Auksesmama
2008 04 02, 18:53
QUOTE(Sonrisita @ 2008 04 02, 13:40) Medinių žaisliukų galima įsigyt ir internetinėje parduotuvėje www.etoys.ltKokie fainuoliai Pjaustomos daržovės:   Žaidimas: Jenga tai geras laiko praleidimas ir pasilinksminimo būdas šeimoms ir įvairaus amžiaus žmonėms. Iš pastatyto kaladėlių bokšto reikia traukti po vieną kaladėlę ir statyti bokštą į aukštį, tol kol jis nugriūna. Tas kas nugriauna bokštą-pralaimi. tos medines darzoves man patiko  cia,londone,tokiu net nemacius
condoleeza
2008 04 03, 09:36
Tos pjaustomos daržovės tikrai fantastika  Ir apskritai tame saite www.etoys.lt visokių įdomių dalykėlių pastebėjau. Pvz. batų raišteliai...  Ačiū už nuorodą
Auksesmama
2008 04 03, 11:37
QUOTE(condoleeza @ 2008 04 03, 08:36) Tos pjaustomos daržovės tikrai fantastika  Ir apskritai tame saite www.etoys.lt visokių įdomių dalykėlių pastebėjau. Pvz. batų raišteliai...  Ačiū už nuorodą As taip pat ziurejau tuos batu raistelius  reiks pabandyti ka uzsisakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 02, 18:53) tos medines darzoves man patiko  cia,londone,tokiu net nemacius  Turi buti bent kazkas panasaus, tik gal ne visur pardavineja
Sonrisita
2008 04 07, 12:11
QUOTE(condoleeza @ 2008 04 03, 09:36) Tos pjaustomos daržovės tikrai fantastika  Ir apskritai tame saite www.etoys.lt visokių įdomių dalykėlių pastebėjau. Pvz. batų raišteliai...  Ačiū už nuorodą Nėr už ką
dar yra tokia firma Arbobalt Skuode, www.arbo.lt turi labai nemaza zaislu pasirinkima, pirkau is ju nemazai zaislu -  absoliuciai patenkinta. Tik jie ten parduoda jei uz kokius 200 Lt perki. Bet tikrai verta, nes kainos kur kas pigesnes nei parduotuvese, o atvaziuoja iki pat namu!
Pavargusi
2008 05 14, 19:34
Šiaip ačiū Dievui už bet kuriuos lietuvių gamintojus, tik kainų neradau... Labai mieli pasirodė traukinukai, bet mašinytės tokios, kaip čia pasakius - gal nelabai jaukios, nors čia tik mano subjektyvi nuomonė - gal yra tokių, kam kaip tik tokios- kiek senamadiškos ir kampuotos- patinka
taip, kainu sarasiuko jie ten neduoda. galima klausti el. pastu, gana greit atsako. Galiu parasyti keleta, kuriu pati teiravausi supamas arklys ALD-80 Lt
arklys - A01-25 Lt
vezimas su arkliais - V02-40 Lt
vezlys su kaladelemis - K04-25 Lt
varle - F1-11 Lt
burlaivis - LA06- 7 Lt
traukinys _ T01- 82 Lt
traukinys -T02- 42 Lt
masina - M01- 35 Lt vaiksciojantys gyvunai GV-GV7 - pingvinas - 7Lt
Kainos nurodytos be PVM
Nepataisoma Optimistė
2008 05 21, 07:44
Mamos, gal galit pasidalinti - kodėl perkate būtent medinius žaisliukus - juk jie, kiek matau, brangesni už kitus. Ir prižiūrėt, kaip suprantu, juos sudėtingiau; ir pasirinkimas ne koks... Ar tikrai (kodėl) verta?  Ar jums, paprasčiausiai, tiesiog tokie patinka (juk dėl skonio nesiginčyjama), ar jie kažkuo ypatingi  ?.. Būsiu dėkinga, jei kuri nepatingėtumėte paaiškinti  (juk kiekviena mama savo vaikui nori iš tiesų geriausio, o šiais laikais visų prekybininkų visos prekės geriausios  - štai ir išsirink, kad gudrus)
Kriiste
2008 05 21, 12:19
