Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žagsulys
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
laūra
Sveikutes, pas mane kasdien lelius zagsi thumbup.gif man tai patinka, smagu, bandau isivaizduoti kaip ten jis susiraukes atrodo wub.gif pries 30sav tai virsuje zagsedavo, o jau nuo 31sav tai kai nusileido galvute zemyn tai taip ir zagsi ten apacioje rolleyes.gif
L'aurora
keista, bet maniskis pastaruoju metu maziau zagsi. idomu, nuo ko tai priklauso? gal pagaliau ismoko gerti vandenis taip, kad nezagsetu lotuliukas.gif
sija8
Mano pilvinukas žagsi laaabai dažnai - po kokius 4-5 kartus per dieną. Ir gan ilgokai (apie 15 -20 min.). Kažin tai nieko blogo? g.gif
donna bella
QUOTE(sija8 @ 2010 05 24, 19:16)
Mano pilvinukas žagsi laaabai dažnai - po kokius 4-5 kartus per dieną. Ir gan ilgokai (apie 15 -20 min.). Kažin tai nieko blogo? g.gif
*

Kelintoj savaitėj pirmą kartą pradėjo žagsėti? Aš dar nė sykio to nepajutau, gal dar anksti 27 sav.? ax.gif
Gretufke
QUOTE(sija8 @ 2010 05 24, 11:16)
*

Sveikos, nestukes biggrin.gif
Maniskis gyventojas irgi labai daznai zagsi biggrin.gif
Nora.
QUOTE(Gretufke @ 2010 05 28, 14:28)
Sveikos, nestukes biggrin.gif
Maniskis gyventojas irgi labai daznai zagsi biggrin.gif
*

Sveikutes smile.gif
mums jau 34 savaites, bet dar nei karto nejutau, kad zagsetu smile.gif idomu nuo kurios savaites galima pajusti smile.gif
sija8
QUOTE(Nora. @ 2010 05 28, 22:37)
Sveikutes smile.gif
mums jau 34 savaites, bet dar nei karto nejutau, kad zagsetu smile.gif idomu nuo kurios savaites galima pajusti smile.gif
*

Na, maniskis klaksiukas pasireiske jau nuo kokios 30 sav.
sillwer
As pajutau kad zagsi 27 savaite bet po to zagsejo tik pora kartu . Nestumo kalendoriuje perskaiciau kad .Vaisiaus mėgdžiojami kvėpavimo judesiai darosi ritmiški ir vis dar sukelia jam žagsulį, kai jis atsitiktinai gurkšteli vaisiaus vandenų.
astulka1
aha, mano lelius zagsedavo ir zagsedavo pilvelyje.... ax.gif tai ir gimes vis zagsi ir zagsi doh.gif
maukis2
mano maziukas vis maziau zagsi, bet anksciau lb daug zagsedavo biggrin.gif
Viliuke
Mano pirmas zagsedavo daznai,as net skaiciuodavau kada nustos,tai traukdavo iki 100 ir ramu.Tai kai sekanti karta uzeidavo,zinodavau,kad greitai nesibaigs biggrin.gif ,l. smagu jausti ji.
donna bella
QUOTE(Viliuke @ 2010 06 22, 07:49)
Mano pirmas zagsedavo daznai,as net skaiciuodavau kada nustos,tai traukdavo iki 100 ir ramu.Tai kai sekanti karta uzeidavo,zinodavau,kad greitai nesibaigs biggrin.gif ,l. smagu jausti ji.
*

Bet kaip suprasti, kad būtent žagsi? Gal toks jausmas kaip judesiukai lengvi vienodi be pertraukos apie 2-3 min.? Man porą kart taip buvo, gal tai žagsulys?
*Saulute*
QUOTE(donna bella @ 2010 06 22, 09:32)
Bet kaip suprasti, kad būtent žagsi? Gal toks jausmas kaip judesiukai lengvi vienodi be pertraukos apie 2-3 min.? Man porą kart taip buvo, gal tai žagsulys?
*

