Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mediniai žaislai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
...Dream...
sveikos mamos ax.gif gal zinot kur klaipedoje galima gauti mediniu zaislu kudikiams? ax.gif labai jau mums jie patinka thumbup.gif
...Dream...
gal galit padeti? mums labai reikia mediniu barskuciu. gal zinot kur galeciau gauti klaiedoje? ax.gif
super
pabandyk žaislų planetoje būna tokie firmos Sevi nerealūs žaislai - medinukai, mediniai barškučiai ir minkšti žaisliukai thumbup.gif tik kaina kandžiojasi.
bet geriau vienas geras, negu kalnas tokių nei šiokių, nei tokių tongue.gif
madlen
Mes tai pirkom Maximoje,kartais buna nebrangiu,juk jie labai trumpam laikui,paskui tik ir galvoji kam atiduoti,nes sandeliuoti reikia vietos.Mano vaikinas megsta dezutes kai jose kas barska. 4u.gif
ievbuk
Nežinau, kur Klaipėdoje, bet jei kada būsite Vilniuje užsukite į Centrinę universalinę parduotuvę (CUP): 5-tame aukšte kairėje pusėje esančioje žaislų parduotuvėje nemažai medinukų parduoda. Beje, kažkada ir Maximoje teko matyti medinių žaislų.
Vaganė
QUOTE(ievbuk @ 2006 01 01, 19:22)
Nežinau, kur Klaipėdoje, bet jei kada būsite Vilniuje užsukite į Centrinę universalinę parduotuvę (CUP): 5-tame aukšte kairėje pusėje esančioje žaislų parduotuvėje nemažai medinukų parduoda. Beje, kažkada ir Maximoje teko matyti medinių žaislų.
*

Ta parduotuvė CUP'e SPRAGTUKAS vadinasi. Šiandien buvom. Jau kokių medinių grožybių yra wub.gif
Dabar beje ir SENUKUOSE nemažai medinių žaislų yra.
raimondami
O mes ieškome mediniu kaladėliu, nu niekur nerandam pirkti. Gal kas matė? busim dėkingi už info. (Jonavoje ar Kaune) ax.gif
daivajazz
Klaipėdoje yra Spragtukas BIG,e, ten visokių medinių žaisliukų yra. Yra ir senukuose.
linmauric
super ir man patinka mediniai žaisliukai 4u.gif
Kaliteja
Ir man patinka,tai mažiui tipo formulės analogą nupirkome,bet jam kažkodėl ji nelabai patinka verysad.gif visai nežaidžia.
daivajazz
Gavom dovanų labai įdomią medinę dėlionę thumbup.gif Gėlės vazonėlis (toks kad galima ir pastatyti), iš to vazonėlio apvalus strypelis eina, ant jo maunasi soalvotos dalys - lapai, ir galiausiai žiedas. Labai thumbup.gif Mano sesė pirko baldų parodoj. Tikrai dar niekur nemačiau. Mažei labai patinka, tik gana sudėtinga. Tai ji dabar tik išardo
Pelene
Ir mes medinius zaislus megstam. Airijoj cia ju pilna. O kaladeliu reikia kokiu - tikriausia su raidytem ir paveiksliukais?
Papildyta:
QUOTE(raimondami @ 2006 01 29, 16:38)
O mes ieškome mediniu kaladėliu, nu niekur nerandam pirkti. Gal kas matė? busim dėkingi už info. (Jonavoje ar Kaune) ax.gif
*

SUNO
QUOTE(raimondami @ 2006 01 29, 18:38)
*

Mediniu kaladeliu yra Senukuose,pirkti.
Vailingo
Čia labai daug medinių grožybių ir, kaip supratau, internetu užsisakyt galima 4u.gif
katukas
QUOTE(Vailingo @ 2006 05 09, 00:29)
Čia labai daug medinių grožybių ir, kaip supratau, internetu užsisakyt galima 4u.gif
*

