Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaudūs lytiniai santykiai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3
Lizy
Sveiki, turiu didele problema ir esu didelej nevilty... cry.gif cry.gif cry.gif
gal kam taip buvo, gal kas kuom gali padeti. O problema tokia: lytiniu santykiu metu plysta (tiesiogine to zodzio prasme) oda esanti salia iejimo i vagina. Skausmas deginantis, o ir myletis daugiau skausminga nei malonu. cry.gif cry.gif Su sia problema kankinuosi jau gerus metelius su puse. Lankiausi pas kelis ginekologus, visi sako, kad jokiu uzdegimu, jokiu ligu nera, ir viskas normalu. Na kam normalu kam ne.Man tai visiskai nenormalu, su savo suzadetiniu jau senai neturime normalaus seksualinio gyvenimo.Bijau beprotiskai ji prarasti.Jis supranta mano problema, bet vistiek bijau ji prarast. Juk visiems normaliems zmonems reikia sekso.Greiciausiai nebus jokiu vestuviu, kol tai nesissispres. sad.gif sad.gif sad.gif
Bet ka daryt? Esu dideleje neviltyje. Tas pasikartojantis skausmas yra priezastis kodel as nebenoriu sekso. Seksas man nebesirisa su malonumu, tik su skausmu. Beje esu dar negimdziusi ir labai noriu vaikelio. Tiesiog beprotiskai. Maniskis aisku pirma nori normaliu lytiniu santykiu.....HELP verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ieva-Pieva
lubrikantą naudoji?
Neglaite
O gal vyruko neminėtinas per didelis g.gif
slyva
QUOTE(Neglaite @ 2005 11 13, 16:08)
O gal vyruko neminėtinas per didelis g.gif
*

Turejau ir astokia problema, ir manau, kad butent tai ir buvo jos priezastis... blush2.gif
Lizy
Sorry, jei kazkur ne ten parasiau. Lubrikanta bandziau-nepadeda. O su maniskiu pradzioje santykiu viskas buvo gerai.t.y. apie metus. Juk negalejo paaugti g.gif
Kveli
O tai gal tavo problema ne ginekologinė, bet bendra viso organizmo? Gal trūksta kokių nors vitaminų ar pan. ir oda pasidarė jautresnė, labiau pažeidžiama?
plato
Išbandykit kitokias pozas. Ar tai bandėt? Gal tau nebeskaudės kai tu viršuje?
Jolančikė
QUOTE(Lizy @ 2005 11 12, 19:36)
Sveiki, turiu didele problema ir esu didelej nevilty... cry.gif  cry.gif  cry.gif
gal kam taip buvo, gal kas kuom gali padeti. O problema tokia: lytiniu santykiu metu plysta (tiesiogine to zodzio prasme) oda esanti salia iejimo i vagina. Skausmas deginantis, o ir myletis daugiau skausminga nei malonu.  cry.gif  cry.gif Su sia problema kankinuosi jau gerus metelius su puse. Lankiausi pas kelis ginekologus, visi sako, kad jokiu uzdegimu, jokiu ligu nera, ir viskas normalu. Na kam normalu kam ne.Man tai visiskai nenormalu, su savo suzadetiniu jau senai neturime normalaus seksualinio gyvenimo.Bijau beprotiskai ji prarasti.Jis supranta mano problema, bet vistiek bijau ji prarast. Juk visiems normaliems zmonems reikia sekso.Greiciausiai nebus jokiu vestuviu, kol tai nesissispres.  sad.gif  sad.gif  sad.gif
Bet ka daryt? Esu dideleje neviltyje. Tas pasikartojantis skausmas yra priezastis kodel as nebenoriu sekso. Seksas man nebesirisa su malonumu, tik su skausmu. Beje esu dar negimdziusi ir labai noriu vaikelio. Tiesiog beprotiskai. Maniskis aisku pirma nori normaliu lytiniu santykiu.....HELP  verysad.gif  verysad.gif verysad.gif
*

