Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
evelinute
Sveikos atvykusios į BT matavimo temą!

user posted image
BT grafikų pildymas anglų kalba
Gali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą

Grafikėliai rusų kalba

Užsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas.

PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS,
REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ!
taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys

*Norint išsaugoti grafiką reikia:
1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai.
2. surink www.radikal.ru
3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai.
4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti".
tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit".
5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji.
6. nukopintą adresą įkelk čia.

*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip :
kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"
user posted image
user posted image
Kaip įkelti grafiką per nuorodą:
1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų.
2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.
user posted image
user posted image
BT - Bazinė temperatūra
NT - nėštumo testas
CD - ciklo diena
mm arba mmm - turim omeny mėnesines
DPO - kiek dienų po ovuliacijos
O - Ovuliacija
OT - ovuliacijos testas
TB - tavo brangusis arba vyras
HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.

Dar šis tas:

Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas:

GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH.
FSH (Follicle stimulating hormone)–folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės.
LH (Luteinizing hormone)– liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija.
Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją.
Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija.
Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus.
Androgenai (Androgenes) – gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją.
hCG (human chorion gonadotropin)– žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH.

user posted image

user posted image
Papildoma naudinga informacija:
Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių.
2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo.
Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu.
Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.

Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:
user posted image
Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo.

*

user posted image
Naudinga informacija!!!
Pastojusių BT grafikeliai
SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II !
user posted image

*

Papildyta:
vaisingų namučių bigsmile.gif wub.gif
gretusiu
Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 ax.gif
57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines wub.gif

Evelinute, aciu uz naujus namucius - tu atidarei duris, o as inesu maza laseli dziugesio 4u.gif
evelinute
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 18:46)
Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1  ax.gif
57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines  wub.gif

Evelinute, aciu uz naujus namucius - tu atidarei duris, o as inesu maza laseli dziugesio  4u.gif
*

wub.gif
Fiorella
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 18:46)
Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1  ax.gif
57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines  wub.gif

Evelinute, aciu uz naujus namucius - tu atidarei duris, o as inesu maza laseli dziugesio  4u.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(evelinute @ 2010 01 07, 18:49)
*

Ačiū už naują tamutę 4u.gif
zylute81
registruojos rolleyes.gif
aciu uz nauja temute

kad jau pradedam temute su gerom ziniom tai gal taip ir kuo toliau tuo daugiau ju geru bus pasibaigusiu II
Zemil
registruojuosi, jau garsiai sveikinu Gretusiu wub.gif
Evelinutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz naujus namucius
Tegul buna vaisingi smile.gif
Selva
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 17:08)
Na as jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1  ax.gif
*

wub.gif wub.gif

P.S. Ka reiskia tas uzraselis pas tave liniuotej? Kas ten nutiko 2CD?
gretusiu
QUOTE(Selva @ 2010 01 07, 20:08)
wub.gif  wub.gif

P.S. Ka reiskia tas uzraselis pas tave liniuotej? Kas ten nutiko 2CD?
*

Ka as zinau g.gif Ivedziau teigiama NT, tai FF pasveikino - ir va ka pridirbo lotuliukas.gif
daivukas27
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 17:46)

*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu,linkiu lengvu tau 9 menesiuku 4u.gif
Evelinute aciu uz naujus namucius smile.gif tikekimes,kad bus daug nestukiu siuose namuciuose,pradzia gera taip ir toliau 4u.gif
Zemil
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 07, 20:49)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sveikinu,linkiu lengvu tau 9 menesiuku 4u.gif
Evelinute aciu uz naujus namucius smile.gif tikekimes,kad bus daug nestukiu siuose namuciuose,pradzia gera taip ir toliau 4u.gif
*

neatsidaro liniuote, pasalinkit tarpus is BBC kodo ax.gif
daivukas27
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 07, 19:54)
neatsidaro liniuote, pasalinkit tarpus is BBC kodo ax.gif
*