QUOTE(Nepataisoma Optimistė @ 2008 05 21, 08:44) Mamos, gal galit pasidalinti - kodėl perkate būtent medinius žaisliukus - juk jie, kiek matau, brangesni už kitus. Ir prižiūrėt, kaip suprantu, juos sudėtingiau; ir pasirinkimas ne koks... Ar tikrai (kodėl) verta?  Ar jums, paprasčiausiai, tiesiog tokie patinka (juk dėl skonio nesiginčyjama), ar jie kažkuo ypatingi  ?.. Būsiu dėkinga, jei kuri nepatingėtumėte paaiškinti  (juk kiekviena mama savo vaikui nori iš tiesų geriausio, o šiais laikais visų prekybininkų visos prekės geriausios  - štai ir išsirink, kad gudrus) o kodel sudetingiau priziureti  , siaip mediniai zaislai "gyvi", mano mazoji is lego ir mediniu kaladeliu - ciumpa pirma lego, bet lieka zaisti su medinemis
del kainu tai net nezinau ar kiti zaislai jau tokie daug pigesni, bent mano patirtis rodo, kad nelabai. Nebent gal Gariunuose pirkti, o to as tikrai nesiulyciau daryti. Be to, kad jau pamineta, kad mediniai zaislai yra kur kas "siltesni" ir mielesni, ne yra is gyvo medzio dar yra ir kitu TODEL! Pavyzdziui, kokios chemines medziagos yra naudojamos zaislams gaminti, sakykim plastikiniuose ir guminiuose zaisluose labai daznai naudojami ftalatai, kurie patenka i musu organizma ir niekaip is jo nepasisalina, tik maitinancios mamos gali ju atsikratyti - perduoti su pienu kudikiui! Manoma, kad jie gali prisideti prie veziniu susirgimu, issigimimu ir pan. Nors jie jau kaip ir draudziami vaiku iki 3 metu zaisluose, nes jie lengviausiai is zaislo atkeliauja i kudiki, kai zaislas yra ciulpiamas, bet nieks nepajegus to sukontroliuoti. O jei turite du vaikus, kaip uzdrausite mazajam imti vyresniojo zaisliukus???? Ir dar tuose zaisluose yra begale kitokiu "egzotiku", kurios tikrai nera naudingos mazyliams. Todel as visuomet stengiuosi rinktis kuo saugesnius zaislus mazajam, nors plastikiniu ir kt. dovanu niekaip neisvengiam, bet vis maziau sintetikos. Jei ka domina suzinoti daugiau apie zaisliukus, pasiziurekit cia 15-ta puslapi (deja, ten yra ir apie kitus dalykus, tad zaislus teks susirasti) http://www.bef.lt/chemines_medziagos/Files...ukai_2dalis.pdfo siaip tai ne tik zaislai kudikiui ir mums svarbu, tad malonaus skaitymo http://www.bef.lt/chemines_medziagos/chemi...mp;m=1153387327
Nepataisoma Optimistė
2008 05 22, 17:30
Labai labai ačiū. Tik tada kodėl tiek mažai medinių žaislų... Skelbimas: pigiai parduodu visus turimus plastmasinius žaisliukus
QUOTE(Nepataisoma Optimistė @ 2008 05 22, 18:30) Labai labai ačiū. Tik tada kodėl tiek mažai medinių žaislų... jie pas mus nepopuliarus, nes visi pakvaise del civilizacijos naujoviu - barbiu, transformeriu ir t.t.t.t.t.t. kaip gi vargsas vaikas zais su tokiais "levais" nedazytais zaislais, uztenka musu vaikyste buvo sunki - mediniai zaislai....  Praktiskai visi Lietuvoje pagaminti zaislai isvezami i uzsieni! Ir tikrai ne i Kinija is kurios mes gauname kruva slamstelio...  Tikiuosi viena diena atsitokesim nuo visokiu "blizguciu" ir imsim galvoti ir apie save, ir apie savo mazylius, ir apie mazyliu mazylius. Dekui tiems, kas jau dabar galvoja!!!
