Sveikos busimos mamkos,
Norejau paklausti, ar jauciate kaip Jusu lialiai zagsi ? Man tai toks jausmas, kad pora kartu per diena tai tikrai zagsi pilvelyje, ar tai yra normalu ?
Sveikos busimos mamkos,
Norejau paklausti, ar jauciate kaip Jusu lialiai zagsi ? Man tai toks jausmas, kad pora kartu per diena tai tikrai zagsi pilvelyje, ar tai yra normalu ?
Mano maze pilvely kasdien zagsedavo
mano sunelis irgi kasdien zagsedavo
Manau, kad tai tikrai nėra nieko bloga ir yra normalu. Mano leliukas irgi dažniausiai žagsi porą kartų per dieną
O tai gerai kad ne man vienai taip zhagsi.. galvojau, gal ko truksta ar ten prispaudziu gal kaip nors..
tas zagsejimas yra normalu, man tai istisas dienas zagsejo i nestumo pabaiga, o as galvojau, kad ten taip spardos
Mano mažiukas ir žagsėdavo.Per dieną, tris kartus tai tikrai
Mano pupa irgi daug žagsėdavo pilve. Ir daug ilgiau, nei suaugęs žmogus. Man net atsibosdavo
QUOTE(tause @ 2005 11 14, 02:30) Sake, kad mamos pavalgo ka nors saldaus arba skanaus vaikui irgi patinka ir jis prisigeria vandenu, o po to zagsi Aha aš irgi skaičiau, kad vaisius gurštelėjęs vandenų pradeda žagsėti. Mano mazgė kuo tokliau tuo labaiu žagsėdavo. paskutinius mėnesius tai po kelis kartus dienoj
O kiek laiko jūsų leliai žagsi?
Mano varlius vos ne po pusvalandį dubenin tuksi Jei dar kojom pradeda makaluotis, tai kartais net supykina nuo tokio pastovaus bumsėjimo
Na mano lialius tai koki 5-10 minuciu
maniškė irgi dažnai žagsėdavo. tikrai nieko blogo, čia normalu
o man daktarė paaiškino, kad tai ne žagsulys, o vaikeliui aorta yra prispaudžiama
QUOTE(gisa @ 2005 12 12, 15:30) O mano pilvelio nuomininkas žagsi kaip kada. Kai kuriom dienom po kelis kartus ir pakankamai ilgai. O kai kada per dieną nesužagsi nei karto. Kai mano leliukas žagsi tai labai gąsdina tėvelį. Jam atrodo, kad jis ten tiek spardosi tiek spardosi, vis bijo, kad anksčiau nepagimdyčiau
Maniškis irgi žagsi kasdien, kartais ir juokas ima, ir net nervina, kai mano net užpakalis judėti ima nuo tų ik ik ik
QUOTE(Siracusa @ 2005 12 20, 00:33) bet juk gryna teisybė QUOTE(Norima @ 2005 12 27, 10:14) Maniškis irgi žagsi kasdien, kartais ir juokas ima, ir net nervina, kai mano net užpakalis judėti ima nuo tų ik ik ik va va, atrodo, kad užpakalis žagsi
Žagsėdavo mano gražuolė be perstojo
kazkur skaiciau, kad leliai zagsi del to, kad mokosi kvepuoti ir kvepdamas itraukia vandenu ir del to zagsi.
maniske iksi 2-3 kartus per diena, kai guliu ar sedziu, tai as pajudu ir kazkaip nustoja.
Mano lelius irgi zagsi...ispradziu, tai nerimavau, bet dabar kai zagsi, tai bandau kuom nors uzsiimti, nes labai ikiri, kai ilgai uzsizagsi...kartais tai pilvas taip reguliariai ir stipriai kilnojasi, kartais nestipriai jauciu, bet regulirius judesiukus...Skirtingi stiprumo zagsaliukai
QUOTE(kakajedze @ 2006 01 09, 07:33) Mano lelius irgi zagsi...ispradziu, tai nerimavau, bet dabar kai zagsi, tai bandau kuom nors uzsiimti, nes labai ikiri, kai ilgai uzsizagsi...kartais tai pilvas taip reguliariai ir stipriai kilnojasi, kartais nestipriai jauciu, bet regulirius judesiukus...Skirtingi stiprumo zagsaliukai nu ir pasake taviskis
Sveikos
Dėl leliuko žagsėjimo, tai kai gydytojos paklausiau kodėl pilve lelius žaksi, tai ji paaiškino, kad vaikutis prisigeria vaisiaus vandenų, jam užspaudžia diafragmą todėl ir žagsi. Nieko baisaus, tai normalu. Nesigasdinkit
O as jau nuo to zagsejimo taip pavargau. Zagsi nedaznai, bet jau kaip pradeda
vargsiukai leliukai prigeria o veliau zagsi
o as niekaip nesuprasdavau, kas yra leliaus zagsulys-tai kai gulejau ligoninei ir klausiausi leliaus sirdeles, man gydytoja pasake, kad cia lelius zagsi!!!!
