evelinute
2010 01 07, 18:46
Sveikos atvykusios į BT matavimo temą! BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą Grafikėliai rusų kalbaUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai. 2. surink www.radikal.ru 3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai. 4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti". tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji. 6. nukopintą adresą įkelk čia.
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:
 Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!Pastojusių BT grafikeliaiSĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II !

Papildyta: vaisingų namučių
gretusiu
2010 01 07, 18:46
Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines Evelinute, aciu uz naujus namucius - tu atidarei duris, o as inesu maza laseli dziugesio
evelinute
2010 01 07, 18:49
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 18:46) Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines Evelinute, aciu uz naujus namucius - tu atidarei duris, o as inesu maza laseli dziugesio 
Fiorella
2010 01 07, 18:54
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 18:46) Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines Evelinute, aciu uz naujus namucius - tu atidarei duris, o as inesu maza laseli dziugesio  QUOTE(evelinute @ 2010 01 07, 18:49) Ačiū už naują tamutę
zylute81
2010 01 07, 19:16
registruojos aciu uz nauja temute kad jau pradedam temute su gerom ziniom tai gal taip ir kuo toliau tuo daugiau ju geru bus pasibaigusiu II
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 17:08) Na as jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines  P.S. Ka reiskia tas uzraselis pas tave liniuotej? Kas ten nutiko 2CD?
gretusiu
2010 01 07, 20:25
QUOTE(Selva @ 2010 01 07, 20:08) P.S. Ka reiskia tas uzraselis pas tave liniuotej? Kas ten nutiko 2CD? Ka as zinau  Ivedziau teigiama NT, tai FF pasveikino - ir va ka pridirbo
daivukas27
2010 01 07, 20:49
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 17:46) Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines Evelinute, aciu uz naujus namucius - tu atidarei duris, o as inesu maza laseli dziugesio   sveikinu,linkiu lengvu tau 9 menesiuku  Evelinute aciu uz naujus namucius  tikekimes,kad bus daug nestukiu siuose namuciuose,pradzia gera taip ir toliau
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 07, 20:49) neatsidaro liniuote, pasalinkit tarpus is BBC kodo
daivukas27
2010 01 07, 21:09
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 07, 19:54) neatsidaro liniuote, pasalinkit tarpus is BBC kodo  Einu pabandysiu gal pavyks Papildyta:atrodo pavyko
Rastika
2010 01 07, 21:20
 kazin kada geriau darytis NT ar sekmadieni (13 DPO) ar pirmadieni (14 DPO)
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 07, 21:09) Einu pabandysiu gal pavyks Papildyta:atrodo pavyko  pavyko  QUOTE(Rastika @ 2010 01 07, 21:20)  kazin kada geriau darytis NT ar sekmadieni (13 DPO) ar pirmadieni (14 DPO)  o kiek DPO pas tave? jei esi kantri lauk mm dienos
gretusiu
2010 01 07, 21:49
Niu va, baigiasi pirma keista diena  Aciu visoms uz palaikyma ir tikejima - viena nebuciau to iveikus O dabar Operacija Y - a pacemu y? stob ne kto nedagadalsia
staniule
2010 01 07, 22:07
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 22:49) Niu va, baigiasi pirma keista diena  Aciu visoms uz palaikyma ir tikejima - viena nebuciau to iveikus O dabar Operacija Y - a pacemu y? stob ne kto nedagadalsia  kas cia per operacijos pas tave?
