaciai, juk tai yra valstybes finansuojama procedura, reikia tureti tik siuntima. O tie daktarai, kurie daro privaciai, taip pat uzsiima ir valstybine veikla, juk jie taip dirba ir valstybinese istaigose
Enrika Balčiūnas
2010 01 07, 12:23
O, adinka, matau ir Tu čia paskaitinėji?  Kaip laikaisi?  Malonu matyti tuos pačius žmones, na nikus  Bet tik ne šiame skyrelyje, o būtų nuostabiai džiugu ir faina susitikti  -ių skyrelyje
skorpione20
2010 01 07, 12:30
QUOTE(Engle @ 2010 01 07, 13:13) Manes pries operacija klause, jei pasitvirtina gynes itarimai (itarinejo polypus), ka darome, sakiau gydome iskarto, tai rado miomas ir pasalino.  Jo, jo, tai vat del to ir kaina didesne, nes diagnostinė laparoskopija ne tik padeda tiksliai nustatyti ligą, bet ir taikyti chirurginį gydymą pereinat prie operacinės laparoskopijos.
QUOTE(adinka @ 2010 01 07, 13:23) Labutis merginos Senai cia esu rasius, bet stebet Jusu pokalbius stebiu Sveikinu visas, kuriom pavyko sugaut gandriuka Ir labai pergyvenu del tu, kuriom nepasiseke...  Biski, Jums leidus, isiterpsiu i Jusu pokalbi del lapar ir hister proceduru kainu. O kodel Jus darotes privaciai, juk tai yra valstybes finansuojama procedura, reikia tureti tik siuntima. O tie daktarai, kurie daro privaciai, taip pat uzsiima ir valstybine veikla, juk jie taip dirba ir valstybinese istaigose  Adinka, as dariausi valdiskai, su nukreipimu. Tik tariausi su konkreciu gydytoju. Kazkaip net minties nebuvo ieskoti privaciai, atsizvelgus i tai, kad tie patys gydytojai ir ten ir ten operuoja  . Del prieziuros matyt darosi privaciai.
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 07, 18:23) O, adinka, matau ir Tu čia paskaitinėji?  Kaip laikaisi?  Malonu matyti tuos pačius žmones, na nikus  Bet tik ne šiame skyrelyje, o būtų nuostabiai džiugu ir faina susitikti  -ių skyrelyje  Laikausi, na kaip cia apibudinus, ramiai, laukime  , kt savaite einu pas gyd, tai kazka konkreciau jau zinosiu...
|
|