Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Motinos diena
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mįsliukė
Mamytės, pasidalinkim savo mintimis ką žadate arba jau esate dovanojusios savo mamytėms,kaip jas pradžiuginate Motinos dienos proga.Aš suku galvą ir niekaip nesugalvoju.Esu jau dovanojusi ir kosmetikos ,ir skarelių-šalikėlių, ir knygų.Gal šiemet pavogsiu iš jūsų kokią mintį wink.gif
Herta
Dovanosiu Sarmos dovanų čekį.Galės pati nusipirkt kas jai patinka thumbup.gif O šiaip tai vis skundžias,kad anūko neatvežu,tai nusprendžiau kokiom trim dienom palikt pasisvečiuot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Keiti
kiekvienais metais dovanoju dideli vazona su milziniska gele... mano mamos silpnybe geles, ji megsta jas auginti, puoseleti...
kaktusas
O pas mus tradicija tapo, kad aš mamai dovanoju atviruka su žodžiais. tą atviruką kartais aš visus metus perku, t.y. tikrai atsakingai ieškau ir patikėkit labai sunku tokį rasti, kad žmogus apsidžiaugtų, o per tiek metų jau ir sunkoka tapo, nes tie atvirukai tai kaupiasi biggrin.gif
Aišku kokios gėlytės ar dar kažkas, jei namo grįžtu (gyvenu už 300km), bet ir mama tik to atviruko laukia... Širdies patikėkit labai daug būna sudėta smile.gif
Drakulaite
mano mama vis nuolat dejuoja kaip ji visada dirba, bega ,plusa ir nemato dienos sviesos ir niekada nera normaliai kavineje net puodelio kavos isgerus...taigi sumasciau ja pakviesti kavine, Klaipedoje yra tokia labai nebloga ir garsi-Memelis thumbup.gif taigi, pasikviesiu ir ramiai sau pasedesim ir pakalbesim...manau, kad si atokvepio minutele jai tikrai patiks...
tikiuos nueisim, nes girdejau kad ta savaitgali vaziuosim i kaima bulviu sodint wink.gif
rusne
Mes (trys mamos dideli lialiai 2.gif 2.gif 2.gif ) savo mamyte, manau, jog palepinsim labiausiai demesiu, nes to jai labiausiai truksta... Po bucki i zanduka ryte ir kanors skanaus... gal kokiu mandresniu ledu g.gif
Norejo ji kada ir i teatra nueiti... seniai bebuvo... Reiks pasmalsaut gal koki gera spektakliuka rodo (nesinori zmogaus isgasdint i koki prasta nusivedus) wink.gif

Svarbiausia demesys ir kad pasijustu svarbi ir mylima smile.gif
Kaja
1. Jei jums nėra labai daug metų, tai galite padovanoti tiek gėlių, kiek jums metų ir pasakyti "Ačiū, kad tiek metų esi mano mama" biggrin.gif Mano mamai, tai labai patiko smile.gif wub.gif
2. Galima kokio moteriško žurnalo prenumeratą padovanot, jei metams per daug, tai galima pusmečiui rolleyes.gif
wel
as visada dovanoju geles ir torta
1111
O gal neblogai butu tiek tortu kiek meteliu thumbup.gif biggrin.gif
Jo, geles visada smagu, bet ka originalesnio sugalvoti, kai mama uz 300 km gyvena g.gif O gal pasiuntinuka kad ta didele didele puokste iteiktu g.gif Nee geriau paciai nuvaziuoti isbuciuoti ir ismyluoti wub.gif thumbup.gif
lengvute
kadangi mano mama ne Lietuvoj-išsiųsiu jai tik atviruką, o čia pasveikinsiu savo krikšto mamą (gėlyte), vyro mamą turbūt tik telefonu, nes labai supranta tas šventes tom liaupsėm rolleyes.gif , mano vyresnėlė jau užkvietė mane į šventę mokykloj ta proga wink.gif
Bobošiukas
"Net tokiems vyrams, kaip Buda ir Kristus, būtent Moteris- Motina padėjo tapti Didžiais Užuojautos ir Išminties Mokytojais." (E.I.Gonikman)
Etina
QUOTE (MonaLisa @ 2004 04 25, 16:19)
mano mama vis nuolat dejuoja kaip ji visada dirba, bega ,plusa ir nemato dienos sviesos ir niekada nera normaliai kavineje net puodelio kavos isgerus...taigi sumasciau ja pakviesti kavine, Klaipedoje yra tokia labai nebloga ir garsi-Memelis thumbup.gif taigi, pasikviesiu ir ramiai sau pasedesim ir pakalbesim...manau, kad si atokvepio minutele jai tikrai patiks...
tikiuos nueisim, nes girdejau kad ta savaitgali vaziuosim i kaima bulviu sodint wink.gif