Sveikos,[quote=daivukas27,2010 01 06, 21:39] labas vakarelis, pas mane jau atsivilko mm,ir vel viskas is naujo [/quote] [quote=Sugar Free,2010 01 06, 21:43] Sveikos merginos kaip ir žadėjau, kai tik gydytoja patvirtins, kad su mano  viskas ok atbėgsiu pas Jus su stipriais, tvirtais virusiukais, taip, kad griebkit visos, užteks, padalinsiu dar laikau už jus visas kumštukus [/quote] Šaunu kad pas jus viskas gerai [quote=Alvyda,2010 01 07, 07:15] Žiauriai trūksta miego, ėda rėmuo,pučia pilvą, krečia šaltis, visiškai neturiu nuotaikos ir tuo labiau jėgų... Kelinta diena su tempa vaikštau... BT laikosi kol kas... [/quote] Tikiuosi kad čia požymiai, o ne ligos  [quote=ksise,2010 01 07, 08:58] sveikos paneles,noreciau suzinoti jusu nuomone,mmm susirgau trym dienom anksciau,pasirgau tik viena diena,po ju bt buvo keturias dienas 36.8,o dabar nukrito 36.2,Kas man daros? [/quote] Susirgai tai tikros mmm buvo ar tik patepliojimas? [quote=pepilota,2010 01 07, 10:40] Mergaites, jau fertilityfriends visai isprotejo dabar ja jie man brezia O ne 15, o 17CD  Tik as niekaip nesuprantu kodel Juk daugiau jokiu papildomu duomenu nevedu, tik tempa. Tai pagal ka jie ten sprendzia? http://public.fotki.com/pepilota/mano-plan...module-php.html[/quote] Gražiai Gal vėliau persigalvos. Arba tikrai Eggwhite uždėk 14 cd[quote=vaidalina,2010 01 07, 11:42] Beje, buvau pas gydytoja del kompiuterines tomografijos proceduros, tai mano galvelei viskas gerai esu visiskai sveika, tik turiu matyt paveldeta migrena [/quote] Svarbiausia kad nieko baisaus nėra O migreną ir aš turiu, suprantu tą 'džiaugsmą' [quote=gretusiu,2010 01 07, 12:46]  [/quote] Sveikinu [quote=Chenelle,2010 01 07, 14:48] Skaiciau cia, kad slopina, bet as paklausiau gines. Ji aiskiai man patvirtino "pastoti tau tikrai nemaisys". Na kadangi man labai reikai pareguliuot cikla, tai si karta isgersiu, nes skyre del to, kad paskutinis mano ciklas issiplete iki 50 dienu [/quote] Manau pastoti nemaišys kitą ciklą, kai bus jau tipo sureguliuotas ciklas[quote=evelinute,2010 01 07, 15:41] pasirodau su grafiku ir ataskaita iš gyd. Žėbos - pažiūrėjas vyro tyrimus, mano hormonus, padaręs echoskopiją, įtaria, kad gali būti neaiškios kilmės nevaisingumas nes mano duomenys geri, vyro taip pat ne blogiausi.. žodžiu laukiu dabar chlamidijų tyrimo rezultatų ir jei viskas ok, registruojuosi kiaušintakių praeinamumo tyrimui (grafikėlis paraše) [/quote] Svarbu esat gerame kelyje, stebuklas laukia jau už kampo [quote=gretusiu,2010 01 07, 18:08] Na as jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines [/quote] Labai geri skaičiukai kaip tokiai cd Pas ginę geriau eik po poros savaičių - kol kas visviena dar nesimatys nieko apart išvešėjusios gleivinės [quote=Rastika,2010 01 07, 21:20] kazin kada geriau darytis NT ar sekmadieni (13 DPO) ar pirmadieni (14 DPO) [/quote] Jei sekmadienį tai reiktų jautrų pirkti. Pirmadienį jau visi turėtų rodyti
Evelinute, šaunu kad nepalikai be namų
Ingutevi
2010 01 07, 22:34
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 07, 22:34) nesijausk vienisa
daivutyte
2010 01 08, 04:28
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 07, 15:34) Na tik cic, nes yra ir daugiau tokiu kaip tu uzstrigusiu tarp zems ir dangaus as laukiu sekmadienio, kai pagal praeita cikla turetu pradet kristi temperatura. kol kas pastovi nes siandien 17CD. paskutines 3 dienas buvo pilvo tempimas, o siandien lyg ir nieko.