Perskaičiau ir negaliu tylėti. Pagaliau radau savo likomo draugę. Tik aš žinau atsakymą - tai alergija arba pienligė. Sausumas, perštėjimas išorėj, niežulys ir tas "plyšimas". Ligos simtomuose apie plyšimą nerašo, bet gal ne visoms būna. Jau toli gražu ne pirmi metai man. Bjauru. Ir veikia psichologiškai tikrai, pritariu. Ir niekaip tai nesusiję su partnerio "pasididžiavimu". Reikia gydytis. Deja, geros ginekologės pasiūlyti negaliu. Pati nesėkmingai ieškau. Jau "pusė daktaro" tuo klausimu pasidariau, bet kas iš to... O kas čia siūlo į skyrelį "Už miegamojo durų" pereiti? Dėkui už rekomendaciją, paieškosim tokio,ar ne,LYZI? smile.gif Gal ir atsakymą į savo klausimą rasim? mirksiukas.gif Gali pasirodyti, kad gal ir aš klystu. unsure.gif
Stichija
Nu vistiek reiktu gausiais kiekiais vartoti liubrikanta, nes man be jo irgi iplysta, su juo - viskas gerai.....
Ir gal tikrai oda issausejusi labai? Yra gi Mirra Liuks specialus kremas-gelis intymiai higienai, tai juo patariama ir siaip, kasdien savo "gera" vieta teptis, drekinti....Be to, gal is tos baimes kad plys, kas nors " susirakina "? Vaginizmu berods tai vadinama.....Nu nzn....tepkis kremu, naudok liubrikanta o per sueiti ikalk sampano, kad labiau atsipalaiduotum...Suprantu labai, bet galiu tik tai patarti....
FDS
Gal tau reiktu kreiptis i seksopatologa bei psichologa, gal patyrei koki stresa.
ir aisku, naudok liubrikata,isgerk vyno smile.gif
Jolančikė
Tai nuo ko ta oda išsausėja, nebandėt pasidomėti? Prie ko čia lubrikantai ir vynas? O dar vaginizmas - išvis geras doh.gif Gydantis reikia ligos priežastį šalinti, o ne pasėkmę. Ir savęs apgaudinėti taip pat nereikia.
(li)julija(li)
Ir aš turėjau daug metų tą pacią problemą....Čia svarbiausia daug eksperementuoti ir labai gerai išsitirti dėl grybelio ir uždegimo...Tam, kad ten "neplyštų", man asmeniškai reikia labai gerai atsipalaiduoti ir susijaudinti, tada ten viskas labai suminkštėja, na ir pozą tinkamą pasirinkti, nes plyšta dažniausiai pačioj pradžioj, o jei pradžioj neplyšo, tai ir vėliau jau nebeplyš ir toliau jau galima mylėtis bet kuria poza.... blush2.gif
Svabiausia, be panikos 4u.gif
Lizy
QUOTE(Jolančikė @ 2005 11 14, 02:35)
Perskaičiau ir negaliu tylėti. Pagaliau radau savo likomo draugę. Tik aš žinau atsakymą - tai alergija arba pienligė. Sausumas, perštėjimas išorėj, niežulys ir tas "plyšimas". Ligos simtomuose apie plyšimą nerašo, bet gal ne visoms būna. Jau toli gražu ne pirmi metai man. Bjauru. Ir veikia psichologiškai tikrai, pritariu. Ir niekaip tai nesusiję su partnerio "pasididžiavimu". Reikia gydytis. Deja, geros ginekologės pasiūlyti negaliu. Pati nesėkmingai ieškau. Jau "pusė daktaro" tuo klausimu pasidariau, bet kas iš to... O kas čia siūlo į skyrelį "Už miegamojo durų" pereiti? Dėkui už rekomendaciją, paieškosim tokio,ar ne,LYZI? smile.gif Gal ir atsakymą į savo klausimą rasim? mirksiukas.gif Gali pasirodyti, kad gal ir aš klystu. unsure.gif
*

Aciu, vien zinojimas kad nesu vienintelis neistirtas atvejis, padeda. blush2.gif
o tai gydytojai su savo nezinojimais privercia jaustis nekaip.

QUOTE(Stichija @ 2005 11 14, 12:27)
Ir gal tikrai oda issausejusi labai? Yra gi Mirra Liuks specialus kremas-gelis intymiai higienai, tai juo patariama ir siaip, kasdien savo "gera" vieta teptis, drekinti....

Reiks paieskot to kremuko. Pas mane siaip ju jau parduotuve greit bus galima atidaryt g.gif turiu ivairiu ir nuo grybelio, ir net kuris nuskausmina patepta vieta. Ivairiausiu...na bet kol bus ka bandyt, bandysiu....