Kriiste
2008 05 23, 17:54
QUOTE(Nepataisoma Optimistė @ 2008 05 22, 18:30) Labai labai ačiū. Tik tada kodėl tiek mažai medinių žaislų... Skelbimas: pigiai parduodu visus turimus plastmasinius žaisliukus  todel, kad ju kainos nera zemos ir ka pirktumet uz ta pacia kaina - medine, nieko nedarancia kaladeliu rusiuokle, ar svieciancia, snekamcia grojancia
QUOTE(Kriste2 @ 2008 05 23, 18:54) todel, kad ju kainos nera zemos ir ka pirktumet uz ta pacia kaina - medine, nieko nedarancia kaladeliu rusiuokle, ar svieciancia, snekamcia grojancia  as asmeniskai pirkciau tik medines kaladeles. dar yra ir kiti aspektai zaisluose - visi tie svieciantys, snekantys ir grojantys (sintetine kibernetine nenaturalia kalba ar muzika) iskreipia vaiko pasaulio suvokima. Juk gamtoje nieks taip nekalba, o jei dar vietoj au-au koks nors wow-wow ar gav-gav pasigirsta.... arba kad ir legvai tarpusavyje sukimbancios plastikines kaladeles (del tu tokiu spygliuku  ), juk taip nera pasaulyje - plytas juk reikia sutvirtinti tarpusavyje cementu! arba visokie dar ir multikai siuolaikiniai - jie moko vaiko agresyvumo (pvz. Tomas ir Dzeris), nors mes to iskart gal ir nepastebime, bet staiga vaikas ima ir trenkia kam nors kaip kad multike buvo, juk ten nieko tam katinui neatsitiko.... panasu sarasa but ugalima testi be galo.... BET CIA YRA MANO ASMENINE NUOMONE IR KIEKVIENAS DARO KAIP JAM ATRODO GERIAU JO/JOS VAIKUI. TAD SAVO NUOMONE AS PASILIEKU SAU IR NENORIU PRIEVARTA KAZKO PIRSTI, BET LEIDZIU NAUDOTIS TIEMS KAM JI PATINKA
Kriiste
2008 05 26, 10:02
QUOTE(zidudu @ 2008 05 26, 10:03) as asmeniskai pirkciau tik medines kaladeles. dar yra ir kiti aspektai zaisluose - visi tie svieciantys, snekantys ir grojantys (sintetine kibernetine nenaturalia kalba ar muzika) iskreipia vaiko pasaulio suvokima. Juk gamtoje nieks taip nekalba, o jei dar vietoj au-au koks nors wow-wow ar gav-gav pasigirsta.... arba kad ir legvai tarpusavyje sukimbancios plastikines kaladeles (del tu tokiu spygliuku  ), juk taip nera pasaulyje - plytas juk reikia sutvirtinti tarpusavyje cementu! arba visokie dar ir multikai siuolaikiniai - jie moko vaiko agresyvumo (pvz. Tomas ir Dzeris), nors mes to iskart gal ir nepastebime, bet staiga vaikas ima ir trenkia kam nors kaip kad multike buvo, juk ten nieko tam katinui neatsitiko.... panasu sarasa but ugalima testi be galo.... BET CIA YRA MANO ASMENINE NUOMONE IR KIEKVIENAS DARO KAIP JAM ATRODO GERIAU JO/JOS VAIKUI. TAD SAVO NUOMONE AS PASILIEKU SAU IR NENORIU PRIEVARTA KAZKO PIRSTI, BET LEIDZIU NAUDOTIS TIEMS KAM JI