Labas rytas. Vakar gyd. patvirtino, kad O visgi įvyko, tik su didele tikimybe, kad nepilnavertė. Na, bet viltį paliko.Ta proga toliau įsikalbu požymius. (.) skauda, miego trūksta, tempa vakar vakare buvo 37.2, o va BT truputį užsilenkė ne pagal planą  Nu nebeilgai truks tas įsivaizduojamas nėštumas - arba paaiškės, kad jis tikras, arba parsivilks brangiosios http://www.fertilityfriend.com/home/2aa736
Virvute
2010 01 08, 07:40
gretusiu
2010 01 08, 07:46
Labas rytas, komanda... Pagalvojau siandien matuodama BT - koki kelia mes nueinam iki II... As puse nakties negalejau uzmigti is skausmo, visa laika raizo pilva, o vis tiek - taip gera ant sirdeles... Vakar MV perskaite zirniuko jam ant pagalves palikta laiskiuka, tai kelias minutes lakste po namus rekdamas "AS BUSIU TETIS!!!"... O po to knarke iki ryto - sako, kad jis neknarkia, o urzgia ir taip mane saugo Tesinys - parase. NT pakartotas, vaiduokliukas, bet aiskus ir greitai
Ingutevi
2010 01 08, 08:19
Sveikutes As siandien nedirbu, tai namuose kava gurksnoju QUOTE(bum @ 2010 01 07, 23:53) Baik tu juokus, gi turi kas nors man kompaniją palaikyti ilgesniam laikui nei 3 mėn  Tai gi laikau, laikau  nuo kovo menesio jau QUOTE(Alvyda @ 2010 01 08, 08:10) Vakar gyd. patvirtino, kad O visgi įvyko, tik su didele tikimybe, kad nepilnavertė. Na, bet viltį paliko.Ta proga toliau įsikalbu požymius. O tu nepergyvenk, man vakar panasiai pasake, vakar VK gydytoja visus mano grafikus sudirbo  sake, kad O nebuvus, tik tempa duphastonas pakeles  bet va kodel ta pakilima islaiko 2 savaites neaiskino  Bet kuriuo atveju neprarask vilties, gal "nurasytas" ciklas pasirodys sekmingu
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 08, 08:19) O tu nepergyvenk, man vakar panasiai pasake, vakar VK gydytoja visus mano grafikus sudirbo  sake, kad O nebuvus, tik tempa duphastonas pakeles  bet va kodel ta pakilima islaiko 2 savaites neaiskino  Bet kuriuo atveju neprarask vilties, gal "nurasytas" ciklas pasirodys sekmingu  Tai ir nepergyvenu  Jau vien, kad jinai įvyko, yra pergalė  Nes sakė, kad folikulas neovuliuos, nes per mažas ir nenori augti  Kitą ciklą tipo dufastonu geltonkūniui padės, nes sakė, kad tas nepilnavertiškumas tame, kad gal geltonkūnis negamina pakankamai progesterono. Bet viskas yra su žodeliu GAL, tad dar kelias dienas galiu pabūti nėščia
RenataJ.
2010 01 08, 08:31
Labas rytas mergaites, prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/60361Evelinute, aciu uz siltus namucius QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 19:46) Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines  saunus skaiciukai, laukiam nusiciaudint
vaidalina
2010 01 08, 08:44
Labas rytas QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 22:49) Niu va, baigiasi pirma keista diena  Aciu visoms uz palaikyma ir tikejima - viena nebuciau to iveikus O dabar Operacija Y - a pacemu y? stob ne kto nedagadalsia  Sveikinu tave labai labai prisiminiau ir as savo pirmaja diena kai suzinojau, kad laukiuos - buvau pilna jaudulio, sumisimo ir palaimos  labai daug priestaringu jausmu manyje siaute, bet jausmas buvo nuostabus Linkiu tau nepamirstamu 9 menesiuku ir sveiko leliuko
Labas rytas, Gretusiu negaliu atsidziaugti tavo laime O as vis dar be O, jei ir ryt tempa nekils, busiu nurasius si cikla
Ingutevi
2010 01 08, 09:09
QUOTE(Alvyda @ 2010 01 08, 09:30) Tai ir nepergyvenu  Jau vien, kad jinai įvyko, yra pergalė  Nes sakė, kad folikulas neovuliuos, nes per mažas ir nenori augti  Kitą ciklą tipo dufastonu geltonkūniui padės, nes sakė, kad tas nepilnavertiškumas tame, kad gal geltonkūnis negamina pakankamai progesterono. Bet viskas yra su žodeliu GAL, tad dar kelias dienas galiu pabūti nėščia o tu pridek dar viena "gal"  Gal neprireiks sekancio ciklo  ir busi  dar beveik 40 savaiciu Papildyta:QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 08, 09:46) Labas rytas, Gretusiu negaliu atsidziaugti tavo laime O as vis dar be O, jei ir ryt tempa nekils, busiu nurasius si cikla Manyciau jau atejo laikas kilti  ir E ir zema BT pasilaikius
valiusiuke
2010 01 08, 09:25
Labas rytas  Gretusiu dideliausi sveikinimai  Na šiandien dar truputį pakilau
evelinute
2010 01 08, 09:36
labukas nieko naujo pas mane - laikausi. tik kažin kada ta tikra O buvo, nes tas "laiptinis" kilimas labai neįtikinamai man atrodo  nors vakar gydytojas matė geltonkūnį
Chenelle
2010 01 08, 09:37
Labas rytas mergytes kaip smagu, kai temeleje yra sviezia  . Jauciasi geros emocijos  Tikekimes gretos tik dides
Saujora
2010 01 08, 09:45
Labas rytas. Matyt nei kalėdinio, nei naujametinio stebuklo nebuvo  O taip pat
RenataJ.
