Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žagsulys
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Gabanne
As tai neatsikiriu kada zagsi lelius... blush2.gif
Lapyna
Mano abidvi tuomet dar pilvo gyventojos smagindavosi nežinau nuo kurio mėnesio iki pat gimimo. Viena paskutinį mėnesį žagsėdavo beveik be sustojimo. biggrin.gif
Sako, kūdikiams tas žagsulys jokio diskomforto nesukelia, tokiu būdu treniruojasi jų kvėpavimo sistema.
Zorzeta1984
mANO VAIKELIS NEATSILIEKA ZAGSI BEVEI KIEKVIENA DIENA. biggrin.gif Taip juokinga buna kaip pilvukas sinhroniskai kilnojasi thumbup.gif Dar perskaiciau , kad jire daba mokinasi kvepuoti tai kartais gurksteli aminiotinio skyscio todel ir pradeda zagset. 4u.gif
Artulia
Pamatysit, zagses ir gime pirmaisiais menesiais biggrin.gif Manoji kartais taip uzsizagsi, jog ir pati pradeda nervuotis, kad neiseina nustoti zagseti biggrin.gif Ypac nervuojasi, kai nori miego, o zagsint jai niekaip neiseina uzmigti lotuliukas.gif
*Maja*
Kai maniškis žagsi, žinau kurioj pusėj jo nugarytė. Bet kol kas nežinau, kokioj pozoj jis pas mane g.gif
Laumiux
QUOTE(Gabanne @ 2006 09 18, 13:16)
As tai neatsikiriu kada zagsi lelius...  blush2.gif
*

Aš irgi nelabai. Tiesa, kartais būna kažkokie įdomūs pastuksenimai - vienodu ritmu, tarsi širdies plakimas, tik retesni. "Kala" gana nestipriai, tik įkyriai, vienoje vietoje. Ir taip apie 10-20 minučių. Taip ir nesuprantame su MB: ar tai žagsuliai, ar kokie pasispardymai... g.gif
S.N.A.S
O aš ilgiuosi to žagsėjimo kai mažasis dar mano pilvely buvo.... wub.gif ir tada imu galvoti apieantrajį vaikelį... nestuke.gif
Freke
QUOTE(Laumiux @ 2006 10 11, 11:02)
Aš irgi nelabai. Tiesa, kartais būna kažkokie įdomūs pastuksenimai - vienodu ritmu, tarsi širdies plakimas, tik retesni. "Kala" gana nestipriai, tik įkyriai, vienoje vietoje. Ir taip apie 10-20 minučių. Taip ir nesuprantame su MB: ar tai žagsuliai, ar kokie pasispardymai...  g.gif
*