PATINKA  mes turim ir medines ir grojancias svieciancias - vaikas renkasi - kartais noriai sedi su medinukais - kartais patinka spaudineti knopkytes ir klausytis kaip groja ir sokti i ritma, manau vaikui reikia visko, tik va ne visi gali pirkti brangius medinius zaislu. Turim ir lego dideles kalades - tai jos istraukiamos itin reitai, nemegsta maniskiai ju, o su medinemis abu susede stato, griauna, pesasi
as uztikau parduotuve kurioje pilna netradiciniu kinietisku zaisliuku visi jie is naturalaus medzio ir kainos nesikandzioje jei susidomejot uzsukit i parduotuve atsidariusia pries silainiu Maxima vitrinoje puikuojasi zaliai aprengta mergyte  man labai patiko kad visi zaisliukai lavina vaikucio mastysena yra ir verimo ir visokiu kitokiu
-->BLOOONDINKA<--
2008 06 17, 20:12
as jau savajam nupirkau medinine masinyte nors dar nera 5 menesiu, nesusilaikiau toki grazi  o juk greitai laikas bega, tuoj ziurek jau ir zais
Mano nuomonė medinukai žaisliukai tai jie reikalauja iš vaiko kad jis kažka darytu statytu vertu rušiuotu tai yra labai gerai vaiko vystimuisi o tie palsmasiniai jie suteikai vaikui efekto jausma paspaude groja patarukė vel kažkas groja šviečia mirksi.Aš galvoju kad vaikas turi turėti ivairiu žaislu nes mes neapsaugosim nuo tu palsmasiniu kinietisku juk darželyje nepakeisi žaislu asortimento  Nes va maniškis turi is medžio padarytas suris ant sniuriuko su pagaliuko jis turi kisti ta pagaliuka i skilute ir traukti tai kaip kisa tai net ležuvis iki keliu  nelabai norei žaidžia nes reikai galvoti ir dirbti kaip pataikyti i ta skylute. Bet man tas žaislas labai patinka, beje ji pirkome mugeje mokejom 9lt
Jasmine
2008 09 04, 16:01
galeciau pasiulyti ne medinius zaislus, bet medine deze zaislams http://www.skelbiu.lt/4480441.html
Neseniai aptikau labai neblogą pardą, kur ekologiškų medinukų visokiausių yra. Galite įsitikinti pačios štai čia Verta aplankyti, nes pardoj visko daugiau nei internetiniam puslapy
joojoooj
2008 09 16, 11:54
QUOTE(Darfe @ 2008 09 07, 11:35) Neseniai aptikau labai neblogą pardą, kur ekologiškų medinukų visokiausių yra. Galite įsitikinti pačios štai čia Verta aplankyti, nes pardoj visko daugiau nei internetiniam puslapy  mano vaikams labai patinka medines kaladles. ir as kartais nepries pazaisti
Pavargusi
2008 10 14, 11:38
Man asmeniškai labai patiko Plan Toys medinukai  . Spalvytės - superinės, ryškios bet neerzinančios, o jau pats medis... Tik va įdomu kaip jie "nešiojasi", ar gerai dažai laikosi ir pan... Gal jau kas patyręs mūsų tarpe yra - pasidalinkit, ką...