Taip, bent jau man, kai lelius žagsi, tie judesiukai vienodais intervalais ir gana dažni smile.gif Paprasti judesiukai būna skirtingo intensyvumo, skirtingais tarpais mirksiukas.gif
Jurgeliux
As ir jausdavau kaip maziuke zagsedavo grinai ten kur leliuko galvyte ir jie ritmingi tokie ik ik ik smile.gif kartai net vargindavo kai ilgai zagsedavo
ciombocka
Maniškis tai labai dažnai žagsėdavo, ypač paskutinį nėštumo mėnesį. Pradžioje buvau labai laiminga, o po to jau pradėjo erzinti biggrin.gif
maskanyte
Sveikutes 4u.gif
Jetau, gal ir pasikartosiu, bet kaip gera, kad yra toks forumas thumbup.gif Nuo vakar pietu jau jaudinausi kas cia db vyksta mano zirniukuj blink.gif O kai nakti nubudino jo zagsiuliukai unsure.gif sunerimau...... Buvau skaiciusi,kad musu mazieji zagsi, bet negalvojau, kad taip smarkiai jauciasi ir taip daznai. Ryte vel nubudino jo zagsiuliukas unsure.gif Issigandau kad gal kas negerai,bet jusu deka nurimau lotuliukas.gif Man tai gaila savo zirniuko kai zagsi verysad.gif Glostau pilvuka, kalbu su juo, vaikstineju. Taip norisi kad greiciau nustotu mirksiukas.gif Chi....... lotuliukas.gif ryte zagsejo zagsejo ir pats turbut uzpyko ant zagsiuliuko lotuliukas.gif tai kai spyre, galvojau islys kojyte per bamba man lotuliukas.gif , o gal cia tiesiog sutapimas tas toks stiprus judesiukas g.gif , bet juokas taip mane pajeme lotuliukas.gif
donna bella
QUOTE(maskanyte @ 2010 07 25, 17:01)
Sveikutes 4u.gif
Jetau, gal ir pasikartosiu, bet kaip gera, kad yra toks forumas thumbup.gif  Nuo vakar pietu jau jaudinausi kas cia db vyksta mano zirniukuj blink.gif  O kai nakti nubudino jo zagsiuliukai unsure.gif sunerimau...... Buvau skaiciusi,kad musu mazieji zagsi, bet negalvojau, kad taip smarkiai jauciasi ir taip daznai. Ryte vel nubudino jo zagsiuliukas unsure.gif  Issigandau kad gal kas negerai,bet jusu deka nurimau lotuliukas.gif  Man tai gaila savo zirniuko kai zagsi verysad.gif  Glostau pilvuka, kalbu su juo, vaikstineju. Taip norisi kad greiciau nustotu mirksiukas.gif Chi....... lotuliukas.gif ryte zagsejo zagsejo ir pats turbut uzpyko ant zagsiuliuko lotuliukas.gif  tai kai spyre, galvojau islys kojyte per bamba man lotuliukas.gif , o gal cia tiesiog sutapimas tas toks stiprus judesiukas g.gif , bet juokas taip mane pajeme lotuliukas.gif
*

Žagsėjimą pradžioj palaikiau judėjimu, bet paskiau atskyriau, kad tai žagsulys. Net pilvelis pasikelia, bet visada vienodai, tuo pačiu ritmu be sustojimo, kaip laikrodukas, fainas jausmas smile.gif
Arenga
Žagsi ir mano zuikis wub.gif retai (maždaug kartą per dieną), ir pastebėjau kad tai būna, kai susinervinu ar susijaudinu (na gal čia sutapimas), tai aš pakeičiu tada sėdėjimo/gulėjimo padėtį, pamasažuoju pilvuką ir praeina mūsų žagsuliukas wub.gif
maskanyte
QUOTE(Arenga @ 2010 08 26, 03:24)
Žagsi ir mano zuikis  wub.gif  retai (maždaug kartą per dieną), ir pastebėjau kad tai būna, kai susinervinu ar susijaudinu (na gal čia sutapimas), tai aš pakeičiu tada sėdėjimo/gulėjimo padėtį, pamasažuoju pilvuką ir praeina mūsų žagsuliukas  wub.gif
*

Paskutini men.daugiausia zagsi ax.gif ,sutapimas, nes lele pradeda zagseti kai prisigere vandenu mirksiukas.gif As ir negaliu nekreipti demesio kai zaksi schmoll.gif ,gaila man zirniuko wub.gif
Emanuelle
ir mano lb daznai zagsi, as net nerimauju ar nekenkia jam, taip jo gaila kai ten trukcioja, tai irgi bandau kalbint, glostyti, kartais padeda, kartais ne...
maskanyte
QUOTE(Emanuelle @ 2010 09 15, 14:41)
ir mano lb daznai zagsi, as net nerimauju ar nekenkia jam, taip jo gaila kai ten trukcioja, tai irgi bandau kalbint, glostyti, kartais padeda, kartais ne...
*