as buvau mama praeita ketviradieni nusivedusi i kavine. isgerem balintos kavos, brenduko, paplepejom. labai buvo patenkinta thumbup.gif
meska
Mano mamyte svajoja apie naujus auksinius auskariukus, tai su broliu susidesim ir nupirksim. Be abejo dar ir gelyciu.
ostra
Oi kaip as jums pavydziu!
As pasodinsiu geliu ant kapo...
SuperBaba
O as kaip ir visuomet pasveikinu tik gelemis.... wink.gif
ex-balionas
O as issiunciau atviruka
Freja
As issiusiu atvirute ir padovanosiu kelialapi i Druskininkus, í sanatorija. tongue.gif
fukuotukaf
Mes su vyru savo mamoms dazniausiai gelytes visokias dovanodavom, o siemet radau labai grazia knygele "Tau, mano Mamyte...". Vos neapsizliumbiau skaitydama, tai abieju mamos ir gaus po tokia knygele, patys to zodziais turbut niekada (bent jau taip graziai) nepasakytume...
Aga
Na man sutampa dvi sventes kasmet :Motinos diena ir mamos gimtadienis (slankioja keletu dienu skirtumu),tai dovana visad perku viena.Siemet pirksiu brangu krema,nes pati sau to negali leisti ir dar ka nors sumastysiu,ir aisku gelyciu. wub.gif wub.gif heart.gif
PUka
QUOTE (ostra @ 2004 04 26, 20:23)
Oi kaip as jums pavydziu!
As pasodinsiu geliu ant kapo...

sad.gif

"visu musu tas pats laukia...", baisu net pagalvoti. Man 25 m. ir mama su mumis gyvena kartu, tai neisivaizduoju nei dienos be jos. Ji tiesiog TOKIA TOKIA YPATINGA.
Kartai leki leki, o sustojus pagalvoji ar nereiktu su paciu artimiausiu zmogumi praleisti daugiau laiko, parodyti daugiau meiles, daugiau svelnumo, daugiau pagarbos ... kol jis dar salia ?

heart.gif
Encore
Man tai mama daznai pati pasako ko noretu, tai tusas baigiasi, tai kokie kvepaliukai. wink.gif Mes susitariam ir abiem galvas ne taip skauda tongue.gif
O geles tai aisku, kaip visada dziugina. biggrin.gif thumbup.gif
Keiti
na o gal kuri dovanojot ka nors neiprasto,idomaus? smile.gif labai noreciau simet mama nustebinti...
PUka
QUOTE (Kaja @ 2004 04 26, 06:34)
1. Jei jums nėra labai daug metų, tai galite padovanoti tiek gėlių, kiek jums metų ir pasakyti "Ačiū, kad tiek metų esi mano mama" biggrin.gif Mano mamai, tai labai patiko smile.gif wub.gif

Man labai patiko si mintis. Kad ir metu daugiau, juk nebutinai pirkti rozes. Dabar tiek daug tulpiu, narcizu.
Galima tas geles i kokia placia vaza sumerktas jau padovanoti thumbup.gif
vija
QUOTE (Keiti @ 2004 04 24, 11:09)
kiekvienais metais dovanoju dideli vazona su milziniska gele... mano mamos silpnybe geles, ji megsta jas auginti, puoseleti...

Na as irgi tradiciskai gyva gele vazone, nu nebutinai milziniska smile.gif Va simet svarstau apie orchideja phalaenopsis - labai grazi, tik kad neuzsilenktu po sventes smile.gif
Ambro
QUOTE (PilvuLka @ 2004 04 27, 00:53)
O as kaip ir visuomet pasveikinu tik gelemis.... wink.gif

Pas mus seimoj irgi tradicija - pasveikinti tik gelemis. Bet sia diena svarbu ne pati dovana ar jos kaina, o musu - vaiku - demesys thumbup.gif clap.gif !!!

Idomu suzinoti, o kaip vyrai su vaikuciais mus pradziugina sia diena?
Ambro
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 04 28, 01:50)
Mes su vyru savo mamoms dazniausiai gelytes visokias dovanodavom, o siemet radau labai grazia knygele "Tau, mano Mamyte...". Vos neapsizliumbiau skaitydama, tai abieju mamos ir gaus po tokia knygele, patys to zodziais turbut niekada (bent jau taip graziai) nepasakytume...