ramirėja
2008 12 23, 15:02
Mes turim ne vieną medinį žasiliuką,tai be kalbų pranoksta visus plastamasinius variantus  šiuo metu mūsų mylimiausias tai medinė dėlionė- knygutė  tiek dieną,tiek prieš užmiegant stropiai dėlioja Gaila kad mažas pasirinkimas tokių žaislų,ieškojau antros knygutės ar kažko panašaus kurią dabar turime,tai kitos parduotuvės jų net nebuvo gavę
kristina27
2008 12 24, 10:21
QUOTE(deki @ 2008 06 17, 20:57) as uztikau parduotuve kurioje pilna netradiciniu kinietisku zaisliuku visi jie is naturalaus medzio ir kainos nesikandzioje jei susidomejot uzsukit i parduotuve atsidariusia pries silainiu Maxima vitrinoje puikuojasi zaliai aprengta mergyte  man labai patiko kad visi zaisliukai lavina vaikucio mastysena yra ir verimo ir visokiu kitokiu  o as uztikau nerealiu mediniu zaisliuku, lavinanciu ir spalvotu, o svarbiausia jie yra lietuviski. Ja radau Minkovskiu g. Kaune Papildyta:QUOTE(Darfe @ 2008 09 07, 12:35) Neseniai aptikau labai neblogą pardą, kur ekologiškų medinukų visokiausių yra. Galite įsitikinti pačios štai čia Verta aplankyti, nes pardoj visko daugiau nei internetiniam puslapy  taip visai nieko ta parduotuve, bet siulyciau rinktis geriau lietuviska produkcija, tai garantuoja ekologoska mediena, jokiu dazu, tik neturalios medziagos. Papildyta:QUOTE(zidudu @ 2008 05 14, 20:10) dar yra tokia firma Arbobalt Skuode, www.arbo.lt turi labai nemaza zaislu pasirinkima, pirkau is ju nemazai zaislu -  absoliuciai patenkinta. Tik jie ten parduoda jei uz kokius 200 Lt perki. Bet tikrai verta, nes kainos kur kas pigesnes nei parduotuvese, o atvaziuoja iki pat namu! Kaune situ zaislu rasi Minkovskiu g., jau ten isigijau linguojama arkliuka suneliui, super. Ir ten isvis nerealus zaisliukai, o masinytes is spalvotu kaladeliu, super.
erikiuxxx
2008 12 31, 02:43
mes zaidziam su boikido mediniais
Man patinka viskas kas ekologiška, žaislai taip pat. Aišku, ne visi mediniai yra ekologiški, bet dauguma žinomesnių firmų tuo rūpinasi. Teko pirkti (Kaune): Limpopo (beeboo firmos), Vaikų mieste (Eichhorn ir kt.), Thomas Philips (Eichhorn), senamiestyje, Vilniuas g. yra medžio ir lino parduotuvė, taip pat yra Vilniaus g. ir Daukšos kampe parduotuvė, ten būna medinukų. Kartais perkam Ekologiškų produktų parduotuvėlėse (Boikido ir kt.)
QUOTE(Pavargusi @ 2008 10 14, 12:38) Man asmeniškai labai patiko Plan Toys medinukai  . Spalvytės - superinės, ryškios bet neerzinančios, o jau pats medis... Tik va įdomu kaip jie "nešiojasi", ar gerai dažai laikosi ir pan... Gal jau kas patyręs mūsų tarpe yra - pasidalinkit, ką...  mum irgi Plan Toys labai  siaip negaliu pasakyt,kad zaidziant bus kaip nauji visalaik,bet kokybe tikrai geresne nei Eichhorn-turim ju traukinuka... bet mazajai jokio skirtumo kolkas dar Haba medinukai  ,bet Lt ju neparduoda-reik siustis... bet verta tikrai...