O del psichologu ir seksologu.Gyvenu norvegijoj, tai truputi sunkiau,susirast tinkama gydytoja. Va lankiausi pas psichologa, tai vos neissiskyriau su saviskiu, nes pagal psichologa isejo, kad maniskis nesirupina ir pan.
O pats psichologas sake, kad pas juos seksologu nera. g.gif
Bandysim pas poru psichologa, tik kad jau antra men kaip negaunam kvietimo.

O siaip tai bandau viska, kaip sakant griebiuosi uz paskutinio vilties siaudo. Tad abai aciu uz ivairiausius patarimus smile.gif
Jolančikė
QUOTE(Lizy @ 2005 11 14, 20:45)
O del psichologu ir seksologu.Gyvenu norvegijoj, tai truputi sunkiau,susirast tinkama gydytoja. Va lankiausi pas psichologa, tai vos neissiskyriau su saviskiu, nes pagal psichologa isejo, kad maniskis nesirupina ir pan.
O pats psichologas sake, kad pas juos seksologu nera. g.gif
Bandysim pas poru psichologa, tik kad jau antra men kaip negaunam kvietimo.

O siaip tai bandau viska, kaip sakant griebiuosi uz paskutinio vilties siaudo. Tad abai aciu uz ivairiausius patarimus smile.gif
*

Bėk visų pirma pas ginekologę. Netikiu, kad Norvegijoj jų nėra gerų. O jei ką - paieškok google.lt ar kitur, įvedus raktinį žodį PIENLIGĖ. Bent jau aš internete radau nemažai info apie tai. Psichologai ginekologinių problemų neišmano ir nesprendžia. Su vyru manau viskas gerai, mano draugas labai rūpestingas (patikėk turiu su kuo palygint mirksiukas.gif ), čia esmė visai ne tarpusavio santykiuose. Bet jie gali labai susikomplikuoti dėl tokių "bėdų". O tada jau tikrai nelinksma bus. Ir dar pasakysiu - turite gydytis ABU. Tai lytiškai perduodama liga. Nors ir ne venerinė. Vyras turėtų jaust irgi kažką negero ant savo "pasididžiavimo" (būna spuogeliai). Tai tiek.
Liorka
vyrai retai kada del pienliges jauchia koky diskomforta wink.gif bet jie yra tos ligos perneshejai. gydosi abu, moteris zhvakutem kremais ar tablete, vyrai dazhneusiai tik tablete. ishsigydzhius nereik ishkart apsidzhaiugti, nes deja, shi liga labai labai greit linkusi vel pasikarotit. priezhaschiu milijonai. shiaip manau kad tokia tema turetu buti jau wink.gif
Jolančikė
QUOTE(Liorka @ 2005 11 14, 22:49)
vyrai retai kada del pienliges jauchia koky diskomforta wink.gif bet jie yra tos ligos perneshejai. gydosi abu, moteris zhvakutem kremais ar tablete, vyrai dazhneusiai tik tablete. ishsigydzhius nereik ishkart apsidzhaiugti, nes deja, shi liga labai labai greit linkusi vel pasikarotit. priezhaschiu milijonai. shiaip manau kad tokia tema turetu buti jau wink.gif
*

Pagaliau išsiaiškinom, čia jau ir aš būčiau linkus pritarti. drinks_cheers.gif Kai viskas aišku, žinoma, galima ir kitur pasižvalgyti, kam čia vienoj temoj trypčioti. Sėkmės, LYZI! mirksiukas.gif Jei ką - kreipkis, padėsim ir kitąkart. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Lizy
Na tikrai labai aciu uz nuosirdzius patarimus. 4u.gif Faini zmones cia renkas smile.gif

Ginekologus tai kelis esu aplankius-jokiu grybeliu, nieko.
Tad vadinasi dregme. Reiks drekint smile.gif ir drekint ir gal vel sulauksiu maloniu akimirku. ax.gif