Jetau, kaip gražu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif . Visuomet žavėjo tokie medinukai wub.gif .
rasa32
Deja,uzsisakyt internetu negalima verysad.gif Tik imonems.Ten raso,kad galima nusipirkt Vilniaus univermage.Tolokai...
JM
Mum irgi patinka mediniai zaislai,ypac kaladeles,va turim ju,bet vis tiek ieskom dar nusipirkti.Gal kas jau isaugot ir nebezaidziat
MELDA
visokių medinių žaislų mačiau Kaune, Save, prie įėjimo į piceriją smile.gif
Keberiokšt
dar yra www.jiko.lt tokiu idomesniu mediniu zaisliuku. Pvz, latviu firmos www.varis.lv
dzindzilia
QUOTE(Vailingo @ 2006 05 08, 23:29)
*

Kokie gražūs wub.gif
knielita
QUOTE(raimondami @ 2006 01 29, 16:38)
*

Medinukiu kaladeliu su paveiksliukais, skaiciais maciau Maximoje. Buvo ir tokiu kur namus reik statyti, tik nedaug ju. O mes prasem, kad is Londono parveztu medines kaladeles smile.gif Nors maniskis dar nelabai zaidzia, bet manau veliau pamegs. O dar ir pati turi savo laiku issaugotas kaladeles, mano vaikystej jos pacios mylimiausios buvo wub.gif
aurore
QUOTE(Vailingo @ 2006 05 08, 23:29)
*

Cia ta pati produkcija, kuri yra Spragtuko parduotuvese mirksiukas.gif Beje, Big'e jos jau nebera, yra dvi parduotuves Vilniuje.
ausmare
o mes tai traktoriu su priekaba ir medine ilga masina su spalvotom kaladelem pirkom atitinkamai kaziuko mugeje ir litexpo parodoj (kaledinej )tiesei is gamintoju - 25 ir 35 litai. vaiko tai pacios megstamiausios masinos (medines). parduotuvej tokias po 50 - 100 lt maciau. o kaladeles medines tai tetis issaugojo. oi kaip jas megstam.P.S. mums treji
nes
Mes gavom dovanu visa kibiriuka mediniu kaladeliu, kai kurios is ju spalvotos ir su ornamentais. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Isviso 50 vienetu. Tai tikrai ne per mazai. Kartais tarp seimos nariu ( ir tevu tame tarpe) vyksta grumtynes, kas delios thumbup.gif thumbup.gif . Fantastiskos kaladeles. Galvojau, kad geresniu, nei turejau vaikysteje, jau negamina, bet klydau. Kiek zinau, jos pirktos Kaune, Vilniau gatvej esancioj zaislu parduotuvej. Nepamenu pavadinimo, bet pries Aladina. Dar kiek girdejau, tai tokias kaladeles perka darzeliai, po kelis kibirelus is kart.
Auksesmama
Na galbut cia parasysiu ne i tema,bet gyvenam mes Anglijoj ir kai parduotuvej isvydau mediniu zaislu kainas,tai vos neisvirtau..Patikekit ranku darbas labai jau vertinamas cia.. g.gif
Daivulyte
Mes tai noretume kubo kur butu toki gauti ,o gal kas pagamintu?
cia
Daivulyte
quote=Pasaulyte,2007 02 20, 16:02]
zaislai
*

[/quote]
mediniai zaislai[

dar
Auksesmama
QUOTE(Pasaulyte @ 2007 02 20, 14:02)
cia
*

geras tinklalapis,viem mediniai zaislai thumbup.gif ,bet kainos,tai super doh.gif
Daivulyte
QUOTE(Auksesmama @ 2007 02 21, 04:03)
geras tinklalapis,viem mediniai zaislai thumbup.gif ,bet kainos,tai super doh.gif
*

Mane kainos taip pat šokiravo rolleyes.gif doh.gif
mija.07
oi, ir man labai patinka mediniai zaisliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . laukiu nesulaukiu, kol dukryte paaugs ir rimtai susidomes jais, nes kolkas didelio susizavejimo nerodo. ax.gif