O toj knygutej tik eilerasciai? Kas autorius? Ir mane sudominai sia knygele biggrin.gif ...
fukuotukaf
QUOTE (viksrelis @ 2004 04 29, 14:19)
O toj knygutej tik eilerasciai? Kas autorius? Ir mane sudominai sia knygele biggrin.gif ...

Ne eilerasciu knygute, tiesiog daug mielu zvereliu nuotrauku, po kuriomis praktiskai per visa knygute parasyta padeka mamai uz viska viska smile.gif Vietomis tikrai linksma ta knygute, nu bet jau gale tai vos susilaikiau neapsiverkus, taip graziai viskas parasyta (o gal tik as per skysta)...
Imetu linka, kad isivaizduotum, ko ieskoti smile.gif
http://www.knyguklubas.lt/lt.php/knygos/kn...no_mamyte/239#1
Mįsliukė
Na va, aš pati gavau tą knygutę "Tau mano, mamyte".Na thumbup.gif Skaitai ir atsidžiaugti negali
EZUIKA
Gerb. mergickos, patarkite ka galeciau originalaus padovanoti mamai 47 metu gimtadieniui? Niekaip nesugalvoju g.gif
bravada
aš tokiais atvejais kaip mamai ,seneliams dovanoju asmenišai jiems kad butu,ne indai ne paveikslai ar dar kas nors ka jie pasides ir nenaudos ,juk kiti senesni žmones taip ir daro.vyro močiutei padovanojau liemene su kišenemis tiokia šilta tai močiute negalejo atsidžiaukti vis dekojo ir dekojo nors dovanu iš kitur gavo puodukus dar laikrodi pastatoma ,o čia buvo grynai jai.net nepatogu pasidare prieš kitus svečius kad mums toki dideli demesi rodo.net anyta klause kaip jus sugalvojot ka pirkt.o vyras sako, mes mat su meile pirkom tongue.gif
EZUIKA
As galvoju dovanoti tik kad butu grynai jai asmeniskai, na mastau apie koki gera tusa blakstienoms ar koki treniruokli, bet vat cia toliau ir pritruksta fantazijos? g.gif
bravada
kaip faina koki treniruokli,man tai patiktu thumbup.gif
Aga
As tai dovanoju praktiskas dovanas, nes zinau , kad nelabai sau gali leisti daug. Pvz.:keptuve, uzuolaidas, kvepalus, lyginimo lenta ir tt. Labai patenkinta buna.
Gali padovanot kokio zurnalo prenumerata smile.gif
drugelis.
Mano mama tai be galo megsta vazonines geles. Tai dazniausiai as jai nuperku kokia palme smile.gif O siaip, pamastyk, ko tavo mamai truktu... Pvz. mano mamai visada reikia staltiesiu.
Gitulka
Na viskas priklauso nuo pinigu sumos ar pacio zmogaus budo...na Tavo mamai tik 47 tai manau ji jauna ir energinga...tai kodel tau nenupirkus kokios keliones (nebutinai kur i uzsieni)...tiesiog gali ispirkti kelione savaitgaliui i koki nors sanatorini miesteli-kur gales pasilepinti masazais ir pailseti nuo kasdienybes...taciau kaip sakiau viskas priklauso nuo zmogaus poreikiu... biggrin.gif
selll
Na mamulka pagal metus gana jauna.Neparasei kuo kuom ji kvepuoja, siuolaikine, ar jau truputi nesa link pensijos g.gif smile.gif Niekada moteriai nemaise kvepalai. Sau kartais gaili, arba tiesiog netuti laisvu pinigu tokiam dalykeliui, o dovana puiki. Jei nesportuoja, gali menesiui abonenta i kluba nupirkti, galima abonenta i soliariuma. Jei megzta geles, gali nupirkti grazia didele vazonine gele. Pasirinkimas tikrai didelis.Manau bet kokia dovana is sirdies, suteiks jai malonuma mirksiukas.gif
EZUIKA
Man patiko ta mintis, kad padovanoti koki abonenta i soliariuma ar gal savaitgali i kokia sanatorija ar grozio salona, visai manau jai patiktu smile.gif
Na ji tikrai nera senamadiska, pakankamai jauna, todel jai manau tai butu malonu rolleyes.gif
Aciu uz patarimus mergickos biggrin.gif
Amelija
mano mamos gimtadienis ryt, tai vakar netyčia pasitaikė būt Kaune ir buvau naujoj Pliuso parduotuvėj, kur atsidarė Kalniečiuose, vietoj buvusio pasimatymo Krėvės gatvėj. Tai radau visai netyčia labai faina parduotuve Bizua - papuošalų - naujoviška tokia ir nupirkau mamai apyrankę - labai kokybiška ir graži - manau patiks. smile.gif
SuperBaba
Geguzes 24 mano mamai jau 50 metuku biggrin.gif ka patarsit padovanot? Soliariumai netinka biggrin.gif papuosalai taip pat, kbvepalu turi biggrin.gif
Upsiukas
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 01, 12:30)
Geguzes 24 mano mamai jau 50 metuku biggrin.gif  ka patarsit padovanot? Soliariumai netinka biggrin.gif  papuosalai taip pat, kbvepalu turi biggrin.gif
*