Gali buti rami,jam tikrai nekenke mirksiukas.gif 4u.gif
aurute1
Mano pilvuko gyventojas taip pat gana daznai zagsi, per diena buna po kelis kartus, bet kiek skaiciau, tai yra naturalu 4u.gif
mirrra
mes irgi zagsime , o as galvodavau kas tai per ritmingas pulsavimas kartais jauciasi pilvo apacioje doh.gif pasirodo zagsim..... smile.gif smagus jausmas .....
LunRi
Maniskis taip pat zagsi, bet pastebejau, kad dazniausiai pavalgius po kurio laiko prasideda zagsuliukai- matyt, uzragauja ir jis biggrin.gif
pilkoji28
Maniškis labai žagsėdavo nėštumo gale, o gimęs irgi neatsiliko smile.gif
Lotos'ik
Irgi pastebejau, kad i nestumo pabaiga lelius vis dazniau zagsi 4u.gif
awiux
manasis irgi pažagsėt mėgėjas bigsmile.gif
kristiuke
musu mazylis kuo arciau gimdymas tuo labiau zagsi..ir tikrai ne karta per diena...
dragostėja
Maniškis taip pat žagsėdavo nuolat.
Kikile
Mano pilvukas irgi labai daznai zagsi biggrin.gif Su pirmu vaikeliu to nepamenu, jei ir zagsejo, tai tikrai gerokai reciau.
Viktė.
Maniskis tai duodas duodas pilve, o poto prisizaidzia ir zagset pradeda. biggrin.gif
dovaite
Maniškis irgi bent kelis kartus per dieną žagsi, o ypač vakarais.
Linutas
Sveikos,
visos rasot, kad zagsuliukus pajutote apie 30 sav, bet as juos jau jauciu nuo mazdaug 20 sav blink.gif
Pradzioj galvojau kaip juokinga kai taip ritmingai kruta, bet dabar supratau, kad zagsena, vargsiukas/e unsure.gif
Ir siaip jis/ji pas mane ne juda, bet sokineja ir krupcioja, jau net imu sunerimti ar taip turi judeti tokiais staigiais judesiais g.gif
Ruby Tuesday
O tas zagsulys tai kaip ritmingas tuksenimas jauciasi? As dar antrajame trimestre toki tuksenima jausdavau, galvodavau, gal bugnininkas auga biggrin.gif , dabar pagalvojau, kad gal cia tas zagsulys g.gif
nynia
man irgi lialiukas zagsi kone kasdien, o tai yra todel, kad mes valgome saldumynus kuo saldziau ir daugiau privalgai kuo dazniau jis zagsi smile.gif bet tai nera blogai, bent jau daktare man taip sake
Basic
Žagsi ir pas mus rytais ir vakarais būna, bet vat dažniau vakarais
Sissta
Mano burbuliai irgi zagsedavo laabai daznai pilvelyje, ta daro ir iki siol. Ypac kai juokiasi iskart pasigauna zagsuliuka
kristtule
o ką daryt jei mamyte daznai zagsi? blush2.gif kartais net kelis kartus i diena unsure.gif nors nestumas dar tik I trimestro pabaiga
astulka1
QUOTE(kristtule @ 2011 12 21, 20:02)
o ką daryt jei mamyte daznai zagsi? blush2.gif  kartais net kelis kartus i diena unsure.gif  nors nestumas dar tik I trimestro pabaiga
*

o jums tai trukdo wink.gif
keli gurksniai tyro vandens ir viskas. manau panikos nera 4u.gif
lauriuksis
oi maniskis pilvelyje daznai zagsejo biggrin.gif
bordo
Mano taip pat labai žagsėdavo paskutinius 2 mėnesius,šiaip gal čia sutapimas bet pastebėjau,kad kai atsigerdavau kažko,pvz vandens,arbatos ar pan pradėdavo žagsėt,bet gal čia tik sutapimai būdavo smile.gif
puma
Po piet mane daznai troskina, gaivinuosi vandeniu, turbut kai padauginu, tada jauciu kaip zirnis zagsi...is kart buvau issigandus, nezinojau tokio reiskinio, dabar ramu... 4u.gif
ViShy
Maniskis irgi daznai pazagsi. Va kaip tik dabar jauciu zagsuliuka bigsmile.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.