o kainos blink.gif ju
litavkasam
Va o mes turim va tokįkubą ir esame labai patenkinti. Pirkom čia forume pas Gintę (gal nepyks už reklamą blush2.gif ). Šiaip Lietuvoj medinių žaisliukų pasirinkimas labai skurdus. Ir apskritai pastebėjau, kad jie ir lūžta greitai, o natūralu, kad vaikas juos laužo.... Dar turim medines Boikido kaladėles. Ir vaikui šiaip iš tikrųjų labiausiai patinka su medinukais žaisti thumbup.gif
geisha
gal zinot kur Kaune rasti medini supama arkliuka pirt?
http://www.woodentoys.lt/pictures/big/MB0001.jpg
JM
QUOTE(litavkasam @ 2007 05 01, 06:12)
Va o mes turim va tokįkubą ir esame labai patenkinti. Pirkom čia forume pas Gintę (gal nepyks už reklamą blush2.gif ). Šiaip Lietuvoj medinių žaisliukų pasirinkimas labai skurdus. Ir apskritai pastebėjau, kad jie ir lūžta greitai, o natūralu, kad vaikas juos laužo.... Dar turim medines Boikido kaladėles. Ir vaikui šiaip iš tikrųjų labiausiai patinka su medinukais žaisti thumbup.gif
*

Na mediniu zaisliuku jau Lietuvoje daugeja.Va karoliniskese prie RIMI atsidare nauja mediniu zaisliuku parduotuve,nemaciau viso ju asortimento,bet idomiu yra,jie tik pradejo atsidarineti. mirksiukas.gif
egliutka
Mes tai gavom pirmojo gimtadienio proga medini drugeli,nu toks jau fainuolis mazoji stume ji o jis sparnais dauzosi,tai maziukes megstamiausias zaisliukas,beje sake,kad pirko cipoline,Vilniuje
nojema
prasom gal pas mus rasit kokiu tinkamu?beje jie nauji.public.fotki.com/ingaskuodas/modestas/page2.html
Auksesmama
QUOTE(nojema @ 2008 02 05, 18:05)
prasom gal pas mus rasit kokiu tinkamu?beje jie nauji.public.fotki.com/ingaskuodas/modestas/page2.html
*

Man labai patiko paskutines 5 puzzle,o is kurio miesto busi?
mama333
mes turim medinę,spalvotą pelyte su ratukais traukiama už virvutes.vaikui thumbup.gif patinka.ieškom medinių kaladėlių su piešiniais,skaičiais biggrin.gif
banginukas
Medinius zaislus perku is Vokietijos - parsisiunciu internetu. Ir dabar nusiziurejau kadaleles su raidem, keliose kaladelese yra imontuoti: barskutis, veidrodelis, nesisikantis ratukas ir dar kelios formeles. Motorika lavinanciu zaislu irgi labai didelis pasirinkimas. Aisku kainos didesnes, nei kinietisku, bet kol vaikui auga dantys ir jis viska linkes paragauti, tai manau zaislai turi buti saugus, nes paskui gali kilti didesniu problemu. Ir palaikau cia jau pasisakiusias mamytes, kad geriau keletas geru zaislu, nei kalnas niekam tikusiu ir nesaugiu smile.gif
neaishqs
Mielos mamytes jei domites kur gaut mediniu zaisliuku savo vaikams paziurekite www.timbervilla.lt, kazkada buvau uzklydes ir pamaciau kad kazka tokio gamina.
bet manau kad jie tik exportu uzsiima sad.gif todel nzn ar parduoda po vieneta.
Ginare
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 14, 15:01)
Na mediniu zaisliuku jau Lietuvoje daugeja.Va karoliniskese prie RIMI atsidare nauja mediniu zaisliuku parduotuve,nemaciau viso ju asortimento,bet idomiu yra,jie tik pradejo atsidarineti. mirksiukas.gif
*

Beje, jau ne RIMI, o IKI (nauja) toj vietoj atsidarė - čia šiaip, jeigu kas ieškotų rolleyes.gif ("Saturnas" buvęs).
Burgundukas
Viskas yra ir bus gerai-akropolis ;DDD
juodojilu
Radau keletą adresų, kur siūlo medinių žaislų;
www.jiko.lt
www.lavinantys.lt
Gal kam patiks smile.gif
ir dar
Ginare
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 25, 17:23)
Radau keletą adresų, kur siūlo medinių žaislų;
www.jiko.lt
www.lavinantys.lt
Gal kam patiks smile.gif
ir dar
*