Tadu kelione in Druskininku masazines vonias biggrin.gif Bent jau mano mamkai labai patiko ax.gif
Rino
dar galima nupirkti bilietus į teatrą.
Savo mamai ir anytai (tik kelių dienų skirtumas tarp gimtadienių) mes nupirkom po 2 bilietus į teatrą tai buvo labai patenkintos, nes pačios tai niekada nenueis pasikultūrinti. Ėjo keturiese su vyrais (t.y. su tėčiu ir uošviu) tai jiems labai patiko.
Darrius
Sveiki,

Nesinori dovanoti atsiprasant shudniekio, bet ir islaidauti ner uz ka.
Tad ka jus dovanojate savo mamoms ju dienos proga?
zuza
...Bilietą į teatrą, pirties kompleksą su masažu, vakarienę restorane, išvyką į Grūto parką, gerą knygą, mezgimui siūlų su mezgimo žurnalu.... Na, nežinau, gi pažįsti savo mamą, tai ir padovanok ką nors asmeniškai jai, kad patirtų malonumą smile.gif
xxxsaulyte
Iš tikro sunku ir nebesinori pirkti beleką jau daug ką mačiusiems ir gyvenimą jau pagyvenusiems žmonėms - kalbu apie Tėvus. Kadangi artėja Motinos diena - tai aišku vėl norisi pradžiuginti brangiausią Žmogų.
Mes su vyru jau kelintą kartą įvairioms progoms Tėvams dovanojame įvairius geresnius vitaminus, žolelių užpilus, įvairius priedus širdžiai ir šiaip sveikatai gerinti......... Nes manau svarbiausia, kad artimiausi žmonės būtų sveiki. O tokios dovanos tai ir dėmesys ir aišku nauda !!! biggrin.gif
zarija
4u.gif Gal kas zino gražių ir prasmingu eilių mamai ?
Ačiū ax.gif
Rucelie
QUOTE(linau @ 2005 04 29, 08:47)
4u.gif Gal kas zino gražių ir prasmingu eilių mamai ?
Ačiū  ax.gif
*

http://www.sveikinimai.com/?psl=sveikinimu...nimu_tema=mamai
va čia rasi 4u.gif
mes abiems mamoms dovanosim po gipsinį anūko ankytės anspaudėlį biggrin.gif kadangi anūkui dar tik 2mėn ir dar nespėję močiutės tuo džiaugsmeliu atsidžiaugti, manau liks super patenkintos biggrin.gif
vzilma
skanių saldainių dėžutę prie gėlių smile.gif
skristi
siemet - siuksliu deze dovanojau, bet aisku, be turinio tongue.gif
bo uzkniso jos senoji ir pati niekaip neprisiruose pasikeist.
pirma galvojau, i galva gausiu uz tokia dovana, na bet iteikiau su jumoru, o ji labai nuosirdziai dziaugesi, kokia patogi, isvaizdi ax.gif
dadu
Dar galima padovanoti ceki papietauti "Neringos" restorane thumbup.gif
*Citra*
Kadangi mano mamytes gimtadienis irgi ne uz kalnu, o jau ir jubiliejus (45m), tai

irgi suku galva, ka originalaus ir smagaus padovanoti. Kvepalu jau pridovanojau,

kosmetikos nelabai naudoja. Tai pamaniau kvietima i grozio salona padovanoti, nail.gif

kad pasigrazintu. Arba "Maxima' ceki uz apvalia sumele (nusipirks buiciai ko

reikia). Padovanociau siuntima i Druskininkus, bet nuo Klp labai jau toli vaziuoti.
sad.gif

Noriu ko nors neeilinio padovanoti. g.gif g.gif Gal ka pasiulytumet??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.