jurgaval
2009 01 17, 18:49
Mes turime Disney lavinanti medinuka, bet maniskis kazkodel didelio susidomejimo nereiskia Galime kam nors perleisti, nes stovi be reikalo
Reginiukas
2009 01 30, 14:56
mums irgi patinka medines deliones, turim koki 20  . o dar turim tokias kaladeles ivairiu spalvu ir dydziu, atsiunte dovanu is vokietijos, tai super dalykas  . ir pilis stato, ir maistas jos buna, ir malkos, ka tik sugalvoja
Man begalo patinka boikido zaislai, bet vaika domina tik masinos, o ju mediniu ne labai yra
irmaliet
2009 02 27, 16:13
Radau dar vieną firmą žaislų www.zigra.lt ir kainos jų nesikandžioja, tik klausimas kiek kainuotų atsiuntimas
musiskei irgi patinka medinukai
fiesta2
2009 03 03, 16:15
As kazkada labdaroj aptikau , medine trasa masinom lektuvelis, masina, namukas, paskui dar papildomai maxsimoj nupirkau medinius zenklus, tai labai zaidzia
julija4ever
2009 03 06, 12:43
Patinka musu mergytei medinukai, netgi labai  Turim ju visa kruva, ir delioniu visokiausiu rusiu, ir keleta zaislu boikido firmos ir plan toys, ir kaladeliu ir dar daug visko. Labai patinka stambios kaladeles su skilutemis, kurias reikia suverti ant virvutes
QUOTE(irmaliet @ 2009 02 27, 18:13) Radau dar vieną firmą žaislų www.zigra.lt ir kainos jų nesikandžioja, tik klausimas kiek kainuotų atsiuntimas  tikraj saunus zaisliukai manau atsiuntimas apie 14-16 lt  , bet tiek is kitu imoniu kainuoja
alinata
2009 03 10, 10:15
QUOTE(pilkas @ 2009 03 10, 01:57) tikraj saunus zaisliukai manau atsiuntimas apie 14-16 lt  , bet tiek is kitu imoniu kainuoja atsiuntimas 20lt iki duru, pati uzklausiau  siaip zaisliukai labai faini, jei daugiau perkant manau tikrai apsimoka
QUOTE(alinata @ 2009 03 10, 12:15) atsiuntimas 20lt iki duru, pati uzklausiau  siaip zaisliukai labai faini, jei daugiau perkant manau tikrai apsimoka  paziurejau tokia svetaine arbo.lt ten tas pats kaip ir Zigra.lt
Jūrraitė
2009 03 10, 14:05
QUOTE(pilkas @ 2009 03 10, 11:33) paziurejau tokia svetaine arbo.lt ten tas pats kaip ir Zigra.lt  Tau čia to paties gamintojo du puslapiai. Mes su jais parodoje "Vaikų šalis" kalbėjomės.
QUOTE(irmaliet @ 2009 02 27, 17:13) Radau dar vieną firmą žaislų www.zigra.lt ir kainos jų nesikandžioja, tik klausimas kiek kainuotų atsiuntimas  O kur ten kainos zaisliuku? Ar as nematau ar nera?
As sv. Stepono g. parduotuveje esu pirkusi medini metalofona, nors parduotuveje tie zaisliukai be galo patraukliai atrodo, namie susidomejimo visiskai nera. Dar turim medini traukinuka su kaladelem, ir ergoterapini zaisliuka. Bet pas mus jie deja nera labai megstami....gal dar ateity
QUOTE(Angele @ 2009 03 10, 16:14) O kur ten kainos zaisliuku? Ar as nematau ar nera?  kainos labai normalios, konkreciau tai reiktu pasiskambint arba el pastu klausti keleta dalyku labai patiko, tai jau skambinau
*baRboSa*
2009 03 12, 11:47
Pas mus dar nuo brolio like,mediniai zaislai:medinis traukinukas ir supamas medinis arkliukas  Tiesa,traukinuka panelyte jau baigia "damust",vienas vagonas jau suluzo.Bet siaip tai geras dalykas,tie zaislai,daug metu tarnauja
KiaulPienė
2009 03 13, 15:43
Ar jūsų vaikučiams patinka ir nespalvoti medinukai? Norėjau per Kaziuką nupirkt spalvotų, bet pagalvojau, kad prisivalgys dažų, o ką aš žinau, kokiais ten dažyta.