Einu pabandysiu gal pavyks wub.gif
Papildyta:
atrodo pavyko blush2.gif
Rastika
user posted image

kazin kada geriau darytis NT ar sekmadieni (13 DPO) ar pirmadieni (14 DPO) g.gif
Zemil
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 07, 21:09)
Einu pabandysiu gal pavyks wub.gif
Papildyta:
atrodo pavyko blush2.gif
*

pavyko smile.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 01 07, 21:20)
user posted image

kazin kada geriau darytis NT ar sekmadieni (13 DPO) ar pirmadieni (14 DPO) g.gif
*

o kiek DPO pas tave? jei esi kantri lauk mm dienos
gretusiu
Niu va, baigiasi pirma keista diena wub.gif Aciu visoms uz palaikyma ir tikejima - viena nebuciau to iveikus 4u.gif
O dabar Operacija Y - a pacemu y? stob ne kto nedagadalsia lotuliukas.gif
staniule
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 22:49)
Niu va, baigiasi pirma keista diena  wub.gif Aciu visoms uz palaikyma ir tikejima - viena nebuciau to iveikus  4u.gif
O dabar Operacija Y - a pacemu y? stob ne kto nedagadalsia  lotuliukas.gif
*

kas cia per operacijos pas tave? biggrin.gif
bum
Sveikos,
[quote=daivukas27,2010 01 06, 21:39]
labas vakarelis, pas mane jau atsivilko mm,ir vel viskas is naujo
*

[/quote]
4u.gif

[quote=Sugar Free,2010 01 06, 21:43]
Sveikos merginos kaip ir žadėjau, kai tik gydytoja patvirtins, kad su mano nestuke.gif viskas ok atbėgsiu pas Jus su stipriais, tvirtais virusiukais, taip, kad griebkit visos, užteks, padalinsiu dar laikau už jus visas kumštukus
*

[/quote]
Šaunu kad pas jus viskas gerai wub.gif

[quote=Alvyda,2010 01 07, 07:15]
Žiauriai trūksta miego, ėda rėmuo,pučia pilvą, krečia šaltis, visiškai neturiu nuotaikos ir tuo labiau jėgų... Kelinta diena su tempa vaikštau... BT laikosi kol kas...
*

[/quote]
Tikiuosi kad čia nestuke.gif požymiai, o ne ligos tongue.gif

[quote=ksise,2010 01 07, 08:58]
sveikos paneles,noreciau suzinoti jusu nuomone,mmm susirgau trym dienom anksciau,pasirgau tik viena diena,po ju bt buvo keturias dienas 36.8,o dabar nukrito 36.2,Kas man daros?
*

[/quote]
Susirgai tai tikros mmm buvo ar tik patepliojimas? g.gif

[quote=pepilota,2010 01 07, 10:40]
Mergaites, jau fertilityfriends visai isprotejo dabar ja jie man brezia O ne 15, o 17CD doh.gif Tik as niekaip nesuprantu kodel Juk daugiau jokiu papildomu duomenu nevedu, tik tempa. Tai pagal ka jie ten sprendzia?
http://public.fotki.com/pepilota/mano-plan...module-php.html
*

[/quote]
Gražiai lotuliukas.gif Gal vėliau persigalvos. Arba tikrai Eggwhite uždėk 14 cd

[quote=vaidalina,2010 01 07, 11:42]
Beje, buvau pas gydytoja del kompiuterines tomografijos proceduros, tai mano galvelei viskas gerai esu visiskai sveika, tik turiu matyt paveldeta migrena
*

[/quote]
Svarbiausia kad nieko baisaus nėra thumbup.gif O migreną ir aš turiu, suprantu tą 'džiaugsmą' doh.gif 4u.gif

[quote=gretusiu,2010 01 07, 12:46]
user posted image
*

[/quote]
Sveikinu clap.gif wub.gif

[quote=Chenelle,2010 01 07, 14:48]
Skaiciau cia, kad slopina, bet as paklausiau gines. Ji aiskiai man patvirtino "pastoti tau tikrai nemaisys". Na kadangi man labai reikai pareguliuot cikla, tai si karta isgersiu, nes skyre del to, kad paskutinis mano ciklas issiplete iki 50 dienu
*