Tikiuosi tau Jolanchike irgi viskas susitvarkys 4u.gif
Juk mes vertos gyvenimo malonumu 4u.gif
Stichija
Nagi dar prisiminiau, ka man ginekologe aiskino, tai vat, per didele higiena irgi nera gerai, ta prasme man ji del sausumo patare plautis tik 1 karta per diena, aisku be rysio, bet iprast galima, plaunantis jokiu muilu ar dusio zeliu, tik specialus plovikliai, jokiu budu nebrzuzinti jokia plausine, o tik ranka, jokiu budu nenukreipti i vidu duso sroves, kad neisplauti geruju bakteriju...
O gal tu naudoji kokia bloga depiliacine priemone, kuri issausino oda aplink? Na blogas vaskas, ar blogas kremas, ar gal peiliukai netinka? Nes man nuo vieno kremo tai taip viskas buvo issauseje, kad siaubas, tai naudojau kasdienai savo grozybei tepti paprasta alijosiaus geli 99 proc. grynumo - labai padejo.
Jolančikė
QUOTE(Lizy @ 2005 11 15, 13:33)
Na tikrai labai aciu uz nuosirdzius patarimus. 4u.gif  Faini zmones cia renkas smile.gif

Ginekologus tai kelis esu aplankius-jokiu grybeliu, nieko.
Tad vadinasi dregme. Reiks drekint smile.gif ir drekint ir gal vel sulauksiu maloniu akimirku.  ax.gif

Tikiuosi tau Jolanchike irgi viskas susitvarkys 4u.gif
Juk mes vertos gyvenimo malonumu  4u.gif
*

Jei problema tik išsausėjimas, reiškiasi kažkas tam irgi turi įtakos. Gal kasdieniniai įklotai arba paketai netinkami? Aš dar skaičiau, kad organizmui skysčių gali trūkti, "ten" iš karto signalizuoja. Pagalvojau iškart apie save, kad tikrai skysčių mažai per dieną vartoju. Turiu omeny arbatą. Pradėjau daugiau gerti, nors kartais pamirštu, čia reikia priprast, tiesiog kaip įprotis turi pasidaryt kasdien 5 - 7 puodeliai arbatos, drėgmės pusiausvyra turėtų atsistatyti. Ir manau, kad visomis organizmo bėdomis reikia "iš vidaus" rūpinti pirmiausia, o ne iš išorės. Dar pasiskaityk ir Stichijos komentarą, teisingai rašo, pritariu. Tai tiek. Sėkmės ir tau, parašyk dar kada kaip sekasi. mirksiukas.gif O žmonės čia faini, ir aš pastebėjau. mirksiukas.gif biggrin.gif
Jolančikė
QUOTE(Stichija @ 2005 11 15, 13:40)
Nagi dar prisiminiau, ka man ginekologe aiskino, tai vat, per didele higiena irgi nera gerai, ta prasme man ji del sausumo patare plautis tik 1 karta per diena, aisku be rysio, bet iprast galima, plaunantis jokiu muilu ar dusio zeliu, tik specialus plovikliai, jokiu budu nebrzuzinti jokia plausine, o tik ranka, jokiu budu nenukreipti i vidu duso sroves, kad neisplauti geruju bakteriju...
O gal tu naudoji kokia bloga depiliacine priemone, kuri issausino oda aplink? Na blogas vaskas, ar blogas kremas, ar gal peiliukai netinka? Nes man nuo vieno kremo tai taip viskas buvo issauseje, kad siaubas, tai naudojau kasdienai savo grozybei tepti paprasta alijosiaus geli 99 proc. grynumo - labai padejo.
*

Dėl depiliaciniu priemonių negirdėjau to, dėkui už informaciją, reikės atkreipti dėmesį. O kas liečia higieną, taip,specialūs prausikliai. Galima vieną kartą per dieną su jais praustis, o kitą kartą paprasčiausiai vandeniu tik, be jokių prausiklių, pvz. ryte juk kažin ar sveika moteris labai jau murzina "toje vietoje" atsikelia. Tad kam tie prausikliai? Na nebent vyras ryte "kažko" užsimano, tada jau aišku, be prausiklio ir įkloto neišsiversi... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Gerai, kad aš vyro jau neturiu, o draugas tik savaitgaliais "problemų" pridaro. mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
uosiux
QUOTE(Stichija @ 2005 11 14, 11:27)
Nu vistiek reiktu gausiais kiekiais vartoti liubrikanta, nes man be jo irgi iplysta, su juo - viskas gerai.....
Ir gal tikrai oda issausejusi labai? Yra gi Mirra Liuks specialus kremas-gelis intymiai higienai, tai juo patariama ir siaip, kasdien savo "gera" vieta teptis, drekinti....Be to, gal is tos baimes kad plys, kas nors " susirakina "? Vaginizmu berods tai vadinama.....Nu nzn....tepkis kremu, naudok liubrikanta o per sueiti ikalk sampano, kad labiau atsipalaiduotum...Suprantu labai, bet galiu tik tai patarti....
*

