Sveikutes, pas mane kasdien lelius zagsi
keista, bet maniskis pastaruoju metu maziau zagsi. idomu, nuo ko tai priklauso? gal pagaliau ismoko gerti vandenis taip, kad nezagsetu
Mano pilvinukas žagsi laaabai dažnai - po kokius 4-5 kartus per dieną. Ir gan ilgokai (apie 15 -20 min.). Kažin tai nieko blogo?
As pajutau kad zagsi 27 savaite bet po to zagsejo tik pora kartu . Nestumo kalendoriuje perskaiciau kad .Vaisiaus mėgdžiojami kvėpavimo judesiai darosi ritmiški ir vis dar sukelia jam žagsulį, kai jis atsitiktinai gurkšteli vaisiaus vandenų.
aha, mano lelius zagsedavo ir zagsedavo pilvelyje....
mano maziukas vis maziau zagsi, bet anksciau lb daug zagsedavo
Mano pirmas zagsedavo daznai,as net skaiciuodavau kada nustos,tai traukdavo iki 100 ir ramu.Tai kai sekanti karta uzeidavo,zinodavau,kad greitai nesibaigs
QUOTE(Viliuke @ 2010 06 22, 07:49) Mano pirmas zagsedavo daznai,as net skaiciuodavau kada nustos,tai traukdavo iki 100 ir ramu.Tai kai sekanti karta uzeidavo,zinodavau,kad greitai nesibaigs Bet kaip suprasti, kad būtent žagsi? Gal toks jausmas kaip judesiukai lengvi vienodi be pertraukos apie 2-3 min.? Man porą kart taip buvo, gal tai žagsulys? QUOTE(donna bella @ 2010 06 22, 09:32) Bet kaip suprasti, kad būtent žagsi? Gal toks jausmas kaip judesiukai lengvi vienodi be pertraukos apie 2-3 min.? Man porą kart taip buvo, gal tai žagsulys? Taip, bent jau man, kai lelius žagsi, tie judesiukai vienodais intervalais ir gana dažni
As ir jausdavau kaip maziuke zagsedavo grinai ten kur leliuko galvyte ir jie ritmingi tokie ik ik ik
Maniškis tai labai dažnai žagsėdavo, ypač paskutinį nėštumo mėnesį. Pradžioje buvau labai laiminga, o po to jau pradėjo erzinti
Sveikutes
Jetau, gal ir pasikartosiu, bet kaip gera, kad yra toks forumas QUOTE(maskanyte @ 2010 07 25, 17:01) Sveikutes Jetau, gal ir pasikartosiu, bet kaip gera, kad yra toks forumas Žagsėjimą pradžioj palaikiau judėjimu, bet paskiau atskyriau, kad tai žagsulys. Net pilvelis pasikelia, bet visada vienodai, tuo pačiu ritmu be sustojimo, kaip laikrodukas, fainas jausmas
Žagsi ir mano zuikis
QUOTE(Arenga @ 2010 08 26, 03:24) Žagsi ir mano zuikis Paskutini men.daugiausia zagsi
ir mano lb daznai zagsi, as net nerimauju ar nekenkia jam, taip jo gaila kai ten trukcioja, tai irgi bandau kalbint, glostyti, kartais padeda, kartais ne...
Mano pilvuko gyventojas taip pat gana daznai zagsi, per diena buna po kelis kartus, bet kiek skaiciau, tai yra naturalu
mes irgi zagsime , o as galvodavau kas tai per ritmingas pulsavimas kartais jauciasi pilvo apacioje
Maniskis taip pat zagsi, bet pastebejau, kad dazniausiai pavalgius po kurio laiko prasideda zagsuliukai- matyt, uzragauja ir jis
Maniškis labai žagsėdavo nėštumo gale, o gimęs irgi neatsiliko
Irgi pastebejau, kad i nestumo pabaiga lelius vis dazniau zagsi
manasis irgi pažagsėt mėgėjas
musu mazylis kuo arciau gimdymas tuo labiau zagsi..ir tikrai ne karta per diena...
Maniškis taip pat žagsėdavo nuolat.
Mano pilvukas irgi labai daznai zagsi
Maniskis tai duodas duodas pilve, o poto prisizaidzia ir zagset pradeda.
Maniškis irgi bent kelis kartus per dieną žagsi, o ypač vakarais.
Sveikos,
visos rasot, kad zagsuliukus pajutote apie 30 sav, bet as juos jau jauciu nuo mazdaug 20 sav Pradzioj galvojau kaip juokinga kai taip ritmingai kruta, bet dabar supratau, kad zagsena, vargsiukas/e Ir siaip jis/ji pas mane ne juda, bet sokineja ir krupcioja, jau net imu sunerimti ar taip turi judeti tokiais staigiais judesiais
O tas zagsulys tai kaip ritmingas tuksenimas jauciasi? As dar antrajame trimestre toki tuksenima jausdavau, galvodavau, gal bugnininkas auga
man irgi lialiukas zagsi kone kasdien, o tai yra todel, kad mes valgome saldumynus kuo saldziau ir daugiau privalgai kuo dazniau jis zagsi
Žagsi ir pas mus rytais ir vakarais būna, bet vat dažniau vakarais
Mano burbuliai irgi zagsedavo laabai daznai pilvelyje, ta daro ir iki siol. Ypac kai juokiasi iskart pasigauna zagsuliuka
o ką daryt jei mamyte daznai zagsi?
oi maniskis pilvelyje daznai zagsejo
Mano taip pat labai žagsėdavo paskutinius 2 mėnesius,šiaip gal čia sutapimas bet pastebėjau,kad kai atsigerdavau kažko,pvz vandens,arbatos ar pan pradėdavo žagsėt,bet gal čia tik sutapimai būdavo
Po piet mane daznai troskina, gaivinuosi vandeniu, turbut kai padauginu, tada jauciu kaip zirnis zagsi...is kart buvau issigandus, nezinojau tokio reiskinio, dabar ramu...
Maniskis irgi daznai pazagsi. Va kaip tik dabar jauciu zagsuliuka
|