[/quote]
Manau pastoti nemaišys kitą ciklą, kai bus jau tipo sureguliuotas ciklas

[quote=evelinute,2010 01 07, 15:41]
pasirodau su grafiku ir ataskaita iš gyd. Žėbos - pažiūrėjas vyro tyrimus, mano hormonus, padaręs echoskopiją, įtaria, kad gali būti neaiškios kilmės nevaisingumas nes mano duomenys geri, vyro taip pat ne blogiausi.. žodžiu laukiu dabar chlamidijų tyrimo rezultatų ir jei viskas ok, registruojuosi kiaušintakių praeinamumo tyrimui (grafikėlis paraše)
*

[/quote]
Svarbu esat gerame kelyje, stebuklas laukia jau už kampo 4u.gif

[quote=gretusiu,2010 01 07, 18:08]
Na as jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1
57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines
*

[/quote]
Labai geri skaičiukai kaip tokiai cd thumbup.gif
Pas ginę geriau eik po poros savaičių - kol kas visviena dar nesimatys nieko apart išvešėjusios gleivinės
mirksiukas.gif

[quote=Rastika,2010 01 07, 21:20]
kazin kada geriau darytis NT ar sekmadieni (13 DPO) ar pirmadieni (14 DPO)
*

[/quote]
Jei sekmadienį tai reiktų jautrų pirkti. Pirmadienį jau visi turėtų rodyti ax.gif

Evelinute, šaunu kad nepalikai be namų
4u.gif
Ingutevi
Labas vakarelis matuokles bigsmile.gif
Registruojuosi naujuose namuciuose, linkiu, kad daugeliui jie butu vaisingi mirksiukas.gif
Kaip smagu skaityti ir matyti geru ziniu vaizdus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O as sugrizau is gydytojos organizmas miega, reikia saukti mm ir dar bandyt stimuliuot, o jei ne padarys kiausidziu drilinga ax.gif
Man jau geda cia rodytis doh.gif ateina merginos, pabuna tampa nestuke.gif ir iseina i kitus skyrelis, o as kai cia kabau neislysdama taip kabau doh.gif unsure.gif
Zemil
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 07, 22:34)
Labas vakarelis matuokles  bigsmile.gif
Registruojuosi naujuose namuciuose, linkiu, kad daugeliui jie butu vaisingi  mirksiukas.gif
Kaip smagu skaityti ir matyti geru ziniu vaizdus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O as sugrizau is gydytojos organizmas miega, reikia saukti mm ir dar bandyt stimuliuot, o jei ne padarys kiausidziu drilinga  ax.gif
Man jau geda cia rodytis  doh.gif  ateina merginos, pabuna tampa  nestuke.gif ir iseina i kitus skyrelis, o as kai cia kabau neislysdama taip kabau  doh.gif  unsure.gif
*

nesijausk vienisa lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
bum
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 07, 22:34)
Man jau geda cia rodytis  doh.gif  ateina merginos, pabuna tampa  nestuke.gif ir iseina i kitus skyrelis, o as kai cia kabau neislysdama taip kabau  doh.gif  unsure.gif
*

Baik tu juokus, gi turi kas nors man kompaniją palaikyti ilgesniam laikui nei 3 mėn lotuliukas.gif mirksiukas.gif
daivutyte
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 07, 15:34)
Labas vakarelis matuokles  bigsmile.gif
Registruojuosi naujuose namuciuose, linkiu, kad daugeliui jie butu vaisingi  mirksiukas.gif
Kaip smagu skaityti ir matyti geru ziniu vaizdus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O as sugrizau is gydytojos organizmas miega, reikia saukti mm ir dar bandyt stimuliuot, o jei ne padarys kiausidziu drilinga  ax.gif
*