O gal patartumet, kur geriau isigyti tu kremuku - lubrikantu? Ar ieskoti vaistinese, ar geriau intymiu prekiu parduotuvese? Kokios kainos? Gal patartumet, kokie geresni, nes nesu tokiu dalyku pirkusi, o reiketu, nes pas mane gan sausoka, o po santykiu visada stipriai persti, kartais ir odele itruksta, aisku po pusdienio viskas aprimsta tongue.gif
O kas per "Mirra Liuks specialus kremas-gelis intymiai higienai", tik drekina, ar dar ka nors daro?

p.s. sorry uz tokius klausimus, bet kur daugiau paklausi, kai i miegamaji dar neileidzia doh.gif
So Lucky
QUOTE(uosiux @ 2007 04 15, 12:28)
O gal patartumet, kur geriau isigyti tu kremuku - lubrikantu? Ar ieskoti vaistinese, ar geriau intymiu prekiu parduotuvese? Kokios kainos? Gal patartumet, kokie geresni, nes nesu tokiu dalyku pirkusi, o reiketu, nes pas mane gan sausoka, o po santykiu visada stipriai persti, kartais ir odele itruksta, aisku po pusdienio viskas aprimsta  tongue.gif
O kas per "Mirra Liuks specialus kremas-gelis intymiai higienai", tik drekina, ar dar ka nors daro?

p.s. sorry uz tokius klausimus, bet kur daugiau paklausi, kai i miegamaji dar neileidzia  doh.gif
*

Yra ir vaistinese neblogu. Isbandyk kelis pagal savo kisene ir tikima organizmui. Kas tinka vienai, tas nebutinai tinka kitai. Pradzioj rekomenduoju aquagel , gali nusipirkt bet kurioj vaistinej. Jei noresi ko mandresnio ir brangesnio bet kada spesi veliau nusipirkti. Sitas lubrikantas yra vandens pagrindu, beveik bekvapis, todel neturetu alergizuoti.
blansyte
Aš vaistinėj pirmą pasitaikiusi ėmiau,tik bekvapį,tai man tinka.
admine
QUOTE(Stichija @ 2005 11 15, 15:40)
*

Manau, kad Stichija pataike i desimtuka 4u.gif . As vis negaliu iprast maziau sveist ta jautria vieta. Daznai pagalvoju, kodel diena labiau noreciau myletis nei vakare, o gi todel kad kiekviena vakara,pries einant i lova abu su vyru tiek issimaudom vos ne pirtis pasidarom, kad visos naturalios dregmes dingsta unsure.gif . Kai ieskojau priezasciu pas ginekologa, kartais paskirdavo tokiu zvakuciu, tik ju dabar sunku gauti, o toks pat kremas man nepatiko, is viso nelabai megstu, kai drekinama nenaturaliais dalykais. Tad, mielosios, jei dar turit sveikateles po vaikuciu rupesciu, dar pabandykit save pazint ir suprast ko individualiai truksta.
Papildyta:
QUOTE(uosiux @ 2007 04 15, 13:28)
O gal patartumet, kur geriau isigyti tu kremuku - lubrikantu? Ar ieskoti vaistinese, ar geriau intymiu prekiu parduotuvese? Kokios kainos? Gal patartumet, kokie geresni, nes nesu tokiu dalyku pirkusi, o reiketu, nes pas mane gan sausoka, o po santykiu visada stipriai persti, kartais ir odele itruksta, aisku po pusdienio viskas aprimsta  tongue.gif

p.s. sorry uz tokius klausimus, bet kur daugiau paklausi, kai i miegamaji dar neileidzia  doh.gif
*