QUOTE(KiaulPienė @ 2009 03 13, 17:43) Ar jūsų vaikučiams patinka ir nespalvoti medinukai? Norėjau per Kaziuką nupirkt spalvotų, bet pagalvojau, kad prisivalgys dažų, o ką aš žinau, kokiais ten dažyta. mano vaikuciams patinka ir nespalvoti ir spalvoti, gal svarbiau koks yra pats zaisliukas nors velgi su tuo dazymu ...tai yra kas tikrai naudoja tinkamus dazus ir dengima, o yra kurie naudojasi medinuku paklausa ir .....nezinia kuo padengia uch tokius as
irmaliet
2009 03 13, 23:04
QUOTE(Angele @ 2009 03 10, 15:14) O kur ten kainos zaisliuku? Ar as nematau ar nera?  Aš paprašiau kainoraščio - man atsiuntė. Jei esate is Kauno, gal susidedam ir kartu perkam? Aš pradėjau iš savo draugų rinkti po truputį užsakymus... Gal kas norit prisidėti Galiu atsiūsti kainoraščius, jei į man parašysite až su savo email'u
irmaliet
2009 03 17, 21:25
Tai niekas Kaune nenori medinių žaislų savo atžalom?
liullie yu
2009 03 22, 16:27
Sveikos mergaites, turiu gera medinuku pasiulyma visoms 4u.gif 4u.gif Shtai cia http://www.ziizdeco.projektas.lt/toys.html yra nemazhas saikingomis kainomis mediniu visokiausiu zhaislu pasirinkimas..yra puikus zaisliukai mazhyliams rankyciu lavinimui, susikaupimui lavinti, ergoterapiniai zhaisliukai, kaladeles, traukinukai, baldeliai ir namai lelem kuriuos reikia patiems susirinkti kaip 3D deliones, yra platus pasirinkimas mediniu surenkamu laivu, automobiliu, lektuvu ir t.t...puikus uzhsiemimas berniukams ir tetukams.. Turiu savo mazutei tuos baldelius mazhus kelis komplektukus, puikiai abidvi surinkinejom ir mamai uzhsiemimas ir vaikui dziaugsmas ir abipusis bendravimas wub.gif wub.gif shtai vienas ish mudvieju surinktu komplektuku:
aaajolaaa
2009 03 23, 10:01
QUOTE(liullie yu @ 2009 03 22, 18:27) Sveikos mergaites, turiu gera medinuku pasiulyma visoms 4u.gif 4u.gif Shtai cia http://www.ziizdeco.projektas.lt/toys.html yra nemazhas saikingomis kainomis mediniu visokiausiu zhaislu pasirinkimas..yra puikus zaisliukai mazhyliams rankyciu lavinimui, susikaupimui lavinti, ergoterapiniai zhaisliukai, kaladeles, traukinukai, baldeliai ir namai lelem kuriuos reikia patiems susirinkti kaip 3D deliones, yra platus pasirinkimas mediniu surenkamu laivu, automobiliu, lektuvu ir t.t...puikus uzhsiemimas berniukams ir tetukams.. Turiu savo mazutei tuos baldelius mazhus kelis komplektukus, puikiai abidvi surinkinejom ir mamai uzhsiemimas ir vaikui dziaugsmas ir abipusis bendravimas wub.gif wub.gif shtai vienas ish mudvieju surinktu komplektuku:  nelabai supratau, ar ten kainos blogai surasytos ar tie baldai labai jau mazuciai. o gal jie ne mediniai?
liullie yu
2009 03 23, 10:10
QUOTE(aaajolaaa @ 2009 03 23, 11:01) nelabai supratau, ar ten kainos blogai surasytos ar tie baldai labai jau mazuciai. o gal jie ne mediniai?  Kainos ten gerai surashytos, shitie leliu baldeliai yra ish mediniu detaliu surenkami, o dydus, tai pvz shis arkliukas yra truputi didesnis uzh degtuku dezhute, kedute maitinimui yra i aukshti kaip tualetinio popieriaus rulonas mazhdaug  little pets shopam (gyvuneliam) idealiai tinka  kaikurie net perdideli..manoji labai puikiai juos pritaike shiam gyvuniukam
|
|