Kaip tik ruošiausi ir aš šias tris nuorodas jums parodyti biggrin.gif. Net įdomu, kaip apie tą patį pagalvojome ax.gif .
Ypač man patiko www.zaisluakademija.lt . Sakyčiau, informatyviausias - ir straipsniai įdomūs, ir naudingų metodinių rekomendacijų prie daugelio žaislų pateikia bigsmile.gif
juodojilu
O aš vakar buvau Žaislų akademijoje. Super parduotuvėlė. Nedidelė. Pasitaikė labai maloni paradvėja. Visą pusvalandį su mumis bendravo. Leido visus žaislus pačiupinėti. Ši parduotuvė tikra atgaiva po viso kinietiško šlamšto, kuriuo užverstos mūsų parduotuvės. Medinukai labai šaunūs, tinkantys įvairiam amžiui. Be to, yra ne tik jų. Labai smagios kūrybinės knygelės, yra specialaus modelino, kuris kietėja aukštoje temperatūroje( labai tinka papuošalų gamybai)
Žodžiu ši parduotuvė pats tas visiems, ieškantiems šiek tiek kitokių žaislų ( gyvų, ne kiniškų, plastmasinių)
P.S. mano mergiotė nusipirko matrioškų ir kūrybinę knygelę.
condoleeza
Sveikos mamytės, o gal netyčia žinot, kur gauti boikido kaladėlių va tokių ir kubų piramidę. Man nerealiai gražus šios firmos medinukai, tik Lietuvoje, regis, jie nelabai populiarūs. Mačiau keletą www.bizzon.lt, bet tokių kokių norim nėra verysad.gif . Gal kuri užsisakėt iš užsienio interneto parduotuvių?... ax.gif
Arven
Si savaitgali Kaziuko mugej nuostabiu medinuku maciau. Ypac patiko kirmelaite, kuria tempiant, kunelis banguoja. bigsmile.gif
Ginare
QUOTE(Arven @ 2008 03 02, 20:52)
Si savaitgali Kaziuko mugej nuostabiu medinuku maciau. Ypac patiko kirmelaite, kuria tempiant, kunelis banguoja.  bigsmile.gif
*

Ar tokią? biggrin.gif
http://www.zaisluakademija.lt/index.php?si...;Sraig%EB&1
Ginare
Oj, ne tą nuorodą įkėliau, sraigės blush2.gif
O kirminėlį mes štai tikį matėm:
http://www.zaisluakademija.lt/index.php?si...a%E8iuk%EB&

...nors rašo kad gyvačiukė doh.gif , bet Kaziuke visaip gali pasirodyt ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 28, 13:01)
O aš vakar buvau Žaislų akademijoje. Super parduotuvėlė. Nedidelė. Pasitaikė labai maloni paradvėja. Visą pusvalandį su mumis bendravo. Leido visus žaislus pačiupinėti. Ši parduotuvė tikra atgaiva po viso kinietiško šlamšto, kuriuo užverstos mūsų parduotuvės. Medinukai labai šaunūs, tinkantys įvairiam amžiui. Be to, yra ne tik jų. Labai smagios kūrybinės knygelės, yra specialaus modelino, kuris kietėja aukštoje temperatūroje( labai tinka papuošalų gamybai)
Žodžiu ši parduotuvė pats tas visiems, ieškantiems šiek tiek kitokių žaislų ( gyvų, ne kiniškų, plastmasinių)
P.S. mano mergiotė nusipirko matrioškų ir kūrybinę knygelę.
*

pritariu pilnai sio laisko autoriai,mes irgi apsilankem ten ir isigijom matriosku ir lavinamu zaisliuku,labai mielas ten aptarnavimas,tiesiog nesinori is ten iseiti doh.gif
Sonrisita
Medinių žaisliukų galima įsigyt ir internetinėje parduotuvėje www.etoys.lt

Kokie fainuoliai rolleyes.gif
Pjaustomos daržovės:
user posted image
user posted image

Žaidimas:
user posted image
Jenga – tai geras laiko praleidimas ir pasilinksminimo būdas šeimoms ir įvairaus amžiaus žmonėms. Iš pastatyto kaladėlių bokšto reikia traukti po vieną kaladėlę ir statyti bokštą į aukštį, tol kol jis nugriūna. Tas kas nugriauna bokštą-pralaimi.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.