Na tik cic, nes yra ir daugiau tokiu kaip tu uzstrigusiu tarp zems ir dangaus blink.gif
as laukiu sekmadienio, kai pagal praeita cikla turetu pradet kristi temperatura. kol kas pastovi nes siandien 17CD. paskutines 3 dienas buvo pilvo tempimas, o siandien lyg ir nieko.
Alvyda
Labas rytas. Vakar gyd. patvirtino, kad O visgi įvyko, tik su didele tikimybe, kad nepilnavertė. Na, bet viltį paliko.Ta proga toliau įsikalbu požymius. (.) skauda, miego trūksta, tempa vakar vakare buvo 37.2, o va BT truputį užsilenkė ne pagal planą smile.gif Nu nebeilgai truks tas įsivaizduojamas nėštumas - arba paaiškės, kad jis tikras, arba parsivilks brangiosios lotuliukas.gif
http://www.fertilityfriend.com/home/2aa736
Virvute
GRETUSIU,

Patyliukais kad neishgasdint zhirniuko sviaikinu su shia nuostabia zhinia thumbup.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif

Dabar tik saugok save, ypac tokiu oru blink.gif wub.gif
gretusiu
Labas rytas, komanda...
Pagalvojau siandien matuodama BT - koki kelia mes nueinam iki II... As puse nakties negalejau uzmigti is skausmo, visa laika raizo pilva, o vis tiek - taip gera ant sirdeles...
Vakar MV perskaite zirniuko jam ant pagalves palikta laiskiuka, tai kelias minutes lakste po namus rekdamas "AS BUSIU TETIS!!!"... O po to knarke iki ryto - sako, kad jis neknarkia, o urzgia ir taip mane saugo lotuliukas.gif

Tesinys - parase. NT pakartotas, vaiduokliukas, bet aiskus ir greitai thumbup.gif thumbup.gif
Ingutevi
Sveikutes bigsmile.gif
As siandien nedirbu, tai namuose kava gurksnoju ax.gif
QUOTE(bum @ 2010 01 07, 23:53)
Baik tu juokus, gi turi kas nors man kompaniją palaikyti ilgesniam laikui nei 3 mėn lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Tai gi laikau, laikau thumbup.gif nuo kovo menesio jau doh.gif

QUOTE(Alvyda @ 2010 01 08, 08:10)
Vakar gyd. patvirtino, kad O visgi įvyko, tik su didele tikimybe, kad nepilnavertė. Na, bet viltį paliko.Ta proga toliau įsikalbu požymius.

O tu nepergyvenk, man vakar panasiai pasake, vakar VK gydytoja visus mano grafikus sudirbo doh.gif sake, kad O nebuvus, tik tempa duphastonas pakeles doh.gif bet va kodel ta pakilima islaiko 2 savaites neaiskino blush2.gif Bet kuriuo atveju neprarask vilties, gal "nurasytas" ciklas pasirodys sekmingu 4u.gif
Alvyda
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 08, 08:19)
O tu nepergyvenk, man vakar panasiai pasake, vakar VK gydytoja visus mano grafikus sudirbo  doh.gif sake, kad O nebuvus, tik tempa duphastonas pakeles  doh.gif bet va kodel ta pakilima islaiko 2 savaites neaiskino  blush2.gif  Bet kuriuo atveju neprarask vilties, gal "nurasytas" ciklas pasirodys sekmingu  4u.gif
*

Tai ir nepergyvenu smile.gif Jau vien, kad jinai įvyko, yra pergalė lotuliukas.gif Nes sakė, kad folikulas neovuliuos, nes per mažas ir nenori augti lotuliukas.gif Kitą ciklą tipo dufastonu geltonkūniui padės, nes sakė, kad tas nepilnavertiškumas tame, kad gal geltonkūnis negamina pakankamai progesterono. Bet viskas yra su žodeliu GAL, tad dar kelias dienas galiu pabūti nėščia smile.gif
RenataJ.
Labas rytas mergaites, prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/60361
Evelinute, aciu uz siltus namucius wub.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 19:46)
*

wub.gif saunus skaiciukai, laukiam nusiciaudint ax.gif
vaidalina
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 22:49)
Niu va, baigiasi pirma keista diena  wub.gif Aciu visoms uz palaikyma ir tikejima - viena nebuciau to iveikus  4u.gif
O dabar Operacija Y - a pacemu y? stob ne kto nedagadalsia  lotuliukas.gif
*