zaksiukas mirksiukas.gif tie ritmiski judesiukai tai tikrai zaksiukai
Sirduliuke
Pirma karta kai pajutai regukiarius judesiukus issigandau negalejau suprasti kip gali vaikiukas taip ritmingai judet o po to perskaiciau kad jie zagsi... gydytoja sake kad tai nieko blogo tad dabar ramiai i tai reaguoju nors pastaruoju metu bandau uzsiklot pilva silciau su mintim kad jam norisi silciau ...jei guliu pakeiciu poza su mintim kad jam nepatogu... bet tai tik mano prasimastymai taip nera....
Nerytė
Maniskis irgi zagsi mirksiukas.gif ir gan daznai, dabar labai gerai jauciu ta zagsuli, nes jam jau mazai vietos, tai prisipaudes prie pilvuko buna, tai net pilvukas kartais kilnojasi nuo zagsulio biggrin.gif . O zagsi musu maziai, nes prisigeria vaisiaus vandenu, o ne del to, kad jam salta ar nepatogu mirksiukas.gif
kedute
mano lelius pilvelyje zagsedavo daznai iki 5-6 kartu per diena , man labai patikdavo,dabar kai jau turiu savo klecka tai butent to zagsuliuko ir pasiilgstu kad nieks pilveli nezagsi , bet dabar dar maloniau kai ta pati zagsinti leliuka galiu priglaust prie saves smile.gif
TutėFrutė
Mano vyrukas irgi kartas nuo karto pazagsi wub.gif pilvuko apacioje tokie silpni hik hik hik jauciasi smile.gif smagus jausmas... wub.gif
AGNIUXX
mano vyrukas irgi po keleta kartu per diena zagsi ir gan ilgai.
ingutera
ir maniškis kengūriukas žagsi. Vyrui kai pasakiau, tai labai juokėsi mirksiukas.gif bet smagus jausmas wub.gif
Mellysa
Neskaiciau visos temos...Biski pradzia,biski gala... 4u.gif Tai taip susidomiejau...Kaip fainai bigsmile.gif Klausikyte mamos,man dabar 24sav.bet as nieko panasaus nejauciu... g.gif Ta prasme,sparditis tai perliukas spardosi,na o tokiu ik ik ik... tikrai nejauciu blush2.gif O gal dar per anksti??? g.gif Ar cia as tokia blink.gif nesuprantu?! Gal kas smulkiau paaiskintu ta jausma 4u.gif Taip norieciau ir as tos zagsiukus jausti...... nestuke.gif
asmeryte
Nu man atrodo kad per anksti Melysa, as apie 28-30 savaiciu kazkur pradejau jaust, nepamenu tiksliai.Leliukas pradeda zagset kaip pradeda mokintis kvepuot.Priryja vandenuku ir zagsi. Is pradziu as net issigandau, nulekiau pas daktare, sakau kas cia mano leliukui daros, tai nuramino biggrin.gif Zagsuliukas tikrai skiriasi nuo paprastu judesiuku ir kaip tavo leiukas prades zagset tikrai atskirsi ir pajusi. smile.gif
baltė
Na, man labiau patinka, kai pilvinukas juda, pėdutes kaišioja wub.gif , o kai žagsi tai kažkaip keista (pati nemėgstu žagsėjimo, tai atrodo, kad ir leliukui nelabai g.gif ). Pažagsi pas mane gal po kokis 3 kartus per dieną... ax.gif
Brunhilda
Mano mažutė irgi būdama pilvelyje dažnai žagsėdavo smile.gif , na o abu vyresnėliai tokio įpročio visiškai neturėjo schmoll.gif , tai aš pajutųsi pirmuosius mažutės žagsuliukus iš pradžių net buvo šiek tiek išsigandusi - gal kas nors ne taip rolleyes.gif
Meina
QUOTE(Mellysa @ 2007 04 02, 19:11)
Neskaiciau visos temos...Biski pradzia,biski gala... 4u.gif Tai taip susidomiejau...Kaip fainai bigsmile.gif Klausikyte mamos,man dabar 24sav.bet as nieko panasaus nejauciu... g.gif Ta prasme,sparditis tai perliukas spardosi,na o tokiu ik ik ik... tikrai nejauciu blush2.gif O gal dar per anksti??? g.gif Ar cia as tokia blink.gif nesuprantu?! Gal kas smulkiau paaiskintu ta jausma 4u.gif Taip norieciau ir as tos zagsiukus jausti...... nestuke.gif
*

dar pajausi 4u.gif o tas žagsuliukas tai toks pastovus kokias 5-15 min., bent jau man tiek, trūkčiojimas toje vietoje, kur vaikiukio kūnelis ax.gif man irgi atrodo, kad negerai jam, kai žagsi unsure.gif
Idda
Oi zagsuliukas, man visada sukelia sypsena kai pradeda kruteti pilvelis, na vaikutis zagsi lotuliukas.gif mamytei juokinga, o pilvelyje vaikutis kamuojasi vargsiukas turbut doh.gif wub.gif
indrutee
o mano maziukas ir daba daug zagsi biggrin.gif o pilvuke tai isvis i diena po kelis kart
Irunia
Šiandien aiškiai pajutau žagsiuką. Kokias 10 min.
Reik tikėtis, kad jam tai nėra labai jau blogai wub.gif
Lexana
Mano antroji dukrytė nuolat žagsėdavo. wub.gif Ir toks juokas imdavo, kai pilvukas tinpčiojo. laugh.gif Vyrą tai labai prajuokindavo. smile.gif
welniukste
laba smile.gif mano lelius irgi zagsi,keistas jaumas smile.gif
Bonifacija
o as pradejau jausti pupos zagsejima po ligonines, kai 6 lasalines suleido. Kazin, ar tas zagsejimas tures paskui itakos pilvo diegliams ar ne?
juraciux
mano berniukas irgi pilve istisai zagsedavo doh.gif Per diena kartais po kelis kartus doh.gif Ir gimes istisai zagsi, aisku gal cia jokio rysio nera, bet cia siaip pastebejimas tongue.gif
mst
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 03, 19:27)
o as pradejau jausti pupos zagsejima po ligonines, kai 6 lasalines suleido. Kazin, ar tas zagsejimas tures paskui itakos pilvo diegliams ar ne?
*