2010 01 08, 09:46
Man kazkaip itartinai ilgai teplioja, o pas gine uzsirasiusi ateinanti pirmadieni  taip ilgai man dar nebuvo buve tepliojimu. ka tai galetu reiksti... http://www.babyplan.ru/profile/60361
Saujora
2010 01 08, 09:47
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 19:46) Pabaigiau ana temele ta pacia zinute, tai norejau ir cia pasidziaugti. As jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1 57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines Nuostabu
Fiorella
2010 01 08, 10:29
Labas rytas Šiandien pakilau  Tai tikiuosi, kad vakarykštis pakritimas žada gerą pabaigą
RenataJ.
2010 01 08, 10:34
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 08, 11:29) Labas rytas Šiandien pakilau  Tai tikiuosi, kad vakarykštis pakritimas žada gerą pabaigą  tikekimes, kad tai buvo vaisingas pagritimas  nors ir panasu i tai labai. ziuresim ka atnes rytojus
Rastika
2010 01 08, 10:59
bum, o jeigu pirmadienį daryčiausi NT (14 DPO) ar rodytu NT rezultatą?  NT pirktas LT neraso ten jautrumo bet as galvoju kad LT visi nejautrus na apie 25 juk mazdaug tik yra Papildyta:Saujora, nueik pas gine su grafikėliu
RenataJ.
2010 01 08, 11:07
QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 11:59) bum, o jeigu pirmadienį daryčiausi NT (14 DPO) ar rodytu NT rezultatą?  NT pirktas LT neraso ten jautrumo bet as galvoju kad LT visi nejautrus na apie 25 juk mazdaug tik yra Papildyta:Saujora, nueik pas gine su grafikėliu  grafikelis tavo  , laukiam grazios pabaigos su
zylute81
2010 01 08, 11:09
labas rytas mergaites GRETURIU dabar jau tikrai sveikinu aukite stiprekite
Angel1203
2010 01 08, 11:20
Sveikos siu namu gyventojos noriu as stoti i jusu gretas nes cia vienai klaidzioti sudetinga man cia viskas idomu ale nieko nesuprantu kaip cia jus skaiciuojat ir kaip matauojat o kaip baisu kad nesigaudau rusu kalboi nieko  labai noriu leliuko bet suprantu jau kad vien noro neuztenka reik zinot kada ir kaip
labas rytas o ziuriu naujienu turim  gretusiu sveikinu tapus  lengvu tau menesiuku evelinute aciu uznaujus namucius
vaidalina
2010 01 08, 11:24
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 08, 12:20) Sveiko siu namu gyventojos
Sveikute junkis drasiai ir klausk, kas tau neaisku Dar pries tai pasiskaityk pirmaji puslapi
Angel1203
2010 01 08, 11:28
QUOTE(vaidalina @ 2010 01 08, 13:24) Sveikute junkis drasiai ir klausk, kas tau neaisku Dar pries tai pasiskaityk pirmaji puslapi  kuris tas pirmasis skaitosi
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 08, 10:28) kuris tas pirmasis skaitosi  Tai butu pats pirmas sios temos pasisakymas Plius dar naudingos info rasi cia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=42599
RenataJ.