Lubrikantus pradejom naudoti pries 3 men, tai visai neapsirikom. Klausinejau draugiu, kas ka naudoja. Sex parduotuvese lubrikantai brangus su iv. kvapais ir visu vaivorykstes spalvu smile.gif bet tokie gali sukelt alergijas. Mes su vyru sekmingai naudojam LifeStyles pirkta vaistinej su alijosium ir vit E. Beveik bekvapis ir bespalvis, neblogai sutepa thumbup.gif
seandy
Taigi turiu problemele. Kai susijaudinu ir man pradeda "ten" drėgti, k a r t a i s pradeda toj vietoj skaudeti... verysad.gif Atrodo, tai lyg duria, ar kaip, nemalonus labai jausmas, bet po kiek laiko praeina. Gal kam taip yra? Ir kas cia gali buti? Ar verta nerimauti? g.gif
Limcamca
Geriausia pasikonsultuoti su ginekologe. Po apžiūros, manau, ji pateiks tau tinkamiausią atsakymą. 4u.gif
Amry
QUOTE(Jolančikė @ 2005 11 14, 02:35)
*

drinks_cheers.gif man buvo pienligė.. doh.gif kuri perėjo į grybelį...
ne tai, akd santykių metu plyšta oda (net galvot nesinorėjoa apie smileysex.gif)... Visa oda ten buvo sutrūkinėjusi, net lytinės lūpom trūkusios daugybėj vietų doh.gif
Aš galiu parekomenduot Vilniuj super kliniką Mindaugo g. thumbup.gif priešiais ambasadą (kuri yra šalia Mindaugo maximos) kitoj g pusėj thumbup.gif sumokėjau 100lt už konsultaciją, bet ir echoskopą padarė, ir krūtis apžiūrėjo, ar gūziukų nėra, labai faina gydytoja thumbup.gif Sonata Rakšnienė, jaunutė tokia, bet labai thumbup.gif
klinika "Max meda", Mindaugo g.16, tel 213 77 08 arba 8-620 78846, darbo laikas:
I-V 9:00-20:00, VI 9:00-15:00 thumbup.gif
O šiaip man išrašė gydytoja "lomexin" tepalą ir žvakutes (jos tik trys yra, jų užtenka gydymui) ir vieną kapsulę, tik vat kapsulės pavadinimo nepamenu, ten viena tebletė, ją tik vieną tereikia išgert, vaistukai atsiėjo apie 50Lt, bet išsigydžiau per kelias dienas thumbup.gif
kucci_kucci
o as nzn kokia man liga buvo ar kas, bet paguosiu, jog kazkaip savaime ir praejo tie visi trukinejimai ir perstejimas smile.gif itariu jog truko man vitaminu
udole
QUOTE(Lizy @ 2005 11 15, 15:33)
Tad vadinasi dregme. Reiks drekint smile.gif ir drekint ir gal vel sulauksiu maloniu akimirku.  ax.gif

Juk mes vertos gyvenimo malonumu  4u.gif
*

Jeigu problema drėgmėjė, galima pamėginti kontrceptines žvakutes naudoti. Drėgmės mažai nepasirodys, o ir apsauga nuo nestuke.gif kartu.
darbsti
QUOTE(Amry @ 2007 07 03, 11:53)
drinks_cheers.gif  man buvo pienligė..  doh.gif kuri perėjo į grybelį...
ne tai, akd santykių metu plyšta oda (net galvot nesinorėjoa apie smileysex.gif)... Visa oda ten buvo sutrūkinėjusi, net lytinės lūpom trūkusios daugybėj vietų  doh.gif 
Aš galiu parekomenduot Vilniuj super kliniką Mindaugo g.  thumbup.gif  priešiais ambasadą (kuri yra šalia Mindaugo maximos) kitoj g pusėj  thumbup.gif  sumokėjau 100lt už konsultaciją, bet ir echoskopą padarė, ir krūtis apžiūrėjo, ar gūziukų nėra, labai faina gydytoja  thumbup.gif  Sonata Rakšnienė, jaunutė tokia, bet labai  thumbup.gif
klinika "Max meda", Mindaugo g.16, tel 213 77 08 arba 8-620 78846, darbo laikas:
I-V 9:00-20:00, VI 9:00-15:00  thumbup.gif
O šiaip man išrašė gydytoja "lomexin" tepalą ir žvakutes (jos tik trys yra, jų užtenka gydymui) ir vieną kapsulę, tik vat kapsulės pavadinimo nepamenu, ten viena tebletė, ją tik vieną tereikia išgert, vaistukai atsiėjo apie 50Lt, bet išsigydžiau per kelias dienas  thumbup.gif
*

o nepasikartojo?
o kapsule turbut mykosist?
Papildyta:
QUOTE(udole @ 2007 07 11, 16:25)
Jeigu problema drėgmėjė, galima pamėginti kontrceptines žvakutes naudoti. Drėgmės mažai nepasirodys, o ir apsauga nuo  nestuke.gif  kartu.
*