Sveikinu tave labai labai wub.gif
prisiminiau ir as savo pirmaja diena kai suzinojau, kad laukiuos - buvau pilna jaudulio, sumisimo ir palaimos rolleyes.gif labai daug priestaringu jausmu manyje siaute, bet jausmas buvo nuostabus wub.gif
Linkiu tau nepamirstamu 9 menesiuku ir sveiko leliuko oro_buckis.gif
Zemil
Labas rytas, Gretusiu negaliu atsidziaugti tavo laime smile.gif
O as vis dar be O, jei ir ryt tempa nekils, busiu nurasius si cikla
Ingutevi
QUOTE(Alvyda @ 2010 01 08, 09:30)
Tai ir nepergyvenu smile.gif Jau vien, kad jinai įvyko, yra pergalė  lotuliukas.gif Nes sakė, kad folikulas neovuliuos, nes per mažas ir nenori augti  lotuliukas.gif Kitą ciklą tipo dufastonu geltonkūniui padės, nes sakė, kad tas nepilnavertiškumas tame, kad gal geltonkūnis negamina pakankamai progesterono. Bet viskas yra su žodeliu GAL, tad dar kelias dienas galiu pabūti nėščia

o tu pridek dar viena "gal" bigsmile.gif Gal neprireiks sekancio ciklo ax.gif ir busi nestuke.gif dar beveik 40 savaiciu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 08, 09:46)
Labas rytas, Gretusiu negaliu atsidziaugti tavo laime smile.gif
O as vis dar be O, jei ir ryt tempa nekils, busiu nurasius si cikla
*

Manyciau jau atejo laikas kilti mirksiukas.gif ir E ir zema BT pasilaikius thumbup.gif
valiusiuke
Labas rytas 4u.gif Gretusiu dideliausi sveikinimai 4u.gif Na šiandien dar truputį pakilau thumbup.gif
evelinute
labukas 4u.gif

nieko naujo pas mane - laikausi. tik kažin kada ta tikra O buvo, nes tas "laiptinis" kilimas labai neįtikinamai man atrodo unsure.gif nors vakar gydytojas matė geltonkūnį cool.gif
Chenelle
Labas rytas mergytes 4u.gif

kaip smagu, kai temeleje yra sviezia nestuke.gif . Jauciasi geros emocijos bigsmile.gif Tikekimes gretos tik dides 4u.gif
Saujora
Labas rytas.

Matyt nei kalėdinio, nei naujametinio stebuklo nebuvo smile.gif O taip pat unsure.gif
user posted image
RenataJ.
Man kazkaip itartinai ilgai teplioja, o pas gine uzsirasiusi ateinanti pirmadieni doh.gif taip ilgai man dar nebuvo buve tepliojimu. ka tai galetu reiksti... g.gif
http://www.babyplan.ru/profile/60361
Saujora
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 19:46)
*

Nuostabu wub.gif
Fiorella
Labas rytas 4u.gif

Šiandien pakilau assa.gif Tai tikiuosi, kad vakarykštis pakritimas žada gerą pabaigą g.gif
RenataJ.
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 08, 11:29)
Labas rytas  4u.gif