Nemanau, kad tau čia nuo lašelinių g.gif
Kaip ginė aiškino - vienintelė priežastis - leliukas prisiragauja vaisiaus vandenų ir kvaksi wub.gif Maniškė 2-3 k. per dieną 'tiksi' pilvelyje.
O ir diegliams jokios įtakos neturės 4u.gif
virguliuke
Mano mamytė, kai pasakojau kaip mazylis pilvuke žagsi, nustebo,nes nei ji nei mano tetos sako net nezinoja kad tai gali but, jos nejausdavo g.gif Tai buvo taip idomu pajust(pridejus ranka prie mano pilvuko) mazylio zagsejima... lotuliukas.gif
Ugn*Ine
manoji ištisai žagsėdavo doh.gif taip juokingai būdavo, tai kai gimė ir yra žagsiukė wub.gif
Šokoladinė
Mano lelius zagsi kiekviena diena. Anksciau nesupasdavau kodel, tai gerdavau daugiau vandens lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar jau pripratau nestuke.gif
tetra
Mano pilvinuke irgi megsta pazagseti biggrin.gif Po kelis kartus per diena doh.gif Mano mama nepamena, kad buciau zagsejusi jos pilvelyje, bet gimusi buvau baisi zagsiuke, tai labai tiketina, kad mazoji tai paveldejo is manes ax.gif
Aronija
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 06, 22:31)
Mano mamytė, kai pasakojau kaip mazylis pilvuke žagsi, nustebo,nes nei ji nei mano tetos sako net nezinoja kad tai gali but, jos nejausdavo  g.gif  Tai buvo taip idomu pajust(pridejus ranka prie mano pilvuko) mazylio zagsejima... lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif mano anyta ir mama nustebo, kai pasakiau, kad va dabar mazius zagsi bigsmile.gif sako "negali buti, mes net nezinojom..." nieks tada neaiskindavo... pridejo viena, kita ranka prie pilvo ir net asaros istrysko nuo "ik ik ik"... wub.gif
Kaja888
Žagsi ir maniškis pilvuky labai dažnai, vos ne kasdien smile.gif Pirmasis irgi dažnai žagsėdavo pilve, bet dabar labai labai retai žagsi, galima sakyti beveik nežagsi biggrin.gif
Fantazijaa
žagsuliuką auginu ir aš. Į dieną vos ne po du kartus žagsi. Vakar MB net bandė klausytis, kaip žagsi lotuliukas.gif wub.gif
mikki
mano banginukas irgi žagsi biggrin.gif kartais taip stipriai kad net banguoja visas pilvukas.man tas jausmelis nelabai patinka,bet kelis kartus per dieną tenka pakentėti blink.gif
merry25
kaip gerai, kad yra tokie forumai, kur gali naudingos info gauti, tai as jau buvau pradejusi nerimauti!!!! o pasirodo, kad tas zagsejimas yra normalu!!!! clap.gif
Jurgiukste
mano mazius siandien jau turbut 3 karta zagsi ir kuo toliau, tuo garsiau lotuliukas.gif nieko cia tokio, ziobcioja ir prisigeria vandenu nestuke.gif
*Julika*
Sveikos, mamytes,

Lialiai zagsi daznai, ypatingai, kai mamyte suvalgo ka nors saldaus smile.gif
Kai jus suvalgor, pvz., ledu, vaisiaus vandenys uz 10-15 min. pasidaro saldesni, lialius prisigeria ju ir zagsi. Bet jei mamyte suvalgo ka nors astraus, suraus, lialius ne vieno gurksnio ne padarys smile.gif
Poeksperementuokit biggrin.gif
Viktut
Siaubas, o maniskis niekada nezagsi... blink.gif Tai gal blogai? Gal nemoka valgyti, t.y. ragauti vaisiaus vandenu? kazkur skaiciau, kad jie zagsi, kai mokinasi kvepuoti, tai gal maniskis nesimokina? blink.gif nekarto nejauciau, kad zagsetu, tiks spardosi ir vartosi
Erinata
Mano lialiu irgi labai daznai zagsi,net visas pilvas sokinejo 4u.gif is pradziu galvojau kad tai nenormalu 4u.gif bet bet paskui mane nuramino.
as irgi girdejau kad kai zagsi lialius tai mokinasi kvepuot arba prisigeria vandenuku biggrin.gif
yollka
Maniskis jau antra ryta zagsi, jau man taip juokingai lotuliukas.gif
Pirmasis lyg nezagsedavo g.gif arba jau neatsimenu
*Citra*
QUOTE(Bailiuke @ 2007 06 06, 22:00)
Sveikos, mamytes,