Kiek man tai nepatiko, nes perdaug putoja tos zvakutes, nu gal tokios prastos pasitaike?
udole
QUOTE(darbsti @ 2007 07 12, 13:43)
Kiek man tai nepatiko, nes perdaug putoja tos zvakutes, nu gal tokios prastos pasitaike?
*

Jeigu su drėgme viskas tvarkoje, tuomet sutinku, kad jos labai putoja, bet jeigu šioje srityje yra problemų, tai gali būti, kad žvakutės yra išeitis.
agie
man buvo issausejimas ir netgi galiausiai grybelis atsirado nuo kasdieniniu iklotu,pasirodo kad gali ir nuo iklotu atsirasti perstejimas bei pienliges simtomai.dar ir higienine zele turi buti jautriai odai ir t.t..... kad visiskai jokio sudirginimo nekeltu......... smile.gif
Rasyte80
Mano vyro daikciukas yra ganetinai didelis, o as pati labai smulki. Kai mylimes man daznai skauda, o jei dar maziau sudreksta, tai po to kelias dienas persti, kartais pienlige atsiranda. Be to mano lytines lupos taip pat nemazos, manau del to daznai man jas nutrina.
Gal kas turite panasiu problemu?
Ar po gimdymo mano tarpviete padides?
Ir dar, gal ka nors zinote apie lytiniu lupu mazinimo operacija? nes tikrai del to jauciu labai dideli diskomforta...

Is anksto aciu uz patarimus....
Rasyte80
oi atsiprasau, turejau mintyje ne lytines lupas, o klitori... blush2.gif
Luknė
Po gimdymo makštis kiek paplatės. Man iki pirmojo sūnaus gimimo irgi skaudėdavo, o dabar auginu du ir jokių skausmų rolleyes.gif . Kiek esu girdėjusi, moteris netekusi klitorio negali pajusti orgazmo, taigi jam geriau neplanuok, ką nors daryti. O kompleksai dėl dydžių labai gerai gydomi nuoširdžia vyro meile. Jei tave myli, tu jam nuostabi ir didelė ir maža.
eladzius
bet makstis yra tampri ir tempias pagal tavo vyro dydi.nesvarbu ar tu smlki ar ne doh.gif .tau reik naudot lubrikantu ir viskas bus ok.truksta "dregmes'' del to tau skauda blush2.gif jei netiki paklausk gydyt pasakys ta pati ir dar..labiau atsipalaiduok ir pati pamatysi...ne prie ko cia tas gimdymas,tada ir taip paplates ,kad verksi jog dabar ''nebejauti nieko''
forever_strange
manau, kad reiketu naudoti daug lubrikanto ir viskas bus ok.
Buldogiukas
QUOTE(linuoskytej @ 2007 07 27, 17:51)
manau, kad reiketu naudoti daug lubrikanto ir viskas bus ok.
*

Merginos teisybe sako, daugiau atsipalaidavimo, ir siektiek lubrikanto... smile.gif
As ir labai mazute smulkute, ir kartais skausmeli jusdavau, draugui ne sakyt nereikejo pats viskuo pasirupino kad atsipalaiduociau ir nejusciau jokiu nemaloniu pojuciu... biggrin.gif biggrin.gif
Alexita
Jei vyro "daikciukas" yra per ilgas, tai sex'o prekiu parduotuvese yra spec.ziedu, uzsideda ant "daikciuko" ir jis giliai neilenda tongue.gif pati nebandziau, bet manau kad turetu padeti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Masia @ 2007 07 29, 18:23)
Jei vyro "daikciukas" yra per ilgas, tai sex'o prekiu parduotuvese yra spec.ziedu, uzsideda ant "daikciuko" ir jis giliai neilenda  tongue.gif  pati nebandziau, bet manau kad turetu padeti  g.gif
*