Šiandien pakilau assa.gif  Tai tikiuosi, kad vakarykštis pakritimas žada gerą pabaigą  g.gif
*

tikekimes, kad tai buvo vaisingas pagritimas ax.gif nors ir panasu i tai labai. ziuresim ka atnes rytojus
Rastika
bum, o jeigu pirmadienį daryčiausi NT (14 DPO) ar rodytu NT rezultatą? g.gif NT pirktas LT neraso ten jautrumo bet as galvoju kad LT visi nejautrus na apie 25 juk mazdaug tik yra
Papildyta:
Saujora, nueik pas gine su grafikėliu mirksiukas.gif
RenataJ.
QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 11:59)
bum, o jeigu pirmadienį daryčiausi NT (14 DPO) ar rodytu NT rezultatą? g.gif  NT pirktas LT neraso ten jautrumo bet as galvoju kad LT visi nejautrus na apie 25 juk mazdaug tik yra
Papildyta:
*

grafikelis tavo thumbup.gif, laukiam grazios pabaigos su nestuke.gif
zylute81
labas rytas mergaites rolleyes.gif

GRETURIU dabar jau tikrai sveikinu aukite stiprekite 4u.gif
Angel1203
Sveikos siu namu gyventojos noriu as stoti i jusu gretas nes cia vienai klaidzioti sudetinga man cia viskas idomu ale nieko nesuprantu kaip cia jus skaiciuojat ir kaip matauojat o kaip baisu kad nesigaudau rusu kalboi nieko doh.gif labai noriu leliuko bet suprantu jau kad vien noro neuztenka reik zinot kada ir kaip unsure.gif
*DJD*
labas rytas
o ziuriu naujienu turim bigsmile.gif gretusiu sveikinu tapus nestuke.gif lengvu tau menesiuku
evelinute aciu uznaujus namucius mirksiukas.gif
vaidalina
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 08, 12:20)
Sveiko siu namu gyventojos

Sveikute 4u.gif
junkis drasiai ir klausk, kas tau neaisku mirksiukas.gif
Dar pries tai pasiskaityk pirmaji puslapi rolleyes.gif
Angel1203
QUOTE(vaidalina @ 2010 01 08, 13:24)
Sveikute  4u.gif
junkis drasiai ir klausk, kas tau neaisku  mirksiukas.gif
Dar pries tai pasiskaityk pirmaji puslapi  rolleyes.gif
*

kuris tas pirmasis skaitosi blush2.gif doh.gif
Selva
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 08, 10:28)
kuris tas pirmasis skaitosi  blush2.gif  doh.gif
*

Tai butu pats pirmas sios temos pasisakymas mirksiukas.gif

Plius dar naudingos info rasi cia:

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=42599
RenataJ.
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 08, 12:20)
Sveikos siu namu gyventojos noriu as stoti i jusu gretas nes cia vienai klaidzioti sudetinga man  cia viskas idomu ale nieko nesuprantu kaip cia jus skaiciuojat ir kaip matauojat o kaip baisu kad nesigaudau rusu kalboi nieko  doh.gif  labai noriu leliuko bet suprantu jau kad vien noro neuztenka reik zinot kada ir kaip  unsure.gif
*

Sveikute, prasm jungtis drasiai ir planuoti kartu su mumis mirksiukas.gif
Belissima
Gretusiu [COLOR=deeppink][SIZE=7] sveikinu pajutus ta nuostabu jausma ir itariu, kad nakti tau ne pilvelio maudimas uzmigti trukde biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif paciai pries trejus metukus teko isgyventi ta jausma kai pamatai II, tai pirmas kelias naktis ne miegas galvyteje buvo:) jausmas buvo nuostanbus, tik va man neilgai juo teko pasidziaugti:( linkiu, kad visus 9 menesiukus butu lengvas nesiojimas bei dar lengvesnis gimdymas:)

o as va galiu tik pasidziaugti, kad siandien pagaliau sulaukiau mm, nors jos ir ne visai panasos i mm, et vistiek as ju jau sulaukiau thumbup.gif
Saujora
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 08, 11:29)
Labas rytas  4u.gif