2010 01 08, 11:43
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 08, 12:20) Sveikos siu namu gyventojos noriu as stoti i jusu gretas nes cia vienai klaidzioti sudetinga man cia viskas idomu ale nieko nesuprantu kaip cia jus skaiciuojat ir kaip matauojat o kaip baisu kad nesigaudau rusu kalboi nieko  labai noriu leliuko bet suprantu jau kad vien noro neuztenka reik zinot kada ir kaip  Sveikute, prasm jungtis drasiai ir planuoti kartu su mumis
Belissima
2010 01 08, 12:22
Saujora
2010 01 08, 12:58
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 08, 11:29) Labas rytas Šiandien pakilau  Tai tikiuosi, kad vakarykštis pakritimas žada gerą pabaigą  QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 11:59) Saujora, nueik pas gine su grafikėliu  Buvau tik be grafiko Lauksiu dabar mmm ir žiūrėsiu,koks bus kitas ciklas.
Sveikos, QUOTE(gretusiu @ 2010 01 08, 07:46) Pagalvojau siandien matuodama BT - koki kelia mes nueinam iki II... As puse nakties negalejau uzmigti is skausmo, visa laika raizo pilva, o vis tiek - taip gera ant sirdeles... Vakar MV perskaite zirniuko jam ant pagalves palikta laiskiuka, tai kelias minutes lakste po namus rekdamas "AS BUSIU TETIS!!!"... O po to knarke iki ryto - sako, kad jis neknarkia, o urzgia ir taip mane saugo  Tikrai faina pasiskaityti išgyvenimus. O TB kaip nuoširdžiai džiaugiasi  Šaunuolis. MB tai santūriai reagavo, kaip nujausdamas.. Linkiu kad nėštumas praeitų kuo sklandžiau QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 08, 08:19) Tai gi laikau, laikau nuo kovo menesio jau vakar VK gydytoja visus mano grafikus sudirbo sake, kad O nebuvus, tik tempa duphastonas pakeles  bet va kodel ta pakilima islaiko 2 savaites neaiskino Bet kuriuo atveju neprarask vilties, gal "nurasytas" ciklas pasirodys sekmingu  Kuri čia? QUOTE(evelinute @ 2010 01 08, 09:36) nieko naujo pas mane - laikausi. tik kažin kada ta tikra O buvo, nes tas "laiptinis" kilimas labai neįtikinamai man atrodo nors vakar gydytojas matė geltonkūnį Man taip atrodo apie 21 cd QUOTE(Saujora @ 2010 01 08, 09:45) Matyt nei kalėdinio, nei naujametinio stebuklo nebuvo O taip pat  Bet nusileidai, tai gal dabar jau ateis O QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 08, 09:46) Man kazkaip itartinai ilgai teplioja, o pas gine uzsirasiusi ateinanti pirmadieni taip ilgai man dar nebuvo buve tepliojimu. ka tai galetu reiksti... http://www.babyplan.ru/profile/60361Užklausk ginės QUOTE(Fiorella @ 2010 01 08, 10:29) Šiandien pakilau Tai tikiuosi, kad vakarykštis pakritimas žada gerą pabaigą Reik tikėtis QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 10:59) bum, o jeigu pirmadienį daryčiausi NT (14 DPO) ar rodytu NT rezultatą? NT pirktas LT neraso ten jautrumo bet as galvoju kad LT visi nejautrus na apie 25 juk mazdaug tik yra Kad ir bananų respublika, bet yra čia ir jautrių testų  Tik jie kainuoja >10lt ir ant jų parašyta kad galima naudoti iki mmm dienos  Arba kad parodo early pregnancy. Na bet jei paprastą pirkai tai daryk pirmadienį  O gal nebeprireiks ir mmm ateis QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 08, 11:20) Sveikos siu namu gyventojos noriu as stoti i jusu gretas nes cia vienai klaidzioti sudetinga man cia viskas idomu ale nieko nesuprantu kaip cia jus skaiciuojat ir kaip matauojat o kaip baisu kad nesigaudau rusu kalboi nieko labai noriu leliuko bet suprantu jau kad vien noro neuztenka reik zinot kada ir kaip Sveika prisijungus  Matau kad gavai jau nuorodą informacijai studijuot  QUOTE(Belissima @ 2010 01 08, 12:22) o as va galiu tik pasidziaugti, kad siandien pagaliau sulaukiau mm, nors jos ir ne visai panasos i mm, et vistiek as ju jau sulaukiau Nu va pagaliau  Gaila tik kad su antibiotikais gydaisi, sakyčiau bėk pas specialistus kad stimuliuotų naujam cikle, otai vėl pusę metų reiks laukti
Chenelle
2010 01 08, 14:38
Bum gerai uzkilai
|
|