sako, kad jis zagsi, jei mama ko labai skaniai uzvalge ir lelius del to per daug vandens prisigere (tipo kai buna "abzora")
Paskaitykit supermama.lt tituliniam puslapyje "Nėštumo kalendorių", kuriame labai gražiai ir aiškiai aprašyta viskas, kaip vaisius tų vandenų prisiryja ir po to žagsi.
man irgi pilvelyje kaireje puseje (visad toje pacioje vietoje) kazkastvinksi, bet tikrai dazniau nei pora kartu per diena... nemanau kad lelius gali taip daznai zagset...
As irgi neseniai supratau kas tai yra leliuko zagsulys,man vis atrodydavo ,kad jis vis baksi ilgai i viena vieta
O tai nuo kada lialkos pradeda is vis zagseti ?
QUOTE(snaige @ 2006 06 29, 22:46) O tai nuo kada lialkos pradeda is vis zagseti ? seip kiek zinau nevisos tai pajaucia...o jei pajusi suprasi kad tai zagsejimas o ne seip judejimas o maniskis paskutinem dienom pradejo maziau zagset QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 01 04, 23:40) kazkur skaiciau, kad leliai zagsi del to, kad mokosi kvepuoti ir kvepdamas itraukia vandenu ir del to zagsi. as irgi ta pati skaiciau. maniskis zagsi gal 3k per diena, ypac kai prabunda, maty ikvepia pilna gurksni ir pradeda. Plies dar pastebejau, kad kai atsigeriu vandens praeina per kokias 3-5min, o jei ne tai ir visas 15-20 kiksi. QUOTE(renant @ 2006 06 30, 00:52) as irgi ta pati skaiciau. maniskis zagsi gal 3k per diena, ypac kai prabunda, maty ikvepia pilna gurksni ir pradeda. Plies dar pastebejau, kad kai atsigeriu vandens praeina per kokias 3-5min, o jei ne tai ir visas 15-20 kiksi. man vyras daznai sako atsigerk vandens tada leliukas nustos zagset
Mano aukselis irgi zagsi iki keliu kartu per diena! Man tada jo taip gaila palieka, kad negaliu padeti... tada labai susinervoja ir ilgai muistosi
Teko ir mano vyrui pajusti kaip leliukas žagsi...Kartais tas žagsuliukas toks garsus būna kad pridėjus ranką jaučiasi monotiniški virpesiukai...
MAn irgi tuo metu labaaaai gaila būna leliuko..tai aš vis juokiuosi...tai ką sakau..prisigėriai vadenų per daug
Kai pilvelyje zagsi, tai dar nieko
Mano mažė labai agsėdavo nėštumo metu ir vėliau jau gimus.Gal iki 7mėnesių mus dažnai kamuodavo žagsulys.Bet yra skaitoma,kad jis nėra pavojingas.
QUOTE(laurrike @ 2005 11 12, 11:16) Sveikos busimos mamkos, Norejau paklausti, ar jauciate kaip Jusu lialiai zagsi ? Man tai toks jausmas, kad pora kartu per diena tai tikrai zagsi pilvelyje, ar tai yra normalu ? Mano dukrytė irgi labai žaksėjo su sūnum kažkaip to nejaučiau
O kas man pasakys visiskai neismanelei, kaip tie zagsuliuai atrodo, kaip juos atpazinti?
QUOTE(Linuxeee @ 2006 08 19, 20:57) O kas man pasakys visiskai neismanelei, kaip tie zagsuliuai atrodo, kaip juos atpazinti? As irgi buvau visiska neismanele QUOTE Manau ir tu greitai pajausi,o gal tavo kleckis jau zagsejo tik tu neatkreipiai demesio Niu dabar kai pagalvoju, tai tikrai budavo tu krutesiuku ritmisku toj pacioj vietoj, bet kazkaip ne nepagalvojau kad tai mano perliukas zagsi
As taip pat gan daznai jauciu vaikucio zagsejima. Is pradziu gydytoja sake, kad vaikutis sedimoj padety. Bet dabar atrodo jauciu zagsejima apacioje. tai noriu tiketi, kad jis apsiverte. Man irgi taip gaila pasidaro, kaip jauciu ta zagsejima. Bet kiek girdejau, tai normalu
Žagsi ir mano mažuliukas
As irgi nuo septyniu menesiu pradejau jausti mazylio zagsejimus
|