Šiandien pakilau assa.gif  Tai tikiuosi, kad vakarykštis pakritimas žada gerą pabaigą  g.gif
*

thumbup.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 11:59)
*

Buvau tik be grafiko blush2.gif
Lauksiu dabar mmm ir žiūrėsiu,koks bus kitas ciklas.
bum
Sveikos,
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 08, 07:46)
Pagalvojau siandien matuodama BT - koki kelia mes nueinam iki II... As puse nakties negalejau uzmigti is skausmo, visa laika raizo pilva, o vis tiek - taip gera ant sirdeles...
Vakar MV perskaite zirniuko jam ant pagalves palikta laiskiuka, tai kelias minutes lakste po namus rekdamas "AS BUSIU TETIS!!!"... O po to knarke iki ryto - sako, kad jis neknarkia, o urzgia ir taip mane saugo 
*

wub.gif Tikrai faina pasiskaityti išgyvenimus. O TB kaip nuoširdžiai džiaugiasi thumbup.gif Šaunuolis. MB tai santūriai reagavo, kaip nujausdamas.. ax.gif
Linkiu kad nėštumas praeitų kuo sklandžiau wub.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 08, 08:19)
Tai gi laikau, laikau  nuo kovo menesio jau 
vakar VK gydytoja visus mano grafikus sudirbo  sake, kad O nebuvus, tik tempa duphastonas pakeles  doh.gif bet va kodel ta pakilima islaiko 2 savaites neaiskino    Bet kuriuo atveju neprarask vilties, gal "nurasytas" ciklas pasirodys sekmingu 
*

friends.gif
Kuri čia? g.gif

QUOTE(evelinute @ 2010 01 08, 09:36)
nieko naujo pas mane - laikausi. tik kažin kada ta tikra O buvo, nes tas "laiptinis" kilimas labai neįtikinamai man atrodo  nors vakar gydytojas matė geltonkūnį
*

Man taip atrodo apie 21 cd g.gif

QUOTE(Saujora @ 2010 01 08, 09:45)
Matyt nei kalėdinio, nei naujametinio stebuklo nebuvo  O taip pat 
user posted image
*

Bet nusileidai, tai gal dabar jau ateis O bigsmile.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 08, 09:46)
Man kazkaip itartinai ilgai teplioja, o pas gine uzsirasiusi ateinanti pirmadieni  taip ilgai man dar nebuvo buve tepliojimu. ka tai galetu reiksti...
http://www.babyplan.ru/profile/60361
*

Užklausk ginės 4u.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 01 08, 10:29)
Šiandien pakilau  Tai tikiuosi, kad vakarykštis pakritimas žada gerą pabaigą 
*

Reik tikėtis thumbup.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 10:59)
bum, o jeigu pirmadienį daryčiausi NT (14 DPO) ar rodytu NT rezultatą?  NT pirktas LT neraso ten jautrumo bet as galvoju kad LT visi nejautrus na apie 25 juk mazdaug tik yra
*

Kad ir bananų respublika, bet yra čia ir jautrių testų biggrin.gif Tik jie kainuoja >10lt ir ant jų parašyta kad galima naudoti iki mmm dienos mirksiukas.gif Arba kad parodo early pregnancy. Na bet jei paprastą pirkai tai daryk pirmadienį 4u.gif O gal nebeprireiks ir mmm ateis rolleyes.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 08, 11:20)
Sveikos siu namu gyventojos noriu as stoti i jusu gretas nes cia vienai klaidzioti sudetinga man  cia viskas idomu ale nieko nesuprantu kaip cia jus skaiciuojat ir kaip matauojat o kaip baisu kad nesigaudau rusu kalboi nieko    labai noriu leliuko bet suprantu jau kad vien noro neuztenka reik zinot kada ir kaip 
*

Sveika prisijungus biggrin.gif Matau kad gavai jau nuorodą informacijai studijuot hihihi.gif

QUOTE(Belissima @ 2010 01 08, 12:22)
o as va galiu tik pasidziaugti, kad siandien pagaliau sulaukiau mm, nors jos ir ne visai panasos i mm, et vistiek as ju jau sulaukiau
*

Nu va pagaliau thumbup.gif Gaila tik kad su antibiotikais gydaisi, sakyčiau bėk pas specialistus kad stimuliuotų naujam cikle, otai vėl pusę metų reiks laukti unsure.gif
Chenelle
Bum gerai uzkilai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.