Lialiai zagsi daznai, ypatingai, kai mamyte suvalgo ka nors saldaus smile.gif
Kai jus suvalgor, pvz., ledu, vaisiaus vandenys uz 10-15 min. pasidaro saldesni, lialius prisigeria ju ir zagsi. Bet jei mamyte suvalgo ka nors astraus, suraus, lialius ne vieno gurksnio ne padarys smile.gif
Poeksperementuokit biggrin.gif
*

O cia idomi teorija.
mmergyte
mano irgi kazko zagsi kartais net per ilgai atrodo doh.gif bet gal cia as paranojiskai jau i viska ziuriu ax.gif
Erinata
QUOTE(mmergyte @ 2007 06 09, 12:44)
mano irgi kazko zagsi kartais net per ilgai atrodo doh.gif  bet gal cia as paranojiskai jau i viska ziuriu ax.gif
*

manau cia tikrai nieko tokio, mano zagsi i diena gal apie 3 kartus, kartais buna ir dazniau 4u.gif bet galima ir pas savo gine pasiklaust kodel taip yra, ji tikrai paaiskins 4u.gif
mmergyte
QUOTE(Busima mama @ 2007 06 09, 12:50)
manau cia tikrai nieko tokio, mano zagsi i diena gal apie 3 kartus, kartais buna ir dazniau 4u.gif  bet galima ir pas savo gine pasiklaust kodel taip yra, ji tikrai paaiskins 4u.gif
*

man baisu kad per ilgai,vakar pvz apie 10 min zagsejo g.gif g.gif
krevete6
Paskelbta 2007 06 07, 19:31
  Siaubas, o maniskis niekada nezagsi...  Tai gal blogai? Gal nemoka valgyti, t.y. ragauti vaisiaus vandenu? kazkur skaiciau, kad jie zagsi, kai mokinasi kvepuoti, tai gal maniskis nesimokina?  nekarto nejauciau, kad zagsetu, tiks spardosi ir vartosi

[CODE]
Nepergyvenk, as irgi ilgai negalejau pajausti kada zagsi lelius, tik kai aku doh.gif sere klause sirdute leliaus ir pasake kad jis zagsi, tai tada ir paklausiau, kaip zinot kada jis tai daro ax.gif ji pasake, kad tai reguliarus trukciojimai pilvuke, tai nuo to laiko kai pajutau, tai dabar galiu sakyt kad lelka zagsi laaabai daznai lotuliukas.gif Tai nepergyvenk mirksiukas.gif mokinsis ir tavo lelius kvepuot thumbup.gif O tas zagsulys tai kartais uzknisa doh.gif - per nervus eina kai stipriai ilgiau zagsi
Erinata
QUOTE(mmergyte @ 2007 06 09, 12:51)
man baisu kad per ilgai,vakar pvz apie 10 min zagsejo g.gif  g.gif
*

tikrai nieko cia baisaus, jiems gi reikia kazkaip ismokt kviepuot 4u.gif mano dazniausiai zagsi ka as guliu, ir gan ilgai, i laika kazkaip neziurejau g.gif
bet jei jau tau taip neramu, tada pasiklaus gine.. as irgi kaip tik eisiu antradieni pas savo gine ir butinai pasiklausiu ar tai normalu 4u.gif
Black&White
Mes tai žagsim pakaitom... Aš biškyty pažaigsiu ir mažylis pažagsi 4u.gif Kartais ir brangiausias prisideda lotuliukas.gif
Erinata
Siandien buvau pas gyd., ir paklausiau del to ar normalu kad lialius daznai ir ilgai zagsi, pasake kad tikrai nieko baisaus, man paaiskino kad jie zagsi nuo to kad jie mazai juda ten, buna pastoviai vienoj padeti tai nuo to gali ir aiku mokinasi kvepuoti. tai nereikia pergyvent tikrai del to 4u.gif biggrin.gif
Dile
QUOTE(Viktut @ 2007 06 07, 22:31)
Siaubas, o maniskis niekada nezagsi...  blink.gif  Tai gal blogai? Gal nemoka valgyti, t.y. ragauti vaisiaus vandenu? kazkur skaiciau, kad jie zagsi, kai mokinasi kvepuoti, tai gal maniskis nesimokina?  blink.gif  nekarto nejauciau, kad zagsetu, tiks spardosi ir vartosi
*

Turiu dvi dukras, bet nei viena nezagsejo pilvuke g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.