jei bandysit, papasakok, ar tikrai tas daiktas veikia mirksiukas.gif
editute
manau kad jei tave vyras mazai sujaudina makstis mazai tepadideja 4u.gif nes nuo susijaudinimo ji truputi padideja, pailgeja ir sudreksta lotuliukas.gif lubrikantas gali sutepti maksti tai truputi padeda ,bet nepadideja tavo lyt .org. tai va o jei persti tai gali buti ginek. liga. nes jei sveiki lyt.org. jie nusitrinti neturetu .gal mikrofluora paprasciausiai sutrikusi,dar priklauso ar naudoji KT.tada dar labiau kamuoja lyt. org. sausumas.Kalbu is praktikos kai susijaudinu betkokia poza gera biggrin.gif ir ner jokiu skausmu ,o kai ne tada doh.gif ir turejau visokiu pienligiu tada irgi ne iki sekso gali pabandyti vagisan zvakutes jos atkuria naturalia mikrofluora, o geriausia kreiptis i ginekologa paziures ar viskas gerai sekmes smile.gif
Donma
O man kažkaip jau keli mėnesiai mylintis skauda pilvo apačią,toks jausmas,kad badytų gimdą 4u.gif esu girdėjusi,kad po gimdymo gimda būna nusileidusi,paskui lyg ir grįžta į savo vietą,na nežinau 4u.gif Gal ką nors esate girdėjusios apie tai 4u.gif
Bet jau man po gimdymo praėjo trys metai ir tik dabar taip man yra doh.gif (na skausmas)
Odora
man irgi panasios problemos iskilo
pas mus tai viskas lyg ir idealiai atitinka, bet paskutiniu metu jauciu skausma jei besimylint neatsargiai "baksteli" kur nors labiau i desine puse ar ieina giliau truputi, skausmas nueina i desini sona, ir nebesuprantu ar cia kiauside kokia skauda ar kas nes jausmas siek tiek primena kai per menesines maudzia kuri viena sona.
kal kuri turit kokiu minciu ? g.gif
Raudonplaukė
Man taip pat kartais skauda bet dažniausiai tai priklauso nuo padėties taip pat nuo menstruacijų ciklo, tai yra kokioje padėtyje yra gimda, tada svarbiausiai parinkti padėtis, naudoti lubrikantą, taigi jai tuo metu skauda bandyti kitą padėtį, bent jau aš taip darau
bronele
Sveikos 4u.gif

Jau gana ilgai turiu didelę problemą - lytinių santykių metu atsiranda maži įplėšimai makštyje ir juos baisiai skauda, todėl tolesnis mylėjimasis tiesiog nebeįmanomas sad.gif Tie įplėšimai po dienos dingsta, todėl ginekologė nieko neranda, tik pienligę. Pienligę nuolat gydau žvakutėmis, tačiau įplyšimai visitiek atsiranda. Naudojame gerus lubrikantus, naudoju kontraceptines. Gal kam nors taip pat buvo? Ką daryti? unsure.gif verysad.gif
Omrum
tokiu budu gali pasireikst alegine reakcija gumytems,ar liublikatams kurios naudojat,kita kad buna per sausa makstis.
bronele
na, tai prasidejo Dar tada, kai lubrikantu nenaudojom, juos kaiptik del sios bedos ir pradejom naudot, tada dar kartais imanoma islikt "nesuzeistiems" biggrin.gif
Muscade
kazkur skaiciau.
1. permazai atsipalaiduoji
2. persausa
3. nenaudokit lubrikanto (nuo to pienlige ir visokie grybeliai)
4. leisk viskam uzgyti, ilgesni laika nesantykiaukit
5. pakeiskit poza, stenkis kelt auksciau dubeni
braškynas
Labas,Bronele,rašai,kad pienligę nuolat gydai žvakutėmis. Kas kiek laiko pienligė tau paūmėja(kartojasi)?
bronele
na seip tai as jos nejauciu labai, bet ginekologe liepe zvakutes puse metu reguliarei kas savaite po viena naudot, kad atsikurtu mikroflora. seniau mazdaug kas pusmeti jausdavau dideli diskonforta .
braškynas
Gal pavadinimą gali parašyti?O kito ginekologo nuomonės apie savo problemas nebandei sužinoti?Tarp kitko man irgi buvo panaši problema(tik be pienligės)nustojau vartoti kasdieninius įklotus,pasibaigė bėdos.Gal sutapimas o gal ne?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.